View Full Version : [20.Hafta] Manisaspor - Fenerbahçe
GeNç KaRTaL
12.Ocak.2012, 07:09
http://img21.imageshack.us/img21/701/manfb.jpg (http://img21.imageshack.us/i/manfb.jpg/)
ForsakeN
12.Ocak.2012, 13:44
Manisa'da Murat Erdoğan ve Nizamettin kart cezalısı. Hücumda Yiğit Gökoğlan'ın da eksikliğini arayacaklardır. Fenerbahçe'den 3 puan bekliyorum.Zorlanabiliriz ama kazanırız büyük ihtimal. Stoch boş geçmez
Night_Mare17
12.Ocak.2012, 15:32
Fenerbahçe rahat bir şekild kazanır. Alex 2 tane atar. :D
SaLviO
12.Ocak.2012, 16:59
Kazanırız kazanmamız lazım
İnşallah kazanırız 3 puan bizim olsun
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ocak.2012, 17:06
Alex'siz Fenerbahçe Manisa deplasmanından çıkamaz gibi geliyor.
ReaList
14.Ocak.2012, 17:51
Alex olsa da olmasa da farketmez. Gol atmakta zorlanıyoruz bu bir gerçek. Yönetim bu konuda adımda atmıyor ne yazık ki. Transfersiz bir dönem geçirmemiz beni şaşırtmayacak. Oyuncularda da bir formsuzluk mevcut umarım şanslı bir günümüzde oluruz.
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Mehmet-Cristian-Emre-Caner(Özgür)
Stoch-Bienvenu
idealdir.
SaLviO
14.Ocak.2012, 22:52
Volkan
Mehmet-Cristian-Emre-Caner(Özgür)
Stoch-Bienvenu
idealdir.
Volkan
Mehmet-Cristian-Emre-Özgür [caner]
Stoch-Bienvenu
attirson
14.Ocak.2012, 22:53
Bence Stoch ortada oynayacaksa Özgür kesinlikle 11 başlamalı.
IcedEarth
14.Ocak.2012, 22:56
Manisa'nın bu maçtan puan veya puanlar çıkarmasını umuyorum.. Alex'in yokluğunda üstelik de kendi evlerinde puan alabilirler.. Ancak karşılarındaki takım Fenerbahçe, tam performansla oynamazlarsa puan almaları imkansız..
İşe Fenerbahçe tarafından bakarsak, zor bir deplasmana gidiyorlar.. Manisa ligin iyi ekiplerinden biri, üstelik Alex'ten yoksun çıkacak maça Fenerbahçe.. Gol yollarında oldukça başarısız bir Fenerbahçe var ortada, bu maçta da aynı başarısızlık devam ederse puan çıkaramazlar.. Ancak Alex'in yokluğunda bazı oyuncular sorumluluk alırsa Manisa'yı devirecektir Fenerbahçe.. Bu oyuncuların başında da Miroslav Stoch geliyor.. Bu maçta Fenerbahçe'nin alacağı puan veya puanları Miroslav Stoch doğrudan etkileyecektir..
Sekopej
14.Ocak.2012, 22:58
Alex'in yokluğundan çok Emre'nin yokluğu takımı etkiliyor. Kupa maçında Stoch serbest oynadı, yukarıda yazılan kadrolara katılıyorum, Özgür'ün 11'de oynamasını bekliyorum.
Galatasaray'ın haftaya puan kaybetmesi muhtemel. Dolayısı ile kazanılması çok önem arzediyor.
Bir kaç haftaya kadar tekrar liderliği alacağımızı düşünüyorum. Emre'nin olması çok önemli, Alex yoksa bile Emre varken kazanabiliyoruz. Durum vahim değil, abartmayı çok seviyor insanlar :)
3-1 kazanacağız tahminim.
--------- Bienvenu - Semih ----------
Stoch - Emre - Cristian - Mehmet
Ziegler - Yobo - Serdar - Gökhan
----------------- Volkan ----------------
sui generis
14.Ocak.2012, 23:51
bence Özgür oynamalı. Stoch da Alex'in yerinde oynar. nedense benim de içimden 3-1 geçiyor. Stoch boş geçmez bu haftayı :)
IcedEarth
14.Ocak.2012, 23:54
Galatasaray'ın haftaya puan kaybetmesi muhtemel. Dolayısı ile kazanılması çok önem arzediyor.
Bir kaç haftaya kadar tekrar liderliği alacağımızı düşünüyorum. Emre'nin olması çok önemli, Alex yoksa bile Emre varken kazanabiliyoruz. Durum vahim değil, abartmayı çok seviyor insanlar :)
3-1 kazanacağız tahminim.
--------- Bienvenu - Semih ----------
Stoch - Emre - Cristian - Mehmet
Ziegler - Yobo - Serdar - Gökhan
----------------- Volkan ----------------
Lafınız bana sanırım, ancak ortada abarttığım bir durum yok.. Fenerbahçe bu sene zaten gol yollarında oldukça sıkıntılı, üstüne bir de gol yollarındaki en verimli adamınız eksik olunca sıkıntılı bir maç olabileceği net bir şekilde ortada.. Bu olayın en yakın örneği de Orduspor maçı.. Ancak aşılamayacak bir sorunun olmadığını da belirttim zaten üstteki mesajımda, büyük takımlar böyle zor durumlarda da kazanabildikleri için büyükler zaten..
Lafınız bana sanırım, ancak ortada abarttığım bir durum yok.. Fenerbahçe bu sene zaten gol yollarında oldukça sıkıntılı, üstüne bir de gol yollarındaki en verimli adamınız eksik olunca sıkıntılı bir maç olabileceği net bir şekilde ortada.. Bu olayın en yakın örneği de Orduspor maçı.. Ancak aşılamayacak bir sorunun olmadığını da belirttim zaten üstteki mesajımda, büyük takımlar böyle zor durumlarda da kazanabildikleri için büyükler zaten..
O kadar çok eksik var ki bu gibi sıkıntılar yaşanması muhtemel. Bu kadar ilk 11de eksik oyuncu ile oynasaydı Galatasaray, üstüste mağlubiyetlerden kafasını kaldıramaz halde olurdu.
Hafta Baros'un eksikliğinin ne derecede etkileyeceğini göreceksiniz.
Santrafor transferi yakında olabilir, hatta haftaya ilk 11 başlayabilir. Olmasa bile maçın favorisi Fenerbahçe'dir ve kazanacaktır eminim ona.
Söylenen bütün görüşlerin abartı olduğu gerçek. Şu an ligde çok iyi olan takım ya da çok kötü durumda olan bir takım yok üst sıralarda.
William Rookwood
15.Ocak.2012, 00:02
Takım gol atamıyor. Alex'siz bir Fenerbahçe'de puan kaybedecektir diye düşünüyorum.
Galatasaray'ın haftaya puan kaybetmesi muhtemel.
Banko 3 puan alınacak bir maç. Eskişehirspor kötü, Galatasaray 5 maçta 19 gol attı. Puan kaybı pekte muhtemel değil :)
IcedEarth
15.Ocak.2012, 00:15
O kadar çok eksik var ki bu gibi sıkıntılar yaşanması muhtemel. Bu kadar ilk 11de eksik oyuncu ile oynasaydı Galatasaray, üstüste mağlubiyetlerden kafasını kaldıramaz halde olurdu.
Santrafor transferi yakında olabilir, hatta haftaya ilk 11 başlayabilir. Olmasa bile maçın favorisi Fenerbahçe'dir ve kazanacaktır eminim ona.
Söylenen bütün görüşlerin abartı olduğu gerçek. Şu an ligde çok iyi olan takım ya da çok kötü durumda olan bir takım yok üst sıralarda.
Biz zaten maçların yarısını bazı eksiklerle oynadık, ideal sistemimize Fenerbahçe derbisiyle ulaştık.. Sabri, Melo, Engin, Baros, Semih, Emre Çolak gibi oyuncular zaten maçların bir kısmını kaçırdılar, Eboue 2 maçtır yok ve bir süre daha olmayacak, Yekta rotasyonda kullanılacaktı o da uzun zamandır yok.. Nasıl kafamızı kaldıramayacakmışız hakikaten merak ettim.. Zaten Fenerbahçe çok kötü oynuyor veya biz çok mükemmeliz gibi bir söylemim olmadı, sadece gol yollarında sıkıntılı bir sene geçirdiğinizi söyledim, ki istatistikler ortada..
Onun dışında konu Fenerbahçe'nin maç konusu, ısrarla neden Galatasaray'ı karıştırmaya çalıştığınız anlayamıyorum..
Fazla da uzatmak istemiyorum, maç konusunu Fenerbahçe-Galatasaray kıyaslamasına döndürmenin lüzumu yok bence..
byariff
15.Ocak.2012, 00:17
bencede uzatmanin hic anlami yok ilerliyen haftalarda gorecegiz ne olup ne bitcegini alexsiz fenerbahce kazanamaz manisa puan veya puanlar cikartcaktir.
Alicanfmfan
15.Ocak.2012, 00:19
Herşeyi Galatasaray ile niye kıyaslıyorsun ki ? :)
barahir
15.Ocak.2012, 18:16
Fenerbahçemizin Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maçın 19 kişilik kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Fabio Bilica, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Hasan Erbey, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Gökay İravul, Recep Niyaz, Miroslav Stoch, Özer Hurmacı ve Henri Bienvenu.
Saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan kalkacak özel uçakla İzmir’e hareket edecek Takımımız, ardından karayolu ile Manisa’ya gidecek.
Recep Niyaz'da kadroda, Umarım en azından 10 dakika izleyecek fırsatı buluruz..
furkan58
15.Ocak.2012, 19:05
Banko 3 puan alınacak bir maç. Eskişehirspor kötü, Galatasaray 5 maçta 19 gol attı. Puan kaybı pekte muhtemel değil :)
5 Maçta 19 gol atan takımları direk şampiyon ilan edelim o zaman her maç kazanırmış nasılsa .
William Rookwood
15.Ocak.2012, 19:15
5 Maçta 19 gol atan takımları direk şampiyon ilan edelim o zaman her maç kazanırmış nasılsa .
Evinde hiç kaybetmeyen bir takım sanki hiç bir zaman kaybetmeyecek gibi konuşulunca kimse birşey demiyor ama. :)
Night_Mare17
15.Ocak.2012, 19:20
Alex yok. Fenerbahçe puan kaybedecktir gol atacak futbolcu yok.
SaLviO
15.Ocak.2012, 19:22
bırakın artık şu bişey yarışını :D
Corpus
15.Ocak.2012, 19:26
Fenerbahçeli arkadaşlar dua etsinlerde Semih ve Bienvenue yan yana oynasın yoksa gol yollarında sıkıntı yaşanabilir. Alex oynamıyorken Semih gibi top tutabilen ve Bienvenue gibi koşan bir oyuncunun yan yana oynaması çok önemli. Özellikle Bienvenue karşı karşıya kaçırırsa topun sektiği yerlerde Semih kesinlikle olacaktır. O işleri çok iyi yapıyor :)
Skor tahmini kadroya göre 1- 1 veya 1-2
bırakın artık şu bişey yarışını :D
Katılıyorum :) ama o iş biraz zor
Sekopej
15.Ocak.2012, 19:40
Semih sakatlığı sebebiyle götürülmedi Manisa'ya. Alex olduğunda da gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz son dönemde, bu sene Alex de, gol yollarında beklenenin altında. Bu sebeple yokluğu, genel durumu önemli etkileyecek cinsten değil. Stoch'a güveniyorum ve bu maç takımını sırtlayan isim olacaktır.
Özgür'ün de sakatlğı sebebiyle götürülmediğini düşünürsek sahaya çıkacak 11; Volkan - Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler - Mehmet, Cristian, Emre, Caner - Stoch - Bienvenu olacaktır. Orta sahanın göstereceği performans belirleyici olacak.
Kaka Leite
15.Ocak.2012, 19:57
Takım gol atamıyor. Alex'siz bir Fenerbahçe'de puan kaybedecektir diye düşünüyorum.
Ne alaka ki 5 maçta 19 gol atan bir takımın haftaya kaybetmemesi :)
Alex yok işimiz çok zor :icon_cry:
ForsakeN
15.Ocak.2012, 20:04
Alex yok. Fenerbahçe puan kaybedecktir gol atacak futbolcu yok.
Tam da bu noktada Miroslav Stoch devreye giriyor :)
William Rookwood
15.Ocak.2012, 20:13
Ne alaka ki 5 maçta 19 gol atan bir takımın haftaya kaybetmemesi :)
Alex yok işimiz çok zor :icon_cry:
Şöyle bir alaka :)
http://i.imgur.com/O55yJ.jpg
http://i.imgur.com/vMrai.jpg
Eskişehirspor, galip gelmeyi bırak doğru düzgün gol atamıyor. Biraz gerçekçi ve objektif olalım. :)
sui generis
15.Ocak.2012, 20:19
Özgür gitmemiş heralde onun yerine Caner oynar. Alex in yerine de stoch oynar ve kazanırız
Corpus
15.Ocak.2012, 20:27
Stoch bir nevi Alex' in sigortası olacak ama umarım patlamaz :)
futureless
15.Ocak.2012, 20:48
Patlamaz patlamaz da Stoch değil takım olarak ruhsuz olmazsak kazanırız.Yoksa işimiz zor.
Night_Mare17
15.Ocak.2012, 21:16
Stoch 1-2 devreye girer fakat her zaman girmez.
sui generis
15.Ocak.2012, 21:24
Fenerbahçe maclarını izlemiyorsunuz heralde, bu yıl stoch un katkısı alex ten fazla bana göre
Night_Mare17
15.Ocak.2012, 21:25
Fenerbahçe maclarını izlemiyorsunuz heralde, bu yıl stoch un katkısı alex ten fazla bana göre
Hepsini izlemedim fakat yarısından çoğunu izledim. Neyse Baroni'de atıyordu doğru :D
Sekopej
15.Ocak.2012, 21:31
Geçtiğimiz seneler için dedikleriniz doğru ama bu sezon için, takımın genel olarak etkisiz, maça konsantre olamadığı maçlarda, puan kayıpları yaşadık, kazandığımız maçlarda da takımın gösterdiği gayretle kazandık. Bu sebeple Alex'in yokluğu, geçtiğimiz sezonlar kadar etkilemez Fenerbahçe'yi. Alex'in etkinliğini arttıracak bir forvetimiz zaten yok ve skor üretmekte kısır bir sezon geçiren Fenerbahçe'de Alex'in katkısı da ortada.
Fenerbahçe'yi dikkatli takip edenler bunu görmüştür. Alex önemli bir eksiklik elbette ama olmaması, bu sene ortaya konan oyunun çok fazla değişeceği anlamına gelmez. Hatta örnek vermiştim, bir Emre'nin yokluğu bu dönemde Alex'in yokluğundan daha önemli.
Alex, eğer etkili bir forvet alınırsa, şu ana kadar ki performansını da arttıracaktır. Orta sahanın gayreti ve Stoch'un etkinliği bu maçta önemli, aksi halde Alex olsa da, takım konsantre olamazsa kazanması zor ama maça konsantre olabilirlerse de, her türlü kazanırlar.
sui generis
15.Ocak.2012, 21:41
Stoch un etkinliğini gol atıyor olarak algilamaniz yanlış. Aksine stoch mac boyunca takımı ayakta tutan kisi. Çektiği şutlar ve sürekli hareket halinde olması macı Fenerbahçe taraftarı için zevkli kılıyor. Alex elbette önemli bir eksik. Ama bu sene için bana soracak olursanız alex mı olmazsa üzülürsünüz stoch mu? Tereddutsuz stoch derim. Alex in eski faydasını gorebilmemiz için forvet transferi şart
ek olarak bu sene cristian in katkısı da ortada, küçümsememek lazım :)
furkan58
15.Ocak.2012, 21:48
Şöyle bir alaka :)
http://i.imgur.com/O55yJ.jpg
http://i.imgur.com/vMrai.jpg
Eskişehirspor, galip gelmeyi bırak doğru düzgün gol atamıyor. Biraz gerçekçi ve objektif olalım. :)
Barcelona'da her maç atıyor 3-4 gol ediyo 5 maçta 18-19 gol ama hiç puan kaybetmiyo mu bu adamlar ? Çok saçma geliyo şuan su dedikleriniz . Ligde 10 maç üst üste kaybeden bi takım gidip ligin liderini yenebilir futbol bu objektiflikle alakası yokki .
William Rookwood
15.Ocak.2012, 21:50
Barcelona'da her maç atıyor 3-4 gol ediyo 5 maçta 18-19 gol ama hiç puan kaybetmiyo mu bu adamlar ? Çok saçma geliyo şuan su dedikleriniz . Ligde 10 maç üst üste kaybeden bi takım gidip ligin liderini yenebilir futbol bu objektiflikle alakası yokki .
Ben hiç kaybetmeyecek diye birşey söylemedim ki? Cevap yazdığım kişi '' Haftaya Galatasaray'ın puan kaybetmesi muhtemel '' yorumuna; şu durumda nasıl muhtemel olabileceğini göstermek istedim sadece.
ParduS
15.Ocak.2012, 22:43
Bence yarın Özer ilkonbir oynar.Recep için emin değilim..Keşke oynasa 5 dakikada olsa. Forvetten bi beklentim yok, sizlere katılıyorum genel olarak. Stoch ve Emre'den iyi performans gelirse kazanırız diye umuyorum..
goosfraba
16.Ocak.2012, 16:13
maçın hakemiyle ilgili söylenecek çok şey var ama, şimdilik ''dikkat'' diyelim.
adaletli bir yönetim olsun da skor hiç önemli değil.
ForsakeN
16.Ocak.2012, 16:22
Muhtemel 11:
Volkan
Gökhan - Yobo - Serdar - Ziegler
Cristian - Emre
Mehmet - Stoch - Caner
Bienvenu
SaLviO
16.Ocak.2012, 16:25
muhtemel değil bence kesin 11 :D
byariff
16.Ocak.2012, 16:49
aslinda cristian yerine dia olsa daha iyi olur mehmeti emrenin yanina cekmek daha iyi..
SaLviO
16.Ocak.2012, 16:55
bu tür deplasmanda dediğin gibi oynamak büyük risk olur bence savunma yapmayı bilmeyen 3 oyuncun (dia stoch henri ) takım savunmasına katkıda ne kadar bulunucaklar
ama dediğin gibi saracoğlun da çok rahat oynarsın
anil luque
16.Ocak.2012, 16:56
Dia Afrika Uluslar Kupası'nda Arif.
Ben Fenerbahçe'nin bu sezon deplasman karnesinin zayıf , eksiklerin fazla ve Manisaspor'un da acilen toparlanmaya ihtiyacı olduğunu göz önünde bulundurarak Manisaspor en kötü beraberlik koparır diyorum. Tahminde 1 vermiştim ama Murat Erdoğan'ın cezalı olduğunu bilmiyordum. İlerlemiş yaşına rağmen çok iyi top oynuyor bence. Trabzonspor maçında ikinci yarıda oyuna dahil olup müthiş pozisyonlar yaratmıştı.
Kazananın Manisa olması bizi 2.likte tutar , umarım bu yönde gerçekleşir sonuç.
TR.CaPTaiN
16.Ocak.2012, 21:03
http://img38.imageshack.us/img38/6800/recepemre.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/38/recepemre.jpg/)
ForsakeN
16.Ocak.2012, 21:05
Çok iyi yav :) Emre'nin bile yanında bu kadar ufak kaldıysa sahada düşünemiyorum
sui generis
16.Ocak.2012, 21:11
İlk 11'miz; Volkan, Gökhan Gönül, Serdar, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Caner, Stoch, Bienvenu
Corpus
16.Ocak.2012, 21:21
Stoch 4-2-3-1 in ortasında mı oynayacak yoksa 4-2-4 ün sağ kanadında mı ?
sui generis
16.Ocak.2012, 21:22
-----------Bienvenu
Caner----Stoch------M.Topuz
--------Emre Cristian
şeklinde oynarız.
goosfraba
16.Ocak.2012, 21:32
volkan
gg - yobo - serdar - zigi
cristian - emre
topuz - stoch - caner
bienvenu
barahir
16.Ocak.2012, 22:02
Basit bir saygı duruşunu bile beceremiyoruz millet olarak.. 1 dakika yahu 1 dakika çok değil..
LaigLeNoiR
16.Ocak.2012, 22:06
Basit bir saygı duruşunu bile beceremiyoruz millet olarak.. 1 dakika yahu 1 dakika çok değil..
Sonuna kadar haklısın bunu her tribünde gördüğümüz gibi.
Yahu 1 dakika boyunca şov yapmayın alkış yapmayın ıslık çalmayın tezahürat yapmayın o olayla ilgili olsun olmasın. Saygı duruşu denen birşey var ama biz bunu değiştirme çabasındayız. Eğer o saygı duruşunda 1 dakika boyunca sessiz bir şekilde beklenilecekse o şekilde beklenmeli.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Ocak.2012, 22:15
Akaminko butun yarisahayi calimla gecti, duzgun bi pas verebilseydi mutlak goldu. Akaminko sasirtti.
Corpus
16.Ocak.2012, 22:16
Akaminko butun yarisahayi calimla gecti, duzgun bi pas verebilseydi mutlak goldu. Akaminko sasirtti.
Vursaydı keşke :)
William Rookwood
16.Ocak.2012, 22:22
Millet olarak neyi başardık ki bunu başaralım...
Corpus
16.Ocak.2012, 22:28
Manisaspor' un pas atacak ortasahaya ihtiyacı var.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Ocak.2012, 22:41
Bienvenu kacirdiklarinin yaninda arkadaslarinin vurduklarini da cikariyor :n:
Manisaspor cok pasif oynuyor, butun insiyatifi Fenere birakti ilk yari. Duzgun bi forvet olsa simdi cok rahattik.
Klubede 3 tane bebe var, ilginc bi goruntu olmus. Bienvenu sakatlansa falan kim gircek bakalim :D
Corpus
16.Ocak.2012, 22:49
İlk Yarı beklenildiği gibi 0-0 beraberlik ile sonuçlandı.
Beyler ayıp olmazsa 1 tane atın be o kadar pozisyondan, He bienvenu bi tanesi tamamla be.
sarianet
16.Ocak.2012, 22:50
ilk yarı bitti ve ben bu maçtan çok zevk aldım özllikle caneri çok beyendim içine messi kaçmış gibiydi
henri biraz daha şanslı olsa maç farka gidebilirdi
serdarın da şansı yok arkadaş bu seferki şutu da direkte patladı elhasıl güzel maç oluyo gol olmadı ama
barahir
16.Ocak.2012, 22:54
En azından 1 gol atmayı haketmiştik.. Maçın iyisi çok şu ana kadar.. Stoch, Caner, Emre, Yobo Gökhan Serdar bence en göze batanlarıydı ilk yarıda..
Bienvenu de garibim gol atmaya çalışıyo ama atacak inşallah.. Keşke adı değil de futbolu biraz benzeseydi Henry'e
sarianet
16.Ocak.2012, 22:55
kaleyi tutturamadığı gibi isimi de ttturamamış Henry..Henri :D
barahir
16.Ocak.2012, 22:56
kaleyi tutturamadığı gibi isimi de ttturamamış Henry..Henri :D
Babadan oğula nesil demek ki bunlar :)
RaSenGan
16.Ocak.2012, 22:58
En azından 1 gol atmayı haketmiştik.. Maçın iyisi çok şu ana kadar.. Stoch, Caner, Emre, Yobo Gökhan Serdar bence en göze batanlarıydı ilk yarıda..
Bütün takımı saymışsın zaten :D
sarianet
16.Ocak.2012, 22:59
zigler ve baroni de biraz açılsa iyi olacak zigler neredeyse hiç gitmiyor gitsede kaçmıyor kaçsada atmıyor atsa da isabet etmiyor :)
barahir
16.Ocak.2012, 22:59
Hadi burdan nasıl bi sonuç çıkaracaksın bakalım :)
SaLviO
16.Ocak.2012, 23:00
İyi oynuyoruz henri çok istekli 2 0 kazanırız
Caner , baroni goller
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Ocak.2012, 23:01
Stoch-Caner-Cristian 3 lusunu cok begendim. Iyi anlasiyorlar sol tarafta. Ozellikle Cristian cok kreatif, paslari cok ince. Caner de bitiriciligini biraz gelistirebilseydi Messiyi izlerdik bu gece Manisada :D
furkan58
16.Ocak.2012, 23:02
Demekki takım olarak iyi oynuyoruz ;)
sarianet
Stoch-Caner-Cristian 3 lusunu cok begendim. Iyi anlasiyorlar sol tarafta. Ozellikle Cristian cok kreatif, paslari cok ince. Caner de bitiriciligini biraz gelistirebilseydi Messiyi izlerdik bu gece Manisada :D
allah allah bana baroni çok tutuk geldi:D
TeNaciOUS MidFieLdeR
Ziegleri pek begenmedim, ofansta cok yardimci olamadi. Teknik yonu zayif kaliyor dar alanda.
Baroni tek pasta cok iyi ve efektif oynadi. Hep ilerdeydi, oyuzden biraz fazla kontra yedik. Emre de ileri cikinca geride sadece stoperler kaldi zaman zaman.
sarianet
16.Ocak.2012, 23:05
nerde karı kız var digitürk kameramanları buluyo arkadaş nası bi zum yeteneği varsa adamlardfa:D
Corpus
16.Ocak.2012, 23:10
Isaac ile Akaminko mahalle maçında oynuyorlar mübarek :D
RaSenGan
16.Ocak.2012, 23:10
Hadi burdan nasıl bi sonuç çıkaracaksın bakalım :)
Öyle olunca takım olarak iyi oynuyoruz denir de o yüzden dedim bütün takımı saymanın gereği yok yani :D
Night_Mare17
16.Ocak.2012, 23:13
Dediğim gibi gol atacak adam yok. Bomboş pozisyon yakalaması lazım Fenerbahçe'nin onun içinde Stoch gibi bir oyuncunun girmesi lazm hızlı , teknik bir oyuncu. Belki Recep Niyaz (izlemedim fakat söylenenlere göre) girerse Fenerbahçe daha etkili pozisyonlar bulabilir.
barahir
16.Ocak.2012, 23:16
Bravo Caner ve Stoch.. 0-1 Gol caner
ParduS
Caner attı...
TeNaciOUS MidFieLdeR
Super bir gol oldu. Stoch&Caner Co.Ltd.
enesemin53
16.Ocak.2012, 23:17
Oh be hadi 1 tane daha sonrada girsin Recebim hani benim Recebim
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Ocak.2012, 23:18
Yine bombos yine bienvenu, napicaz bu adamla biz :D
Simdi de Mehmet Topuz, neler kaciyor boyle...
sarianet
16.Ocak.2012, 23:18
gerçekten harika bi gol oldu :)
Corpus
16.Ocak.2012, 23:19
Bienvenue kaçırmakta ısrarcı
Corpus
16.Ocak.2012, 23:19
İlker mükemmel çıkarttı Mehmet' in topunu.
sarianet
16.Ocak.2012, 23:21
henri normale dönmüş şekerspor maçında endişelenmiştim bişiyi var mı diye.D
ParduS
16.Ocak.2012, 23:21
İlk maçtaki skorla bitmez umarım. Simpson attı 1-1
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Ocak.2012, 23:23
Mac 3-0 olucakken 1-1 oldu, don basa simdi yine. Ne guzel acilmisti oyun.
berkay123456
16.Ocak.2012, 23:23
Ben hep diyorum zenciden forvet olmaz diye :n:
sarianet
16.Ocak.2012, 23:25
serdara nazar deydi :)
enesemin53
16.Ocak.2012, 23:25
FM'deki ilgnç olaylar başlığındaki bazı olayların normal olduğunu anlatmaya çalışıyolar.
Corpus
16.Ocak.2012, 23:28
Caner golü kurtardı. Mükemmel müdahale.
IcedEarth
Bu Bienvenu gibi oyuncular bu ülkede para kazandığı sürece bu ülkenin futbolundan ümidim yok.. Yazıktır günahtır, alt yapıdan çıkaracağın genç bir oyuncu bu kadar oynar en azından..
ParduS
Bienvenu'nun yerine Recep girse..radyoda dinlerken bile deli ediyor adamı ya.
sarianet
16.Ocak.2012, 23:29
caner hızır gibi geldi valla:D
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Ocak.2012, 23:31
Simpson ya da isaac falan olsaydi orda kacirmazlardi kesinlikle.
Maç nasıl gidiyor? Şifremi arkadaşa verdim bu hafta izleyemiyorum. Kim üstün oynuyor?
byariff
16.Ocak.2012, 23:33
kemal hoca bu dakkaya kadar kahe"ye nasil dayandi anlamak mumkun degil.
ayzek kacirdi.
sarianet
16.Ocak.2012, 23:33
bikaç sezon önce saraçoğlunda koro halinde küfrediyolardı kuddüsiye neden lan diyodum şimdi anladım haklılarmışa
byariff
16.Ocak.2012, 23:34
Bienvenunun kafasi aut :D
sarianet
16.Ocak.2012, 23:35
henri rahatsız mısın oğlum
sarianet
16.Ocak.2012, 23:37
Maç nasıl gidiyor? Şifremi arkadaşa verdim bu hafta izleyemiyorum. Kim üstün oynuyor?
harika maç oluyor yanlış maçta ermişsin şifreni
goosfraba
16.Ocak.2012, 23:38
recep niyaz oyunda.
Corpus
16.Ocak.2012, 23:38
Manisalı oyucuların hiçbiri ne yapmaya çalıştıkları hakkında bir fikre sahip değil.Çok telaş yaptılar böyle giderse Fenerbahçe golü bulur.
enesemin53
16.Ocak.2012, 23:40
Allahım Recep gol atsın.
ParduS
16.Ocak.2012, 23:41
Ne olurdu yani şu adamı daha önce çıkarsan.
sarianet
16.Ocak.2012, 23:45
recep hiç gol atıcak gibi durmuyo
sarianet
16.Ocak.2012, 23:47
özer: selçuk şahinin tekniği yüksek hali
SaLviO
16.Ocak.2012, 23:48
Adam eliyle kesiyor nereye bakıyor bu hakem acaba
Corpus
16.Ocak.2012, 23:51
Volkan top ile birlikte ceza sahası dışına çıktı. Son dakikalar.
goosfraba
16.Ocak.2012, 23:51
iyi bir forvet olaydı, iyiydi.
ParduS
16.Ocak.2012, 23:56
2 oldu baroni
Night_Mare17
Baroni :D :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
Ilk yarinin sonunda kim yazdiydi, baroni caner 2-0 aliriz dedi cikti valla :n: ama 2-1 :D olsun
Caner mukemmeldi bu gece, ondan cok sey bekliyorum sahsen, bu potansiyelini fazlasiyla gosterdi macta. Son dakkada kazanmis da olsak macin hakki galibiyetti zaten.
enesemin53
16.Ocak.2012, 23:57
Böyle yenmemeliydik Henricim, şimdi maç bittikten sonra yendi olduk :)
RaSenGan
Balın da bu kadarı arkadaş :D
barahir
Goooooooooooooool.... Bravo be, bu maçın hakkı buydu zaten..
sakatlıktan yerde kıvranan oyuncu 2 saniye sonra hemen oyuna girip tazı gibi oradan oraya koşturuyor.
Aykut hoca ordu karşısına forvet arkasında özer ile çıkacağına recep ile çıksaydın, bu maçta oyuna forvet diye almanın mantığı ne ?
europeanconquer
16.Ocak.2012, 23:58
Bu nedir ya.İki haftadır seviniyoruz Fenerbahçe puan kaybedecek diye olup olmadık yerde gol oluyor.Baroni'ye suikast düzenleyeceğim valla.Kaşınıyor :D Neyse tebrikler Fenerbahçe.
Flawless Victory
16.Ocak.2012, 23:58
90+3+2+5+4+2 Fenerbahçe gol atana kadar devam...
Night_Mare17
16.Ocak.2012, 23:59
bikaç sezon önce saraçoğlunda koro halinde küfrediyolardı kuddüsiye neden lan diyodum şimdi anladım haklılarmışa
Değil mi yani :icon_smile:
barahir
Aaa dizine top çarpınca çırpınarak dakika çalmaya çalışan kişinin sırtına çarparak girmiş sanırım gol aygün :) Allah'ın sopası yok ki işte...
Kaka Leite
Baroni yine kritik yerde attı golünü tebrikler :)
goosfraba
17.Ocak.2012, 00:00
uzatmanın uzatması diye birşey var. kuddusi hiç beklemediğim bir şey yapıp, kronometresini durdurdu.
barahir
Abi kusura bakma böyle deneceğini biliyodum da, Manisasporluların neler yaptığını görmüyosunuz sahad, hakem uzatmaya ekleyince böyle diyosunuz.. O da güzel..
LaigLeNoiR
90. dakikadan sonra Manisa'lıların yatmasıyla maç 2 dakika daha uzamaz. +3 verdiğinde. En fazla 1 dakika uzatırsın 94.10 küsürlerde top Manisa'nın ayağında ve orta sahadayken maçı bitirmeliydi bana göre hakem ancak bitirmedi ve 90+5 mi 90+6 'mı ne gelen karambol golüyle F.Bahçe kazandı.
Olsun o kadar istersen Manisalı oyuncular uzatmalarda yerden kalksaydı zaten uzamazdı o kadar.
Deus Dominus
17.Ocak.2012, 00:01
Şu şans bi bizim Bursaspor'da yok :)
ForsakeN
Allah Fenerbahçelilere sabır versin.
Uzatmaların 2dksı zaten baraj ayarlamayla gecti. 30sn Yigit yerde yattı. Musaade et de hakem uzatsın
titates1
ilahi adalet...
sui generis
17.Ocak.2012, 00:02
sonuna kadar hakettik. caner'e diyecek söz bulamıyorum. mükemmel oynadı. tartışmasız en iyisiydi. manisalı oyuncularda bir türlü kalkamadı yerden. adalet yerini buldu. bana kalırsa recep-bienvenu değişikliği yanlıştı. recep forvette ne yapacak ki o fizikle. eğer öyle bir değişiklik yapıyorsan mehmeti çek forvete. hatta ben olsam yobo yu bile düşünürdüm :D
Tebrikler Fenerbahçem
sui generis
17.Ocak.2012, 00:03
3 ya da 4 dk oyun oynanmış siz gelip burada Fenerbahçe gol atana kadar devam diyorsunuz. art niyetli olmama olasılığınız sıfır.
TeNaciOUS MidFieLdeR
Maci izlemeyenler zor kazandigimizi dusunebilir ama farkli skorla ayrilmamamiz mucize bu mactan. Henri sagolsun ama cikmasi da sacmaydi bana gore, o fizikle recepten medet ummak cok yanlis bi karardi. Henri icin de bu degisiklik yikim olmustur. Umarim pozitif yonde etki eder.
LaigLeNoiR
Allah Fenerbahçelilere sabır versin.
Uzatmaların 2dksı zaten baraj ayarlamayla gecti. 30sn Yigit yerde yattı. Musaade et de hakem uzatsın
Barajda zaman geçiren de F.Bahçe'ydi işin ilginç yanı da iyi ki zaman geçirmişler ki ekstra süre olarak kendilerine gol olarak geri döndü.
sui generis
17.Ocak.2012, 00:04
90. dakikadan sonra Manisa'lıların yatmasıyla maç 2 dakika daha uzamaz. +3 verdiğinde. En fazla 1 dakika uzatırsın 94.10 küsürlerde top Manisa'nın ayağında ve orta sahadayken maçı bitirmeliydi bana göre hakem ancak bitirmedi ve 90+5 mi 90+6 'mı ne gelen karambol golüyle F.Bahçe kazandı.
böyle bir kural mı var. 3 verildiyse şöyle şöyle olmaz diye.
byariff
17.Ocak.2012, 00:04
Guzel macdi iki takimada tebrikler manisa biraz sakin olsa gol veya goller atardi. tebrikler fenerbahce.
sarianet
17.Ocak.2012, 00:05
Nası yendik ama ya of of of derbi kazanmış gibi mutlu oldum
barahir
17.Ocak.2012, 00:05
İddianamede adı geçen bi takımın taraftarlarının da Fenerbahçe kümeye diye bağırması da güzel bi enstantane oldu 1-1'den sonra..
LaigLeNoiR
17.Ocak.2012, 00:06
böyle bir kural mı var. 3 verildiyse şöyle şöyle olmaz diye.
Tabii ki de öyle bir kural yok. Sadece takıldığım nokta şu çoğu maçta yaşanan şeyler bunlar. Uzatmalar gösterilir örnek olarak 4 dakika uzattın. Bu 4 dakika uzatma içinde mutlaka 1 dakika zamandan çalınıyor bir şekilde ancak hiçbir hakem maçı tutup da 96. dakikada veya 95.40'larda bitirmiyor. En fazla 94.30'larda bitiriyor ki doğru olan da bana göre budur.
Sonuçta oynanan bir oyun var ve koskoca 45 dakika boyunca geçirilen zamanı sen 3 dakika olarak hesaplıyorsun ancak son 3 dakikada'ki uzatmları da 2-3 dakika daha uzatıyorsun. Bu mantıksız gelen taraf.
Kaka Leite
17.Ocak.2012, 00:08
Verilmeyen penaltıyı değil,90 +5'de gelen golü konuşacağız :)
furkan58
Balın da bu kadarı arkadaş :D
Kaçan gollerden sonra bal mıdır bilemicem
Uzatma dakikaları içerisinde maçın kaç dakika durduğunu görememek ayrı bişey tabi .
sarianet
O kadar pozisyonda sesleri çıkmayanlar fb lehine bi hata olduğunda hemen buraya doluşuyorlar yeter artık ya
ParduS
Fenerbahçe çatır çatır oynamış, haketmiş maçı... Tebrikler Fenerbahçe'm... Bienvenu'nun sakatlanıp sezonu kapatması dileklerimle...
Tabii ki de öyle bir kural yok. Sadece takıldığım nokta şu çoğu maçta yaşanan şeyler bunlar. Uzatmalar gösterilir örnek olarak 4 dakika uzattın. Bu 4 dakika uzatma içinde mutlaka 1 dakika zamandan çalınıyor bir şekilde ancak hiçbir hakem maçı tutup da 96. dakikada veya 95.40'larda bitirmiyor. En fazla 94.30'larda bitiriyor ki doğru olan da bana göre budur.
Sonuçta oynanan bir oyun var ve koskoca 45 dakika boyunca geçirilen zamanı sen 3 dakika olarak hesaplıyorsun ancak son 3 dakikada'ki uzatmları da 2-3 dakika daha uzatıyorsun. Bu mantıksız gelen taraf.
Hakemler maç içinde kronometreyi her zaman durdurmuyor zaten o sürede kronometreyi durdurmadığı zamanlar için veriliyor yani 3 dk normal.
sui generis
17.Ocak.2012, 00:09
abi eğer 3 dk maç sabote edilmişse 3 dk oynatılır. ve o hakeme verilen yetkidir. minimum 3 dk diye. ona katılmak zorunda değil.
barahir
17.Ocak.2012, 00:10
Allah rızası için 1 kere de Fenerbahçe kazanınca yok şöyle oldu yok böyle oldu diyip çıkmayın karşımıza nolur.. Hakkaten sinir bozuyosunuz bi süre sonra.. Hatta mümkünse Fenerbahçe maçları için başka bi başlık açın siz kendiniz orda kendi egolarınızı tatmin edin..
sui generis
17.Ocak.2012, 00:11
Verilmeyen penaltıyı değil,90 +5'de gelen golü konuşacağız :)
konuşacağız değil Görkem konuşuyoruz her zamanki gibi.
sarianet
17.Ocak.2012, 00:11
nerdeydiniz hakem fb aleyhine o kadar hata yaparken ya bırakın bu saçmalıkları vallahi billahi içimden çok şey söylemek geliyo ama neyse
goosfraba
17.Ocak.2012, 00:12
golden sonra manisa atak yapıp, fenerbahçe püskürtmedi mi?
neyin tartışmasını yapıyorsunuz?
RaSenGan
nerdeydiniz hakem fb aleyhine o kadar hata yaparken ya bırakın bu saçmalıkları vallahi billahi içimden çok şey söylemek geliyo ama neyse
Yarım saat önce hakeme sövüyordunuz ama maç bitti hakeme bir şey demediniz.
LaigLeNoiR
abi eğer 3 dk maç sabote edilmişse 3 dk oynatılır. ve o hakeme verilen yetkidir. minimum 3 dk diye. ona katılmak zorunda değil.
Tabii ki haklısınız benim söylemek istediğim şey şudur.
45 dakika boyunca geçirilen süre 3 dakika ancak o 3 dakika içinde yine 3 dakika geçirilmiş ki 96. dakika içinde gol geliyor.
LadroN
17.Ocak.2012, 00:13
İddianamede adı geçen bi takımın taraftarlarının da Fenerbahçe kümeye diye bağırması da güzel bi enstantane oldu 1-1'den sonra..
Manisa taraftarı bize de bağırmıştı geçen sene açıkçası yenilmelerine çok sevindim.Fenerbahçe hak ederek kazandı maçı.Manisaspor o kadar kötü hatalar yaptı ki değil 2-1, 5-1, 6-1 bitmesi gereken bir maçtı.Uzatma dakikalarını doğru buldum.Oyun durdu 1-2 dakika.Bu arada Bienvenu her zaman ki gibi berbattı.Nereden buluyor Fenerbahçe şu forvetleri anlamıyorum:D.
ForsakeN
17.Ocak.2012, 00:14
Tekrar ediyorum Allah bizlere sabır versin.
3 puan falan yalan bu maçta beni en mutlu eden görüntü Yiğit İncedemir'in o kadar yerde yattıktan sonra kendi kalesine gol atması.
sui generis
17.Ocak.2012, 00:15
ama bir forvetimiz olsa çok farklı olurdu. ya da şöyle diyim; o ortalara kafa vuracak biri olsa çok farklı olurdu :)
sarianet
17.Ocak.2012, 00:16
la kırk yılda bi çatır çatır oynamışız bi durun da halay çekelim :D
Flawless Victory
Kaçan gollerden sonra bal mıdır bilemicem
Uzatma dakikaları içerisinde maçın kaç dakika durduğunu görememek ayrı bişey tabi .
Kusura bakma da aynısını Fenerbahçe yapsa 1 saniye bile uzamazdı maç. Özellikle son günlerde izlediğim canlı maçlar sonrası Türk hakemlerle bu ligin bir anlamı olmadığının farkına vardım. Ayrıca adamlar önde değil ki, barajı kurmamaya çalışan, barajı sürekli öne getiren Fenerbahçeli oyuncular. Manisaspor'dan kaynaklandı mı diyorsunuz buna?
Sekopej
Mükemmelsiniz, sezon başından beri girmediği kadar pozisyona girdi sanırım Fenerbahçe bu maçta. FM'de isyan edelir ya, işte o türden, 15'den fazla şut çekmişsin, rakibin tek şutu var o da kaleyi bulmamış, topun hakimi Fenerbahçe, paslaşmalar harika, mücadele güzel, rakip yarı sahada oynanan oyun, yüksek pas yüzdeli oyun ama gol yok.
Gol atacağımızı attıktan sonra da bu oyunu sürdürmeyip saçmalayacağımızı düşünüyordum ki öyle de oldu. Gerçi Mehmet topu atsa, fak olacak oyunu kendileri zora soktular.
Alex yok, Fenerbahçe gol atamaz mantığının öldüğü maç. Stoch'un zirve yaptığı maç, artık Alex'ten sonra ne olacak diye düşünmeye gerek yok, Stoch gerçekten o görevi fazlasıyla yapabilecek bir oyuncu.
Caner'e ayrı parantez açmak lazım, bugün enerjisine hayran kaldım, sağ ayakla vuramadığı pozisyon hariç, sağ ayakla hiç mi çalışmaz oyuncu?
Etkisiz kalınan bir maçı kaybetsek, bu maçta yaşanan puan kaybı kadar üzmezdi beni, ayrıca sanırım çoğu kişi öyle düşündü, ilahi adalet. Galibiyet golü zaman geçirmeye yönelik hareketler yapan oyuncudan geldi.
Orta sahadan aslında memnun değildim, neredeyse yürüyerek oynadılar. Eğer Emre ve Cristian daha hareketli olsaydı çok daha etkili bir maç olurdu. Eleştirilecek oyuncu yok, hepsi 5 yıldızlık oynadı. Tek tek teşekkür ediyorum tüm oyuncularımıza.
Bienvenu'nun kaçırdıklarına herhalde o kadar sinirlendi ki Aykut Kocaman, nasılsa işe yaramıyor bari Recep oynasın, hiç katkı yapmasa bile Bienvenu'den kötü olmaz diye düşündü sanırım.:D
sui generis
17.Ocak.2012, 00:19
Bienvenu'nun kaçırdıklarına herhalde o kadar sinirlendi ki Aykut Kocaman, nasılsa işe yaramıyor bari Recep oynasın, hiç katkı yapmasa bile Bienvenu'den kötü olmaz diye düşündü sanırım.
bana da öyle geldi :) zaten kimse top atmıyordu artık ona. en iyisi genç çocuk şans bulsun dedi heralde :)
byariff
17.Ocak.2012, 00:19
o degilde abi yigitin yerde bilerek yattigini nerden biliyorsunuz anlamadim :D
sui generis
17.Ocak.2012, 00:20
Kusura bakma da aynısını Fenerbahçe yapsa 1 saniye bile uzamazdı maç. Özellikle son günlerde izlediğim canlı maçlar sonrası Türk hakemlerle bu ligin bir anlamı olmadığının farkına vardım. Ayrıca adamlar önde değil ki, barajı kurmamaya çalışan, barajı sürekli öne getiren Fenerbahçeli oyuncular. Manisaspor'dan kaynaklandı mı diyorsunuz buna?
1- Fenerbahçeli oyuncular o maçta oynamıyor mu ? onları yaptıkları uzatmaya eklenmiyor mu ?
2- 2 tane Manisalının yere yatıp kalkmadıkları pozisyonları çok güzel es geçmişsiniz.
Sekopej
17.Ocak.2012, 00:21
Birilerinden kaynaklanması gerekmiyor. Serbest vuruş vermiş hakem ve kronometreyi durdurmuş. Ne yapacaktı, Fenerbahçe engelledi, durdurmuştum ama 1 dakika ekleyeyim mi diyecekti? Durdurmuş kronometreyi, sonrasında Yiğit'in yaptığı? 3 dakikalık uzatmanın 2,5 dakikası zaten kronometre işlemedi ki, ne yapacak süre dolmadan mı bitirecek?
Fenerbahçe'de eksik çok, Alex de yok, kesin yenilir diye bekleyip, çok iyi oyunun üzerine 90. dakikada gelen galibiyet sizleri germiş sanırım. En azından sezon başından beri, en etkili oyununu oynayan Fenerbahçe'yi oyunundan dolayı tebrik etseydiniz, skordan değil. Maçı izleyip de şu maçtan keyif almayacak spor sever yoktur bence.
TeNaciOUS MidFieLdeR
Ali Koç: Allah bize Fenerbahçeliler'in başka takımı desteklediği günleri göstermesin.
Ali Koc bunu demis mi gercekten :D
William Rookwood
Stoch, 1 oynar 2 oynar. Stoch ile Alex'i kıyaslamak ve Alex'in yerine koymak nasıl bir mantıktır anlamadım. Alex geçen sene tek başına şampiyon yaptı takımı. Şampiyonluğun mimarıydı Alex. Bu sene eskisi gibi formda olmayışı takımada yansıdı. Halen Alex'e bağlı Fenerbahçe.
Sekopej
17.Ocak.2012, 00:23
o degilde abi yigitin yerde bilerek yattigini nerden biliyorsunuz anlamadim :D
Dizine gelen toptan sonra hayalarını tutup, kenara geldiği gibi direk oyuna giren bir oyuncu ki sakatlandığında tam çizgi üzerinde ama nedense 1 adım geri gelip kendini yere atıyor.:D Gol olduktan sonra da bir an önce oyuna başlamak için topu araması hayli enstantanelikti.:p
sui generis
17.Ocak.2012, 00:23
Ali Koc bunu demis mi gercekten :D
evet abi dedi.
Stoch, 1 oynar 2 oynar. Stoch ile Alex'i kıyaslamak ve Alex'in yerine koymak nasıl bir mantıktır anlamadım. Alex geçen sene tek başına şampiyon yaptı takımı. Şampiyonluğun mimarıydı Alex. Bu sene eskisi gibi formda olmayışı takımada yansıdı. Halen Alex'e bağlı Fenerbahçe.
Stoch ile Alex'i kıyaslamak bana da mantıklı gelmiyor oyun stili olarak 2 farklı oyuncu ama Alex'siz de iyi oynayabileceğimizi gösterdik bu önemliydi bu maçta.
TR.CaPTaiN
17.Ocak.2012, 00:24
Özellikle ilk yarıda sergilediğimiz oyundan sonra bu maçta puan kaybetseydik, 2 sezon önceki Trabzonspor maçından sonra en çok yazık oldu diyebileceğimiz maç olurdu. Fenerbahçe'nin pasa dayalı bir anlayışı var. Ancak çoğu zaman bu paslar yana, geriye ve yavaş oluyor. Bu akşam öyle olmadı. Özellikle ilk yarıda sürekli ileriye doğru ve hızlı şekilde pas yaptık. Pozisyonlar da bulduk ama eğer iyi bir forvetimiz olsaydı daha da fazla pozisyon bulabilirdik. Çünkü Bienvenu nerde duracağını bilmiyor, nasıl koşu yapacağını bilmiyor, arkadaşlarına yardımı sıfır. Bu yardımdan kastım koşması vs. değil. Trafikte bazen önünüzde bir araba makasa falan girerse bir an kendi yolunuzu bırakıp o arabayı takip etmeye başlarsınız ya tıpkı o şekil. Bienvenu de kendi oyunundan ziyade arkadaşlarının yaptığını izliyor. Geriden gelen oyunculara duvar olacak bir oyuncu yok, rakip defansı rahatsız edecek oyuncu yok. Dolayısıyla rakipler Stoch, Caner gibi oyuncuları daha fazla oyuncuyla sıkıştırabiliyor.
Manisa'nın kaleyi bulan ilk şutunun gol olması bizim adımıza büyük şanssızlıktı. Sonrasında Manisa'nın birkaç tane daha önemli pozisyonu vardı. O pozisyonlardan biri gol olsa maçın dönmesi çok zordu.
Bugün 70 küsürde Bienvenu'nun yerine Recep'in girmesiyle biz 3 puan alamasak dahi önemli bir kazancımız olacaktı. Durum 5-0 olmuşken genç oyuncunun oyuna girmesi çok cesur bir hamle sayılmaz. Güzeldir genç oyuncuya şans vermek ama 5-0'dan sonra maç zaten bitmiştir. Bugün Aykut hoca durum 1-1'ken gole çok ihtiyacımız olduğu süreçte 16 yaşındaki Recep'i hem de kendi mevkisinin dışında oynattı, güvendi. Bienvenu'yu çıkararak da yönetime bir mesaj verdi aslında. Artık oynatacak forvetim yok, orta saha oyuncularını forvet olarak oynatıyorum, bitirin artık forvet transferini demiş oldu.
Caner ve Stoch sahanın en iyi isimleriydi. Nitekim ilk golü de bu ikili yaptı. Caner rakibi aşırı zorladı. Sadece hücumda değil, Manisa'lı bir oyuncunun Volkan'la karşı karşıya kaldığı bir pozisyon vardı. O pozisyonda ortasahadan gelerek pozisyonu Caner kesti. Stoch'un yükselişi devam ediyor. Bugün hücumda her bölgede Stoch'a rastladık. Çok çalıştı.
Verilen 3 dakikalık uzatmalar sakatlık ve baraj tartışmaları nedeniyle doğru düzgün hiç oynanmamıştı. Hakemin maçı 95-96'ya kadar uzatması gayet normal.
Takımımıza tebrikler.
sarianet
17.Ocak.2012, 00:25
stochun sanırım bu görevdeki üçüncü maçı ve kesinlikle çok iyi uyum sağladı gerçekten çok beyeniyorum :)
SaLviO
17.Ocak.2012, 00:25
Helal olsun size be süpersiniz adamsınız adamın dibisiniz
FORVET FORVET FORVET
Sekopej
17.Ocak.2012, 00:26
Stoch'un giderek yükselen bir formu var. Stoch sol çizgiden başka yerde oynayamaz diye düşünürken bugün oynayabileceğini gördük. Gösterdiği mücadelenin yanında çok güzel paslar da attı. Kendini bulmaya başladı, Alex artık bitti, Stoch oynasın mantığı yok, Alex bıraktığında, Alex olmadan Fenerbahçe ne yapacak diye düşünmeyi engelledi Stoch.
Alex bu takımın efsanesidir, alınabilecek etkili bir forvetle Alex'in 2. devre katkısı daha fazla olacak, yanında formda Stoch, formda Caner, bu şekilde devam ederlerse, daha ne olsun?
Bordo61Mavi
17.Ocak.2012, 00:27
Manisali taraftarlar ayri bi komedi, bizim icin kumeye bagirdilar simdide Fenere :D
Simpsonun 61'de atmasi bir cok Fenerli taraftari gunahtan korudu alismistilar kufur etmeye.
Gncl1905
17.Ocak.2012, 00:28
Fenerbahçe'ye gelen forvetlerde problem var, Fenerbahçe'nin o pozisyondaki havasından mıdır suyundan mıdır bilemicem :D
Zaten Fenerbahçe maçı haketmişti.Caner ve Stoch çok iyi oynadılar ama Bienvenu sağolsun gol atamadı.Uzatmalın da bu kadar uzaması normal, Manisaspor zamanı öldürdü uzatmalarda birde frikik vardı orda da zaman gitti.
Sekopej
Stoch ile Alex'i kıyaslamak bana da mantıklı gelmiyor oyun stili olarak 2 farklı oyuncu ama Alex'siz de iyi oynayabileceğimizi gösterdik bu önemliydi bu maçta.
Stoch'un sürekli hareket halinde olması, savunmaya da yardım etmesi, kanatlara inmesi elbette Alex ile örtüşmeyen özellikleri. Alex'in yerine Alex gibi birisi mantığıyla düşünmeyip, Alex olmadığında da bir şekilde oynayabilen bir Fenerbahçe var diye düşünmek gerekir.
Tabi Manisa'nın çok etkisiz oyununu da unutmamak gerekir, her rakibe karşı böyle 20 pozisyona giremez Fenerbahçe.
SaLviO
Beyler spor totodan 11 bildim :D 1 maç ertelendi ne olucak bilen varmı :D
William Rookwood
17.Ocak.2012, 00:30
Stoch'un giderek yükselen bir formu var. Stoch sol çizgiden başka yerde oynayamaz diye düşünürken bugün oynayabileceğini gördük. Gösterdiği mücadelenin yanında çok güzel paslar da attı. Kendini bulmaya başladı, Alex artık bitti, Stoch oynasın mantığı yok, Alex bıraktığında, Alex olmadan Fenerbahçe ne yapacak diye düşünmeyi engelledi Stoch.
Alex bu takımın efsanesidir, alınabilecek etkili bir forvetle Alex'in 2. devre katkısı daha fazla olacak, yanında formda Stoch, formda Caner, bu şekilde devam ederlerse, daha ne olsun?
Alex bitmez. Sahada yürüse bile katkı yapar takımına. Tam bir profesyonel, pasör mükemmel bir oyuncu. Şu maçta Alex olsaydı Bienvenué gol atardı bence. Stoch'u ben daha çok Arda'ya benzetiyorum.
SaLviO
17.Ocak.2012, 00:31
ertelenen maç 2 olmuş noter aracılığıyla 2 kolanda da 12 bildim ne olucak arkadaşlar :D
edit : öğrendim :D 12 BİLEN 159006 ADET 1,33.-TL İKRAMİYE KAZANDILAR, bunedir ya :D :D :D
sarianet
17.Ocak.2012, 00:32
Fenerbahçe'ye gelen forvetlerde problem var, Fenerbahçe'nin o pozisyondaki havasından mıdır suyundan mıdır bilemicem :D
Zaten Fenerbahçe maçı haketmişti.Caner ve Stoch çok iyi oynadılar ama Bienvenu sağolsun gol atamadı.Uzatmalın da bu kadar uzaması normal, Manisaspor zamanı öldürdü uzatmalarda birde frikik vardı orda da zaman gitti.
birader yarım saat önce şu yorumu yapsaydın bu kadar sinirlenmicektim :D
ertelenen maç 2 olmuş noter aracılığıyla 2 kolanda da 12 bildim ne olucak arkadaşlar :D
edit : öğrendim 12 BİLEN 159006 ADET 1,33.-TL İKRAMİYE KAZANDILAR, bunedir ya
O geçen haftanındır bu hafta hemen hesaplanmaz tahminimce yarın belli olur
TR.CaPTaiN
17.Ocak.2012, 00:34
chemedya Ahmet Ercanlar
Macin goruntusu 90. Dakikada Recep Niyaz'in topu taca atmasi sonrasi Aykut Kocaman ve Caner'in kosarak Recep'i alkislayip moral vermeleriydi
El Barto
17.Ocak.2012, 00:35
edit : öğrendim :D 12 BİLEN 159006 ADET 1,33.-TL İKRAMİYE KAZANDILAR, bunedir ya :D :D :D
Eh o kadar ne olacak. :)
Sayısal lotoda 3 bilmek gibi bir şey 12 bilmek. :)
Kaka Leite
17.Ocak.2012, 00:37
Kıyaslayan yok ki,Alex'siz oynayabiliyoruz buna dikkat çekilmiş :icon_smile:
Kaka Leite
17.Ocak.2012, 00:40
Stoch ile Alex karşılaştırılamaz zaten :D Alex seninde dediğin gibi harika bir pasör,Stoch o yokken oradada bişeyler yapabileceğini gösterdi bize :)
Sekopej
17.Ocak.2012, 00:44
Alex bitmez. Sahada yürüse bile katkı yapar takımına. Tam bir profesyonel, pasör mükemmel bir oyuncu. Şu maçta Alex olsaydı Bienvenué gol atardı bence. Stoch'u ben daha çok Arda'ya benzetiyorum.
Alex'in bittiğini söyleyen yok ki, ya da Stoch Alex'ten daha iyi diyen yok. İkisini kıyaslamaya girmeye bile gerek yok, farklı tarzda oyuncular ve şu dönemde Alex'in yokluğunda Fenerbahçe etkisiz olur mantığının, Stoch ile bu dezavantaj fazla yaşanmaz, en azından etkili bir forvet alınana kadar Alex'in olmaması çok sorun değil. Yoksa Alex sakat ve cezalı değilse, kadroya yazılacak ilk isim, takımın kaptanı.
sarianet
17.Ocak.2012, 00:45
Caner yeni tuncay olabilir mi belkide daha iyisi olabilir biraz daha kendini bu takıma verirse
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ocak.2012, 00:46
Amorti ediyor mu bari o para :n:
SaLviO
17.Ocak.2012, 00:48
aykut hoca hala basın toplantısı yapmadı dimi
sarianet
17.Ocak.2012, 00:50
ahaha tam kemal sunallık bi durum olmuş:D
Kaka Leite
17.Ocak.2012, 00:55
@RecepNiyazz
Recep Niyaz
Sana sukurler olsun Yüce RABBiM..!
SaLviO
17.Ocak.2012, 01:03
http://e1201.hizliresim.com/t/j/1vcs4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kaka Leite
17.Ocak.2012, 01:04
Lefter'in anısına
http://www.yukleresim.com/images/VY69W.jpg
Corpus
17.Ocak.2012, 01:07
Caner' in tipe bak ya hey Allah' ım :n: Bienvenue ne kadar masum bakmış gittikçe Güiza' ya benziyor :n:
SaLviO
17.Ocak.2012, 01:07
Özeti izledimde sanki gökhanın ve stochun pozisyonlar penaltı gibi
goosfraba
17.Ocak.2012, 01:08
Lefter'in anısına
http://www.yukleresim.com/images/VY69W.jpg
tam masaüstü'lük bir görüntü olmuş.
SaLviO
17.Ocak.2012, 01:09
bide elle oynama var :D
eXcitinG
17.Ocak.2012, 01:11
Fenerbahçe sonuna kadar haketti. Sezarın hakkı, sezara arkadaş. Doğrusu bu.
byariff
17.Ocak.2012, 01:13
caner sabri reiz gibi durmus :D
Zekirdek
17.Ocak.2012, 01:18
Ben 2 sene önce 12 bilip 0.85 TL ikramiye almıştım. O parayla bir çubuk ****er alıp üstü ile yine 2 kolonluk spor toto yapmıştım.
Kaka Leite
17.Ocak.2012, 01:18
tam masaüstü'lük bir görüntü olmuş.
Aynen buraya koyarken yaptım bile ben :D
sui generis
17.Ocak.2012, 01:51
_gokhangonul Gökhan Gönül
Bukadar soguk havaya ragmen bızı yalnız bırakmayan BUYUK FENERBAHÇE TARAFTARI NIN önünde saygıyla egılıyorum.cok ama cok tesekkurler.
Kaka Leite
17.Ocak.2012, 01:52
@_gokhangonul
Gökhan Gönül
Bukadar soguk havaya ragmen bızı yalnız bırakmayan BUYUK FENERBAHÇE TARAFTARI NIN önünde saygıyla egılıyorum.cok ama cok tesekkurler.
europeanconquer
17.Ocak.2012, 01:54
Forma çok güzel gerçekten. :)
IcedEarth
17.Ocak.2012, 01:55
Tebrikler Fenerbahçe'ye, zor bir maçtan 3 puanı çıkarmayı bildiler..
Dennis Bergkamp
17.Ocak.2012, 02:03
2 bariz penaltı verilmemiş 1 tane Gökhan Gönül'ün ceza sahası içinde vurduğu topta yerde eliyle topu sıkıştıran bir oyuncu vardı yanlış pozisyon tekrarı verildi sonradan birde Caner'in pozisyonu vardı tekrarı bile verilmedi yani 2 penaltı var 2 tane de ne olduğu gösterilmediği için muallakta olan penaltı pozisyonları var biz oturmuşuz haklı olan uzatmayı tartışıyoruz :D Hakem kronometresini durdurdu o pozisyonlarda ve golden sonra kronometresine baktığından dolayı Manisa'ya 1 atak şansı verdi hala Fener gol atana kadar devam ederdi maç diyenler var komik cidden komik :D
ReaList
17.Ocak.2012, 02:05
Çok rahat fark olabilecek bir maç olurdu yeter ki adam gibi şu topa vurmayı bilen bir forvet olsa. yönetimimizin haftalardır uyuması sayesinde yine bir puan kaybı daha yaşayacaktık. Koca Fenerbahçe'nin yedek forveti yok ayıptır.
Alex olmadan bu takım hiç diyenlere cevap niteliğinde bir oyun oldu. Daha önceleri Alex olmadığında o pozisyonda oynayan Özer, Sezer veya Emre geriye çok döndüğünden ileride boşluk oluyordu Stoch oyun yapısı gereği fazla defansif bir oyuncu olmadığından o bölgede sırıtmadı hatta Caner ile beraber maçın yıldızıydı. Emre'de 10 numara top oynadı gerçekten Emre'siz çok eksiğiz bunu tartmak zor olmasa gerek.
Sahada oynayan -1 oyuncu dışında- bütün oyuncuları kutluyorum oynadıkları futbol takdir kazandırdı.
goosfraba
17.Ocak.2012, 02:07
Manisaspor - fenerbahce macinda verilen 3 dakikalik uzatma suresi icinde mac 2 dakika 55 saniye durmus.
...................
sarianet
17.Ocak.2012, 08:53
olası penaltıların tekrarı neden verilmiyor gençler ?
insanlar neden uzatmalara bu kadar takıldı ?
TR.CaPTaiN
17.Ocak.2012, 12:05
Bence bahsedilen penaltı pozisyonları temiz. Gökhan'ın dengesini kaybettiği pozisyonun bir benzeri Ziegler-Simpson arasında oldu. Evet ufak bir engelleme var ama her iki pozisyon için de penaltı ağır olurdu. Manisalı oyuncunun eline çarpan topta da eller gereğinden fazla açık değil. Elle oynama değil de çarpma olarak değerlendirmek lazım.
http://img526.imageshack.us/img526/8351/emrerecep.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/526/emrerecep.jpg/)
http://img267.imageshack.us/img267/3601/emrecristian.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/267/emrecristian.jpg/)
http://img252.imageshack.us/img252/1051/aykutkocamanrecep.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/252/aykutkocamanrecep.jpg/)
anil luque
17.Ocak.2012, 12:27
Dün akşam hava muhalefetinden dolayı yolda kaldım izleyemedim maçı. Yeni yeni izliyorum. Fenerbahçe'nin hakkı var pozisyon kaçırma rekoru denemiş bu maçta. Puan kaybetseler yazık olurdu çünkü bu tarz maçlardan sonra Beşiktaş puan kaybettiğinde deliriyorum bizzat :)
Maç şöyle uzadı böyle uzadı muhabbetlerine girmek istemiyorum ama değinmek istediğim tek bir nokta var. Cristian'ın kırmızı kart görmesi için başka ne yapması gerekirdi ? Sadece soruyorum görüşlerinizi merak ettiğim için.
Homer J.S
17.Ocak.2012, 13:00
Maç sonuna kadar Fenerbahçe'nin hakkıydı, 90+50'de de gol olsaydı üzülmezdim ki maç uzatmalarda sık sık durdu.
Night_Mare17
17.Ocak.2012, 15:46
Caner'in golünü gördüm hazırlanışı çok iyi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Ocak.2012, 15:59
Sonuna kadar haketti Fenerbahçe bu maçı. Sezonun en iyi Fenerbahçe'siydi bana göre. Cartı curtu olmaz bu maçın. Yiğit İncedemir ilahi adalete tabii oldu.
RasAnt
17.Ocak.2012, 16:43
Recep Messi olacak koçum benim
nannar
17.Ocak.2012, 18:41
ben maçı da özetini de izlemedim ama şu alıntı süpermiş :D Fenerbahçe'li arkadaşlar yanlış anlamasın, hak etmedi ya da hakem golü attırana kadar devam edecekti falan anlamında değil,sadece bunu görünce güldüm :)
Manisaspor - fenerbahce macinda verilen 3 dakikalik uzatma suresi icinde mac 2 dakika 55 saniye durmus.
ForsakeN
17.Ocak.2012, 18:45
ben maçı da özetini de izlemedim ama şu alıntı süpermiş :D Fenerbahçe'li arkadaşlar yanlış anlamasın, hak etmedi ya da hakem golü attırana kadar devam edecekti falan anlamında değil,sadece bunu görünce güldüm :)
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=105785
Ben de sana güldüm. O belirtilen süre gerçekten oyunun durduğu süre zaten :D
nannar
17.Ocak.2012, 18:50
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=105785
Ben de sana güldüm. O belirtilen süre gerçek oyunun durduğu süre zaten :D
yahu bu şike dosyası sizi iyice alıngan hale getirmiş. ben alıntının içeriğindeki espriye güldüm, siz bunu ciddiye alacak kadar alıngan hale gelmişsiniz.. :)
Fenerbahçe Manisa maçını sonuna kadar hak ederek kazanmıştır,tebrik ederiz ;) bu cümleyi görmeden alınganlık devam edecek sanırım.acınıza son vereyim.... :)
ForsakeN
17.Ocak.2012, 18:51
yahu bu şike dosyası sizi iyice alıngan hale getirmiş. ben alıntının içeriğindeki espriye güldüm, siz bunu ciddiye alacak kadar alıngan hale gelmişsiniz.. :)
Fenerbahçe Manisa maçını sonuna kadar hak ederek kazanmıştır,tebrik ederiz ;) bu cümleyi görmeden alınganlık devam edecek sanırım.acınıza son vereyim.... :)
biz de acı yok da son dk.da aldığımız galibiyet sonrası sizde belli ki bir acı var. Ordaki alıntıyı paylaşma amacınız hemen üstünde yazdığınız nottan belli zaten. Şimdi kıvırıyorsunuz resmen, neyse.
William Rookwood
17.Ocak.2012, 18:53
Şimdi özeti izledimde, Bienvenué gerçekten çok düz bir oyuncu. Caner'de evrim geçirmiş mubarek Galatasaray'da hiç böyle oynamıyordu. Meğer ne cehverler varmış Caner'de :)
sarianet
17.Ocak.2012, 18:54
Hocam mesele şu daha maç biter bitmez rakip takım taraftarları konuya doluşup bu nası uzatma 180.dakikada fener gol attı bu nası hakem diye konuştular
tamam konuşulsun ama kardeşim hiçmi su içmezsiniz hava almazsınız reklama girmezsiniz durun bi hakem formasını çıkarsın lan :D
Cem Yılmazın bi esprisi var uçak havaalanına iner hemen telefona saldırırlar "indirk indik" dur lan daha kulenin haberi yok hangi şirketin siyosusun :D
neyse uzatmaya gerek yok :)
nannar
17.Ocak.2012, 18:59
biz de acı yok da son dk.da aldığımız galibiyet sonrası sizde belli ki bir acı var. Ordaki alıntıyı paylaşma amacınız hemen üstünde yazdığınız nottan belli zaten. Şimdi kıvırıyorsunuz resmen, neyse.
üstteki notta ne belli pardon?kırmızıyla boyadım bu kez belki gözler daha iyi keser diye :)
Son dk galibiyetine gelince her normal futbol taraftarı gibi bizler de rakibimiz olan bir takımın son dakikada attıgı golle puan almasına üzülürüz.Bu da normal insan davranışı yani.anormal birşey yok :)Puan kaybına saniyeler kala atılan gole siz ne kadar sevindiyseniz,biz de o kadar üzüldük.Bunda bir anormallik görüyorsan gariplik orda zaten.
Hocam mesele şu daha maç biter bitmez rakip takım taraftarları konuya doluşup bu nası uzatma 180.dakikada fener gol attı bu nası hakem diye konuştular
tamam konuşulsun ama kardeşim hiçmi su içmezsiniz hava almazsınız reklama girmezsiniz durun bi hakem formasını çıkarsın lan :D
Cem Yılmazın bi esprisi var uçak havaalanına iner hemen telefona saldırırlar "indirk indik" dur lan daha kulenin haberi yok hangi şirketin siyosusun :D
neyse uzatmaya gerek yok :)
Hemşom ben zaten pozisyonları bile bilmiyorum.Belki penaltılarınız da vardır verilmeyen.Belki Manisa'yı mahvettiniz. Onu da bilmiyorum.Alıntı komiğime gitti diye bunu paylaştım fakat anlaşılan sizin camia aşırı duygusal bir psikolojiye bürünmüş, ne desek alınıyorsunuz,kızıyorsunuz,eleştiriyorsunuz yahu :D
sarianet
17.Ocak.2012, 19:01
zaten sana bişi demedim ben ben maçtan hemen sonra konuda dalanlara kızdım yoksa şimdi akşamdan sabaha kadar yazsınlar sorun yok:D
Corpus
17.Ocak.2012, 19:06
zaten sana bişi demedim ben ben maçtan hemen sonra konuda dalanlara kızdım yoksa şimdi akşamdan sabaha kadar yazsınlar sorun yok:D
Fenerbahçe 180. dakikada gol attı maçıda haketmeden kazandı :n:
sarianet
17.Ocak.2012, 19:09
hatta maç hala oynanıyor :D
Corpus
17.Ocak.2012, 19:14
hatta maç hala oynanıyor :D
Rıdvan Dilmen : " Bu maç sabaha kadar oynansa Bienvenue gol atamaz." :n::n:
sarianet
17.Ocak.2012, 19:18
bak bu doğru :D