View Full Version : İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
ancar
18.Ağustos.2011, 04:17
Fabregasta hemen fotoda adam yıllardır kupa görmemiş gibi :D
hakan769
18.Ağustos.2011, 04:18
arsenalda 6 yıldır alamadığı kupayı barcelonada 20 dk da aldı adam :D
ancar
18.Ağustos.2011, 04:20
Acıların çocuğu Fabregas :D
eng1n
18.Ağustos.2011, 04:21
O Fabregas'ın bacağındaki ne öyle buz mu ? Bi de bildiğimiz koli bandıyla mı yapıştırmışlar onu n'apmışlar, nası' bişey o :zuhaha
Demekki dünya takımı da olsan Malzemeci önemli adamlar koli bandıyla buz yapıştırıyor.
hakan769
18.Ağustos.2011, 04:22
bu mourinho cocuk mu yahu o hareketler nedir ? yaptığı şeye bak
mourinho messi
guarin14
18.Ağustos.2011, 04:29
Barcelona-Real Madrid maçlarının bizim derbi ile alakası yok :) El Clasico farklı kültürlerin çatışması oalrak adalandırılıyor diye biliyorum ben :) Kavga olarak falan diyorsan evet aynı ama Barca'ya lütfen Fenerbahçe yakıştırması yapmayalım :n:
Biliyorum bizim derbiyle alakası olmadıgını benim demek istediğim şu;
Bak son yıllarda ki derbilere,ne zaman lan Galatasaray bu sefer yenecek galiba desek laps Alex çıkar,Nobre çıkar,Lugano çıkar birisi golü atar sonra maç biter.El clasico'da da aynı durum var,herhalde Madrid bu sefer yenicez diyoruz Messi çıkıyor,İniesta çıkıyor Barça maçı kazanıyor :D
Oyuncuları rastgele yazdım şimdi Alex-Messi kıyaslaması falan yapmayın :D
guarin14
18.Ağustos.2011, 04:40
Piyasada ki herkes Barçalı olmuş,Madrid'i destekledim bende 2-2 oldugunda kendi takımımım gol atmışcasına sevindim nedense.Ertem Şener bile sanarsın Barça Tv İstanbul muhabiri gibi anlattı maçı.Ne zman ki Madrid eskisi gibi olur Barça'yı geçerse o zaman da Barçayı tutcam :D
SaLviO
18.Ağustos.2011, 04:44
Biliyorum bizim derbiyle alakası olmadıgını benim demek istediğim şu;
Bak son yıllarda ki derbilere,ne zaman lan Galatasaray bu sefer yenecek galiba desek laps Alex çıkar,Nobre çıkar,Lugano çıkar birisi golü atar sonra maç biter.El clasico'da da aynı durum var,herhalde Madrid bu sefer yenicez diyoruz Messi çıkıyor,İniesta çıkıyor Barça maçı kazanıyor :D
Oyuncuları rastgele yazdım şimdi Alex-Messi kıyaslaması falan yapmayın :D
Alexle messi kıyaslanamaz zaten.:icon_surprised::icon_surprised:
ancar
18.Ağustos.2011, 04:46
Forza Tsigalgo :D
Night_Mare17
18.Ağustos.2011, 05:19
Alexle messi kıyaslanamaz zaten.:icon_surprised::icon_surprised:
Messi bir Alex değil . :u:
Lionel Andres Messi
18.Ağustos.2011, 05:29
visca el barça... üst üste kazandığın 3. altın topun şimdiden hayırlı olsun lionel messi :0:
hakan769
18.Ağustos.2011, 05:31
2 Gol 1 Asist Messi !
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185329_10150369998339305_197394889304_9810869_7012 593_n.jpg
hakan769
18.Ağustos.2011, 05:34
maçın özeti arkadaşlar izlemeyenler için
Barcelona 3 2 Real Madrid
Nedvedmania
18.Ağustos.2011, 05:36
bu mourinho cocuk mu yahu o hareketler nedir ? yaptığı şeye bak
mourinho messi
Hahaha :D
Maçı izleyemedim sonunda kavga çıkmış sanırım. Düştümü görüntüler nete ?
Lionel Andres Messi
18.Ağustos.2011, 05:39
ronaldo messinin arkasında anca böyle diz çöker :D :D :D
http://inciswf.com/9brq742v.swf
guarin14
18.Ağustos.2011, 05:41
Millet bizim ligler başlamayınca içinde ki holiganı El clasico'da çıkarmaya başladı.Bir an önce başlasa da ligler Türkiye'ye dönsek :)
nekop
18.Ağustos.2011, 05:51
Pepe'ye yine bi 5-6 ay daha ceza verseler bile akıllanmaz bu adam. topa vururken bile -üzerine geln barcalı varsa- inanılmaz bir şiddette vurup ayağını barcalılara geçirme niyetinde. jose'de reale geldikten beri düşüyordu gözümde bugün iyice bitti. chelsea'deki inter'deki jose daima kendine güvenen galip gelmek için onlarca planı olan bir hocaydı ama burada 3-5 yaşında kaybetmeye tahammülü olmayan çocuklar gibi. onun bu kadar düşeceğini tahmin etmiyordum.
hakan769
18.Ağustos.2011, 05:54
Pepe'ye yine bi 5-6 ay daha ceza verseler bile akıllanmaz bu adam. topa vururken bile -üzerine geln barcalı varsa- inanılmaz bir şiddette vurup ayağını barcalılara geçirme niyetinde. jose'de reale geldikten beri düşüyordu gözümde bugün iyice bitti. chelsea'deki inter'deki jose daima kendine güvenen galip gelmek için onlarca planı olan bir hocaydı ama burada 3-5 yaşında kaybetmeye tahammülü olmayan çocuklar gibi. onun bu kadar düşeceğini tahmin etmiyordum.
yazının tamamına katılıyorum kardeşim çok güzel yazmışsın, mourinho gerçekten insanları büyüleyen biriydi ama artık yenilgiyi hazmedemiyor tüm çirkefliklere soyunuyor.
hakan769
18.Ağustos.2011, 05:57
herkese iyi sabahlar iyi forumlar .
Lionel Andres Messi
18.Ağustos.2011, 06:01
herkese iyi sabahlar iyi forumlar .
+1
bir dahaki el classico da görüşmek üzere. :0: visca el barça :)
GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2011, 06:30
Barcelona 1-0 öne geçtiğinde,aha dedim,yine alıp götürecekler.Bu sefer öyle olmadı ve son dakikaya kadar başabaş bir mücadele seyrettik.Tamam Barcelona çok üstün kadroya sahip bir takım ama Messi'yi Real Madrid'e koysan,Ronaldo'dan daha etkili olur gibime geliyor.Ronaldo,Barcelona maçlarında genelde sönük bir performans gösteriyor.Messi ise,sahada gözükmediği maçlarda bile en az 1-2 kez sahneye çıkıp skora etki ediyor.
Barcelona gerçekten olağanüstü bir takım ve hala bu takıma Alexis Sanchez gibi,Fabregas gibi üst düzey adamlar transfer ediyorlar.Real Madrid'in Barcelona'yı geçebilmesi her mevkisinde Real Madrid'e yakışacak adamlar olması lazım ve bu transfer döneminde pek öyle adam aldıklarını söyleyemeyiz.Yine de Jose'nin bir bildiği vardır diyorum.Zaman tanımak lazım,kısa sürede Barcelona hegemonyasına son vermesi çok zor bir iş.Hiç bir teknik adam bu kadar kısa sürede bunun üstesinden gelemez bence.
Jose'ye değinmişken,şunları da söylemeden geçemeyeceğim.Şu maçta Messi'nin yanındayken yaptığı hareket ve kavga esnasında gidip Barcelona antrenörün yanağı mı artık kulağı mı tam bilmiyorum neresiyse orasını çekmesi,o gözümdeki Big Jose karizmasını fena çalkaladı valla.Zaten Barcelona karşısında takımı sürekli mağlup oluyor,üstüne bu tarz hareketler hiç gitmedi.
Bir de sonlara doğru Carvalho'nun ayağı fena burkuldu.Onun acısını iyi bilirim.Maç esnasında devam etti oyuna ama maçtan sonra fena olacaktır.
Del Piero_10
18.Ağustos.2011, 11:51
http://desmond.yfrog.com/Himg738/scaled.php?tn=0&server=738&filename=es0gq.jpg&xsize=640&ysize=640
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 12:01
Real hiç bi takımdan çekmedi Barca'dan çektiği kadar,hiç bi adamdan çekmedi Messi'den çektiği kadar...
Bu arada Mourinho kulağını çektiğinde hem de sahurda sesli güldüm :n:
sananes
18.Ağustos.2011, 12:19
Hakemler geçen seneden beri skandallar,barcelonalı oyunculara dokunalması faul vermek için yeterli hakemler için(sert faulleri saymıyorum onları zaten veriyorlar).dün bi pozisyonda real madrid barca ceza sahasının hemen dışında presle iniesta'dan kaptı topu benzemada top ve 3-4 realli daha var yani mükemmel bir pozisyon olacak ama hakem tabiki düdüğünü çalmıştı müdahale olmadığı halde.Bunun gibi bir çok küçük detay var ve artık mide bulandırıyor,futbolcuları da ekstra geriyor.
Bunun duışında Real Madrid bu sene daha iyi bir takım olmuş bu belli ama ben transferleri eleştirmek istiyorum.Senin Marcelo gibi bir sol bek'in varken stoper ve orta saha eksiği gözler önündeyken milyonlarca euro harcayarak sol bek alman büyük hatadır.Atıyorum orta sahaya Schweinsteiger'ı alsaydın, Khedira yerinde o oynasaydı her şey çok daha farklı olurdu dün gece.
Del Piero_10
18.Ağustos.2011, 12:29
http://www.youtube.com/watch?v=E5qcrDLY9rY&feature=player_embedded
E.Cartman
18.Ağustos.2011, 12:58
http://www.sporxtv.com/futbol/ispanya/el-clasico-karisti-|-mesut-ozil-cildirdiSXTVQ26143SXQ
Homer J.S
18.Ağustos.2011, 13:02
Mourinho yenilgileri hazmetmeyi öğrenmeyip, biraz daha centilmen olmazsa benim gözümde asla büyük bir teknik direktör olamayacak. Ben acıdım şahsen haline.
Corpus
18.Ağustos.2011, 13:21
Türkiye'deki oyunculara 2-3 müdahale yapınca adamlar 1-2 hafta sakat olarak yatıyorlar.Ödem oluştu gibi sebeplerle. Yahu dün maçta Barcelona ' ya her zamankinden az ama yine dayak attılar resmen. Nasıl öyle sağlam kalıyorlar şaşıyorum doğrusu.
Aşk-ı Şehir
18.Ağustos.2011, 13:24
Mourinho yenilgileri hazmetmeyi öğrenmeyip, biraz daha centilmen olmazsa benim gözümde asla büyük bir teknik direktör olamayacak. Ben acıdım şahsen haline.
Barcelona'lı oyunculara en ufak bir müdahalede faul veriyor hakemler. Hal böyle oluncada kazanmak zorlaşıyor Barcelona'ya karşı. Zaten Avrupa kupası maçlarına bakarsanız Barcelona'nın nasıl zorlandığını görürsünüz. Mourinho'nun acınacak bir tarafı yok. Adam haklı. Tek haksız olduğu mevzuu var Marcelo'nun yaptığı hareketi savunur gibi gözüktü. Oysa Marcelo'nun oyuna bile girmemesi gerekirdi...
Homer J.S
18.Ağustos.2011, 13:28
Bilmiyorum, Messi yanından geçerken kokuyormuş gibi hareket yapması, Guardiola'nın yardımcısının kulağını çekmesi kendisini son derece küçük düşürdü. Hadi yenilgiyi hazmedemiyorsun, en büyük rakibine devamlı yenilmek sana koyuyor ama yaptığın hareketler çok basit.
ancar
18.Ağustos.2011, 13:50
Maç sonu basın toplantısında Barcelona antrönörü Villanova'yı tanımadığını kim olduğunu bilmediğini söylemiş. Olayları Barcelonalıların çıkarttığından bahsetmiş. Marcelo'nun yaptığı faulede bir şey bulmuşta onu unuttum. Yapma Jose çocuk gibisin
Trabzonspor
18.Ağustos.2011, 13:55
Türkiye'deki oyunculara 2-3 müdahale yapınca adamlar 1-2 hafta sakat olarak yatıyorlar.Ödem oluştu gibi sebeplerle. Yahu dün maçta Barcelona ' ya her zamankinden az ama yine dayak attılar resmen. Nasıl öyle sağlam kalıyorlar şaşıyorum doğrusu.
Barcelonalı oyuncuların çoğu mükemmel bir tiyatro yıldızı edasıyla oynadıkları için darbler ve fauller göze sert geliyor.
Alves yerde dakikalarca kıvranıyor ama daha 10 saniye geçmeden deparlar üst üste.Geçen sezon Pepe,Alves'in ayağına dokunmadı bile ama Alves o kadar güzel oynadı ki haekm kırmızı vermişti.Barcelona sakatlanmış taklidini harika yapıyor.İzlerken takdir ediyorum onları.
europeanconquer
18.Ağustos.2011, 15:03
Barcelonalı oyuncuların çoğu mükemmel bir tiyatro yıldızı edasıyla oynadıkları için darbler ve fauller göze sert geliyor.
Alves yerde dakikalarca kıvranıyor ama daha 10 saniye geçmeden deparlar üst üste.Geçen sezon Pepe,Alves'in ayağına dokunmadı bile ama Alves o kadar güzel oynadı ki haekm kırmızı vermişti.Barcelona sakatlanmış taklidini harika yapıyor.İzlerken takdir ediyorum onları.
Ufak numaraları var bunu herkes biliyor ama yinede Real Madrid'in kasap gibi oynadığı inkar edilemez.
DenizlispoR
18.Ağustos.2011, 15:14
Mourinho'nun dediği gibi,Barcelona tiyatrolar kenti. :)
Sert oynama konusunda hiç kimse bir şey diyemez. Başka türlü Barcelonayı durdurabilecek varsa zaten durmasın,koşsun bir takıma başvursun.
E.Cartman
18.Ağustos.2011, 15:24
Barcelona gelsin bizim ligde 1 sezon oynasın da sertlik görsün.
hakan769
18.Ağustos.2011, 15:38
barcelona çatır çatır yeniyor madridi ..
bize sadece keyifle izlemek düşüyor ..
sakary Ali
18.Ağustos.2011, 15:41
Real Madrid'i tebrik ederim.Çok iyi oynamaya çalıştılar.Ancak inanılmaz bir çirkeflik var adamlarda.Yenilgiyi hazmedemediler.
Bu arada hakeme laf atan Real Madridlileri anlamak güç.Şöyle bir imkan olsa pozisyonları yeniden izleyebilip öyle karar verseler daha 30.dakikadan Madrid 5 kırmızıyı yerdi.
Birde Ertem Şener bir konuda haklı.Mourinho gider hakeme söver.Ama herkesin dediği gibi Real Madrid'de Madrid'i haketmeyen adamlar var hiç bir çare bulamıyor.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 15:57
Real Madrid'i bu kadar hırçınlaştıran şey hakemlerin tutumudur. Birde Pepe Khedira gibi kazmaların sert oyun anlayışıdır. Onun dışında hepsi futbol oynamaya çalışan oyuncular. Ronaldo her iki maçtada, özellikle ilkinde penaltı pozisyonunda ne yapması gerekir? Öyle hakeme böyle tutum olur ancak. Bu hakemde maçı kaldıramadı. Marcelo bence bir daha oynamamalı. Zaten maç bitmişti iyice beter etti. Olayların fitilini ateşledi.
ShevAnil
18.Ağustos.2011, 16:00
Bu İspanyollar -sanırım- 3 sene önce Ali Sami Yen'deki yanılmıyorsam 0-0 biten maçı yayınlıyorlardı. Yayını yarıda kesmişlerdi, biz sadece futbol izlemek istiyoruz diye. Son 3-4 maçtır görülüyor ki bizden pek bi farkları kalmamış. :)
ShevAnil
18.Ağustos.2011, 16:01
Bu İspanyollar -sanırım- 3 sene önce Ali Sami Yen'deki yanılmıyorsam 0-0 biten maçı yayınlıyorlardı. Yayını yarıda kesmişlerdi, biz sadece futbol izlemek istiyoruz diye. Son 3-4 maçtır görülüyor ki bizden pek bi farkları kalmamış. :)
GS - FB maçıydı, Emre Aşık'ın atıldığı maç :D
SAİT71
18.Ağustos.2011, 16:07
O ağır siklet boks maçıydı ama... Adamlar haklı :D
goosfraba
18.Ağustos.2011, 16:54
adı türk, özü türk, forması alman.
mesut özil dün içindeki türklüğü göstermiştir. :)
Addolorato
18.Ağustos.2011, 16:57
Hasan Şaş yapardı bu saha kenarından kart görme işini çok fazla.
RaSenGan
18.Ağustos.2011, 17:29
Yalnız şu var Mourinho kulağını çekmemiş :D Gözünü parmaklamış :D
Lim10
18.Ağustos.2011, 19:55
Barcelona Teknik Direktörü Guardiola, 3 yılda 11 kupayla eski efsane teknik direktör Johan Cruyff'u yakalamayı başardı. Guardiola, başarısıyla ilgili, "Tek başıma kazanmadım, hep birlikte kazandık" diyerek en büyük payın futbolcularında olduğunu yineledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/177/haberguardiolacruyfff_TCKBF.jpg
Barcelona'nın teknik direktörü Josep Guardiola, 3 sezon içinde takımına 11 kupa kazandırarak, Katalan kulübünün efsanevi teknik direktörü Hollandalı Johan Cruyff'u yakaladı.
2008-2009 sezonunda Barcelona'nın başına geçen Guardiola, geçen 3 sezonda kazandığı 10 kupaya, bu sezonun ilk kupası olan Süper Kupa'yı da ekledi. 1988-1996 yılları arasında Barcelona'da görev yapan Cruyff'un 8 sezonda yapabildiğini 3 sezonda yapan Guardiola, başarısıyla ilgili, "Tek başıma kazanmadım, hep birlikte kazandık" diyerek en büyük payın futbolcularında olduğunu yineledi.
40 yaşındaki Guardiola, Barcelona teknik direktörü olmasından bu yana mücadele ettiği toplam 14 kupadan sadece 3'ünü kazanamazken, 2008-2009 sezonunda 6 kupayı birden kazanarak, dünyada bir ilki gerçekleştirmişti.
Bu arada Barcelona'nın en önemli oyuncularından Xavi Hernandez de bu zamana kadar A takımda kazandığı toplam 17 kupa ile kulüp tarihinde en fazla kupa gören futbolcu olan Guilermo Amor'u yakaladı.
goosfraba
18.Ağustos.2011, 20:01
bence en büyük pay futbolcuların.
hele ki messi, xavi, iniesta ve puyol olmasa işi daha zor olurdu.
barahir
18.Ağustos.2011, 21:46
Bizim için biraz zahmetli oluyor ama Mori'ye hazmetmeyi öğreteceğiz nasılsa.. E tabi 2 yıldır maç kazanamıyolar..
KaPaLı
19.Ağustos.2011, 00:20
Cruyff'ın yaptığını ömür boyunca yapamaz ama. Cruyff bu sistemi yaratan adam. Pep sadece işleyen çarkların başında duruyor.
europeanconquer
19.Ağustos.2011, 00:24
Cruyff'ın yaptığını ömür boyunca yapamaz ama. Cruyff bu sistemi yaratan adam. Pep sadece işleyen çarkların başında duruyor.
Peki o çarkı Rijkaard neden işletemedi ?Çünkü Guardiola o sistemde yetişmiş biride ondan :n: Ama teknik direktörleri yücelten de batıran da hep futbolculardır :)
DenizlispoR
19.Ağustos.2011, 00:28
Futbola yeni bir sistem eklemedikçe Pep her türlü başarısına rağmen Cruyff'ü geçemeyecektir.
goosfraba
19.Ağustos.2011, 00:51
arkadaki amcanın tshirtleri satışa çıkmış.
goosfraba
19.Ağustos.2011, 01:06
yuh.
atletico falcao'yu 40, ruben micael'i de 5 milyon euro karşılığında bitirdiği haberleri var.
vego
19.Ağustos.2011, 01:07
http://4.bp.blogspot.com/-OAUzlV1LfYc/TkzUY10dc_I/AAAAAAAABAM/6EqL-cMMlkA/s1600/Resim+1.png
vego
19.Ağustos.2011, 01:08
falcao 47 milyon euro 7 milyonda bonusu var.
BaGa TaRKaN
19.Ağustos.2011, 01:09
Dünyada En Güzel Komşuluk İlişkileri Yürüyen Ülke Portekiz ve İspanyadır :) Ayrıca Her Hali Hazırda Yabancılık Çekmeyeceği Bir Yerdir.
goosfraba
19.Ağustos.2011, 01:10
böylelikle falcao arda'nın takım arkadaşı oldu.
vego
19.Ağustos.2011, 01:15
RT @timblnt: Vicente Calderon'da Falcao duyurusu.
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/376416799.png?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1313703107&Signature=hjbCYzXeGITDPRH1mXSa3Xq9ysE%3D
uAburak89
19.Ağustos.2011, 01:20
Çok iyi transfer, ihtimal vermiyordum ama helal olsun. La Liga'ya renk katar Falcao.
guarin14
19.Ağustos.2011, 01:21
Arda ortalasın Falcao atsın :)
SAİT71
Portoyu tebrik ediyorum...
ancar
güzel transfer oldu madrid için
Reingman
19.Ağustos.2011, 01:25
Bu haber kesin doğru mu? Çünkü ne Porto'nun ne de Atl. Madrid'in resmi sitelerinde böyle bir haber yok.
Addolorato
19.Ağustos.2011, 01:43
Hulk gelse daha iyi olurdu ama Porto Cristiano Ronaldo takasını beklediği için Falcao'da iyi transfer denebilir. Falcao iyi oyuncu ama 40 milyon € edermi bilmem.
garydelgadov
19.Ağustos.2011, 01:59
Falcao en sevdiğim forvetlerden biridir ama içimden bir ses burada başarılı olamayacak diyor.
Varonil
19.Ağustos.2011, 01:59
2-3 sene önce 3.5 mn € ya gelmişti sanırım Porto'ya. :)
nannar
19.Ağustos.2011, 02:00
Falcao geçen sezonun tartışmasız en iyi santraforuydu bence. :) Messi,Ronaldo falan santrafor sayılmaz.Gol atıyorlar ama SC değiler tam olarak. Falcao bu anlamda en formda SC olarak sezonu bitirdi ve Porto da "demir tavında dövülür " hesabıyla çok süper bir rakama satmış. Biz Arda'yı 12'ye verdik diye sevinirken elin adamı Falcao'ya 40'ı verdi geçti :)
LeqenDary
19.Ağustos.2011, 02:02
Fabregas ve Agüero'dan sonraki en bomba transfer .At.Madrid iyi kadro kuracak bu gidişle .
goosfraba
19.Ağustos.2011, 02:04
Mesut Özil : Villa dinime küfür ederek beni tahrik etti.
runforafall
19.Ağustos.2011, 02:08
Haber kaynağı?
goosfraba
19.Ağustos.2011, 02:12
doğan haber ajansı
Hugo
19.Ağustos.2011, 02:13
http://twitpic.com/683x27
Bu şekilde maç sırasında açıklamışlar. Dev ekranda göstermişler..
E.Cartman
19.Ağustos.2011, 02:21
Eğer bu haber doğruysa Villa Barca'dan gider, bir de para cezası alır. Ayrıyetten UEFA'da ceza verebilir. Yanlış bilmiyorsam Villa'nın Barca'yla yaptığı sözleşmede herhangi bir ırkçı faaliyetten uzak durmasına dair bir madde var.
footballer33
19.Ağustos.2011, 02:24
http://i.imgur.com/DWC93.png
ozaniel
19.Ağustos.2011, 02:38
Bomba transfer olmuş, Hulk için bir haberde Porto'nun 78 milyon €'lik teklifi reddettiğini yazıyordu, Falcao'nun 40 milyon olması normal. Atletico Madrid kadrosunu kaliteli oyuncularla yeniledi, değişim dönemini bence kayıpsız atlattılar.
Since-1907
19.Ağustos.2011, 02:40
Çok iyi transfer yaptı A.Madrid.Aguero'nun yerini çok iyi doldurdular.
E.Cartman
19.Ağustos.2011, 02:44
Bi Alex değil :n::n:
Porto bu transfer işini muhteşem beceriyor gerçekten. Eğer önceden sözünün geçtiği gibi Salvio'yu verdiyse At.Madrid. 2-3 seneye Salvio'da 30-40'a gider bi yerlere en azından 20'ye satarlar :D
Night_Mare17
19.Ağustos.2011, 02:45
Tribündekiler çok şaslıymış değişik bir an olmuştur . :)
sananes
19.Ağustos.2011, 02:45
Agüeronun yetenekleri tam forvet değil gezici forvet oynamaya daha yatkın keza forlan'da öyle.Dikkat ederseniz en başarılı olduğu yer Forlan'ın milli takım.Orada da serbest oynuyor en önde Suarez var.Bu açıdan çok başarılı transfer oldu.Çünkü Falcao artık çok kalmayan o en ön oyuncularından ve atletico'nun da buna ihtiyacı vardı.Gelmesi Forlan'ında performansını arttıracak bana kalırsa.
A.FaruK
19.Ağustos.2011, 02:46
3.9 M Euro'ya transfer etmiş zamanında Porto. Ben daha fazla bi miktar vermişti diye hatırlıyorum ama internette böyle bir rakam gördüm artık ne kadar doğru bilemem ama şuda yadsınamaz bi gerçekki Porto bu işi biliyor. Bu takım incelenmeli hatta ayrı bir tez konusu bile olabilir yani. Gerçekten takdire şayhan bi durum.
eng1n
19.Ağustos.2011, 02:53
Burdan gelen paranın hepsi Porto'ya gitmiyor tahminimce bu Falcao'da %50'si bir menejerlik şirketindedir.
A.FaruK
19.Ağustos.2011, 03:01
Noktası virgülüne katılıyorum. Bu sistemin mucidi Cruyff. Kim ne derse desin. O yüzden dünyaları kazansada Cruyff'un tırnağı etmez benim gözümde (:
ozaniel
19.Ağustos.2011, 03:02
FM'ye göre 5.5 milyon €. Porto'nun scoutlarının bu kadar kaliteli adamları bulabilmesi zaten çok önemli ama bu kadar pahalıya satmalarındaki başka bir etken de güvenilir satıcı olmaları, sattıkları her adam gittiği takımda başarılı oluyor.
futureless
19.Ağustos.2011, 03:16
Ben hala Falcao'nun bu kadar para edeceğini düşünmüyorum.İyi futbolcu ama eski tip golcü.
ozaniel
19.Ağustos.2011, 03:16
Cruyff de yeni sistem eklemedi ki, kendisinin de oynadığı Ajax/Hollanda takımları ilk olarak Total Futbolu yarattı, Cruyff bu sistemi Barcelona'ya getirip altyapının da bu sistemi öğrenmesini sağlayarak 1974 Ajax/Hollanda kadrosuna benzer bir kadroyu Barcelona'nın yaratmasını sağladı.
Lim10
19.Ağustos.2011, 03:28
Çok kaliteli bir forvet Falcao.Şu transfer piyasasına göre fiyatı çok uçuk diyemez.Ama genel olarak baktığımızda bence biraz fazla bir rakam.Bi 10M falan aşşağıya alabilselermiş, Agüero'nun satışı daha karlı olmuş olurdu.Ama bir gerçek varki Agüero'nun gidişini Arda ve Falcao ile çok daha iyi bir şekilde doldurdu Atletico.Manzano'da beğendiğim hocalardan biridir.Önümüzdeki yıl Atletico ilk 4e rahat girer diye tahmin ediyorum.
SaLviO
19.Ağustos.2011, 03:32
Agüero kadar iyi değil ama iyi topçu
sananes
19.Ağustos.2011, 03:45
Agüero ile aynı işleri yapan bi adam değil ki onla kıyaslıyoruz aslında.Ya da şöyle söyleyim Agüera kaç gol atmışsa bir sezonda en çok atletico'da bence en az 5 gol fazla atar, en az.
TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2011, 04:03
Bomba transfer olmuş, Hulk için bir haberde Porto'nun 78 milyon €'lik teklifi reddettiğini yazıyordu, Falcao'nun 40 milyon olması normal. Atletico Madrid kadrosunu kaliteli oyuncularla yeniledi, değişim dönemini bence kayıpsız atlattılar.
Porto başkanının 100 m €'dan aşağıya satmayız demesi de tamamen strateji icabı. 78 m € veren olsa Porto başkanı sırtında götürür teslim eder isteyen kulübe.
http://twitpic.com/683x27
Bu şekilde maç sırasında açıklamışlar. Dev ekranda göstermişler..
40 m € verilen bir oyuncunun açıklanış şekli de böyle özel olmalıydı. Baya güzel düşünülmüş.
ozaniel
19.Ağustos.2011, 04:07
Yalnız adam 23 yaşında ama kırmadığı rekor kalmadı, herhalde onun kırdığı rekorları tekrar kıracak adam zor gelecek.
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2011, 04:09
Real Madrid 25 milyona Coentrao'yu alacağına üstüne 15 daha ekleyip Falcao'yu alsaydı daha iyi iş yapardı kesinlikle Benzema ile falan uğraşacağına.At.Madrid süper bir transfer yaptı.Falcao'yu ben de çok beğeniyorum.At.Madrid'de iyi bir performans gösterecektir.Buradan sonraki durağı daha büyük bir kulüp olması muhtemel.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Ağustos.2011, 16:36
Atletico kesinlikle Şampiyonlar ligine gidecektir bu sezon.
O değil de Ben Micael'in 5 MN €'ya gittiğine inanamıyorum.En az 10 edecek bir oyuncu,hele ki satan klüp Porto iken.
Sirius Black
19.Ağustos.2011, 16:45
Arda ortalar Falcao bombalar. :)
vego
19.Ağustos.2011, 18:28
19 Ağustos 2011 14:32 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya'da bu hafta 1. ve 2. Lig'de maçlar ertelendi ve bu İspanya'da 4. grev olarak tarihe geçti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/177/elclasicoooo_9PG6Y.jpg
İspanya'da, futbolcular derneği "AFE" ile Profesyonel Futbol Ligi (LFP) arasında anlaşma sağlanamamasından dolayı futbolcuların greve gitme kararı bozulmadı ve 1. ve 2. futbol liginde 2011-2012 sezonunun başlaması ertelendi.
1. ve 2. ligdeki yaklaşık 200 futbolcunun kulüplerinden alacaklarını tedarik edememeleri ve bu futbolcular için oluşturulan fonun yetersiz bulunması, İspanyol futbolunu tarihinde 4. kez greve götürdü. Son olarak 1984 yılında grevin olduğu La Liga'da, bu hafta sonu oynaması gereken maçlar ertelendi.
AFE'nin grevin bozulması için son saat olan Perşembe akşamı 24.00'a kadar kararını değiştirmemesi sonucu, 1. hafta maçlarının oynanamayacağı kesinleşti.
AFE ve LFP yetkilileri bugün ve haftasonu görüşmelerine devam edeceklerini açıklasa da, İspanyol basınında yer alan yorumlarda taraflar arasında "tam bir uçurum" olduğu söyleniyor. İspanya'daki tüm futbolcular grev kararına destek verirken, Espanyol'dan Luis Garcia, "Ya bu sorun tamamen çözülür ya da oynamayız", Hercules'den Tote de, "Eğer gerekirse tüm yıl İspanya'da futbol oynanmayacak" şeklinde konuştu.
AFE ilk aşamada iki haftalık grev kararı almış olsa da, LFP yetkilileri gelecek Pazartesiye kadar anlaşmanın sağlanmasını ve grevin kaldırılmasını temenni ediyor.
İspanyol basınında yer alan habelerde, gelecek hafta La Liga'ya direkt 2. hafta maçlarından başlanacağı ve kayıp olan 1. hafta maçlarının noel tatili döneminde oynatılmasına çalışılacağı iddia ediliyor.
Bu arada greve rağmen Barcelona, 22 Ağustos'ta Gamper Turnuvası'nda Napoli'ye, Real Madrid de 24 Ağustos'ta Santiago Bernabeu Turnuvası'nda Galatasaray'a karşı maçlarını yapacak.
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2011, 22:19
O olaydaki amca çok komik gerçekten.:icon_biggrin:
sarianet
20.Ağustos.2011, 00:00
mesut da iyi kalaylıyodu :D
ThersoN
20.Ağustos.2011, 00:14
artık olaylar gs-fb maçlarını geçti, bizim sabri-emre bunların yanında tırt kalır :D
SaLviO
21.Ağustos.2011, 01:07
Ya beyler bu ilk maçdan sonra jose morinhonun acıklaması varmış 2.maç sırasında ertem şener söylemişti ispanyada herşey değişyior biz iyi oynuyor ama hakemler hep aynı bunun gibisinden bi not vermiş yardımcı hocasına onu bilen varsa tam olarak yazabilirmi .
sarianet
21.Ağustos.2011, 01:10
ne maçmış mübarek :D
SaLviO
21.Ağustos.2011, 01:12
o açıklama lazım ya :)
goosfraba
21.Ağustos.2011, 12:34
oyuncuya 15 milyon, barcelona'ya 40 milyon euro teklif etmişler/edeceklermiş.
htspor / dış haberler
Lim10
21.Ağustos.2011, 14:19
Yok artık!
sui generis
21.Ağustos.2011, 14:22
Alves'in gideceğini düşünmüyorum.. Barça kabul eder ama.
BaGa TaRKaN
21.Ağustos.2011, 14:30
Benide Masör Olarak Alırlar mı Acaba ? Öyle Çok İstemiyorum 5M Euro Yıllık Versinler
Lim10
21.Ağustos.2011, 14:46
Real Madrid'in eski genel direktörü Jorge Valdano, teknik direktör Jose Mourinho'ya sert eleştiriler getirdi. Valdano, "Mourinho kulübün imajını zedeliyor" dedi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/177/gnqi1n9s_BREBB.bmp
Real Madrid'in eski genel direktörü Jorge Valdano, teknik direktör Jose Mourinho'ya sert eleştiriler getirdi. Valdano, "Mourinho kulübün imajını zedeliyor" dedi.
Jorge Valdano, geçen sezonun başından bu yana Jose Mourinho ile yaşadığı derin görüş ayrılıkları nedeniyle, Real Madrid'deki görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.
Mourinho'nun, Süper Kupa finalinde, Barcelona Antrenörü Tito Vilanova'nın gözüne parmağını sokması, uzun süredir sessizliğini koruyan Valdano'nun da gündemindeydi.
Valdano, Portekizli teknik adamın bu tür hareketlerle, Real Madrid'in imajını zedelediğini savundu. Mourinho'nun ilk kez bu tür bir olayla gündeme gelmediğini hatırlatan Valdano; "Mourinho, 109 yıllık geçmişi ve büyük bir futbol kültürü bulunan bir kulübe geldi. Barcelona maçının son dakikalarında yaptıkları, bu kulübün onurlu geçmişine yakışmıyor" diye konuştu.
Eski Arjantinli futbolcu, Mourinho'nun transfer tercihlerini de eleştirdi. İspanya'da bu sezon en başarılı transferleri Barcelona'nın yaptığını savunan Valdano; "Özellikle Alexis Sanchez'den çok etkilendim. Fabregas'ın kalitesi de ortada şampiyonluğun en büyük adayı yine onlar" ifadesini kullandı.
Mourinho için biletinin kesilmiş olmasının verdiği kuyruk acısının etkisi de olsa, kısmen haklı.
BaGa TaRKaN
21.Ağustos.2011, 14:55
Adamın Ekmeğine Kan Doğramak Tabiri Cuk Uyuyor
SaLviO
21.Ağustos.2011, 15:05
Real madridi barcelonanın olduğu bir ligde şampiyon yapabilecek tem adam mourinhodur.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2011, 16:40
Oha Alves mi ?
Fearless Coward
21.Ağustos.2011, 16:52
Eto'o'dan sonra Alves'te gelebilir :D
LadroN
21.Ağustos.2011, 16:56
oyuncuya 15 milyon, barcelona'ya 40 milyon euro teklif etmişler/edeceklermiş.
htspor / dış haberler
Birilerinin bu işe dur demesi lazım yıllık 15 milyon ne ya.Alves gitmez tahminimce.
Hugo
21.Ağustos.2011, 17:03
Barca kabul eder, Alves gider bence.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2011, 17:11
Alves Kabul Etmemiş.Twitter'da gördüm.
E.Cartman
21.Ağustos.2011, 17:29
Alves Anzhi'ye giderse Gökhan Gönül'de Barca'ya gider.
Rick Nelson
21.Ağustos.2011, 17:33
Mourinho inanılmaz bir adamdır.Asıl imajını düzeltiyor bence.
hakan769
21.Ağustos.2011, 17:34
barça kazandıkda morinyo ağlamaya devam edecek.
Rick Nelson
21.Ağustos.2011, 17:37
15 M Euro mu ? :zuhaha
Eğer 32 yaşında falan olsam kesin giderdim.Ama 28 yaşındayken gitmezdim.
2 sene sonra gelsinler derdim :P
SAİT71
21.Ağustos.2011, 18:14
Keşke gitse...
attirson
21.Ağustos.2011, 18:16
Yakında Ronaldo'ya da teklif yapar bunlar gidişat öyle gösteriyor :D
SAİT71
21.Ağustos.2011, 18:17
Bu kulübe hangi ismi getirebilirsin ki başka. Mevcut şartlarda en iyi isim Mourinho'dur. Onu kovduğun anda o düzeyde bir isim bulamazsın. Barça zaten adamını bulmuş. Kulübü uzun yıllar ona emanet eder. Man U Arsenal yine öyle bırakmazlar. Valdano kısmen haklı ancak yapacak birşey yok. Madrid onun uğruna Valdanodan vazgeçti. Acı ama gerçek, kabul etmelidir.
eng1n
21.Ağustos.2011, 18:42
Valdano'da biliyor ki Mourinho başarılı olacak yoksa zaten aksini düşünse konuşmazdı.
vego
22.Ağustos.2011, 14:35
Atletico Madrid, Arda Turan daha sahaya çıkmadan alternatifini aramaya başladı.
22 Ağustos 2011 Pazartesi - 08:41
Milliyet
Milli futbolcunun son iki sezondaki performansını masaya yatıran İspanyol ekibi, yaşadığı uzun süreli sakatlıkları dikkate alarak Arda’nın yokluğunda forma giyebilecek kaliteli bir oyuncu aramaya başladı.
İspanyol medyası, Wolfsburg’da top koşturan Brezilyalı orta saha Diego’nun, Atletico Madrid’e transferinin halen gündemde olduğunu bildirdi. Diego’nun gelmesi halinde Arda ile ciddi bir forma rekabetine gireceğini vurgulayan El Mundo gazetesi, “Diego karambolleri” başlığıyla yayınladığı haberde, Brezilyalı futbolcuya övgü yağdırdı. Atletico Madrid’in orta saha ve forvet hattına takviye yapmaya devam edeceğini bildiren gazete, bu sezon hiçbir futbolcunun forma garantisine sahip olmadığının altını da çizdi.
Trabzonspor
22.Ağustos.2011, 15:33
http://www.facebook.com/pages/The-observer/206752942714297?sk=wall
Arkadaki bıyıklı amcanın gurubu:)
Dehşet resimler var ya öldüm gülmekten:D:D
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/313867_1948598880110_1396715292_31665365_2637268_n .jpg (http://www.facebook.com/photo.php?op=1&view=global&subj=206752942714297&pid=31665340&id=1396715292&oid=206752942714297)
barahir
22.Ağustos.2011, 16:12
Hakkaten bu ne ya baya bi güldüm :) The Observer favorimdir artık :)
meddah
22.Ağustos.2011, 19:22
Bildirdi... Vurguladı... Belirtti... Altını çizdi...
Biri merkez orta saha, öbürü sol-açık; biri bu sene 12 milyonluk bir transfer yaptı, öbürü geçen sene 15 milyonluk. Nasıl birbirlerinin alternatifi olacaklarmış?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2011, 23:09
Fabregas Barca'da ilk golünü Napoli'ye attı. A Haber'de maç.
Tatanga17
22.Ağustos.2011, 23:31
Hazırlık maçımı o
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2011, 23:39
Hazırlık maçımı o
Barcelona'nın kurucusu adına düzenlenen sezon açılış maçı.
Trabzonspor
23.Ağustos.2011, 00:31
Geçtiğimiz yıl sakattı diye şimdide sakat olaacak diye bir durum yok.Futbol sitillerine bakıldığında daha nazik bir bir lig orası bizim ligimizden.
E.Cartman
23.Ağustos.2011, 00:55
Haberi ünlü kolpa haber muhabirimiz Mehmet Çiftçi yaptığı için Atletico'nun Diego'yla ilgilendiği dışındaki bölümü kaale almamak lazım.
SAİT71
23.Ağustos.2011, 01:06
Yahu benim bildiğim Diego gündemlerindeydi ama olmadı o transfer. Onlarda diğer gündemlerinde olan Arda'yı aldılar. Arda'ya da 13 milyon euro saydılar. Alternatif olacak adama o kadar para verirler mi?
Yada Diego'ya alternatif olması için bir bu kadar para verirler mi? 21-22 yaşında potansiyeli olan bir genci 3e 5e alacaklar deseydi daha iyi bir haber olurdu...
sui generis
23.Ağustos.2011, 01:14
diego arda'ya alternatif olmaz. arda'da diego'ya.
Night_Mare17
23.Ağustos.2011, 01:19
diego arda'ya alternatif olmaz. arda'da diego'ya.
Sanmam . Arda Diego'yu yedekler .
vego
24.Ağustos.2011, 00:07
Arda Guimaraes maçının kadrosuna alınmadı
23 Ağustos 2011 21:01 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olan Arda Turan, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynanacak Vitoria Guimaraes maçının kadrosuna alınmadı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/178/ardaturan_8COUP.jpg
İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olan Arda Turan, sakatlığının devam etmesi nedeniyle UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, 25 Ağustosta Portekiz'in Vitoria Guimaraes ile oynanacak maçın kadrosuna alınmadı.
Atletico Madrid Teknik Direktörü Gregorio Manzano, UEFA'ya gönderilen futbolcu listesinde Arda Turan'ın adını yazdırmasına rağmen Türk futbolcunun henüz takımla birlikte antrenmanlara başlamadığı için maç kadrosuna dahil etmedi.
Arda Turan dışında Atletico Madrid'de kart cezalısı olan Dominguez ile yeni transfer Kolombiyalı Falcao da maç kadrosuna alınmadı. Atlecico Madrid'den ayrılacağı iddia edilen Uruguaylı Diego Forlan ise kadroda yer buldu.
İLK ZİYARET ARDA'DAN
Bu arada Real Madrid ile oynayacağı Santiago Bernabeu Turnuvası için Madrid'e gelen Galatasaray kafilesinin ilk ziyaretçisi Arda Turan oldu.
Galatasaray kafilesinin Madrid'e gelmesinden kısa bir süre sonra takımın kaldığı otele gelen Arda Turan, eski takım arkadaşları, teknik direktör Fatih Terim ve kafiledeki yöneticilerle hasret giderip, uzun süre sohbet etti.
Yaklaşık 2 saat otelde kalan Arda Turan, daha sonra Fenerbahçe ve A Milli Takım eski futbolcusu Rıdvan Dilmen ile otelden ayrıldı. Arda Turan otel önünde bekleyen taraftarlara imza verirken, basına açıklama yapmaktan ise kaçındı.
Öte yandan Galatasaray takımı Real Madrid'e karşı oynayacağı maç öncesinde son antrenmanını Madrid Kulübü Spor Tesislerinde gerçekleştirdi. Galatasaray idmanı basına kapalı yapıldı.
vego
24.Ağustos.2011, 19:21
spanya La Liga ekiplernden Atletico Madrid, Liverpool'un genç golcüsü Daniel Pacheco'yu bir yıllığına kiralayarak bu transfer dönemindeki 12. transferini gerçekleştirdi.
24 Ağustos 2011 Çarşamba - 16:55
Sporx.com dış haberler
İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/) La Liga (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/) takımlarından Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid, (http://www.sporx.com//) Liverpool (http://www.sporx.com/liverpool/)'un genç golcüsü Daniel Pacheco'yu bir yıllığına kiraladı.
Sky Sports'un haberine göre, geçtiğimiz sezonu Norwich City'de kiralık geçiren İspanyol oyuncu 30 Haziran 2012'ye kadar Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid forması giyecek.
2010 yılında Avrupa 19 Yaş Altı Şampiyonası'nda, finalde Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/)'ya yenilen İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/) adına turnuvada 4 gol atarak altın ayakkabıyı kazanmıştı. Bu başarısının ardından dikkatleri üzerine çeken 20 yaşındaki oyuncu Liverpool (http://www.sporx.com/liverpool/)'da çok fazla forma şansı bulamadı.
Malaga (http://www.sporx.com/malaga/) ve Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/) alt yapılarında oynayan Pacheco, geçtiğimiz günlerde Kolombiya (http://www.sporx.com/kolombiya/)'da düzenlenen 2011 20 Yaş Altı Dünya Kupası (http://www.sporx.com/dunya-kupasi/)'nda da İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/) forması giymişti.
Daha önce Falcao (http://www.sporx.com/falcao/), (http://www.sporx.com//) Arda Turan (http://www.sporx.com/arda-turan/) gibi önemli oyuncuları transfer eden İspanyol kulübü böylece yaz dönemindeki on ikinci transferini gerçekleştirmiş oldu.
Lim10
25.Ağustos.2011, 05:53
Başlığı okuyunca dedim Hazard'ı falan getirdiler galiba.
vego
25.Ağustos.2011, 20:04
La Liga heyecanı bu hafta sonu başlıyor
25 Ağustos 2011 15:14 | NTVSpor.net
Dünyanın en değerli ve heyecanlı futbol liglerinden La Liga'da anlaşma sağlandı ve yıldızlar bu hafta sonu topbaşı yapıyor. NTV Spor'dan canlı yayınlanacak La Liga'da ilk haftanın yayın programı da belli oldu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/179/cristiano_ronaldo_real_600_KV01D.jpg
İspanya'da, Futbolcular Derneği (AFE), Profesyonel Futbol Ligi Kurumu (LFP) ile vardığı anlaşma sonrasında grev kararını kaldırdığını açıklarken, 1. ve 2. lig maçlarının bu hafta sonunda başlayacağı duyuruldu.
İspanya 1. ve 2. lig kuluplerinde yaklaşık 200 futbolcuya maaşlarının ödenmemesinden kaynaklanan ve AFE ile LFP arasında 2 hafta süren kriz aşılırken, bu sabah yapılan toplantının ardından AFE, grev kararının kaldırıldığını açıkladı.
ANLAŞMA SAĞLANDI VE MAÇLARLAR BAŞLIYOR - NTV SPOR LA LIGA YAYIN PROGRAMI
27 AĞUSTOS CUMARTESİ
19:00 SPORTİNG GİJON - REAL SOCİEDAD | NTVSPOR | CANLI
21:00 VALENCİA - RACING SANTANDER | NTVSPOR | CANLI
23:00 GRANADA – BETIS | NTVSPOR | CANLI
28 AĞUSTOS PAZAR
13:00 ATLETICO MADRİD - OSASUNA | NTVSPOR | CANLI
19:00 GETAFE - LEVANTE | NTVSPOR | CANLI
21:00 ZARAGOZA - REAL MADRİD | NTVSPOR | CANLI
23:00 SEVİLLA – MALAGA | NTVSPOR | CANLI
29 AĞUSTOS PAZARTESİ
22:00 BARCELONA - VILLARREAL | NTVSPOR | CANLI
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2011, 21:53
Oh be Çok şükür... :)
Night_Mare17
25.Ağustos.2011, 23:04
Pazar 13.00 Arda oynarsa o saatte bile kalkarım .
vego
26.Ağustos.2011, 20:58
http://www.gs1905.org/wp-content/uploads/santa_cruz.jpg
RT @mustafataha: roque santa cruz, yarin saglik kontrolunun ardindan real betis'e imza atacak...
Tatanga17
26.Ağustos.2011, 21:02
Çok güzel bir transfer oldu. Emanayıda iki sene takımda tuttuk bu sene patlama yapar
byariff
26.Ağustos.2011, 21:12
Emana arap kuluplerinden birine gitti diye biliyorum
RaSenGan
26.Ağustos.2011, 21:16
Çok güzel bir transfer oldu. Emanayıda iki sene takımda tuttuk bu sene patlama yapar
Emana Al Hilal'de.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2011, 00:02
City'e hiç gitmemeliydi,Blackburn'de çok iyiydi...
vego
27.Ağustos.2011, 15:35
Borussia Dortmund'tan Real Madrid'e transfer olan ve sakatlığı sebebiyle henüz Madrid ekibinde formayı kapsamlı bir şekilde sırtına geçiremeyen Nuri Şahin bir sakatlık daha geçirdi.
27 Ağustos 2011 Cumartesi - 14:24
Sporx.com dış haberler
Bu yaz geçirdiği sakatlıklar sebebiyle yeni takımı Real Madrid (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fre al-madrid%2F)'e bir türlü monte olamayan ve tedavi sürecinde olan Nuri Şahin (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fnu ri-sahin%2F)'in yeni bir sakatlık daha yaşadığı belirtildi. Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fjo se-mourinho%2F) Real Zaragoza (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fza ragoza%2F) maçının kadrosunu açıklarken, Nuri Şahin (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fnu ri-sahin%2F)'in de sol dizinden başka bir sakatlık daha geçirdiğini duyurdu. Nuri'nin 1.5 ay daha sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Ayrıntılar birazdan...
nannar
27.Ağustos.2011, 15:36
yahu nedir bizim bu oyuncular şanssızlığı...çok üzüldüm bu sakatlığa.
Lim10
27.Ağustos.2011, 15:41
Pep Guardiola, 3 yıl önce teknik direktör olduğu Barcelona'da 12’inci kupa zaferini yaşadı. İspanyol teknik adam, sık sık yaptığı gibi, UEFA Süper Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıktan sonra da oyuncularını övdü.
http://media1.ntvspor.net/C/I/179/guardiola_genel_600_L12OC.jpg
Şampiyonlar Ligi, İspanya Ligi ve İspanya Süper Kupası şampiyonu Barcelona, UEFA Süper Kupası'nda, Porto karşısında da pek zorlanmadı.
Lionel Messi ve yeni transfer Cesc Fabregas'ın golleri, Monaco'da 2-0'lık galibiyet ile kupa zaferini getirdi.
Barcelonalı futbolcular, hırslı oyunlarıyla, kendi teknik direktörleri Pep Guardiola'yı bile şaşırttı.
"İspanya Süper Kupası'nı kazandıktan sonra 'Acaba oyuncular bugün ne yapacaklar?' diye düşünüyorsunuz. 'Rekabet edebilecekler mi, hala oynama isteği taşıyorlar mı?' yine çıkıp kendilerini gösteriyorlar. Sezonun bu döneminde, saha bu haldeyken son derece iyi bir perfromans sergilediler. Birbirlerinin yardımına koştular. Sonunda bu kupayı kazanmayı başardık. Bu ikinci UEFA Süper Kupası zaferimiz ve kendimizi harika hissediyoruz." Diyen başarılı teknik adam, özellikle bir oyuncusundan övgüyle söz etti: "Leo'nun nasıl bir oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz. Az antrenman yapsa bile bu büyük başarılara ulaşabiliyor. Bu çocukların tüm bu yıllar boyunca elde ettiklerine ulaşmak için birçok açıdan donanımlı olmak gerekir. Bununla birlikte, takımı temsil edecek bir oyuncuya da ihtiyacınız vardır. Final maçlarına çıkarken, Mascherano, Keita ya da Abidal gibi oyuncularınızın sorunları olsa bile, Leo sizinle birlikteyken sorun yaşamayacağınızı bilirsiniz. Bu bize güven veriyor. İşte bu yüzden bu kupayı kazandığımız için çok mutluyuz."
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2011, 16:25
Çok kötü oldu ama bu çok kötü oldu :/
vego
27.Ağustos.2011, 18:37
Arda Osasuna maçının kadrosuna alındı
27 Ağustos 2011 17:14 | NTV Spor ve Ajanslar
Atletico Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Turan, yarın Osasuna'ya karşı oynayacakları lig maçının kadrosuna alındı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/179/ardaa_SUVRM.jpg
İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olan milli futbolcu Arda Turan, yarın Osasuna'ya karşı oynayacakları lig maçının kadrosuna alındı.
Sakatlıktan çıkan Arda ilk kez Atletico Madrid'in bir maçının kadrosuna dahil edilirken, yarın forma giymesi halinde La Liga'da ilk maçına çıkmış olacak.
Teknik direktör Gregorio Manzano, Arda'nın iyi durumda olduğunu ve takım ile antrenmanlara başlamasından sonra kadroya alındığını söyledi.
Kırmızı-beyazlıların Porto'dan aldıkları Kolombiyalı Falcao ise transferiyle bağlantılı küçük pürüzler olmasından dolayı, takım arkadaşlarıyla birlikte olmak için kadroya çağrılsa da Osasuna karşısında forma giyemeyecek.
FORLAN KADROYA ALINMADI
Bu arada Atletico'da Uruguaylı Diego Forlan kadroya alınmazken, Manzano bu konuyla ilgili olarak, "Forlan kadroya çağrılmadı, çünkü İnter ile müzakere ediyor ve çok kısa sürede transferin gerçekleşmesi bekleniyor. Bizi bırakacak ve İnter'e gidecek. Osasuna karşısında kafa olarak yüzde 100 hazır futbolcular gerekiyor" açıklamasında bulundu.
FORLAN, SALVIO VE MIRANDA YOLCU
Manzano ayrıca, yönetimle yaptıkları toplantı sonrasında 3 yabancı haklarını Falcao, Salvio ve Miranda'dan kullanmaya karar verdiklerini, Brezilyalı orta saha oyuncusu Elias Mendes'in dışarıda tutulacağını duyurdu. İspanyol teknik adam, "Hiç de kolay olmayan bir karar aldık. Elias ise dört dörtlük bir tavır sergiledi. Sonunda Elias ve kulüp için en iyisi olacak" dedi. Atletico Madrid'de Arda Turan, geçmişte Real Sociedad'dayken Nihat Kahveci'nin elde ettiği hak sayesinde AB statüsünde futbolcu olarak forma giyecek.
La Liga'da grevden dolayı oynanamayan 1. hafta maçlarından dolayı sezon 2. hafta maçlarıyla başlarken, Atletico Madrid-Osasuna maçı TSİ 13.00'da başlayacak. Karşılaşma NTVSpor'dan canlı olarak yayınlanacak.
Xsnoopkarl
27.Ağustos.2011, 18:45
Agüero'yu satıp Falcao'yu aldın yani Forlan bu denklemde nasıl fazlalık oldu anlamıyorum.Yani Falcao geldiği için Forlan'ı satabiliriz mantığı saçma.Asıl ikisini yanyana oynatmalıydın.
guarin14
27.Ağustos.2011, 18:50
Yazık valla yazık
Night_Mare17
27.Ağustos.2011, 18:55
2. yarı falan oyuna girsede izlesek Arda'mızı . :)
vego
27.Ağustos.2011, 20:52
Mourinho, Nuri'nin sakatlığını doğruladı
27 Ağustos 2011 19:34 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Nuri Şahin'in yeni sakatlığı olduğu yönündeki iddiaları doğruladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/179/mor_VHBH6.jpg
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Nuri Şahin'in başka sakatlığı var" dedi.
"NURİ'NİN BAŞKA SAKATLIĞI VAR"
Mourinho bugün düzenlediği basın toplantısında Nuri ile ilgili yöneltilen soruya, ''Sakatlığı tekrarlamadı, başka sakatlığı var ve şu anda oynamaya hazır değil. Daha fazla detay vermek istemiyorum, bunu sağlık departmanına bırakıyorum. Bu maç için hazır olmasını beklemiyordum'' dedi.
İspanyol basınında yer alan iddialarda, Nuri'nin geçtiğimiz salı günü yapılan antrenman sırasında yeni bir sakatlığının çıktığı ileri sürülmüştü.
"LASSANA'NIN GİTMESİNİ HİÇBİR ZAMAN İSTEMEDİM"
Öte yandan Mourinho, Real Madrid'in bu sezon için kadrosunda tutmak istemediği futbolcular hakkında da bilgi verdi. Portekizli teknik adam, ''Lassana kendi kararıyla; Gago, Drenthe ve Pedro Leon ise benim kararımla planımızda yer almayan futbolcular. Eğer bizim futbolcularımız ise sözleşmelerine saygı göstermemiz gerekiyor ama ilk günden itibaren benim planlarım arasında yoklar. Sadece Lassana, transferini gerçekleştiremezse takımla birlikte çalışmaya başlayacak ve benim için kullanılabilir bir opsiyon olacak çünkü hiçbir zaman gitmesini istemedim. Diğerleri benim planımda yoklar'' şeklinde konuştu.
Mourinho ayrıca, Real Madrid'in bu sezon geçen yıla oranla daha iyi olduğunu söyledi.
SAİT71
27.Ağustos.2011, 20:55
Nurininde sakatlanacağı tuttu. İnşallah kariyerini tehlikeye atmaz bu sakatlıklar silsilesi. Çünkü bazı oyuncular yetenekli olsa bile bu tür sakatlıkların ardından yeterli performansa ulaşamazlar. R.Madrid gibi bir kulüpte kendini göstermesi çok önemli... Neden sakatlandı onu da merak ediyorum açıkçası...
vego
27.Ağustos.2011, 21:57
http://www.marca.com/2011/08/27/futbol/equipos/betis/1314440831.html
Trabzonspor
28.Ağustos.2011, 01:04
Çook ilginç bir maç sonrası 4-3 kazandı.Soldado 4 gol attı birisi kendi kalesine.
footballer33
28.Ağustos.2011, 02:52
Madrid, Nuri'ye yaramadı. Böyle devam etmez umarım da Real de Nuri'yi de izleyebiliriz.
World Hollow o1
28.Ağustos.2011, 02:56
Sakatlık çok kötü birşey heleki uzun süreliyse psikolejik olarak adamı yarı yolda bıraktırıyor.
Umarım en kısa zamanda atlatır o kadar güzel transfer yapmışken bu sakatlıklar insanı üzüyor..
sarianet
28.Ağustos.2011, 03:18
arda nuri hadi hamit sakattı zaten bu madridi baştan aşağı bi yıkamak lazım abdestsiz mi geziyolar napıyolar:D
Heroon
28.Ağustos.2011, 11:10
bu arada bu gönderilecek oyuncular başka kulup buldumu lassana falan
Night_Mare17
28.Ağustos.2011, 12:24
Arda oynasada izlesek .
anil luque
28.Ağustos.2011, 14:19
Dakika 18 az önce Osasuna çok etkili geldi. Kontraya iyi çıkıyorlar.
vego
28.Ağustos.2011, 14:40
Puyol antrenmanlara başladı
28 Ağustos 2011 11:12 | NTV Spor ve Ajanslar
Barcelona'da dizinden ameliyat geçiren Carles Puyol, antrenmanlara başladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/180/puyolbarca_1MMO9.jpg
Barcelona'nın kaptanı Carles Puyol, Haziran ayında dizinden ameliyat edilmesinin ardından idmanlara başladı.
Barcelona kulübünün açıklamasında, uzun süredir futbol oynamayan Puyol'un ameliyatın ardından dün ilk kez antrenmana katıldığı belirtildi.
Açıklamada, La Liga'nın ilk haftasında yarın sahasında Villarreal ile karşılaşacak Barcelona'da, sol bek Adriano'nun bacağındaki sakatlık nedeniyle forma giyemeyeceği kaydedildi.
Hugo
28.Ağustos.2011, 14:45
Atletico topa hakim ama kale önünde etkisizler. Salvio çok net bir golü kaçırdı demin ardından uzaktan vuruşu direkten dışarı gitti. Sadece Reyes bireysel yeteneklerini kullanıyor.
mehmetakar
28.Ağustos.2011, 15:16
Arda giriyor.
anil luque
28.Ağustos.2011, 15:18
atletıconun su ana kadarkı tek eksıgı gol bence onun dısında gereken herseyı yaptılar.
Ve arda turan sahada. Basarılar haylaz cocuk Allah utandırmasın.
Hugo
28.Ağustos.2011, 15:37
Tez zamanda Reyes'ten kurtulup iyi bir sağ açık alsınlar.
sarianet
28.Ağustos.2011, 15:51
o değilde bu lamah çok can yakacak gibi
Hugo
28.Ağustos.2011, 15:51
Gelen vuruyor giden vuruyor. En adam akıllı atağı son dakikada yaptı Atletico, onda da kaleciyi geçemediler.
grkm33
28.Ağustos.2011, 15:55
Lamah hızıyla adam geçiyor yav.Arda pas istiyor adam saçma sappan bir orta yapıyor Arda pas istiyor adam şut çekiyor nasıl bir takım gelene gidene vuruyorlar biride kaleyi tutsa yav.
sarianet
28.Ağustos.2011, 15:58
mahallede hani abiler olur topu ona atarsınız oda saçma sapan şut çeker
reyes başta olmak üzere at madridde öyle bi yapı var
ver la pası bana şut çekcem :D
falcao da girsin öyle bi tekrar izleyelim
ama arda topa sahip olduğu zamanlarda genelde iyi kullandı
C h A o S
28.Ağustos.2011, 16:46
Arda bugün serbest oynadı.Orta saha,sağ ve sol açık her yere geçti.Ancak sol açıkta daha etkili oluyor.Orta saha ona göre değil.
SAİT71
28.Ağustos.2011, 17:43
Arda İlk Maçında
vego
29.Ağustos.2011, 00:18
Real Madrid, Zaragoza’ya acımadı
28 Ağustos 2011 23:02 | NTVSpor.net
İspanya La Liga’da Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta, Real Zaragoza’yı deplasmanda 6-0 mağlup ederek sezona etkileyici bir başlangıç yaptı. Eflatun beyazlılarda Ronaldo, hat-trick yaparak geceye damga vuran isimlerden biri oldu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/180/realmadrid3_1IU8D.jpg
İspanya La Liga’nın 2. haftasında şampiyonluğun en güçlü adaylarından Real Madrid, Real Zaragoza’ya konuk oldu.
Sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta, Real Zaragoza’yı deplasmanda Ronaldo(3), Marcelo, Xabi Alonso ve Kaka’nın golleriyle 6-0 mağlup etti.
Deplasmanda aldığı farklı galibiyetle rakiplerine gözdağı veren eflatun beyazlılar, hanesine de rahat bir şekilde 3 puan yazdırarak sezona başladı.
Mesut Özil’in ilk 11’de sahaya çıktığı maçta milli futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.
Karşılaşmaya rakip sahada baskı yaparak başlayan Real Madrid, Zaragoza’yı kendi sahasına hapsetti. Ev sahibi takımın kalesinde net pozisyonlar üreten eflatun beyazlılar, gol perdesini 24. dakikada Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile açtı: 0-1.
Mesut Özil’in ceza sahası dışından verdiği ara pasında topla buluşan Ronaldo, bekletmeden düzgün bir vuruşla topu kalecinin yanında Zaragoza ağlarına gönderdi ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
Bu golden 4 dakika sonra Real Madrid’de sahneye çıkan isim Marcelo oldu. Sergio Ramos’un sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada topu önünde bulan yıldız oyuncu, güzel bir şut ile Zaragoza kalecisini avladı ve skoru 2-0’a getirdi.
İlk yarıda iki takım da başka gol bulamazken, Real Madrid soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gitti.
İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan eflatun beyazlılar, ev sahibi takımın savunmasını aşmakta zorlanmadı. 64. dakikada Xabi Alonso, savunmadan seken topu ceza sahası dışında önünde buldu. Beklemeden çok sert bir şut çıkaran yıldız oyuncu, takımının 3. golünü kaydetti: 0-3.
Oyundan düşen rakibi karşısında çok rahat oynayan Real Madrid, rakip kalede net pozisyonlar bulmaya devam etti. 71. dakikada birkez daha sahne alan Ronaldo, Di Maria’nın sağ kanattan ceza sahası içine yerden yaptığı ortada topa dokunarak skoru 4-0’a getirdi.
Real Madrid’de 78. dakikada oyuna dahil olan Kaka, 82. dakikada rakip fileleri havalandırdı. Brezilyalı yıldız, sol kanattan ceza sahası içine girdikten sonra rakibini çalımladı ve çok şık bir vuruşla golünü attı: 0-5.
Karşılaşmada son sözü söyleyen isim ise Ronaldo oldu. Kaka’nın sağ çaprazdan çektiği sert şut kaleciden dönerken, ceza sahası içinde topu tamamlayan Portekizli yıldız kendisinin üçüncü takımının ise 6. golünü kaydetti.
Kalan sürede başka gol olmazken, Real Madrid sahadan 6-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.
grkm33
29.Ağustos.2011, 02:15
Real Madrid Barcelona maçlarını kazanmadığı sürece şampiyon olamaz.
berkay19
29.Ağustos.2011, 04:45
Coentrao'yu orta sahada kullanıyorr Mourinho. Çok da iyi yapıyor. Geçen senelerden de çok daha güçlü ve seyretmesi zevkli bir takım oldular.
vego
29.Ağustos.2011, 14:25
29 Ağustos 2011 13:16 | NTV Spor ve Ajanslar
Atletico Madrid kulübü, İnter'e vereceği Uruguaylı Diego Forlan'ın yerine Portekiz'in Sporting Braga takımından ''Pizzi'' lakaplı Luis Miguel Afonso Fernandes'i kiraladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/180/forlan3_40S79.jpg
Atletico Madrid kulübü, İnter'e vereceği Uruguaylı Diego Forlan'ın yerine Portekiz'in Sporting Braga takımından ''Pizzi'' lakaplı Luis Miguel Afonso Fernandes'i kiraladı.
Portekizli 21 yaşındaki forvet oyuncusu ''Pizzi'' bu sabah sağlık kontrolünden geçti. Satın alma opsiyonu Atletico'da olmak üzere sezon ortasına kadar Braga'dan kiralık gelen Pizzi, beğenilmesi halinde 15 milyon Avro bonservis bedeliyle kırmızı-beyazlı takımda kalacak. Pizzi'yi alan Atletico, futbolcusu Fran Merida'yı ise bir sezonluğuna Sporting Braga'ya kiralık verdi.
''Atletico'da oynamak bende heyecan yaratıyor'' diyen Pizzi, Atletico'nun bu sezonki 8. transferi oldu.
Bu arada İtalya'nın İnter takımıyla görüşmelerini sonlandırmak üzere olan Forlan'ın, 4 yıl formasını giydiği Atletico Madrid'e basın toplantısı yaparak veda edeceği belirtildi.
İSPANYOL BASININDA ARDA YORUMU
Öte yandan, Atletico Madrid formasıyla ilk maçına çıkan Arda Turan, İspanyol basınından olumlu not aldı. Takımla sadece iki antrenmana çıkan Arda'nın, Osasuna maçında son 30 dakika oynamasıyla ilgili yapılan yorumlarda, ''Kaliteli futbolcu olduğunu gösteren detaylar bıraktı, ancak sakatlıktan yeni çıkmasından dolayı oyun ritminde eksiklikler olduğu da gözlendi. Arda'yı yeni idolleri olarak gören Atletico taraftarları, Türk futbolcuyu sıcak karşıladı. Karşımızda önemli bir futbolcu olduğunu gösterdi'' denildi.
futureless
29.Ağustos.2011, 15:07
Bu Pizzi , Bebe sakatlanınca Beşiktaş'la adı geçen adam mı?
vego
29.Ağustos.2011, 19:41
Santa Cruz'un yeni takımı belli oldu!
İngilter Premier Lig takımlarından Manchester City'nin ParaguayLı futbolcusu La Liga ekiplerinden Real Betis'e transfer oldu.
29 Ağustos 2011 Pazartesi - 17:43
AA
Real Betis (http://www.sporx.com/real-betis/)'in, Manchester City (http://www.sporx.com/manchester-city/)'nin Paraguaylı futbolcusu Roque Santa Cruz (http://www.sporx.com/santa-cruz/)'u kiraladığı açıklandı.
İspanyol ekipken yapılan açıklamada, Santa Cruz (http://www.sporx.com/santa-cruz/)'un bir yıllığına kiralandığı ve gelecek yıl Real Betis (http://www.sporx.com/real-betis/)'in formasını giyeceği bildirildi.
Açıklamada, futbolcunun yarın Estadio Benito Villamarin'de basına tanıtılacağı belirtildi.
Santa Cruz (http://www.sporx.com/santa-cruz/), (http://www.sporx.com//) 2009 yılında, 17 milyon sterlin karşılığında Blackburn Rovers (http://www.sporx.com/blackburn-rovers/)'dan Manchester City (http://www.sporx.com/manchester-city/)'e transfer olmuştu. Uzun süre sakatlıkla boğuşan futbolcu, geçen sezonu yine kiralık olarak Blackburn'de geçirmişti.
C h A o S
29.Ağustos.2011, 23:05
Barça'nın kadrosunda defans oyuncusu diyebileceğimiz bir tek Abidal var.
ilk 11: Valdés, Fábregas, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro & Abidal
Facx
30.Ağustos.2011, 00:12
pedro sağ bek mi oynuyo ?
C h A o S
30.Ağustos.2011, 00:21
Mascherano oynuyor sanırım.
Facx
30.Ağustos.2011, 00:35
barça 5 ledi messi 2. golünü attı
sarianet
30.Ağustos.2011, 00:42
pedronun o takımda işi yok kazma gibi kalıyor
sakary Ali
30.Ağustos.2011, 01:37
Maçın yaklaşık 30.dakikadan itibaren izlemeye başladım.11'den haberim yok.50bin saat ne olduğunu çözemedim.
Sağ beksiz gibi oynadılar sanki.Masq sağa daha yakındı.Busq stoperdeydi.Thiago-İniesta-Fabregas-Keita orta sahası vardı.Eğer bu düzenle oynayacaklar ise İniesta-Busq-Fabregas-Xavi ile oynayabilirler.
zemlinskis
30.Ağustos.2011, 01:40
Türk futbolunun üstünde kara bulutlar gezinmeye devam ediyor . Çıtkırıldım oyuncu kaynıyor ortalık ve bu durumdan sıkılmaya başladık artık .
sarianet
30.Ağustos.2011, 01:41
bence adamlar bu maçat stopersiz ve santforsuız çıktılar tamamen ofansif ve defansif orta saha ve iki bekle işi hallettiler. açıkçası paso yan pas atıyolar benim bile uykum geliyo villarealliler uyuyunca bi ara pası gol :D sistem bu çözdüm sistemi:D
vego
30.Ağustos.2011, 19:28
http://i2.goal.com/files/images/stats/goal/player-images/88/21588_186x236.jpg
@tribundergi: TRANSFER: Franco Jara 1 yıl Granada'ya kiralandı.
Estranged
30.Ağustos.2011, 19:29
Semih iddiaları suya düştü o zaman.
byariff
30.Ağustos.2011, 22:42
http://www.atleticofans.com/wp-content/uploads/2011/07/diego-ribas-wolfsburg.jpg
Atletico Madrid satin alma opsiyonu kendisinde olmak üzere diego'yu wolfsburg'dan 1 yilligina kiraladi... (as gazetesi)
vego
31.Ağustos.2011, 23:32
Magath açıkladı! Diego A.Madrid'de!
Bundesliga takımlarından Wolfsburg'un teknik direktörü Felix Magath, Brezilyalı oyun kurucusu Diego'nun Atletico Madrid'e kiralandığını açıkladı.
31 Ağustos 2011 Çarşamba - 22:25
Sporx.com dış haberler
La Liga (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/) takımlarından Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid, (http://www.sporx.com//) Wolfsburg (http://www.sporx.com/wolfsburg/)'un Brezilyalı oyun kurucusu Diego'yu bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.
Alman Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada teknik direktör Felix Magath (http://www.sporx.com/magath/), (http://www.sporx.com//) "Diego, Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid için önemli bir oyuncu olacaktır. Ona İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/)'da başarılar diliyoruz" diyerek transferin sonlandığını belirtti.
Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid bu transferi henüz resmi olarak duyurmazken, Diego'nun kısa bir süre içinde İspanyol kulübü ile imzaları atması bekleniyor.
Kariyerine Santos (http://www.sporx.com/santos/)'ta başlayan, Porto (http://www.sporx.com/porto/), (http://www.sporx.com//) Juventus (http://www.sporx.com/juventus/) ve Werder Bremen (http://www.sporx.com/werder-bremen/) gibi önemli Avrupa kulüplerinde forma giyen Diego, Arda Turan (http://www.sporx.com/arda-turan/) ve Radamel Falcao (http://www.sporx.com/radamel-falcao/)'nun ardından Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid'in bu sezon ki önemli transferlerinden biri oldu.
Bu arada Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid, (http://www.sporx.com//) Brezilyalı Elias (http://www.sporx.com/elias/) Mendes'in Portekiz Ligi (http://www.sporx.com/portekiz-ligi/) takımlarından Sporting Lizbon (http://www.sporx.com/sporting-lizbon/)'a transferini doğruladı. Devre arasında Madrid ekibine transfer olan ve 16 maçta forma giyen Elias (http://www.sporx.com/elias/)'ın 8.5 milyon avroya astıldığı öğrenildi.
http://thesoccerroom.com/wp-content/uploads/2010/07/Jonathan-De-Guzman_1149467.jpg
Jonathan De Guzman Villarreal’de. Hollandalı orta saha oyuncusu Mallorca’dan bir diğer İspanyol temsilcisine 8 milyon avroya transfer oldu.
Eurosport
http://i.tr.eurosport.com/2010/11/03/657113-7943426-458-238.jpg
Jose Mourinho’nun planlarında yer almayan Pedro Leon, Getafe’ye transfer oldu. Sezon sonuna kadar Güiza’nın yeni takımında oynayacak olan Pedro Leon’un satın alma hakları da Getafe’de. İspanyol futbolcu 2010 yazında yine aynı ekipten Madrid’e transfer olmuştu.
Eurosport
Helder Postiga artık La Liga'da
La Liga'da bu sezon küme düşme korkusu yaşamak istemeyen Zaragoza, Portekizli golcu Helder Postiga'yı renklerine bağladı.
31 Ağustos 2011 Çarşamba - 23:53
Sporx.com dış haberler
La Liga (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/) takımlarından Real Zaragoza (http://www.sporx.com/zaragoza/), (http://www.sporx.com//) 1 milyon avro karşılığında Sporting Lizbon (http://www.sporx.com/sporting-lizbon/)'un golcü oyuncusu Helder Postiga (http://www.sporx.com/helder-postiga/)'yı renklerine bağladı.
Porto (http://www.sporx.com/porto/), (http://www.sporx.com//) Tottenham (http://www.sporx.com/tottenham/), (http://www.sporx.com//) Saint Etienne (http://www.sporx.com/saint-etienne/), (http://www.sporx.com//) Panathinaikos (http://www.sporx.com/panathinaikos/) gibi öemli takımların formasını giyen 29 yaşındaki Portekizli futbolcu üç yıllık Sporting Lizbon (http://www.sporx.com/sporting-lizbon/) kariyerinde 64 maça çıkarken 11 kez fileleri havalandırdı.
Portokiz Milli Takımı'nda 41 maça çıkan ve 16 gol atan Postiga'nın adı Bebe (http://www.sporx.com/bebe/)'nin sakatlanmasının ardından kısa bir süre Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'la da anılmıştı.
Villarreal'den iki transfer!
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Villarreal, Mallorca'dan Jonathan De Guzman ve Zaragoza'dan ise Ikechukwu Uche'yi renklerine bağladı.
31 Ağustos 2011 Çarşamba - 23:36
Reuters
La Liga (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/) takımlarından Villarreal, Real Zaragoza (http://www.sporx.com/zaragoza/)'da forma giyen Nijeryalı golcü Ikechukwu Uche (http://www.sporx.com/uche/) ve Mallorca (http://www.sporx.com/mallorca/)'nın Kanada doğumlu Hollandalı orta saha oyuncusu Jonathan De Guzman (http://www.sporx.com/jonathan-de-guzman/)'ı renklerine bağladı.
Villarreal ile dört yıllık sözleşme imzalayan 27 yaşında Uche (http://www.sporx.com/uche/)'nin La Liga (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/)'ya yeni yükselen Granada'da bu sezon kiralık olarak forma giyeceği öğrenildi.
Öte yandan yaklaşık 8.5 milyon avro karşılığında Villarreal'e transfer olduğu belirtilen De Guzman'ın ise cuma günü gerçekleştirilecek imza töreniyle beş yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı.
footballer33
01.Eylül.2011, 01:09
Sadece 1 milyon euroya mı alınmış? :) Neyse, hayrını görsün Zaragoza. :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/90/Antonio_Barrag%C3%A1n.jpg/150px-Antonio_Barrag%C3%A1n.jpg
Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül ile bir süre ilgilenen ancak Gökhan'ın yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi gerçekleştiremeyen Valencia, bu bölge için Valladolid'in sağ beki Antonio Barragan'ı transfer etti.
NTVspor
İspanya La Liga ekiplerinden Espanyol, son günde oldukça hareketli saatler yaşadı. Daha önce ismi Bursaspor ve Trabzonspor ile anılan Sevilla'nın defansif orta saha oyuncusu Romaric ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
NTVspor
Suicider
10.Eylül.2011, 20:11
Abi bu nedir ya barça maçını izliyim dedim dk 12 2-0 oldu maç goller xavi ve fabregas.
Night_Mare17
10.Eylül.2011, 21:18
Bir anda 2-2 oldu Barça maçı oley :D
Suicider
10.Eylül.2011, 21:24
2-0 oldu diye bırakmıştım 2-2 olunca şimdi izliyorum yine :D
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 21:38
2 golde de ofsayt vardı Barcanın.
sananes
10.Eylül.2011, 21:49
Barca'nın ilk golünü görmedim ama ikinci golünde ofsayt yok.Başta bana da öyle gelmişti ama tekrarını dikkatli izleyince alakası bile olmadığı görülüyor.Asıl Sociedad'ın 2. golünden hemen önce penaltı kırmızı kart var bu Sergio B. çok terbiyesiz bir oyuncu Barcelona'da.
Maç 2-2 bitti çok iyi oldu bu.Birazdan bizim çocuklar Ronaldo önderliğinde gol şova başlarlar:)
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 21:55
Dikkat etmedim evet ama bana ofsayt gibi geldi.Maçı ntvspor vermiyor diye biliyorum.Valencia maçı vardı sanırım.
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 21:57
Ntvspor'da değil Ntv'deymiş.
SAİT71
10.Eylül.2011, 21:57
21 de Real 23'te de Arda'lı Atletico Madrid'in maçı var. Bilginize.
sananes
10.Eylül.2011, 22:02
Ntv ve Ntvspor daha fazla ligin maç yayın haklarını almak yerine La Liga'nın tüm maçlarını vermeyi seçmiş bu sene.Özellikle bir spor kanalı kuran NTV gibi bir platformun bu konuda pasif olmaması gerekiyor ama bütçe ayarlayamıyorlar ki almıyorlar, Seria vs gibi ligleri hadi geçtim de premier ligi.
Real 4-5 tane atar bu maç en az.
sarianet
10.Eylül.2011, 22:15
kerim attı golü:D
sananes
10.Eylül.2011, 22:15
Bu Mesut Dünya'nın en iyi orta sahası oldu olacak yahu.Helal sana 10 numara.
DenizlispoR
10.Eylül.2011, 22:19
Real'den +7 bekliyoruz. :D
21 de Real 23'te de Arda'lı Atletico Madrid'in maçı var. Bilginize.
ardalı atletico vs mehmetli valencia
ben tabiki kily gonzalez c.lopez ve aimarlı zamandan beri sempatim olan valencia yı tutucam umarım arda ve topal görevini yerine getirir ama valencia kazanır :D
sarianet
10.Eylül.2011, 22:29
arda madridin zidanı olur
SAİT71
10.Eylül.2011, 22:31
Arda tam ekol olabileceği bir kulübe gitti. Yani Arda Atletico'nun göz bebeği olabilir. Mesela Nuri şuan o konumda değil ama Arda o konumda. Bence o maç ortada olur. 2 takımdada Türk var Ama Atletico kazansın istiyorum. :)
Fearless Coward
10.Eylül.2011, 22:31
Barça şaşırttı açıkcası :D inşAllah bir sürpriz olurda Arda'lı Atletico şampiyon olur :D Valencia'yı yeneceğiz inşAllah...
sarianet
10.Eylül.2011, 22:38
r.madrid ve trabzon maçında aynı anda top direkten döndü:D
SAİT71
10.Eylül.2011, 22:39
R.Madrid maçındaki o kafa vuruşu nasıl bir kafa vuruşudur ya :D
sarianet
10.Eylül.2011, 22:40
geçmiş olsun attı miku:D
SAİT71
10.Eylül.2011, 22:41
Real yedi 1-1 oldu :(
Night_Mare17
10.Eylül.2011, 22:42
RAhat olun maç sonucu 4-1 Real alır.
sananes
10.Eylül.2011, 22:45
Coeantrao'yu ön libero yapmaya çalışmasa leşke Mourinho.Çok gol kaçırıyo Madrid ikinci yarı atar gol ya da goller ama aksayan da bişeylerin olduğu görülüyor.
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 22:47
RAhat olun maç sonucu 4-1 Real alır.
Bende 4 tane atarız diyorum:)
Coeantrao'yu ön libero yapmaya çalışmasa leşke Mourinho.Çok gol kaçırıyo Madrid ikinci yarı atar gol ya da goller ama aksayan da bişeylerin olduğu görülüyor.
Arkadaşa bunu söyledim.Nuri gelse de girse şuraya.
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 23:10
Coeantrao boş akede direğe nişanladı.Ronaldo harika rövaşata attı ama direk izin vermedi.
SAİT71
10.Eylül.2011, 23:13
Nuri'yi geçtim Hamit bile biraz akıllı oynarsa şu Madrid'de oynar.
sarianet
10.Eylül.2011, 23:15
real madridin kazanması için getafede guizanın oyuna girmesi lazım:D
SAİT71
10.Eylül.2011, 23:15
Gol geçersiz :(
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 23:16
Real acilen hamle yapmalı böyle gol olmayacak.
sarianet
10.Eylül.2011, 23:19
penaltı olmayan bi pozisyondan penaltı oldu dışarda olduğu çok net real şanslı :)
SAİT71
Ronaldoya yapılan hareket penaltı...
Trabzonspor
Ronaldo ve 2-1.Penaltı ona yapılmıştı ve affetmedi
Yalnız faul sanki dışarıda gibi.
SAİT71
10.Eylül.2011, 23:20
Şu zamana kadar verilmeyen penaltılara saysınlar :)
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 23:24
İspanya kanalıda sürekli pozisynu gösteriyor.Anladık da dışarda yapıldı faul:)
di canio
10.Eylül.2011, 23:26
Bu sezon BaramBarça edicez La Liga'yı da, aşmış hocanın über takımını da.
SAİT71
10.Eylül.2011, 23:29
O nasıl bir pastır Ronaldo 3-1 :D
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 23:30
Ronaldo ne yaptın sen öyle o nasıl pas yahu.Benzema attı 3 oldu.
Veeeee Guiza oyunda.
Night_Mare17
10.Eylül.2011, 23:30
Efsane geri döndü . Güiza oyunda .
sananes
10.Eylül.2011, 23:32
Güiza sayesinde gol oldu :D Gol kaçırarak asist yaptı bence bizim efsane :)
SAİT71
10.Eylül.2011, 23:33
Miku'ya bak arkadaş ya :D
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 23:34
3-2 oldu.Miku neymiş böyle yahu.
C h A o S
10.Eylül.2011, 23:38
Arkadaş biz iddada Real'e handikaplı veriyoruz skora bak :D
SAİT71
10.Eylül.2011, 23:39
Ah Ronaldo onu atsaydın bitmişti maç...
SAİT71
10.Eylül.2011, 23:42
Bu Pepe'ye de olmadık fauller yapılıyor hakemler vermiyor :S
Night_Mare17
10.Eylül.2011, 23:47
Uff Higuain gole bak .
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 23:47
Higuain girdi ve golünü attı.4-2 oldu.
SAİT71
10.Eylül.2011, 23:48
Kalitesi belli adamın. Bu kadar, bu maç burda biter...
grkm33
10.Eylül.2011, 23:51
Miku yu çok beğendim yav
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 23:53
Maç bitti Madrid 4-2 attı.Kaka ve Ronaldo'nun asitleri güzeldi.
DenizlispoR
10.Eylül.2011, 23:57
LAAAAAN! 1 golden 441 lira kaçırdım lan. :zuhaha
SAİT71
10.Eylül.2011, 23:59
Arda yedek başlıyor...
sananes
11.Eylül.2011, 00:41
Atletico Madrid kaleci yetiştirme çiftliği sanırım.Bu çocuk da çok iyi 2 haftadır.
Fearless Coward
11.Eylül.2011, 00:42
sananes'e katılıyorum :) ben zaten De Gea sandım benziyorda :D 2. De Gea'yı bulmuş adamlar kaleci bol sanırım...
uAburak89
11.Eylül.2011, 00:56
Kaleci Thibaut Courtois, Chelsea'den kiralanmış. Yetiştiren kulüp ise, Genk.
sananes
11.Eylül.2011, 01:04
Arda'yı al da izleyelim yahu.Şu takımda listeye ilk yazılması gereken ismi 2 maçtır kenarda tutuyo adama bak.
Girdi Arda şimdi atarlar gol :)
Night_Mare17
11.Eylül.2011, 01:16
Arda anında 2 adamı yatırdı :D
Takımın adı Atletico Reyes olarak değiştirilsin.
Arda ve Diego girince takıma benzediler valla. Ardanın güzelim pasını bitirdi Diego. Gelişine çakması lazımdı.
Night_Mare17
11.Eylül.2011, 01:39
Yapma Arda ah .
anil luque
11.Eylül.2011, 01:39
Yahu bu Atletico'daki Juanfran kimdir ? Hiç mi işe yaramaz bir topçu. İlk maçta da sonradan girip 5 dakikada beni bile kanser etmişti.
Bu arada Arda gole çok yaklaştı ama biraz bencilce davrandı , Falcao bomboştu.
Yahu bu Atletico'daki Juanfran kimdir ? Hiç mi işe yaramaz bir topçu. İlk maçta da sonradan girip 5 dakikada beni bile kanser etmişti.
Bu arada Arda gole çok yaklaştı ama biraz bencilce davrandı , Falcao bomboştu.
O Juanfran'ı çok net hatırlıyorum ben. Avrupa Ümitler Şampiyonasında biz finale çıkmıştık yanılmıyorsam bir kere. Rakip İspanya'da oynuyordu bu Juanfran.
Arda da az kalsın atıyordu ama orda vurulur yani aradan gelmiş kopmuş gidiyorsun :)
BleedingMoon
11.Eylül.2011, 01:54
atletico çok kötü takım. yetenekli oyuncuları toplamışlar ama takım takım olmaktan çok uzak.
falcao'nun ceza sahasında önüne top gelecek de falcao gol atacak. ohooo...
grkm33
11.Eylül.2011, 02:02
ATM Falcoa dan Forlanın yaptıgı şeyleri yapmasını bekliyorlar ama daha çok beklerler :)
Silvio ve Juanfran'da sıkıntı var. Mario Suarez de pek bir iş yapmıyor.
sarianet
11.Eylül.2011, 02:14
ATM teknik ekibi takıma ardaya aman pas vermeyin diye talimat mı vermişler ne adama doğru dürüst pas atmıyorlar ama bu gidişle arda ilk onbirdeki yerini alır almazsa zaten bu teknik direktör kovulur yazık hiç ardayı izlememişler sanki
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2011, 02:19
Arda mükemmeldi... ;)
sarianet
11.Eylül.2011, 07:11
Arda mükemmeldi... ;)
pardon aynı maçı mı izledik:D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2011, 14:50
pardon aynı maçı mı izledik:D
Mükemmel abartı kaçmış olabilir ama gerçekten çok iyi oynadı bana göre.Top ayağına geldiğinde iyi çalım attı,gerektiğinde pas verdi,ortalar açtı ve neredeyse hiç top kaybı yapmadı. İstatistiklere bakmadım ama benim tahminim top kaybı ya 1 ya 2'dir.Sonuç olarak gayet iyiydi bence,o golü atsaydı daha da iyi olacaktı.
*Ayrıca Falcao'yu hiç beğenmedim,takıma alışmadı daha heralde,çünkü nerdeyse hiç top alamadı ve aldığında da olumsuz işler yaptı.
Betis'in kaçırdığı inanılmaz golü görmek için 13.46'ya getirin saati. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2011, 15:05
Sonra da Güiza'ya laf atalım :n:
Betis güzel top oynuyor ama bir türlü bitiremediler pozisyonları.
Fearless Coward
11.Eylül.2011, 15:35
Ohaaaaa :D şaka gibi resmen...O adamı daha oynatmazlar heralde :D
Corpus
11.Eylül.2011, 15:58
Spikerin sesinde hafif gülme var :D Ben olsam sözleşmesini feshetmiştim çoktan :D
Gol leventcim gol attı Betis 86'da. Ruben Castro 1-0 bitti maç
Betis'in kaçırdığı inanılmaz golü görmek için 13.46'ya getirin saati. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.yildiz.tv%2F%3 Fact%3Ddvr%26chan%3Dntvspor)
Alın bunu dışarı:u:
Trabzonspor
15.Eylül.2011, 13:36
Ronaldo: "Kıskandıkları için ıslıklıyorlar"
Dinamo Zagreb maçında taraftarların boy hedefi haline gelen Portekizli yıldız, maçın hakemine ve Hırvat seyircilere ateş püskürdü.
http://u.goal.com/144300/144372hp2.jpg
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Dinamo Zagreb taraftarının kendisini kıskandığını söyledi.
Maç boyunca Hırvat taraftarların ıslıkladığı Portekizli yıldız oldukça zor anlar yaşamış, Real Madrid ise Di Maria'nın ikinci yarıda attığı golle maçı kazanmayı başarmıştı.
Marca'ya bu karşılaşmada neden ıslıklandığını açıklayan Ronaldo, "Bunun sebebi benim iyi görünümlü, zengin ve harika bir futbolcu olmam. Beni kıskanıyorlar. Bundan başka bir açıklaması yok." ifadelerini kullandı.
Maçı kanlı bir ayak bileği ile tamamlayan ve bileğine dikiş atılan yıldız oyuncu, Norveçli hakemi Oddvar Moen'e de ateş püskürerek, "Tam bir utanç kaynağıydı. Bu çok üzücü çünkü hakemler en yetenekli oyuncuları koruyacaklarını söylerler, ancak kimse en ufak temas almazken, bana her pozisyonda faul yapıldı. Umarım bu hakem bir daha bizim maçımızı yönetmez, çünkü tam bir utanç kaynağıydı." şeklinde konuştu.
Maçın ardından konuşan yardımcı antrenör Aitor Karanka da Ronaldo'nun ayak bileğine aldığı darbelerden bahsederek, "Soyunma odasında dikiş atılıyor. Umalım da şu anki durumundan daha kötüsü olmasın. Hafta sonu Ronaldo'nun oynayıp oynayamayacağını bilmiyorum." dedi.
Fearless Coward
15.Eylül.2011, 13:38
Çok sövdüm Madrid'e bu takım nasıl forvet almaz aklım ermiyor...Kaleci de kendini aştı zaten...Ayrıca Marcelo'nun pozisyonuna çok güldüm %100 penaltıyı es geçti üstüne kırmızı verdi hakem tebrik ediyorum...
ForsakeN
15.Eylül.2011, 13:53
Marca'ya bu karşılaşmada neden ıslıklandığını açıklayan Ronaldo, "Bunun sebebi benim iyi görünümlü, zengin ve harika bir futbolcu olmam. Beni kıskanıyorlar. Bundan başka bir açıklaması yok." ifadelerini kullandı.
Bu sözleri bir tek Ronaldo ve Mourinho söyleyince antipatik gelmiyor.
E.Cartman
15.Eylül.2011, 14:19
Adam haklı beyler.
SyNdRoMe23
15.Eylül.2011, 14:27
iyide zagreb taraftarı ronaldo'yu niye kıskansın? ben kendimi real madrid'li olarak niteleyebilecek kadar ileri giden biriyim ve bu sözü doğru bulmuyorum. man u taraftarı için falan dese bunu neyse de...
hocam burda real-barca maçları olunca birbirine giren insanlar var. hırvatistan'da da vardır muhakkak :)
Del Piero_10
15.Eylül.2011, 15:26
Kulübün asbaşkanı Javier Faus, Barcelona'nın henüz finansal anlamda düzlüğe çıkmadığını söyledi.
Barcelona asbaşkanı Javier Faus, her ne kadar borçlarını %15 azaltmış olsalar da İspanya şampiyonunun ekonomisinin hassas olduğunu söyledi.
Katalan ekibi geçtiğimiz yıl 430 milyon avroluk borç yükü nedeniyle kırmızı alarm vermişti. Bu yıl borç miktarı 364 milyon avroya düşürülmüş olsa da, Faus halen yapacak çok iş olduğunu düşünüyor.
Kulübün resmi internet sitesine konuşan Faus, "Çok sert bir çizgi izledik ve borç yükünü azalttık, ama halen hassas bir durumdayız. Geleceğimize yön vermek adına borçlar bizim için halen çok yüksek bir seviyede. Bu borcu kabul edilebilir seviyelere indirmeliyiz. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Bankalardan daha fazla borç alamayız ve yeni gelirler üretmeliyiz." ifadelerini kullandı.
Barcelona bu yaz transfere 60 milyon avronun üzerinde para harcamış ve Cesc Fabregas ve Alexis Sanchez'i transfer etmişti.
Flawless Victory
15.Eylül.2011, 15:38
Adamlar çok sert tedbirler almışlar ama A.Sanchez, Fabregas gibi oyuncuları da alabiliyorlar bu tedbirlere rağmen.
KaPaLı
15.Eylül.2011, 15:56
iyide zagreb taraftarı ronaldo'yu niye kıskansın? ben kendimi real madrid'li olarak niteleyebilecek kadar ileri giden biriyim ve bu sözü doğru bulmuyorum. man u taraftarı için falan dese bunu neyse de...
Seninde İrina Shayk gibi sevgilin olsa, harcamayacak kadar çok paran olsa, elini salladığında elin farklı yerlere çarpacak kadar etrafında hatun olsa kıskanılmazmısın ?
Del Piero_10
15.Eylül.2011, 16:12
Ibrahimovic - Eto'o takasından yedikleri kazığın etkisi hala hissediliyor.
Homer J.S
15.Eylül.2011, 16:25
Tabi ki kıskanılırım ama böyle ukalaca dile getirmem.
sananes
15.Eylül.2011, 17:54
Ukalalık korkulacak bir şey değil.Adam doğruları söylüyor.Tüm dünya'da Messi'ye efendi iyi aile çocuğu gözüyle bakılırken,Ronaldo'ya bırak şu terbiyesiz,saygısız herifi deniyor.Sebebi sadece fiziksel görünüm.Ronaldo sahada rakiplerini aşağılamıyor,Messi'de aşağılamıyor.Ama saha dışına geldiğimizde "başarı için gerekirse teşvik verelim" diyen bu ikiliden Messi'dir.Bunları insanlar görmek istemiyorlar.
RaSenGan
15.Eylül.2011, 20:30
Kıskananlar çatlasın :p
REsist JuvE11
16.Eylül.2011, 06:14
Tabi ki kıskanılırım ama böyle ukalaca dile getirmem.
kısa ve öz.
sarianet
16.Eylül.2011, 12:19
oğlan bizim kız bizim çatlasın guardiola:D
Varonil
16.Eylül.2011, 13:29
Oldukça açık sözlü olmuş Ronaldo :) Haklı bir yerde,Kadıköy'e gelse ben de ıslıklardım :D
BleedingMoon
16.Eylül.2011, 14:18
bu adamın bazı açıklamaları mütevazi, bazıları çok kibirli. sinirlenince kibirleniyor demek ki.
Addolorato
16.Eylül.2011, 18:21
Rakip takımın en önemli futbolcusunu ıslıklamayacaksa taraftar ne işe yarar ?
sananes
17.Eylül.2011, 20:32
Valencia Gijon deplasmanında 1-0 öne geçti yine Soldado:) Ama bu takımın gerçek kahramanı Banega'dır.Sen nesin arkadaş ya helal vallahi sezon basından beri döktürüyor. Arjantin milli takımının kurtarıcısı olabilir kendisi.Çünkü en eksik bölgede oynuyor,orta sahanın ortası.
furkan58
17.Eylül.2011, 23:46
8 tane atılır mı oha barcelonaaa :D
Barcelona [8 - 0] Osasuna
5' [1 - 0] L. Messi
13' [2 - 0] C. Fabregas
34' [3 - 0] D. Villa
40' [4 - 0] R.d.B. Roversio (kendi kalesine)
41' [5 - 0] L. Messi
57' [6 - 0] X. Hernandez
76' [7 - 0] D. Villa
79' [8 - 0] L. Messi
ShevAnil
18.Eylül.2011, 00:50
Şampiyonlar ligi konusunda 2 maç berabere bitince, Barça bitti diyenleri bi de bu sahalarda görmek isteriz. :u: :p
footballer33
18.Eylül.2011, 01:53
Barca'nın 2 beraberlikle biteceğini düşünmek abesle iştigal bir durum. :) Bu kadronun dağıldıktan sonra da yerlerine geçecek adamları mevcuttur. Altyapı fabrikası gibi bir takım sonuçta Barca. 2. takımıyla da galip geldiği maçları unutmayalım. Bu skor da bazı şeylerin kolay kolay sona ermeyeceğine kanıt olsun. :)
VİVA BARCA.!
KaPaLı
18.Eylül.2011, 02:13
Ne La Masia terbiyesiymiş. Rakibe saygı duymayı öğrenen La Masia'lı gençlere nasıl bir saygı eğitimi veriliyo merak ettim doğrusu. 8-0 olmuş, rakip ölmüş bitmiş hala daha saldırıyolar. Garip geldi açıkçası bana.
Fearless Coward
18.Eylül.2011, 02:44
Adamlar istatistik peşinde İso :D
Barca'nın 2 beraberlikle biteceğini düşünmek abesle iştigal bir durum. :) Bu kadronun dağıldıktan sonra da yerlerine geçecek adamları mevcuttur. Altyapı fabrikası gibi bir takım sonuçta Barca. 2. takımıyla da galip geldiği maçları unutmayalım. Bu skor da bazı şeylerin kolay kolay sona ermeyeceğine kanıt olsun. :)
VİVA BARCA.!
barça bana görede bitmedi ama bu sene şampiyonlar ligini kazancağını düşünmüyorum(ummuyorum :D )
Ne La Masia terbiyesiymiş. Rakibe saygı duymayı öğrenen La Masia'lı gençlere nasıl bir saygı eğitimi veriliyo merak ettim doğrusu. 8-0 olmuş, rakip ölmüş bitmiş hala daha saldırıyolar. Garip geldi açıkçası bana.
Çok saçma değil mi bu? Atabildiğin kadar atarsın. 2-0 olunca da Osasuna'nın bir umudu kalmaz zaten bütün maçlarda. Top mu çevirsinler zaten rakip ölmüş bitmiş diye. Ayrıca o maça 7+ gol olur diye bahis oynayanları hiç mi düşünmüyorsunuz :D
Nocna Mora
18.Eylül.2011, 12:00
Kesinlikle insan degiller.
Bence Messi soğuk savaş döneminde İspanyollar'ın geliştirdiği bir silah.
Zevk aldım maçı izlerken. Oynamak için çıkmıştı iki takımda sahaya ancak Osasuna erken silindi sahadan. Yine de kontratakları etkiliydi. 2-3 gol bulabilirlerdi. Tiago-Fabregas-Afellay ortasahası ile gelecek yılların Barcelona modellemesini görme şansına eriştik. Bu da hoş bir ayrıntıydı. Üzerine çok şey söylenecek bir maç degil. Sadece saygı duyulmalı bu takıma.
Night_Mare17
18.Eylül.2011, 12:05
Sadecce anlayamadığım bir şey var. Real Madrid 5-6 lar atarken bir şey denmiyordu Barcelona her 6-7 attığında yine uzaylılar gibi abartılıyor. Yani bu skoru Real Madrid'de üretiyor hem de çok rahatlıkla :)