Log in

View Full Version : Joga3 Türkiye

Krusty
01.Haziran.2006, 22:35
İnönü Stadyumu'nda Güzel Oyun Şöleni
Nike’ın JOGA3 TÜRKİYE Futbol Turnuvası final maçları 3 Haziran 2006 Cumartesi Günü İnönü Stadı’nda gerçekleşecek.

Fransa’dan gelen ve daha önce Şampiyonlar Ligi açılışını da gerçekleştirmiş olan özel bir gösteri ekibinin nefes kesen şovuyla renklenecek organizasyonda, finale kalan 8 takım şampiyonluk mücadelesi verecek ve izleyiciler Kargo konseriyle coşacak. Saat 16.00’da başlayacak etkinliğin bütün davetiyeleri ücretsiz olarak Nike ve Boyner mağazalarından temin edilebiliyor.

Ankara, İstanbul ve İzmir’den 10.000’den fazla kişinin katıldığı turnuvada karşılaşmalar 15 yaş altı ve 16 yaş üstü olmak üzere iki kategoride yapıldı. Her iki kategorinin şampiyonlarının belli olacağı etkinlikte, yürek, keyif, yetenek, onur ve takım ruhunu en iyi temsil eden beş kişiye de özel ödül verilecek.

Joga3 Şampiyonu 2 takımın oyuncuları, Türkiye’deki güzel futbolu anlatacak ve uzun metrajlı bir film tekniğiyle çekilecek filmin yıldızları olacak.

http://www.joga3turkey.com/

mgungor
01.Haziran.2006, 22:39
çağrı abi de gidicek gliba.msn de kişisel iletisinde yazıyodu :D :D

Maymuncuk
01.Haziran.2006, 23:24
Biz ilk maçta elenmiştik :D:D

Ama haksızlık vardı :rolleyes: :)

kavara
02.Haziran.2006, 03:01
Biz ilk maçta elenmiştik :D:D

Ama haksızlık vardı :rolleyes: :)
ahahay finalde biz varız gerci takımda ben yokum ama arkadaslarım var:D
oraya kasımpasayı temsilen gidecez:D

yusufislam
02.Haziran.2006, 13:08
kardesler inanirmisiniz,
ben bu JOGATURKEYi hic benimsemiyorum,,,
yabanci arkadaslarima dedigimde gulmekten olduler,,
hepsinin fikri ayniydi,,
"turkiye hic freestyle futbolcu oyanayabilirmi,,,sokaktaki herkes topa %75 depiyor!!" dediler...

JOGABELCIKA? JOGAGERMANY? JOGASPAIN? JOGAPORTUGAL? JOGAFRANCE?
JOGAHOLLAND,,,

burdakileri gorseniz anlarsiniz,,,
adamlar turkiyeyide eklemis ama turkiyedekiler o guzel futbolu anlamaz, sadece futbol oynamaya calisirlar,,,
burdaki joga turnuvasini gelin gorun,,,biz turkler bile yabanci arkadaslarimiz gibi cok technik oynuyoz yabanci ulekerde,,,burdaki turnuvalarda hep ronaldinhonun yaptigi hareketler yapiliyor,,hattta ronaldinhonun daha yapamadigi gormedigi hareketlerde...

turkiyenin sorunu bu,, futbol techni kapasitesi cok kisitli hatta normal bisey,,,

siz hic gordunuzmu emre belezoglu(en yetenekli hani) ronaldinho gibi hareket yaptigini,,,

reclamlarda gordugunuz o super hareketleri (yabanci futbolculardan) belcika sokaklarinda leblebi gibi kayniyor,,turku, arabi, faslisi,belcikalisi,italyani, portekizlisi, brezilyasi,,,

yani burdaki turklerin futbol acisindan sanslari var,,dunyadan herkes ile beraber olup futbol mixllenmis resmen !!!!

ozaman size bi kanit,, herkesin taptigi IBRAHIM YATTARA, anversden sokak futbolundan gellme,, onceleri........

bazilariniz gormustur yabani kisisel videolari,, amatorce cekilen ve topla hareketler yapanlari,,

iste onlar bizim buralarda olanlar,,

yani sokak futbolu bile burda profesyonellesiyor,,,salon futbolu sokaga tasti,,,

o hareketleri falan filan.........

dusunuyorumda,, JOGATURKEY, nasildir diye,,, aklima sadece normal biraz top oyanamaya calisanlar geliyo,,

mesela soyle olsa!!!!!!!! adam topa basti, ayagi hala topun uzerinde, destek ayagi ile havaya harektler yapip rakipi sasirtiyor,,, ve bacak arasindan sokuyor.. rakipi donup topa hamle yapmak isterken,,,oburu topu birakmadan soktugu yerden tekrar cikariyor,,,

dusunun artik.......aradaki farki :(:(:(

tombul taho
02.Haziran.2006, 15:47
ewt ben gidecektim ama iptal oldu.. biletler de hala bende.. isteyen arkadaşa 2 kişilik bilet verebilirim.. yeni açıktan...

ronaldinho34
02.Haziran.2006, 16:07
ya aslında güzel bir turnuva ama profesyonel değil belkid az rağbet görmesinin sebebi budur

enesao
02.Haziran.2006, 16:33
burdakileri gorseniz anlarsiniz,,,
adamlar turkiyeyide eklemis ama turkiyedekiler o guzel futbolu anlamaz, sadece futbol oynamaya calisirlar,,,
burdaki joga turnuvasini gelin gorun,,,biz turkler bile yabanci arkadaslarimiz gibi cok technik oynuyoz yabanci ulekerde,,,burdaki turnuvalarda hep ronaldinhonun yaptigi hareketler yapiliyor,,hattta ronaldinhonun daha yapamadigi gormedigi hareketlerde...
evet cok dogru söluyosun hatta bi konuda ronaldinhonun topu ayagina s1k1st1rarak takla attigi resimler vardi oraya fazla buyutmeyin bende yapiyorum bu hareketi dedim arkadasin birisi gulmus.... (yorum yok) :D
yazdiklarinin hepsine katiliyorum cok dogru sölemissin..

yusufislam
02.Haziran.2006, 16:47
inshallah dalga gecmiyosunuzdur,, bunlar gercekler inanin bana...

jogafutbolun sebebi guzel futbol denilirken,, salon futbolundaki o estetik harekteler,,,
bunuda turkiyede sadece bunu profesyonel olarak algilayan freestylecilar var onlar biliyo,, ama sokaktaki futbol yasami 0 derecede 0...avrupadaki sokak futboluna karsin !! hep uzuluyom yaww; bu yabancilarin multeci sansi var,,,,
surinamlisi, brezilyalisi vs...belcika hollanda fransa vs. gibi ulkelere gelip yasiyorlar ve futbolda mixleniyo her ulkeden,,,

bakiniz NURI SAHIN,,,, WK UNDER 17 Klas hareketler yaptii,,yaninda oynayan Turkiyeden olan gencler,,, sadece pas, kosmak, vurmak, kirmak,,, tabiki futbol oynuyorlar,,,

ama nuri gibi JOGA BONITO olayi onlara cok uzak...:(

inshallah turkiyemizde gelisir freestyle soccer acisindan,, sokaklarimiz bolgelerimiz kaynar boyle sokaktaki genclerin oynarken aralarinda sira sira show yapmalari olur inshallah, nerdeeeeee ...:(

supersporda izldeim turnuvayi,,,,rezaletttt

goreceksiniz,,, seneye olacaksa geliyozzzzz,,,
bu sene arap arkadasima dedim cok sicak bakmadi hatta hic bakmadi,,
sappp diye zoyledigim icin,,,,

seneye inshallah o turnuvaya gelecez,,,, yaslarimiz 19-18-18...

ordakiiler ozaman orecek freestyle, do joga bonite neymis

anarchist
04.Haziran.2006, 11:30
18yas sınırı olmasa giderdim

Maymuncuk
04.Haziran.2006, 11:46
Yoktu ki :)

Burak Duran
04.Haziran.2006, 11:57
1) türkiyede oyuncuların teknik kapisitesi düşük demişsin ama freestyle futbol dediğin şey nedir ki? Oynasan ne olur oynamasan ne olur. Amaçsız bir şey sadece şov.. Dünyada kaç maçta öyle freestyle hareket yaapılıyorki
2) biz Türkler olarak aslında dünyanın birçok ülkesinden çok daha kaliteli ve yetenekli gençlere sahibiz. hız teknik adam eksiltme gibi bir çok aranan özellik bizim oyuncularda var.
3) Türkleri küçük gören Avrupalılar nedense bizden çok korkuyor :)

gookhan
04.Haziran.2006, 12:38
bizimkiler 2. macta elenmisler

anarchist
04.Haziran.2006, 12:39
yha arkadas bna war demişti nese ben ona sorarım:D

emirduman
04.Haziran.2006, 12:46
Yusufislam, bir sürü çok iyi serbeststilci gerçek futbolda hiç birşey yapamaz bunu da biliyorsundur umarım..

Ayrıca biz de katıldık buna ilk hafta 3. maç, 2. hafta 2. maçta elendik... :( :D

Zevkliydi ama iyiydi..

yusufislam
04.Haziran.2006, 14:04
kardes o zaten dogrudur,,, genclerimiz tam olarak duzgun ve iyi futbolculardir,,,
ama nuri sahin klibini izlmessinizdir,, hic turkiyedeki altyapi gencleri onun gibi technik degildir neden, cunku avrupa sokak futbolu cok gelismis hatta inanilmazdir, bundan ordaki turk gencleride yararlaniyordur...
unutulmasin ki nuri o hareketleri sokakta yabancilarla oynarken ogrenmistir, ne gokten zenbille nede dogarken verilmisitr,,,,caner ozgurcan cafercnda neden yok peki,,,bjk macinda genc birisi topa bi basti diye millet ayaga kalkmisti, izlerken gulmekten yikilmistik bizde,,,,

kardesler adi ustunde JOGA BONITO,,,guzel futbol gol degildir,,, turnuvalar burdada yapiliyor JOGA BONITO turnuvalari,,,

ama turkiyedekini izleyince hep uzuldugum gibi gene oldu,,, genclerimiz kendilerini gelecekteki futbola hazirlamiyorlar,,,,yani anlayis degisti,,cok geride kaldi turk futbolundaki (sokak anlayisi, bir yasam bicimidir ! )

emin olun, sizin yasinizdan bi grup gelse burdan turkiyeye ve katilsa,,, topu ayaklarindan alamassiniz,,,

alin bizim buralardan size bi ornekk,,,videodaki TEKE TEK, olan bolume cok dikkat !!!!

http://www.koreus.com/files/200408/jonglageballon_touzani2.html

enesao
04.Haziran.2006, 15:54
yusuf ben kendi video mu koymak icin izin almistim ama hemen sen koymussun :D

Maymuncuk
04.Haziran.2006, 16:02
Çok güzel hareketler; ama bunları yapan çok arkadaşım var. Hatta bazılarını ben bile yapıyorum.. :)

yusufislam
04.Haziran.2006, 16:22
giren millet su videoyu izlesin birde joga bonito diye bjk stadinda yapilanlara bakip iyice dusunsun,,,,

vallaha arkadaslarin ne kadarini yapiyo yada arada sirada sansa bisey oluyo bilemem,,,

ben her turkiye zamaninda koca oglanlari ti ye aliyom acik hava hali sahalarinda,,,,,

ya hic inandirici degilsiniz kardesler,,,,

biz turkiyeye yabanci degiliz,,, herseyimizdir turkiyemiz ;)

turkiyede akrobatlar vardir ve sadece topla ziplama sektirme technikleri yapbiliyorlar,,,

ama yere koyupta boyle hareketler,,hic inanmam,, coookkk enderdir turkiyede yapabilenler,,,,

ama burda YASAM BICIMIDIR, turkiyedeki sokaklarda oynayan 5 yasindakiler vurup kosuyorlar topun arkasinda,, burdakiler durdurup,, topa FLIP FLAP yapiyorlar,,

ronaldinho bilek hareketi yani...

arkadaslarima gosterdim turkyedeki joga bonito turnuvasnin,,

dedilerki: Ortam ve turnuva ve hersey guzelmis !!! ama oynayanlar berbatmis !! :D

enesao
04.Haziran.2006, 16:33
yusuf islam ben sana katiliyorum demistim ya sen fazla abarttin turkiye de freestyle ci yok diye tamam avrupa kadar olmayabilir fakat sen amma abarttin isi... ben cok kuzenim ve arkadaslarim var böle freestyle yapan onlar da Turkiye de yasiyolar.. unutma sende Turksun...

yusufislam
04.Haziran.2006, 17:39
kardes yazilarim belki anti gelebilir,,
ama unutma ben yillardir bunun uzuntusunu abartili degillde bende isterdim futbol ulkesi olan turkiyemizin SOKAK FUTBOLU boyle bi yasam bicimi olsunnn

bana gore ne iyileri turkiyede buyuk sehirlerde olur,,,

eee super bi turnuva reclamda oynama sansi var
unlulerle tanisma sansi var
unlulerle fotograf cektirme sansi var
kesfedilme sansi var
bjk stadinda hemde turnuva
kameralar var,,
tvye cikma var
reportaj var
microfonla cagirilma var milletin huzuruna,
haberlerde internetlerde kendini gorme var
eee neden gelmemis bu freestylecilar,,

eee niye istanbuldakiler katilmadi, hani o iyi bilenler,,,,
burda hemen kosuyorlar oyle turnuvalara,,,,(her turnuvaya) ordakileri gorduk,, bi tanesi bile duzgun topla bonitolasiymiyor, benim derdim bu,,, :) :(

not: freestylci derken profesyonel akrobatlari bahsetmiyorum,, sadece senin benim gibi gencleri bahsediyorum :D

ibo
04.Haziran.2006, 18:22
video yu izledim gerçekten çook süper... Bizim buralarda yok böyle hareketleri yapanlar...

enesao
04.Haziran.2006, 18:52
eee super bi turnuva reclamda oynama sansi var
unlulerle tanisma sansi var
unlulerle fotograf cektirme sansi var
kesfedilme sansi var
bjk stadinda hemde turnuva
kameralar var,,
tvye cikma var
reportaj var
microfonla cagirilma var milletin huzuruna,
haberlerde internetlerde kendini gorme var
eee neden gelmemis bu freestylecilar,,

simdi yine katildim sana doru söluyosu...
ha bide burda
not: freestylci derken profesyonel akrobatlari bahsetmiyorum,, sadece senin benim gibi gencleri bahsediyorum :D beni eklemeyi unutmussun :D