PDA

View Full Version : Arda Turan'ın Yenilsen de Yensen de Programında Yaptığı Konuşma

CeNTeR_TR
16.Ocak.2012, 01:32
http://www.youtube.com/watch?v=1zCbGZn123c&feature=related

nannar
16.Ocak.2012, 01:56
GS taraftarı ne Emre'ler ne Okan'lar gördü :) Biz hepsine alışığız. Galatasaray camiası kendisine 1 adım gelene 2 değil 1 adım gider. Sırtını dönene ise asla taviz vermez. Bunu en iyi bilenlerden biri de Arda olmalı,değilse de eğer bu şekilde kulübün arkasından konuşmaya devam ederse öğrenecektir :)

kalemci
16.Ocak.2012, 01:59
Arda çıksın herkes kendi işine baksın, ya tüm konuşmayı izlesinler dinlesinler yada sussunlar tarzında konuştu biraz önce trt stadyumda.

Alicanfmfan
16.Ocak.2012, 02:00
Konuşmanın tamamını dinlemedim , ama yakışmamış.

kalemci
16.Ocak.2012, 02:03
tribundergi Tribun Dergi
Arda: O yüzden bu kulüp, o kulüp falan herkes kendi işine baksın. GS'yi ne kadar sevdiğim, ne kadar saygı duyduğum kimseyi ilgilendirmez
41 seconds ago Favorite Retweet Reply

tribundergi Tribun Dergi
Arda: Kimin ne söylediği umrumda değil. Galatasaraylılığımı yargılayacak olanlar onlar değiller. Beni Arda yapan her zaman Galatasaray'dır.
1 minute ago

tribundergi Tribun Dergi
Arda: Galatasaray'ı sevmek için kimseye ihtiyacım yok. GS'den ayrılıpta, GS'yi bu kadar sevdiğini söyleyen başka kimse hatırlamıyorum
2 minutes ago

tribundergi Tribun Dergi
Arda Turan:Konuşurken 'Bu Kulüp' diye ifade etmişim.Ben Galatasaray hakkında konuşurken, bu kulüp, bizim kulüp, bizim Florya diye bahsederim
3 minutes ago

tribundergi Tribun Dergi
Arda Turan: Katıldığım programı konu olarak tam olarak izlemek gerek. Arsenal-Henry örneği verildi ve konu Bülent Korkmaz'dı

CeNTeR_TR
16.Ocak.2012, 02:05
Forma muhabbetinde de bahaneler arkasına sığınmışmıydı Arda ?

byariff
16.Ocak.2012, 02:09
Arda:Kimseyi kırarak GS'den ayrıldığımı düşünmüyorum. Saygı ve sevgi çerçevesinde ayrıldım. Her zaman Galatasaraylıyım. Orası bizim yuvamız

Arda: Olaylardan haberim yok. İspanya'da mutlu şekilde devam ediyorum. GS'yi nasıl ifade edeceğimi iyi biliyorum. Kimseye hesap vermem.

Arda Turan:''Ben hatalıysam özür dilerim ama benim ''bu kulüp'' demem yüzünden Galatasaraylılığımı sorgulayanlara da gülüyorum..''

C h A o S
16.Ocak.2012, 15:52
Öncelikle baya ilgi çekici bir başlık bulmuşsun tebrik ediyorum.

Konuya gelirsek Arda'nın açıklamalarından anlaşılacağı gibi kendiside şaşkın olayın bu kadar büyültülmesine.Arda'nın nasıl bir Galatasaray'lı olduğunu herkes biliyor.Sadece konu Arda olunca herkes olayı abartmayı çok seviyor.Özellikle konudanda anlaşılacağı gibi rakip taraftarlar.Pireyi deve yapmanın bir anlamı yok.Üzülüyorum valla Arda'ya.Ne yapsa ne dese suç.

"Arda: Kimin ne söylediği umrumda değil. Galatasaraylılığımı yargılayacak olanlar onlar değiller. Beni Arda yapan her zaman Galatasaray'dır."

"Arda Turan:Konuşurken 'Bu Kulüp' diye ifade etmişim.Ben Galatasaray hakkında konuşurken, bu kulüp, bizim kulüp, bizim Florya diye bahsederim"

vego
16.Ocak.2012, 15:59
Bence bir terslik yok güzel konuşmuş.GS'li olmadığım için anlayamadım galiba.

berkay123456
16.Ocak.2012, 17:07
İnsanlar nasıl anlamak isterse öyle anlıyor.Orda lafın gelişine bir şey demiş , şimdi sanal alem çalkalanıyor. Yazıkk ..

El Barto
17.Ocak.2012, 00:54
Galatasaray'a karşı söylediği bir şey yok zaten Arda'nın. En azından ben öyle anlıyorum. Ama dönemin yönetiminin yanlış yaptığını düşünüyor olabilir ki konuşmanın bir yerinde Bülent Korkmaz adı geçiyor. Ben de Bülent'e zamanın yönetiminin haksızlık yaptığı düşüncesindeyim.

Yoksa Arda'nın Galatasaraylılığını tartışmak yersiz bence. :)

http://narkozcumurat.com/spor/foto/Top.toplayici.Arda.jpg

:)

Redrum
17.Ocak.2012, 01:20
Arda'ya düşman olmak için neden bu kadar yer aranıyor ki? Tamam sevmek zorunda değiliz ama nefret tohumları ekmeye çalışmak çok saçma. "Bunlardan gaza gelip Arda'ya sallayan var mıdır ki?" diyordum ki bu konunun içinde bile var. Ne diyeyim. :)

Nedvedmania
17.Ocak.2012, 01:30
Valla Arda konusunda çok kararsızım. Programın tamamını izlemediğim için Arda biraz haklı da olabilir. Ama yinede takım bu kadar iyi giderken konuyu Galatasaray'ın vefasızlığına getirmesi çok yersizdi. Ya düşünmeden konuşuyor ya da kasıtlı olarak söyledi. Öbür konuya da yazdığım gibi "Burdayken basın benle çok uğraşıyor diyordu, şimdi basına kendi elleriyle malzeme veriyor."