View Full Version : [18.Hafta] Galatasaray - İBB
GeNç KaRTaL
01.Ocak.2012, 18:33
http://img337.imageshack.us/img337/5687/gsibb.jpg (http://img337.imageshack.us/i/gsibb.jpg/)
Homer J.S
01.Ocak.2012, 19:24
Takım olarak harika bir hava yakaladığımız açık. Fatih Terim ilk devrede de hemen etkisini gösterdi. Hani o hiç bulunmayan "2000 Ruhu" yakındır diye düşünüyorum.
Rahat bir maç çıkartırız tahminimce, 3-0 bekliyorum. Selçuk, Baros (x2)
Fearless Coward
01.Ocak.2012, 19:55
Zor maç işimiz zor...İ.B.B Tom'u da aldı Doka ile sağdan soldan çok tehlikeli gelecekler solda Balta var zaten kötü demiyorum ama Tom ve Doka'yı durdurması çok zor görünüyor...Alt biter maç ve beraberlik bekliyorum 0-0 1-1...
Zor maç işimiz zor...İ.B.B Tom'u da aldı Doka ile sağdan soldan çok tehlikeli gelecekler solda Balta var zaten kötü demiyorum ama Tom ve Doka'yı durdurması çok zor görünüyor...Alt biter maç ve beraberlik bekliyorum 0-0 1-1...
yanılmıyosam yeni aldıkları oyuncuyu 5 ocaktan sonra oynatabilcekler
Alicanfmfan
01.Ocak.2012, 22:42
Ligin ikinci yarısına iyi başlamak adına önemli bir maç , rakibimizin etkili adamları var ancak yani inşAllah evimizde galibiyetle başlarız ligin ikinci yarısına.
Allah utandırmasın.
Night_Mare17
01.Ocak.2012, 22:46
Formumuzu devam ettirirsek 3 atarız.
nannar
02.Ocak.2012, 00:06
İ.B.B. kontra oynayan bir ekip ve sezonun ilk devresinin özellikle son 5-6 haftasında ben takım savunmasını inanılmaz begendim. O yüzden korkum yok. Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum
b7baris
02.Ocak.2012, 02:33
yanılmıyosam yeni aldıkları oyuncuyu 5 ocaktan sonra oynatabilcekler
Doğrudur, Tom bizim maçta forma giyemeyecek. Ancak ilerisi için geçen sezon aynı takımda oynamış Tom ve Doka baya can yakar bu ligde.
William Rookwood
02.Ocak.2012, 19:51
Rahat kazanırız diye düşünüyorum
byariff
03.Ocak.2012, 21:57
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Kazım, Selçuk, Engin, Emre, Baros, Elmander
İBB: Hasagic, Rızvan, Metin, Zayatte, Eren, Visca, Cihan, Holmen, Mahmut, Doka, Webo
Deus Dominus
03.Ocak.2012, 22:10
Gece güzel başladı, güzel devam etsin. İki takımda iyi futbol oynuyor, özellikle Galatasaray müthiş bir hava ve rüzgar yakaladı. Bu kısa aranın o rüzgarı keseceğini pek düşünmüyorum. Sıkı ve seyre değer bir maç olacak orası kesin, galibiyete yakın tarafsa Galatasaray.
byariff
03.Ocak.2012, 22:14
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Kazım, Selçuk, Engin, Emre, Baros, Elmander
asiri derece ofansif kadro sonumuz guzel olsun.
byariff
03.Ocak.2012, 22:37
Aman allahim ne muthis bir gol 1-0 Hagi stili bir vurus.
William Rookwood
03.Ocak.2012, 22:39
Goooooooooooooooooooooooooool Emre gooooooooool
Night_Mare17
03.Ocak.2012, 22:40
Hagiiii vurdu ve goooool
byariff
03.Ocak.2012, 22:44
Visca 1-1 oldu
ReaList
03.Ocak.2012, 22:52
Webo sağlam rövaşata kaçırdı girse güzel olacaktı
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Ocak.2012, 23:07
Dk36 Webo muthis girdi cezasahasina ama Muslera golu onledi. Webonun Semihi gecisi harikaydi.
byariff
03.Ocak.2012, 23:12
Webo direk kirmizi , Semihin ayagina basti ama kasti degildi kirmizimiydi bilmem ama agir bir kart
anil luque
çok ucuz bir kırmızı kart oldu
Night_Mare17
Webo burası futbol sahası dostum sen cok yanlış yere gelmissin.
çok ucuz bir kırmızı kart oldu
ucuzmu ? adamın ayağı kırılıyodu neredeyse
anil luque
03.Ocak.2012, 23:16
ucuzmu ? adamın ayağı kırılıyodu neredeyse
Webo'nun istekli bir şekilde yaptığını hiç sanmıyorum o yüzden ucuz dedim. Ben de farkındayım sert bir pozisyon olduğunun.
byariff
kasti bir mudahele yok ama kirilabilirdi ayak bilegine basmis
Deus Dominus
Allah büyük sabır versin Webo'ya, çok zor İstanbul takımlarına karşı oynamak...
C h A o S
03.Ocak.2012, 23:17
Kart kararı doğru.Adamın ayağımı kırılması gerekiyor illa.Bastımı bastı.
He bu arada Doka'nın tekmesinede direk kırmızı vermesi gerekiyordu.Resmen kasti tekme attı.
anil luque
03.Ocak.2012, 23:19
Kart kararı doğru.Adamın ayağımı kırılması gerekiyor illa.Bastımı bastı.
He bu arada Doka'nın tekmesinede direk kırmızı vermesi gerekiyordu.Resmen kasti tekme attı.
Doka'nın pozisyonunda sonuna kadar haklısın ona sözüm yok ama Webo'nun pozisyon biraz ağır gibi geldi bana. Bilemiyorum görüş farklılıkları olur tabi. Özellikle biz Beşiktaşlılar Quaresma'dan falan bayağı bir alışkın olduğumuz için böyle faullere , kırmızıya şaşırıyoruz.
Deus Dominus
İ.B.B'nin kontratağını kesmeye çalışan oyuncu kimdi bilmiyorum, ona da sarı kart vermesi gerekirdi vermedi. Visca'yı gereksiz yere ittirdi Emre Çolak, uyarmakla yetindi? Tek taraflı bakmayın... Doka'nın yaptığı hareketi tasvip ettiğim çıkmasın buradan, kesinlikle rakibe kasıtlı yaptı hareketini ama Webo kararı ağır... gözü ve aklı sadece topta başka yerde değil...
William Rookwood
Kırmızı kart ağırdı bence, Elmander'in arkadan yaptığı müdehaleye benziyordu. Bilerek basmadı Semih'in ayağına.
Bakalım Webo'nun cezası da 1 maça düşürülecek mi ? çünkü bundan daha sert hareket yapan Elmander'in maç cezası 1'e düşürülmüştü.
C h A o S
03.Ocak.2012, 23:23
İlk yarıda kötü oynadık.İBB daha etkili ataklar yaptı.Melo'nun eksikliği çok hissediliyor.İkinci yarı mutlaka daha atak oynamamız lazım.Elmander'i güçsüz gördüm bugün.Sercan ve Riera girebilir oyuna.Kazım yine bildiğimiz Kazım.Adam geçemiyor.
He birde Hakan Balta biraz daha zorlasa İBB'yi öne geçiricekti.Geçen seneki haline bürünmüş bu maç.
SaLviO
03.Ocak.2012, 23:24
Ula hendikap 0 oynadık hadi :D
byariff
03.Ocak.2012, 23:24
Elmander etkisiz - kazim bildigimiz gibi yine etkisiz eleman. bence bi sercan ile riera iyi olur
yapmayın adama kırmızı çıkması için illa kasti mi yapması gerek ? bu arada emre çolak visca pozisyonunda yanlış hatırlamıyosam emre topu almaya çalıştı taç bizimdi kontraatak engelleme yoktu visca topu elinde tutarak engellemeye çalıştı asıl
RaSenGan
03.Ocak.2012, 23:26
Elmander de kasti yapmamıştı ama yedi kırmızı kartı.Bu da aynı hesap.İyi oynamıyoruz toparlanmamız lazım.
William Rookwood
03.Ocak.2012, 23:27
Emre'ye sarı verilmesi lazımdı Visça'ya yaptığı hareketten dolayı
Deus Dominus
03.Ocak.2012, 23:28
Bende senin gibi düşünüyorum Chaos. Melo'nun yokluğunda Ceyhun'u tercih etse sanki daha iyi olurdu. Engin daha ofansif bir oyuncu, geriye pek destek veremiyor. Selçuk'ta etkili olabileceği bölgelerden oldukça uzakta oynamak zorunda kalyor.
Ama Fatih Terim'e helal olsun, genç oyuncularına fırsat veriyor ve onlara olan güvenini de belli etmiş ki Emre de, Semih de sanki uzun zamandır forma giyiyorlar gibi. Kendilerine olan özgüvenlerinde de büyük katkısı olduğuna inanıyorum. Çokta şık bir gol attı, Visca ile gereksiz pozisyonu olmasa çok daha güzel olacaktı.
europeanconquer
03.Ocak.2012, 23:29
Pozisyonu izledim de Webo'nun büyük şanssızlığı olmuş.Zıplamaya çalışırken Semih'in ayağına iniş yapmış.Kırmızı kart maalesef doğru bir karar.İstesede istemesede futbol hataları affetmiyor.
http://img7.imageshack.us/img7/6819/hopn.png
byariff
03.Ocak.2012, 23:42
Emreeeeeeee fuzeyi yolladi 2 oldu
William Rookwood
03.Ocak.2012, 23:42
2 Oldu Emre çolak Hatrcik Bekliyorum Bu Maç
Redrum
03.Ocak.2012, 23:43
Emre nasıl attı yine? Çok merak ediyorum bu maçı ya :(
anil luque
03.Ocak.2012, 23:44
Yine ceza sahası dışından attı. Kornerden paslaştılar çaprazdan yerden vurdu güzel gol oldu.
William Rookwood
03.Ocak.2012, 23:44
İki golüde uzaktan vurdu biri 90'a diğeri yerden çok sert vurdu
Night_Mare17
03.Ocak.2012, 23:45
Hagiiiii 2 oldu
europeanconquer
03.Ocak.2012, 23:46
Sol ayağını yerim be Emre Çolak!
byariff
03.Ocak.2012, 23:49
Kazim senin gibi oyuncunun ben....
attirson
03.Ocak.2012, 23:57
http://img7.imageshack.us/img7/6819/hopn.png
Böyle bakarsan bir yere varamassın.Adamın topa gelişine bak topa bakarak gidiyor amacı topa dokunmak.Bence çok saçma bir kırmızı karttı.
europeanconquer
04.Ocak.2012, 00:03
Milan Baros Milan Baros oley oley oley :n: 3-1
Edit:Golde bariz ofsayt var.Hakem kötü bu maçta.
byariff
5 dakka icinde 3.cu gol vurusunda baros atti :) 3-1
attirson
Gol geliyorum dedi.Hakemin mükemmel performansı sürüyor.Harika bir gol bravo Baros.Pardon hakem. :)
anil luque
Gol ofsayt kokuyor ama Baros farkı 2 ye çıkardı.
Edit bariz ofsaytmış hakkaten , yanılmamışım.
Night_Mare17
04.Ocak.2012, 00:04
3 oldu baros. Ama ofsaytti
William Rookwood
04.Ocak.2012, 00:05
Gol ofsayt ama Baros gol atmayı haketti bugün
Night_Mare17
04.Ocak.2012, 00:08
Al iste hakana da yanlış ofsayt
Suicider
04.Ocak.2012, 00:09
Ofsaytti gol keske atmasaydik laf olcak birsuru yine.
byariff
04.Ocak.2012, 00:10
Kazimin hareketide cok sertti kirmizi verilse itiraz etmem iyi olurdu sari gordu haftaya yok keske kirmizi gorseydi ya :D
attirson
04.Ocak.2012, 00:11
Kazimin hareketide cok sertti kirmizi verilse itiraz etmem iyi olurdu sari gordu haftaya yok keske kirmizi gorseydi ya :D
Hakem costu bir kere. :)
AykutKocaman
04.Ocak.2012, 00:12
Oyunlar ofsayt,senaryolar kırmızı kart mı demek yoksa ?
attirson
04.Ocak.2012, 00:13
Kazım tepki çekmeye başladı.Yakındır Galatasaray'da kovar Kazım'ı.
byariff
04.Ocak.2012, 00:17
Selcugun frikigi guzel cikartti kaleci , Riera vurdu direkte patladi.
Kazım tepki çekmeye başladı.Yakındır Galatasaray'da kovar Kazım'ı.
Transfer yaparlarsa kazım ilk 11'i zor görür gerçekten çok bencil ve yeteneklerini kaybetmiş gibi oynuyor.
3.golü görmedim 3.golün öncesine kadar izledim maçı İBB iyi oynuyordu 10 kişi kaldıktan sonra da fena oynamadılar Galatasaray'ın kanatları geri dönmüyor geniş alan buldular ama değerlendiremediler her şey onların aleyhine işledi bugün.
europeanconquer
04.Ocak.2012, 00:17
Bakıyorumda Fenerbahçeli bazı arkadaşlar şike soruşturmasının hıncını bizden almak istiyorlar.Birileri o soruşturmayı bizim açmadığımızı da onlara iletirse çok memnun olurum :)
byariff
04.Ocak.2012, 00:22
Selcuk 4-1 oldu :)
attirson
04.Ocak.2012, 00:23
Bakıyorumda Fenerbahçeli bazı arkadaşlar şike soruşturmasının hıncını bizden almak istiyorlar.Birileri o soruşturmayı bizim açmadığımızı da onlara iletirse çok memnun olurum :)
Bana diyorsan hınç çıkarmayla alakası yok.Hani bizim maçlarda çok kücük bir hata olunca adımız şikeciye çıkıyor ya kendi maçlarınıza da biraz daha dikkat edin diye yazıyorum. :)
SaLviO
04.Ocak.2012, 00:24
Yanlış düşüncedesin
Fenerbahçelilerin kızdığı olay bu maçdaki hatalar bizim maçımızda bizim lehimize yapılsa medya durmazdı ama diğer takımlar için öyle değil
Night_Mare17
04.Ocak.2012, 00:24
4 oldu Selçuk. Sarmadı bu lig :D
byariff
04.Ocak.2012, 00:25
Gecen Sene Fenerbahce lehine çalinan kararlari biliyoruz Unutma Unutturma !
nese maca gelirsek guzel ve rahat galibiyet aldik Tebrikler aslanlar.
europeanconquer
04.Ocak.2012, 00:25
Bana diyorsan hınç çıkarmayla alakası yok.Hani bizim maçlarda çok kücük bir hata olunca adımız şikeciye çıkıyor ya kendi maçlarınıza da biraz daha dikkat edin diye yazıyorum. :)
Hayır.Lafım sana değil :)
SaLviO
04.Ocak.2012, 00:27
Gecen Sene Fenerbahce lehine çalinan kararlari biliyoruz Unutma Unutturma !
nese maca gelirsek guzel ve rahat galibiyet aldik Tebrikler aslanlar.
Geçen sene ligin ilk yarısında bize yapılan haksızlıklarıda unutma unutturma
iddada yattı :D 2 1 bitse teke kalıcaktık ne güzel :D
C h A o S
04.Ocak.2012, 00:29
İkinci yarı rakip eksik olunca güzel oynadık.Dahada farklı kazanabilirdik.Hakemle ilgili Doka'ya verilmeyen kırmızı ve Baros'un attığı gol bariz hataları.
Bu arada Kazım oyundan çıkarken bir taraf alkışladı diğer taraf ıslıkladı.O alkışlayan taraftarlar neyi alkışladı merak ettim.
Deus Dominus
04.Ocak.2012, 00:29
İşte Galatasaray'ın en büyük farkı bu sezon burada. Real Madrid'in de bu yönünü çok beğeniyorum, benzer düşünceyle oynuyorlar. Skor 3-1, maç bitmiş artık ama hala takımın ateşi dinmiyor, daha fazlasını atmak için hücum ediyor. 4-1'lik güzel bir galibiyet aldı Galatasaray tebrik ederim ama çok daha zor bir maç olabilirdi, işler lehlerinde gelişti.
Birşey daha söylemek istiyorum, kızmayın ama stadyumdaki taraftarlar bana tezahürat yapıyor gibi gelmiyor, bu gürültü...Bir birlik yok sanki, her kafadan ayrı ses çıkıyor. Ama psikolojik baskı konusunda birşey diyemem :) Yerde kalan her GS'li oyuncunu ardından Premier Lig tribünlerini andıran tepkiler güzel :)
ReaList
04.Ocak.2012, 00:31
Kırmızı'ya kadar Belediye
Yeşil yandıktan sonra Galatasaray
Maçın Özeti.
RaSenGan
04.Ocak.2012, 00:33
Emre'ye helal olsun.Deplasman maçlarında pek yok ortada ama Arena'da coşuyor :) Kazım bu takımın oyuncusu değil gerçekten.Kaç maç sonra ilk kez küfrettim :D Baros'un gol ofsayttı fakat dikkat ettiniz mi bilmiyorum Lig Tv yanlış çekmiş çizgiyi.Bir İBB'li oyuncu da çizginin arkasındaydı.Gol ofsayttı ama o çizgiyle çok açık ofsayt gibi gözüküyordu.İkinci yarı İBB'nin 10 kişi kalmasının rahatlığıyla baskılı oynadık.Webo kırmızı görmeseydi daha farklı bir maç olabilirdi.Engin'i pek beğenmedim bu maç.Sürekli iki üç adamın arasına girip düştü.Kazım berbattı.Hakan da flashback izletti bize (: Başka da sırıtan bir oyuncu yoktu takımda.Kazım'ın bir sonraki maç oynamayacak olması da iyi oldu :)
Suicider
04.Ocak.2012, 00:36
Bosverin beyler hinclarini cikarmaya calisiyolar he tamam hakem tff bizden sike yaptik :)
Ofsayt karari hataliydi keske atmasaydik.Emre colak adina cok sevindim 2 gol atti.Selcugun golde güzeldi.Korktugum maclardan biriydi galibiyet guzel oldu.Iyi aksamlar.
anil luque
04.Ocak.2012, 00:36
Geçen sene Rıdvan Dilmen Beşiktaş için "2-0 önde olduğu halde oyunu rakip yarı sahaya yıkıyor Beşiktaş.Bunu dünyada Barcelona ve Real Madrid'den başka yapan yok" diyordu. Galatasaray'ın bu sezonki durumu tam olarak olmasa da bu. Ancak kırmızı kartın Galatasaray'ın işini epey bir kolaylaştırdığını unutmamak lazım.
http://yfrog.com/nxosanvj
bumu kırmızı kart değil Allah aşkına !
anil luque
04.Ocak.2012, 00:51
http://yfrog.com/nxosanvj
bumu kırmızı kart değil Allah aşkına !
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/03/25/article-0-02A979BC000004B0-836_634x447.jpg
Buradan bakılınca bu ne yahu böyle iş mi olur deniyor değil mi ? Sarı kart bile çıkmadığını da belirteyim. Çünkü kasıt yok ortalıkta. He burada Diaby görmüyordu , Webo göre göre bastı diyeceksiniz. Semih daha hızlı davrandı olay bu. Webo'nun bilerek yaptığı yok bence.
europeanconquer
04.Ocak.2012, 00:54
Eğer Webo bilerek yapsaydı zaten durum daha vahim olurdu.
Nedvedmania
04.Ocak.2012, 00:55
3 süper gol ve 1 yeter be dedirten gol :D Helal olsun Aslanlara. Bence kırmızı kart doğruydu.
Kolay mı Sami Yen'de Aslan Cimbom'u yenmek !
Alicanfmfan
04.Ocak.2012, 00:57
Maç hakkında konuşmaya gerek yok , müthiş oynadık ve 3 puanı aldık , Diğer takımı tutan arkadaşlar buraya gelip ''Kırmızı kart ağır'' , ''Senaryolar'' , ''Bravo Hakem'' diyecekler , bunlara alışmak lazım , 40 puan yapmışız ne önemi var .
https://twitter.com/#!/Tim_Cahill
cahill aşmış :D
nannar
04.Ocak.2012, 01:00
İ.B.B. iyi mücadele etti.Sert de oynamaya çalıştı ancak gerçekten Selçuk İnan,Engin Baytar ve Emre Çolak gibi 3 yetenekli ismin ayagından çıkan her pası engellemek imkansız gibi birşey. 3'ünü de beğendim.Engin biraz daha akıllı oynarsa daha iyi olacak. Takım olarak yine hücumda da savunmada da elinden geleni yaptı herkes ancak Melo'nun eksikliği çok belli oldu. Tebrikler aslanlar...
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/03/25/article-0-02A979BC000004B0-836_634x447.jpg
Buradan bakılınca bu ne yahu böyle iş mi olur deniyor değil mi ? Sarı kart bile çıkmadığını da belirteyim. Çünkü kasıt yok ortalıkta. He burada Diaby görmüyordu , Webo göre göre bastı diyeceksiniz. Semih daha hızlı davrandı olay bu. Webo'nun bilerek yaptığı yok bence.
he orda vermedi diye bundan sonra hiç bi hakem vermesin dimi elmander e nie verdiler o zaman ?
europeanconquer
04.Ocak.2012, 01:02
https://twitter.com/#!/Tim_Cahill
cahill aşmış :D
Harry Kewell faktörü diyelim veya Cahill'in Galatasaray'a sempatisi olabilir ya da bize geliyor olabilir. :n:
Edit:
Cahill'in Rt lediği kız şunu yazmış :n:
''@Tim_Cahill Thank you Tim for you RT :)) everyone Follow me Now :)) WE are waiting you at GALATASARAY :))
William Rookwood
04.Ocak.2012, 01:02
Elmander'in pozisyonunda herkes doğru karar diyordu. Faul bizim lehimize olunca niye kimse doğru karar demiyor?
SaLviO
04.Ocak.2012, 01:03
Tim cahill cok ilginç bişeyler olabilir bence yada kewell etkisi de olabilir
anil luque
04.Ocak.2012, 01:04
he orda vermedi diye bundan sonra hiç bi hakem vermesin dimi elmander e nie verdiler o zaman ?
Yazdığımdan bunu çıkardıysan uzun uzadıya yoramayacağım kendimi.
3 puandan dolayı Galatasaray'ı , eksik kalmasına rağmen mücadelesinden dolay İBB'yi tebrik ederim.
Nocna Mora
04.Ocak.2012, 01:06
Gol ofsayt kokuyor ama Baros farkı 2 ye çıkardı.
Edit bariz ofsaytmış hakkaten , yanılmamışım.
3 oldu baros. Ama ofsaytti
Gol ofsayt ama Baros gol atmayı haketti bugün
Ofsaytti gol keske atmasaydik laf olcak birsuru yine.
Pozisyon dikkatli incelenirse yardımcı hakemin o ofsaytı sezmesine olanak yok. 1- önünde oyuncu var. 2- baros'un vücut hareketleri cok iyi farkedilecek gibi degil. gol atmayı haketmisti ofsayttan da olsa golü attı hakkını teslim etmek lazım cok calıstı. ayrıca ofsayt kacıran hakemden degil kacırmayandan süphe edeceksin.
Emre Colak'ı begenmeyenler vardı. Bu iyi bir cevap olmustur umarım onlar için. Hem hücumda hem de savunmada çok etkili. Oyunu istedigi zaman cok iyi yönlendirebiliyor. Kanattan kanada direk paslar ile dikine oynayarak, seçimleri de çogu zaman dogru. Basit ve teknik futbol oynuyor. Böyle devam ederse kendini cok gelisterecek.
İkinci yarı Galatasaray macın tek hakimiydi. 2.yarıda büyük bir hakem hatası yoktu.
Kazım bu takımda oynamayı haketmiyor. Kacırdıgı pozisyonlar, agır kalması falan iyice düşmüş fizik olarak. Cezalı duruma düşmesine sevindim.
Selçuk frikiklerde çok tehlike yaratıyor.
Hakan Balta 2.yarı oldukca iyiydi. Ofansı fazla düşündü bugün ve 2.yarıyı iyi oynadı gayet. Türkiye'nin en iyi yerli sol beki. Hücuma ve defansa katkısı eşit durumda. Sogukkanlı ve kritik bir oyuncu. Galatasaray onun gibi bir oyuncuya sahip oldugu için şanslı fakat bek oynadıgı için eksiklerini kapatması zor. Sürekli hareket halinde cünkü bu sistemde bekler. İleriye cıkıyor, ters kademeye giriyorlar. Biraz daha dikkatli ve oyunu okumasını gelistirmesi lazım.
Genel olarak gözlemlerim bunlar. Ayrıca cok zevkli bir mactı söylemeden geçemeyecegim. :)
attirson
04.Ocak.2012, 01:07
Yazdığımdan bunu çıkardıysan uzun uzadıya yoramayacağım kendimi.
3 puandan dolayı Galatasaray'ı , eksik kalmasına rağmen mücadelesinden dolay İBB'yi tebrik ederim.
Bu cevaptan sonra daha ne diyeceksin zaten. :)
Alicanfmfan
04.Ocak.2012, 01:32
Rıdvan Dilmen : ''Webo'nun kartı doğru''
sui generis
04.Ocak.2012, 01:33
maçı izlemedim, Rıdvan diyorsa doğrudur :)
Alicanfmfan
04.Ocak.2012, 01:35
maçı izlemedim, Rıdvan diyorsa doğrudur :)
Programı bende izlemedim , arkadaşlar Face'e yazmışta, paylasayım dedim.
William Rookwood
04.Ocak.2012, 01:36
Ben izledim. Rıdvan her zaman ki gibi güzel yorumladı maçı
Gncl1905
04.Ocak.2012, 01:44
Demekki yanlış :)
İyi galibiyet oldu, İBB'den korkuyordum açıkcası ama kırmızı kart onları bitirmiş.
Kırmızıya gelince bencede çok kırmızılık birşey yok ortada ama benzer Elmander'in kırmızısıda var.En azından hekemlerimizin standartı var diyebiliyoruz.Bence ne Elmander ne de Webo'nun ki kırmızı değildi, Kasıt yok çünkü.
Doka'ya verilmesi gereken direk kırmızı es geçildi.Engin kaç maç ceza almıştı hatırlamıyorum ama o kadar alması lazımdı Doka'nın da ama hakem sağolsun sarıyla geçiştirdi yanlış hatırlamıyorsam.Engin'de de suç var Sivas kalecisi gibi rol kesmedi!
Gol ofsaytmış bariz ama çakal Kazım hakemin önünü kapatmış :D Şu adamı yollayın artık ya, gol atsa bile sevinmiyorum.
byariff
04.Ocak.2012, 02:04
Elmander,kazim,baros bugun kotuydu elmander sanki yorgun gibiydi anliyamadim , kazm her zamanki gibi katkisi 0 neyseki haftaya oynamicak umarim hoca merthani oynatirda oda bidaha birakmaz formayi , aksine engini cok begendim , bir kez daha kanitladi"ki turkiyenin dikine gidebilen tek oyuncusu engin , guzel bir galibiyet aldik rahat bir macdi
byariff
04.Ocak.2012, 02:41
Macdan sonra semihin ayagi.
http://im.htspor.com/2012/01/03/702681_2e2977f5f1c845bc57f63023db9d0e6a.jpg?132562 6784
byariff
04.Ocak.2012, 02:45
http://a1201.hizliresim.com/t/4/1knuy.jpg
europeanconquer
04.Ocak.2012, 02:45
Şu yeşillikleri maydonoz sandım bir an :n: Meğersem çimmiş :D
William Rookwood
04.Ocak.2012, 02:50
Haşat olmuş çocuğun ayağı
Kasıt olayı oyuncuların kişilikleri ortaya gelirse konuşulur. Webo bilerek yaptı dendiğinde kasıt yoktu diyebiliriz. Aynen Elmander'de olduğu gibi. Bu pozisyona kasıt olmadığı için kırmızı kart ağır diyenlerin görüşüne saygı duyarım. Ancak bilenle bilmeyenin farkı da ortaya net çıkar. Futbolda davranış cezalandırılır, ahlaki ya da duygusal yönü değil. Şayet öyle olsaydı kasıtı geçtim doğuştan gelen refleks sonucu hareketlerde cezasız kalırdı. Kaleye giden topa refleks sonucu kalkan el gibi.
Geçen hafta Kayserispor maçında müthiş bir ofsaytı yakalayan Nihat hocamız bugün bariz bir ofsaytı es geçti. Bunun muhabbetini okulda mutlaka yapacağız. Tabi bizler Önder'in Konya'ya elle attığı gol sonrasında -orta hakem iptal etmesine rağmen- ısrarla ortasahaya koşarak gol değeri kazandıran da Nihat hocaydı diyerek Fenerbahçe'li kardeşlerimiz gibi olayı manipüle etmeyeceğiz. Delikanlıca haksız bir gol attığımızı kabul edeceğiz.
Sonuç olarak yardımcı hakemin maç sonucuna etki eden bir kararı var. 2-1 olan maçı 3-1'e taşıdı. Emre'nin golleri ise kendine güvenini artıracaktır.
E.Cartman
04.Ocak.2012, 09:42
Ben tribündeydim, maçın pek zevkli olduğunu söyleyemem. Ama 4 tane gol atmamız maça renk kattı. Engin'i hiç beğenmedim dün ben, çok tutuktu tamam dikine oynayabiliyor ama çok top ezdi, Elmander'de bozuktu. Son olarakta Güney Tribüne amigo diye o adamı kim diktiyse saygılarımı sunarım. Bu sezon hep aynı adammıydı bilmem ama o arkadaştan amigonun "i"sinin üzerindeki nokta bile olmaz. Futbolla alakasız bi adam çıkarsak daha rahat organize olurduk.
BaFraLı
04.Ocak.2012, 15:39
Şu Engin Baytar denen futbolcu iyi de oynasa kötü de oynasa terbiyesizin önde gideni yahu. Bu adam ilk 11 de oynayınca maçtan soğuyorum. Ne kadar itici bir tiptir. Rakip takım oyuncularına Allah kolaylık versin Engin ile oynayınca. Çirkefin önde gideni.
Semih'inde sanki ayağı kopmuş. Çok komik bir kırmızı kart olmuş bana göre.
İBB A.Avcı'dan sonra büyük düşüşte. Emre Çolak'ın da gol atması çok sevindirici. Takıma monte oluyo yavaş yavaş.
Flawless Victory
04.Ocak.2012, 16:02
Şu Engin Baytar denen futbolcu iyi de oynasa kötü de oynasa terbiyesizin önde gideni yahu. Bu adam ilk 11 de oynayınca maçtan soğuyorum. Ne kadar itici bir tiptir. Rakip takım oyuncularına Allah kolaylık versin Engin ile oynayınca. Çirkefin önde gideni.
Semih'inde sanki ayağı kopmuş. Çok komik bir kırmızı kart olmuş bana göre.
İBB A.Avcı'dan sonra büyük düşüşte. Emre Çolak'ın da gol atması çok sevindirici. Takıma monte oluyo yavaş yavaş.
Resimden anladığım kadarıyla Semih'in ayağında baya morartı var. Kırmızı kart olması için illa rakibin ayağının kırılması gerekmiyor. Hatırlıyorum Barcelona-Galatasaray maçında Hakan Ünsal sırf rakibe hızlı girdiği için, rakibe değmemesine rağmen, kırmızı kart görmüştü Markus Merk'ten.
byariff
04.Ocak.2012, 18:02
Daha ayrintili resim icin.
http://b1201.hizliresim.com/t/4/1kwlt.png
William Rookwood
04.Ocak.2012, 18:11
Ayağına bilerek basmamış ama aynı pozisyonda Elmander'e de kırmızı kart verildi. İki kararda bana göre yanlış ama Elmander'e veriliyorsa Webo'yada verilmeliydi
RaSenGan
04.Ocak.2012, 18:15
Yahu bildiğin bastı işte adam az bastı çok bastı kastiydi değildi falan hikaye aslında.Bastı mı bastı.Kırmızı doğru mu doğru.
furkan58
04.Ocak.2012, 19:50
Maçı izlemedim yorum yapamayacağım sadece okuduklarımda Elmander'in pozisyonunda yargara koparan arkadaşlar Webo'nun pozisyonunda çok rahat konuşuyolar dikkatimi çekti .
William Rookwood
04.Ocak.2012, 20:11
Serdar Kesimal'da öldü zaten .
Maçı izlemedim yorum yapamayacağım sadece okuduklarımda Elmander'in pozisyonunda yargara koparan arkadaşlar Webo'nun pozisyonunda çok rahat konuşuyolar dikkatimi çekti .
Ben Elmander'in pozisyonunda da hatalı kasıt yok demiştim, Webo'nun pozisyonunda da, Zokora'nın pozisyonunda da aynı şeylşeri söylemiştim. Hatta maçı izlerken isyan ettim verilen kartlara. Karşımızda ki takım isterse kanlımız olsun yinede hakkı yeniyorsa sessiz kalmam. :)
europeanconquer
04.Ocak.2012, 21:35
Neyse kırmızı karta gelirsek Webo ile Elmander'in pozisyonunu karşılaştırmayın ikisi çok farklı pozisyonlar.Her ikisi de kırmızı kart tabi ki.