View Full Version : Fenerbahçe Ülker'e 2 Maç Seyircisiz Oynama Cezası
LaigLeNoiR
05.Ocak.2012, 16:51
Fenerbahçe Ülker'e Galatasaray Medical Park maçında çıkan olaylar nedeniyle 2 Maç seyircisiz oynama cezası verildi.
SaLviO
05.Ocak.2012, 17:11
Adamsınız siz adam
Hangi maçlara denk geliyor bu ceza?
Yılda 1 basket maçına gidip onda da sahaya birşey fırlatan kişiler insan olamaz bence. Önceden de yazdım o adamlar Fenerbahçe'li olamaz.
byariff
05.Ocak.2012, 17:21
2 macmi ? cok az bence.
Suicider
05.Ocak.2012, 17:23
Bayan ve çocuklar alınacakmış sanırım
SaLviO
05.Ocak.2012, 17:27
sinan erdeme alınmış efes maçı
sananes
05.Ocak.2012, 21:04
Hayır yani biraz artık kendimizi düzeltsek keşke, ben de fenerbahçe'nin üstüne daha çok gelindiğini düşünüyorum ama atma kardeşim sahaya bişeyler,senin yüzünden maçı hakemler durdurup soyunma odasına gitmesin.Art niyet vardır yoktur tartışabiliriz ama art niyet varsa dahi sen olay çıkartmasan ceza almazsın.Karşı tarafın eline koz verip sonra ağlayacağımıza önce insan gibi seyredebilelim spor müsabakalarını.
C h A o S
05.Ocak.2012, 21:18
sinan erdeme alınmış efes maçı
Caferağa'ya alındı maç.
Sekopej
05.Ocak.2012, 21:58
Müstahak, o terbiyesizlerden ziyade cezayı gerçekten takım çekmiş olacak, Efes maçında taraftar yok, düşünebiliyor musunuz? Ama buna vesile olan taraftar ki taraftar da denmez aslında, umrunda değildir çünkü o maçı ne amaçla izlemeye geldiği belli. Oyun durduktan sonra 1 tane küfür olmadı, sahaya bir şey atılmadı, demek ki bu şekilde de takım desteklenebiliyormuş, bunu maç başından beri neden yapmazsın?
sui generis
05.Ocak.2012, 22:59
ben GFB nin karşı tribündeydim. bir an yorulmuş, oturmuştum. üstüme biri düştü :) amaçsızca bağırıyordu millet. hatta bağırmayanlara kızıyorlardı.. GFB nin kontrolünde bütün erkek basket maçları.. onlar ne yaparsa hemen aynı tepki geliyor diğer trübünlerden.. konunun ne olduğunu bilmedikleri bile çok oluyor. soruyorum adama; niye atıyorsunuz ? bilmiyorum; karşı taraf attı, biz de atıyoruz. dedi.. anlayacağınız GFB tüm kontrolü almış ve can sıkıcı bir hal almış bu durum. Aziz Yıldırım diye bağırdığımızda bizi susturdular hemen GS aleyhine küfüre başladı o taraftar grubu...
KaPaLı
05.Ocak.2012, 23:07
Kupa seromonisi yaptırmama = Sahaya yabancı madde atma. Güzel ceza evet.
RaSenGan
06.Ocak.2012, 03:06
Yerinde bir ceza.
sui generis
06.Ocak.2012, 16:06
Beko Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz hafta Galatasaray MP ile oynadığımız maçın günler öncesinde bazı oyuncularımızın bu maçı da kapsayacak şekilde cezalı duruma düşürülmesi, maç başlamadan dakikalar önce basketbol sahalarında görülmemiş bir şekilde hakemin ilk uyarı anonsunu yaptırması ile başlayan bir sürecin, yeni salonumuz Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'nın açılış maçında, Kulübümüze seyircisiz oynama cezası verilmesi ile devam ettirilmesini, hayretle izliyor; ve yaşananları 'sonu başından belli bir süreç' olarak değerlendiriyoruz.
Hakem, rakip takım oyuncuları ve teknik heyetinin; maç boyunca taraftarlarımızı tahrik eden karar ve davranışlarının yok sayıldığı, sahada bulunan ve federasyon tarafından gönderilmiş bir top çantasının üzerindeki markanın hatalı olduğu, üzerinde eşofman bulunan kondisyonerin yaka kartının görünmediği, salonda sigara içildiği ve bunun gibi birçok farklı gerekçe öne sürülerek, kulübümüze iki maç seyircisiz oynama cezası verilmiştir.
Daha önce yöneticilerimizin ve sporcularımızın adeta can güvenlikleri olmadan oynadığı, şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz maçta kupa töreninin dahi Galatasaray seyircilerinin salondan çıkarılmasının ardından yapılabildiği; takımlarımızın rakip sahalarda oynadığı basketbol ve futbol müsabakalarında çıkan olaylar noktasında adeta kafalarını kuma gömenler, konu Fenerbahçe Spor Kulübü olunca, Ligin lideri olarak Avrupa'nın en modern spor komplekslerinden birini daha ülkemize kazandıracağımız bir haftada, Kulübümüzün ve camiamızın önünü cezalar ile kesmeye çalışmaktadırlar.
Adalet duygusuna, Türk Sporu'na ve spora yapılan yatırımlara değer vermekten uzak bu haksız kararı alanları kınıyor; takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
sui generis
06.Ocak.2012, 16:08
ceza verilirken geçen seneki şampiyonluk maçımızı çabuk unuttukları gerçek. tabi bir de maç başlamadan 2 uyarı yapılması cabası...
AykutKocaman
06.Ocak.2012, 17:39
Maç başlamadan kaşla göz arasında her maç olan tezahuratlara 2 anons yaptıranları,1 sn susmayıp sürekli tribünleri tahrik edip hakemin anasına avradına küfür etmekten çekinmeyen Galatasaray teknik heyetini,salondaki basketten anlamayan adamların bile farkettiği stepsleri,faulleri çalmayan, görmediği pozisyonlardan bile karşı taraftan koşarak gelip emin olmaktan geri adım atmayan hakemleri düşünürsek yerinde bir ceza gerçekten.
barahir
06.Ocak.2012, 18:55
Az olmuş bence..