Log in

View Full Version : [20.Hafta] Beşiktaş - Bursaspor

GeNç KaRTaL
12.Ocak.2012, 07:09
http://img266.imageshack.us/img266/741/bjkbur.jpg (http://img266.imageshack.us/i/bjkbur.jpg/)

anil luque
12.Ocak.2012, 17:39
Rahat kazanırız.

Kato64
12.Ocak.2012, 17:40
Kazanacağımızı düşünüyorum ama kolay olmayacaktır .

attirson
12.Ocak.2012, 17:43
Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum ancak bu maçta hiçbir şey belli olmaz.Geriye düşen takımda kazanabilir.Deplasman yasağı olması ise heyecanı düşürüyor.

SaLviO
12.Ocak.2012, 17:44
1 0 bursa kazanır olay çıkmaz inşallah

anil luque
12.Ocak.2012, 17:56
1 0 bursa kazanır olay çıkmaz inşallah

Bursaspor taraftarının gelişine izin verilmeyecek %99. O yüzden olay çıkacağını sanmıyorum. Bir delilik edip gelmeye kalkmadıkları sürece tabi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Ocak.2012, 18:16
Geçen yılki gibi çok zevkli bir maç bekliyorum,fakat 1-0'lık bir skor değil. :) Daha rahat kazanırız. Fernandes şovu sürdürür.

fotosuki
12.Ocak.2012, 18:52
Çok zor maç olur bence. Bu sezon ilk defa takımıma güvenmiyorum. İnşallah kazanabiliriz.

Deus Dominus
12.Ocak.2012, 19:02
Yeni yıla güzel girdik, hala eksiklerimiz olsa da ben iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum, en azından ilk yarıya nazaran daha iyi mücadele ediyoruz. Umutluyum bu karşılaşmadan, umarım puan ya da puanlarla ayrılırız.

Ralph
12.Ocak.2012, 19:03
Ben bu maçtan niyeyse beraberlik kokusu alıyorum. Eğer puan kaybedersek bu bizim için ligden kopmak demek olur.

Mamadou
12.Ocak.2012, 20:03
Çok zor bir maç olacak.. Ankaragücü ve Belediye maçlarındaki kötü oyuna aldanmamak lazım. Bu sezon bu tip maçlarda çok iyi mücadele ediyoruz. İstediğimizi alıyoruz. Carvalhal takımı iyi hazırlayacaktır. Kupa maçında ilk 11'de oynayan bazı oyuncuları dinlendirdi. Eskişehirspor maçındaki gibi takım istekli oynarsa 1-0'da olsa kazanırız.

musakaan
12.Ocak.2012, 22:01
Kalbimiz daima Bursa'dan yana . Formdalar , biraz silkelendiler ve dönüm maçı olackatır.

Bursaspor
13.Ocak.2012, 01:10
Kulüpler arasında alınan karar gereği zaten bu maça biz alınmayacağız. İl güvenlik kurulu bu konuda karar vermeyecek zaten.

Maça gelirsek takviyeler yetişirse -ki yetişecek gibi duruyor- daha rahat oynayabiliriz, taktiksel açıdan daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum, zorlanmadan kazanırız.

footballer33
14.Ocak.2012, 00:58
Son haftalarda iyi futbol oynadığımız söylenemez ve rakip de çıkışta. Fakat, biz bu tip zor ve atmosferi gergin maçlarda iyi futbol oynadık. Bu maçta da taraftarımızın desteğiyle kazanacağımızı düşünüyorum. Fernandes'e de çok güveniyorum.

fotosuki
15.Ocak.2012, 00:37
Sivok antrenmanı yarıda bırakmış. Dizine darbe almış ve dikiş atılmış. Durumu yarın netlik kazanacakmış.

Ralph
15.Ocak.2012, 00:43
Sivok antrenmanı yarıda bırakmış. Dizine darbe almış ve dikiş atılmış. Durumu yarın netlik kazanacakmış.

Önce Hilbert sonra Sivok... Defans hattımız bir bir gidiyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Ocak.2012, 00:44
Umarım Sidnei değil Toraman oynar. Sidnei çok hantal.

anil luque
15.Ocak.2012, 16:33
Toraman'a nazaran tekniği çok daha iyi ama unutma Nedo.

William Rookwood
15.Ocak.2012, 16:50
Bursaspor kazanır diye düşünüyorum

PhoeniX1963
15.Ocak.2012, 17:24
Üst üste galibiyetler çok iyi gelir umarım 3 puanı alırız

byariff
15.Ocak.2012, 20:37
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail, Ernst, Necip, Veli, Edu, Fernandes, Almeida

Bursaspor: Carson, İbrahim, Hakan, Stepanov, Vederson, Sestak, Adem, N'Diaye, Ozan, Batalla, Turgay

edu oynuyor besiktasin kazanmasi zor. 4-3-1-2 oynucak galiba besiktas

William Rookwood
15.Ocak.2012, 20:39
Ne var bu Edu'da bu kadar ısrar edecek anlamadım. Acayip düz bir oyuncu, koy Mustafayı oynasın

Ralph
15.Ocak.2012, 21:08
Goooooooool Almeida! Aferim Necip alda at dedi.

fotosuki
15.Ocak.2012, 21:08
Necip adamsın!

Turgay fena kaçırdı.

Ralph
15.Ocak.2012, 21:09
Bursaspor bomboş kaleye golü kaçırdı. Maçın kaderi belkide.

William Rookwood
15.Ocak.2012, 21:09
Ulan Turgay.. saç baş yoldurttun evde. %100 net gol pozisyonunuydu be!

fotosuki
15.Ocak.2012, 21:12
Acayip tempolu başladı maç.

Ralph
15.Ocak.2012, 21:13
Şu trübünlere koyulan sanal reklamlar o kadar düşürüyor ki yayıncı kuruluşun kalitesini. Premier Lig maçlarına bakıyorum bazen tertemiz. Çok saçma geliyor o reklamlar bana. Tamam gelir kapısı onlar için ama çirkin ve basitleştiriyor yayını.

Ralph
15.Ocak.2012, 21:26
Bu kadar pozisyon kaçmaz ama. Kaçırdıklarımıza yanmayız umarım maç sonunda.

William Rookwood
15.Ocak.2012, 21:29
Maç acayip zevkli geçiyor

William Rookwood
15.Ocak.2012, 21:35
Gooooooooooooooooooool Batalla Gooool Aslanım Benim Be

fotosuki
15.Ocak.2012, 21:38
Fernandes kaybetti gol oldu. Savunmada çok boşluklar var.

byariff
15.Ocak.2012, 21:38
Batalla 1-1

fotosuki
15.Ocak.2012, 21:39
N'diaye çalım atmak isterken gollük pas olmuş. :)

Heyt Edu çaktı. 2-1

Ralph
15.Ocak.2012, 21:40
Ah be Edu bunları hep yapabilsen işte...

fotosuki
15.Ocak.2012, 21:43
Ernst çıkıp Simao girmeli. Sağ kanatsız oynuyoruz resmen. Veli geçsin ortaya. Ernst'in sarı kartı var zaten.

Ralph
15.Ocak.2012, 21:47
Ernst çıkıp Simao girmeli. Sağ kanatsız oynuyoruz resmen. Veli geçsin ortaya. Ernst'in sarı kartı var zaten.

Bence böyle iyi şimdilik. Simao'nun oyun flan oynadığı yok zaten. Ernst hiç değilse mücadele ediyor. Simao'da o da yok.

fotosuki
15.Ocak.2012, 21:49
Ernst'in sarı kartı olduğu için çekinerek oynuyor. Ayrıca kanat oyuncularımızın mevkileri kendi mevkileri olmadığından Bursa kanatları çok etkili kullanıyor. Skor 2-1 ama Bursa'nın çok bariz oyun üstünlüğü var bence.

Ralph
15.Ocak.2012, 21:52
Keşke o ilk dakikalardaki pozisyonları gole çevirebilseydik. Maç çok farklı olurdu.

byariff
15.Ocak.2012, 22:03
Sanki bursanin golu verilmemis

http://e1201.hizliresim.com/t/h/1ud8j.jpg

fotosuki
15.Ocak.2012, 22:23
Bu resimde ilk yarı bitmişti yanılmıyorsam. Rüştü topu çizgide tutuyordu ve hakem ilk yarıyı bitiriyordu. Kalkarken çekmiş olabilirler. :) Tam emin değilim yalnız.

byariff
15.Ocak.2012, 22:26
Daha Yakindan buda

https://p.twimg.com/AjOAkHACQAAhpen.jpg

fotosuki
15.Ocak.2012, 22:34
N'Diaye rahatlıkla 4 büyüklerde oynar.

byariff
15.Ocak.2012, 22:40
Ozan cok gol net kacirdi

byariff
15.Ocak.2012, 22:41
Pektemek 3-1 oldu

fotosuki
15.Ocak.2012, 22:41
Pektemek gol demek. 3-1
Almeida'nın çabası golü getirdi.

enesemin53
15.Ocak.2012, 22:43
İyi ya Mustafa atsın maşallah.

fotosuki
15.Ocak.2012, 22:52
Mutlak kazanmalıydık. İyi oynamadık ama kazanmasını bildik.

Ralph
15.Ocak.2012, 22:55
Bu galibiyet morel oldu. Toparlanma evresine girmemiz lazımdı artık.

Deus Dominus
15.Ocak.2012, 22:55
Savunmada bireysel hatalar olursa, forvet diye oynattığın adam da gol nedir, nasıl atılır bilmiyorsa normal oluyor böyle sonuç. Ama ben memnunum takımımın oyunundan. Skor aldatıcı, çok kötü zamanlarda yedik golleri... Son hamleler ya 2-2 olsun, ya 3-1 hamlesiydi, tutmadı 3-1 oldu. Beşiktaş'lı taraftarları tebrik etmek düşer bize de.
Sivasspor maçı çok önemli, orada iyi oyun olsun olmasın 3 puan almamız lazım.

eXcitinG
15.Ocak.2012, 23:01
10 maç sonra feLan sanırım iLk defa topa sahip oLma hakimiyetini kaybettik. Fernandes`i Ndiaye iLe iyi kiLitLedi Bursaspor. İLk yarı Beşiktaş daha net goLLer kaçırdı, ikinci yarı Bursaspor topa sahip oLdu ama Ozan iLe kaçırdığı pozisyon dışında net pozisyonuda yoktu. O da zaten maçın kader anı oLdu ve o topun dönüşünde maç 3-1 e geLdi.

Kazanmamız, yukarıLar iLe farkın daha da açıLmaması adına iyi oLdu.

William Rookwood
15.Ocak.2012, 23:06
Adam gibi bir forvetimiz olsaydı bugün çok farklı bitebilirdi maç. Çok yazık oldu iyide oynamıştık

Alicanfmfan
15.Ocak.2012, 23:27
http://e1201.hizliresim.com/t/h/1ugyh.jpg

Ben maçı izleyemedim ancak bu pozisyon dikkatimi çekti , sporx'in sitesinde rastladım.

Nocna Mora
15.Ocak.2012, 23:31
Bunu bende gördüm. Kalkarken topu içeri almıs oldu Rüştü. Ama ilk yarı bitmismiydi bitmemismiydi bilmiyorum. Ama nedense kimse Rüştü kalkarken dikkat etmedi yani. Ne yardımcı ne orta hakem ne de diger futbolcular .. Bence Rüştü bile farkında degildir. Es geçildi yanlışlıkla oldugu için. Bana sorarsanız dogru bir karar. Yani adam topu tutmus kalkarken içeriye aldıgı için de gol olsa absürd olur gibi ama kural kitabında yazan gol olarak sayılması gerektigi. Yani gol sayılmalıydı tabii ki ancak

BURSA'NIN GOLÜ VERİLMEDİ HAYT HUYT HEYT

gibi tartısmaların yapılması gereksiz olacaktır.

Maca gelirsek zevkli bir maçtı. Bursa çok gol kaçırdı. Beşiktaş bulduklarını attı. İçerde oynayan büyük takım profili ile kazanmıs oldu Beşiktaş. Pektemek ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Bu adam ilk 11 basladıgı zaman degil son 30 dk oyuna girdigi zaman daha etkili. Çünkü rakip savunma oyundan düşmüş oluyor. Hep böyle degerlendirilmeli.

RaSenGan
15.Ocak.2012, 23:34
O pozisyona bakarsak Bursaspor'lu oyuncular oralı bile olmuyor.Demek ki önceden bir şey oldu :)

Night_Mare17
15.Ocak.2012, 23:37
Ofsayt pozisyonu bence yan hakeme bakıyor. :D

William Rookwood
15.Ocak.2012, 23:44
Milimetrik bir pozisyondu o tam çizgide tuttu Rüştü

anil luque
16.Ocak.2012, 00:07
hakem orda ilk yarıyı bitirdi o yüzden millet dikkat etmedi pozisyona.

Maça gelecek olursak ; ilk yarıda çok pozisyon kaçırdık. Bursa'nın da etkili atakları vardı. Almeida biraz daha etkili bir forvet olsa ve Veli kanada biraz daha yatkın olsa çok daha sağlam bir takım oluruz ama hoca biraz zorluyor Veli'yi. Q7'siz Beşiktaş iyi değil diyenlere güzel bir cevap oldu bu maç.

Tebrikler KARTALIM !

LaigLeNoiR
16.Ocak.2012, 01:20
Tebrikler Beşiktaş maçı izlemedim uzun bir süre de izlemek istemiyorum her maç izlediğimde birkaç yıl çalıyor ömrümden.

footballer33
16.Ocak.2012, 01:58
Maçtan önce en çok güvendiğim isim Fernandes'ti, fakat bugün sahanın en etkisiz isimlerinden birisi oldu maalesef önceki maçlara göre. Duran toplarda hiç olumlu bir hareketi olmadı, nedense. Fernandes'in dışında Edu ve Almeida dahil 11'deki tüm futbolcuları beğendim. Sonradan giren Pektemek de maça damgasını vurdu yine. Bu çocuk sonradan girsin hep, daha iyi oluyor. :) Bilhassa ilk 25 dakikada kaçırdıklarımızı da atabilseydik maçı ilk yarıda bitirecektik. Sonuç olarak önemli bir maçtı ve güzel bir galibiyet oldu.

GeNç KaRTaL
16.Ocak.2012, 15:37
Son iki maçtaki oynanan oyundaki düşüş ve Bursa'nın çıkışa geçmiş olması beni biraz endişelendiriyordu ve beraberlik çıkabilir diye bekliyordum.Maçı kazanıp Galatasaray ile farkın artmasına izin vermememiz çok iyi oldu.Lider ile farkın kapanmasına gerek yok diye düşünüyorum.Ne de olsa play-off var.Fazla fark olmasın yeter.Eğer tam kadro play-off'lara girersek açıkcası umutluyum takımdan.

Rüştü'nün pozisyonu ilginç gerçekten.Ayağı kalkarken içeri girdi farkında olmadan.Hakemler ve diğer oyuncular da fark etmedi.Rüştü bence Cenk oynayamayacak durumda olduğu zaman oynamalı.Pek güven vermiyor kalede.İlk golden sonra Turgay'ın pozisyonunda kalenin içine yatması neydi öyle.Cenk olsa Turgay'ın üstüne atlardı.

Necip'in goldeki inatçılığı,adrese teslim orta/pas karışımı vuruşu gerçekten harikaydı.Almeida'da geçen maçlara göre daha faydalı işler çıkarttı.Edu da iyiydi.Beraberlikten sonra hemen gol atması çok iyi oldu.Oradan çok iyi vuruyor gerçekten.Pektemek'i de Allah nazardan saklasın.Yine golünü attı. 90 dakikayı kaldıramamasının sebebi,sezon başı hazırlıklarını kaçırması diye tahmin ediyorum.Önümüzdeki sezon inşallah bir aksilik olmazsa daha iyi olacaktır.

Galibiyette emeği geçen herkese tebrikler.İnşallah uzun bir galibiyet serisinin başlangıcı olur.

Ralph
16.Ocak.2012, 16:38
Son iki maçtaki oynanan oyundaki düşüş ve Bursa'nın çıkışa geçmiş olması beni biraz endişelendiriyordu ve beraberlik çıkabilir diye bekliyordum.Maçı kazanıp Galatasaray ile farkın artmasına izin vermememiz çok iyi oldu.Lider ile farkın kapanmasına gerek yok diye düşünüyorum.Ne de olsa play-off var.Fazla fark olmasın yeter.Eğer tam kadro play-off'lara girersek açıkcası umutluyum takımdan.

Rüştü'nün pozisyonu ilginç gerçekten.Ayağı kalkarken içeri girdi farkında olmadan.Hakemler ve diğer oyuncular da fark etmedi.Rüştü bence Cenk oynayamayacak durumda olduğu zaman oynamalı.Pek güven vermiyor kalede.İlk golden sonra Turgay'ın pozisyonunda kalenin içine yatması neydi öyle.Cenk olsa Turgay'ın üstüne atlardı.

Necip'in goldeki inatçılığı,adrese teslim orta/pas karışımı vuruşu gerçekten harikaydı.Almeida'da geçen maçlara göre daha faydalı işler çıkarttı.Edu da iyiydi.Beraberlikten sonra hemen gol atması çok iyi oldu.Oradan çok iyi vuruyor gerçekten.Pektemek'i de Allah nazardan saklasın.Yine golünü attı. 90 dakikayı kaldıramamasının sebebi,sezon başı hazırlıklarını kaçırması diye tahmin ediyorum.Önümüzdeki sezon inşallah bir aksilik olmazsa daha iyi olacaktır.

Galibiyette emeği geçen herkese tebrikler.İnşallah uzun bir galibiyet serisinin başlangıcı olur.

Şemsi liderle fark kapanmasına gerek yok diyorsun ama bildiğim kadarıyla playoff'da puanlar aynı kaldığı yerden devam edecek. Ben mi yanlış biliyorum? Her maç derbi olacak. Puan kaybetme ve farkın açılması ihtimali daha yüksek değil mi? En azından 1-2 puan farkla girilmeli playoff'lara. (Puanlar kaldığı yerden devam edecek değil mi? FM'den öyle biliyorum. Gerçekte okumamıştım kuralları tam olarak)

byariff
16.Ocak.2012, 16:46
Şemsi liderle fark kapanmasına gerek yok diyorsun ama bildiğim kadarıyla playoff'da puanlar aynı kaldığı yerden devam edecek. Ben mi yanlış biliyorum? Her maç derbi olacak. Puan kaybetme ve farkın açılması ihtimali daha yüksek değil mi? En azından 1-2 puan farkla girilmeli playoff'lara. (Puanlar kaldığı yerden devam edecek değil mi? FM'den öyle biliyorum. Gerçekte okumamıştım kuralları tam olarak)

15-20 puan vs fark oldugunda 10 puan fark ile baslancak galiba.

Bursaspor
16.Ocak.2012, 16:49
Yarılanacak diye biliyorum 34 haftalık puanlar, diyelim 1. 80'se 40 ve 2. 70'se 35 olacak ikisi arasındaki puan farkı azalmış olacak, saçma ama öyle işte.

anil luque
16.Ocak.2012, 16:50
Yarılanacak puanlar. Ve arada 10 puan farkla Play-off a girildiğinde 5 puan fark olacak.

Ralph
16.Ocak.2012, 17:04
Yani şu kuralı bir de sadece bu sezonluk yaptılar ya daha da komikleşti. Ben karşıyım playoff'a ama hiç değilse kalıcı olacak deselerdi bari de yaptıkları bir şeye benzeseydi. 1 sene böyle bir değişiklik olmuş kime ne fayda? Bu federasyon çok afalladı. Bir dediği bir dediğini tutmuyor, yaptıkları şeyler tutarsız, istikrarsız. Hayırlısı olsun Türk futbolu hakkında ne diyim...

anil luque
16.Ocak.2012, 17:05
Yani şu kuralı bir de sadece bu sezonluk yaptılar ya daha da komikleşti. Ben karşıyım playoff'a ama hiç değilse kalıcı olacak deselerdi bari de yaptıkları bir şeye benzeseydi. 1 sene böyle bir değişiklik olmuş kime ne fayda? Bu federasyon çok afalladı. Bir dediği bir dediğini tutmuyor, yaptıkları şeyler tutarsız, istikrarsız. Hayırlısı olsun Türk futbolu hakkında ne diyim...

Görkemim o yalan da.. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Ocak.2012, 19:32
Tebrikler Beşiktaş'ım... :) Pektemek gol demek. :icon_cool: Edu demek de gol demek :p