Log in

View Full Version : İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13

eng1n
29.Mayıs.2012, 19:57
Arda'lı Emre'li Atletico , Mesut'lu Nuri'li Real. Madrid derbisini artık Cüneyt Çakır yönetir.

RaSenGan
29.Mayıs.2012, 22:29
Arda'lı Emre'li Atletico , Mesut'lu Nuri'li Real. Madrid derbisini artık Cüneyt Çakır yönetir.

Hamit de var :p

Pepe vs Emre olacak mı bakalım :D

futureless
29.Mayıs.2012, 22:33
Hamit de var :p

Pepe vs Emre olacak mı bakalım :D

Hamit'li Galatasaray olacak artık galiba o yüzden saymadı :D

Emre Pepe'nin yanında ak kaşıktır yahu o kadar da değil :D

byariff
31.Mayıs.2012, 02:15
Bilbao - Barcelona Super Kupa"mi ne oynanmisti Madridde hafta sonu e tabi bende bos durmadim Cibelles meydaninda barcalilar eglenirken videoya almistim :D :D

Bilbao - Barsaa

Kaka Leite
31.Mayıs.2012, 02:24
Seni böyle bilmezdim Arif direk kızların içine girmişsin :icon_biggrin:

europeanconquer
31.Mayıs.2012, 10:03
Ben bile bunlardan daha iyi sevinirim ya :D Ruh yok bunlarda o kadar kupa aldılar ki sevinecek bir şeyleri kalmadı :n:

byariff
31.Mayıs.2012, 14:24
Emre Su an Madrid"e geldi.

http://i.imgur.com/HHUWd.jpg

sarianet
31.Mayıs.2012, 20:19
bizde olsa taraftarlar doldururdu hava alanını :D

europeanconquer
01.Haziran.2012, 12:44
Atletico Madrid'in Facbook sayfasına girdim.Emre'ye küfür ediyorlar,Emre'ye küfür edileni görenlerde Emre'ye küfür edenlere küfür ediyorlar.Ne kadar trajikomik bir ülkeyiz yahu.Adamı sevmesen de yabancılar gördüğü bir yerde adama niye küfür ediyorsun.Türkçe'yi anlamazlar demeyin bu devirde Google çeviri var.Birde Google çeviriden İspanyolca küfür etmeye çalışanlar var.Neyse Emre'ye başarılar dileyeyim ve Emre'nin dedesinin Atleticolu olduğunu biliyormuydunuz ? :p

vego
02.Haziran.2012, 23:42
@mustafataha (https://twitter.com/#%21/mustafataha) İspanya Süper Kupası 2013 yılından itibaren 7 sene boyunca Çin'de oynanacak. İspanya Futbol Fed. bunun karşılığında 51.2 milyon $ kazanacak

Homer J.S
02.Haziran.2012, 23:47
Paraları batsın.

Fearless Coward
02.Haziran.2012, 23:49
Bu Çin iyi para dağıtıyor İtalya'da da oynanıyor 2-3 senedir...

anil luque
07.Haziran.2012, 11:41
Villarreal teknik direktörü Manolo Preciado vefat etmiş.

Edit: Adam zaten dün göreve gelmiş. Şansa bak yahu. Huzur içinde yatsın.

ReaList
18.Haziran.2012, 21:11
Atletico Madrid'de 3. Türk!
Arda Turan'ın ardından Emre Belözoğlu'nu da kadrosuna katan Atletico Madrid, bir Türk futbolcuyu daha renklerine bağladı
19:30 | 18 Haziran 2012
İspanyol ekibi, Türkiye'de bile kimsenin adını bilmediği Gaziantepsporlu Cenk Güvenç ile sözleşme imzaladı. Resmi siteden yapılan açıklamada; 21 yaşındaki Cenk'in, Atletico Madrid'in B Takımı'nda forma giyeceği belirtildi. Cenk "Bu imza benim için büyük bir şans. Amacım A Takım'a yükselmek" diye konuştu.
1991 Almanya Seligenstadt doğumlu defans oyuncusu, 2009 yılında Offenbach Kickers'tan Gaziantepspor'a transfer edilmişti. İlk 2 sezonu A Takım'da geçiren Cenk Güvenç geçtiğimiz yıl A2 Ligi'nde ter döktü. Cenk, Almanya doğumlu olmasına karşın milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanmıştı.

sarianet
18.Haziran.2012, 21:12
burakı beklerken adamlar cenki aldı vardır bi bildikleri
madriddeki 6. türk bu arada :D

attirson
18.Haziran.2012, 21:28
Burak'ı alıp napıcaklar ki Falcao'yu mu kesicek. :D

sarianet
18.Haziran.2012, 21:45
keseri falcaoyu beni ilk 11 de oynatmazsanız :D
nası laf oyunu :D

byariff
18.Haziran.2012, 23:53
Transfer yalan falan degil yani kesin olarak resmi sitede yayinlamistir hayirli olsun :D

soldaki yakisikli erkek cenk Guven stoper :D

http://www.clubatleticodemadrid.com/kfm/userfiles/fichajesbverano.jpg

Addolorato
19.Haziran.2012, 16:03
Atletico Madrid , Cenk Güvenç'i aldı Antep'ten.

http://www.burdurweb.com/web/wp-content/uploads/Cenk-G%C3%BCven%C3%A7-Atletico-Madrid.jpg

Walter Sakana
25.Haziran.2012, 17:33
Real Betis'te forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Miquel Roque hayatını kaybetti

Real Betis Kulübü, 2011 yılının Mart ayından bu yana yakalandığı kanser hastalığından kurtumak için tedavi gören oyuncusu Miquel Roque'nin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Genç futbolcunun ölümü başta İspanya olmak üzere futbol dünyasını yasa boğdu.

Barcelona'nın başarılı savunma oyuncusu Gerard Pique, hayatını kaybeden arkadaşı Miquel Roque için "Manchester United'da oynadığım dönemde Liverpool'da oynuyordu. Huzur içinde yat arkadaşım" açıklamasını yaptı.

Suicider
28.Haziran.2012, 15:15
Valencia'lı Jordi Alba Barcelona'da.

byariff
28.Haziran.2012, 15:24
Barcelona'ya giden Jordi Alba icin 14M€ bonservis odenecek. Sözlesme 5 yillik.

Jordi Alba 14m Amrabat 15 m :D

http://www.sporx.com/img/2012/06/27/ro33.jpg
İspanya La Liga takımlarından Barcelona, Manchester City'nin B takımından Joan Angel Roman'ı kadrosuna kattı. Pep Guardiola'nın ardından teknik adamlık görevine getirilen Tito Vilanova, ilk transferini Juan Angel Roman ile gerçekleştirmiş oldu. Genç isim, Barcelona'nın B takımında görev alacak...

19 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Katalan ekibi serbest kalma maddesini ise 12 milyon euro olarak belirledi.

Ofansif orta saha olarak görev yapan genç futbolcu 3 sezon önce 1 milyon 250 bin euro karşılığında Espanyol'dan Ada ekibinin yolunu tutmuştu. Roberto Mancini'nin A takımda düşünmediği Roman, yeniden İspanya'ya döndü.

Bordo61Mavi
29.Haziran.2012, 08:31
Jordi Alba 14m Amrabat 15 m :D

Bende bunu yazacaktim :)

eXcitinG
29.Haziran.2012, 13:46
Jordi aLba BarceLona nın aLtyapısından yetiştirip, bedavaya gönderip ve daha sonra miLyon EuroLar vererek aLdığı benim saydığım 3. adam.

Pique, Fabregas, ALba...

Enteresan.

Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 13:14
Real Madrid İbrahimoviç ile ilgileniyormuş.Bence çok yararlı olur Real'e.

Fearless Coward
04.Temmuz.2012, 13:41
İbrahimoviç Milan'ın çocuğudur onu bırakmayız bi yere :D :D :D

ricard0leite
04.Temmuz.2012, 14:23
ibrahimoviç bi yere ait olamıyo ki :D

Trabzonspor
04.Temmuz.2012, 14:38
Yıllık 12 milyon e Milan'a ağır geldiği için satabilirmiş dün öyle okudum Goal.com'da.Bencede yaralı olur.

Facx
04.Temmuz.2012, 15:46
Yıllık 12 milyon e Milan'a ağır geldiği için satabilirmiş dün öyle okudum Goal.com'da.Bencede yaralı olur.

berlusconi reyize 12 m mu ağır gelicek kızdırmayın alırız ronaldonuzu messinizi :icon_cool:

vego
06.Temmuz.2012, 18:39
Nihat yeniden Villarreal'de

tarafından 06/07/2012 17:22'de yayınlandı 06/07/2012 17:29'da güncellendi
Nihat Kahveci (http://tr.eurosport.com/futbol/nihat-kahveci_prs6836/person.shtml), 2006-2009 yıllarında futbol oynadığı İspanya'nın Villarreal kulübüne, altyapı teknik direktörü olarak geri döndü.

http://i.tr.eurosport.com/2011/11/25/784783-13375274-640-360.jpgReuters[LIST]

2012 Ocak ayında Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra sahalara dönmeyen Nihat Kahveci, aktif futbol kariyerini sonlandırıp, teknik direktör olarak kendisine yeni bir sayfa açtı. Villarreal kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Nihat'ın ''eve döndüğü'' duyuruldu. Yapılan açıklamada, eski bir futbolcu olarak tecrübesini getireceği ifade edilen Nihat Kahveci'nin Villarreal'in alt yapı teknik direktörü olacağı ve genç takımlara asistan antrenörlük hizmeti vereceği bildirildi.
Nihat Kahveci ise kulübün internet sitesindeki açıklamasında, ''Villarreal, bana kapılarını açtı ve her zaman burada kendimi evimde gibi hissettim. 3 sezon burada oynadım ve geçen sezon takımı bir taraftar gibi izledim. Çok sevdiğim bir kulüp ve bu yüzden kulübün bir parçası olmaktan çok memnunum. Teknik direktör olarak yeni kariyerime, futbolculuğumda da yaptığım gibi aşağıdan başlamak istiyorum'' dedi.
Kendisini Villarreal'in sadık bir taraftarı olarak gördüğünü kaydeden Nihat, geçtiğimiz sezon Villarreal'in ikinci lige düşmesinden dolayı çok üzüldüğünü söyledi.
32 yaşındaki Nihat, ''Başkan Fernando Roig bu kulüpte tarih yazdı ve en kısa zamanda takımı La Liga'ya çıkaracağından eminim. Yeni teknik direktör Julio Velazquez'e de güven duymak gerekir. Eğer kulüp ona inandıysa takımı 1. lige çıkarma kapasitesine sahip olduğu içindir'' değerlendirmesinde bulundu.

sarianet
06.Temmuz.2012, 22:19
sonu tugay gibi türkiyede bitmez inşallah
bu arada cenk gerçekten gitti mi at madride

Fearless Coward
06.Temmuz.2012, 22:22
Gitti tabi ama ilk sene göremeyiz gibi tabi sürpriz bir çıkış yapmazsa...

Kaka Leite
06.Temmuz.2012, 23:17
İspanya takımlarından Real Sociedad'ın, Arsenal'in futbolcusu Carlos Vela'nın bonservisini almak istediği iddia edildi.
.......................

Kaka Leite
07.Temmuz.2012, 08:01
Bilbao'da şok istifa!
La Liga ekiplerinden Athletic Bilbao'da teknik direktör Marcelo Bielsa'nın istifa ettiği öğrenildi.

..................

Kaka Leite
07.Temmuz.2012, 08:04
Filipe nikah tazeledi...
İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid iç transferde Luis Filipe'nin sözleşmesini 2017 yılına kadar uzattı.

Nuri'ye kötü haber; Hırvat yıldız geliyor...

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin'e kötü haber geldi. Hırvat basınına göre Madrid, Tottenham'dan Luka Modric'i renklerine bağlamak üzere.

................

Kaka Leite
07.Temmuz.2012, 17:57
Salomo Kalou Lille'ye, David Villa PSG'ye, Van Persie Barcelona'ya her an imza atabilir. Ertem şener twitter.

Villa PSG'ye giderse fena olur :)

Kaka Leite
07.Temmuz.2012, 20:04
Real Madrid'in genç yıldızı Joselu için Alman ekibi Hoffenheim'ın transfer teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

Luka Modric'in Tottenham'dan ayrılıp Real Madrid'e transfer olması gelecek hafta tamamlanacak.

.................

Kaynak : Sporx

footballer33
07.Temmuz.2012, 23:18
Barca da sol bek ve forvet değiştirdiği kadar hiçbir mevkisini değiştirmedi. :) David Villa, sakatlık sorunu yaşamasaydı bu takımın Messi'den sonra en golcü ismi olabilirdi ve daha önce sağladığı katkılar da malum; fakat David Villa'yı bile gözden çıkarıyorlar. Van Persie de 2 sene sonra gider, yerine Rooney'i falan alırlar. Rooney'i örnek olarak verdim, başka bir isim de olabilir. Puyol yaşlanıyor, Pique dışında sağlam bir stoper kalmayacak takımda, hala stoper aldıkları yok, enteresan. :)

byariff
07.Temmuz.2012, 23:19
Mascherhano artik stoper oldu ya :D

ShevAnil
07.Temmuz.2012, 23:24
Van Persie Barçanın oyun tarzına uyan bir oyunca değil bence, İbrahimoviç gibi olabilir onun da Barça kariyeri.

Facx
08.Temmuz.2012, 00:10
Van Persie Barçanın oyun tarzına uyan bir oyunca değil bence, İbrahimoviç gibi olabilir onun da Barça kariyeri.

arsenal barcelona gibi oynayan bi takım van persie de ibrahimovic kadar ağır bi oyuncu değil kesinlikle cuk oturur van persie barçaya

bySperman
08.Temmuz.2012, 01:37
Van Persie hem golcülüğünü konuşturur hemde kanatları besler.Tam bir komple forvet.Yeri geldiğinde takım için oynar.Yeri geldiğinde tekniği ile fark yaratır.Geçen sene ligde attığı 30 golünün yanında 10dan fazlada asist yaptması da bunun göstergesi bence :cool:

Kaka Leite
08.Temmuz.2012, 04:41
Keita artık Çin'de
Barcelona'nın orta sahadaki dinamolarından Malili yıldız Seydou Keita da Çin rüzgarına katılan futbolcular arasında dahil oldu.

Sporx.com dış haberler
Çin takımları Avrupa futbolunda yıldızı parlayan deneyimli isimleri birer birer ülkelerine getirmeye devam ediyor...

China Football'un servis ettiği habere göre Barcelona forması ile izlediğimiz 32 yaşındaki yıldız isim Seydou Keita, Çin ekiplerinden Dalian Aerbin takımı ile 2.5 yıllık kontrat imzaladı. Fabio Rochemback'ın da forma giydiği Dalian Aerbin Çin Süper Ligi'nde mücadele ediyor.

Katalan ekibi ile 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu için Liverpool'un da devrede olduğu bilinirken Çin Süper Ligi'nde önümüzdeki sezon Nicolas Anelka, Frederic Kanoute, Didier Drogba ve Yakubu gibi Avrupa futbolunda boy göstermiş önemli isimler forma giyecek.

PERFORMANSI GÖZ KAMAŞTIRICI

2008-2009 sezonu yaz transfer döneminde Sevilla'dan 14 Milyon Euro'ya transfer edilen Seydou Keita, Barça forması giydiği 4 sezon boyunca sürekli olarak Katalan ekibinde forma şansı buldu. Geçtiğimiz sezon 26 La Liga mücadelesinde forma giyen 32 yaşındaki oyuncu 3 kez gol sevinci yaşarken, Keita kariyeri boyunca Mali Milli Takımı formasını da 70 kez giydi.

..............

byariff
08.Temmuz.2012, 22:21
Valencia'nın Las Palmas'tan aldığı Jonathan Viera Hayirli Olsun , Ispanyol kaynaklarinda okuduguma gore bu elemanda is varmis.

http://s5.as.com/recorte/20120705dasdaiftb_12/C280/Ies/Viera_quiere_dejar_misma_huella.jpg

http://www.as.com/futbol/articulo/viera-quiere-dejar-misma-huella/20120705dasdaiftb_13/Tes

bySperman
08.Temmuz.2012, 23:07
FM'de iyiydi ama gerçekte bilmiyorum.

Kaka Leite
09.Temmuz.2012, 07:32
Iniesta imzayı attı!
Barcelona'nın İspanyol yıldızı Andres Iniesta, Barcelona'da yapılan bir düğünle evli futbolcular kervanına katıldı.

http://img6.ressim.net/out.php/i5877556_tumblr-m6uzisukow1qje8d0o2-500-jpg

Sporx.com dış haberler

İspanya ve Barcelona'nın yıldız isimlerinden Andres Iniesta uzun süredir birlikte olduğu Anna Mortiz ile dünya evine girdi.

Katalan ekibinden takım arkadaşlarının yanısıra Samuel Eto'e ve Iker Casillas gibi birçok ünlü ismin katıldığı düğün Barcelona'nın Tamarit isimle deniz kenarı bir bölgesinde yapıldı.

Düğünün yapıldığı yere giden yolu futbolcuları görmek isteyen insanların çevrelemesine çok şaşıran Gerard Pique, Twitter üzerinden; "Tıpkı Tour de France gibi görünüyor." sözlerini yazdı.

........................

Kaka Leite
09.Temmuz.2012, 11:17
Sporting Lizbonlu Marat Izmailov'un menajeri, oyuncuyu iki İspanyol kulübün istediğini ifade etti.

Malaga ve Atletico Madrid Juventus ile ayrılığına kesin gözüyle bakılan Milos Krasic ile ilgileniyor.
Kaynak | Sporx

kalemci
10.Temmuz.2012, 15:22
Arda'ya 10 numaralı formayı vermiş Atletico Madrid.

byariff
10.Temmuz.2012, 15:43
evet seneye arda 10 numara giyicek haberleri geliyor.

La Liga'da 2012-2013 sezonu fikstürü, İspanya Futbol Federasyonu'nda (RFEF) yapılan kura çekimiyle belirlendi.

Ligde yeni sezon 18 Ağustos'ta başlarken, 1 Haziran 2013'te sona erecek. La Liga'nın ilk hafta maçlarında Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun da formasını giydiği Atletico Madrid, deplasmanda Levante ile karşılaşacak. Atletico Madrid, Real Madrid ve Barcelona ile sırasıyla 14. ve 16. haftalarda karşılaşacak ve ilk maçlarını da deplasmanda yapacak.

La Liga'nın ilk haftasında İspanya'nın iki büyük takımından biri olan Real Madrid sahasında Valencia'yı, Barcelona ise Real Sociedad'ı ağırlayacak.

Geçen sezonun lig şampiyonu Real Madrid ile Kral Kupası galibi Barcelona'yı karşı karşıya getirecek İspanya Süper Kupası da ilki Nou Camp Stadı'nda olmak üzere 23 ve 30 Ağustos tarihlerinde oynanacak. İki takımının ligdeki mücadeleleri de 7 Ekim'de Nou Camp'ta ve 3 Mart 2013'te Santiago Bernabeu'da olacak.

Bu arada, 29 Ağustos'ta ilk turu başlayacak Kral Kupası'nın finali de 18 Mayıs'ta oynanacak.

Öte yandan, RFEF, geçen yılki İspanya Süper Kupası'nda Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Barcelona Yardımcı Teknik Direktörü Tito Vilanova'nın gözüne elini sokması sonrasında Mourinho'ya verilen 2 maç ve Vilanova'nın da 1 maçlık cezalarını affetti.

Bu yıl yapılacak Süper Kupa maçlarında, Real Madrid'de teknik direktör Mourinho, Barcelona'da ise yeni teknik direktör Vilanova saha kenarından takımlarını yönetecek.

Kaka Leite
11.Temmuz.2012, 15:50
Real Sociedad Meksikalı futbolcu Carlos Alberto Vela Garrido'nın bonservisini Arsenal'den 4 milyon euro karşılığında alıyor. Vela'nın bir başka kulübe satılması durumunda Arsenal bu transferden %50 pay alacak. (AS)

Serdar Taşçı'nın menajeri Francesc di Frisco Taşçı'nın bonservisinin 12 milyon euro olduğunu söylerken henüz resmi bir teklif gelmediğini Barcelona'nın da üç seçenekten biri olduğunu açıkladı. (Mundo Deportivo)
Kaynak | Sporx

Ralph
11.Temmuz.2012, 15:59
http://img411.imageshack.us/img411/9637/kayserierciyesspordanba.jpg (http://img411.imageshack.us/i/kayserierciyesspordanba.jpg/)

Kayseri Erciyesspor A2 takımı orta saha oyuncusu 17 yaşındaki Selim Yağmur’un Barcelona’nın alt yapısına seçilmesi kulüpte sevinçle karşılandı. Basın Sözcüsü Kaan Savruk, ‘’U-13 takımımızın Türkiye 3’üncüsü olması ve Selim’in Barcelona alt yapısına seçilmesi, alt yapıma verdiğimiz önemin göstergesidir’’dedi.

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk ile Alt yapı antrenörü Mustafa Şimşek Özkeş ile U-13 takımı antrenörü Orhan Ülke kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda U-13 takımından bazı futbolcularla, Barcelona’ya seçilen Selim Yağmur da yer aldı. Basın Sözcüsü Kaan Savruk, U-13 takımının Türkiye 3’üncüsü olması ve Selim’in Türkiye’den Barcelona’nın alt yapı seçmelerine katılacak 3 futbolcudan biri olmasının, alt yapıya verdikleri önemi gösterdiğini söyledi. Alt yapı antrenörü Mustafa Şimşek Özkeş ise, U-13 takımının ve Selim Yağmur’un başarısının planlı çalışmanın ürünü olduğunu söyledi. Özkeş, ‘’1452 takımla başlayıp final grubuna kadar giden uzun yolda U-13 takımımız Galatasaray’a yenilerek Türkiye üçüncüsü oldu. 2008-2009 sezonunda U-14 takımımız Türkiye şampiyonu olmuş, A 2 takımımız Türkiye şampiyonasında Galatasaray’la final oynamıştı. Son yıllardaki bu başarılar yönetim kurulumumuz alt yapıya önem vermesi ve 10 antrenör arkadaşımızın gece gündüz özveriyle çalışmasının sonucu ede edilmiştir’’ diye konuştu. U-13 takımı antrenörü Orhan Ülke de, son yıllarda alt yapıda güzel gelişmeler olduğunu, her zaman çıtayı yüksek tuttuklarını söyledi. Ülke şöyle dedi: ‘’Türkiye şampiyonasında 3’üncü olduk. Galatasaray gibi önemli bir takıma kaybettik. Buna rağmen ortaya konulan mücadele ve çocuklarımızın başarısını görünce üçüncülüğe sevinemedik. Bu başarılan çok çalışmanın ürünü’’

HEDEF 100 YETENEKLİ FUTBOLCU ARASINA KALMAK
Barcelona’nın alt yapı seçmelerine katılmaya hak kazanan Kayseri Erciyesspor A-2 takımı futbolcusu
Selim Yağmur ise, hedefinin başarısını İspanya’daki seçmelerde de sürdürmek olduğunu söyledi. Selim, Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Emre Aşık’ın yaptığı seçmelere Kayseri’den 6 futbolcunun gittiğini, son oynanan maçta Barcelona’ya gidecek 3 futbolcudan biri olmayı başardığını anlattı. Selim, ‘’Futbolumu beğenen ve beni seçen Abdullah Avcı ve Emre Aşık hocalara teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. İnşallah buradaki başarımı İspanya’da da sürdürüp, kalıcı olmak istiyorum’’ şeklinde konuştu.

Barcelona’da 55 ülkeden gelen oyuncular, Ağustos ayında gerçekleştirilecek 'The Chance' elemelerine katılacak. Bu elemelerde Nike'ın seçkin antrenörleri tarafından izlenecek en iyi 100 oyuncu FC Barcelona'nın dünyaca ünlü gençlik akademisinde düzenlenecek global finalde yarışmak üzere İspanya'ya gidecek. Finale kalan 100 oyuncu, Barcelona'da yoğun bir eğitim ve rekabet ortamında dünyanın önde gelen antrenör ve yetenek avcıları tarafından değerlendirilecek. Futbolcular, sporcuları daha iyi yetiştirmeye yardımcı olan 'SPARQ performans' antrenman ve test sisteminin de aralarında bulunduğu Nike antrenman programları kullanılarak değerlendirilecek.

europeanconquer
11.Temmuz.2012, 18:32
İnşallah orada kalır.Biz yetiştiremiyoruz,Barca yetiştirsin.Tabi bu arkadaş da iyi bir futbolcu olursa İspanya'yı seçmesin ? :D

KanaKe
11.Temmuz.2012, 18:43
secilsin ne güzel iste, ispanya'nin mesut özil'i olur oda :)

Kaka Leite
13.Temmuz.2012, 00:58
Nilmar Katar’ı seçti

Villarreal'in Brezilyalı forveti Nilmar, Katar Ligi takımlarından El Rayyan'a transfer oldu.

..................

byariff
13.Temmuz.2012, 01:02
Emre Belozoglu: "10 yasimdan beri Atletico Madrid'i takip ediyorum."

Emre Belozoglu: "A.Madrid'in renkleri Türk bayraginin renkleri. Bu elbette takimi secmemde etkili oldu."

RaSenGan
13.Temmuz.2012, 01:48
Yapma Emre Yapma :D

ShevAnil
13.Temmuz.2012, 01:54
Emre Belozoglu: "10 yasimdan beri Atletico Madrid'i takip ediyorum."

Emre Belozoglu: "A.Madrid'in renkleri Türk bayraginin renkleri. Bu elbette takimi secmemde etkili oldu."

Kaynak var mı, gerçek mi bu açıklamalar :n:

byariff
13.Temmuz.2012, 02:12
evet tabiki gerçek yalan haber nie paylasayim.

ShevAnil
13.Temmuz.2012, 05:41
evet tabiki gerçek yalan haber nie paylasayim.

Estağfurullah, öyle bir şey demek istemedim zaten. :)

Emre umarım futbolu orada bitirir, yoksa bu iş kötüye gidiyor :n:

Kaka Leite
13.Temmuz.2012, 05:54
Athletic Bilbao'nun transferin gözdesi ismi Javi Martinez, yaptığı açıklamada kendisini Barcelona'da oynarken hayal edemediğini ve Bilbao ile olan kontratı sona erene kadar takımda kalacağını ifade etti. (Antena 3)

Real Madrid'in listesinde bulunan Luka Modric için konuşan PSG teknik direktörü Carlo Ancelotti, Hırvat oyuncunun çok büyük bir isim olduğunu ancak şu anda transfer hakkında bir şey söylemesinin mümkün olmadığını ifade etti. (Sportske Novosti)
.......................

BaGa TaRKaN
13.Temmuz.2012, 09:58
Bence Gerçek Değildir Zannetmiyorum. Tercüme Hatasıda Olabilir

Video veya Kaynak'daki Asıl Metni Görmek Lazım

Nedvedmania
13.Temmuz.2012, 10:14
Emre hala aynı emre :D

ForsakeN
13.Temmuz.2012, 10:15
Geyik yapılmaya çalışılmış. Adam 10 yaşımdan beri Atleti'yi tutuyorum dememiş ki, forumdaki herkes küçük yaşlarından itibaren Atletico'yu biliyodur yani.

Açıklamanın orjinali bu şekilde,

"Luis Aragones'in Atletico'ya gelmende etkisi oldu mu?
"Evet sözleşmeyi imzalamadan önce onunla konuştum. Luis bana bu formanın nasıl bir şey olduğunu açıkladı. Ben 10 yaşından beri Atletico'yu takip ediyorum. Türkiye'nin renkleri ile kurulan bir kulüp. İspanya'da ne kadar önemli bir takım olduğunu yavaş yavaş öğrendim.

barahir
13.Temmuz.2012, 11:43
Adam Madrid'i tutuyorum mu demiş? Ben de 10 yaşından beri Deportivo'yu takip ediyorum, ya da Portsmouth'u.. Ama koyu Fenerbahçeli'yim..

Kaka Leite
15.Temmuz.2012, 10:10
La Liga ekiplerinden Sevilla, Villareal'den kaleci Diego Lopez'i 3.5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

Barcelona'nın Brezilyalı sol beki Adriano'nun menajeri oyuncusunun Barça'da mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini ifade etti. (Radio COM)

Kaynak | Sporx

bySperman
15.Temmuz.2012, 10:40
Palop ve Javi Varas'tan daha iyi bir kaleci Diego Lopez.İyi transfer.

ShevAnil
15.Temmuz.2012, 17:27
Villarreal'den kimler ayrıldı, bilen var mı? Küme düşen takımda hala nasıl duruyor yıldız oyuncuları bilmiyorum :)

bySperman
15.Temmuz.2012, 17:29
Marco Ruben,Nilmar ve Diego Lopez'i biliyorum sadece :)

ShevAnil
15.Temmuz.2012, 18:57
Marco Ruben,Nilmar ve Diego Lopez'i biliyorum sadece :)

Teşekkürler, ayrılması gereken bir kaç futbolcu daha var benim gözümde. Kalırlarsa da Villarreal hemen geri gelir sanırım. :)

bySperman
16.Temmuz.2012, 00:00
Eğer Rossi ise o kalır gibi.Ama Valero ve Zapata gider.

Kaka Leite
16.Temmuz.2012, 13:13
@Ertem Şener ; Twitter
milan eski oyuncusu kaka ve iniesta için teklif sunmuş ... milano ayakta !!!

22 Numarayı verin sonra gerisine karışmayın.

Eski Kaka'yı izleriz eğer giderse.

bySperman
16.Temmuz.2012, 13:40
Kaka'yı alırlar ama İniesta'yı ... :D

Stan13
16.Temmuz.2012, 14:14
Santos ve Barcelona 60 milyon €'ya Neymar'ın transferi için anlaşmış. Transferin şuan mı yoksa gelecek sene mi gerçekleşeceği konuşuluyormuş sanırım.

byariff
16.Temmuz.2012, 23:38
Nuri o nasil sac stili ya :D

http://i.imgur.com/evmvi.jpg

BaGa TaRKaN
16.Temmuz.2012, 23:42
Tam Bir Ronaldo Hayranı Ama Şişkoş Olanından :D

Demekki Davalanın da Hayranı Burdan Sonuç Olarak Nuri Galatasaraylıdır Diyebiliriz :( Yanlış Yolu Seçmişsin Be Nuri'm Olmadı Bu Sana :uzgun:

bySperman
16.Temmuz.2012, 23:47
Özenecek adam kalmadımı ki gidip Allah'ın apaçisi Ronaldo'ya özendin :D

Kaka Leite
18.Temmuz.2012, 09:41
La Liga'nın son şampiyonu Real Madrid, Karpaty'nin forveti Lucas Perez için nabız yokluyor. 23 yaşındaki İspanyol oyuncu Rayo Vallecano'dan Ukrayna ekibine transfer olmuş ve geçtiğimiz sezon etkili bir performans göstermişti. (AS)

Barcelona ile Atletico Madrid, Cristian Tello için 6 milyon euroya anlaştı. Genç oyuncu Atletico Madrid ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. (Radyo Catalunya)

Kaynak | Sporx

bySperman
18.Temmuz.2012, 12:01
Barça geri almak için bir madde koymuştur.

Kaka Leite
18.Temmuz.2012, 12:03
Barça geri almak için bir madde koymuştur.

Barçayı anlamak mümkün değil ki ?

Kendi yıldızını satıyor sonra gidip parası ile geri alıyor.Nası iştir anlamadım :icon_lol:

bySperman
18.Temmuz.2012, 12:06
Ama çok uçuk farklar yok 1-2 milyonluk farklar oluyor artık.Sonuçta Fabregas'tan yedikleri kazık akıllarını başlarına getirdi ;:)

europeanconquer
18.Temmuz.2012, 12:38
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/559276_10151049448212389_1854212512_n.jpg

La Liga'da ki Türkler'de bir anormallik var :D Arda'da maşallah bonus kafa olmuş :D

bySperman
18.Temmuz.2012, 12:49
Arda Fellaini'ye özenmiş :zuhaha

byariff
18.Temmuz.2012, 15:03
Atleticonun Yeni sezon otobuslerinde ardaninda resimi var.:)

http://i.imgur.com/n1FPO.jpg

Facx
18.Temmuz.2012, 15:35
Ama çok uçuk farklar yok 1-2 milyonluk farklar oluyor artık.Sonuçta Fabregas'tan yedikleri kazık akıllarını başlarına getirdi ;:)

jordi alba ve pique de var bu arada tello yu bu 3 adamla kıyaslaştırmak son derece yanlış ne o yetenek var bu çocukta nede onlar gibi 16-17 yaşında gitti

Lim10
18.Temmuz.2012, 16:41
Artı Pique'ye aman aman bir para ödemediler.Şuan pişman olması gereken biri varsa o da Sir olmalı.

Kaka Leite
20.Temmuz.2012, 12:07
Valencia ile Real Madrid, Gago için 4 ile 5 milyon euro arası bir rakama anlaştı. Valencia yılda 1.5 milyon euro ödeyeceği Arjantinli yıldız ile 4 senelik sözleşme imzalayacak. (Marca)

Barcelona, takımdan ayrılması gündemde olan Afellay'ın bonservis bedelini 8 milyon euro olarak belirledi. Inter ve Arsenal'ın ilgisinin yanı sıra son günlerde Galatasaray'da oyuncuyla ilgileniyor fakat Türk takımı henüz bir teklifte bulunmadı. (AS)

Barcelona, Sporting Lisbon'un iki genç yeteneği Agostinho Ca ve Edgar IE bugün sözleşme imzalayacak. İki isim de önümüzdeki sezon B Takım'da forma giyecek. (Sport)

Kaynak | Sporx

Kaka Leite
22.Temmuz.2012, 08:45
Nuri Madrid kapasitesinde değil demiş Podolski zamanında ayarıda vermişti Nuri zamanı geçmiş sanırım tekrar vermek gerek :icon_biggrin:

KanaKe
22.Temmuz.2012, 11:46
podolski hayatinda madrid formasi giyemeyecegi icin kiskaniyor nuriyi :)

Kaka Leite
22.Temmuz.2012, 17:10
Real Madrid'e transferi gündemde olan Hırvat yıldız Luka Modric Tottenham'ın ABD'de yapacağı kampa katılmadı. Tottenham Başkanı Levy, Modric için 50 milyon euroluk bonservis bedeli belirledi. Real'in masanın üstüne koyduğu rakam 35 milyon euro... (AS)

Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes, "Athletic Bilbao'nun 40 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği Javi Martinez için; "40 milyon euro karşılayamayacağımız bir rakam. Bizim düşündüğümüz rakam 20-22 milyon arasında" dedi. (Bild)

Kaynak | Sporx

Kaka Leite
27.Temmuz.2012, 12:30
Barcelona, Arjantinli oyuncusu Javier Mascherano'nun sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı. Başarılı oyuncunun satın alma maddesine 100 milyon euro eklendi

Malaga teknik direktörü Manuel Pellegrini, Arsenal'in Santi Cazorla'yı transfer edemeyeceğini iddia etti.(Guardian)

Brendan Rodgers'ın sistemine uyduğunu söylediği Athletic Bilbaolu Amorebieta, Liverpool yolunda. Oyuncunun serbest kalma maddesi 45 milyon euro... (Marca)

Sevilla, Marsilya'dan Rod Fanni'yi transfer etmek istiyor. Bu durumda Azpi takımda kalabilir. (@Jon_LeGossip)

Kaynak | Sporx

pele96
28.Temmuz.2012, 17:28
The 25 players who will travel to the United States:

Goalkeepers: Casillas, Adán, Jesús.

Defenders: Arbeloa, Ramos, Albiol, Pepe, Varane, Coentrão, Nacho.

Midfielders: Xabi Alonso, Khedira, Sahin, Callejón, Granero, Özil, Lass, Kaká, Di María, Álex, Jesé.

Strikers: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín, Morata.
Diarra'nın fenerbahçeye gelmeyeceği kesin gibi gözüküyor.

RasAnt
31.Temmuz.2012, 02:21
O zaman Nuride adaya transfer olmayacak.

Her takım oyuncusunu kampa götürür elinde koz olur yani ister al ister alma diye,kampa almazsa transfer edecek takım daha rahat davranır naz yapar fiyat azaltır vs vs :)

Diarra olayı zaten olmayacak gibi gündemden düştü baya.

Kaka Leite
31.Temmuz.2012, 14:56
Keita ile yollar ayrıldıktan sonra arayışa giren Barcelona 15 milyon euroluk teklifle Arsenal'li orta saha Alex Song'a gidebilir. (Sport.es)

Real Betis'in orta saha oyuncusu Javier Matilla, önümüzdeki sezon ikinci lig ekiplerinden Murcia adına top koşturacak.(AS)

Kaynak | Sporx

Kaka Leite
02.Ağustos.2012, 17:03
İspanyol ekibi Real Betis, Hapoel Tel Aviv'in orta sahası Nosa Igiebor ile ilgileniyor.

Malaga'nın bu sabahki idmanına çıkmayan Santi Cazorla havaalanında görüntülendi. İspanyol oyuncu Arsenal'e transferi için sağlık kontrolün geçmek üzere Londra'ya uçuyor. Oyuncunun maliyeti 20 milyon euro dolayında olacak ve bu rakamla Arsenal tarihine geçecek.

Athletic Bilbao teknik direktörü Marceloa Bielsa, İspanyol forvet Fernando Llorente'nin takımdan ayrılmayacağını ifade etti. (El Mundo Deportivo)

Kaka'nın Milan'a dönüşü için Real Madrid başkanı Florentino Perez ile Milan'ın 1 numaralı yöneticisi Adriano Galliani arasındaki görüşme New York'ta yapılacak. (Football Italia)

Kaynak | Sporx

kalemci
03.Ağustos.2012, 06:48
İsteyenler için Los Angeles Galaxy - R.Madrid maçı : http://www.tribundergi.com/haber/los-angeles-galaxy-real-madrid-canli-yayin?utm_source=tribunn.com&utm_medium=urlshort

Beckham, Juninho, Donovan, Keane, Caslilias, Xabi ,Di Maria, Higuain, Diarra ve Kaka sahada.

Kaka Leite
05.Ağustos.2012, 20:38
Hoffenheim, Real Madrid B takımının golcüsü Joselu'yu 6 milyon euro karışılığında renklerine bağladı.

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, bir orta saha oyuncusu ile sözleşme imzalyacaklarını açıklarken çıkan haberlerde Kaka'nın takımda kalacağı, Nuri Şahin'in ise sadece kiralık olarak gideceği bilgileri yer aldı.

Barcelona'nın Fransız sol beki Eric Abidal, geçirdiği ameliyat sonrasında futbolu bırakmayacağını ve Aralık ayından önce futbola döneceğini açıkladı.

Malaga'da forma giyen Enzo Maresca yaptığı açıklamada, takım arkadaşları Santi Cazorla ve Rondon'un takımdan ayrılacaklarını doğruladı.

Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo, Amerika'da futbolun çok hızlı geliştiğini ve ileride bir gün bu ülkede futbol oynayabileceğini ifade etti. (TODOmercado)

Kaynak | Sporx

BaGa TaRKaN
06.Ağustos.2012, 19:14
Barcelona, İngiltere Premier Lig Takımlarından Arsenal'in Kamerunlu Defansif Orta Saha Oyuncusu Alexandre Song İçin 15M €'ya Anlaştıkları Belirtiliyor

MirrorFutbol

byariff
11.Ağustos.2012, 16:18
Atletico madrid"in falcao"ya 2.5m borcu vardi onu odemisler.

http://www.as.com/futbol/articulo/atletico-pago-25-millones-atrasados/20120811dasdasftb_11/Tes?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_term=futbol,+football,+soccer,+sport,+Real+Mad rid,+Barcelona&utm_content=futbol,+football,+soccer,+sport,+Real+ Madrid,+Barcelona

byariff
14.Ağustos.2012, 18:59
Falcao : Gece 11"de maç yapmak ? Ben o saatte uyuyor oluyorum"

http://www.marca.com/2012/08/13/futbol/equipos/atletico/1344890686.html

Corpus
17.Ağustos.2012, 02:54
Luka Mordic' in Real Madrid ile anlaştığının birkaç saat içerisinde açıklanacağı söyleniyor...Ve hatta bu transferin tam olarak bitirilmesi için KaKa' nın transferinin tamamlanmasının beklendiği de söylenenler arasında

mustangshelby
17.Ağustos.2012, 04:26
Barcelona, İngiltere Premier Lig Takımlarından Arsenal'in Kamerunlu Defansif Orta Saha Oyuncusu Alexandre Song İçin 15M €'ya Anlaştıkları Belirtiliyor

MirrorFutbol

Defans lazımken neden defansif orta saha alır bir takım. puyol ve pique ye güzel bir alternatif lazım devşirme mascheranoyla devam heralde.

KaRaBükLü KraL
17.Ağustos.2012, 05:30
Defans lazımken neden defansif orta saha alır bir takım. puyol ve pique ye güzel bir alternatif lazım devşirme mascheranoyla devam heralde.
Bence Barcelona alternatif olarak Mascherano'yu yazmış stoper için onun mevkii için Alex Song Busquets ikisi oynar tahminim duruma göre

vego
17.Ağustos.2012, 19:43
Simao Espanyol'da

https://p.twimg.com/A0gsiIQCcAE0eWC.jpg

byariff
17.Ağustos.2012, 19:50
nuri sahin belki satilabilir bugun as gazetesindede yaziyordu

Revolution
17.Ağustos.2012, 20:25
Beşiktaş'a hayırlı olsun :)

goosfraba
18.Ağustos.2012, 20:08
alex song barcelona'da.

19 milyon euro.

Facx
18.Ağustos.2012, 20:36
valla wenger e hem acıyorum hemde eski bi arsenal sempatizanı olarak sövüyorum ne diyim takımda ne kadar adam var 3-4 yılda gitti

byariff
18.Ağustos.2012, 20:37
wenger yeni cocuklar bulur rahat olun dunyada uzerine yok.

sarianet
18.Ağustos.2012, 20:44
valla wenger e hem acıyorum hemde eski bi arsenal sempatizanı olarak sövüyorum ne diyim takımda ne kadar adam var 3-4 yılda gitti

küfürlerinizi luzumsuz yere harcamayın ilerde lazım olur.

berkay123456
18.Ağustos.2012, 20:47
Gitmeleri Wenger yüzüne mi olduğunu düşünüyorsunuz?

Facx
18.Ağustos.2012, 21:00
küfürlerinizi luzumsuz yere harcamayın ilerde lazım olur.

:icon_redface::icon_redface: işin gücün yok mu senin ?

@berkay

tabiki tamamen wenger yüzünde değil işte o yüzden acıyorum dedim ama takım 7 yıldır başarısız sen hala gidip kapalı kutu transferler genç oyuncular alıyosun tecrübeli oyuncularda ayrılmak istiyo hem ben songun 20 m €dan daha fazlası ediceğini düşünüyorum çok ucuza gitmiş bu şişmiş transfer piyasasında

berkay123456
18.Ağustos.2012, 21:05
Belki de takıma büyük paralar kazandırdığı için hala menajer olarak görevine devam ediyordur.(edebiliyordur)

Facx
18.Ağustos.2012, 21:17
Belki de takıma büyük paralar kazandırdığı için hala menajer olarak görevine devam ediyordur.(edebiliyordur)

kayserispor mu hocam bu koskoca arsenal şampiyonluğu hedeflemesi gereken takım her sene en iyi 2-3 oyuncusunu satıyo önce k.toure adebayor sonra clichy nasri fabregas şimdide van persie song tamam bu adamları elinde tutsan ne takım olmuştun şimdi sportif başarı zaten büyük paralar kazandırır özellikle premier ligde ilk 2 ye giren takımlar çok büyük paralar alıyolar tamam o oyuncuların gitmesinin suçunu tamamen wengere atamayız - özellikle persie ve fabregas - ama sen gerekli yerlere gerekli oyuncuları almayıp her sene rakiplerini beslersen o adamlarda gitmek ister

Trabzonspor
18.Ağustos.2012, 21:20
İngiltere ligi kolay bir lig değil.Her zaman zirve yarışı içinde olmak kolay değil.Arsenal ve Wenger uyguladığı politika ile bu zirve yarışında uzak kalan taraf oldu ama finanasal sorunlarda bunda etkiliydi.

Bu sezon kazandıklarıyla ve diğer gelirlerle daha iyi bir kadro kurabilirler aslına bakılırsa.

Bu sezon şu 11 ile iyi olabilirler belki.

Sagna--Vermaelen--Koscielny--Gibbs
-----------------Diaby-------------------
-------Arteta------------Cazorla--------
Gervinho-------------------------Podolski
-----------------Giroud------------------

bySperman
18.Ağustos.2012, 21:23
Bugünkü Diaby bence Song'u aratmaz.Barça için iyi transfer,Song'u çok severim umarım başarılı olur :)

Facx
18.Ağustos.2012, 21:37
Bugünkü Diaby bence Song'u aratmaz.Barça için iyi transfer,Song'u çok severim umarım başarılı olur :)

Diaby Songtan hep kaliteliydi hep daha iyiydi bence en iyi dmc - mclerden biridir ama gel gör ki diaby sezonda 10 maça çıkarsa iyidir hep sakat bu adam :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ağustos.2012, 00:11
barca sadece 10 dakikalik bir sezon basi sendromu yasadi. :] kaldigi yerden devam ediyor.IY barca 4-1 r.sociedad sahadaki 11 mascherano ve dani alves disinda tamami altyapidan. yildiz almiyor, yildiz yetistiriyor adamlar. pique stopere monte edilirse mascherano yerine bir tek sag bek kalacak, oraya da yakinda birini yerlestirirler altyapidan :]

barahir
20.Ağustos.2012, 00:52
Barcelona Sociedad'ı evinde 5-1'le geçti
R.Madrid evinde Valencia ile 1-1 berabere kaldı..

Birazdan Levante At.Madrid maçı başlayacak..

uAburak89
20.Ağustos.2012, 01:24
Arda süper bir gol attı.

Arda Turan

nekop
20.Ağustos.2012, 02:39
Arda'nın golü güzeldi. Şuan 82. dakika durum 1-1 ve değişecekmiş gibi durmuyor. Geçen sezonki görünümünden uzak bir A.Madrid var sahada.

Kaka Leite
21.Ağustos.2012, 16:20
Puan Durumu
http://img1.ressim.net/out.php/i6055126_adsiz.png
Gol Krallığı
http://img1.ressim.net/out.php/i6055127_2.png
Haftaya Damgasını Vuranlar
http://img1.ressim.net/out.php/i6055128_3.png
Gelecek Haftanın Fikstürü
http://img7.ressim.net/out.php/i6055130_adsiz.png
Kaynak | Sporx

Kaka Leite
23.Ağustos.2012, 17:32
Atletico Madrid idmanında 3 Türk!

Atletico Madrid'de B takımda oynayan Cenk Güvenç, ilk kez Arda ve Emre ile birlikte antrenmana çıktı.

Milli futbolcu Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun formasını giydiği Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, bugünkü antrenmana, aralarında Atletico Madrid B takımında oynayan Türk futbolcu Cenk Güvenç'in de bulunduğu kulübün alt takımlarından seçtiği 17 futbolcuyu da çağırdı.

A takımdaki futbolcularla birlikte antrenmana çıkan B ve genç takımlardan gelen futbolcular arasındaki Cenk, ilk kez Emre ve Arda'nın yanında antrenman yaptı.

Simeone, B takımdan Cenk dışında Calero, Abian ve Cidoncha'yı da antrenmana çağırırken, Atletico Madrid C takımından 9 ve genç takımlardan da 4 futbolcuyu da antrenmanda denedi.

Antrenmanın ilk 15 dakikasını basına açan teknik direktör Simeone, bu 17 futbolcuya gelecekte A takımda forma giyme şansı bulabilecekleri mesajını verip, daha fazla motive olmalarını sağladı.

Kaynak | Ntvspor

Kaka Leite
23.Ağustos.2012, 18:54
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Kaka Leite twitter hesabındaki; "Real Madrid futbolcusu" yazısını kaldırdı.

......................

Kaka Leite
25.Ağustos.2012, 05:17
Günün Fikstürü
http://img6.ressim.net/out.php/i6074158_adsiz.png

Kaka Leite
26.Ağustos.2012, 05:32
Günün Fikstürü
http://img2.ressim.net/out.php/i6079644_adsiz.png

C h A o S
27.Ağustos.2012, 01:32
Barcelona zar zor 10 kişi Osasuna'yı Messi'nin golleriyle 2-1 yendi.Madrid maçını izlemedim ancak 2-1 yenilmişler.Baştan 5 puan fark yaptı Barça.Valla daha erken ancak 2.haftadan adamlar büyük avantaj yaptı.

C h A o S
27.Ağustos.2012, 01:33
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/544874_456874944327310_182667071748100_2002991_557 158416_n.jpg

bu forma doğru mu acaba

Ayrıca şu forma rezalet.Nasıl böyle bir forma yapmışlar anlamadım.İğrenç duruyor valla.

Mamadou
27.Ağustos.2012, 03:55
Real Madrid geçen sezonda kötü bir başlangıç yapmıştı ama Barcelona'da ilk haftalarda kaybedince puan farkı olmamıştı. Barcelona sezona iyi başladı. Chaos'un yazdığı gibi ilk 2 haftadan 5 puan fark büyük avantaj.

Kaka Leite
27.Ağustos.2012, 05:16
Günün Fikstürü
http://img3.ressim.net/out.php/i6083739_adsiz.png

Levante bırakmaz diye düşünüyorum.Atletico Madrid'de formsuz rakibini rahat yener...

Trabzonspor
27.Ağustos.2012, 14:22
Madrid Modric'i duyurdu.İyi bir transfer oldu bu.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 17:47
modric alindigina gore mesut ozilin kadrodaki yeri sallanmaya basladi. zaten formsuz basladi sezona, modrice yerini kaptiracak gibi gorunuyor.

byariff
27.Ağustos.2012, 17:49
modric belki xabi alonsonun yaninda oynar

BleedingMoon
27.Ağustos.2012, 17:49
......................

ilişkisi var yazısını ilişkisi yok'la değiştirmek gibi :D

BleedingMoon
27.Ağustos.2012, 17:50
bence sallanan di maria'nın yeri. gerçi oynayınca iyi oynuyor ama. jose mesut'u hayatta kesmez.

C h A o S
27.Ağustos.2012, 18:36
Bu Modric'in çok şişirildiğini düşünüyorum.İstatistiklerine bakıyorum ahım şahımda değil.Madrid kariyerinin pek parlak geçiceğini sanmıyorum.
2011/2012 sezonunda 36 maçta 4 gol,6 asist
2010/2011 sezonunda 32 maçta 3 gol,2 asist
2009/2010 sezonunda 25 maçta 3 gol,4 asist
2008/2009 sezonunda 34 maçta 3 gol,9 asist

Sonuç olarak 4 senelik Totthenham kariyerinde 127 maçta 13 gol 21 asist yapmış.Vasat bir istatistik.

ShevAnil
27.Ağustos.2012, 18:43
Modric sürekli oyun içerisinde olan bir oyuncu, iyi pas dağıtıyor. Bu yüzden böyle ön plana çıkabildi.

mustangshelby
27.Ağustos.2012, 18:57
ki ispanyada ingilteredeki formunun üstüne çıkacağını düşünüyorum hem yanında oynadığı futbolcu kabiliyeti farkından hemde ingiltere çok daha zorlu bir lig ispanyaya göre.

furkan58
27.Ağustos.2012, 18:58
Her şey istatistik değildir. Modriç oyunu okuyabilen ve iyi yönlendirebilen bir oyuncu.

mustangshelby
27.Ağustos.2012, 19:49
Sir'in de dediği gibi İstatistik mini etek gibidir;birçok şeyi gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.

Kaka Leite
27.Ağustos.2012, 19:59
Modric çok doğru bir hamle Real Madrid için ihtiyaçları vardı.Modric gibi oyunu şekillendiren bir oyuncuya istatistikler önemli değil...

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 20:33
modric'in istatiklerine bakmak aptallık olur. sonuçta geldiği takım ve takımın vizyonu belli. transferin son günlerine doğru ve tek transfer olarak gelmesi bir şeyleri işaret ediyor demektir. yanında mourinho gibi bi hoca varken gelişmemesi elde değil.

C h A o S
27.Ağustos.2012, 21:24
Tamam beyler fazla yüklenmeyin:D

Corpus
28.Ağustos.2012, 00:38
Athletic derbisi' nde :D Falcao' nun golüyle Madrid 1-0 önde.

Kaka Leite
28.Ağustos.2012, 06:10
Puan Durumu
http://img228.imageshack.us/img228/2526/adszkrp.png
Gol Krallığı
http://img255.imageshack.us/img255/3/11153291.png

darkkobal123
28.Ağustos.2012, 15:39
Madrid ve Bilbao kötü başladı. Madrid bir şekilde toparlar da Bilbao çok kötü. Geçen hafta 5, bu hafta 4 yediler.

sarianet
28.Ağustos.2012, 16:27
Falcao kaldigi yerden bu sezon ronaldo ve messiyi gececek zannimca

Fearless Coward
28.Ağustos.2012, 16:30
Falcao - Messi kapışması olur bu sezon...Falcao reyize güveniyoruz olacak gol kralı...

Kaka Leite
31.Ağustos.2012, 19:29
Kaka'nın geleceği belli oldu!

Sporx.com dış haberler
La Liga ekiplerinden Real Madrid'de transfer döneminin adı en çok dile getirilen isimlerinden olan Brezilyalı Kaka ve Portekizli Ricardo Carvalho'nun takımdan ayrılmayacağı açıklandı.

..........

Facx
01.Eylül.2012, 02:42
Lassana Diarra Anzhi de

Michael Essien 1 yıl kiralık olarak Real Madrid te

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Eylül.2012, 02:51
kaka-carvalho elele cimboma :D
SLigi paketi olarak gelirler bence ikisi birlikte...

zeck17
01.Eylül.2012, 03:00

agzından bal damlıyor toplamda maaslarla 10 a hallederiz :D

Kaka Leite
01.Eylül.2012, 03:01

Maalesef o şans kalmadı Mourinho satmayacağız gitmeyecekler dedi :(

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Eylül.2012, 03:03

hikaye onlar, tursusunu mu kuracak. kaka desen ondan once girla adam var. carvalhoyu da kullanir mi bilmem, cok cok dusuk ihtimal. bence ikisi de takimdan ayrilacak. zaten bu tur aciklamalar olunca mutlaka tersi oluyor :D

KaRaBükLü KraL
01.Eylül.2012, 03:06

Kaka bu transfer döneminde veya ara transferde mutlaka ayrılır takımdan.Modric'e o kadar parayı boşa mı saydılar:)Carvalho zaten yaşlandı ve Mourinho artık onu kadroda düşünmeyecektir.2 oyuncu da takımdan ayrılacaklar gidişat onu gösteriyo.Ancak o takım Galatasaray mı olur başka takım mı bilemeyiz tabii:)

darkkobal123
01.Eylül.2012, 14:24
Fenerbahçe mi Galatasaray mı alacak derken Rusya'ya gitti adam. :D Essien'de Madrid'in gücüne güç katacak nitelikte bir oyuncu.

Kaka Leite
03.Eylül.2012, 07:03
Toplu Sonuçlar
http://img59.imageshack.us/img59/8336/97565634.png
Puan Durumu
http://img545.imageshack.us/img545/6485/adszdqf.png

Kaka Leite
03.Eylül.2012, 07:21
Ronaldo şok etti: "Mutsuzum..."
Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'dan Granada maçı sonrasında şaşırtan bir açıklama geldi.

Sporx.com dış haberler
Real Madrid, La Liga'da Granada'yı 3-0 ile geçerken takımının iki golüne imza atan Ronaldo'nun gollerden sonra sevinmemesi dikkat çekti. Oyuncunun bu konuyla ilgili açıklaması ise oldukça ilginç oldu...
Maç sonrası gazetecilere konuşan Ronaldo, sevinmeme sebebini 'profesyonel' ve 'kişisel' sebeplere bağladı. "Golden sonra sevinmedim çünkü mutlu değilim. Sebebini kulüp biliyor. İnsanlar neden mutsuz olduğumun farkında." sözlerini kullandı.
Konuyla ilgili bu sözlerinden başka bir şey dile getirmeyeceğini belirten Ronaldo, Avrupa'da yılın futbolcusu olarak kendisinin değil Iniesta'nın seçilmesinin mi sebep olduğu sorusuna; "Bunun Iniesta ile ilgili yok. Dünya Kupası elemeleri için Milli takıma katılacağım. Orada bizim için çok önemli maçlar var." şeklinde cevap verdi.
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Avrupa'da Yılın Oyuncusu ödülünü Barcelona'dan Iniesta kazanmış ve Ronaldo'nun tören gecesindeki üzgün görüntüsü herkes tarafından fark edilmişti.

... Kaka sessizliğini bozdu! İlk kez...
Real Madrid'den ayrılması gündemde olan Brezilyalı yıldız Kaka, sessizliğini bozdu ve önemli açıklamalarda bulundu.
Sporx.com dış haberler
Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Ricardo Kaka, sessizliğini bozdu. Son 3 senede yaşadığı düşüşten, teknik direktör Jose Mourinho ile ilişkisine kadar bir çok önemli konuda açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu hala kendini çok iyi hissettiğini ve üst seviyede mücadele edebileceğini belirtti.
Ülkesinin önemli yayın organlarından Globo ile bir söyleşi yapan yıldız futbolcu; "30'lu yaşlarımın başındayım. Kazanılabilecek her şeyi kazandım. Bazen tüm bunların neden olduğunu sorguluyorum. Acaba devam etmeye değer mi? Ve hala 'Evet, devam etmek istiyorum' şeklinde yanıt veriyorum." dedi.
Real Madrid'de kalmak istediğini ve tekrar maç kadrosuna girmeyi beklediğini belirten Kaka; yaz transfer sezonunda takımda kalmasının kendi kararı olduğunu belirtti. Yıldız futbolcu; "Real Madrid'e yük olmak istemiyorum ancak hala takımdaysam bu herhangi bir teklif ve ya anlaşma olmadığındandır." şeklinde konuştu.
Mourinho ile olan ilişkisine dair açıklamalarda da bulunan yıldız futbolcu; "Profesyonel bir ilişkimiz var. Karşılıklı saygı üzerine kurulu. Asla sorgulamadım. Hocanın güvendiği futbolculardan oluşan bir grubun olduğunu düşünüyorum. Tek amacım onun güvenini kazanarak o gruba dahil olabilmek." şeklinde konuştu.
Antrenmanlar dışında çok fazla ekstra çalışma yaptığını vurgulayan Kaka, kısa bir süre sonra formayı alacağını belirtti. Taraftarların günden güne umudunu kaybettiğini farkettiğini söyleyen Kaka; "Real Madrid'e geldiğimden bu yana iki tane çok ciddi sakatlık geçirdim. Taraftarların günden güne umudunu kaybettiğinin farkındayım ancak ben kaybetmedim. Geçtiğimiz Ekim'den bu yana sakatlanmıyorum." dedi.

Ne kadar saçma bi son cümle ''Geçtiğimiz Ekim'den bu yana sakatlanmıyorum'' :zuhaha
Denedim sakatlayamadılar der gibi :D

darkkobal123
03.Eylül.2012, 15:55
C.Ronaldo'nun gelebileceği son nokta Real Madrid, ayrılacağını sanmıyorum.

BleedingMoon
03.Eylül.2012, 17:11
psg'ye ya da man city'ye gider anca.

Trabzonspor
03.Eylül.2012, 17:39
Ödülü alamadığı için üzgün olması normal.Daha ne yapayım diyor adam işte.

KanaKe
03.Eylül.2012, 22:00
PSG ye gitsin Ibra ile cosarlar

darkkobal123
04.Eylül.2012, 01:19
Ronaldo'nun mutsuzum demesinin sebebi, babasının ölüm yıldönümü olmasından dolayıymış sanırım.

sarianet
04.Eylül.2012, 02:49
real madride gelmek için dünyayı ayağa kaldıran adam mutsuzum diyor enteresan belkide tüm başarılara doyduğu için yeni heves arıyordur.
gel beşiktaşa mutluluk nedir tanımını tekrar yaparız burda biz sana yada gel fenere :D

Kaka Leite
04.Eylül.2012, 02:54
real madride gelmek için dünyayı ayağa kaldıran adam mutsuzum diyor enteresan belkide tüm başarılara doyduğu için yeni heves arıyordur.
gel beşiktaşa mutluluk nedir tanımını tekrar yaparız burda biz sana yada gel fenere :D

Maraton'da dün söylemişler Kaka gidecek diye mutsuz olduğunu söylemiş takımda istemediğim adamlar var demiş ayrıyetten :0:

eXcitinG
04.Eylül.2012, 13:30
Messi nin yıLLık 17 miLyon euro aLdığı ortamda bende 10 miLyon euro aLsam herhaLde mutsuz oLurdum.

Trabzonspor
04.Eylül.2012, 13:39
Ronaldo 15 almiyor mu abi?

sui generis
04.Eylül.2012, 13:43
Vay arkadas adamın mutsuz olması için ne kadar çok şey varmış :)

eXcitinG
04.Eylül.2012, 13:44
Ronaldo 15 almiyor mu abi?

10 aLıyor.

Trabzonspor
04.Eylül.2012, 13:55
10 aLıyor.

O zaman bu konuda da üzülmekte haklı :)

eXcitinG
04.Eylül.2012, 14:41
İbra biLe yıLLık 14 e imza attı.

darkkobal123
04.Eylül.2012, 14:53
2 Eylül günü babasının ölüm yıldönümüydü. Granada maçı da 2 Eylülde oynandı. Ronaldo bu yüzden attığı gollere sevinmedi. Hatta bi ara hıçkıra hıçkıra ağlıyordu yedek kulübesinde.

http://i.imgur.com/7gxFN.jpg

BleedingMoon
04.Eylül.2012, 16:03
profesyonel nedenlerden dolayı üzgün olduğunu söylüyor ama. duygusal nedenlerden bahsetmiyor.

darkkobal123
04.Eylül.2012, 16:17
profesyonel nedenlerden dolayı üzgün olduğunu söylüyor ama. duygusal nedenlerden bahsetmiyor.
Ronaldo Real Madrid yöneticilerine oynamak istemediğini söylemiş. (Büyük ihtimal ülkesine dönecekti ve ailesiyle birlikte olacaktı) Ama Real Madrid yönetimi buna izin vermemiş. Olay budur. Ronaldo'nun gitmeye niyeti olsa transfer sezonu bitmeden önce söylerdi bu niyetini zaten.

Kaka Leite
08.Eylül.2012, 09:54
Valencia'da sakatlık şoku!

İspanyol ekibi Valencia'ya, Cuma günü yaptığı idman sonrası hücumcu futbolcu Pablo Piatti'den kötü haber geldi.
23 yaşındaki Arjantinli Pablo Piatti'nin antrenman sırasında kolunu kırdığı belirlendi. Piatti'nin sakatlık sonrası 2 gün hastanede kalacağı ve toplamda 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Kaynak | Sporx

semih99999
08.Eylül.2012, 16:53
bu adam ne kadar şansız yav :uzgun:

Kaka Leite
15.Eylül.2012, 19:50
https://pbs.twimg.com/media/A2xR1YyCYAAVPN6.jpg

Antreman'dan bir kesit ;

Kaka harikasın ya :zuhaha

GeNç KaRTaL
15.Eylül.2012, 20:04
Olay nedir? :)

Homer J.S
16.Eylül.2012, 00:32
Sevilla yeniyor Madrid'i, maç hiç dönecek gibi değil ama belli de olmaz tabi..

europeanconquer
16.Eylül.2012, 01:05
Olay nedir? :)

Kaka Coentrao'nun formasını giymiş abi :n:

europeanconquer
16.Eylül.2012, 10:47
Real Madrid ile Barcelona arasında ki puan farkı şimdiden 8 olmuş.Vay anam Madrid'in haline.Bu gidişle 20. haftada falan ligi koparır Barca.

eXcitinG
16.Eylül.2012, 13:04
Adam eLinde Kaka gibi bir adam varken CaLLejon gibi yetenek özürLü bir adamı aLıyor oyuna. RonaLdo desen tamamen bitmiş bir görüntüde. Hafta içi City karşısında aLınacak bir mağLubiyet herşeyi bitirir.

Addolorato
16.Eylül.2012, 13:13
Hamit ve Nuri gibi bu takımı birarada tutan değerlerin ikisini birden yollayınca Real Madrid tabikide bir duraklama dönemine girdi. Ama toparlayacaklarına inanıyorum. (Tamam beyler sakin olun sadece şaka )

Trabzonspor
16.Eylül.2012, 13:17
Birbirine alışmış bir ekip olduğu için bu yıl daha iyi olmalarını bekliyordum onlardan ama beklenmedik bir şekilde kötü başladılar.Ronaldodaki sorunlar takımı etkiliyor.Takımı ondan başka taşıyacak adam olmamasından dolayıda kötü durumdalar bence.Umarım Ronaldonun sorunu neyse bir an önce çözerler.Real Modric'in yanında parası neyse verip 1'de forvet almalıydı.

Maçtan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, "Şu anda benim bir takımım yok. İlk yarıda da ikinci yarıda da çok hata yaptık. Sevilla galibiyeti, Real Madrid'de mağlubiyeti kesinlikle hak etti. Sevilla'ya tebrikler çünkü kazanmak için her şeyi yaptılar ve bunu şüphesiz hak ettiler. Biz de bu korkunç maçta mağlubiyeti hak ettik. Bugünkü maç Getafe karşılaşmasından farklı değildi. Kazanmamızı bir kenara koyacak olursak Granada maçından da çok farklı sayılmazdı. Son iki haftaki dedikodulardan ziyade birlikte bir takım ruhu ortaya koyabilmemizde sorun var." şeklinde konuştu.

barahir
16.Eylül.2012, 13:31
Mesut bitik, Ronaldo yok, Defansta sadece Pepe oynuyor canla başla, Di Maria desen bi öyle bi böyle.. Ben olsam 2. yarı Coentrao'yu alırdım Marcelonun önüne, Kaka'yı da Mesut'un yerine..

Ancak pek de şikayetçi değillim, Barcelona 8 puan farkı yakaladı bile.. Umarım daha da açılır..

darkkobal123
16.Eylül.2012, 14:30
Real Madrid'i bizim Kasımpaşa yener bu futbolla. :D Gelecek için umut vermiyorlar.

futureless
16.Eylül.2012, 16:13
Kondogbia'yı Sevilla almış ya la :uzgun: Kimi alacam şimdi FM'de orta sahaya ben. İyi topçu olur bu adam, bacaklar uzun iyi top kesiyor.

Bordo61Mavi
17.Eylül.2012, 00:39
Arda atti :)

sarianet
17.Eylül.2012, 00:40
Ahanda penalti

sarianet
17.Eylül.2012, 00:55
Arda cikinca kanali kapadim :) izleyesim gelmiyor

berkay123456
17.Eylül.2012, 01:15
4-0 dan 4-3 oldu maç şaka gibi.

darkkobal123
17.Eylül.2012, 20:10
Ne olursa olsun A. Madrid bu sezon zirveye oynayacak gibi.

Kaka Leite
18.Eylül.2012, 20:51
Toplu Sonuçlar
http://img2.ressim.net/out.php/i6199567_isp.png

Kaka Leite
20.Eylül.2012, 15:20
Puan Durumu
http://img3.ressim.net/out.php/i6205178_isp.png
Gol Krallığı
http://img6.ressim.net/out.php/i6205204_isp.png

semih99999
23.Eylül.2012, 00:48
barcelona da garip bi huzursuzluk var yav reyiz bugün çok sinirli ilk defa maç içinde kızdıgını görüyorum

Kaka Leite
24.Eylül.2012, 00:50
Vallecano - Real Madrid maçı, bazı taraftarlar tarafından stad ışıklarının kabloları kesildiği için yarın aksam 21.00'a ertelendi.

darkkobal123
24.Eylül.2012, 17:54
Vallecano - Real Madrid maçı, bazı taraftarlar tarafından stad ışıklarının kabloları kesildiği için yarın aksam 21.00'a ertelendi.
Bu olay Türkiye'de olsa şaşırmamda, İspanya'da olunca çok tuhaf ve enteresan geldi bana. :D

Kaka Leite
26.Eylül.2012, 14:34
Toplu Sonuçlar
http://img3.ressim.net/out.php/i6227521_12.png
Puan Durumu
http://img3.ressim.net/out.php/i6227522_13.png

Kaka Leite
27.Eylül.2012, 16:59
St. Bernabeu Kupası

Real Madrid, St. Bernabeu Kupası'nda Konuk Ettiği Kolombiya Ekiperinden Millionarios'i Dostluk Maçında 8-0 Yendi. Galatasaray'in Gündemindeki Kaka Hatrick Yapti.

Yavrum benim be yazmış 3 tane inanıyorum alacaksın sen o formayı..

İlk 5 golü buldum.

Ralph
30.Eylül.2012, 00:03
Barça maçı başladı :)

Ralph
30.Eylül.2012, 00:28
Sevilla 1-0 öne geçti

Edit: Tansiyonu yüksek bir maç oluyor. Top bir orada bir burada.

futureless
30.Eylül.2012, 00:34
Sevilla kontraya iyi çıkıyor. Barca bildiğimiz Barca görünümünde değil.

Ralph
30.Eylül.2012, 00:35
Sevilla kontraya iyi çıkıyor. Barca bildiğimiz Barca görünümünde değil.

Aynen. Çok sıkı hazırlanmış Sevilla belli ki maça. Zaten o yüzden yüksek tempo gidiyor maç.

futureless
30.Eylül.2012, 00:39
Şu ilk yarıyı atlatsın da Sevilla :D İkinci yarı yesin bi tane beni de sevindirsin :D

Negredo ikiyi atıyordu mükemmel bir plase çıkardı az farkla kaçtı.

futureless
30.Eylül.2012, 01:05
Negredo bu sefer attı. Harika oynuyordu zaten , haketti ve attı.

2-1 oldu çok iyi maç oluyor. Fabregas attı.

Ralph
30.Eylül.2012, 01:05
Coşkuuuuuun :D

berkay123456
30.Eylül.2012, 01:06
Bu maç döner :D

Ralph
30.Eylül.2012, 01:10
Fabregas taktı

futureless
30.Eylül.2012, 01:13
1den 0 verdim ben :D Bi 15-20 dk gol olmasın mümkünse.

Fazla kapandılar.

Ralph
30.Eylül.2012, 01:15
1den 0 verdim ben :D Bi 15-20 dk gol olmasın mümkünse.

Fazla kapandılar.

Bence Barça atar daha. Sen dua ette 1'den 2 bitmesin :D

Deus Dominus
30.Eylül.2012, 01:17
1'den 2 gol bulsunlar kaybettiğim parayı geri alayım canlı bahisten! Porto yaktı, Barça da yakmasın...

derken 2-2 yaptı Porto! Haydi çocuklar bir gol daha!

futureless
30.Eylül.2012, 01:30
Barcelona için tiyatro vakti :D

darkkobal123
30.Eylül.2012, 01:31
Messi şov başlıyor ... :D

berkay123456
30.Eylül.2012, 01:37
2 gelirse 3 te gelir.Yoksa böyle biter :D

futureless
30.Eylül.2012, 01:41
2 gelirse 3 te gelir.Yoksa böyle biter :D

Ağzını hayra aç :D

Deus Dominus
30.Eylül.2012, 01:46
Öf be arkadaş ben bunaldım, Sevilla oyuncularını düşünemiyorum :D 2-2!

darkkobal123
30.Eylül.2012, 01:46
Fabregas attı, durum 2-2, dakika 89.

Walter Sakana
30.Eylül.2012, 01:49
Barcelona futbol adına bu kadar güzellikler sunarken hakemler sayesinde en nefret edilen takımlardan biri oluyor maalesef. Tabi bazı oyuncularının çok numaracı olmasının da etkisi var bunda. Halbuki ihtiyaçları yok bunlara...

futureless
30.Eylül.2012, 01:50
Yazıklar olsun :D Fabregas'a en başta yazıklar olsun, o nası kendini atmaktı.

uAburak89
Vay arkadaş canlıdan deli para alınacak maçtı, riske giremedik.

darkkobal123
David Villa attı, 2-3 oldu, dakika 90+2 !

Deus Dominus
30.Eylül.2012, 01:51
Yine bir Barça maçıyla günü kurtardık. 10 liraya 40 lira geldi, Allah bereket versin :)

futureless
30.Eylül.2012, 01:53
17 oran gitti arkadaş. Ben canlıdan oynamadım. Başlamadan oynadım 1/0 'ı :D

darkkobal123
30.Eylül.2012, 01:54
Ne maçtı ama. :D

erdem344
30.Eylül.2012, 01:56
Mourinho evinde ne yapıyordur acaba :D

di canio
30.Eylül.2012, 14:20
Arkadaşlar bahis muhabbeti için konumuz mevcut, bu muhabbetleri burada değil de orada yapalım.

Barcelona yine, yine, yine hakem kararlarıyla maç kazandı. Ayıptır, yazıktır Sevilla'lı futbolcuların emeklerine.

Ralph
01.Ekim.2012, 14:23
İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Başkanı Florentino Perez, Santiago Bernabeu Stadı'nın yenileneceğini açıkladı.

http://img713.imageshack.us/img713/2554/ekranalntspy.png (http://img713.imageshack.us/i/ekranalntspy.png/)

Perez stadın yenilendikten sonraki hali için 4 proje üzerinde çalıştıklarını söylerken, "Hedefimiz Bernabeu'yu ve antrenman tesislerini yenilemek" dedi

Projeleri incelediklerini belirten başkan, "İmkan olursa stat kapasitesini arttıracağız. Yeni stadımızın Madrid'in ve dünyanın sembolik yapılarından birisi olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

kasım akdemir
01.Ekim.2012, 14:58
Sol üsttreki stadı beğendim ben....ama keşke daha kapsamlı görebilsek...

GeNç KaRTaL
02.Ekim.2012, 10:31
http://skorer.milliyet.com.tr/iste-madrid-in-yeni-stat-adaylari-/-/galeridetay/1605087/default.htm?PAGE=10

Kaka Leite
02.Ekim.2012, 17:04
Toplu Sonuçlar
http://img3.ressim.net/out.php/i6250030_isp-top.png
Puan Durumu
http://img3.ressim.net/out.php/i6250031_isp-puan.png

sarianet
07.Ekim.2012, 22:15
R7 attı real önde

Olm o nası kaçar lan

EndoplazmiK RetikuluM
07.Ekim.2012, 22:18
Reyiz çok güzel vurdu bence. 2.'yide kaçırdık ama sağlık olsun.

Edit: Nedir şu Messi'den çektiğimiz yeter artık :D

sarianet
07.Ekim.2012, 22:22
Messi attı 1-1

ReaList
07.Ekim.2012, 22:31
Emre sonunda 11'de. Emre ve Arda bu gece Malaga karşısına çıkıyor bu maç kaçmaz.

semih99999
07.Ekim.2012, 22:45
busquets hayatının maçını çıkarıyor :D

barahir
07.Ekim.2012, 23:10
Şu vuruşu değil Casillas bütün İlyaslar gelse kurtaramaz...

footballer33
07.Ekim.2012, 23:14
Messi & Ronaldo savaşı var sahada. 2-2 oldu maç. Son 22 dakika.

Börk
07.Ekim.2012, 23:39
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254694_428890100502136_808010159_n.jpg

Bir Cüneyt Çakır atasözü der ki ; PENALTI !

leventb12
07.Ekim.2012, 23:40
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254694_428890100502136_808010159_n.jpg

Bir Cüneyt Çakır atasözü der ki ; PENALTI !

Çok kalmaz o mesajın :)

Börk
07.Ekim.2012, 23:41

Altına yazayım o zaman Galatasaraylı'yım :)

footballer33
07.Ekim.2012, 23:42
Barca ilk puan kaybını yaşadı ve ligi erkenden koparma şansını kullanamadı. :)

Kaka Leite
08.Ekim.2012, 00:31

Mesajda herhangi bişey yok.

Biz zaten art niyet ile şakayı ayırt ediyoruz.Berk Galatasaraylı..

Nedvedmania
08.Ekim.2012, 00:31

1.si mesajda birşey yok. Genel bir espri o. Herkes yapıyor o espriyi artık. 2.si rahatsız oluyorsanız sebebini belirterek rapor yoluyla iletebilirsiniz. Burdan karşılıklı atışmaya girmek doğru değil.

Kaka Leite
08.Ekim.2012, 16:44
Toplu Sonuçlar
http://img1.ressim.net/out.php/i6271987_isp-top.png
Puan Durumu
http://img1.ressim.net/out.php/i6271988_isp-puan.png

darkkobal123
08.Ekim.2012, 16:53
Messi: 2 - Ronaldo: 2 :) Atl. Madrid'de ligi ilk 3 içerisinde bitirecektir.

futureless
08.Ekim.2012, 16:55
Barca ve Real gibi bir takımın daha çıkması lazımdı İspanya'da. Valencia finansal sorunlar yüzünden geri kaldı yine. Atletico Madrid iyi çıkış yaptı, bu sezon ligde de mükemmel başladılar. Yine de 3. olurlar bence ama geçen senelerdeki gibi 2. ile 3. arasında bu sefer 30 puan fark olmaz.

leventb12
08.Ekim.2012, 17:03
1.si mesajda birşey yok. Genel bir espri o. Herkes yapıyor o espriyi artık. 2.si rahatsız oluyorsanız sebebini belirterek rapor yoluyla iletebilirsiniz. Burdan karşılıklı atışmaya girmek doğru değil.

Ortalıkta atışma felan yok gördüğün gibi, sadece söyledim ama belliki sizlerinde hoşuna gidiyormuş. Bazıları hoş karşılamıyorda.

Tuskarr
08.Ekim.2012, 17:22
Şampiyon bu sene maalesef Barcelona.

footballer33
08.Ekim.2012, 22:51
Messi ve Barca hayranıyım; ama yiğide hakkını vermek lazım. Pedro ve Marcelo'nun bakışlara gel. :icon_biggrin:

http://d1210.hizliresim.com/12/8/ds9vp.jpg

darkkobal123
08.Ekim.2012, 23:05
Messi ve Barca hayranıyım; ama yiğide hakkını vermek lazım. Pedro ve Marcelo'nun bakışlara gel. :icon_biggrin:

http://d1210.hizliresim.com/12/8/ds9vp.jpg
Ronaldo airlines. :D

semih99999
21.Ekim.2012, 00:05
barcelona dan tiksindim :D o nasıl bir formadır

zeck17
21.Ekim.2012, 00:07
önemli olan forma değil içindeki ve 7 dakikada 2-0 oldu:D

semih99999
21.Ekim.2012, 00:19
o degil 3 oldu barcelona durmayacak gibi nerde eski o deportivo anladım mali kriz var ekonomik olarak kötü durumdalar bari altyapıdan 1-2 genç yerleştirin şu takıma bildigin bizim bank asya takımlarındaki stratejiyi seçmişler takıma tecrübeli deyip işe yaramaz futbolcuları doldurmuşlar :D biraz gaza geldim

zeck17
21.Ekim.2012, 00:37
o degil 3 oldu barcelona durmayacak gibi nerde eski o deportivo anladım mali kriz var ekonomik olarak kötü durumdalar bari altyapıdan 1-2 genç yerleştirin şu takıma bildigin bizim bank asya takımlarındaki stratejiyi seçmişler takıma tecrübeli deyip işe yaramaz futbolcuları doldurmuşlar :D biraz gaza geldim

seni duydular herhalde 3-2 oldu :D

edit : pizzi öyle bir frikik attı ki tam köşeye dakika 46 maç 4-3 oldu +10 olur mu acaba :D

edit2: barcelona 48 de 10 kişi kaldı mascherano oyundan atıldı

RaSenGan
21.Ekim.2012, 01:04
Barcelona 10 kişi kaldı müthiş bir maç oluyor :D Tam da yatıcaktım arkadaş ya :D

Walter Sakana
21.Ekim.2012, 01:04
Deportivo 3 Barcelona 4 - Mascherano kırmızı kart gördü (dk: 49).

The.Crow
21.Ekim.2012, 01:06
Acaip ikilemdeyim. İzliyorum maçı da. Acaba barcelona bu maçta 6 gol atar mı ki ?

zeck17
21.Ekim.2012, 01:07
o ne frikik ya muhteşem maç oluyor ve atar gibi bu barcelona :D

RaSenGan
21.Ekim.2012, 01:07
Ah be direkten dönmese 10+ ya giderdi maç :D

The.Crow
21.Ekim.2012, 01:08
Barcelona'nın 5.5 üstü kapanmış :(

The.Crow
21.Ekim.2012, 01:23
Bu ne sabırdır be Barça. 5 dakika boyunca top vermeden orta sahada pas mı yapılır.

Oceanus
21.Ekim.2012, 01:33
5-4 oldu 9 gol breh bu nedir arkadaş :)

The.Crow
21.Ekim.2012, 01:34
Messiiii.. 3-5 yaptı Barça. Bu Messi artık kendi başına oynamalı derken Alba kendi kalesine attı 4-5 oldu durum maça bak ha :))

Yanlız Jordi Alba kendi kalesine müthiş klas bir gol atmış :))

berkay123456
21.Ekim.2012, 01:37
Barça en son ne zaman 4 gol yemişti :)

uAburak89
21.Ekim.2012, 01:42
Barcelona bizim elimizde bulunan Avrupa liglerinde en çok gol yiyen lider unvanını alma peşinde herhalde. Bu skor ne böyle.

semih99999
21.Ekim.2012, 02:00

öyle bi sitem ettim ki adamlar ordan duydular :D benim sayemde maç dönüyodu bu arada ben 3-0 olunca maçı kapattım :n:

hakan769
21.Ekim.2012, 10:12
Barcelonaya bir maçta 4 gol atıp yine de yenilmek. Çok acımasız bu futbol.

OrcunFB
22.Ekim.2012, 01:18
Falcao 90'da, frikikten attı. :D

barahir
22.Ekim.2012, 01:29
Öyle ya da böyle atıyo Falcao.. Bu sefer de 90' Frikikten attı

davidvilla
22.Ekim.2012, 11:50
fm de messi alıyor tek basına butun defansı calımlayıp gol atıyordu sinirlenip saçma yapmışlar diyordum gerçekte de atıyormus fm cok gercekciymiş aslında özür diliyorum sigames

Kaka Leite
23.Ekim.2012, 02:23
Toplu Sonuçlar
http://img2.ressim.net/out.php/i6320984_isp-top.png
Puan Durumu
http://img2.ressim.net/out.php/i6320985_isp-puan.png

Kaka Leite
01.Kasım.2012, 22:33
Toplu Sonuçlar
http://img7.ressim.net/out.php/i6345048_isp-toplu.bmp
Puan Durumu
http://img7.ressim.net/out.php/i6345049_isp-puan.bmp

darkkobal123
01.Kasım.2012, 23:04
A.Madrid ve Barcelona yarışı harika gidiyor, Real Madrid'de toparlandı diyebiliriz artık.

Kaka Leite
01.Kasım.2012, 23:10
*Atletico Madrid, lig şampiyonu olduğu 1995-1996 sezonundan sonra, geçen 17 yılda en iyi sezon başlangıcını teknik direktör Diego Simeone ile yaptı. Ligdeki ilk maçında deplasmanda Levante ile 1-1 berabere kaldıktan sonra tüm maçlarını kazanan Atletico, ligin namağlup iki takımından biri olarak, lider Barcelona ile aynı puana yükseldi.

Atletico ters takım Barcelona'yı evinde yenecekler bence bu sene orada bilmem.Falcao özellikle çok alıştı umarım bir saçmalık yapıp ara transferde gemiyi bırakmaz.

Gidecekse adabı ile sezon sonu gitsin.Niyeti yok gerçi ama gitmeye..

Kaka Leite
04.Kasım.2012, 01:20
Soldado nefis attı..

lexoqe
04.Kasım.2012, 01:55
Atletico maçını canlı izleyen var mı ? Atletico bir gol atar mı ? Yüklü bir oyun oynayacağım 1 gole.

Kaka Leite
04.Kasım.2012, 01:56
Atletico maçını canlı izleyen var mı ? Atletico bir gol atar mı ? Yüklü bir oyun oynayacağım 1 gole.

Ben izliyorum, yükleniyor ben atıcak diyorum.Ancak seni de yanıltmak istemem :)

Falcao çok sessiz ve sinsi duruyor.Soldado'nun golünün altında kalmaz..

lexoqe
04.Kasım.2012, 02:03
Ben izliyorum, yükleniyor ben atıcak diyorum.Ancak seni de yanıltmak istemem :)

Falcao çok sessiz ve sinsi duruyor.Soldado'nun golünün altında kalmaz..

Maçta 7 korner var ve 7'si de Madrid'e ait. Ben de gol atar diye düşünüyorum. Ama bir gol kesin olur gibi :)

darkkobal123
04.Kasım.2012, 02:05
Atl. Madrid kesin gol atar ancak maçı çevirebilir mi orası muamma.

Trabzonspor
04.Kasım.2012, 02:49
Çok ilginç bir maç oluyor.Son dk'ya girildi. Ve ben yazarken Valencia 2'yi buldu.

Atleticoyu golle buluşturamaya çalışan tek isim Ardaydı benim izlemeye başladığımdan beri.Adrian,Falcao çok etkisizdi.Juanfran hangi topu aldıysa kaptırdı.

Kaka Leite
04.Kasım.2012, 02:50
Ne maç oluyo be :)

Valencia 10 kişi 2-0 yaptı, helal..

darkkobal123
04.Kasım.2012, 03:04
Son 10 maçta 22 gol atan takım Valencia engelini aşamadı.

lexoqe
04.Kasım.2012, 03:22
100 tl bastık Madird'e yaptığı işe bak

di canio
05.Kasım.2012, 19:01
Güiza, Malezya'nın Johor takımına kiralanmış.

darkkobal123
05.Kasım.2012, 20:49
Allah Johor takımı taraftarlarına sabır versin. :D

footballer33
06.Kasım.2012, 00:04
5 sene önce 27 gol ile İspanya La Liga gol kralı olan ve 2-3 sene öncesine kadar İspanya Milli Takımı'nda oynayan Guiza, Malezya'ya kadar mı düşecekti yahu?!

Kaka Leite
07.Kasım.2012, 04:55
Toplu Sonuçlar
http://img841.imageshack.us/img841/3039/sptop.png

Puan Durumu
http://img194.imageshack.us/img194/9789/sppuan.png

Universal
12.Kasım.2012, 02:00
Levanta - R.Madrid maçında ki saha Galatasaray Cluj maçında ki saha gibi, demek ki tek Türkiye'de olmuyor.

Börk
12.Kasım.2012, 02:18
Biri Şampiyonlar Ligi birisi lig maçı asıl dikkat edilmesi ülkeler gereken arası fark değil :)

OrcunFB
12.Kasım.2012, 03:07
Zorda olsa yendik Levante'yi. :cool: Bu zeminle ancak bu kadar. :)

Walter Sakana
12.Kasım.2012, 12:39
Arda Kaleciyi Çarşıya Gönderdi

uAburak89
12.Kasım.2012, 16:38
Kaleciyi Falcao'ya göndermiş, golü kendisi atmış Arda. :D

ReaList
12.Kasım.2012, 17:24
Arda biraz daha insiyatif alarak oynasa (Belki hocası izin vermiyodur) daha verimli olacaktır. Topla daha çok haşır neşir olan Arda, şimdikinden bin kat daha iyidir. Takım oyuncusu olmak önemli ama takım içinde kaybolmamak da gerek. Agüero'nun verdiğinin yarısını veya Diego'nun verdiklerini sergilemeye başladığı an Atletico'nun en önemli oyuncusu olacaktır.

davidvilla
13.Kasım.2012, 11:03
Simeona biraz fazla rakip savunmanın içine sokuyor gibi geldi arda'yı. Dışarıda topla bulusup oyun kurma gorevini daha çok gabi'ye falan veriyor

Walter Sakana
19.Kasım.2012, 01:07
Arda gene attı.

Atletico Madrid'e Granada deplasmanında 1-0'lık galibiyeti ve 3 puanı getiren gol:

Arda Gol

Mamadou
19.Kasım.2012, 01:45
Diego Simoene'ye helal olsun. Bu sezon Barcelona ve Real Madrid'e kafa tutan bir takım yarattı. Geçmiş sezonlarda Valencia iyi bir giriş yaparak acaba mı deniliyordu ama sonradan düşüyorlardı. Atletico'da bu durum yaşanmayacak gibi gözüküyor. Şu ana kadar gidişat iyi.

Walter Sakana
19.Kasım.2012, 02:21
Diego Simoene'ye helal olsun. Bu sezon Barcelona ve Real Madrid'e kafa tutan bir takım yarattı. Geçmiş sezonlarda Valencia iyi bir giriş yaparak acaba mı deniliyordu ama sonradan düşüyorlardı. Atletico'da bu durum yaşanmayacak gibi gözüküyor. Şu ana kadar gidişat iyi.

Çok keyif alıyorum Atletico'nun maçlarını izlerken. Çok ahım şahım bir futbol oynamasalar da takımdaki arkadaşlık ortamını hissediyorsun izlerken. Oyuncuların da keyif alarak oynadığını... Arda ve Emre'nin oluşu da Atletico'ya duyduğumuz sempatiyi arttırıyor tabi. Zamanında Nihat'lı, Xabi Alonso'lu Real Sociedad'ı izlerken aynı şekilde keyif alıyordum, yeniden La Liga'yı sevdirdi bana Atletico Madrid. Umarım Barça ve Real'e karşı geçen sezonki gibi ezilmezler ve lig sonuna kadar bu şekilde devam ederler. Bide şampiyon olurlarsa çok sevinirim...

darkkobal123
19.Kasım.2012, 16:20
Helal olsun Arda, aynen devam.

Kaka Leite
20.Kasım.2012, 21:48
Toplu Sonuçlar
http://img7.ressim.net/out.php/i6374609_isp-top.png
Puan Durumu
http://img7.ressim.net/out.php/i6374610_isp-puan.png