View Full Version : [18.Hafta] Orduspor - Fenerbahçe
GeNç KaRTaL
01.Ocak.2012, 18:33
http://img259.imageshack.us/img259/9537/ordfb.jpg (http://img259.imageshack.us/i/ordfb.jpg/)
ReaList
01.Ocak.2012, 20:43
Yenilmeyiz ama kazanır mıyız ? bilmiyorum, bu golcülerle (!) zor olacak.
byariff
01.Ocak.2012, 20:52
Hector Cuper ile ilk macina cikiyor ordu maci almak icin ellerinden geleni yapcaklardir ordu kaybetmez.
SaLviO
01.Ocak.2012, 23:42
Kazanırız gibime geliyor alex atar attırır
byariff
03.Ocak.2012, 15:11
Sakatlığı bulunan Fenerbahçe kaptanı Alex, Orduspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı.
ReaList
03.Ocak.2012, 15:19
Bence Alex'in olup olmamasının pek bir önemi yok, önemli olan Alex olmadığı zaman 2 forvet yerine tek forvet çıkma yanlışımız, "ya da tek forvet oynayacaksak, fazladan defansif ağırlıklı oyuncularla başlamamız" bu yanlışlar yüzünden puan kaybediyoruz. Çünkü ileride çoğalamıyoruz.
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Topuz-Emre-Cristian
Dia-Bienvenu-Stoch
dizilimini uygulamak için eşsiz maç.
SaLviO
04.Ocak.2012, 00:46
gs kazandı kazanmamız gerekiyor
attirson
04.Ocak.2012, 00:48
Çok zorlu bir maç olucak bizim için transfersiz bu sezonu götüremeyiz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Ocak.2012, 00:49
gs kazandı kazanmamız gerekiyor
Bu cumleyi unutmustuk, uzerinden bayaa gecmis :D
Alex'in yerine özer oynuyor zor maç olacak.
anil luque
04.Ocak.2012, 19:25
Orduspor'un puan alacağını düşünüyorum. Alexsiz Fenerbahçe'nin işi çok zor.
furkan58
04.Ocak.2012, 19:51
Özer bu maç kendini göstermeli uzun süredir beklediği mevkide oynıcak ben genede Dia - Bienvenu ( Semih ) - Stoch forvet hattıyla başlamasını isterdim .
William Rookwood
04.Ocak.2012, 20:17
Bogdan Stancu harika attı
C h A o S
04.Ocak.2012, 20:17
Stancu ne attı öle be.
Fearless Coward
04.Ocak.2012, 20:18
Haftanın golü olacak gol...Çok fena zımbaladı öyle böyle değil valla ağzım açık kaldı...
byariff
04.Ocak.2012, 20:18
Stancu muthis gol atti
anil luque
04.Ocak.2012, 20:20
Stancu çok fena astı. 1 dakika sonra Culio çok bencilce davrandı 2-0 olabilirdi.
İki dakika yemeğe gidiyim dedim gol olmuş. Çok sağlam gol.
Eee geçen haftadan ne farkı var bu takımın? Yazıklar olsun hiçbirşey demiyorum artık.
Bence Özer Ankara'dan transfer olmamış olsaydı şu an potansiyeli çok daha yüksek olurdu.Yazık şu haline. Sezer'e de aynısı olacak büyük ihtimal.
William Rookwood
04.Ocak.2012, 20:48
Fenerbahçe'ye acil forvet lazım. Bienvenué ile yürümüyor.
SaLviO
04.Ocak.2012, 20:49
forvetsiz oynuyoruz resmen özeride saymazsak bi karı yok 9 kişi oynuyoruz
attirson
04.Ocak.2012, 20:52
Yönetim elini çabuk tutsa iyi olucak transferlerin gelmesi lazım artık.
Trabzonspor
04.Ocak.2012, 20:52
Sakatlandıkdan sonra oldu böyle bu adam sanırım.
attirson
04.Ocak.2012, 20:53
Yıllık 4 ton fındık , çift yemiye bize gel Alex.
Orduspor pankartı. :D
Nocna Mora
04.Ocak.2012, 20:54
Stancu forvette oynadıgı zaman ne kadar etkili olabilecegini gösteriyor. Orduspor birazcık daha önde karsılarsa oyunu daha da iyi olacaktır. Çok etkili bir takım olacak böyle giderse Ordu. Yeni hoca yaramış ;)
nannar
04.Ocak.2012, 20:54
nasıl gidiyor maç? sıkıcı mı, akıcı mı? ortada mı yoksa bir takım baskılı mı?
Bu arada Orduspor'un oyuncuları Hector Couper'in gözüne girmek için ekstra koşarlar bu akşam muhtemelen...
attirson
04.Ocak.2012, 20:55
nasıl gidiyor maç? sıkıcı mı, akıcı mı? ortada mı yoksa bir takım baskılı mı?
Eğlenceli maç.Ortada gidiyor ama Ordu daha net pozisyonlar buldu.
SaLviO
04.Ocak.2012, 20:55
akıcı maç ortada
Eğlenceli maç.Ortada gidiyor ama Ordu daha net pozisyonlar buldu.
Noldu senin tahminler? Hiç biri tutmuyor şu ana kadar. :icon_biggrin:
GeNç KaRTaL
04.Ocak.2012, 20:57
Cuper bu maç takımın başında mı?
Cuper bu maç takımın başında mı?
Evet şu an takımın başında sahada.
attirson
04.Ocak.2012, 21:00
Noldu senin tahminler? Hiç biri tutmuyor şu ana kadar. :icon_biggrin:
Üstteki yorumda ne yazmısım zorlu maç olacak. :D
Üstteki yorumda ne yazmısım zorlu maç olacak. :D
Bırak bu ayakları bırak. Neymiş o yenilecekmiş bu yenilecekmiş ama fener kazanacakmış. Yohh yaaa :icon_biggrin::icon_biggrin:
Nocna Mora
04.Ocak.2012, 21:03
Cuper takımın basında evet ve bana soracak olursanız cok iyi hazırlamıs Ordu'yu. Fenerbahçe'nin 1-2 pozisyonu var. Geriye kalan 30 dakika Ordu'nun kontrolünde geçti. Çok fırsat harcadı Ordu. 4-4-1-1 oynatıyor Ordu'yu Hector. Culio - Stancu forvet ikilisi. Culio biraz fiziksel olarak yetersiz kaldı ancak hem kontrollü oyunda hem de kontrataklarda Orduspor oldukca etkili. Riberio sağ kanadı çok iyi kullanıyor. Ordu'nu su ana dek gördügüm tek sorunu DMC mevkiisinin Gosso saga sola kayınca bos kalması. Ali Çamdalı'nın yerine Onur Tuncer oynarsa orası daha kontrole alınacaktır ve Ordu savunma da acık vermeyi de bırakacaktır. Takdir ettim Ordu'yu. Umarım ikinci yarıda da bu oyunu sürdürürler.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ocak.2012, 21:03
Valla o değilde bende tahminlerde battım :p Cuper etki etmiş gibi gözüküyor.
Valla o değilde bende tahminlerde battım :p Cuper etki etmiş gibi gözüküyor.
Arnautovic olsa şimdi Fener yenerdi dimi? :icon_biggrin:
anil luque
04.Ocak.2012, 21:06
Emre attı 1-1
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ocak.2012, 21:08
Arnautovic olsa şimdi Fener yenerdi dimi? :icon_biggrin:
Ah olaydı olaydı o Arna olaydı :uzgun:
byariff
04.Ocak.2012, 21:08
1-1 emre atti
attirson
04.Ocak.2012, 21:09
Bırak bu ayakları bırak. Neymiş o yenilecekmiş bu yenilecekmiş ama fener kazanacakmış. Yohh yaaa :icon_biggrin::icon_biggrin:
Emre'den sevgilerle. :0:
sui generis
04.Ocak.2012, 21:17
Eve geldim babam digiturku iptal etmiş, kizamiyorsun... Takım nasıl oynuyor bilmiyorum ama Aykut hocaya güvenim sonsuz..
Ordu gol atınca burda kaç tane mesaj vardı emre atınca kaç tane :D
europeanconquer
04.Ocak.2012, 21:22
Az sonra Fener atar bir tane kaybetmezler bu maçı.Atın ulan atın az biraz puan alalım tahminlerde :n:
anil luque
04.Ocak.2012, 21:23
Hakemin gözü önünde rakibine yumruk gösteriyor Emre Belözoğlu. Ya sahanın ağa babası zannediyor kendisini ya da ciddi mental sorunları var.
Emre'nin tepkiye bak. Valla yumruğu atıyordu :icon_biggrin: Şöyle pozisyonlarda rakip takım futbolcusunun da sarı kart görmesini çok saçma buluyorum.
William Rookwood
04.Ocak.2012, 21:25
Volkan yüzünden gol yiyecekti Fenerbahçe
William Rookwood
04.Ocak.2012, 21:27
Culio atabilir oradan
byariff
04.Ocak.2012, 21:31
Culio"yu valla gonderenler utansin adam iyi oynuyor.
Mücadele dozu yüksek bir maç oluyor ama. Fenerli olmadığım halde zevk alıyorum izlerken.
attirson
04.Ocak.2012, 21:34
Mehmet Topuz topu Samsun'a attı.
William Rookwood
04.Ocak.2012, 21:35
Birde bu Dia'yı göndermek istiyorlar, takımda oynatmıyorlar ya pes diyorum.
Mehmet Topuz topu Samsun'a attı.
:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin: Öldürürsün sen adamı.
byariff
04.Ocak.2012, 21:43
Stancunun Topunu cizgiden cikartti volkan , culio guzel pas atti.
William Rookwood
04.Ocak.2012, 21:44
Stancu 2.yi atıyordu
William Rookwood
04.Ocak.2012, 21:52
Maç 1-1 bitti
europeanconquer
04.Ocak.2012, 21:52
Maç 1-1 bitti.Bizim açımızdan gayet güzel oldu.Ah birde Fener kazanaydı benim açımdan da iyi olacaktı :D Neyse 4 puan 4 puandır :n:
Dünyanın en iyi oyuncusu Özer Hurmacı nasıl 2. yarı olmaz ben anlamıyorum. Aykut Kocaman nasıl onun gibi mükemmel bir oyuncuyu 2. yarı oynatmadı aklım almıyor. Halbuki dünyanın en iyi forveti Bienvenu ile beraber baya gol atarlardı 2. yarı.
Fearless Coward
04.Ocak.2012, 21:53
Ordu galibiyeti haketmişti yazık oldu açıkcası...Son topu iyi çıkardı Volkan birazda şanslıydı tabi...Emre'ye kırmızı vermesi lazımdı bence...
Nedvedmania
04.Ocak.2012, 21:55
Tebrikler Ordu, tebrikler Stancu
SaLviO
04.Ocak.2012, 21:56
Aykut hocanın elinde david villa mı varda kesip semihle bienvenuyu oynatıyor napsın oyuncu yok adamıda anlayın biraz
attirson
04.Ocak.2012, 21:56
Forvetsiz ligi 2. bile bitiremeyiz.
Nocna Mora
04.Ocak.2012, 22:00
Hakan Özmert = Veli Kavlak 2.
İkisi de takımlarına zarar veren gereksiz oyuncular. Oynadıkları takımları haketmiyorlar. 2side ikinci lig topcusu. oyuna girdikten sonra 3-4 pozisyonu cömertce harcadı Hakan. takımın dengesini bozuyor. Hiç bir pozitif katkısı yok. Murat Kalkan'da hücumda çok etkisizdi. 3 pozisyonda o harcadı. Ali de yokları oynadı. onun dısında Ordu iyiydi. özellikle kaleci Fornezzi ve Stancu. Ben Culio'yu fizik olarak yetersiz buldum.
furkan58
04.Ocak.2012, 22:05
Stancu'nun pozisyonu kadar Serdar'ın kafasıda çok netti iyi oynamadık başta Dia ile başlasaydı farklı olabilirdi 4 yabancıyla çıkma isteğini anlayamıyorum . Önümüzde daha uzun haftalar var ama bir forvet şart .
Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, zorlu Orduspor deplasmanında Stancu ve Emre'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.
http://img834.imageshack.us/img834/6457/ekranalntsao.png (http://img834.imageshack.us/i/ekranalntsao.png/)
Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, zorlu Orduspor deplasmanında Stancu ve Emre'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.
Lider Galatasaray'ın haftayı 3 puan ile kapatmasının ardından Fenerbahçe, Orduspor karşısında kazanarak, zirve ile arasındaki puan farkının artmasını istemiyordu. Bunun da etkisiyle, Sarı-lacivertli ekip mücadeleye hızlı başladı.
Ev sahibi Orduspor da, yeni teknik direktörü Hector Cuper'in ilk kez takımın başında sahaya çıkmasının verdiği motivasyon ile mücadeleye hırslı bir giriş yaptı.
Hücumdaki presi ile Orduspor'u baskı altına alan Fenerbahçe, gol için önemli bir pozisyona girmekte ise zorlandı. Alex'in yerine ilk 11'de başlayan Özer Hurmacı, ceza sahası çevresinde takımı organize etmekte zorlandı ve yaptığı top kayıplarıyla, Orduspor için atak başlangıçları yarattı.
Mücadelenin 18'inci dakikasında ise hızlı gelişen Orduspor atağında, Bogdan Stancu'nun muhteşem golü geldi. Kimsenin beklemediği bir anda yaklaşık 30 metreden çok sert vuran Rumen oyuncu, kaleci Volkan Demirel'i avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Fenerbahçe, bu golün şokunu üzerinden attıktan sonra Orduspor kalesinde baskı kursa da ilk devre beraberlik için pozisyon üretemedi ve soyunma odasına Orduspor'un 1-0 üstünlüğü ile gidildi.
İkinci yarıda Aykut Kocaman oyuna müdahale etti. Stoch ve Özer'i kenara alan Kocaman, Caner ve Dia'yı sahaya sürdü. Bu değişikliklerin de etkisiyle Fenerbahçe daha etkiliydi. 50'inci dakikada Semih'in pasıyla ceza sahası dışında topla buluştu. Sol ayağı ile köşeye harika bir vuruş yapan Emre, Fenerbahçe adına 1-1'lik beraberliği sağladı.
Bu golün ardından moral kazanan Fenerbahçe, öne geçmek için ciddi bir baskı kurdu. Rakibini sahasına hapseden Sarı-lacivertliler, 65'te Serdar Kesimal ile önemli bir pozisyondan yararlanamadı. 68'de ise Gökhan Gönül'ü uzaklardan sert şutunu, kaleci Fornezzi kornere çeldi.
70'den sonra ise Orduspor maçta dengeyi sağladı. Fenerbahçe ceza sahasının çevresinde kazandığı serbest vuruşlar ile etkili olan Karadeniz temsilcisi, Culio ve Stancu'nun vuruşlarında Volkan Demirel'i geçemedi.
Mücadelenin son bölümlerinde, Fenerbahçe'nin yoğun baskısı vardı. Bu baskı karşısında zorlanan Orduspor, kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. 86'ıncı dakikada ise Orduspor'un eline inanılmaz bir gol şansı geçti. Sol kanattan yapılan ortaya, kale sahası içinde vuran Stancu, Volkan Demirel'i geçemedi. Stancu'nun vurduğu top, Volkan'ın ayaklarının arasında kaldı.
Kalan dakikalarda gol olmadı ve karşılaşma, 1-1'lik beraberlik ile sona erdi. Bu sonuçla ligdeki puanını 36'ya çıkaran Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın 4 puan gerisinde kaldı.
NTVSPOR
Sekopej
04.Ocak.2012, 22:07
Maçın sadece son bölümünü izleyebildim ama transfer dönemi başlamadığı için, fazla da bir şey beklememek gerekiyor. Forvete mutlaka ve mutlaka takviye şart, birisi alınacak, kim alınırsa alınsın, eldekilerden faydalı olacağı kesin ve en kısa zamanda alınmalı.
Bazı oyunculardan artık faydalanamayacağını görüp onlardan vazgeçebilir Aykut Kocaman. Transferlerle takıma ayrı bir hava gelmesi sağlanmalı ayrıca, havayı dağıtması açısından. Maçın sonlarında konsantrasyon sorunu vardı hayli fazla, oyunculara da böyle ortamda, her maça aynı şekilde motive etmek oldukça zor, havayı dağıtacak şeyler olmazsa bu tarz izleyeceğimiz maçların sayısı artar bu devre.
SaLviO
04.Ocak.2012, 22:10
Baroni direk soyunma odasına gitmiş.
Night_Mare17
04.Ocak.2012, 22:12
Valla stancu bir gol kaçırdı. 100 kere denese 90 kere atardı.
RaSenGan
04.Ocak.2012, 22:25
Maçı izlemedim ama Ordu'nun hakkı olduğu söyleniyor.Tebriker Ordu'ya (:
Ben artık Gökay'dan umudu kestim. :) Şu durumda bile oynamayacaksa zaten takımdaki yeri tartışılır.
Cristian iyi oynar çıkar, kötü oynar çıkar, gol atar çıkar, asist yapar çıkar. E adam ne yapsın. Fenerbahçe'de futbolcu olsam psikolojim bozulur. Dia ve Stoch bu takımda yedek kalıyor çoğu zaman. İyi oynasak birşey demem daha neyi bekliyor bu hoca? Dia'yı aldı 2. yarı takım toparlandı resmen. Alex alex alex. Tamam Alex'te biz Alex SK değiliz Fenerbahçe Spor Kulübüyüz. Eğer Alex olmadığında kalburüstü bir anadolu takımına puan kaybediyorsak bu Fenerbahçe'nin ayıbıdır.
Yarın çıkıp demesinler ama; "biz şerefimiz için oynuyoruz" diye. Zira sahada birçok ruhsuz adam gördüm ben.
sananes
04.Ocak.2012, 23:02
Cristian hazırladığı o videodan sonra kadro dışı kalmadığına şükretsin! ayrıca Aykut Kocaman bu kafada giderse işimiz zor,Özer beyde ısrar etmeye devam etsin böyle.
sui generis
04.Ocak.2012, 23:31
chemedya Ahmet Ercanlar
Aykut Kocaman: ulkede guc dengeleri degisti. Hakemler de bunun farkinda ve verdikleri kararlar bu guc dengelerine gore verilmis kararlar
Aykut kocaman: Sivas macindan beri ince ince Yasemince dograniyoruz. Hakemler boyle devam etsin. Guclunun yaninda olsunlar!
RaSenGan
04.Ocak.2012, 23:33
Sanki Fenerbahçe eze eze oynuyor da hakemler engel oluyor galibiyetine.Taraftar Aykut kocaman'ı suçluyor o da hakemleri.
nannar
04.Ocak.2012, 23:34
cidden demiş mi bunları aykut ? Eğer demişse Fenerbahçe sezonu kapatmıştır... kafada bitirmiştir yani olayı aykut.
sui generis
04.Ocak.2012, 23:35
benim en çok takıldığım Fenerbahçe hakem hatalarıyla kazanıyor diyenler kendi takımlarına bakmıyorlar.
nannar
04.Ocak.2012, 23:38
benim en çok takıldığım Fenerbahçe hakem hatalarıyla kazanıyor diyenler kendi takımlarına bakmıyorlar.
ben hemen bakayım....
İ.B.B. maçında Galatasaray'da Baros'un attıgı gol % 100 ofsayttı ve hak etmediğimiz bir golle farkı 3'e çıkardık. Belki maç 2-1 gitse İ.B.B. gol de atardı.Belki yine GS farka giderdi ama Hakem bizim lehimize çok ciddi bir hata yaptı. Fakat aynı hakem Doka'nın % 100 kırmızı kartını göstermedi. Yani önemli hataları teraziye koyduğumda ağır basmadı iki takıma da... En azından bu hafta böyleydi...
sui generis
04.Ocak.2012, 23:40
ben hemen bakayım....
İ.B.B. maçında Galatasaray'da Baros'un attıgı gol % 100 ofsayttı ve hak etmediğimiz bir golle farkı 3'e çıkardık. Belki maç 2-1 gitse İ.B.B. gol de atardı.Belki yine GS farka giderdi ama Hakem bizim lehimize çok ciddi bir hata yaptı. Fakat aynı hakem Doka'nın % 100 kırmızı kartını göstermedi. Yani önemli hataları teraziye koyduğumda ağır basmadı iki takıma da... En azından bu hafta böyleydi...
böyle öz eleştirileri görmek cidden güzel. sıkıntı olan Fenerbahçe hakem hatalarıyla zirvede diyenlerin aksine Fenerbahçe de aksini düşünüyor olması..
tamam pozisyon ofsayttıda gördündüğü kadar net ofsayt değildi çünkü ligtv çizgiyi yanlış çekmiş bide hakemin önünde oyuncu vardı hakemde yanlış yerde duruyodu pozisyonu sezmesi çok zordu hani buna farklı mana getiren varsa o yüzden sölim dedim yoksa ofsayt pozisyon kasıt yok sadece
sui generis
04.Ocak.2012, 23:48
kasıt var demedim ki... artık çıkıpta Fenerbahçe hakem hatalarıyla zirvede demezsiniz yeter.
chemedya Ahmet Ercanlar
Aykut Kocaman: ulkede guc dengeleri degisti. Hakemler de bunun farkinda ve verdikleri kararlar bu guc dengelerine gore verilmis kararlar
Aykut kocaman: Sivas macindan beri ince ince Yasemince dograniyoruz. Hakemler boyle devam etsin. Guclunun yaninda olsunlar!
Bu chemedya'nın son yazdıklarını takip ettim ve gerçekten salladıklarını anladım artık. :) Yok Samet oyuncu transferi için Brezilya'ya gitti falan. Bu tarz haberleri buraya eklemeyin lütfen.
Gncl1905
04.Ocak.2012, 23:57
chemedya Ahmet Ercanlar
Özellikle ilk sözlerinden önceden gücün Fenerbahçe'de(veya yandaş artık kim desteliyorsa) olduğu şimdi değiştiği anlamını çıkartan galiba sadece benim.
Kötü oynayan takımlar hakeme suç atar haklılar da, geçen sene bizde böyleydik zaten zar zor puan alıyoduk o da hakemler yüzünden gidince çok sinir bozucu oluyor cidden.Normal karşılıyorum bu tip sözleri.Ama bu maçta çok hata yok, abartılmış Emre hakemin önünde yumruğunu göstermiş sarı almış Culio orada niye sarı almış acaba :)
ReaList
05.Ocak.2012, 00:07
Tolga Özkalfa'ya bıkmadan yorulmadan sabah akşam faul nedir? faul neye çalınır? diye ders vermek bence insanlık için büyük bir adım olacaktır. Pes be adam
Adam tekmeyi bize vurur faul onların olur
Adam kendi ayağına takılır faul onların olur
Adam çime takılır yine faul onların olur
Bir ara Ordulu oyuncular işi o kadar abarttı ki topu alan balıklama yere atlıyordu el insaf. Fenerbahçe tam baskıyı kuruyor Ordu çıkamıyor komik bir faul takım geri çekiliyor,Fenerbahçe yeniden tam baskıyı kuruyor Ordu çıkamıyor komik bir faul takım geri çekiliyor koca maçta defalarca bu sahneyi görmek sinir bozucu, Ayrıca Fenerbahçe kötü oynuyor diye bu takımı ezip biçmek bu hataları meşrulaştırmaz öyle sebep mi olur ? biz dün kral gibi top oynayıp biçileni de gördük.
Perşembe günü Transfer dönemi açılıyor, ne yapıyorsa yapsınlar şu takıma 2-3 tane düzgün adam alsınlar, Semih ve Bienvenu emekleme dönemindeler, yerden kalkamadılar. Semih bavulun neyin varsa topla ve git. Senelerce şans verilmiyor verilmiyor diye ağlıyordun O şansı buldun takım gol atamama rekoruna gidiyor.
SacrificeGGTC
05.Ocak.2012, 00:11
Ben artık Gökay'dan umudu kestim. :) Şu durumda bile oynamayacaksa zaten takımdaki yeri tartışılır.
Cristian iyi oynar çıkar, kötü oynar çıkar, gol atar çıkar, asist yapar çıkar. E adam ne yapsın. Fenerbahçe'de futbolcu olsam psikolojim bozulur. Dia ve Stoch bu takımda yedek kalıyor çoğu zaman. İyi oynasak birşey demem daha neyi bekliyor bu hoca? Dia'yı aldı 2. yarı takım toparlandı resmen. Alex alex alex. Tamam Alex'te biz Alex SK değiliz Fenerbahçe Spor Kulübüyüz. Eğer Alex olmadığında kalburüstü bir anadolu takımına puan kaybediyorsak bu Fenerbahçe'nin ayıbıdır.
Yarın çıkıp demesinler ama; "biz şerefimiz için oynuyoruz" diye. Zira sahada birçok ruhsuz adam gördüm ben.
Düşüncelerimi yansıtmışsın. Altına imzamı ben de atarım.
ReaList
05.Ocak.2012, 00:26
Ayrıca söylemeyi unuttum o nasıl bir zemindir öyle ?
Hani yağmur yağmasa, kurak bir mevsim olsa neyse diyecez. Ülkenin en nemli yerlerinden birinde çimler bu kadar berbat ve bakımsızsa vay halimize. Patlıcan ek 2 haftaya yeşersin bildiğin tarla.
Suicider
05.Ocak.2012, 00:29
Iki takimada mücadeleleri icin tebrikler.Orduya da en yakin rakibimizden puan kopardiklari icin tesekkürler.
furkan58
05.Ocak.2012, 00:31
Fenerbahçe lehine bir hata yapılsa burada 100 lerce yorum atılır . Başka takım lehine olunca hakem göremezdi felan deniliyor . Neyse kötü oynadıkta kötü oynuyoruz diye puan kaybedicek değiliz dün trabzonda çok kötü oynamış öyle duydum televizyondan ama 3 puanı aldı her maç iyi olmak zorunda değil takım tamam bu sene zor günler geçiriyoruz kötü olabiliriz bir iki forvet transferiyle düzeleceğiz diye umuyorum .
SaLviO
05.Ocak.2012, 00:45
Sow'u almışız hayırlı olsun
Dia stochdan daha etkiliydi.Aykut hocanın söylediği herşeye katılıyorum güç dengeleri değişti değiştirildi değiştirdiler
byariff
05.Ocak.2012, 00:49
Takim kotu oynayinca aykut hocada saga sola saldirmaya baslamis nese ordunun puan alacagini cok rahat biliyordum hector cuper ile zamanla daha iyi olcaklardir iyide oynadilar fenerbahceye gelirsek alex olmadan iyi pas yaptilar ilk yari ama 90 dakkada ahim sahim pozisyonu yoktu 10 numara SIKINTISI ve forvet eksigi goze carpiyor fenerbahcenin saglam bi forvet alirlarsa duzelirler iki takimada tebrikler
SaLviO
05.Ocak.2012, 00:54
Takim kotu oynayinca aykut hocada saga sola saldirmaya baslamis nese ordunun puan alacagini cok rahat biliyordum hector cuper ile zamanla daha iyi olcaklardir iyide oynadilar fenerbahceye gelirsek alex olmadan iyi pas yaptilar ilk yari ama 90 dakkada ahim sahim pozisyonu yoktu 10 numara SIKINTISI ve forvet eksigi goze carpiyor fenerbahcenin saglam bi forvet alirlarsa duzelirler iki takimada tebrikler
Hak aramak ne zamandır saga sola saldırma oluyor
byariff
05.Ocak.2012, 00:58
Hak aramak ne zamandır saga sola saldırma oluyor
macda kimsenin hakki yenilmedi bence Ordusporun es gecilen faulleride vardi tek tarafli dusunmemek lazim
Bordo61Mavi
05.Ocak.2012, 01:03
Volkanda iyi guldurdu beni mactan sonraki aciklamalari ile :)
William Rookwood
05.Ocak.2012, 01:18
Stancu'nun kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anıydı bence. :)
SaLviO
05.Ocak.2012, 01:33
Stancu'nun kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anıydı bence. :)
Son dakikalar değil miydi zaten :D :D
Maçın kırılma anı serdar vurduğu kafa vuruşu kaleci nasıl çıkardı onu öyle
Alicanfmfan
05.Ocak.2012, 01:49
Volkan'ın maçta sonra Orduspor'un soyunma odasındaki bir tane tuvalate takması ilginç birşey gerçekten.
ReaList
05.Ocak.2012, 02:21
Volkan'ın maçta sonra Orduspor'un soyunma odasındaki bir tane tuvalate takması ilginç birşey gerçekten.
Genelde herkes olaya o pencereden bakmış ama kimse bir Süper Lig takımının neden bu kadar kötü bir stada, berbat çimlere, amatör takımların oynadığı sahalardan bile daha az soyunma odalarına sahip olmalarına değinmemiş ve Volkan o açıklamalarında Yöneticilere tesisleşme bakımından tavsiye vermiş.
Alicanfmfan
05.Ocak.2012, 02:34
Genelde herkes olaya o pencereden bakmış ama kimse bir Süper Lig takımının neden bu kadar kötü bir stada, berbat çimlere, amatör takımların oynadığı sahalardan bile daha az soyunma odalarına sahip olmalarına değinmemiş ve Volkan o açıklamalarında Yöneticilere tesisleşme bakımından tavsiye vermiş.
Doğrudur ama sen futbolcusun bunları gerekli mevkilerdeki adamların konuşması yada eleştirmesi lazım , ayrıca tavsiye vermek istiyorsan basın yoluyla değilde ararsın yöneticileri konusursun bilmem ne bunu basın yoluyla dile getirmek saçma olmus
sarianet
05.Ocak.2012, 02:40
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/406869_317897701584336_212445845462856_1012686_111 2954180_n.jpg
ReaList
05.Ocak.2012, 02:42
Doğrudur ama sen futbolcusun bunları gerekli mevkilerdeki adamların konuşması yada eleştirmesi lazım , ayrıca tavsiye vermek istiyorsan basın yoluyla değilde ararsın yöneticileri konusursun bilmem ne bunu basın yoluyla dile getirmek saçma olmus
Bence en doğru yol bu, senelerdir hep büyük takımların yaptıkları transferleri harcadıkları paraları eleştiririz ama Anadolu Takımları bu paraları nereye harcar nasıl harcar hiç eleştirilmiyor, oyuncular paralarını alamıyor ülke olarak her sene Fifa'lık oluyoruz. Tilki Menajerlerin kurbanı olup adını sanını duymadığımız tonla yabancı oyuncu geliyor her sene bu ülkeye, takır takır para sayılıyor bu adamlara, artık birilerinin bunlara bir el atması lazım. Tesisleşme yok, Kurumsallaşma yok gelen har vuruyor giden harman savuruyor. Artık bunun önüne geçmek adına bir kamuoyu oluşturmak gerek. Öyle gizli telefon ardından adama -he derler sonra ne yerinden toz oynar ne toprak. En güzeli böyle yapmak tebrikler Volkan'a.
Alicanfmfan
05.Ocak.2012, 02:49
Ben zaten bu durumu savunmuyorum tabi ki gelişmemiz lazım tabi ki ilerlememiz lazım onda hemfikiriz ancak dediğim olay böyle bir maçtan sonra Volkan'ın bu açıklaması ''gereksiz'' di.
ForsakeN
05.Ocak.2012, 02:54
Culio ve Gosso topu ayaklarına alır almak balıklama atladılar. Maç izlemek zulümdü hakikaten. Emre düşündüğümden daha sabırlı biriymiş.
Emurafu
05.Ocak.2012, 03:26
Koşu Mesafeleri
1- Stancu : 11915
2- Ali Camdalı: 11746
3- Gosso : 11683
4- Semih : 11365
5- Ribeiro : 11322
İlk 5 böyle idi. Genel toplama bakacak olursak ;
Ordusporumuz : 116.1. km
Fenerbahçe : 110.5 km
Cuper etkisini hemen görebiliyoruz. İlerleyen haftalarda fizik olarak daha iyi duruma geleceğiz. 90 dakika savaşmaya devam:)
Genel toplama bakacak olursak ;
Ordusporumuz : 116.1. km
Fenerbahçe : 110.5 km
Gosso Fildişi milli takımına gidiyor çok ararız. Sanırım o mevkiye transfer gelecek. Eren Albayrak + Bruno Mezenga haftaya oynayacak çok iyi olacak.
Bruno bugün olsa idi maçı alırdık. Stancu biraz bencil oynuyor. Takımdan ziyade bir yerlere mesaj yollamaya çalışıyor. Pas vermediği pozsiyon 2 oldu. Daha öncede Tekkeye vermemişdi. Çok eleştirilmişdi .Dikkat etmesi gerekir. Biran önce orta sıraları yakalamalıyız.Alt sıraların hedef takımı olmamalıyız.
Hakeme gelirsek; Baroniyi kırmızıdan atmıyor. Culio ve Yalçına ise haksız kartlar çıkıyor.Sırf o hata yüzünden Culio cezalı duruma düşdü.
Hakem fb aleyhine hatası şu idi Diaya yapılan fauldü.
Bordo61Mavi
05.Ocak.2012, 17:55
Arhan Akun aciklama yapmis Ordu adina. Volkana her yere burnunu sokma gibisinden laf etmis.
Arhan Akun aciklama yapmis Ordu adina. Volkana her yere burnunu sokma gibisinden laf etmis.
Arhan Akun kim? :) Cidden tanımıyorum merak ettim.
TR.CaPTaiN
05.Ocak.2012, 19:25
Takım olarak hücumda çoğalma problemimiz vardı. Alex'in yokluğunda bu problem daha da büyüdü ve maalesef 2 puan daha kaybettik. Semih en uçta kayboldu gitti. Orta sahadan hücuma yeterince destek gitmedi.Gittiğinde de zaten Emre'yle golü bulduk. Aykut hocanın 2. yarıya başlarken Dia'yı oyuna alması doğruydu ama Stoch'u çıkarması yanlıştı. Stoch Alex'in yokluğunda takımın kilidi açma konusunda en etkili oyuncusu durumundaydı. 2. yarıda etkili olabilirdi.
Ordu maçında bizim adımıza tek güzel konu Emre,Serdar ve Yobo'nun iyi performanslarıydı. Bunun haricinde kötü bir akşamdı.
Tolga Özkalfa da mümkünse sadece kendi mesleği olan dişçiliği yapsın.
byariff
05.Ocak.2012, 19:29
Ordu Sportik Teknik Direktoru :)
Ordu Sportik Teknik Direktoru :)
Sportif direktörlük işini yapsın oda :)
byariff
05.Ocak.2012, 20:02
isini yapiyor zaten adam , volkan geldigi yeri kartalsporu unutmasin biraz para gorunce degisiyor oyuncular.
Bordo61Mavi
05.Ocak.2012, 20:36
Google'dan bak dicektim ama sagolsun arkadas cevabi vermis
sananes
05.Ocak.2012, 21:09
isini yapiyor zaten adam , volkan geldigi yeri kartalsporu unutmasin biraz para gorunce degisiyor oyuncular.
Alakayı açıkla bana? Bak her fenerbahçe başlığına kin kusma huyundan vazgeçmelisin bence sana bir büyük tavsiyesi.
Bunun dışında kulüpler artık daha düzgün tesisleşmeliler,digiturk ihale ücretini arttırırken dahi bunu vurgulamıştı ama bunu dile getirmek Volkan'ın haddi değil...Sonuçta Orduspor'da lige yeni çıkmış bir takım zamanla olacaktır herhalde.
Tabi bu oyuncular Türkiye'nin her stadında top oynamış isimler cidden çok kötü durumda da olunabilir bahsedilen yerler ve öyleyse de her stadı denetler TFF sezon öncesi,oradakiler işlerini iyi yapmamışlar demektir.
byariff
05.Ocak.2012, 21:13
Alakayı açıkla bana? Bak her fenerbahçe başlığına kin kusma huyundan vazgeçmelisin bence sana bir büyük tavsiyesi.
Bunun dışında kulüpler artık daha düzgün tesisleşmeliler,digiturk ihale ücretini arttırırken dahi bunu vurgulamıştı ama bunu dile getirmek Volkan'ın haddi değil...Sonuçta Orduspor'da lige yeni çıkmış bir takım zamanla olacaktır herhalde.
Tabi bu oyuncular Türkiye'nin her stadında top oynamış isimler cidden çok kötü durumda da olunabilir bahsedilen yerler ve öyleyse de her stadı denetler TFF sezon öncesi,oradakiler işlerini iyi yapmamışlar demektir.
Tartistigimiz farkli konular ne yani 1 tuvalet"i var diye ne diye bole aciklamalar yapiyor herseyi alttan almak gerekir o yuzden dedim geldigi yeri unutmasin.
sananes
05.Ocak.2012, 21:16
Koskoca süper lig takımının bir tuvaleti olamaz aslına bakarsan. Sayın yönetici futbolcunun üstüdür yani futbolcuya cevap vermek mevkisine göre değildir.Kendileri konuşmak yerine durumu düzeltmeye çalışmalılar,hoş bir durum değil hatta kabul edilemez bir durum bu tuvalet mevzu.
Sekopej
05.Ocak.2012, 22:02
Muhtemelen aynı anda tuvalet ihtiyacı oldu futbolcuların ve bunun sıkıntısı yaşandı ve Volkan da bunu dile getirmiş. Bunun üzerine konuşulması bile saçma bana göre, Fenerbahçe'ye laf sokmak için bu kadar çabalamayın. Bir rahatsızlıktan bahsetmiş, konuşulan şeye bakın, Süper Lig'de oynayan, dünyaca ünlü bir hocayı takımın başına getirebilen bir takımın soyunma odasının yetersizliği asıl konuşulmalıyken, Volkan'ın bunu söylemesi konuşuluyor. Gerçekten garip.
Alicanfmfan
05.Ocak.2012, 23:56
Muhtemelen aynı anda tuvalet ihtiyacı oldu futbolcuların ve bunun sıkıntısı yaşandı ve Volkan da bunu dile getirmiş. Bunun üzerine konuşulması bile saçma bana göre, Fenerbahçe'ye laf sokmak için bu kadar çabalamayın. Bir rahatsızlıktan bahsetmiş, konuşulan şeye bakın, Süper Lig'de oynayan, dünyaca ünlü bir hocayı takımın başına getirebilen bir takımın soyunma odasının yetersizliği asıl konuşulmalıyken, Volkan'ın bunu söylemesi konuşuluyor. Gerçekten garip.
Belki haklısın sadece ''Soyunma odasında bir tuvalet var , bu zihniyetin değişmesi lazım '' dese anlarımda öncesinden ''öyle havalanında hocayı karşılamak ile olmuyor bu işler'' demesine anlam verilemez kimse veremez yani.