View Full Version : İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
SyNdRoMe23
30.Temmuz.2011, 00:10
vay be millete uçakta parti yapıyorlar :D bana evde bile zor :D
Flawless Victory
30.Temmuz.2011, 00:59
Bana da geçen gün uçakta çay-sandwiç verdiler. :)
E.Cartman
30.Temmuz.2011, 01:29
O da bişey ben ikram almadan gittiğimi de bilirim :D
Suicider
30.Temmuz.2011, 01:33
Ben daha uçağa binmedim :(
RaSenGan
30.Temmuz.2011, 01:51
Adamlar sırf yurtdışına çalışıyor valla :) Adı THY ama bizlere bir kıyakları yok hiç :)
Addolorato
30.Temmuz.2011, 02:13
Adamlar sırf yurtdışına çalışıyor valla :) Adı THY ama bizlere bir kıyakları yok hiç :)
Pegasus gibi uçak içindeki ikramları bile parayla satan bir firmaya göre oldukça kıyak sayılırlar. Nitekim özellikle yurtdışı uçuşlarda menü veriyorlar ve seçme imkanın oluyor. İstediğin kadar içecek alabiliyorsun en kıyak şaraplardan gazozuna kadar. Bence yurtdışına kıyak yapmaları daha iyi en azından adında Turkish olan bir kurum bizi Avrupa'da tanıtıyor. Bugün Avrupa'da ki tvlerin reklamlarında bile Kobe'li Caroline'li reklamları oynuyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2011, 13:53
Ben daha uçağa binmedim :(
Aynen valla :/
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2011, 13:54
Valencia'dan çok iyi bir hamle...
runforafall
30.Temmuz.2011, 14:01
2 yıllığına kiralama nedir ya bir sene gönderirsin olur biter
Özil - Kaka - Nuri varken orada şans bulamaz diye, iyice pişsin diye yapılmış bi hamle olsa gerek.
Elden çıkartmaktansa, iki yıllığına kiraya verip, geldiğinde iyi işler yapmasını görmek daha iyi sanırım :)
SyNdRoMe23
30.Temmuz.2011, 22:25
Özil - Kaka - Nuri varken orada şans bulamaz diye, iyice pişsin diye yapılmış bi hamle olsa gerek.
Elden çıkartmaktansa, iki yıllığına kiraya verip, geldiğinde iyi işler yapmasını görmek daha iyi sanırım :)
tamam da 1 + 1 kiralasınlar o zaman tek partide 2 seneyi doğru bulmuyorum
runforafall
30.Temmuz.2011, 22:53
tamam da 1 + 1 kiralasınlar o zaman tek partide 2 seneyi doğru bulmuyorum
Yani aslına bakarsan haklısın, çünkü belki bu sene büyüük bir patlama yapacak. Ve diğer sene oynatmak isteyecekler, o zaman napacaklar? diye düşünebiliriz ama, Real Madrid bu :)
E.Cartman
30.Temmuz.2011, 23:02
Aslında göndermezlerdi de Mesut'un performansı resmen ezdi Canales'i üstüne Nuri'de gelince Kaka-Mesut-Nuri arkasında şans bulması çok zordu.
hakankor
31.Temmuz.2011, 03:20
Real Madrid’in, 2009’da 94 milyon Euro’ya M.United’dan kadrosuna kattığı Cristiano Ronaldo, her açıdan dünyanın en pahalısı...
26 yaşındaki Portekizli yıldız, Futbol Finance adlı sitenin haberine göre, Real’den aldığı 17 milyon Dolar’lık (29 milyon TL) ücretle 2011 yılında dünyanın en çok kazanan futbolcusu olmayı başardı. Tabii ki CR7’nin tek gelir kapısı bu değil! Süperstar, yeşil sahaların dışında da adeta bir fenomen.
Serveti 180 milyon Dolar...
Nike (Spor giyim), Giorgio Armani (Giyim), Coca-Cola (İçecek), Castrol (Yakıt), EA Sports (Oyun üreticisi) ve Banco Espirito Santo (Portekiz Bankası) dahil olmak üzere 6 sponsoru bulunan Ronaldo, bu firmalardan da önemli bir parayı kasasına koyuyor. Portekizli’nin sponsorluk gelirlerinin senelik 13 milyon Dolar (22 milyon TL) olduğu öğrenildi. Yani Real’in 1 numaralı hücum silahı, her yıl 30 milyon Dolar (51 milyon TL) gelir elde ediyor. Ronaldo’nun servetinin 180 milyon Dolar’a (305 milyon TL) yakın olduğu tahmin ediliyor.
30 milyon Dolar'a ne alınır?
* Türkiye’de 9 ay boyunca, TBMM’deki 550 milletvekilinin maaşı tek seferde ödenebilir.
* Iphone 4’ adlı telefondan, 26 bin 737 adet satın alınabilir.
* Asgari ücretle çalışan toplam 77 bin 319 kişinin maaşı ödenebilir.
* Bin 269 adet orta sınıf araba alınabilir.
* Gucci marka gözlüklerden 98 bin 684 adet alınabilir.
* 186 bin 335 adet Damat marka, takım elbise alınabilir.
* Swatch marka saatlerden 454 bin 545 tane alınabilir.
* 90 bin 634 adet tam Cumhuriyet altını, alınabilir.
* Dubai’deki 7 yıldızlı Burj Al Arab Oteli’nde 27 bin 624 gün kalınabilir. Bu da yaklaşık 75 yıl ediyor.
* Süper lüks yatlardan yaklaşık 80 adet satın alınabilir.
* 13 bin 761 adet LCD TV alınabilir.
* Bahama’da 1.2 milyon Dolar’a satılan Goat Cay Adası gibi 25 adet ada satın alınabilir.
* 150 kez dünyanın dışına çıkarak, uzay seyahati yapılabilir.
En çok kazananlar
Adı Takımı Senelik
1. C.Ronaldo Real Madrid 17.000.000
2.L.Messi Barcelona 15.000.000
3. F.Torres Chelsea 14.500.000
4. Y. Toure M.City 14.500.000
5. W.Rooney M.United 13.600.000
6. Kaka R.Madrid 13.000.000
7. Z.İbrahimoviç Milan 13.000.000
8. E.Adebayor R.Madrid 12.200.000
9. C.Tevez M.City 11.500.000
10. S.Eto’o İnter 11.500.000
11. F.Ribery B.Münih 11.500.000
12. J.Terry Chelsea 10.800.000
13. F.Lampard Chelsea 10.800.000
14. S.Gerrard Liverpool 10.800.000
15. Xavi Barcelona 10.800.000
16. A.İniesta Barcelona 10.000.000
17. D.Villa Barcelona 10.000.000
18. D.Alves Barcelona 10.000.000
19. E.Dzeko M.City 9.350.000
20. R.Ferdinand M.United 9.350.000
Not: Rakamlar Dolar üzerindendir.
Kaynak:Fanatik :)
Lim10
31.Temmuz.2011, 03:44
Valencia çok mantıklı işler yapıyor.Önümüzdeki yıl yukarıyı daha fazla zorlayabilirler diyeceğim ama ne yaparsa yapsınlar rakiplerinden biri uzay takımı, diğeri Mourinho'nun takımı.Şanslarına küsmeliler bunun için.Yinede özellikle orta saha bloğuna yaptığı takviyeler beni acaip heyecanlandırdı.Bu arada bir ara Ntvspor'un transfer haberlerinde Adil Rami Valencia gelenlerinde gözüküyordu.Ne oldu bu transfer bilgisi olan var mı?
E.Cartman
31.Temmuz.2011, 03:58
Abi o transfer ara transfer döneminde bitmişti zaten. Valencia sezon sonuna kadar Rami'nin Lille'de oynamasına izin verdi. Sezon bitince Rami'nin Valencia'yla olan sözleşmesi başlamış oldu.
UEFA'nın web sitesinden 3 ocak tarihli haber
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1583910.html
eXcitinG
31.Temmuz.2011, 23:43
VaLLa bence Fabregas a aktaracağına Thiago ALacantra ya aktarsan daha iyi oLur. Thiago bence 1-2 sezon sonra Fabregas tan daha kaLiteLi bir oyuncu oLAcak. Birde Xavi gibi bir adam özeLLikLe onunLa iLgiLenirse geLecek 15 yıL için yeni Xavi sini BarceLona buLmuş oLur bence. O kadar para vermeye gerek yok. ELinde zaten bir tane cevher var, onu kuLLanmak daha iyi.
BleedingMoon
31.Temmuz.2011, 23:59
xavi yerine fabregas, iniesta yerine thiago.
eXcitinG
01.Ağustos.2011, 00:03
Thiago da yanLız Xavi ve İniesta nın yetenekLeri var. Xavi gibi oyunu iyi okuyabiLirken, doğru pasLar atabiLirken, İniesta gibi topLa gidip, adam eksiLtip, düzgün vuruşLarda yapabiLiyor. Bu kaLibrede bir adamın varken sadece Xavi iLe benzer özeLLikLeri oLan ve zamanında senin aLtyapından bedavaya gitmiş bir adama miLyonLarca Euro bayıLmak bana çok mantıksız geLiyor açıkcası.
BleedingMoon
01.Ağustos.2011, 00:10
ama fabregas barça sistemine uyabilecek hali hazırdaki çok az sayıdaki orta saha oyuncusundan biri. kaçırmak istememeleri anlaşılabilir.
runforafall
01.Ağustos.2011, 00:12
Thiago da yanLız Xavi ve İniesta nın yetenekLeri var. Xavi gibi oyunu iyi okuyabiLirken, doğru pasLar atabiLirken, İniesta gibi topLa gidip, adam eksiLtip, düzgün vuruşLarda yapabiLiyor. Bu kaLibrede bir adamın varken sadece Xavi iLe benzer özeLLikLeri oLan ve zamanında senin aLtyapından bedavaya gitmiş bir adama miLyonLarca Euro bayıLmak bana çok mantıksız geLiyor açıkcası.
valla bunca yaygaradan sonra, fabregası almamak önce fabregasa ayıp etmektir bence.
deniz.91
01.Ağustos.2011, 12:26
Xavi Barcelonadan daha ısrarcı bu konuda anlamadım gitti:)
titates1
01.Ağustos.2011, 13:59
Öyle altyapım varken ben almazdım , bedavaya gitmiş , o kadar milyon euro bayılıcam
Fabregas'ın yerinde olsam da zamanında bana güvenmeyen takıma dönmezdim
SyNdRoMe23
01.Ağustos.2011, 14:50
buradan ben barcelona xavi ve iniesta bırakınca 10 kişi oynasın, thiago 2 kişilik iş yapsın gibi bir şeyler çıkarıyorum ben ?
tamam elde thiago var ama 2 tane oyuncusu oynuyor orada.
Ayrıca parayı baydığını adam Fabregas. İnsafa gelin :) dünyanın en iyilerinden biri olarak lanse ediliyor bir adam ve Katalan. Belki de barcelona dışında oynayan gelmiş geçmiş en iyi katalan ?
Facx
01.Ağustos.2011, 14:55
Öyle altyapım varken ben almazdım , bedavaya gitmiş , o kadar milyon euro bayılıcam
Fabregas'ın yerinde olsam da zamanında bana güvenmeyen takıma dönmezdim
tam olarak öyle değilmiş o iş ispanyada 16 yaşında bi futbolcu profosyonel kontrat imzalayamıyomuş arsenal araya girip imzalamış
vego
01.Ağustos.2011, 14:59
Almanya Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen Diego Ribas'ın menajeri ve babası Djair Ribas, oğlunun Atletico Madrid'e transferinin yakın olduğunu iddia etti.
31 Temmuz 2011 Pazar - 15:50
Sporx.com dış haberler
Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un Brezilyalı oyuncusu Diego Ribas'ın La Liga'da mücadele eden Atletico Madrid'e transfer olacağı iddia edildi.
AS gazetesinde yer alan haberde, Diego'nun aynı zamanda menajeri olan babası Djair Ribas ile konuşulduğu ve oyuncunun babasının; "Şu anda Wolfsburg ve Atletico kulüplerinin anlaşmasını bekliyoruz. Diego İspanya'ya gitmeye hazır." şeklinde konuştuğu belirtildi.
Diego'nun Atlecio Madrid teknik direktörü Manzano ile çalışma fikrine oldukça sıcak baktığını dile getiren baba Djair Ribas, transferin yakın olduğunun altını çizdi.
Bu transferin yaklaşık 4,5 milyon avroluk bir bonservis bedeli ile bitmesi bekleniyor.
Santos'ta gösterdiği performans ile tüm dünyanın dikkatini çeken ve 2004 yılında Porto'ya transfer olan ancak daha sonra Werder Bremen ve Juventus formalarını giymesine rağmen, Werder Bremen dışında bir türlü kendisinden beklenen patlamayı gösteremeyen Diego, geçtiğimiz sezon Wolfsburg'a transfer olmuş, 30 maçta 6 gollük bir performans gösterebilmişti.
Lim10
01.Ağustos.2011, 15:03
Diego tarzındaki oyuncuların Avrupada oynayabilecekleri 2 büyük lig var bana göre.Biri Almanya, diğeri İspanya.Eğer Atletico'da sorunlar yaşamazsa İspanya'da estirir ki ben bu konuda Manzano'ya güveniyorum.Diego bence iyi transfer ve Bremen günlerine döneceğini düşünüyorum.
vego
01.Ağustos.2011, 16:09
http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5C900%5CAfellay%20Barcelo na%27da%5CF24143628.jpg
MANU maçında sakatlanan Afellay 4 hafta futbol oynayamayacak.
Real Madrid(İspanya Süper Kupası),Porto,(Avrupa Süper Kupası),Ve ligin ilk 2 haftasını kaçıracak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Ağustos.2011, 16:15
Kesinlikle çok iyi transfer olur. Ama başlık yanlış.Agüero'nun yeri Diego ile dolmaz mevki olarak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Ağustos.2011, 16:17
Xavi ne kadar çok konuşuyor yahu Fabregas'la ilgili.
Night_Mare17
01.Ağustos.2011, 16:22
Cesc giderse Real'e gider .
runforafall
01.Ağustos.2011, 16:37
Cesc giderse Real'e gider .
Menajeri sensin heralde :)
KaPaLı
01.Ağustos.2011, 17:01
Xavi'nin konuşmadığı 1 gün olacakmı çok merak ediyorum.
eXcitinG
01.Ağustos.2011, 17:21
buradan ben barcelona xavi ve iniesta bırakınca 10 kişi oynasın, thiago 2 kişilik iş yapsın gibi bir şeyler çıkarıyorum ben ?
tamam elde thiago var ama 2 tane oyuncusu oynuyor orada.
Ayrıca parayı baydığını adam Fabregas. İnsafa gelin :) dünyanın en iyilerinden biri olarak lanse ediliyor bir adam ve Katalan. Belki de barcelona dışında oynayan gelmiş geçmiş en iyi katalan ?
Hayır, sadece Thiago eğer şans veriLirse Fabregas tan daha iyi oLacaktır demek istedim.
runforafall
01.Ağustos.2011, 18:55
Bence Thiago Fabregas'a o kadar para verilmemesini bu hazırlık kampında gösterdi.
Adam ManU ağlarını nasıl deldi görmediniz mi?
Ondan önceki bi maçta da iki gol atmıştı, hatırlayamadım kimle oynadıklarını..
Su haliyle as takımda görev alır bence sezon genelinde.
Kaka Leite
02.Ağustos.2011, 02:41
1 Ağustos 2011 14:34 | NTV Spor ve Ajanslar
Hazırlıklarını Çin'de sürdüren Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, bir alışveriş merkezinde yüzlerce Çinli Real Madrid taraftarından koşarak kaçmak zorunda kaldı.
http://ressim.net/s/upload/a9b1b949.jpg
Hazırlıklarını Çin'de sürdüren Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, bir alışveriş merkezinde yüzlerce Çinli Real Madrid taraftarından koşarak kaçmak zorunda kaldı.
Fransa Haber Ajansı'nın (AFP) haberine göre, hazırlık maçı için Canton kentine gelen Real Madrid takımını, coşkulu taraftarlardan korumak için polis geniş önlem aldı.
Mourinho'nun, Real Madrid'in kaldığı otelin dışında bekleyen yüzlerce taraftarla karşı karşıya gelmesini engellemek isteyen polis, Portekizli teknik adamı otelin yanındaki bir alışveriş merkezinden otele geçirmek istedi.
Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve alışveriş merkezindeki yaklaşık 200 Çinli Mourinho'yu tanıdı ve bağırarak teknik adama doğru koşmaya başladı. Genellikle soğukkanlı bir görünüme sahip olan Mourinho yanında polisle taraftarlardan koşarak kaçmak zorunda kaldı.
Real Madrid, Çin'de 2 gün sonra Evergrande takımıyla hazırlık maçı yapacak.
Kaka Leite
02.Ağustos.2011, 02:46
Real Zaragoza kulübü kale mevkiisini Benfica'dan yaptığı transfer ile güçlendirdi.
http://ressim.net/s/upload/8889851e.jpg
İspanyol ekiplerinden Real Zaragoza, Benfica'da forma giyen İspanyol kaleci Roberto Jimenez Gago'yu renklerine bağladı.
Benfica kullübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile tranferi duyururken, oyuncunun 8.6 milyon euroluk bir bonservis bedeli karşısında transfer edildiği belirtildi. Roberto Jimenez Gago Benfica kulübüne 2010 yılında 8.5 milyon euro karşılığında Atletico Madrid'ten transfer olmuştu.
25 yaşındaki kaleci, Portekiz ekibinde geçirdiği bir sezonda kilit maçlarda büyük hatalar yapmıştı ve Benfica lig şampiyonluğunu kaçırmıştı.
Roberto Jimenez Gago'nun kulüpte kalması sezon öncesi Brezilyalı kaleci Artur'un UEFA Avrupa Ligi finalisti Braga'dan ve Serie A takımlarından Genoa'dan Portekizli kaleci Eduardo'nun transfer edilmesinin ardından imkansız hale gelmişti.
İspanyol kaleci Benfica'ya transfer olmadan önce Real Zaragoza kulübünde 6 ay kiralık olarak oynamıştı.
Kaka Leite
02.Ağustos.2011, 05:27
İspanyol devi Barcelona, genç oyuncusu Jeffren'in transfer görüşmesi yapmasına izin verdi.
http://ressim.net/s/upload/63046e9e.jpg
Geçtiğimiz sezonu İspanya La Liga ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ile tamamlayan Barcelona takımı, forvet oyuncusu Jeffren'in Sporting Lisbon ile transfer görüşmelerinde bulunması için Amerika'daki kamptan ayrılmasına izin verdi.
Venezuella doğumlı İspanyol oyuncu, Katalan ekibinde as takımda kendine kalıcı bir yer bulamamıştı.
Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola ise Miami'de düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Jeffren genç takımdan geldi ve bize çok yardım etti. Onun yaşında sürekli olarak oynamamak ideal bir şey değil. Kendisine iyi şanslar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Yerel medyada yer alan iddialarda ise 23 yaşındaki oyuncunun Portekiz ekibi Sporting Lizbon'a 5 milyon euroluk bir bonservis bedeli karşılığında transfer olacağı ve Barcelona'nın oyuncuyu sayın alma opsiyonunun bulunacağı söylendi.
byariff
02.Ağustos.2011, 13:37
FIFA tarafından son 3 yılda dünyanın en başarılı kulübü seçilen Barcelona'da forma giymek her futbolcunun hayalini süsler.
Şimdi bir Türk genci bu fırsatı yakaladı. Diyarbakır'da inşaat işçiliği yapan bir babanın 14 yaşındaki oğlu Bayram Demirbaş, FCB Avea Camp-Türkiye'nin minikleri, Dünya'nın yıldızları'' projesi kapsamında gösterdiği performansla 18 futbolcudan biri olmayı başardı.
http://www.internetspor.com/data/news/260x198/1280253254-barca.jpg
6 çocuklu ailenin en büyüğü olan Bayram Demirbaş, "Babam iş oldukça inşaatlarda çalışıyor. En çok da bu yüzden futbolcu olmak istiyorum. Barcelona'da Türkiye'yi temsil etmek istiyorum" dedi.
Barcelona'nın alt yapısı La Masia'nın seçmelerine hak kazanan 18 futbolcudan biri olan Diyarbakır'ın Şehitlik semtinde bulunan 100. Yıl İlköğretim Okulu 8. sınıfta okuyan Bayram Demirbaş'ın en büyük hayali Diyarbakırspor'dan sonra tuttuğu ikinci takım olan Barcelona'nın formasını giymek.
INTERNETSPOR
anil luque
02.Ağustos.2011, 13:40
La Masia'da da kendini gösterebilir umarım. Büyük bir kıvanç kaynağı olur gerçekten gerek kendisi gerek ailesi ve gerek bizim adımıza.
Revolution
02.Ağustos.2011, 13:57
Hadi insallah.
ozaniel
02.Ağustos.2011, 14:27
Barcelona transfer döneminin başında transfere 45 milyon € harcayacağız demişti, çoğu Alexi Sanchez'e gittiğine göre Fabregas'ı bırakıp Thiago'ya veya bir tane daha ortasaha oyuncuları vardı, Rafa Alcentara galiba ona güvenecekler.
ozaniel
02.Ağustos.2011, 14:28
Barcelona'da oynamasa bile o altyapı eğitimi ile futbolunu iyi bir yere getirir ve iyi bir kulübe gider.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Ağustos.2011, 15:35
O kadar mutlu olurum ki... :)
maNga 33
02.Ağustos.2011, 15:50
büyük bir başarı tebrik etmek lazım Barca olmasa bile Türk klüplerinin dikkatini çekecektir
vego
02.Ağustos.2011, 21:32
Premier Lig'de mücadele eden Everton'un İspanyol orta sahası Mikel Arteta'nın Villarreal'e transfer olacağı iddia edildi.
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/mikel-arteta_633568254476250000.jpg
02 Ağustos 2011 Salı - 19:17
Sporx.com dış haberler
Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen İspanyol futbolcu Mikel Arteta'nın Villarreal'e transfer olacağı iddia edildi.
İngiliz basın organı People'da yer alan habere göre, Sergio Canales'i Valencia'ya kaptıran Villarreal'in 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için yaklaşık 8 milyon sterlinlik bir teklif hazırladığı belirtildi.
Sarı Denizaltılar'ın teknik direktörü Juan Varlos Garrido'nun da özellikle istediği isim olan Mikel Arteta'nın İspanya'ya dönmeye sıcak baktığı da eklendi.
Barcelona altyapısından yetişen Arteta, 2005 yılından bu yana Everton forması giyiyor. 140 maça çıkan oyuncu şimdiye kadar A milli düzeyde hiç İspanya forması giyemedi.
Revolution
02.Ağustos.2011, 22:03
Bilbao'ya gitse keske.
eXcitinG
02.Ağustos.2011, 22:42
Keşke Beşiktaş şu adamı Guti nin yerine aLsaydı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ağustos.2011, 00:10
Keşke Beşiktaş şu adamı Guti nin yerine aLsaydı.
Of of of keşke... :/
kalemci
03.Ağustos.2011, 00:11
Haksız rekabet olurdu o saatten sonra :) Bildiğim kadarıyla sorunsuz bir adam Arteta.
Kaka Leite
03.Ağustos.2011, 06:17
Real Madrid'in Portekizli oyuncusu Cristiano Ronaldo, takımın daha fazla forvete ihityacı olmadığını söyleyerek eski takım arkadaşına Real Madrid kapılarını kapattı.
http://ressim.net/s/upload/bf7873e9.jpg
Sporx.com dış haberler
La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Portekizli yıldızı C.Ronaldo, takımın başka bir forvete ihityacı olmadığını söyleyerek Adebayor'un yeniden eflatun-beyaz formayı giyme hayalini kendince sona erdirdi.
The Sun'ın haberine Jose Mourinho'nun geçen sene kiralık oynayan Emmanuel Adebayor'a yeşil ışık yakmasına rağmen, Real Madrid yönetimi bu konuda herhangi bir somut girişimde bulunmadı. Portekizli yıldızdan da böyle bir açıklama gelmesi kafaları karıştırdı.
Bayern Münih ve Tottenham'ın yakın takibinde olan Adebayor, daha önce tekrar Real Madrid'de oynamak istediğini belirtmişti.
Bunun üzerine Emmanuel Adebayor, M. City menajeri Roberto Mancini tarafından genç takıma gönderilerek Kuzey Amerika turu kadrosuna alınmamıştı.
Geçtiğimiz yıl Gonzalo Higuain'in sakatlığının ardından Manchester City'den kiralanan Togolu Adebayor, Real Madrid formasıyla 22 maçta 8 gol atmıştı.
Kaka Leite
03.Ağustos.2011, 17:38
3 Ağustos 2011 13:34 | NTVSpor.net
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Barcelona'da futbolcular yoğun temponun yorgunluğunu havuzda attı. Yıldız isimler yunuslarla yüzerken, ortaya renkli görüntüler çıktı. Amerika kampındaki yunus gezisinde Valdes oldukça zor anlar yaşadı...
http://ressim.net/s/upload/ba539ccb.jpg
Yeni sezon hazırlıklarını Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdüren Barcelona'da futbolcular, Meksika takımı Chivas ile oynanacak hazırlık maçı öncesi, yunuslarla yüzerek stres attı.
Katalan ekibinin yıldız isimleri Xavi, David Villa, Victor Valdez, Pedro ve Sergio Busquets, Miami'de bulunan Su Parkı'na giderek eğlenceli dakikalar geçirdi.
Futbolcular yunuslarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Futbolun yıldızlarıyla yunuslar arasında rekabet de yaşandı. Penaltı için bir yunusla karşı karşıya gelen kaleci Valdes, yeşil sahadaki kadar başarılı değildi.
http://ressim.net/s/upload/4de42adb.jpg
vego
03.Ağustos.2011, 17:41
http://www.facebook.com/video/video.php?v=228342290544617&oid=173725469344343&comments
RaSenGan
03.Ağustos.2011, 17:43
Valdes yunustan bile gol yemiş :n:
SyNdRoMe23
03.Ağustos.2011, 17:59
Yunus acımamış :D bi daha olsun bi daha atar o derece :D
byariff
04.Ağustos.2011, 13:42
Beklenen oldu ve Barcelona (http://www.htspor.com/etiket/barcelona)'nın genç yıldızı Jeffren (http://www.htspor.com/etiket/jeffren) 3.7 milyon avro karşılığında Sporting Lizbon (http://www.htspor.com/etiket/sporting_lizbon)'a transfer oldu.
Genç oyuncu yeni kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Jeffren (http://www.htspor.com/etiket/jeffren) transfer töreninde yaptığı açıklamada, Barcelona (http://www.htspor.com/etiket/barcelona)'ya kızgın olmadığını orada çok güzel günler geçirdiğini söylerken, yeni bir başlangıca hazır olduğunu söyledi.
http://im.htspor.com/2011/08/04/655022_detay.jpg?1312447774
Ayrıca Venezuela asıllı İspanyol oyuncunun sözleşmesinde 30 milyon avroluk serbest kalma maddesi bulunduğu ifade edildi.
Jeffren (http://www.htspor.com/etiket/jeffren) kimdir?
Doğum Tarihi:20 January 1988
Doğum Yeri: Ciudad Bolívar, Venezuela
Boyu: 1.75 cm
Pozisyonu: Forvet/ Kanat oyuncusu
HTSPOR
Revolution
04.Ağustos.2011, 14:11
Bizim böyle adamları kaçırmamamız gerekiyor işte. Diego Capel, Jeffren. Gelseler iş yaparlar Türkiye'de.
partizanlion
04.Ağustos.2011, 14:38
Romeu'da Chelsea'ye satıldı. Barça'da kadro daralıyor fakat yerine doldurulmuyor. Sezon içinde sıkıntı var :)
runforafall
04.Ağustos.2011, 14:57
Bizim böyle adamları kaçırmamamız gerekiyor işte. Diego Capel, Jeffren. Gelseler iş yaparlar Türkiye'de.
Portekiz İspanya çok yakın. Oyuncu ailesine de yakın olmak, sürekli git gel yapabileceği bir takım istiyodur.
Türkiyeye ikna etmek çok zor. Portekiz olması sebebiyle bu transferler böyle kolay
Redrum
04.Ağustos.2011, 15:28
Romeu'da Chelsea'ye satıldı. Barça'da kadro daralıyor fakat yerine doldurulmuyor. Sezon içinde sıkıntı var :)
Altyapı kaynıyor geliyordur yeni oyuncu merak etme :)
Facx
04.Ağustos.2011, 16:11
bumu barça nın yıldızı :D
vego
05.Ağustos.2011, 14:27
Eski oyuncusu Francesc Fabregas'ı transfer etmek isteyen Barcelona'nın, Arsenal'e yaptığı toplam 38 milyon avroluk teklif de reddedildi.
05 Ağustos 2011 Cuma - 11:45
Sporx.com dış haberler
İspanya La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona'nın, 2 sezondur kadrosuna katmak istediği Francesc Fabregas için yaptığı son teklif de reddedildi.
SKY Sports'un iddiasına göre, Arsenal'in 16 yaşındayken Barcelona alt yapısından transfer ettiği Fabregas için 6 milyon avrosu bonuslar halinde olmak üzere 35 milyon avro teklif eden Katalan ekibi, yine amacına ulaşamadı.
Eski takımı Barcelona'nın formasını giymek ve idolü olan Josep Guardiola ile çalışmak isteyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun da, kendi kazanacağı 3 milyon avrodan feragat edebileceği öne sürüldü.
Fabregas'ın feragat edebileceği ücret ile birlikte Barcelona'nın teklifi 38 milyon avroyu bulsa da, yıldız oyuncularını kadroda tutmakta zorlanan Arsenal menajeri Arsene Wenger'in kaptanını 45 milyon avrodan daha az bir bonservis bedeliyle serbest bırakmaya yanaşmadığı iddia ediliyor.
SyNdRoMe23
05.Ağustos.2011, 15:45
40 45 civarı bir rakama hemen alacaklar ama çok uzatıyorlar :)
bir de barcelona, real madrid gibi bir takım değil. sanchez transferinden sonra ben buna ihtimal vermiyorum. bi sezonda iki büyük transfer kasayı zorlar
runforafall
05.Ağustos.2011, 16:10
Arsenal'de haklı şimdi.
Geçen sene 45 teklif ediliyo, vermiyolar. Bu sene 38 e vermek istemiyolar.
ve Arsenal eğer ki Fabregas'ı kaybederse, şampiyonluk yarışından YİNE uzaklaşır bence.
sakary Ali
11.Ağustos.2011, 00:15
BBC: Cesc Fabregas, Barcelona'ya çok yakın.
Homer J.S
11.Ağustos.2011, 13:36
http://www.itusozluk.com/img.php/9524ed33f9d9e8ce5a0d2ba1c24080c818720/la+liga
İspanya Ligi'ni tartışabileceğiniz sabit başlıktır.
runforafall
11.Ağustos.2011, 14:22
Süper Kupa'yı ReaL Madrid'in alacağını düşünüyorum diyerek tartışmayı başlatıyorum :)
europeanconquer
11.Ağustos.2011, 14:25
Barca'yı daha çok seviyorum ama Real Madrid daha yakın duruyor Süper Kupa'ya :) Ayrıca Türkleri izlemek için de sabırsızlanıyorum :D
runforafall
11.Ağustos.2011, 14:28
Sakatlıkları geçti mi ki ? :/
goosfraba
11.Ağustos.2011, 16:26
taraflar 40 milyon euro'ya anlaşmışlar.
fabregas barcelona'da diyebiliriz.
Fearless Coward
11.Ağustos.2011, 16:36
Pastore bile 42 Milyona PSG'ye gitti Fabregas daha pahalı olmalıydı kanımca...
Corpus
11.Ağustos.2011, 16:56
Bir tanesini alan parayı nereye harcayacağını bilmeyen zengin PSG , diğerini alan bu işin kitabını yazmış Barça :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2011, 16:58
Aynen yahu.Pastore'nin Fabregas'tan daha pahalı olduğu bir futbol dünyasının içindeyiz... :p
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2011, 16:59
Barca'yı daha çok seviyorum ama Real Madrid daha yakın duruyor Süper Kupa'ya :) Ayrıca Türkleri izlemek için de sabırsızlanıyorum :D
Hamit de Nuri de oynayamayacak malesef.
europeanconquer
11.Ağustos.2011, 17:01
Hamit de Nuri de oynayamayacak malesef.
Süper Kupa'da demedim ligin genelinden bahsettim.Ayrıca Türklerin içinde Arda'da var Mehmet'de var :)
goosfraba
11.Ağustos.2011, 17:07
psg'nin pastore'yi 42 milyon'a alması normal. adamların başkanı ve başkanın statüsü belli. geçen senelerde küme düşme korkusu yaşamışlar. bu sene de başarı istiyorlar. deli gibi saldırmaları piyasayı yükseltiyor.
ama barcelona tok alıcı. fabregası almasa da olurdu, ki mevcut kadroda iniesta, xavi, keita, affelay, mascherano ve thiago var.
bu yüzden fabregas'ın şu durumda ederi budur, ki barcelona bu konuda başarılı bile olmuştur.
ek olarak: fabregas barcelona'da 4 numaralı formayı giyecekmiş.
herhalde 3-4 sezondur alamadıkları fabregas için muazzam bir tören yaparlar :)
SAİT71
11.Ağustos.2011, 17:09
Sanırım Real'in işi bu senede zor olacak :(
byariff
11.Ağustos.2011, 17:11
xavi,fabregas,iniesta,keita,thiago,mascerhano cok iyi orta saha oldu fabregasin gelmesinden dolayi xavinin mac trafigini biraz daha azaltcaklar xavi onlara iyi bir abi olucak =)
europeanconquer
11.Ağustos.2011, 17:14
Kesinleşdimi bu haber ?
sananes
11.Ağustos.2011, 17:20
Fabregas son senelerde yazları yaptığo terbiyesizliklerle Arsenal'in işini zorlaştırdı hep bu transfer konusunda.Sevindim Arsenal adına,istemeyeni tutmamak gerek.Umarım Fabregas başarısız olur Arsenal yerini çabuk doldurur.(Ben Fabregas'ın zaten oynayamayacağını düşünüyorum Barça'da)
LeqenDary
11.Ağustos.2011, 17:23
Fabregas son senelerde yazları yaptığo terbiyesizliklerle Arsenal'in işini zorlaştırdı hep bu transfer konusunda.Sevindim Arsenal adına,istemeyeni tutmamak gerek.Umarım Fabregas başarısız olur Arsenal yerini çabuk doldurur.(Ben Fabregas'ın zaten oynayamayacağını düşünüyorum Barça'da)
Katılıyorum, istemeyeni tutmak Arsenal'e yakışmazdı zaten .Arsenal'in ne yapıp ne edip onun yerini doldurması gerekiyor ama .
byariff
11.Ağustos.2011, 17:24
Arsenal sonunda Juan Mata için Valencia kulübüyle anlaşma sağladı.
fabregasi bu yuzden birakmis olabilirler
sananes
11.Ağustos.2011, 17:26
Mata ile Fabregas aynı tarz sayılmaz ki Mata daha çok kanat yada forvet arkası oynuyo fabregas tam bir MC.Yinede olumlu bir adım Mata iyi oyuncu,bir kaç transfer daha yapmalı Arsenal.
LeqenDary
11.Ağustos.2011, 17:28
Henderson iyi giderdi ama Liverpool kaptı sanırım onu .Büyük yetenek .
sananes
11.Ağustos.2011, 17:46
Ben çok beğenmiyorum ama Hamsik'i alabilirler aslında, çok da seçenek yok gibi görünüyor.Ben Wilshere'ın çok büyük bir oyuncu olacağını düşünüyorum ama yanına yine çok yetenekli oyuncular koymak zorunda Wenger diğerleriyle yarışmak istiyorsa.
GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2011, 17:50
Süper kupa ilk maç ne zamandı?
europeanconquer
11.Ağustos.2011, 17:51
Süper kupa ilk maç ne zamandı?
14 Ağustos'da Kanal D de ve saat 23.00 da :)
futureless
11.Ağustos.2011, 17:57
İkili maç olduğu için yine Barca alır diyorum Süper Kupa'da.Lig içinse Malaga nasıl bir performans gösterir onu merak ediyorum.
GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2011, 18:03
Barcelona efsanevi bir kadro oluşturma yolunda gidiyor.Sanchez,Fabregas,her mevkide çok iyi oyuncuları var.Arsenal ise böyle yıldız statüsüne yükselen genç oyuncularını satmaya devam ettikçe kupa kazanmaları çok zor.
GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2011, 18:25
14 Ağustos'da Kanal D de ve saat 23.00 da :)
Sağol dostum.Çok güzel bir bilgilendirme oldu.:)
Stan13
11.Ağustos.2011, 18:26
Rövanşı da çarşamba günü yine Kanal D'de. Saati 00:00.
europeanconquer
11.Ağustos.2011, 18:28
Sağol dostum.Çok güzel bir bilgilendirme oldu.:)
Birşey değil :)
GodfatheR
11.Ağustos.2011, 18:44
Xavi'den sonra gelicek adam da belli oldu. Hayırlı işler valla. Real kupaya daha hasret kalıcak sanki.
Zekirdek
11.Ağustos.2011, 20:35
Kanal D gibi kanallarda maç izlenir mi ya. Yok mu bir spor kanalı alsaydı maçın haklarını. Ne maç öncesi var ne de başka birşey.
Addolorato
11.Ağustos.2011, 20:44
Ben vazgeçtim artık maç öncesinden maçı çip etmesinler yeter valla.
Sirius Black
11.Ağustos.2011, 21:30
Kakaaaa aaah Kaakaaa. :p
footballer33
11.Ağustos.2011, 22:54
Barca'yı hayranlıkla izlemeye devam ediyorum. :) Saha içinde olduğu gibi saha dışarısında da çok başarılılar. Yaptıkları transferler tamamen takımın sistemini devam ettirebilecek futbolculara yönelik. Ayrıca altyapıya da fazlaca önem gösteriyorlar. Orta saha ve forvetleri inanılmaz oldu şimdi, bir de 2-3 sene sonra Puyol'un da bırakacağını düşünerek 1-2 defans futbolcusu transfer ederlerse her hattıyla harika bir takım hüviyetine kavuşacaklar. Nasıl olsa gol sıkıntımız yok diyerek defansı arka plana itmemeleri gerektiğine inanıyorum.
anil luque
11.Ağustos.2011, 22:59
Biz de burda kendimizi yoruyoruz boşu boşuna Arsenal şunu yapsa kupa alır iyi yoldalar cart curt. Arsenal bir halt alamaz bu kafayla.
byariff
12.Ağustos.2011, 16:29
Ve Fabregas Resmen barcelonada.
Hugo
12.Ağustos.2011, 17:02
Arsenal Nasri'yi de göndererek maçlara U21 kadrosuyla çıkmaya.. aa bi dk zaten öyleydi dimi :D
Tatanga17
12.Ağustos.2011, 17:38
Arsenal futbolcu şirketidir. 2-3 yıl sonra yeni bir fabregas yaratır
Since-1907
12.Ağustos.2011, 18:08
Fabregas,Pedro,Thiago,Sanchez'den sadece biri forma giyecek.Ama iyi transfer yaptı Barça.
vego
12.Ağustos.2011, 18:28
Ve Barcelona muradına erdi!
Barcelona'nın uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Cesc Fabregas nihayet Katalan ekibine transfer oldu.
12 Ağustos 2011 Cuma - 15:49
Sporx.com dış haberler
İngiltere (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/) Premier Lig ekiplerinden Arsenal (http://www.sporx.com/arsenal/)'in kaptanı Cesc Fabregas (http://www.sporx.com/fabregas/), (http://www.sporx.com//) yuvası Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/)'ya döndü.
İspanyol orta saha oyuncusunun Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/)'ya transferinin netlik kazandığı öğrenilirken resmi açıklamanın kısa bir süre içerisinde yapılması bekleniyor.
Öte yandan Barcelonalı futbolculardan Carles Puyol (http://www.sporx.com/puyol/) ve Gerard Pique (http://www.sporx.com/pique/) resmi twitter hesapları üzerinden yeni takım arkadaşlarını kutlayan mesajlar attı.
2003 yılından beri Londra (http://www.sporx.com/londra/)'da bulunan ve takımın kaptanlığını yapan Francesc "Cesc" Fàbregas i Soler bu süreç içinde 212 kez Arsenal (http://www.sporx.com/arsenal/) forması giydi, 35 kez fileleri havalandırdı.
24 yaşındaki futbolucnun Arsenal (http://www.sporx.com/arsenal/) ile olan sözleşmesi 2015 yılına kadar devam ediyordu. Katalan oyuncu 1997 yılında 10 yaşındayken Barça altyapısı olarak bilinen La Masia'ya kendini teslim etmişti.
Yakın dönemde Arsenal (http://www.sporx.com/arsenal/)'den Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/)'ya transfer olan bazı futbolcular ise; Marc Overmars(2000), Emmanuel Petit (2000), Giovanni van Bronckhorst (2003), Thierry Henry (http://www.sporx.com/henry/) (2007)
http://www.sporx.com/img/2011/08/12/pique.jpg
http://www.sporx.com/img/2011/08/12/puyol.jpg
Facx
12.Ağustos.2011, 18:47
Fabregas,Pedro,Thiago,Sanchez'den sadece biri forma giyecek.Ama iyi transfer yaptı Barça.
sadece 1 i değil 2 si görücek
Xavi - Fabregas - Iniesta
A.Sanchez - Messi - Villa
Sirius Black
12.Ağustos.2011, 18:55
Xavi - Fabregas - Iniesta diye bir orta saha olmaz. Onlardan biri kesici olmak zorunda. Busquets kafadan oynayacak. Fabregas, Xavi ve Iniesta ile rotasyona girecek.
Xavi - Busquets - Fabregas
Iniesta - Busquets - Fabregas
europeanconquer
12.Ağustos.2011, 18:58
http://www.sporx.com/img/2011/08/12/puyol.jpg[/COLOR]
''ooohhhh moc moc'' nedir allah aşkına ya :zuhaha
byariff
12.Ağustos.2011, 19:32
Beyler mascerhanoyu ne yaptiniz :D
jesmatador
12.Ağustos.2011, 19:48
Beyler mascerhanoyu ne yaptiniz :D
Defansda Oynar :011:
deniz.91
12.Ağustos.2011, 22:40
Sonunda gerçekleşti xavi iniesta fabregas alcantara mükemmel 4 tane göbek oyuncusu oldu barcanın madridin işi daha zor bence
Homer J.S
13.Ağustos.2011, 11:26
http://www.sonkurt.com/resimler/real-barca-14-a%C4%9Fustos-ispanya-s%C3%BCper-kupas%C4%B1.jpg
1.Maç: 14 Ağustos 2011, saat: 23.00
2.Maç: 17 Ağustos 2011, saat: 00.00
Yayın: Kanal D
Zekirdek
13.Ağustos.2011, 11:35
Yazalım bu arada yayıncı kuruluş Kanal D.
Homer J.S
13.Ağustos.2011, 11:42
Yazıyorum ilk mesaja, teşekkür ederim bilgilendirme için.
Sirius Black
13.Ağustos.2011, 12:51
2. maç 16 Ağustos'u 17'ye bağlayan gece mi, 17'yi 18'e bağlayan gece mi ? :)
Homer J.S
13.Ağustos.2011, 12:56
2. maç 16 Ağustos'u 17'ye bağlayan gece mi, 17'yi 18'e bağlayan gece mi ? :)
17'yi 18'e bağlayan olsaydı 18 yazarlardı bence :) Maç Çarşamba gecesi yani.
byariff
13.Ağustos.2011, 14:30
Hazirlik Maclari O kadarda onemli degil tabiki yalniz barcayi hic hazir gormedim ben real ise bambaskaydi bence gecen seneye gore Bernebau"da Kazanan Madrid Olur.
SAİT71
13.Ağustos.2011, 14:40
Süper olacak yahu kaçırmayacağım inşallah :)
Ama Real ilk maçta kazanır gibi geliyor. İkinci maçta ne yapacağı önemli. Kupayı ikinci maçtaki skor belirler bence...
Facx
13.Ağustos.2011, 14:58
ilk maç berabere 2. maç barça , ilk maçı real alırsa 2. maçı kitler real
Trabzonspor
13.Ağustos.2011, 14:59
Bu kupayı ellerinden alarak başlayalım sezona geriside gelecek zaten.
Fearless Coward
13.Ağustos.2011, 15:01
Bundan sonra At.Madridliyim İspanya'da ama Anti Real'ci olduğumdan Barcelona alır diyorum...
runforafall
13.Ağustos.2011, 15:38
Hala Madrid! :D
anil luque
13.Ağustos.2011, 15:46
Başladık yine haydi hayırlısı iddiaya girecek olanlar falan var mı ? :D
Bence Real sahasında kazanır ama rovanşta avantajını kaybeder.
A.FaruK
13.Ağustos.2011, 15:57
Bu sefer Realliyiz (:
eng1n
13.Ağustos.2011, 16:00
İlk maç gol yemeyelim de ikinci maç kontradan çakarız. Orta saha yine Pepe olursa iyi olur.
hakan769
13.Ağustos.2011, 16:00
http://www.youtube.com/watch?v=9XDQo0oZIVM&feature=related
barça barça baaaaaaarça
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Ağustos.2011, 16:15
Her zaman Real,Hala Madrid !
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2011, 17:01
Real Madrid'in kazanmasını istiyorum ama Barcelona favori malesef.
eXcitinG
14.Ağustos.2011, 01:06
BarceLona nın resmi sitesinde böyLe bir haber yok ? Nerede yazıyor kesinLeştiği ?
Stan13
14.Ağustos.2011, 01:08
barcastuff (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23 %2521%2Fbarcastuff) barcastuff
Arsenal midfielder Cesc Fabregas (24) will on Sunday afternoon travel to Barcelona in a private plane.
footballer33
14.Ağustos.2011, 02:42
Maç, Kanal D'de ise İlker Yasin de spikerdir muhtemelen. Anlaşılan sessiz bir maç izleyeceğim. :D Konuya dönecek olursak, Viva Barca.
europeanconquer
14.Ağustos.2011, 02:56
Barca'ya sempati duymama rağmen Madrid'in kazanmasını istiyorum ama maalesef Barca alacak.
SAİT71
14.Ağustos.2011, 02:58
Nuri sakatlığı nedeniyle kadroda olmayacak bilginize...
Barcelona ile İspanya Süper Kupası oynayacak Real Madrid takımında teknik direktör Jose Mourinho antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
http://www.sporx.com/img/3/2011/jose_mourinho458465689.jpg
Real Madrid (http://www.sporx.com/real-madrid/), (http://www.sporx.com//) yarın Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/)'ya karşı oynayacağı İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/) Süper Kupası ilk maçı öncesindeki son antrenmanını 54 bin taraftarı önünde Santiago Bernabeu Stadı'nda yaptı.
İlk defa bir El Clasico (http://www.sporx.com/el-clasico/) öncesinde Santiago Bernabeu Stadı'nda taraftarlarına açık antrenman yapan Real Madrid (http://www.sporx.com/real-madrid/)'de futbolcular, sahanın her köşesinde topla oynarak kendilerini görmek isteyen tüm taraftarlarını memnun etmeye çalıştı. Real Madrid (http://www.sporx.com/real-madrid/)'in yeni transferleri olan milli futbolcular Nuri Şahin (http://www.sporx.com/nuri-sahin/) ve Hamit Altıntop (http://www.sporx.com/hamit-altintop/) sakatlıklarının devam etmesinden dolayı bugünkü idmana çıkmadı.
Antrenmanı izleyebilmek için erken saatlerde stat önüne gelen taraftarlar, futbolcuların arabalarıyla stada girişini de meraklı gözlerle izleyip, fotoğraflar çekti.
Bu arada, Real Madrid (http://www.sporx.com/real-madrid/) teknik direktörü Jose Mourinho (http://www.sporx.com/jose-mourinho/) uzun bir aradan sonra ilk defa basın toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz sezonki Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/)'nde, Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/)'ya karşı oynadıkları çeyrek final maçı öncesindeki açıklamalarından dolayı UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) tarafından 5 maç men ceza alan Mourinho (http://www.sporx.com/jose-mourinho/), UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Disiplin Kurulu'na verdiği ifadenin ardından cezasının 2 maça indirilmesine rağmen, UEFA (http://www.sporx.com/uefa/)'ya karşı protestosuna devam ederken, "cezam bitmeden Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/) hakkında konuşmayacağım" dedi.
Cezasını düşüren UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) için "yasal, normal, demokratik bir kurum değil" diyen Mourinho (http://www.sporx.com/jose-mourinho/), "Cezamın düşürülmesini korkunç bir şey olarak değerlendiriyorum" şeklinde konuştu. Mourinho (http://www.sporx.com/jose-mourinho/), gelecek sezona oranla bu sezon basınla ilişkilerinin değişmediğini "kimsenin kendisini susturamayacağını" söyledi.
Mourinho (http://www.sporx.com/jose-mourinho/), Süper Kupa (http://www.sporx.com/super-kupa/)'yı "Yazın en önemli ama sezonun en önemsiz kupası" olarak değerlendirdi. "Barcelona'ya karşı intikam mı arıyorsun?" sorusuna "Hiç bir şey aramıyorum. Benim için diğer takımlar gibi normal bir rakip" diyen Portekizli teknik adam, her iki takımın hem futbolcularına hem de taraftarlarına karşılıklı saygı gösterilmesi temennisinde bulundu.
Sezon öncesi hazırlığın "iyi geçtiğini" kaydeden Mourinho (http://www.sporx.com/jose-mourinho/) ayrıca, "kısıtlı kadro olsa da yeni transfer olmayacağını düşündüğünü" ifade etti. Real Madrid (http://www.sporx.com/real-madrid/) teknik direktörü, "31 Ağustos'a kadar transfer sezonu açık olsa da benim düşünceme göre transfer Real Madrid (http://www.sporx.com/real-madrid/) için kapandı, kimse gitmeyecek ve gelmeyecek. Dengeli bir takımız, her pozisyon için 2 futbolcumuz ve bazı yerlerde 20 futbolcuya karşılık gelecek önemli futbolcularımız var" yorumunu yaptı.
Mourinho (http://www.sporx.com/jose-mourinho/), "Hepimiz aynı gemideyiz ve birlik olursak korkusuzca diyebilirim ki başka futbolcu istemiyorum" şeklinde konuştu.
Mourinho (http://www.sporx.com/jose-mourinho/), İspanyol Futbolcular Derneği'nin ligin ilk 2 haftasında greve gitme kararı almalarıyla ilgili yöneltilen bir soruya da "Bu konuda değerlendirme yapmak benim üzerime düşen bir görev değil. Ben sadece en kısa zamanda durumun netliğe kavuşmasını ligin ne zaman başlayacağını bilmek istiyorum. Eğer ilk iki hafta oynamazsak oyuncular her hafta 2 gün, perşembe ve cuma tatil yaparlar" cevabını verdi.
Portekizli teknik adam ayrıca, Nuri Şahin (http://www.sporx.com/nuri-sahin/)'in sakatlığının devam etmesiyle ilgili İspanyol basınında yazılan yorumların doğru olmadığını söyleyerek, "Nuri'nin Real Madrid (http://www.sporx.com/real-madrid/)'e sakat geldiği gerçek değil. İyileşmiş olarak sağlam geldi ve ABD kampında diğer dizinden sakatlandı. Ve şimdi iyiye doğru gidiyor. Athletic Bilbao (http://www.sporx.com/athletic-bilbao/) maçında olmayabilir ama ligdeki ikinci maçta oynayabilir" açıklamasını yaptı.
Nuri, Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/)'ya karşı oynanacak Süper Kupa (http://www.sporx.com/super-kupa/) maçının kadrosuna alınmadı.
sporx.com
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2011, 03:06
Real Madrid antremanını Bernabeu'da 57.000 taraftar izlemiş.
RM
Night_Mare17
14.Ağustos.2011, 03:07
Real Madrid Dünya'nın en büyük kulübü olduğundan dolayı bu kupayı alacaktır.
musakaan
14.Ağustos.2011, 03:41
İlk maç golsüz biter gibi ama 2.maç Barca kalite farkı ile alır .
Hugo
14.Ağustos.2011, 04:03
Güzel oyun olsun da kimin aldığı umrumda değil açıkçası. Geçen sene 7-8 kişi beraber izlemiştik maçları. Arkadaşlar 2ye bölünmüş. Ben bütün gollerde, pozisyonlarda seviniyodum. Bi real tarafında bi barca tarafında :D Bu sene de öyle olacak.
Zekirdek
14.Ağustos.2011, 09:43
Real'e güveniyorum açıkçası iddaa'da da 1 oynadık. Haydi Ronaldo güldür yüzümüzü.
Homer J.S
14.Ağustos.2011, 13:28
Barcelona alacaktır, kadrosu Real'den daha iyi.
Zekirdek
14.Ağustos.2011, 13:57
Bugünkü ilk maç ve ilk maç Real - Barça. Başlıkta ters olmuş. Düzeltilebilinir mi?
zemlinskis
14.Ağustos.2011, 13:59
Jose Mourinho geçen senenin intikamını almak için varını yoğunu ortaya koyacaktır .
Homer J.S
14.Ağustos.2011, 14:22
Bugünkü ilk maç ve ilk maç Real - Barça. Başlıkta ters olmuş. Düzeltilebilinir mi?
Düzelttim, teşekkürler.
DenizlispoR
14.Ağustos.2011, 14:32
Yine bi' iddaa olayları olsa hoş olurdu yani. Tarafımızı belli edelim,Hala Madrid!
yunusgs
14.Ağustos.2011, 15:27
Sezona kupayla başlayacağız.Real Madrid!
Sirius Black
14.Ağustos.2011, 15:45
Real "futbol" oynarsa Barça içeride dışarıda alır. Real "futbol" değil de "Mourinho tarzı top tepme" oynarsa ortalık karışır.
LeqenDary
14.Ağustos.2011, 15:50
Mourinho'nun dediği gibi önemsiz bir kupa .Ama kalbimizde yatan Real'in alması tabi ..
Hugo
14.Ağustos.2011, 16:28
içimizdeki katalanlar vs içimizdeki ispanyollar :D
facebookta şu ana kadar real madridliler çoğunluktaymış benim arkadaşlar arasına :)
Homer J.S
14.Ağustos.2011, 16:28
Mourinho'nun dediği gibi önemsiz bir kupa .Ama kalbimizde yatan Real'in alması tabi ..
Mourinho olası bir mağlubiyete hazırlamış kendini.
Kupayı kaybedince "Hemen ertesi gün bir maç daha oynamak istiyorum" diyebilir. (bkz. Barcelona 5-0 Real Madrid)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 16:51
Maç, Kanal D'de ise İlker Yasin de spikerdir muhtemelen. Anlaşılan sessiz bir maç izleyeceğim. :D Konuya dönecek olursak, Viva Barca.
Bende ilk başta öyle düşünüyordum ama değil :) İlk maçı Sabri Ugan,ikinci maçı Ertem Şener anlatacak.Yani bu sefer keyifli maçlar izleyeceğiz :)
yunusgs
14.Ağustos.2011, 17:26
Bende ilk başta öyle düşünüyordum ama değil :) İlk maçı Sabri Ugan,ikinci maçı Ertem Şener anlatacak.Yani bu sefer keyifli maçlar izleyeceğiz :)
Süper bir haber.Vuvuzela,Ömer Üründül bile tercih edilebilir İlker Yasin yerine :)
vego
14.Ağustos.2011, 18:51
14 Ağustos 2011 17:02 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanyol basını, Arda Turan'ı kadrosuna katan Atletico Madrid'in yeni hedefinin Kolombiyalı golcü Falcao olduğunu iddia etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/175/falcaooooatletico_6S97Q.jpg
İspanyol basını, Atletico Madrid'in yaklaşık 40 milyon euroya Manchester City'e sattığı Kun Agüero'nun yerine forvette Kolombiyalı Falcao'yu istediğini ve futbolcunun kulübü Porto ile anlaşmak üzere olunduğunu iddia etti.
Portekiz Kulübü, Porto'nun 25 yaşındaki Falcao için istediği 40 milyon euro bonservis bedelini yüksek bulan ve indirmeye çalışan Atletico'nun müzakerelerde olumlu adım attığı öne sürüldü. İspanyol medyası, Atletico'nun Porto'ya son olarak 30 milyon euro ve Salvio'yu önerdiği yazdı.
Porto'nun yıldız futbolcularından olan ve geçen sezon 39 gol atan Falcao'nun Atletico Madrid'e transferinin gelecek hafta içinde tamamlanabileceği söyleniyor.
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2011, 19:07
Falcao'yu Chelsea alamadı.At.Madrid nasıl alacak?
vego
14.Ağustos.2011, 19:09
Agünün tüm parası oraya gidecek.Porto bırakmaz yoksa :D
runforafall
14.Ağustos.2011, 19:10
Agüero'yu satıp tüm parayla Falcao almak..
Finansal açıdan pek getirisi yok yani.
Onun yeirne daha ucuz ama daha etkili silahlar alsalar.
runforafall
14.Ağustos.2011, 19:30
Real "futbol" oynarsa Barça içeride dışarıda alır. Real "futbol" değil de "Mourinho tarzı top tepme" oynarsa ortalık karışır.
Barcelona'nın ki futbol mu yani.
Milyon tane yan pas yaparak insanın uykusunu getiriyolar, sonra bir anda bir ara pasla gol atıyolar.
Benim için de futbol tek tarafın sürekli yan pas yapması demek değil valla.
SyNdRoMe23
14.Ağustos.2011, 19:51
Bizans oyunları dönmezse Real Madrid ilk maçı rahat alır. Hazırlık maçlarında Barcelona hiç iyi değildi. Hiç hazır değiller. Real Madrid ise aksine çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Fırtına gibiydiler.
ama çok gol çıkmaz, tek farklı biter. üst olmaz.
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2011, 21:24
Acaba uyduda şifreye girer mi?
Sirius Black
14.Ağustos.2011, 21:31
Barcelona'nın ki futbol mu yani.
Milyon tane yan pas yaparak insanın uykusunu getiriyolar, sonra bir anda bir ara pasla gol atıyolar.
Benim için de futbol tek tarafın sürekli yan pas yapması demek değil valla.
İyi futbol golü düşünmektir topu rakip yarı sahaya yıkmaya çalışmaktır. Bunun da bazı yolları vardır, bol pas yapmak da bunlardan biridir.
SAİT71
14.Ağustos.2011, 21:35
Şifre koyacaklarını sanmıyorum ama tabi eminde değilim. Kanal D'nin sitesinde bununla ilgili bir ibare yok. Bazı kanallar şifre koyacağız diye bilgilendirme yapıyor ama Kanal D'nin yayınla ilgili haberinde böyle birşey yok... Bence koymazlar...
Real Madrid – Barcelona maçı bu akşam canlı yayınla ekrana geliyor...
La Liga şampiyonu Barcelona ile Kral Kupası şampiyonu Real Madrid, 14 Ağustos Pazar akşamı İspanya Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor, bu dev mücadeleyi Kanal D canlı olarak ekrana getiriyor.
Sadece İspanya’nın değil, Dünya’nın en büyük derbilerinden biri olan ve “El Classico” diye bilinen bir Real Madrid-Barcelona maçı 14 Ağustos akşamı sahne alacak. Dünya’nın en iyi kadrosuna sahip iki takım Süper Kupa finalinde, karşı karşıya gelecekler. Futbolseverler ekran başına! Bu dev maçı sakın kaçırmayın!
Yayın Tarihi : 14 Ağustos Pazar/2011
Yayın Saati : 23.00 - Canlı
Kaynak:
İspanya Süper Kupa Finali Kanal D'de! / Kanal D Haber (http://haber.kanald.com.tr/Haber/TV-42/Ispanya-Super-Kupa-Finali-Kanal-Dde-21094.aspx#ixzz1V1et3LQ7)
barahir
14.Ağustos.2011, 21:37
Dıt dıt dırırıt dırırırıt Barça
di canio
14.Ağustos.2011, 22:41
Sporting Gijon takımının oyuncusu Javi Poves, "futbolun yalnızca para demek olduğunu" ileri sürerek aktif futbolculuk kariyerine son verdi. Poves, futbolun kirliliğe battığını iddia etti.
http://i.tr.eurosport.com/2011/08/10/748309-8855169-317-238.jpg
Atletico Madrid altyapısından yetişen Poves, daha önce kulüp sponsorunun kendisine verdiği otomobili "kendi aracı yeterli olduğu" için reddetmiş, ayrıca "bankacılık sistemine inanmadığı" için transfer taksitlerini elden almayı tercih etmişti.
M24'e özel bir siyasi görüşü olmadığını belirten Poves, para düzeninin futbola olan sevgisini yitirmesine yol açtığını ve bundan sonraki zamanda okuyup öğrenebildiği kadar çok şey öğrenmek istediğini söyledi.
Eurosport (http://tr.eurosport.com/futbol/paraya-kizdi_sto2902891/story.shtml)
di canio
14.Ağustos.2011, 22:43
Ayrıca başka bir kaynaktan;
Bu kirli sistemin bir parçası olmaya daha fazla dayanamayacağını söyleyen Poves, "Ben küçükken bu oyunu büyük bir sevgiyle oynardım. Ama şimdi farkına varıyorum ki futbolda her şey para demek. Bu futbol kirlidir ve hepimiz kandırılıyouz. Afrika'daki, Amerika'daki, Asya'daki insanların ölümleri üzerinden para kazanılan bir sistemin parçası olmak istemiyorum" diyerek profesyonel futbolculuğu bırakma kararını açıkladı. Profesyonel futbolun para ve sahtekarlık üzerine kurulu olduğunu dile getiren Poves, 'kapitalizm ölüm demektir' ifadesini de kullandı. Öte yandan, Javi Poves'in ayrılmadan önce kulüp tarafından tesis edilen otomobili de kabul etmedi. Sporting Gijon ile olan sözleşmesini fesh eden futbolcu bundan sonraki hayatında bol bol okuyarak çok çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olmak istediğini söyledi.
http://fanatik.ekolay.net/Isyan-etti,-24unde-futbolu-birakti_3_Detail_208_234142.htm
Homer J.S
14.Ağustos.2011, 22:46
On numara iş yapmış, tebrik ediyorum Javi.
garydelgadov
14.Ağustos.2011, 22:51
Böyle insanların olması mutlu ediyor beni.Ben bu oyunu sokakta sevdim.Futbol son yıllarda o kadar kirlendi ki...
KaRaBükLü KraL
14.Ağustos.2011, 22:51
Madrid Barca'yı yenecektir bu sefer.Real'in form durumunu düşününce bir adım önde görüyorum
SAİT71
14.Ağustos.2011, 22:53
Çok süper bir davranış. Herkesin yapamayacağı bir iş tabi... Bende şu gelinen noktaya bakınca bir oyuncuya 100 milyon verildiğini görünce futbolun para olduğunu ve zevkinin artık kaçtığını, futbolun birilerinin para kazanma aracı olarak kullanıldığını düşünüyorum.
Ansiklopedi futbolunu özlüyorum. Ansiklopedide okuduğum eski maçları eski oyuncuları o imkansızlıkları daha çok özlüyor insan...
di canio
14.Ağustos.2011, 22:58
Real Madrid kazanacaktır. Ama 6 fark dışındaki galibiyetler beni tatmin etmeyecek.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 23:01
Mükemmel tek kelimeyle...Helal Olsun.
byariff
14.Ağustos.2011, 23:01
cok guzel yapmiis bence cok dogru bi kara Bahis Ciktigindan Beri Profesyonel futbolu resmen bitmistir zaten.
footballer33
14.Ağustos.2011, 23:06
Tebrik ediyorum, helal olsun. Endüstriyel futbola karşı vermiş olduğu ibretlik kararı takdir ettim. :k:
Homer J.S
14.Ağustos.2011, 23:27
Araplar bir an önce futboldan elini çekerse süper olacak.
Homer J.S
14.Ağustos.2011, 23:34
O zaman uzun süre daha tatmin olamayacaksın maalesef abi. :)
di canio
14.Ağustos.2011, 23:41
O zaman uzun süre daha tatmin olamayacaksın maalesef abi. :)
Olur olur :)
Marca'nın sitesinde gördüğüm kadarıyla kadrolar belli olmuş sanırım.
Barcelona 11: Valdés; Alves, Mascherano, Abidal, Adriano; Keita, Thiago, Iniesta; Messi, Villa, Alexis.
Yedekler: Pinto, Piqué, Busquets, Pedro, Fontàs, Xavi, Dos Santos.
Real Madrid 11: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; Benzema.
Yedekler: Adán, Varane, Arbeloa, Kaká, Callejón, Coentrao, Higuaín.
RaSenGan
14.Ağustos.2011, 23:43
18 dk sonra Madrid şov başlıyor :icon_cool: Şu maçlarda Hamit ve Nuri'yi de görmek güzel olurdu keşke sakat olmasalar.
Real Madrid kazanacaktır. Ama 6 fark dışındaki galibiyetler beni tatmin etmeyecek.
+ Los Galacticos :icon_biggrin:
runforafall
14.Ağustos.2011, 23:45
Valdés; Alves, Mascherano, Abidal, Adriano; Keita, Thiago, Iniesta; Messi, Villa, Alexis.
Defansın ortasında Mascherano ve Abidal?
En azından Pique olur bence. İki tane çakma stoperle çıkmazlar heralde.
Corpus
14.Ağustos.2011, 23:50
En azından Pique olur bence. İki tane çakma stoperle çıkmazlar heralde.
Zaten kullanmıyorlar ki stoper. O yüzden neden olmasın
eng1n
15.Ağustos.2011, 00:05
Daha maçın çok başı ama Thiago'ya bu maç 1-2 beden büyük geldi gibi.
RaSenGan
15.Ağustos.2011, 00:07
Kanal D logosunun altında skor ve dakika tablosunu yayınlayan Kanal D'yi ayakta alkışlıyorum :)
eng1n
15.Ağustos.2011, 00:15
Mesut Oezil - 1-0
Facx
özil ve gol
RaSenGan
Ve Mesut Özil golü atar :)
footballer33
15.Ağustos.2011, 00:16
Neyse, en azından Sabri Ugan anlatıyor maçı.
Mesut attı, 1-0.
Facx
15.Ağustos.2011, 00:16
barcelona çok kötü oynuyo şu dakkaya kadar
Night_Mare17
15.Ağustos.2011, 00:17
Mesuttttttttttt
anil luque
15.Ağustos.2011, 00:17
Şöyle 1:)....
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Ağustos.2011, 00:19
Oezil yazdı...
RaSenGan
15.Ağustos.2011, 00:26
Messi oynamıyor mu ? Adını duymadım da.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Ağustos.2011, 00:28
Casillas oynuyo mu peki ?
RaSenGan
15.Ağustos.2011, 00:37
Naptın Villa :D
Facx
offfff villa yazdııı :D
yunusgs
Ayağına çarptı.Kaleciler için en zor toplardan biri.Şanssızlık :(
Nedvedmania
15.Ağustos.2011, 00:38
Güzel gol 1-1
yunusgs
15.Ağustos.2011, 00:38
Ayağına çarptı.Kaleciler için en zor toplardan biri.Şanssızlık :(
Edit:Ayağına çarpmamış da olabilir,Casillas nasıl o kadar önde yakalandı ilginç.Tahmin edemedi herhalde o topun geçeceğini.
footballer33
15.Ağustos.2011, 00:42
Nerede kalmıştık? :D Barca farkı budur. Ayağına sağlık David Villa. :)
yunusgs
15.Ağustos.2011, 00:43
At onu be Benzema.Onu atamayacaksan,hatta kontrol bile edemeyeceksen hangini atacaksın?
yunusgs
15.Ağustos.2011, 00:45
Bu Benzema adamı kanser eder.Bu arada Kerim Benzema nedir ya?Adam Türk oldu da haberimiz mi yok?
byariff
15.Ağustos.2011, 00:45
Futbolun Adaletsizligi bu galiba 35 dakika madrid oynasin topu sen daha 1,ci atakda gol at gercekten cok yazik oldu ama gol guzeldi villanin golu bu arada benzema gene gol kacirdi.
Aşk-ı Şehir
15.Ağustos.2011, 00:46
Tatil Ronaldo'ya yaramamış...
sarianet
15.Ağustos.2011, 00:47
messi messi messi:D
Facx
messiiiiiii :D:D goool 2-1
Sheriff
Messi attı. Bu maçta gidecek :s
yunusgs
Pepe'nin yaptığı hataya bak.Paspas oldu.Ee atamayana atarlar.
eng1n
15.Ağustos.2011, 00:48
2 pozisyon 2 gol.
sarianet
15.Ağustos.2011, 00:48
messi çok tipsiz olmuş traş olunca:D
byariff
15.Ağustos.2011, 00:49
2 pozisyon 2 gol bu kadar sans olmaz Ee ne demisler Atamayana Atarlar Madrid
yunusgs
15.Ağustos.2011, 00:50
Artık Real Madrid'in stoperlerini değiştirme zamanı geldi.Raphael Varane'i bir an önce savunmaya monte etmeliler.Adam FM 2011'de wonderkid.
hakan769
acıyorum bu real madride
http://www.youtube.com/watch?v=9XDQo0oZIVM&feature=share
barça barça barçaaa !
Night_Mare17
Oynamadan yeniyorlar ya nefret ediyorum şöyle takımlardan .
Aşk-ı Şehir
15.Ağustos.2011, 00:51
Pepe Real Madrid'in stoperi olamaz...
europeanconquer
15.Ağustos.2011, 00:52
Oynayanlarda yensin bir zahmet :0:
LeqenDary
15.Ağustos.2011, 00:52
Bu Khedira topçuysa bende Messi'yim .Barça top oynamadan 2 tane salladı, geçti. Yazık oldu yine bize .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Ağustos.2011, 00:53
Real Madrid Pepe gibi bi stoperi,Benzema gibi bi forveti haketmiyor.Çok çok daha iyilerine layıklar...
byariff
15.Ağustos.2011, 00:55
Benzema = Nobre
Khedira = Mustafa Sarp
sarianet
yav o gollerde goldü hani ha:D
villa şiir gibi vurdu messi gücü kuvveti olmayan tığ gibi çocuk dozerlerin arasından geçti çaktı golü:D
hakan769
Daha bunun Nou Campı var .. Puyolu var Xavisi var Piquesi var Daha Realin cok çekecegi var
Facx
15.Ağustos.2011, 00:57
ömer üründül olsaydı futbol enteresan derdi o derece bi maç :D
hakan769
15.Ağustos.2011, 00:57
messi santiago bernabeu (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=santiago+bernabeu)'daki son 5 maçta 7.golünü atmıştır.
kaynak ekşi sözlük
footballer33
15.Ağustos.2011, 00:58
Ben fazla kanaatkarmişim ya. 1-0 iken ve Barca kötüyken berabere bitsin bari dedim, iş ilk yarıda bitti bile. :D 2. yarıda Barca 3-1'i yakalarsa farka da gidebilir bu maç :)
Facx
15.Ağustos.2011, 01:04
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-agree-terms-with-barca-for-fabregas
resmiyet kazandı transfer
deniz.91
15.Ağustos.2011, 01:05
madridde takımın ağırlığını kaldıramayan isimler var khedira pepe benzema nedir ya daha üst seviye isimler şart
europeanconquer
15.Ağustos.2011, 01:09
Kaka gibi bir yetenek niye harcanıyor yedek kulübelerinde ?
byariff
15.Ağustos.2011, 01:11
Kaka"yi nerde oynaticak ayiptir solemesi Mesut var onun yerinde 4-2-3-1 sisteminde Khediranin yerine oynucaksa defansif orta saha bilemem ozman.
yunusgs
15.Ağustos.2011, 01:12
Aslanım benim be.Ne vurdu.
byariff
Gooooooll 2-2 Gooolllllllllllllll
Facx
alonso 2-2
yunusgs
15.Ağustos.2011, 01:13
Pepe çok güzel sakladı yalnız.Alonso'da ayağının neresiyle vuracağını çok iyi bilmiş.
Facx
15.Ağustos.2011, 01:14
pepe nin 2. sarı kartı görmesi gerekiyo büyük ihtimal görcek
byariff
15.Ağustos.2011, 01:14
Pepe direk kirmizi yemesi lazim direk hemde Kasap yemin ederim
leventb12
15.Ağustos.2011, 01:15
2-2 helal Madrid.!!
yunusgs
15.Ağustos.2011, 01:15
Ne var canım bunda.Klasik Pepe müdahalesi :p
Facx
15.Ağustos.2011, 01:16
ve xavi sonunda oyunda
byariff
15.Ağustos.2011, 01:18
Sonunda Khedira Kazmasi cikti callejon oyunda
yunusgs
15.Ağustos.2011, 01:18
Bu gazla 3.golü bulabilir Madrid.
byariff
15.Ağustos.2011, 01:20
benzema yemin ederim kazma ya onlari baska bir futbolcu olsa affedermiydi ya.
yunusgs
15.Ağustos.2011, 01:21
benzema yemin ederim kazma ya onlari baska bir futbolcu olsa affedermiydi ya.
Aynen öyle ya.3.golü bulabilir,bulabilir Madrid de,Benzema sahada olduğu sürece zor.Adam her topu eziyor.
Facx
15.Ağustos.2011, 01:21
tehliklei yer frikik ronaldo atabilir
yunusgs
15.Ağustos.2011, 01:23
Bu Ronaldo bir gün atacak Barça'ya bir frikik golü ama ne zaman.En fazla yaklaştığı zaman direğe vurmuştu topu frikikten.
SAİT71
Madridin işi zor gol gitti yine :(
byariff
Madrid yukleniyor her an 3.cu gol gelebilir madrid bu aralar dehset oynuyor
Facx
15.Ağustos.2011, 01:25
benzema gene kaçırdı :D
yunusgs
Benzema kaçırmaya devam ediyor ve Mourinho onu çıkarmamakta ısrarcı :mad:
byariff
Benzema senin kafani ben ya bir suru gol kacirdi adam :D
RaSenGan
Ne var bu Benzema'da bir anlasam.Adebayor olsaydı 2 tane rahat atmıştı.Keşke alsaydı Madrid.
byariff
15.Ağustos.2011, 01:27
Ronaldo gene kacirdi
Madrid su golleri atsaydi tarihi farkdi resmen
Facx
15.Ağustos.2011, 01:27
higuain sakatmı ?
SAİT71
15.Ağustos.2011, 01:29
3-2 olsa bile ne olacak ki? Barça hertürlü alır orda. Heleki deplasmanda 2 gol atmışken...
byariff
15.Ağustos.2011, 01:30
Higuain yedek bence bu dakikada almasi lazim
yunusgs
15.Ağustos.2011, 01:31
3-2 olsa bile ne olacak ki? Barça hertürlü alır orda. Heleki deplasmanda 2 gol atmışken...
Zaten Barça fazla yormuyor gibi kendini.Kondisyon saklıyorlar Çarşambaya.
europeanconquer
15.Ağustos.2011, 01:31
Kaka"yi nerde oynaticak ayiptir solemesi Mesut var onun yerinde 4-2-3-1 sisteminde Khediranin yerine oynucaksa defansif orta saha bilemem ozman.
Kaka'yı oynatmamak ayıptır.Yanılmıyorsam Ronaldo forvette oynayabiliyor değil mi ?Benzema yerine bir Kaka olsa daha iyi olmazmıydı Madrid açısından ?
hakan769
15.Ağustos.2011, 01:32
Nou Campda işi bitirir Barça As Kadrosuyla
yunusgs
15.Ağustos.2011, 01:32
Pepe tekme tokat girdi.Bu Mourinho bu adamı bu yüzden sahada tutuyor.Onun bu hareketlerini izlemek Mourinho'ya zevk veriyor :)
Facx
15.Ağustos.2011, 01:33
ronaldo topu ayağından berbat bi şekilde açtı korner :D
europeanconquer
15.Ağustos.2011, 01:34
Ronaldo ne yaptı öyle ya ? Normalde hiç yapmazdı ya :zuhaha
SAİT71
Aslında Nuri 2. maça yetişecek Goal filmindeki gibi takımını kurtaracak kahraman olacak süper olur ha böyle bir giriş :D
byariff
Kaka'yı oynatmamak ayıptır.Yanılmıyorsam Ronaldo forvette oynayabiliyor değil mi ?Benzema yerine bir Kaka olsa daha iyi olmazmıydı Madrid açısından ?
orasi dogru ama Mourinho kanatlarda hizli adamlari oynatmayi seviyor kaka biraz yavas ronaldoya gore bu arada bu maci madrid aliras Nou campda maci verecegini zannetmiyorum kontra atak ile vurmaya calisirlar
yunusgs
15.Ağustos.2011, 01:35
Ronaldo'ya da bir şeyler oluyor bu Barça maçlarında.Messi'yi nasıl olumlu bir şekilde etkiliyorsa El Clasico,Ronaldo'yu da o derece olumsuz etkiliyor.
europeanconquer
15.Ağustos.2011, 01:37
orasi dogru ama Mourinho kanatlarda hizli adamlari oynatmayi seviyor kaka biraz yavas ronaldoya gore bu arada bu maci madrid aliras Nou campda maci verecegini zannetmiyorum kontra atak ile vurmaya calisirlar
Bence yıldız oyuncularda hıza falan bakılmamalı adı üstünde yıldız oyuncu ne yapacağı hiç belli olmaz :)
byariff
15.Ağustos.2011, 01:39
Sonunda Benzema cikti higuain girdi ama 10 dakikada pek etkili olacagini zannetmiyorum
Facx
15.Ağustos.2011, 01:40
ahaha higuain 4. hakemin yanındayken mourinho nun hareketleri benzema'ya " çık lan oyundan " der gibiydi :D
deniz.91
15.Ağustos.2011, 01:42
mesutun ağzı çok bozuk yine bastı küfürü:)
byariff
15.Ağustos.2011, 01:43
Ronaldoya Yapilan Sanki Penalti gibiydi...
RaSenGan
15.Ağustos.2011, 01:44
Valdes kendine yakışanı yaptı büyüksün Barcelona :)
yunusgs
15.Ağustos.2011, 01:45
Bu buz gibi penaltıydı işte :D
byariff
15.Ağustos.2011, 01:46
katiliyorum 2.ci kez izledimde penaltiydi resmen elini bilerek uzatmis gitmesini engellemis.
bu arada mesut 2-3 kez kufur etti macta :D
Facx
15.Ağustos.2011, 01:47
katiliyorum 2.ci kez izledimde penaltiydi resmen elini bilerek uzatmis gitmesini engellemis.
bu arada mesut 2-3 kez kufur etti macta :D
nasıl kaçırırım :icon_neutral:
video bekliyoruz :schaf:
KaPaLı
15.Ağustos.2011, 01:47
Bu kafada adam kaldımı hala. Brava.
yunusgs
15.Ağustos.2011, 01:49
Pepe-Keita arasındaki sürtüşme süperdi.Adamlar maçı bıraktı tartışmaya girdi.Tabii başlatan her zamanki gibi Pepe :)
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2011, 01:52
http://www.yukleresim.com/images/62625472112480675908.jpg
byariff
15.Ağustos.2011, 01:52
Ve mac bitti 2-2 mac kesinlikle madridin hakkiydi Benzemanin kacirdiklari ronaldonun kacirdiklari verilmeyen penalti Olmadi ama nou campda zafer bizimdir :)
KaRaBükLü KraL
15.Ağustos.2011, 01:53
Bu Barca kaç dakika top oynadı beraberliği hakedecek biri açıklasın anlamadım ben:)
hakan769
15.Ağustos.2011, 01:54
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada11-12/08/14/n110810118729.html
fabregasda %100 barçada
byariff
15.Ağustos.2011, 01:54
Bu Barca kaç dakika top oynadı beraberliği hakedecek biri açıklasın anlamadım ben:)
2 atak 2 gol messi messi diyenler adam 2.ci yari tekrar kayboldu sahada yoktu bi 5 dakka oyunda gozuktu o kadar.
footballer33
15.Ağustos.2011, 01:55
Barca için iyi bir sonuç oldu, rövanşta işi bitirirler. :) Yalnız, Puyol, Pique ve Xavi 2. maçta kesinlikle ilk 11'de olmalılar. Bu kadar pozisyon bu 3'lünün eksikliğinden verildi bence.
futureless
15.Ağustos.2011, 01:55
Kaleye şut atmadan beraberlikle döndü Barca :) Madrid'in hakkıydı aksini iddia eden bile çıkmaz ama futbol işte..Valdes'in Ronaldo'ya , Marcelo'nun Pedro'ya hareketleri kesinlikle penaltıydı.
sui generis
15.Ağustos.2011, 01:57
madride yazık olmuş. izleyemedim ama son dakikalara bakabildim. mesutun küfürüyle ronaldoya yapılan penaltıyı gördüm :)
LeqenDary
15.Ağustos.2011, 01:57
Ronaldo'nun pozisyonu buz gibi penaltıydı .Barça'ya da helal olsun top oynamadan Bernabeu'dan beraberlik çıkarmak büyük iş :) .
anil luque
15.Ağustos.2011, 01:59
Barça yürüye yürüye berabere kaldı resmen. Benzema'nın yerinde futbolcu biri olsaydı farka giderdik bu akşam ama olmadı. Rövanşta Higuain olmalı. Ama Nou Camp'ta bu kadar pozisyon verirler mi onu bilmem..
Trabzonspor
15.Ağustos.2011, 02:03
FM maçı gibi oldu bu nedir ya.Adamalr olumlu birşey yapmadan 2 golle kupayı alacaklar.
runforafall
15.Ağustos.2011, 02:03
Ben Benzema'yı beğendim.
Lionel Andres Messi
15.Ağustos.2011, 02:05
2 atak 2 gol messi messi diyenler adam 2.ci yari tekrar kayboldu sahada yoktu bi 5 dakka oyunda gozuktu o kadar.
top gelmeden adam ne yapsın bir yerinden kendine futbol topu mu imal etsin. ayağına gelen topların çoğu hep olumlu oldu.1 haftalık antrenmanlık haliyle 1 gol 1 asist daha iyisi varsa buyrun gösterin :D :D
E.Cartman
15.Ağustos.2011, 02:06
Real'i harcadı hakem, net penaltıydı o pozisyon. Barca'da 2 kez geldi onlarda gol oldu. Yalnız bu sezon Barca böyle devam ederse şampiyonlukları unutsun Real darma duman etti Barca'yı. Şansa 2 gol buldular. Her zaman bu kadar şanslı olamayabilirler.
byariff
15.Ağustos.2011, 02:06
top gelmeden adam ne yapsın bir yerinden kendine futbol topu mu imal etsin. ayağına gelen topların çoğu hep olumlu oldu.1 haftalık antrenmanlık haliyle 1 gol 1 asist daha iyisi varsa buyrun gösterin :D :D
Buyuk Topcuysa kendini gostercek arkadas :D Ronaldoyu ornek alsin :D
Lionel Andres Messi
15.Ağustos.2011, 02:09
Buyuk Topcuysa kendini gostercek arkadas :D Ronaldoyu ornek alsin :D
şaka yapıyorsun sanırım peki iyi geceler :yildiz:
Night_Mare17
15.Ağustos.2011, 02:12
şaka yapıyorsun sanırım peki iyi geceler :yildiz:
Yo bana şaka gibi gelmedi kendinden üstün oyuncuları örnek alması lazım . Ve Messi'nin biraz sporcu fiziğine önem vermesi lazım .
SAİT71
15.Ağustos.2011, 02:14
Messi biraz hazırdan yiyo... Orta sahadaki elemanlar önüne yuvarlıyor. Ronaldo gibi komple bir oyuncu değil.
Lionel Andres Messi
15.Ağustos.2011, 02:14
Yo bana şaka gibi gelmedi kendinden üstün oyuncuları örnek alması lazım . Ve Messi'nin biraz sporcu fiziğine önem vermesi lazım .
tmm kendisine söylerim.bir daha reale gol atıp rakipleri kızdırmasın böyle:s7:
Addolorato
15.Ağustos.2011, 02:16
Herkes bir öncekinden gaz alarak yorumlamaya başlamış. Bir iki mesaj sonra Messi çalım atamıyor yada Messi futbolcu değil tarzı yorumlar görebiliriz. Bende Realciyim ama beyler abartmayın 1 gol 1 asist yapmış adama maçta oynamadı demek haksızlık olur.
Night_Mare17
15.Ağustos.2011, 02:21
tmm kendisine söylerim.bir daha reale gol atıp rakipleri kızdırmasın böyle:s7:
Messi biraz hazırdan yiyo... Orta sahadaki elemanlar önüne yuvarlıyor. Ronaldo gibi komple bir oyuncu değil.
Nokta + Messi'yi tanımayan biri dışarıdan görse sporcu olacağı aklının bir ucundan geçmez :icon_lol:
ozaniel
15.Ağustos.2011, 02:29
Ronaldo kanat oyuncusudur, Messi oyun kurucu. Farklı tipteki oyuncuları karşılaştırmanın manası yok. Sırf "arkası iyi olduğu için" oynayan oyuncu La Liga'nın asist kralı oldu.
SyNdRoMe23
15.Ağustos.2011, 02:47
Ronaldo kanat oyuncusudur, Messi oyun kurucu. Farklı tipteki oyuncuları karşılaştırmanın manası yok. Sırf "arkası iyi olduğu için" oynayan oyuncu La Liga'nın asist kralı oldu.
messi oyun kurucu ha ? bunca senedir boşa izliyormuşuz adamı.
ozaniel
15.Ağustos.2011, 02:57
Helal olsun, ciddi bir cesaret gerektiren bir karar almış.
SyNdRoMe23
15.Ağustos.2011, 02:59
çok gereksiz bir karar. bırakarak hiç bir şeyi değiştirmedi. ergic gibi takılsaymış keşke. ekmek parasından oldu
runforafall
15.Ağustos.2011, 03:00
Bi arkadas soruyordu mesutun kufur videosunu buyur kardesim
http://inciswf.com/mesut.swf
Neyseki türkçe küfretmiş :D
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2011, 03:01
Real Madrid üstün olan taraftı.Bir çok önemli pozisyon yakaladılar ama bunları değerlendiremeyince ve Barcelona yakaladığı 2 fırsatı değerlendirince (gerçi 2.golü göremedim) maç berabere bitti.Real Madrid'in Nou Camp'ta işi zor bu skorla.
europeanconquer
15.Ağustos.2011, 03:18
çok gereksiz bir karar. bırakarak hiç bir şeyi değiştirmedi. ergic gibi takılsaymış keşke. ekmek parasından oldu
Eğer o yapmazsa bu yapmazsa hiç kimse olağan düzeni değiştiremez son derece doğru bir karar.
C h A o S
15.Ağustos.2011, 03:21
Bu "olağan"düzen bu saatten sonra değişmez zaten.Adam bu tür şeylerin futbolda olduğunu biliyordur zaten.Baştan niye bırakmamış futbolu.Cukkalamıştır zaten hayatı boyunca yetcek paraları.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Ağustos.2011, 03:22
Benzema gibi kazmasını görmedim.Bu avantajla Barca alır kupayı.
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2011, 04:02
Real Madrid'in klasına yakışır bir forvet alması gerekiyor artık.Benzema iyi başladı maça,bu sezon kotaracak sanırım bu görevi diye düşündüm ama maçın gidişatında beklentileri karşılamadı.Hele ilk yarıda bir poziyon vardı,ağır olmasından dolayı Mascherano'nun kayarak engellediği,o pozisyonda bariz belli oldu Real Madrid'in as santraforu olamayacağı.
Bir de yine ilk yarıda bir pozisyon vardı.Real'li bir oyuncu ayağını fazla kaldırarak Abidal'e doğru hamle yaptı.Abidal sanki kafasına vurmuş gibi numara yapması ilgincime gitti.Bu Barcelona'lı oyuncuların hepsi mi sahtekar arkadaş.Son olarak Alexis takıma uyum sağladığında müthiş performans gösterecek bence.
Facx
15.Ağustos.2011, 04:41
http://www.fcbarcelona.cat/web/Galeries/futbol/temporada11-12/08/partits/madrid-fcb/2011-08-14_PARTIDO_15.JPG
avatarlık alexis sanchez fotosu arıyodum bakın neye denk geldim :D
Night_Mare17
15.Ağustos.2011, 05:20
http://www.fcbarcelona.cat/web/Galeries/futbol/temporada11-12/08/partits/madrid-fcb/2011-08-14_PARTIDO_15.JPG
avatarlık alexis sanchez fotosu arıyodum bakın neye denk geldim :D
Fener formalıya bak :D . Ayrıca üzülen Madrid'li yok :n:
EndoplazmiK RetikuluM
15.Ağustos.2011, 05:25
Her Süper Kupa maçında varız maşallah :D Bi BanBan pankartı açmayı planlıyoruz bekleyin :icon_cool:
RaSenGan
15.Ağustos.2011, 05:29
Thiago'nun kafasının üstünde Asyalı bir abla var.Parmakla göstermiş futbolcuları.Şunlara bak koca koca adamlar olacaklar sevinme şekillerine bak der gibi :D
Nedvedmania
15.Ağustos.2011, 05:32
Thiago'nun kafasının üstünde Asyalı bir abla var.Parmakla göstermiş futbolcuları.Şunlara bak koca koca adamlar olacaklar sevinme şekillerine bak der gibi :D
Onun yanındaki sarılı çocukda şoktan çıkamamış :D