View Full Version : İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu
Pages :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
di canio
15.Ağustos.2011, 05:35
Bize göre sağ taraftaki sarı formalı çocuğun önünde de Barcelona formalı birisi var sanırım. Eğilmiş bir şekilde. Tek maç olsa, tribünün sponsorlara ya da özel bir kuruma (federasyon gibi) ayrılmış bölümü diyeceğim ama deplasmanlı maç.
Facx
15.Ağustos.2011, 05:46
Bize göre sağ taraftaki sarı formalı çocuğun önünde de Barcelona formalı birisi var sanırım. Eğilmiş bir şekilde. Tek maç olsa, tribünün sponsorlara ya da özel bir kuruma (federasyon gibi) ayrılmış bölümü diyeceğim ama deplasmanlı maç.
trabzon formasıdır oda :P
şaka bi yana cidden ilginçmiş :D
sakary Ali
15.Ağustos.2011, 06:43
Güzel bir karşılaşmaydı ancak belirteyim klasik Barça Süper Kupa ilk maçımı.Geçen senede ilk maçta Sevilla karşısında kötü oynayıp yedek ağırlıklı kadro ile 3-1 yenildikten sonra içerde duman etmişlerdi.
Bu sene de aynı tabloyu göreceğiz gibime geliyor.Barça içerde o eski bildiğimiz topa sahip olan rakibi hapseden şekilde oynayacaktır..
Yalnız İniesta ne top oynadı be..Her zaman ki gibi Real Madrid'in orta sahasındaki isimler en az 3.kez sarı kart görmelerigerekirdi bence (Alonso, Khedira, Pepe'de dahil edilebilr.)
SyNdRoMe23
15.Ağustos.2011, 07:00
Eğer o yapmazsa bu yapmazsa hiç kimse olağan düzeni değiştiremez son derece doğru bir karar.
bütün futbolcular bıraksa da değişmez bu sistem.
FenoMachine
15.Ağustos.2011, 08:08
evet bu sisteme dayanmak okadar kolay değil ve bunada dayanamadığı için futbolu bırakması doğal birşey fakat bizim türkiyedeki bazı futbolcuların artık futbol oynamak istememesine rağmen sırf para için öyle antremanlara çıkıp parasınıda baba baba alan bazı futbolcular var bunların hepsini futboldan ihraç etmeleri gerek ben olsam direk atardım futbolu severek oynayan adam herzaman iyi oynar.
Dooki
15.Ağustos.2011, 10:47
Aslında bu kadar çok para dönen futbol oyununda, çok yüksek paralar alan yıldızlar biraz daha mütevazi bir hayat yaşamayı seçip aldıkları paraların yarısını yardım için falan kullansa, ne bileyim somalidir, japonyadır, ihtiyacı olan yerlere yardım olarak gitse o paralar çok iyi olur. Madem olması gerektiğinden daha fazlası dönüyor, yetenekli bir topçusun diye milyonlar alıyorsan, biraz da yaşamayı hak edene yardım et. Geri kalan yarısı zaten o futbolcunun herşeyine yeter yine, tek başına yaşadığı 8 katlı 983 odalı 287 tuvaletli bir villadan vazgeçebilirler mesela.
Zekirdek
15.Ağustos.2011, 10:49
Kararından ötürü tebrik ediyorum. Fifa'nın bu konular için bir çözüm üretmesi şart. Para > Futbol olmamalı.
Zekirdek
15.Ağustos.2011, 11:06
Gollerin videosu varmı? 3. ve 4. golü göremedim. Uyuyakalmışım. Yanlız David Villa'nın golü muhteşemdi.
deniz.91
15.Ağustos.2011, 12:04
http://www.fcbarcelona.cat/web/Galeries/futbol/temporada11-12/08/partits/madrid-fcb/2011-08-14_PARTIDO_15.JPG
avatarlık alexis sanchez fotosu arıyodum bakın neye denk geldim :D
güzel bir kare yakalamışlar futbolun zevk oyunu olduğunu hatırlattı bana madridli tarftarları görünce:)
Addolorato
15.Ağustos.2011, 12:26
Onlar Madridli taraftar değil ki turist onlar. Zaten Uzak doğulu tipler hariç kimse sevinmemiş o resimde. Birde Fenerli arkadaş biraz tebessüm ediyor o kadar.
Homer J.S
15.Ağustos.2011, 12:47
bütün futbolcular bıraksa da değişmez bu sistem.
En azından vicdanı rahat olur, öteki futbolcular milyon dolarları cebe indirdikten sonra, İngiltere'deki kulüpler birer birer battıktan sonra "Ben elimden geleni yaptım" diyebilir.
Homer J.S
15.Ağustos.2011, 12:52
Alexis Sanchez büyük topçu olacak.
World Hollow o1
15.Ağustos.2011, 12:59
çok gereksiz bir karar. bırakarak hiç bir şeyi değiştirmedi. ergic gibi takılsaymış keşke. ekmek parasından oldu
Suportin giyonda oynamıyo adam Sporting Gijon'da oynuyor yani kazandığı parayı sen ömrü hayatında göremezsin :)
En kötü aç ölcek duruma gelse, adamın kariyeri var en kötü 100 milyara top oynar o :)
Corpus
15.Ağustos.2011, 13:04
Maçın analizini yapacak olursam ;
Benzema ' nın çok kötü oynadığını düşünmüyorum.Topları güzel sakladı, kafa vuruşları iyiydi ancak Valdes ' in insan üstü kurtarışlar yapması gollere engel oldu.
Ronaldo maçın başında yoktu. Sonraları birşeyler yapmak istedi ancak yine egosuna yenildi. Örnek iyi bir pozisyonda 35 metreden şut denemesi olabilir.
Pepe , R.Madrid ' in defansı değil demişsiniz. Aksine o pozisyonun saniye içinde gerçekleştiği ve takım arkadaşının sırtından sekip hızlanan bir Messi ' nin ne kadar hızlı olduğunu düşünürsek gayet normal o refleksi gösterememesi. Birçok pozisyonda A.Sanchez ' e yetişmesi ne kadar hızlı olduğunu gösteriyor :)
Messi , Guardiola kondisyonunu sakla dediğinden olacaktır ki bu maçta pek fazla "kasmadı". Sadece maçı berabere tutmaya yetecek kadar oynadı diyebiliriz. Ayrıca R.madridli oyuncular her seferinde sakatlamaya yönelik oynadılar ona karşı buda ayrı bir not olsun.
A.Sanchez , bu çocuk Dünya'nın en iyi oyuncularından olacak ve parmakla gösterilecek. Çok hızlı, teknik sadece pas atmayı öğrenmesi lazım. Marcelo'yu defalarca maymuna çevirdi.
Mascherano , gerçekten mükemmel oynadı. Benzema'nın pozisyonlarında ivedilikle topa basıp birçok pozisyonu kesti. Dünya'da bunu yapabilecek çok az sayıda defans varken o defans oyuncusu değilken bile bunu başardı.
Abidal , hastalığından dolayı 5-6 beden incelmiş olmasına rağmen çok iyi mücadele etti ve çoğu zaman topu sürüp takımını rahatlattı. 2-3 takımı yakabilecek hatası oldu ama neyseki pozisyonlar hüsranla sona ermedi.
Son olarak , Barcelona evinde kupayı alan taraf olacaktır.
Revolution
15.Ağustos.2011, 13:04
Helal olsun gerçekten de. Neden önceden bırakmadı diyenleri anlamıyorum, adamın mesleği yok ki? Hayatını rahat idame ettireceği kadar alın teriyle parasını kazanmış kazanacağı kadar. Kendisine göre tepkisini koymuş. Kendini rahatlatmış.
sananes
15.Ağustos.2011, 13:37
Abidal'in elle müdahalesi ve Valdes'in yerdeyken Ronaldo'yu ayağından hafifçe tutup düşürmesi.2 tane net penaltı vardı real madrid lehine ama hakemler yine bilindik şeyler yaptılar rakip uzay futbolu oynuyor diye sempati duyuyorlar sanırım.
Real Madrid çok çok iyiydi ve Benzema sorununu halledebilirlerse bence 2. maçta da bu devam edebilir.Bana sorarsanız bi de halledilmesi gereken Di Maria sorunu var:)
Unutmadan Son dakikalarda barçanında bir penaltısını veremedi aynı hakem ama çok daha kritik dakikalarda 2 tane penaltıyı vermedikten sonra o penaltıyı da çalamıyo haliyle insan.
titates1
15.Ağustos.2011, 13:49
Real Madrid oyunuyla ezdi sahada barcelonayı , ne top yapabildiler ne atak , sadece iki pozisyon var ve şansa ikisi de gol oldu , tabi büyük takım olmanın da getirisi.
Benzema'yı herkesin haricinde çok beğendim , Real Madrid'in penaltısını yedi hakem ama onun dışında oyunu fazla durdurmayarak hızlı bir oyun seyretmemizi sağladı , beğendim.
Zekirdek
15.Ağustos.2011, 18:06
http://www.fcbarcelona.cat/web/thumbnails/514_372/Imatges/2011-2012/futbol/jugadors/cesc/2011-08-15_CESC_23.JPG
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada11-12/08/15/n110815118784.html?utm_source=FCBarcelona.com&utm_medium=twitter&utm_campaign=FCBarcelona&utm_term=FCBarcelona&utm_content=Football
BleedingMoon
15.Ağustos.2011, 18:10
ideal 11'in nasıl olacağını merak ediyorum. guardiola muhtemelen iniesta'yı sola çeker. fabregas öyle rotasyon oyuncusu değil. david villa dışarıda kalacak gibi.
messi
iniesta - sanchez
xavi - busquets - fabregas
gibi...
Bordo61Mavi
15.Ağustos.2011, 18:20
Villa'yi kesmezler, kesemezler :D
Night_Mare17
15.Ağustos.2011, 18:43
--------Villa------
Andre-----Messi
-----Xavi-Cesc--
Eric-Puyol-Pike-Dani
------Valdes--------
kadro bu olur .
deniz.91
15.Ağustos.2011, 18:48
formada yakışmış:)
Del Piero_10
15.Ağustos.2011, 19:38
--------Villa------
Andre-----Messi
-----Xavi-Cesc--
Eric-Puyol-Pike-Dani
------Valdes--------
kadro bu olur .
10 kişi var.
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2011, 20:32
Portekiz devi Porto'nun Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao; İngiltere, İtalya ya da İspanya'da oynamak istediğini dile getirerek, Atletico Madrid iddialarını da doğruladı.
İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'de transfer harekatı devam ediyor. Son olarak Galatasaray'dan Arda Turan'ı kadrosuna katan İspanyol temsilcisinde Radamel Falcao yankıları sürüyor.
İspanyol basınının gündeme taşıdığı Porto'nun Kolombiyalı golcüsü Falcao'nun Atletico Madrid'e transfer olacağı iddialarına, yıldız oyuncu açıklık getirdi.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki oyuncu; "Atletico muhteşem bir takım ve harika taraftara sahip, orada oynamak benim için de çok iyi olacak" dedi.
Kulübü ile sözleşme yenilemesine rağmen transfer teklifleri karşısında suskun kalamayan Falcao; "Tüm oyuncular İngiltere, İspanya ve İtalya'da top oynamak ister" ifadelerini kullandı. Çok dürüst bir insan olduğunu da söyleyen yıldız oyuncu bu liglerden birinde oynamak istediğini itiraf etti.
Porto'nun yıldız futbolcularından olan ve geçen sezon 39 gol atan Falcao'nun Atletico Madrid'e transferinin gelecek hafta içinde tamamlanabileceği dış basında sıkça konuşulan haberler arasında yer alıyor.
1.77 boyundaki Falcao, Porto'ya 2009 yılında River Plate'den transfer olmuştu.
Sporx
deniz.91
15.Ağustos.2011, 20:35
Falcao müthiş olur yalnız atleticoya umarım gerçkeleşir
deniz.91
15.Ağustos.2011, 20:38
10 kişi var.
artık bi zahmet 10 kişi oynasınlar rekabet gelsin:)
Oghuse
15.Ağustos.2011, 20:48
Thiago'nun neden 11 numara giydiğine anlam verememiştim. jeton şimdi düştü. :D
SyNdRoMe23
15.Ağustos.2011, 21:08
Atletico hiç zorlamasın bence. çok zor transfer.
bir forvete ihtiyaçları var ve bu kadar az zaman kalmışken daha mümkün oyunculara yönelmeliler
ozaniel
15.Ağustos.2011, 22:57
Yalnız benim anladığım kadarıyla para düzeni oynadığı futboldan bile nefret ettirmiş, yoksa sisteme rağmen futbola devam edecekmiş.
runforafall
15.Ağustos.2011, 23:30
Aslında bu kadar çok para dönen futbol oyununda, çok yüksek paralar alan yıldızlar biraz daha mütevazi bir hayat yaşamayı seçip aldıkları paraların yarısını yardım için falan kullansa, ne bileyim somalidir, japonyadır, ihtiyacı olan yerlere yardım olarak gitse o paralar çok iyi olur. Madem olması gerektiğinden daha fazlası dönüyor, yetenekli bir topçusun diye milyonlar alıyorsan, biraz da yaşamayı hak edene yardım et. Geri kalan yarısı zaten o futbolcunun herşeyine yeter yine, tek başına yaşadığı 8 katlı 983 odalı 287 tuvaletli bir villadan vazgeçebilirler mesela.
Böyle yaşayan kim?
Hem o çok para kazanan futbolcuların yardım etmediğini nereden biliyoruz?
lexoqe
15.Ağustos.2011, 23:39
Harikulade...
SyNdRoMe23
16.Ağustos.2011, 00:23
Suportin giyonda oynamıyo adam Sporting Gijon'da oynuyor yani kazandığı parayı sen ömrü hayatında göremezsin :)
En kötü aç ölcek duruma gelse, adamın kariyeri var en kötü 100 milyara top oynar o :)
beni tanımadan fazla iddialı bir yorum olmuş
bu adam 7 senedir futbol oynuyor olsa, yılda bir milyon dolar kazansa 7 milyon dolar eder. bu da çok büyük bi para değil. ki o kadar yoktur bile parası. zaten ben
En azından vicdanı rahat olur, öteki futbolcular milyon dolarları cebe indirdikten sonra, İngiltere'deki kulüpler birer birer battıktan sonra "Ben elimden geleni yaptım" diyebilir.
tamamen göstermelik olduğunu düşünüyorum. o noktada da her ne kadar benle çelişse de şöyle bir yorum var sonuna kadar haklı arkadaş :):
Bu "olağan"düzen bu saatten sonra değişmez zaten.Adam bu tür şeylerin futbolda olduğunu biliyordur zaten.Baştan niye bırakmamış futbolu.Cukkalamıştır zaten hayatı boyunca yetcek paraları.
vego
16.Ağustos.2011, 01:04
İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da Arjantinli yıldız Lionel Messi kulüp adına yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.
15 Ağustos 2011 Pazartesi - 21:59
Sporx.com
La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Süper Kupa'da en çok gol atan Barcelonalı futbolcu olan Hristo Stoichkov'un rekorunu egale etmeyi başardı.
Son oynanan Süper Kupa finali ilk maçında Real Madrid ile 2-2 berabere kalan Barcelona adına bir gole imza atan Lionel Messi böylece gol sayısını altıya yükselterek, Barça'nın eski golcüsü Bulgar Stoichkov ile gol sayılarını eşitlemiş oldu.
Süper Kupa finalinin 17 Ağustos'ta oynanacak ikinci ayağında da gol atmayı başarırsa Messi, Katalanların Süper Kupa tarihinde en çok gol atan ismi olmayı başaracak.
Lionel Messi'nin gol atmayı başardığı Süper Kupa maçları:
2009 Barcelona:3 - Athletic Bilbao:0 (2 gol)
2010 Barcelona:4 - Sevilla:0 (3 gol)
2011 Real Madrid:2 - Barcelona:2 (1 gol)
Hristo Stoichkov'un gol atmayı başardığı Süper Kupa maçları:
1992 Atletico Madrid:1 - Barcelona:2 (1 gol)
1993 Real Madrid:3 - Barcelona:1 (1 gol)
1994 Real Zaragoza:0 - Barcelona:2 (1 gol)
1994 Barcelona:4 - Real Zaragoza:5 (2 gol)
1996 Atletico Madrid:3 - Barcelona:1 (1 gol)
TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2011, 01:36
Galatasaray'ın eski futbolcularından Fernando Meira İspanya'nın yolunu tuttu.
İspanya La Liga takımlarından Real Zaragoza, Zenit St. Petersburg'dan Fernando Meira'yı kadrosuna kattı.
Real Zaragoza'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; 33 yaşındaki Meira ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. Bir dönem Galatasaray'da da oynayan savunma oyuncusunun Zaragoza'nın bu transfer döneminde yaptığı 8. transfer olduğu belirtildi.
Kariyerinin en parlak günlerini Alman temsilcisi Stuttgart'da geçiren Meira, 2009 yılında sürpriz bir şekilde Galatasaray'dan Zenit'e transfer olmuştu.
Sporx
BaGa TaRKaN
16.Ağustos.2011, 01:37
Bu Adam Yaşıyormuydu Yahu :D
Futbolunun Son Demlerini Yaşıyor Hayırlı Olsun ( :
Redrum
16.Ağustos.2011, 14:39
Thiago'nun neden 11 numara giydiğine anlam verememiştim. jeton şimdi düştü. :D
Nedenmiş? :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Ağustos.2011, 15:15
Nedenmiş? :D
Fabregas'a 4 Numara verebilmek için :) Yoksa hazırlık maçlarında Thiago 4 numara giyiyodu :)
vego
16.Ağustos.2011, 23:07
İngitlere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen ve daha önce dört ayrı kulübe kiralanan Carlos Vela bu sezonu da Real Sociedad'da kiralık olarak geçirecek.
16 Ağustos 2011 Salı - 21:03
Sporx.com dış haberler
Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Meksikalı forveti Carlos Vela La Liga ekiplerinden Real Sociedad'a kiralandı.
Resmi siteden yapılan açıklamada 22 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolünden geçtiği ve gelecek sezonu İspanyol ekibinde geçireceği bildirildi.
Vela'nın yanı sıra Brezilyalı 21 yaşındaki defans oyuncusu Botelho'nun da bir başka İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya kiralandığı açıklandı.
Meksikalı forvet oyuncusu 2005 yılında Guadalajara'dan transfer edilmiş ve Celta Vigo, Salamanca, Osasuna ve West Bromwich'te kiralık olarak forme giymişti.
BaGa TaRKaN
16.Ağustos.2011, 23:10
Vay Be Bir Zamanlar Wonderkitti Çok Şey Bekleniyordur Vela'dan Ama Ayman'ın İzinden Gidiyor :D
sakary Ali
16.Ağustos.2011, 23:33
Sociedad için çok iyi transfer aynı şekilde Vela içinde.Ben Vela'nın iyi futbolcu oldğuna inanıyorum.Kendini gösterebilir bence.
Hugo
16.Ağustos.2011, 23:36
Vela Aliadire'yi hatırlattı bana. O da sağa sola kiralanıp M'boroya yollanmıştı. Vela'nın önümüzdeki sezon Sunderland ve Birmingham'a gitmesi muhtemeldir bence.
anil luque
16.Ağustos.2011, 23:38
Bendtner gibi bir kalası takımda tut her fırsatta forma ver , Carlos Vela gibi adamı gönder. Wenger de ilginç adam vesselam.
KaPaLı
16.Ağustos.2011, 23:40
Dün akşam yazmadımmı ben Vela, Sociedad'a gidiyor diye. Galatasaray'lı birisine cevap vermiştim sanki. Bulamadım mesajımı :)
Sociedad çok geçç kaldı transfer için. İnter'den McDonald Mariga'yıda istiyorlar. Onuda alırlarsa güçlendirirler ortasahalarını ama hala forvete ihtiyaçları var sanki.
footballer33
17.Ağustos.2011, 00:23
Biz de bekliyorduk ne zaman alacağız diye? :D Sanırım Holosko ile idare edecekler. Vela'nın Sociedad'dan daha iyi bir takımda oynayabileceğini düşünüyorum, o yüzden bu takıma gitmesine şaşırdım.
eXcitinG
17.Ağustos.2011, 00:29
Fabregas direk 11 de oynamaz bence. Rotasyon oLarak kuLLanırLar. Kimi zaman iLeri de ViLLa-İniesta-Messi varken orta sahada İniesta yerine oynar, kimi zaman Xavi yi dinLendirir feLan. GeLecek yıLLardan itibaren direk Xavi den o pas rotasyonunu yöneten oyuncu roLünü aLır. 3 yıL sonra orta sahaLarı Thiago-Busquets-Fabregas oLur ve biz aynı pas pas pas futboLunu izLemeye devam ederiz.
SyNdRoMe23
17.Ağustos.2011, 00:35
sociedad bu sene kesin düşer.
Vela yamulumuyorsam bir ara Osasuna'da kiralık oynamıştı, fena değildi de ama bu sefer çuvallayacağını düşünüyorum
Hugo
17.Ağustos.2011, 01:07
anladık adam meksikalı da habire ispanyaya kiralamayın yahu :D
Lim10
17.Ağustos.2011, 12:37
Messi bir gol daha atarsa rekor kıracak yap başlığı yahu.Tam Sporx tarzı bir haber işte.Çocuk kandıryorlar sanki.
anil luque
17.Ağustos.2011, 12:53
Messi bir gol daha atarsa İstanbul 10 dakika önce iftar yapacak sanki öyle gerilim yaratmış başlık. Adamın kırmadığı rekor kalmadı , bayat haber statüsüne girmeye başladı benim gözümde valla.
hakan769
17.Ağustos.2011, 17:23
barça barça baaaarça !
Lim10
17.Ağustos.2011, 17:41
İlk maçta Valdez'in müdahalesine karşın verilmeyen bir penaltı, Khedira'nın uçan tekmesine karşın %1.000 çıkması gerekirken çıkmayan bir kırmızı kart vardı.Hakem maçın sonucuna direkt olarak etki etti.Real Madrid çok sert oynadı ve hakemde buna müsamaha gösterdi.Özellikle Marcelo ve Pepe gereksiz ve sert fauller yaptılar.Özellikle Pepe futbolcu olmayı hak etmeyen ve karakteri zayıf bir insan bana göre.
Mourinho'ya sempati duyan biriyim.Birde ilk maçta anlam veremediğim hakemin verdiği her faulde kendi kendine triplere girmesi oldu.Yani pozisyon resmen faul, arkasını dönüyo itirazlar falan yedek klübesinde.Yahu sen koskoca Mourinho'sun, uğraşma böyle işlerle yakışmıyor.
Maçın hakkı kesinlikle Real'indi.Gerçekten çok etkili futbol oynamışlardı.Barça şansınında yardımıyla avantajlı bir skorla döndü.İlk maça nazaran ideale yakın kadrosuyla başlayıp, ev sahibi olmanın da avantajıyla Barça'yı kupaya daha yakın olan taraf olarak görüyorum.Ama Real ilk maçtaki gibi mücadele ederse Camp Nou'dan çıkmayı başarabilir.
hakan769
17.Ağustos.2011, 18:19
Barça
barça kesin kazanacak bence.
LeqenDary
17.Ağustos.2011, 18:44
Ortada maç .Barça'nın sezona çokda hazır olmadığını gördük Bernabeu'da .Herşeye gebe bir maç .Kalibimiz Real'den yana ama :) .
SaLviO
17.Ağustos.2011, 18:57
Kanal d de şifre girdimiya uydudan izleyenler için
GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2011, 19:04
Kanal d de şifre girdimiya uydudan izleyenler için
İlk maçta girmediler.
E.Cartman
17.Ağustos.2011, 19:08
İnşallah bu maçtada şifreye girmezler. Dün de CNNTürk girmedi Arsenal maçında şifreye. Valla güzel gidiyor her şey, bütün sezon böyle gitmesi dileğiyle :D
vego
17.Ağustos.2011, 19:46
17 Ağustos 2011 14:34 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya Futbolcular Derneği ile Profesyonel Futbol Ligi arasındaki toplantıdan anlaşma çıkmayınca bu hafta La Liga maçlarının oynaması tehlikeye girdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/177/laligantvsqpor_MIW0M.jpg
İspanya Futbolcular Derneği (AFE) ile Profesyonel Futbol Ligi (LFP) arasında yapılan toplantıda taraflar arasında anlaşma sağlanamadığı için, La Liga'nın bu haftasonu başlamayacağı belirtildi.
AFE ile LFP arasında bugün yapılan toplantı sonrasında basına kısa açıklama yapan LFP Başkanı Jose Luis Astiazaran, "Anlaşma yok. AFE bu hafta için grev kararını sürdürüyor. Cuma günü tekrardan görüşeceğiz ve gerekirse tüm haftasonu da görüşmeler devam edecek" dedi.
Taraflar arasındaki anlaşmazlıkların temelinde, ekonomik sıkıntıda olan ve yasal yardım alan 7 kulübün, futbolcularına olan toplamda 58 milyon eurodan fazla borcun ödenememesi konusu yer alıyor. AFE, yasal yardım alan ekonomik krizdeki kulüplerin futbolcularına ayrılan sezon başına 10 milyon euroluk fonun az olduğunu savunurken, maaşlarını alamayan futbolcular için oluşturulan bu fonun yükseltilmesini talep ediyor.
İker Casillas, Carles Puyol, Capdevilla, Xavi gibi AFE'ye kayıtlı birçok İspanyol futbolcu da zor durumda olan meslektaşlarına dayanışma göstererek, greve gidilmesine tam destek veriyor.
AFE ve LFP arasında geçtiğimiz çarşamba günü yapılması öngörülen bir toplantıya LFP'nin katılmamasından dolayı taraflar arasında bir gerginlik yaşanmıştı. Bu ortamda girilen bugünkü toplantıda da sonuç alınmayınca mevcut durumda La Liga'nın önünde iki opsiyon bulunduğu belirtiliyor. 20 Ağustos'ta başlanması öngörülen ancak grevden dolayı başlayamayacak olan İspanya 1. ve 2. liglerinin ya tamamen 1 hafta geç başlatılması ya da gelecek hafta 2. haftadan başlanıp, oynanmayan 1. haftanın sezon içerisindeki uygun bir zamanda yapılması gerekiyor.
barahir
17.Ağustos.2011, 20:04
Barça kötü Real iyiyken sonucu gördük, Real için herşey iyi olmayacak bu sefer.. mes que une club BARÇA
titates1
17.Ağustos.2011, 20:29
Real Madrid geçen maçtaki gibi oynarsa barçanın şansının %10'u olsa fark atar
sarianet
17.Ağustos.2011, 20:33
barça yine barçalayacak:D
reale türk kanı lazımbarçayı yenmek için onlar da sakat
ShevAnil
17.Ağustos.2011, 20:54
Real maçı 10 kişiyle tamamlar, maçın içinde Barça varsa sonuç hakkında fazla konuşmaya gerek yok :)
byariff
17.Ağustos.2011, 21:04
Madir gecen"ki macdan ders almissa kolay pozisyonlari kacirmazsa madrid bu maci alir.
SAİT71
17.Ağustos.2011, 21:28
Bana Madrid alacak gibi geliyor. Barca olduğundan fazla şanslı...
sananes
17.Ağustos.2011, 21:57
Benzema'da ısrar etmezse Mourinho reyis kazanma şansımız yüksek.
E.Cartman
17.Ağustos.2011, 23:59
Benzema kazmalık etmezse Real kazanır.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 00:40
Benzema oynamazsa Real kazanacaktır...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 00:48
Benzema oynamazsa Real kazanacaktır...
Derken yine ilk 11 çıkıyor Benzema... RealMadrid İlk 11: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Coentrao, Alonso, Khedira, Di María, Mesut Özil, Ronaldo, Benzema
yunusgs
18.Ağustos.2011, 00:50
Yine mi Mourinho?Neyse,umarım gol atar da söylediğimiz sözleri ağzımıza tıkar.
Fearless Coward
18.Ağustos.2011, 00:51
Barça bu maç Real'den üstün bir oyunla rahat kazanır...
LadroN
18.Ağustos.2011, 00:53
Benzema 1-2 gol kaçırdı diye adamı amatör golcü yapacaksınız neredeyse:).Coentrao'nun ilk 11 de çıkması iyi olmuş.Geçen maçtada çok iyi oynadı.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 00:57
Umarım Nuri'yede böyle olduğundan fazla tölerans gösterir Moru...
Fearless Coward
18.Ağustos.2011, 00:58
Beyler Benzema'nın fazla üstüne geliyorsunuz Mesut'a o güzel pası atan kimdi ?
yunusgs
18.Ağustos.2011, 01:02
Güzel,baskılı başladık.
byariff
18.Ağustos.2011, 01:02
ronaldo ile net gol kacirdik
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:03
Yahu o kadar hakem hatasınada konuşmasın mı Mourinho ?
yunusgs
18.Ağustos.2011, 01:04
Yahu o kadar hakem hatasınada konuşmasın mı Mourinho ?
Aynen.Hem spikerler bence biraz fazla yorum yapıyorlar.Onların görevi maçı anlatıp,gerekli bilgileri,detayları ve ayrıntıları vermek.Teknik direktör eleştirmek değil!
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:06
Bu maçta kırmızı kesin çıkacak :D
byariff
18.Ağustos.2011, 01:13
kirmizi cikmaz bence madrid sakin baslati sert oynamiyor su anda ilerliyen dakikalar ne gosterir bilemem :D
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:16
Olamaz yaa :(
yunusgs
İş bitti,geçmiş olsun.Adamların en iyi yaptığı şeyi seyredersen,önlem almazsan iş biter.
Fearless Coward
Dedik dimi :D Barça barçalar :D İniesta yazdı burdan dönmez...
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:17
Nuri Şahinde Feysten 2-1 alırız yazmıştı belki gerçekleşir :D
yunusgs
18.Ağustos.2011, 01:18
Benzema'ya bak.Sürünüyor,topları ezmeye devam Benzema.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:20
Yuh ya faulü vermedi yine. Bu Ronaldoya ne kasıtları var hakemlerin anlayamadım.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:21
1-1 oldu R7
Fearless Coward
Benzema çok aceleci davrandı...
Fearless Coward
Derken gol olmuş Ramos attı sanırım...
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:22
Golü Kedira ile Ronaldo ortaklaşa attılar :D
yunusgs
18.Ağustos.2011, 01:22
Çok iyi çıkardı Casillas.Yine aynı tuzağa düşüyor yalnız Madrid.Defansın arkası çok boş kalıyor.
sarianet
18.Ağustos.2011, 01:23
müthiş maç olyuo müthiş.
yunusgs
18.Ağustos.2011, 01:27
Yine mi direk be.Bu Ronaldo'da hiç şans yok.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:27
Olmadı Ronaldo maalesef... Ama bu sefer o şansıda Barçayıda yenecek Madrid.
yunusgs
18.Ağustos.2011, 01:29
Coentrao çok top kaçırıyor arkaya.Her pozisyondan sonra da hakeme ofsayt itirazında bulunuyorlar.Bu kafayla giderlerse 2.gol gelebilir.
Fearless Coward
18.Ağustos.2011, 01:30
Khedira bildigin BAM karışımı :D
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:30
Off be olmaz bu kadar Valdes son anda kurtardı... Kornerden gelen topuda Benzema auta yolladı zaten...
yunusgs
18.Ağustos.2011, 01:34
İspanya'yla da ses bağlantısı bir gitti,bir daha kurulamadı :D Ertem Şener sen devam et,benim burada rahatım iyi mi dedi,ne dediyse artık :D
futureless
18.Ağustos.2011, 01:34
Real Madrid kazansın istiyorum ama Barcelona bir geliyor pir geliyor.Yine de umudum var.Futbolu özlediğimi hissettim bu iki maçta şimdiye kadar.Ne güzel maç oluyor yahu.
BaGa TaRKaN
18.Ağustos.2011, 01:36
Barca Güveniyoruz Sana Futbolun Akıllı Kahramanları
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:38
Yuh hakem ya insaf artık.. Faulü vermedi Messi kaleci ile karşı karşıya kaldı. İnsaf yani...
sarianet
18.Ağustos.2011, 01:38
ertem şeneri görüyorum :D
yunusgs
18.Ağustos.2011, 01:39
O nasıl bir müdahale Pepe? :D
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 01:40
Gerçekten harika aldı topu :D
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:41
Kedira atılmak için zorluyor iki maçtada ama atılamadı hala... Biraz daha gayret etmeli...
yunusgs
18.Ağustos.2011, 01:41
Bu Khedira'nın kendine dikkat etmesi lazım.Kırmızı karta doğru gidiyor.
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 01:43
Ne güzel kaydın be Xavi :D
sarianet
18.Ağustos.2011, 01:43
nuri hatta hamit kser bu kedira yı
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:45
2-1 oldu :(
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 01:45
Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 01:46
Yine Madrid'e Yine Messi :n:
yunusgs
O hatayı yaparsan savunmada,golü de yersin.Topu ıska geçen Carvalho.
SAİT71
Hormondan eser kalmadı tamamen organik Lionel Messi. Bu atak sonrası önemli bir istatistik verecekmiş yandık :D
sarianet
ertem şener messinin şeceresini saymaya başladı:D:D:D
Sheriff
18.Ağustos.2011, 01:48
Messi bu futbolunu neden milli takımda oynayamıyor anlamıyorum. Bu adamın tek başına aldırması lazım kupayı Arjantin'e.
eng1n
İlk yarıdan anladığım Ertem Şener'in gözlerinin sağlam olduğu 22 kişi arasından nasıl gördü Messi'yi hayret valla.
RaSenGan
İlk yarı bitti istatistik kaldı iyi oldu :D İkinci yarı Madrid 3-2 alır.
sarianet
18.Ağustos.2011, 01:50
ya messi naptı ki goldenbaşka abartmamak lazım :D
vego
18.Ağustos.2011, 01:51
Söylediya messi raulü yakalamış 11 golle.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 01:52
Messi bu futbolunu neden milli takımda oynayamıyor anlamıyorum. Bu adamın tek başına aldırması lazım kupayı Arjantin'e.
Arjantin'de Xavi ve İniesta yok ondandır......:)
byariff
18.Ağustos.2011, 01:53
hocam arkasinda xavi iniesta gibi besleyici adamlar yok arjantin milli takiminda.
maca gelince madrid gercekten guzel oynuyorr ama arkaya cok top kaciriyorlar Casillas"a gelince 2 goldede onceden yere yatti dikkat ettinizmi bilmiyorum erkenden yere yatiyor. ikinci yari mac daha zevkli olucak su khedira ile sarp arasinda fark yok resmen khedira cikip callejon"mu ne o girse daha iyi haydi bastir madridim cevir su maci ve hakemlerin ronaldoya karsi bi alerjisi var galiba
BaGa TaRKaN
18.Ağustos.2011, 01:55
Tamamen Organik Messi Allah Senin İyiliğini Versin Ertem Şener :n:
sarianet
18.Ağustos.2011, 01:56
ntv ertem şeneri neden almıyo bu maçra anlamaya başladım:D
musakaan
18.Ağustos.2011, 02:01
Arjantin'de Xavi ve İniesta yok ondandır......:)
Uff en nefret ettiğim sözlerden birisidir bu . Bırak Messi'yi dünyanın en iyi oyuncuyum diye gezen Pele'nin etrafında öyle biir takım olsa o bile bir cacık yapamaz . Bana kalırsa CL kupası Dünya Kupası kadar önemli ve Messi'nin neler yaptığını görmemek için kör olmak gerekir .
C h A o S
18.Ağustos.2011, 02:03
Real'in 2.yarı maçı 2-2'ye getireceğini düşünüyorum.Ancak Barça şampiyon olur.Adamlar farklı.Biraz kastıkları anda gol geliyor hemen.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 02:04
Messi'nin yeteneklerine birşey dediğimiz yok ancak onun bu oyununda Inıesta ve Xavi'nin nasıl rol oynadığıda aşikar. Xavi'nin attığı golde bile bir bütün gibiydiler. Arjantin milli takımı yada başka bir takıma koysan bu kadar üst düzey bir performans veremez. Zaten milli takımda en açık örneği.
byariff
18.Ağustos.2011, 02:04
Mourinho riskin kralini aldi Khedira cikti Marcelo girdi.
yunusgs
18.Ağustos.2011, 02:11
İyi ki tarafsızsın be Ertem,daha Messi gol atmadan 10 kere gol atmış gibi bağırman da neydi o zaman?
yunusgs
18.Ağustos.2011, 02:13
Mourinho'nun hareket süperdi.Adamsın.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 02:13
Offf fenaa olaylar oluyor :D
sarianet
18.Ağustos.2011, 02:14
eyvah messinin çocuğu olmayacak:D
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 02:15
Patlamışmıdır ?
sarianet
18.Ağustos.2011, 02:16
Ertem şener : Mesut geneşde hakemle knuştuğu zaman türkçeyi tercih ediyor :D
C h A o S
18.Ağustos.2011, 02:18
Ertem Şener maçı telefondan mı anlatıyor?Ne gerek var bu kadar zorlamaya.Diğer spiker gayet iyiydi.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 02:18
Higuain için adı BJK ile geçiyor diyor Ertem Şener sonrada MAdridli gazeteciler ile bu konuyu konuştum ve onlara böyle bir haber alıp almadıklarını sordum, sonrada Bana hayır ilk defa sizden duyuyoruz bunu, diyor. Dalga mı geçiyor :D
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 02:19
Ertem Şener maçı telefondan mı anlatıyor?Ne gerek var bu kadar zorlamaya.Diğer spiker gayet iyiydi.
Boşunamı gitti Barcelona'ya :n:
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 02:20
Yapma Ertem Şener yapma ya :n: Hay ketçabına :zuhaha
sarianet
Patlamışmıdır ?
messi alışıktır bu durumlara
bknz http://forum.shiftdelete.net/spor/157912-messinin-zor-ani.html
SAİT71
Pepe sarı kart gördü ve Ertem Şener:
Pepe vitaminin aldı :D
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 02:21
Pepe yine vitaminini aldı :n:
sarianet
18.Ağustos.2011, 02:21
Higuain için adı BJK ile geçiyor diyor Ertem Şener sonrada MAdridli gazeteciler ile bu konuyu konuştum ve onlara böyle bir haber alıp almadıklarını sordum, sonrada Bana hayır ilk defa sizden duyuyoruz bunu, diyor. Dalga mı geçiyor :D
kendi kendini *********** bu olsa gerek :D
"pepe vitaminini aldı"
ertem şener şhow yapıyo:D
Fearless Coward
18.Ağustos.2011, 02:22
Ertem reyting için yapıyor bunları :)
C h A o S
18.Ağustos.2011, 02:22
Boşunamı gitti Barcelona'ya :n:
Cazur cüzür sesler geliyor ses kalitesi çok kötü.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 02:23
Noluyo orda la :D
SAİT71
18.Ağustos.2011, 02:25
Şu pozisyonda Messiyi alkışlıyor tv onu gösteriyor ama Inıesta herzamanki gibi arka planda kalıyor. Halbuki 3 adamı geçen oydu ve pasıda o vermişti...
yunusgs
18.Ağustos.2011, 02:26
Şu Pepe kırmızı görecekse de sağlam bir şekilde görsün artık.Basit bir şekilde görmesin.
sarianet
18.Ağustos.2011, 02:27
bi gol daha muhakkak olur bumaçta
C h A o S
Pepe dünyanın en çirkef oyuncusu.Madrid'e yakıştırmıyorum bu adamı.Kesinlikle Carvalho ile iyi bir ikili değiller.
europeanconquer
Cazur cüzür sesler geliyor ses kalitesi çok kötü.
İspanyol Telekominikasyonundan dolayımıymış neymiş
yunusgs
Guardiola Madrid'e karşı kaybetmedi mi?Geçen seneki 1-0lık Kral Kupası maçı neydi o zaman?
Şu Benzema'yı da al be Mourinho.Higuain girsin artık.
SAİT71
Olsa olsa 2-2 olur bu maç. Bence öyle olacak :)
sarianet
18.Ağustos.2011, 02:29
ertem şenere bi tane türksel hat almak lazım dört çeker:D
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 02:30
Guardiola Madrid'e karşı kaybetmedi mi?Geçen seneki 1-0lık Kral Kupası maçı neydi o zaman?
Şu Benzema'yı da al be Mourinho.Higuain girsin artık.
Nou Camp'da demek istedi :)
sarianet
18.Ağustos.2011, 02:35
bu arada rezalet bi yayın var
europeanconquer
Adam uçtu be Ramos daha ne konuşuyorsun
RaSenGan
Uzay Takımı defanstan çıkamıyor :)
yunusgs
18.Ağustos.2011, 02:36
Hadi artık kırmızı çıksın yahu :)
SAİT71
Khediranın tahtını Pepe almıştı onunda yerini Ramos aldı o uğraşıyor atılmak için.
RaSenGan
Hele şükür Mourinho'nun aklına yeni geldi Kaka'yı oyuna almak :)
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 02:37
Uzay Takımı defanstan çıkamıyor :)
Faul yaparlarsa kimse çıkamaz.
Fearless Coward
18.Ağustos.2011, 02:38
Kaka orada yedek kalacağına gelsin bize :D
yunusgs
18.Ağustos.2011, 02:39
Ve maç uzar.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 02:39
işte bu kadar 2-2
RaSenGan
18.Ağustos.2011, 02:40
Gol be Benzema :) Helal olsun (:
sarianet
18.Ağustos.2011, 02:40
attı kerim :D
yunusgs
18.Ağustos.2011, 02:41
attı kerim :D
Eee Karim kerim :p Söylediğimiz lafları yedirdi bize,helal olsun.Pepe'nin de golde katkısı büyük.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 02:41
Adamlardaki kadroya bak ya Fabregası aldılar o kadar paraya son 8 dakikada girebiliyo herif :D
Night_Mare17
18.Ağustos.2011, 02:42
Koçum Benzema
sarianet
18.Ağustos.2011, 02:42
real kupayı alırsa barça"lanır:D
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 02:43
Bu gidişle kırmızı yakındır.
RaSenGan
18.Ağustos.2011, 02:46
Yok böyle bir şans.
SAİT71
Yok artık bitsin maç 3-2
TR.CaPTaiN
Alves kamerayı bozdu.
europeanconquer
messssssiiiiiiiiiiiii :D :D :D attı yine messi messi messi :D
yunusgs
Adam maç boyu 3 kez topla buluştu,2 gol 1 asist.Helal olsun.
sarianet
buraya kadarmış:D
Fearless Coward
18.Ağustos.2011, 02:47
Messi yine atmış :D
SAİT71
3-3 olur bu maç :D
Night_Mare17
Bala bak .
anil luque
18.Ağustos.2011, 02:48
Sizce de son derece antipatik olmaya başlamadı mı Ertem Şener ?
yunusgs
18.Ağustos.2011, 02:49
Bükemediğin bileği öpeceksin.Madrid bu savunma hattı ile devam ederse,daha doğrusu bu stoper ikilisi ile devam ederse,daha uzun süre El Clasico kazanamaz.
C h A o S
Aynen Ertem Şener sıkmaya başladı.
yunusgs
Sizce de son derece antipatik olmaya başlamadı mı Ertem Şener ?
Kesinlikle.Adam taraflı maç anlatmayı bıraktı,holiganlık boyutuna getirdi işi.
europeanconquer
Barcelona Galatasaray'dan sonra gelir benim için ama Ertem Şener'de gerçekten sıkmaya başladı.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 02:50
Barcelonalı olduğunu bu kadar belli eden tarafsızlık ilkelerini altüst edip saçmalayan başka spiker yok...
Star Tv kimseden çekmedi senden çektiği kadar Sen neymişsin be ERtem şener...
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 02:52
Valdes çok müthiş hamle yaptı :)
eng1n
Maçın sesi geliyordu sadece Messi'nin golünü öyle bir söyledi ki sandım adam tek başına bütün takımı çalımlayıp attı , tekrarını izleyince orta gelmiş messi'de vurmuş bu kadar abartılır
RaSenGan
Oy oy oy neler oluyor.
yunusgs
Olacağı buydu.Her El Clasico sonrası aynı olaylar.
europeanconquer
Marcelo o ne ya ayıp valla ayıp
RaSenGan
18.Ağustos.2011, 02:53
Mesut'u tutamıyorlar :D
Fearless Coward
18.Ağustos.2011, 02:54
Demiştim geçen sayfada Ertem'in işi reyting zaten ülkemizde spiker sıkıntısı var malesef :(
yunusgs
Hadi Pepe,seni göremedik :D
SAİT71
Bu maçta kırmızı kesin çıkacak :D
Demedim mi ? Dedim :D
sarianet
yalnız mesut iyi kalayladı:D
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 02:55
Mourinho ne adamsın ya :n:
SAİT71
18.Ağustos.2011, 02:55
Mesut ne yapacaksa sanki :D Keşke bıraksalardıda kapışsaydı çocuk...
lexoqe
18.Ağustos.2011, 02:56
Ortalık Karıştı, düzen bozuldu :)
yunusgs
18.Ağustos.2011, 02:57
Diyebileceğim son şey,Allah Madrid taraftarına sabır versin.Biz Madrid sempatizanları olarak burada çıldırırken onlar orada ne yapıyor acaba :)
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 02:57
Kabul edelim Real Madrid yenilgiyi yediremiyor.
Fearless Coward
18.Ağustos.2011, 02:58
Mesut Barça'lı oyunculara Türkçe sövüyodur nasıl olsa anlamıyolar :D az değil :D
RasAnt
Gene hüsran gene messi
Börk
bizim takımımız yenilince yaptığımızdan bir farkı olmadığını düşünüyorum,hatta daha fazlasını yapıyoruz biz :)
E.Cartman
18.Ağustos.2011, 02:59
Ben Mou'nun harekete yarıldım ya. Gitti yardımcının kulağını çekti sonra bide öpücük atar gibi hareket yapıyor, süper ya :zuhaha:zuhaha
anil luque
Kabul edelim Real Madrid yenilgiyi yediremiyor.
Bu şartlar altında ben olsam ben de yediremem arkadaş. Her maç ayrı skandal. Barça stuff'ından birisi yönetse maçı bu kadar yanlı olmaz.
eng1n
Mesut tamamen Türk olduğunu bu maçta kanıtladı, kavga çıktı Mesut'ta olay nedir falan durmadan direk dalmaya başladı :D
europeanconquer
Ben Mou'nun harekete yarıldım ya. Gitti yardımcının kulağını çekti sonra bide öpücük atar gibi hareket yapıyor, süper ya :zuhaha:zuhaha
Harbi ya çok gıcık eder adamı :n:
RaSenGan
18.Ağustos.2011, 03:00
http://s1.directupload.net/images/110818/horyz65m.swf
Mourinho kulak çekme :D
Sheriff
Real'i yenmek Ronaldo'yu durdurmaktan ibaret. Bu günde Ronaldo çok kötüydü..
runforafall
Spikerin Barcelona yandaşlığı diyeceğim en basit ve hakaretsiz şekilde beni deli etti.
Böyle maç mı sunulur ya, adam akıllı aktar maçı ya da de ki ben Barcelona'yı destekliyorum.
Pepe'ye takmış kafayı. Hakemin yanında Pepe oranın yanında Pepe. Kötü Pepe. Pis Pepe.
Aynı şekilde sert davranan Barcelonalılarda susuyo.
Hakemlerin Barcelona yandaşlığı zaten görülüyo bu ayrı bi olay..
Neyse, Barcelona'nın havasını yavaş yavaş söndüreceğiz..
sarianet
yalnız guardiyolanın ceşkun gibi bi bakışı vardı allah rakiplere sabır versin:D
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 03:01
Bu şartlar altında ben olsam ben de yediremem arkadaş. Her maç ayrı skandal. Barça stuff'ından birisi yönetse maçı bu kadar yanlı olmaz.
Ne yani Madrid Barca'yı biçsin hakemde izlesinmi ? Hatası yokmu vardır ama Madrid Barca'yı biçti resmen ona ne yapalım ? Marcelo'nun amacı belliymiş yani Fabregas'ın yağını kırmaya çalıştı doğruca :)
SAİT71
Aynen kaç faulünü yedi. Ronaldo bezdi artık her maçta.
Bunun yanında Real Madridde çok beceriksiz adamlarda var. Şu oyunla Nuri bence rahat oynar. Hele Dortmunddaki gibi bir performans ortaya koyarsa. En sevindiğim nokta diğer oyuncuların kazmaca oynamaları ve Nuri ile Hamitin şansının artması. İlerki yıllarda Gökhan Töre'yide göreceğiz inşallah buralarda. O ayrı bi felaket zaten :)
TR.CaPTaiN
Real Madrid daha istekliydi ama Barcelona daha beceriliydi. Yanılmıyorsam Messi'nin ilk golünde Ronaldo Messi'yi takip ediyor, savunma yapıyordu. Benzema da gerektiğinde geri geldi defansına yardım etti vs. Ama Barcelona'nın stoperi gidiyor topuk pasıyla asist yapıyor. Genel manada kadro kıyaslaması yapıldığında Barcelona'da Valdes sırıtıyor, onun haricinde çok göze batan oyuncu yok ama Real Madrid'te Real Madrid seviyesinde olmayan oyucular var. Yine de ben bu sezon Real Madrid'in Barcelona'da daha başarılı olacağını düşünüyorum.
eng1n
Dünya kupasında gol atamayan Dünya yıldızı Messi kazandırdı maçı.
footballer33
18.Ağustos.2011, 03:03
Mourinho'nun öğrencileri ne de olsa, o yüzden yenilgi durumunda yaptıkları davranışları hoş görmek lazım. Örnekleri az değil ne de olsa. :D Viva Barca, Forza Messi.! :cool:
Fearless Coward
18.Ağustos.2011, 03:04
Messi Dünya Kupalarında oynayamıyor maalesef :D
RasAnt
18.Ağustos.2011, 03:05
Mesutun olay ne ben göremedim karmaşada
anil luque
Ne yani Madrid Barca'yı biçsin hakemde izlesinmi ? Hatası yokmu vardır ama Madrid Barca'yı biçti resmen ona ne yapalım ? Marcelo'nun amacı belliymiş yani Fabregas'ın yağını kırmaya çalıştı doğruca :)
Ben ondan bahsetmiyorum canım kardeşim.Dikkat ettiysen takımların birbirlerine yaptığı benzer pozisyonlarda hep Madrid'e kart çıktı. Marcelo'nun son dakikada yaptığı münferit bir olay ayrıca.
E.Cartman
Benzema'ya diyecek söz yok tam bir odun. Real'in acil forvet alması gerek Benzema'yla şampiyon olamazlar. Di Maria'nın da topu daha olumlu kullanmayı öğrenmesi gerek çok top eziyor.
C h A o S
Ertem Şener'in Messi ile ilişkisi var sanırım.Milli maç değil bu nedir bu taraflılık.
europeanconquer
Ya ben Barca yandaşı olmama rağmen Ertem Şener'e uyuz oldum bu maç ya bu kadar da taraflı olunurmu.Kaka'yı 2 saniyede harcadı adam.Çok sinirlendim bu Ertem Şener'e bir an önce bıraksın spikerliği.
ancar
Değişen bir şey olmaz bence gene Barca alır gider. Real'in her maçta yaptığı şeyleri burada gene gördük. Mercelo daha ilk faulünde Messi'ye dalıyor ardından Fabregas'a dalıyor. Pepe desen adam futbol oynamıyor direk adam biçme ayakla yetmiyor ardından birde dirsek darbesi :) Mou zaten tam çapkın adam gidip kulağını çekiyor sanki 3 yaşındaki çocuk :D Messi insan değil uzaylı o gol ne öyle. Ronaldo gene berbattı. Mesut'tan inciler gene Türkçe olarak küfür :D
Trabzonspor
18.Ağustos.2011, 03:06
Ertem Şener hasta etti beni ya bu nedir arkadaş.Ntvspor'da da adını unuttum bir adam var oda aynı böyle kardeşim madem yanlı sunacaksınız çıkmayın şu maçları sunmaya yeminle maçtan soğutuyorlar.
Birde utanmadan gidip Higuen Beşiktaşla anılıyor demiş.Zaten bi onu getirmediğin kaldıydı.
Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok.Barca yine film bir oyunla maçı aldı.
Hakemin yanlı yönetiminede ne demeli her Barca maçında böyle yahu.
runforafall
18.Ağustos.2011, 03:07
Ertem Şener'in Messi ile ilişkisi var sanırım.Milli maç değil bu nedir bu taraflılık.
Bi de maçın bi yerinde -tarafsız gözle yorum yapıyoruz- demişti.
Yersek.
Daha düzgün spikerler anlatsın şu maçları
SAİT71
18.Ağustos.2011, 03:07
Yok arkadaş Pepe'yi görünce bizim Lugano Ergün Penbe gibi kalıyor yanında :D
ancar
18.Ağustos.2011, 03:08
Ertem Şener olayına katılıyorum daha Messi ikinci golü atmadan adam arap spikerler gibi başladı bağırmaya :D Higuen olayı zaten tam bomba ispanyol gazetecilerle konuştum gitmek istemiyor diyor :D
KaRaBükLü KraL
18.Ağustos.2011, 03:09
Messi'nin de Xavi-İniesta'nın pasları ile coştuğunu onlar yokken bir hiç olduğunu gördük.Nerde Arjantin milli takımındaki Messi nerde burdaki Messi.Ronaldo her türlü Messi'den büyük futbolcu.Başkasının pasları ile geçinen futbolcu büyük futbolcu değildir bana göre.Barca 2 maçta da doğru dürüst top oynamadı ama kupa geldi ya Barca çok ballı ya başka bi sıkıntı var.O da muhtemelen hakemlerden ama neyse:)Mourinho'ya öldüm gülmekten tip harika hareket ve mimikler öyle gece gece iyi güldürdü:zuhaha
cimboom
Ertem Sener Realli heralade, Twitterde Mourinho>Pep diyor her, ama bu realli oldugunu söylemez tabiki, ben heralde dedim sadece :) Maca gelirsek ben Barca'liiyim, bir tek sey diyorum: Hala Madrid simdi Haha Madrid oldu.
europeanconquer
Ben ondan bahsetmiyorum canım kardeşim.Dikkat ettiysen takımların birbirlerine yaptığı benzer pozisyonlarda hep Madrid'e kart çıktı. Marcelo'nun son dakikada yaptığı münferit bir olay ayrıca.
Zaten dediğim gibi hakemin hatası yokmudur elbet vardır bende dikkat ettim bir kaç pozisyonda dediğin gibi oldu.Neyse elin İspanya'sında olanlar için birbirimizle tartışmaya gerek yok :)
E.Cartman
18.Ağustos.2011, 03:10
Kim ne derse desin, en kral spiker İlker Yasin
runforafall
Değişen bir şey olmaz bence gene Barca alır gider. Real'in her maçta yaptığı şeyleri burada gene gördük. Mercelo daha ilk faulünde Messi'ye dalıyor ardından Fabregas'a dalıyor. Pepe desen adam futbol oynamıyor direk adam biçme ayakla yetmiyor ardından birde dirsek darbesi :) Mou zaten tam çapkın adam gidip kulağını çekiyor sanki 3 yaşındaki çocuk :D Messi insan değil uzaylı o gol ne öyle. Ronaldo gene berbattı. Mesut'tan inciler gene Türkçe olarak küfür :D
Abi birinden topu istiyosun, topu sana doğru değil, senden 5m uzağa doğru atıyo bilerek. Zaten 98000 kişi yuhluyo, onun gerilimi. Bi de böyle olunca, valla ben olsam daha fazlasını yaparım diyebilirim.
Ki Barcelona'lılar da yeteri kadar faul yapıyolar, sert oluyolar da spiker " Pepe vitaminini aldı " diyerek, bizimde oraya yönelmemizi sağlıyo. Messi'nin bi pozisyonda bi adama çok feci diz geçirdiğini bi ben mi gördüm, spiker görmedi mi? Hiç yorum yapmadı bile.
LeqenDary
Ertem Şener çileden çıkarttı beni yahu .Bari de Barcelona'yı tutuyorum de anlarız da bir de çıkmış tarafsızım diyorsun .
footballer33
Biz 1 istedik, o 2 attı. :)
Trabzonspor
18.Ağustos.2011, 03:11
http://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=10150259105691640&id=703571639
Bende onu dedim maç ortasında sinir etti herif:)
SAİT71
Türk futbolunda hareket yok tartışacaksanız burdan tartışın :D
deniz.91
Valla artık ben bile hazmedemiyorum realin mağlubiyetini madridlileri düşünemiyorum
sarianet
18.Ağustos.2011, 03:13
artık messimi ronaldomu tartışması bi son bulmuştur:D
tabiki arda turan:D
ancar
18.Ağustos.2011, 03:15
Abi birinden topu istiyosun, topu sana doğru değil, senden 5m uzağa doğru atıyo bilerek. Zaten 98000 kişi yuhluyo, onun gerilimi. Bi de böyle olunca, valla ben olsam daha fazlasını yaparım diyebilirim.
Ki Barcelona'lılar da yeteri kadar faul yapıyolar, sert oluyolar da spiker " Pepe vitaminini aldı " diyerek, bizimde oraya yönelmemizi sağlıyo. Messi'nin bi pozisyonda bi adama çok feci diz geçirdiğini bi ben mi gördüm, spiker görmedi mi? Hiç yorum yapmadı bile.
Valla ne yalan söyliyim ilk yarıyı izlemedim ikinci yarı baktım sadece maça ama gerçek şu ki Madrid hala aynı Madrid bana göre Barca karşısında bu odun adam Benzema vaken bunlardan hiç bir şey olmaz koy Higueni daha iyi. Ertem Şener Kaka'yı bitirdi bi yerden ardından Kaka taçın orada hareketi yaptı gene :D
ThersoN
18.Ağustos.2011, 03:15
mesut özil: bağcılar çocuğuyum ben lan! ayar etmeyin adamı! bu kumpasın hesabını sormaya geliyorum :D
SyNdRoMe23
18.Ağustos.2011, 03:19
ula çıldırdım ya, televizyonu indirecektim. barcelona kadar antipatik ikinci bi şey varsa bugün o da ertem şener'dir.
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 03:20
Cristiano Ronaldo: Ketçap bitmiş ben ne yapabilirim ?
byariff
18.Ağustos.2011, 03:20
Ne Higuen ne benzema bu takimin forveti degil higuen oyuna girdi ama goremedik hic kendisini gecmis yillara gore madrid duzeldi bana gore barca karsisinda futbol olarak
son soyluecegim sey mourinho hocalik olarak iyi ama karakteri bozuk insanlik dersi almamis bir adam gidip barcelonanin ekibinden bi adamin arkasindan vurdu adam geri karsiligini verdi tabi :D
ayriyetten mourinhonun bir cirkefligi daha.
http://www.youtube.com/watch?v=Ekc9X23vivg
Trabzonspor
18.Ağustos.2011, 03:22
Lionel Messi:'Ertem Şener düş artık yakamdan!':)
runforafall
18.Ağustos.2011, 03:24
Ne Higuen ne benzema bu takimin forveti degil higuen oyuna girdi ama goremedik hic kendisini gecmis yillara gore madrid duzeldi bana gore barca karsisinda futbol olarak
son soyluecegim sey mourinho hocalik olarak iyi ama karakteri bozuk insanlik dersi almamis bir adam gidip barcelonanin ekibinden bi adamin arkasindan vurdu adam geri karsiligini verdi tabi :D
ayriyetten mourinhonun bir cirkefligi daha.
http://www.youtube.com/watch?v=Ekc9X23vivg
Vurdu mu? Yanlış izlemişsin. Doğru izleyip öyle insanlar hakkında hakaret savur derim.
anil luque
18.Ağustos.2011, 03:24
Zaten dediğim gibi hakemin hatası yokmudur elbet vardır bende dikkat ettim bir kaç pozisyonda dediğin gibi oldu.Neyse elin İspanya'sında olanlar için birbirimizle tartışmaya gerek yok :)
Yok kardeşim iki kelime futbol konuşuyoruz sıkıntı yok merak etme:)
Bu arada Messi'nin oyununu Xavi-İniesta ikilisine bağlayanlara çok gülüyorum.. Kabul edinki bu adam şu anda tüm coğrafyanın en iyisi..
byariff
18.Ağustos.2011, 03:26
Vurdu mu? Yanlış izlemişsin. Doğru izleyip öyle insanlar hakkında hakaret savur derim.
Tanimadigin insanin kulagini nasil cekersin peki sence insanliga uygun bir davranis"mi ? Bir madrid taraftari olarak ben mourinhoya yakistiramiyorum boyle seyleri.
E.Cartman
18.Ağustos.2011, 03:27
Arkadaki emminin ifade süper :n::n::n:
http://a.yfrog.com/img738/3945/es0gq.jpg
ancar
18.Ağustos.2011, 03:27
Pep: Bıktım gene mi Madrid :D
Fabregas da 6 senede kazanamadığı kupayı Barcelona ile 15 dakikada kazandı
byariff
18.Ağustos.2011, 03:28
Bu arada Messi'nin oyununu Xavi-İniesta ikilisine bağlayanlara çok gülüyorum.. Kabul edinki bu adam şu anda tüm coğrafyanın en iyisi..
sizde bunu anlamak istemiyorsunuz Messi arjantin milli takim formasi altinda ne yapti arkasinda xavi ve iniesta olmadigi surece messi hic birsey yapamaz. messi kotu demiyorum iyi topcu ama xavi ve iniesta oldugu surece iyi bir topcu messi su an baska bir takima gitsin bi milan chelsea vs vs barcadaki performansinin yarisini gosteremez.
europeanconquer
Tamam sevindim :) Zaten haklı çıksak çıkmasak ne elimize bir şey geçmiyor :)
Aynen ya Messi tek başına bir futbol ilahı Cavi ve Iniesta'yı bağlamak çok komik olur.Geçen sene Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bernabeu'da Messi'nin attığı golü PES'de bile atamazlar.
runforafall
Tanimadigin insanin kulagini nasil cekersin peki sence insanliga uygun bir davranis"mi ? Bir madrid taraftari olarak ben mourinhoya yakistiramiyorum boyle seyleri.
Kulagını cekmek diyeilm o zaman vurdu demeyelim.
Tanımadığın insanlar diye maç da yapmasınlar istersen.
Neyse Mourinho'yu savunmuyorum sadece "vurdu" deyince düzelteyim dedim.
sarianet
...
başımıza bu belayı ümit aktansarmış:D
BleedingMoon
18.Ağustos.2011, 03:29
mesut: ben sedat peker'in yeğeniyim ulan!
europeanconquer
Pardon ''X yerine ''C'' yazmışım :n:
last breath
Arda-Sinem,Pique-Shakira,Messi-Ertem :)
runforafall
Pep: Bıktım gene mi Madrid :D
Fabregas da 6 senede kazanamadığı kupayı Barcelona ile 15 dakikada kazandı
Valla aynen öyle. Bi de bu gece dua etsin bacağı sağlam :icon_lol:
ancar
18.Ağustos.2011, 03:31
sizde bunu anlamak istemiyorsunuz Messi arjantin milli takim formasi altinda ne yapti arkasinda xavi ve iniesta olmadigi surece messi hic birsey yapamaz. messi kotu demiyorum iyi topcu ama xavi ve iniesta oldugu surece iyi bir topcu messi su an baska bir takima gitsin bi milan chelsea vs vs barcadaki performansinin yarisini gosteremez.
Gösterir bence Milli takımda oynamak farklı kulüpte oynamak farklı bana göre koy Messi'yi Real Madrid'e gene aynı şekilde atar koy Chelsea'ye gene atar Milli takımda uzun süre oynamıyor insan ama kulüpte kos koca bir sezon aynı adamlarla oynuyorsun
KaRaBükLü KraL
18.Ağustos.2011, 03:32
O zaman iyi gülmeler:)
Maradona neden büyük futbolcu böyle başkasına bağlı değildi de onun için.Adam o kadar tekmeye rağmen müthiş paslar atıyordu yerden kalkmamasına rağmen işini yapıyordu.Şimdi Messi'ye 2 tekme gelse 1 ay sakatlanır kalır şurda.Artı Xavi İniesta Arjantin'de yok 2006 Dünya Kupası,2010 Dünya Kupası,2007 Copa America,2011 Copa America bana Messi'nin şu kupalarda yaptığı büyük futbolcuya yakışır bir kahramanlığını işini göstersene.Adam milli takımda koca sıfır kabul etmek gerekir.Ama ne hikmetse oyuna Xavi ve İniesta girince Messi'ye bişeyler oluyo gol de atıyo asistde yapıyo tesadüf olmasa gerek öyle değil mi:)
ThersoN
18.Ağustos.2011, 03:33
şaka bi yana ciddi eleştri yapmak gerekirse;
higuain orduya ,benzema mersin idman yurduna falan kiralik gönderilsin de burunları sürtsün biraz çile çeksinler.
Gerilimi üst düzey tutmak Mourinho'nun stratejisi olabilir ama izlediğim el klasikolarda hiç bi olumlu etkisini göremedim ben madrid üzerinde, aksine faul yapıldıkça, tekme,dirsek,tokat yedikçe sakinleşen barçalılar karşısında iyice strese biniyor madridliler, malum olay kulubelere yakın olmasaydı barçadan kimse kart görmezdi.
madridi daha dayanıklı gördüm ben bu maç ama yetmedi, bunu da bir kaç sebebe bağlamak istiyorum, madrid adına en olumlu isim casillas idi yine, bu adamcagız barcelona maçlarını yazsa roman olur bestseller olur.. onun dışında coentrao bana göre marceloyu kesemez, khedira da barcelonayı durdukcak bi isim değil, madem senin önündeki tek takım barça ona göre transfer yapman lazım, higuain ve benzema al birini vur ötekine, ayrıca kaka'ya verilen tölerans da artık yetti, barcelona bugun ihtiyacı olmadığı halde (!), sanchez'i, fabregas'ı alıyorsa, ezeli rakibi buna denk olacak şekilde transfer yapmıyorsa sorun var. bi nuri bi hamitle olmaz bu iş.
ozaniel
18.Ağustos.2011, 03:33
Realli oyuncular Pes'te kaybedince kolu monitöre fırlatan çocuklar gibiydi. Ayrıca Barcelona'nın Real Madrid kadar faullü oynadığını düşünen arkadaşlar bence olaya taraftar gözüyle bakıyorlar. Barcelonalı oyuncular çok nadiren sert müdahelelerde bulunurken Ramos, Pepe gibi oyuncular durduramadıkları her oyuncuya sert girdiler.
runforafall
18.Ağustos.2011, 03:34
Messi'yi İngiltere'de yaşatmazlar kimse kusura bakmasın. İspanyol hakemler Messi'nin kılına zarar gelmesin diye herşeyi çalıyolar. Ujfalusi bi ay sakatladı diye futbol haini ilan edildi. Ne yani şimdi Rooney'i sakatlayan insanlara bir şey olmuyo. Ronaldo'yu sakatlayanlara bişey olmuyo da Messi ilah mı ona dokunulmuyo. Hakemler çok yanlı çok. Tamam süperstar falan ama, diğer futbolcularınki can değil de, Messi'nin ki mi can sadece?
sarianet
18.Ağustos.2011, 03:35
Arkadaki emminin ifade süper :n::n::n:
http://a.yfrog.com/img738/3945/es0gq.jpg
arkadaki bıyıklı ferdi tayfurun gençliği gibi:D
E.Cartman
18.Ağustos.2011, 03:36
Ya tamam Real sert oynuyorda Barca'lılarda her poziyonda yattılar. En ufak müdahalede hemen yere yatıp sakat numarası yaptılar. Tiyatrocu olmuş hepsi.
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 03:36
Tamam o zaman şunu da söyleyelim Ronaldo dünyanın en iyisiyse en azından Portekiz'e bir Avrupa Şampiyonası kazandırsın.Ronaldo'nun milli takımdaki performansı Messi'den çokmu farklı ?
KaRaBükLü KraL
18.Ağustos.2011, 03:37
Tamam o zaman şunu da söyleyelim Ronaldo dünyanın en iyisiyse en azından Portekiz'e bir Avrupa Şampiyonası kazandırsın.Ronaldo'nun milli takımdaki performansı Messi'den çokmu farklı ?
Ciddi değilsindir umarım:)Portekiz ve Arjantin kadrolarını yan yana koy bi karşılaştır sonra şu mesajı yaz istersen:)
Trabzonspor
Messi bir pozisyonda faul yaptı sonra hakem faulü verince topu alıp vurdu başkası olsa direk sarı çıkarırlar.
sarianet
ya gs fb maçı bu kadar tartışılmıyo bu sitede elin gevuru aldı kupayı boşverin:D
ancar
18.Ağustos.2011, 03:39
ya gs fb maçı bu kadar tartışılmıyo bu sitede elin gevuru aldı kupayı boşverin:D
Onu tartışsak ceza yeriz şimdi bunda sataşacak bir şey yok muhabbet güzel gider :D
C h A o S
18.Ağustos.2011, 03:39
Aynen bu hiç konuşulmuyor nedense.Messi'yi sıradan topçu yapıcaksınız neredeyse.Bende Ronaldo sempatizanıyım ancak Messi'ninde yaptıkları görmezden gelinemez.
Bana göre Ronaldo maç kazandırır,Messi Kupa.
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 03:40
Ciddi değilsindir umarım:)Portekiz ve Arjantin kadrolarını yan yana koy bi karşılaştır sonra şu mesajı yaz istersen:)
Niye olmayayım hani Ronaldo tek başına alıp götürüyor ya.Arjantin total futbol oynamıyor ki ayrıca Messi hem ondan oynayamıyor biraz da Xavi ve Iniesta'nın yokluğundan oynayamıyor.
lexoqe
18.Ağustos.2011, 03:41
Bu olayların patlak vermesini biraz da eski maçların kalıntısına bağlıyabiliriz.
ancar
18.Ağustos.2011, 03:42
Valla Ümit ben Ronaldo'nun da Portekiz'de bir şey yaptığını görmedim. Sadece kendi evlerinde düzenlenen Avrupa Şampiyonasında finale çıktılar ondada çirkef ve günün futbolunu oynamayan Yunanistan'a yenildiler kupayı kaybettiler
KaRaBükLü KraL
18.Ağustos.2011, 03:44
Niye olmayayım hani Ronaldo tek başına alıp götürüyor ya.Arjantin total futbol oynamıyor ki ayrıca Messi hem ondan oynayamıyor biraz da Xavi ve Iniesta'nın yokluğundan oynayamıyor.
Ronaldo milli takımda 82 maç 27 gol
Messi milli takımda 60 maç 17 gol atmış
Al buyur Ronaldo önde:)
runforafall
18.Ağustos.2011, 03:44
Messi bir pozisyonda faul yaptı sonra hakem faulü verince topu alıp vurdu başkası olsa direk sarı çıkarırlar.
Bi bunu anlayamıyoruz..
Neden acaba böyle bu durum ;;)
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 03:46
Ortalamaya döktüğümüzde Messi önde :)
Messi maç başına 3,5 gol
Ronaldo maç başına 3 gol
ancar
18.Ağustos.2011, 03:46
Ronaldo 85 doğumlu
Messi 87 doğumlu
Ümit arada 2 yaş fark var Ronaldo'nun önce milli takıma seçildiğini düşünürsek hem oynadığı maç sayısı ve attığı gol fazla olur haliyle
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 03:47
Kafa gitti benim :icon_frown: Saçmaladım biraz ama yine Messi ortalamada önde.
KaRaBükLü KraL
18.Ağustos.2011, 03:49
Ortalamaya döktüğümüzde Messi önde :)
Messi maç başına 3,5 gol
Ronaldo maç başına 3 gol
Ronaldo 85 doğumlu
Messi 87 doğumlu
Ümit arada 2 yaş fark var Ronaldo'nun önce milli takıma seçildiğini düşünürsek hem oynadığı maç sayısı ve attığı gol fazla olur haliyle
Ya tek tek gelin be:D
Ya kardeşlerim ortalama falan hikaye şurada sayısal verilerde Ronaldo önde mi önde.Messi'nin 82 maçı bulduğu zaman 27 golü geçeceğine kim garanti verebilir
SAİT71
18.Ağustos.2011, 03:50
Messi hakemler tarafından çok kollanıyor. Adam dokunsa faul çalıyor... Ronaldo aynı değil. Kaç kez faul yapılsada zor çalınıyor. Aynı şekilde de oyuncular Messiye dokunmaya korkuyor. Messiyede dikkat ederseniz 19 kişinin arasına rahatça dalabiliyor. Ya faul alır yada geçer zaten.
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 03:51
Ya kardeşlerim ortalama falan hikaye şurada sayısal verilerde Ronaldo önde mi önde.Messi'nin 82 maçı bulduğu zaman 27 golü geçeceğine kim garanti verebilir
Aslında Arjantin Milli Takımı'nın başına Johan Cruyff geçse sen o zaman gör Messi'yi :n:
KaRaBükLü KraL
18.Ağustos.2011, 03:52
Aslında Arjantin Milli Takımı'nın başına Johan Cruyff geçse sen o zaman gör Messi'yi :n:
-se -sa ile gidersek ohoooo:n:
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 03:54
-se -sa ile gidersek ohoooo:n:
Bir olur-sa ben göürcem sizi :n:
runforafall
18.Ağustos.2011, 03:55
Messi hakemler tarafından çok kollanıyor. Adam dokunsa faul çalıyor... Ronaldo aynı değil. Kaç kez faul yapılsada zor çalınıyor. Aynı şekilde de oyuncular Messiye dokunmaya korkuyor. Messiyede dikkat ederseniz 19 kişinin arasına rahatça dalabiliyor. Ya faul alır yada geçer zaten.
Tekrar tekrar okunulası.. :)
hakan769
18.Ağustos.2011, 03:57
ahahahah Hala ronaldo messiden iyi diyen futbol cahili insanlar var :D
KaRaBükLü KraL
18.Ağustos.2011, 03:57
Bir olur-sa ben göürcem sizi :n:
Olur-sa konuşuruz şimdi değil:n:
ancar
18.Ağustos.2011, 03:59
Tamam kollanabilir Messi ama şu anda Ronaldo'dan iyi Messi sever olduk 2 dk da :D
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 03:59
Olur-sa konuşuruz şimdi değil:n:
Tamam olur-sa konuşacağız :n: Arjantin Futbol Federasyonu'na e-mail mi atsam ? :n:
KaRaBükLü KraL
18.Ağustos.2011, 04:00
Tamam kollanabilir Messi ama şu anda Ronaldo'dan iyi Messi sever olduk 2 dk da :D
Önceden Ronaldo sever miydiniz Anıl bey:zuhaha
ancar
18.Ağustos.2011, 04:00
Valla Ümit geçebilir neden olmasın 22 maç var daha oynıyacak atacağı gol sayısı 11 eder ama bu arada Ronaldo'nunda boş geçmesi lazım ama genede yakalıyabilir :D
ancar
18.Ağustos.2011, 04:01
Önceden Ronaldo sever miydiniz Anıl bey:zuhaha
Manudayken severdim keretayı ama Real'e gidince sevmiyorum paraya sattı kulübü :D
guarin14
18.Ağustos.2011, 04:01
Barcelona-Real Madri maçları;aynı bizim Fenerbahçe-Galatasaray maçları gibi.Fener'de Barça'da her şartta istediği skoru bir şekilde alıyor istisnalar haricinde.
Night_Mare17
18.Ağustos.2011, 04:03
Ronaldo'da Barça'da olsa siz görürdünüz Ronaldo'mu Messi ' mi :n:
hakan769
18.Ağustos.2011, 04:05
dünyanın en iyi futbolcusudur Lionel Messi Real Madrid'i gol manyağı yaptı adamsın !
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 04:05
Barcelona-Real Madrid maçlarının bizim derbi ile alakası yok :) El Clasico farklı kültürlerin çatışması oalrak adalandırılıyor diye biliyorum ben :) Kavga olarak falan diyorsan evet aynı ama Barca'ya lütfen Fenerbahçe yakıştırması yapmayalım :n:
hakan769
18.Ağustos.2011, 04:09
1.gol iniesta
hakan769
18.Ağustos.2011, 04:13
real li oyuncuların hedefi !
http://desmond.yfrog.com/Himg614/scaled.php?tn=0&server=614&filename=ydqaj.jpg&xsize=640&ysize=640
SAİT71
18.Ağustos.2011, 04:13
Barcelona-Real Madrid maçlarının bizim derbi ile alakası yok :) El Clasico farklı kültürlerin çatışması oalrak adalandırılıyor diye biliyorum ben :) Kavga olarak falan diyorsan evet aynı ama Barca'ya lütfen Fenerbahçe yakıştırması yapmayalım :n:
Karşıdaki takımda Real Madrid yani G.Saraya eşdeğer olarak gösteriliyor. :D
E.Cartman
18.Ağustos.2011, 04:15
O Fabregas'ın bacağındaki ne öyle buz mu ? Bi de bildiğimiz koli bandıyla mı yapıştırmışlar onu n'apmışlar, nası' bişey o :zuhaha
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 04:15
Al işte fırsatçı :n: :p
Night_Mare17
18.Ağustos.2011, 04:16
Barca'ya lütfen Fenerbahçe yakıştırması yapmayalım :n:
Beyler uzatmasak yani . :p Barça bari bir kaç adam sakatlayaydı bizim hazırlık maçı için . :icon_lol:
hakan769
18.Ağustos.2011, 04:17
madrid hırsını bizden cikarmasa :D