View Full Version : [18.Hafta] Beşiktaş - Eskişehirspor
GeNç KaRTaL
01.Ocak.2012, 18:33
http://img249.imageshack.us/img249/7504/bjkes.jpg (http://img249.imageshack.us/i/bjkes.jpg/)
footballer33
01.Ocak.2012, 23:44
Mutlak galibiyet bekliyorum. Güzel bir başlangıç yapacağımıza olan inancım tam 2. devreye. Rakipte, Alper Potuk (takımda kalırsa), Diego ve Dede cezalı. Ayrıca, yeni transferlerini 5 Ocak'tan önce oynatamayacakları için o konuda da sıkıntıları var. Defansif olarak zayıf bir Eskişehir olacak karşımızda. Beşiktaş'ta ise, Q7'nin eksikliği devam ediyor, fakat o olmadan da maç kazanabildiğimizi gösterdik önceki zamanlarda. Beklentim şöyle 11 çıkacağı yönünde:
Cenk
Hilbert - Sivok - Egemen - İsmail
Necip - Fernandes - Ernst
Veli
Almeida - Edu (Mustafa)
Mamadou
02.Ocak.2012, 00:59
Eskişehirspor'da önemli eksikler var. Kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah kazanırız.
Kato64
02.Ocak.2012, 01:10
Zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum arada yaptığımız gibi 3-4 maçlık galibiyet serisinin 2. maçı olacak bence .
anil luque
02.Ocak.2012, 02:36
Rakibin eksiği çok. Bizim ise eksiklerimiz giderek iyileşiyor. Saha ve seyirci avantajının yanında Karabük maçının ilk yarısındaki futbolumuz vs galibiyeti mutlak kılan faktörler.
3-0 gibi bir galibiyet bekliyorum.
Haydi şöyle güzel bir başlangıç yapalım :] En morallisinden olsun...
LaigLeNoiR
02.Ocak.2012, 03:09
Dede ve Diego gibi rakibin en etkili 2 oyuncusu yokmuş sizlerden duyduğum kadarıyla.
İnşallah 3 puanla başlarız 2.yarıya.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Ocak.2012, 23:42
Net bi galibiyet bekliyorum takımımdan. 3-0 4-1 gibi... Es-Es'in eksikleri hayati denebilecek seviyede (Dede,Angelo). Hem İnönü'de oynuyoruz. 1-2 haftadır taraftar takıma,Fernandes'e :) hasret,daha ateşli destekleyeceklerdir. Sonuç olarak Edu'dan gol,takımımdan farklı galibiyet bekliyorum.
fotosuki
03.Ocak.2012, 00:42
Simao'nun durumu nedir?
Deus Dominus
03.Ocak.2012, 02:35
Sonucu büyük ihtimalle Beşiktaş'ın lehine gelişecek karşılaşmanın ama güzel bir mücadelenin bizi beklediğini düşünüyorum. Eskişehir'deki bu değişiklik olumlu mu olumsuz mu yansır sahaya bilemiyorum ama Beşiktaş'ın kısa da olsa bu araya çok ihtiyacı vardı ve çok diri olacaklarına şüphem yok. Birde ekstra itici güç taraftar olunca, Beşiktaş galibiyeti çıkması en muhtemel sonuç olarak görünüyor.
besiktas1903
03.Ocak.2012, 22:15
Simao oynayabilecek herhalde, yarin ilk 11'de bekliyorum kendisini. Bakalim sakatliktan sonra nasil oynayacak. yenecegimizi düsünüyorum
anil luque
03.Ocak.2012, 23:14
Oynarsa güzel bir dönüş yapacağını düşünüyorum şahsen.
anil luque
04.Ocak.2012, 14:48
saatler mi geçmiyor bana mı öyle geliyor anlamadım :)
Bu arada Carva çift forvet çıkabilirmiş maça 4-2-3-1 den ziyade.
Zaman bana da geçmiyor Anıl aynen :] Çift forvete dönülsün tabi ya.
anil luque
04.Ocak.2012, 15:41
Bence Edu Karabük maçında solda çok çok iyi oynadı. Ernst-Necip-Fernandes ortaya. Edu-Almeida-Mustafa (keşke Burak olsa) çıkılabilir bence.
anil luque
04.Ocak.2012, 21:07
Cenk Gönen, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Egemen Korkmaz, Tomas Sivok, Fabian Ernsti Necip Uysal, Manuel Fernandes, Veli kavlak, Edu, Hugo Almeida.
ilk 11imiz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ocak.2012, 21:09
Karabük maçı 11'i. İsabet olmuş. :)
Offff yine mi Veli yine mi Veli yine mi Veli! Neden bir kez olsun Burak'ı denemiyor anlamıyorum ben.
anil luque
04.Ocak.2012, 21:11
Görkem önümüzdeki hafta Gaziantep maçında oynayacak bence Burak. Sabret accık:D
:icon_biggrin: Abi hani acaba ben mi sahada olmadığım için göremiyorum diyordum oynadığını ama gidenlerde hiç bir şey yapmıyor deyince artık yeter dedim. Adam aldığını vuruyor kaleye Allah ne verdiyse. Başka bir halta yaradığı yok. Hadi vurdukları da bir şeye benzese tamam ama...
anil luque
04.Ocak.2012, 21:16
Veli konusunda fazla abartılı konuşmak istemiyorum. Millet hiç bir halta yaradığı yok bomboş vs konuşuyor ama o kadar da değil bence. Herşeyden önce defansa fazlasıyla yardım ediyor. He ilerde biraz daha verimli olsa eyvallah.
Veli konusunda fazla abartılı konuşmak istemiyorum. Millet hiç bir halta yaradığı yok bomboş vs konuşuyor ama o kadar da değil bence. Herşeyden önce defansa fazlasıyla yardım ediyor. He ilerde biraz daha verimli olsa eyvallah.
Ben ilk geldiği günlerde Guti'nin yerine oynamasını bile istiyordum. Hatta adam almaya gerek kalmadı flan diyordum. Çok inancım vardı. Belki de gözümde çok büyüttüm ondan dolayı hayal kırıklığı oldu biraz aslında.
anil luque
04.Ocak.2012, 21:20
Guti'ye olan kızgınlığımızdan oldu onlar emin ol :)
Ah o Guti ilk geldiği gibi oynasaydı hep. Şimdi belki de farkla birinciydik.
anil luque
04.Ocak.2012, 21:22
Girme o konulara kardeşim :D
Gutisiz de oluruz sorun değil.
besiktas1903
04.Ocak.2012, 21:41
Veli zaten ilk baslarda oynadiginda iyi oynuyordu
Fenerbahçe puan kaybetmişken yenmemiz lazım kesinlikle.
europeanconquer
04.Ocak.2012, 21:56
Beraberlik harika olur :0: 0 iyidir candır canandır candandır.Maç ya Eskişehir galibiyeti ya da beraberlikle biter diyeyim.
Tek korktuğum isim Serdar Özbayraktar. Koşuları ve top sürüşü çok iyi.
http://img24.imageshack.us/img24/5545/ekranalntsix.png (http://img24.imageshack.us/i/ekranalntsix.png/)
GELİYORUZ!
Edu'nun iki tane etkili kanat pozisyonu oldu ama ikisinde de adeta ben kanat oyuncusu değilim dedi.
William Rookwood
04.Ocak.2012, 22:45
Yine Edu yine Edu. Hoca bu Edu'da ne buluyor anlamadım.
Edu'yu beğeniyorum istekli ve iyi top alıyor bu maç ama eğer Pektemek onun yerine oynasaydı bugün 2 gol atmıştık şimdi. Kanatları kullanışını beğenmedim Edu'nun.
William Rookwood
04.Ocak.2012, 23:00
Ekrem ne kaçırdı öyle
William Rookwood
04.Ocak.2012, 23:08
Beşiktaş güzel oynuyor, atıcak gibi
besiktas1903
04.Ocak.2012, 23:14
Buldugumuz pozisyonlardan yararlanamiyoruz..
Digiturk web tv den hiç memnun kalmadım ben. Her maç takılıyor. 8 mbit bir de netim üstelik. 20 dakikadır maç izleyemiyorum bu nedir ya!
William Rookwood
04.Ocak.2012, 23:16
Ralf bedavası hiç takılmıyor valla :n:
fotosuki
04.Ocak.2012, 23:23
Her maç aynı şey. Rakibe topu göstermiyoruz, kaptırınca hemen geri alıyoruz fakat pozisyonları gole çeviremiyoruz. Orta sahamız çok iyi bugün. Edu ile İsmail saç baş yoldurdu. Özellikle İsmail çok geri pas yapıyor.
William Rookwood
04.Ocak.2012, 23:46
Almeida %200lük pozisyonu kaçırdı
besiktas1903
sonunda girdi ya :D
William Rookwood
Sivok attı gizli forvet :D
Neymiş arkadaş bu Ivesa? Sonunda attık.
Edu kesinlikle Beşiktaş'ın futbolcusu değil. Harcadıda harcadı. Çok hantal.
Flawless Victory
05.Ocak.2012, 00:04
Digiturk web tv den hiç memnun kalmadım ben. Her maç takılıyor. 8 mbit bir de netim üstelik. 20 dakikadır maç izleyemiyorum bu nedir ya!
Bende sıkıntı yok. Modeme reset at. Benim hız iki katına çıktı birden.
byariff
05.Ocak.2012, 00:06
30mbit internetim oldugu halde digiturkwebtv"de maclar donuyuyor sahsen trgoals veya thugspordan izliyorum hic kasmiyor donmuyor.
maca gelirsek eses cok kapali oynuyor bence , edu ve almeida bence besiktasin topcusu degil
William Rookwood
05.Ocak.2012, 00:10
Almeida'nın ismi var sadece, kendisi sahada yok
besiktas1903
05.Ocak.2012, 00:22
Pektemek :D
William Rookwood
05.Ocak.2012, 00:31
Maç 2-0 bitti, tebrikler Beşiktaş. :)
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Mustafa Pektemek Türk futbolunun en iyi santraforu olacak. Hızlı, teknik, soğukkanlı, son vuruşların iyi harika bir golcü. Carva neden oynatmıyor ben anlamıyorum. Pektemek bence Almeida ve Edu'yu cebinden çıkartır.
Herneyse hakettiğimiz bir maçtı. Çok daha farklı olabilirdi skor ama buna da şükür. Bu şekilde oynadığımız sürece sorun yok.
fotosuki
05.Ocak.2012, 00:35
Takıma ara yaramamış. 70. dakikadan sonra orta saha ve forvet hattı çöktü. İsmail'e artık bir çözüm üretmeleri lazım, gelişeceğine daha geriye gidiyor.
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, İnönü Stadı'nda konuk ettiği Eskişehirspor'u, Sivok ve Mustafa Pektemek'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Puanını 35'e çıkaran Siyah-beyazlılar, ligdeki zirve yarışını sürdürdü.
http://img718.imageshack.us/img718/4198/ekranalntsmle.png (http://img718.imageshack.us/i/ekranalntsmle.png/)
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, İnönü Stadı'nda konuk ettiği Eskişehirspor'u, Sivok ve Mustafa Pektemek'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Puanını 35'e çıkaran Siyah-beyazlılar, ligdeki zirve yarışını sürdürdü.
Yoğun bir sis altında oynanan mücadele, hızlı başladı. Henüz ilk dakikada Serdar Özbayraktar'ın ceza sahası dışından sert şutu, üst direkte patladı. Bu pozisyon, adeta ilk yarı boyunca oynanacak mücadelenin sinyallerini verdi.
Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesinin ardından, tamamen hücum futbolu oynayan Eskişehirspor da, Beşiktaş'ın ilk yarı boyunca temposuna ayak uydurdu.
Beşiktaş, 30'uncu dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Ernst'in ortasına, ceza sahasında Ekrem vurdu ancak kaleci Ivesa, son anda çıkardı. Dönen pozisyonda ise Almeida sol tarafta topu kontrol etti. Kale sahasına ortasında, Veli boş kaleye topu gönderemedi.
İnönü tribünleri, 39'da da 'gol' diye ayağa kalktı. Soldan çok şık hareketlerle hareketlenen ilk yarının yıldızı Fernandes ortaladı. Arka direkte çok iyi yükselen Ekrem'in kafası ise direkten geri döndü.
Nefesleri kesen ilk yarı, golsüz eşitlikle sona erdi. İlk yarının büyük bölümünde devam eden yoğun sis, devre arasında etkisini daha da artırdı. İkinci yarının başlama vuruşu yapılırken, görüş mesafesi çok düşük bir seviyeye geldi. Hakemlerin devre arasında yaptığı toplantının ardından, maçın devam etmesine karar verildi ve ikinci yarıya Beşiktaş'ın vuruşu ile başlandı.
İkinci yarı ise Beşiktaş'ın baskısıyla başladı. 54'üncü dakikada ilk saniyelerinde, Almeida'nın boş durumdaki sert vuruşunu, kaleci Ivesa inanılmaz bir hamleyle kornere çıkardı. Fernandes'in kullandığı kornerde ise Sivok kafayı vurdu ve Ivesa'yı geçmeyi başardı. Beşiktaş bu golle, 54'üncü dakikada 1-0 öne geçti.
Üstünlük golünü bulan Beşiktaş, bu dakikadan sonra oyunu daha çok kendi sahasında kabul etti ve kontra ataklarla farkı artırmaya çalıştı. Almeida ile yakaladığı pozisyonlardan yararlanamayan Siyah-beyazlılar, zaman zaman kalesinde de Eskişehirspor'un yoğun baskısını hissetti.
Maçın son dakikalarında tempoyu düşüren Beşiktaş, hızlı gelişen bir atakta ikinci golü buldu.
Necip'in ara pası ile hareketlenen Mustafa Pektemek, kaleci Ivesa'yı da geçti ve boş kaleye golü yapmakta zorlanmadı.
Son dakikalarda en azından bir gol için bastıran Eskişehirspor'a, kaleci Cenk izin vermedi ve mücadele Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
NTVSPOR
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Ocak.2012, 00:39
Pektemek Gol Demek... :)
Deus Dominus
05.Ocak.2012, 00:45
Takıma ara yaramamış. 70. dakikadan sonra orta saha ve forvet hattı çöktü. İsmail'e artık bir çözüm üretmeleri lazım, gelişeceğine daha geriye gidiyor.
Çökme değil ama kötü alışkanlık devam ediyor, ligin ilk yarısında da buna benzer maçlar oynadılar ve ne zaman skoru korumaya kalktılarsa golü kalelerinde görüp puan kaybettiler. Sahadaki hücum oyuncuları kontratağa uygun olsa tamam ama birisi Almeida, birisi Edu :) Mustafa girdi de rahatlattı takımı, yoksa daha sıkıntılı dakikalar geçirebilirdi Beşiktaş.
Bunu dışında bir şey sormak istiyorum. Ankaragücü ile ilgili ne sıkıntısı var taraftarın? Anlam veremedim durup dururken küfürlü tezahüratlara. Hadi Batuhan'a olanları biraz anlıyorum da...
anil luque
05.Ocak.2012, 00:46
ilk 15 dakika pek top tutamadık ayağımızda ancak sonrasında da pek top göstermedik rakibe. Fernandes her geçen gün üstüne koyuyor. Bugün çok sık faule maruz kalsa da ince işleri iyi becerdi. İsmail'e haftalardır saydırıyorum burda ama gerçekten yazık ediyor kendisine. Beşiktaş'ın daimi sol beki konumuna gelmişsin geliştir kendini be kardeşim kat üstüne biraz.
Neyse uzatmaya gerek yok , tebrikler KARTALIM !
anil luque
05.Ocak.2012, 00:52
Carvalhal ligtv röportajına Türkçe başladı. Gün geçtikçe seviyorum bu adamı ya :) 2 goldeki sevinçleri de çok iyiydi :)
eXcitinG
05.Ocak.2012, 00:55
Fernandes in bu sezon oynadığı maçLarda yaptığı asist sayısı kaç biLen varmı ?
anil luque
05.Ocak.2012, 00:57
Fernandes in bu sezon oynadığı maçLarda yaptığı asist sayısı kaç biLen varmı ?
15 e yakındır bence Hayrettin abi.
eXcitinG
05.Ocak.2012, 00:57
15 e yakındır bence Hayrettin abi.
9 saydım ben ama tam emin değiLim.
fotosuki
05.Ocak.2012, 00:59
Veli niye hep uykudan yeni kalkmış gibi dolaşıyor anlamadım. Sürekli böyle mi bu adam?
Veli niye hep uykudan yeni kalkmış gibi dolaşıyor anlamadım. Sürekli böyle mi bu adam?
:icon_biggrin::icon_biggrin: Dimi öyle bir hali var.
anil luque
05.Ocak.2012, 01:04
9 saydım ben ama tam emin değiLim.
Ligde 4 gözüküyor ntvspor'a göre. Avrupa'da 5-1 lik Maccabi maçında 1 tane yaptı , Kiev maçında 1 tane yaptı 3-1 lik stoke maçında penaltıyı sayarsak 2 tane yaptı deplasmandaki Maccabi maçında 1 tane yaptı. Doğrusun sanırım abi.
Ligde 4 gözüküyor ntvspor'a göre. Avrupa'da 5-1 lik Maccabi maçında 1 tane yaptı , Kiev maçında 1 tane yaptı 3-1 lik stoke maçında penaltıyı sayarsak 2 tane yaptı deplasmandaki Maccabi maçında 1 tane yaptı. Doğrusun sanırım abi.
Ben geçen maçta kimlerin attığını hatırlamıyorum. Nasıl bunları aklında tuttun :icon_biggrin:
anil luque
05.Ocak.2012, 01:08
Ben geçen maçta kimlerin attığını hatırlamıyorum. Nasıl bunları aklında tuttun :icon_biggrin:
Allah vergisi :p
Böyle bir kurtarış var mı?
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=104980
anil luque
05.Ocak.2012, 01:38
hakikaten süper çıkardı bu topu
GeNç KaRTaL
05.Ocak.2012, 01:41
İlk yarıyı seyrettim sadece ve çok net fırsatlar harcadık.Özeti seyrettim biraz önce,ikinci yarıda da önemli fırsatlar kaçmış.Şimdi kazandık,önemli olan kazanmak ama bu çok gol kaçırma muhabbeti can sıkmaya başladı.Rahat kazanacağımız maçları zora sokuyoruz bu yüzden.Bir de Pektemek'in attığı gol çok hoşuma gitti.İlhan Mansız'dan sonra uzun süre yerli santrafor eksikliği hissettik.Sakatlık,şansızlık vs. olmazsa Pektemek'in onun yerini dolduracağı konusunda çok umutluyum.Kadrodaki en iyi forvet kesinlikle Pektemek bence.
footballer33
05.Ocak.2012, 01:48
Tebrikler Beşiktaş'ım. Hak ettiğimiz 3 puanı zor da olsa almayı bildik.
Pektemek, Almeida'nın 70-80 dakikada yapamadığını son dakikada yaptı ve golcüyüm diye bağırdı. :) Hilbert sanırım 1 ay yokmuş. Ekrem'e kaldı o bölge. Umarım devre arası sağ beke kiralık da olsa bir sağ bek transferi yapılır. Toraman sağ bekin adamı değil, Tanju desen hoca oynatmıyor zaten.
Yalnız, şöyle sevindiğimiz maçlarda illa önemli bir fire vermek zorunda mıyız ya?!
GeNç KaRTaL
05.Ocak.2012, 01:51
Al işte Hilbert sakatlanmış.Sezon başından beri şu sakatlık şansızlığı peşimizi bırakmıyor.Bu konuda en şansız takım biziz.
Tanju'yu görmenin zamanı geldi artık bence. Ekrem'de oynar orada ama Tanju oynasın artık.
anil luque
05.Ocak.2012, 01:54
Yabancı kontenjanından dolayı zaten Hilbert kesik yiyecekti ama bunun için sakatlanmasına gerek yoktu. Üzüldüm , çok da iyiydi gerçi performansı. Bir an önce iyileşir inşallah ve o bölge Ekrem yerine tanju'ya teslim edilir !
GeNç KaRTaL
05.Ocak.2012, 02:03
Bence Hilbert'in eksikliğini çok hissedeceğiz.Ne Ekrem,ne de hiç şans bulamayan Tanju dolduramaz yerini.
footballer33
05.Ocak.2012, 02:17
O bölgeye maliyeti fazla zorlamayacak bir isim bulunmalı bence kesinlikle. Tercihen yabancı olması daha iyi, yerli olarak pek yok çünkü sağ bekin yükünü kaldıracak bir adam. Kiralık olursa da daha yerinde bir hamle olacağını düşünüyorum.