PDA

View Full Version : [21.Hafta] Antalyaspor - Beşiktaş

GeNç KaRTaL
18.Ocak.2012, 09:24
http://img193.imageshack.us/img193/3775/antbjk.jpg (http://img193.imageshack.us/i/antbjk.jpg/)

anil luque
18.Ocak.2012, 13:05
Zorlanmadan kazanırız. 3-1 4-1 gibi bir skor bekliyorum.

Bordo61Mavi
18.Ocak.2012, 14:51
Antalya bu sene daha ofansif oynuyor onceki senelere gore. Gollu beraberlik diyorum.

byariff
18.Ocak.2012, 15:21
Besiktas kazanir 1-2 yada 0-1 :)

Ralph
18.Ocak.2012, 16:13
Yenik düşeriz ama çevirip alırız maçı. Bende 3-1 diye düşünüyorum.

fotosuki
18.Ocak.2012, 16:30
Antalya maçları hep istediğimiz gibi gidiyor. Kazanırız.

William Rookwood
18.Ocak.2012, 17:33
Beraberlik kokan bir maç

berkay123456
18.Ocak.2012, 17:36
Antalya evinde etkili bir takım.Büyük takımlara karşıda evinde etkili oldugunu düşünüyorum.Beşiktaş kazansada zorlanacaktır.

Kato64
18.Ocak.2012, 17:46
Beşiktaş farklı kazanır

I3esiktas
18.Ocak.2012, 23:04
Sivok'un sakatlıgı Egemen'in cezalı olması sıkıntı yaratabilir. Sidnei ye pek güvenemiyorum. Çok agır kalıyor.

footballer33
18.Ocak.2012, 23:48
Sivok'un sakatlıgı Egemen'in cezalı olması sıkıntı yaratabilir. Sidnei ye pek güvenemiyorum. Çok agır kalıyor.
Benim için de en büyük sıkıntı bu zaten. İkisinin birden oynamayacak olması işimizi zorlaştıracak. İ.Toraman-Sidnei ikilisine güvenmek istiyorum. Ayrıca, Antalya kendi sahasında sadece 1 kez mağlup oldu ve sahasında G.Saray ile F.Bahçe'ye çelme taktı. Bunun dışında ligin de en az gol yiyen 2. takımı. Bunlar handikap olarak gözükse de; Antalya'nın gol yollarında etkili olamaması, bize karşı şansının tutmaması ve bizim de bir çıkış yakalamış olmamız (skor olarak) maçı bize çeviren faktörler. 3 puanı zorlansak da alacağımızı düşünüyorum. Başarılar Beşiktaş'ım.

fotosuki
19.Ocak.2012, 00:02
Egemen'in cezalı olması iyi oldu bence. Otursun dinlensin. Darısı İsmail'in başına.

GeNç KaRTaL
19.Ocak.2012, 00:07
Sivok yetişecek diye biliyordum ben?

byariff
19.Ocak.2012, 00:23
Sivok igne ile oynucak yarinki macta

footballer33
19.Ocak.2012, 00:39
Sivok igne ile oynucak yarinki macta
Bu güzel bir haber olur bizim için. Sivok-İ.Toraman ikilisi birbirlerine alışkın önceki sezonlardan. Bir sıkıntı olmaz defansta böylece. Fakat, inşallah tam iyileşmeden oynayacak olması bir sorun yaratmaz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Ocak.2012, 11:41
Zorlanacağımızı düşünmüyorum,biz genelde Antalya'yı yenmişizdir. Skor önemli değil ha 0-1 olmuş ha 2-5 olmuş.Yeterki kazanalım.

anil luque
19.Ocak.2012, 13:33
Ben Sidnei'nin düşündüğünüzün aksine gayet çevik bir stoper olduğunu düşünüyorum. Ağır kalma olmasılığı yüksek pozisyonlarda da önsezilerini çok iyi kullanıyor. Bu sezon O'nun oynadığı maçlarda hiç sıkıntı çekmedik. Yine öyle bir maç olur. Kaldı ki Necati de öyle hareketli bir santrfor değil. hele Antalya'da takımın en önemli oyuncusu konumuna geldi geleli herkes bana atsın ben gol atayım edasında. Sıkıntı yaşamayız.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Ocak.2012, 15:20
Anticipation konusunda haklısın abi. Sezileri çok iyi gerçekten genç olmasına rağmen. Ama ben hala ağır olduğu konusunda kararlıyım :) Yapma abi :)

anil luque
19.Ocak.2012, 17:37
abicim ben çeviklikten bahsediyorum. çeviklik ayrı sürat ayrı. bence sen ağır derken süratinden dolayı diyorsun ama ben diyorumki ilk müdahaleleri , ayak refleksleri gayet iyi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Ocak.2012, 17:48
Şimdi anladım :D Agility diyosun sen. Doğru ağabey,haklısın :)

anil luque
19.Ocak.2012, 17:52
hee onu diyorum :D

footballer33
19.Ocak.2012, 23:51
Beşiktaş'ın kafilesinde şu futbolcular yer aldı:

"Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Mehmet Akyüz, Simao Sabrosa, Alves, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Tanju Kayhan, Muhammed Demirci."

anil luque
20.Ocak.2012, 13:49
-------------Cenk----------------
Ekrem-Toraman-Sivok-İso
--------Ernst-Necip---------
---------Fernandes---------
Veli--------------------Edu
---------Almeida---------

11 i ile çıkarız bence ve idealdir.

fotosuki
20.Ocak.2012, 21:34
İlk 11:

Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ, Tomas Sivok, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Veli Kavlak, Manuel Fernandes, Simao Sabrosa, Edu, Hugo Almeida

Yedekler:

Rüştü Reçber, Tanju Kayhan, Sidnei, Julio Alves, Muhammed Demirci, Mehmet Akyüz, Mustafa Pektemek

Ralph
20.Ocak.2012, 21:35
Offf Almeida'nın saç stiline bak. Hiç sevmem şu tarzı ya yakışmıyor kalıbına. Apaçi olmuş bildiğin.

vFor
20.Ocak.2012, 21:44
Antalya çok defansif oynuyo berabere bitebilir.

Ralph
20.Ocak.2012, 21:59
Haydi Bismillah maç başlıyor.

Ralph
20.Ocak.2012, 22:21
Edu'nun her pası hatalı. Kötü başladı.

fotosuki
20.Ocak.2012, 22:36
Antalya'nın golü yendi. Çok net içeride top. Simao yardımcının önünü kapatmış.

besiktas1903
20.Ocak.2012, 22:36
pfff Antalya'nin golünü yedi hakem...

Fearless Coward
20.Ocak.2012, 22:39
Geçen hafta da gol yenmişti bu hafta da yenmiş...İlginç gerçekten...Hakemlerimiz iyi mi yahu ?

besiktas1903
Necati karsi karsiya kaçirdi, toparlamaliyiz ve bu maçi en az 2-0 kazanmamiz lazim

C h A o S
Verilmeyen gole bak.Bu gol verilmiyorsa herkes bıraksın ülkede futbol oynanmasın.Rezalet.
Necati'de şimdi %100lük pozisyonu harcadı.

besiktas1903
20.Ocak.2012, 22:40
Geçen hafta da gol yenmişti bu hafta da yenmiş...İlginç gerçekten...Hakemlerimiz iyi mi yahu ?

Geçen hafta bir kismi cizgiyi geçmedigi için gol degilmis

fotosuki
20.Ocak.2012, 22:41
Takım rezalet ötesi oynuyor. 4 pas üst üste yapılmadı.

besiktas1903
20.Ocak.2012, 22:44
Bu gidisle Antalya atar

C h A o S
20.Ocak.2012, 22:48
Bu oyunla Antalya maçtan puan alamazsa sürpriz olur.Yanlız verilmeyen gol çok tartışılır.

eng1n
20.Ocak.2012, 22:48
Antalya çok iyi oynadı ilk yarı. Bir tane de golleri yendi maçın hakkı şu ana kadar Antalya.

Ralph
20.Ocak.2012, 22:51
Antalya'nın net golü yendi ilk yarı. Zaten Antalya daha üretken oynuyor. İkinci yarıya da aynı zihniyette çıkarsak bu maç Antalya'nın olur.

fotosuki
20.Ocak.2012, 22:51
Ekrem ve İsmail sayesinde Antalya kanatları otoban yaptı. Orta saha komple facia. Edu'ya kızamıyorum adam sağ açık oynatılıyor. Garibim Mustafa da oyuna girecek takımı kurtaracak. Antalya böyle devam etsin 2-0 veya 3-0 biter bu maç.

Bu oyunla Antalya maçtan puan alamazsa sürpriz olur.Yanlız verilmeyen gol çok tartışılır.

Neresi tartışılır?

Ralph
20.Ocak.2012, 22:54
Medya hakemi tartışır anlamında demiştir arkadaş belki :]

Bursaspor
20.Ocak.2012, 22:55
Yazık olmuş cidden, ilginç bir şekilde top çizgiyi tamamen geçmiş. Ayrıca Almeida'nın saçları bana bir çizgi film kahramanını anımsatıyor ama bulamadım.

Geçen hafta bahsi geçen pozisyonda topun nasıl tamamı çizgiyi geçmemiş ? Lig TV'nin pieroları hatalıdır. Kale direğinin çapıyla, kale çizgisinin eni aynı ölçüde olmalıdır ancak Lig TV'nin pierolarında bu durum tam tersidir.

Piero : http://img815.imageshack.us/img815/3272/screenshot1cv.png

Asıl : http://img221.imageshack.us/img221/1931/screenshot3qixc.png

İki resim arasında ciddi bir fark yok mu ?

BaGa TaRKaN
20.Ocak.2012, 22:57
Bugün Bayağı Şike Yapmışız Anlaşılan :D İyi İyi Sevindim :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Ocak.2012, 23:00
Berbat oynuyoruz,2.yarıyı izlemeyeceğim. Zira izlersem kanser olma riskim büyük. Keşke Antalyaspor'un net golü verilseydi,yazık oldu. Şu oyunla hiç haketmiyoruz puanı bile.

fotosuki
20.Ocak.2012, 23:04
Şu beklerin arkasına Beşiktaş kadar uzun top atılan başka bir takım yoktur.

C h A o S
20.Ocak.2012, 23:07
Neresi tartışılır?

Ne demek neresi tartışılır?Antalya'nın "golü" verilmedi.Bilmiyorum çizgiyi geçen top sana ne ifade ediyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Ocak.2012, 23:10
Verilmeyen gol ofsaytmış. Yani eyyamcılık yapmış aslında golü vermeyerek. bkz. http://a1201.hizliresim.com/t/n/1ysjk.jpg

Ralph
20.Ocak.2012, 23:14
Offff hiç sevmiyorum şöyle maçları. Sırf alışkanlıktan izliyorum.

LaigLeNoiR
20.Ocak.2012, 23:14
Posizyonu görmedim ancak önceki maçta gol yoktu topun geçmeyen kısmı var ve kurallar gereği karar doğruydu. Hakemlerin kuralları uygulaması da suç oldu artık :)

fotosuki
20.Ocak.2012, 23:22
Ne demek neresi tartışılır?Antalya'nın "golü" verilmedi.Bilmiyorum çizgiyi geçen top sana ne ifade ediyor.

Biz de söyledik. Çizgiyi geçmiş dedik. Ortada tartışılacak bir şey yok. Gol verilmedi diye bu ülkede futbol oynanmasın demek absürd olur.

Ahaha anca böyle gol atardık. :)

Bursaspor
20.Ocak.2012, 23:22
Almeida'nın yeni saçı Cem Adrian'a da benziyormuş yeni farkettim. Aslında birbirlerine tip olarak da benziyorlar biraz.

http://www.trendus.com/images/news/orjinal/cem-adrian-kayip-cocuk-masallari_29112010141755.jpg

byariff
20.Ocak.2012, 23:23
Almeida atti

Ralph
20.Ocak.2012, 23:24
Yok böyle bir hata. İyi iyi bu maçtan puan çıkarırmıyız diye düşünürken 3 puan çıkarmak büyük lüks olacak.

C h A o S
Antalya savunması hata yaptı.Deniz Barış Almeida'ya alda at dedi.

fotosuki
Ben kaleciye acıdım. Yetenekli bir kaleciye benziyor.

byariff
20.Ocak.2012, 23:27
Ben kaleciye acıdım. Yetenekli bir kaleciye benziyor.

katiliyorum 3-4 haftadir izliyorum iyi bir kaleci goruntusu veriyor ama sanki Top sektiriyor gibi

fotosuki
20.Ocak.2012, 23:42
Kaleciye nazar değdirdik. Bileği döndü galiba.

C h A o S
20.Ocak.2012, 23:51
Fernandes 2 yaptı.Almeida'nın asisti güzeldi.
Beşiktaş zorlandığı maçta 3 puanı aldı.

Military
20.Ocak.2012, 23:53
Beşiktaş 3 puanı aldı ama maç Antalya'nın hakkıydı.

fotosuki
20.Ocak.2012, 23:54
Oh be İsmail kırmızı gördü. Bir maç bu kadar güzelleşebilirdi. :)

Ralph
20.Ocak.2012, 23:55
İsmail sınırlarını zorluyor. Bu kadar şansı bir daha bulamaz. İyi sabrediliyor bu takımda ona.

fotosuki
20.Ocak.2012, 23:57
İyi oldu iyi. Bir maç da Tanju oynasın. Hatta çok iyi oynasın. İsmail otursun biraz.

BaGa TaRKaN
20.Ocak.2012, 23:58
Deniz Barışa Verilen Teşvik Pirimine Teşekkürler :D O Olmazsa Kazanamazdık Valla Bu Maçı :D

Ralph
20.Ocak.2012, 23:58
http://img560.imageshack.us/img560/6961/ekranalntsab.png (http://img560.imageshack.us/i/ekranalntsab.png/)

Bu ne tiptir arkadaş ya? Biri çok mu yakıştırmış acaba anlamıyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ocak.2012, 00:02
İsmail'in kafası çok çalışıyor.

besiktas1903
21.Ocak.2012, 00:02
Bu ne tiptir arkadaş ya? Biri çok mu yakıştırmış acaba anlamıyorum.

Quaresma ile beraber kestirmistir :p

kötü oynadik, Almeida'nin çabasi ile golü bulduk ve ikinci golde güzel assist yapti ve Fernandes güzel bitirdi. Antalya'nin golu yenilmesi kötü oldu.. iyi oynadilar.

sananes
21.Ocak.2012, 00:03
Beşiktaş kazanmış tebrik ediyorum. Antalyaspor'un golü güme gitmiş ama oluyor böyle şeyler futbolda Bjk'li arkadaşların burada herkesten önce girip antalya'nın golü gitmiş demeleri alkışı hak ediyor.Böyle şeylerin olabileceğini ve sağ duyulu olmamız gerektiğini düşünüyorum. Tekrar tebrikler.

fotosuki
21.Ocak.2012, 00:04
Antalya ikinci yarı hiç oynamadı ama 90 dakika olarak bakarsak maç Antalya'nın hakkıydı diyebiliriz. İkinci yarı Antalya biraz sabırlı oynasaydı muhtemelen 0-0 biterdi maç.

El Barto
21.Ocak.2012, 00:12
Verilmeyen gol ofsaytmış. Yani eyyamcılık yapmış aslında golü vermeyerek. bkz. http://a1201.hizliresim.com/t/n/1ysjk.jpg

Öyle ofsayt mı olur yahu? :) Top sağa gidiyor oradan ortalanıyor. Adamın ilk pozisyonda ofsayt durumunda olmasının ne önemi var.

2-1 de olsa kazandık ama böyle kazanmayı ben içime sindiremiyorum açıkçası. Antalyaspor'un net golü verilmedi. Antalyaspor'u ancak böyle yenebiliyorsak teheyyy.

Nocna Mora
21.Ocak.2012, 00:15
Öyle ofsayt mı olur yahu? :) Top sağa gidiyor oradan ortalanıyor. Adamın ilk pozisyonda ofsayt durumunda olmasının ne önemi var.

1-0 da olsa kazandık ama böyle kazanmayı ben içime sindiremiyorum açıkçası. Antalyaspor'un net golü verilmedi. Antalyaspor'u ancak böyle yenebiliyorsak teheyyy.

Maç 2-1 bitti be abi :)

El Barto
21.Ocak.2012, 00:17
Yanlış yazdığımı farkettim ve düzelttim :)

Nocna Mora
21.Ocak.2012, 00:18
Pekala. Ofsayt olmaz demissin de ofsayt neden olmasın ki. Ortayı acan adama giden pas o sonucta ?

El Barto
21.Ocak.2012, 00:21
Ofsaytta olan Ali Tandoğan değil ki. Diğer Antalyalı ofsayt durumunda ben resimden bunu çıkardım. Haa Ali Tandoğan da ofsaytta ise bu ofsaytı görebilecek Türk bir yardımcı hakem var ise alnından öperim onu. :)

LaigLeNoiR
21.Ocak.2012, 00:22
İsmail başka türlü oynamaya devam edecekti kendi iznini kendi yazdı. Sezon başından beri hemen her maçta oynuyor çocuk ne yapsın ?

footballer33
21.Ocak.2012, 00:34
Gerçekçi olmak gerekirse rakibin hediyesi oldu bu galibiyet. Bilhassa ilk devre kaçırdıkları pozisyonlar ve verilmeyen net gol, bunun dışında defanslarının bireysel hataları bize galibiyeti getirdi.

İsmail'in son dakikada yaptığı hareket çok gereksizdi. Onun yokluğunda Egemen veya Tanju'yu sol bekte göreceğiz büyük olasılıkla. Zaten başka seçenek de yok. :)

Beklendiği gibi zor bir galibiyet oldu; ama sonuç olarak 3 puanı almayı da bildik, G.Saray ve F.Bahçe'nin puan kaybettiği bir deplasmanda. Tebrikler Beşiktaş'ım.

LaigLeNoiR
21.Ocak.2012, 00:36
Tanju'nun oynamasını bekliyoruz ama muhtemelen Ekrem oynar Toraman'da sağ beke geçer.

Ilhan
21.Ocak.2012, 00:37
Maçın genelinde vasat, zaman zaman alevlenen bir futbol sergiledi Beşiktaş. Bu da yetti Antalyaspor'u yenmeye. Burada mühim olan kazanma alışkanlığının devam etmesiydi. Hatta yenilgisizliğin. Uzun süredir yenildiğini hatırlamıyorum Beşiktaş'ın. Bu sene kazandığı en önemli alışkanlık bu oldu.

Fernandes her zamanki gibi bir maestro gibi oynadı, Edu da sadece Almeida'nun alternatifi olarak oynaması gerek.

fotosuki
21.Ocak.2012, 00:39
Tanju'nun oynamasını bekliyoruz ama muhtemelen Ekrem oynar Toraman'da sağ beke geçer.

Eğer böyle olursa ben Tanju'nun yerinde olsam bağlasan durmam o derece. Bir Mehmet Akyüz bir de Tanju... :)

Nocna Mora
21.Ocak.2012, 00:59
Ofsaytta olan Ali Tandoğan değil ki. Diğer Antalyalı ofsayt durumunda ben resimden bunu çıkardım. Haa Ali Tandoğan da ofsaytta ise bu ofsaytı görebilecek Türk bir yardımcı hakem var ise alnından öperim onu. :)

Ben Tandoğan'ı da ofsayat gibi gördüm. Hakemle aynı hizada verilebilirmiş bence. :) Ayrıca verilmeyen gol pozisyonunda Simao çok iyi kapatıyor hakemin önünü. Akıllıca bir hamle.

E.Cartman
21.Ocak.2012, 01:08
Antalya'nın o sayılmayan pozisyonu tertemiz gol valla. Beşiktaş'ın birinci golüyle yediği gol tamamen futbolcuların amatörlüğünden kaynaklanıyor. Ama ikinci gol harbi harbi çok güzel, şapka çıkartılır. İsmail'in mental olarak gelişmesi lazım bana göre. 94. dakikada takımın 2-0 öndeyken yapılacak iş değil o. Hemde gereksiz yere ceza aldı 1-2 maç oynayamayacak. Her şeyi geçin maç başı alacağı paradanda olucak.

Bana da Ali Tandoğan ofsaytta değil gibi geldi. Eğer ofsayt varsa o pozisyonu seçebilecek dünya üzerinde 1 bilemedin 2 hakem varsa vardır.

byariff
21.Ocak.2012, 01:44
Gol gume gitmis antalyanin yapcak birsey yok tebrikler besiktas

footballer33
21.Ocak.2012, 02:12
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/399776_327605143936768_202141909816426_1030962_140 7568384_n.jpg

Şu ofsayt pozisyonu kafamı çok kurcaladı. Sanki sağ çizgideki Antalyalı da bir adım önde.

byariff
21.Ocak.2012, 02:27
pozisyon temiz ofsayt yok.

SON DAKİKA! Beşiktaş maçında sakatlanan MP Antalyaspor kalecisi Sammy Ndjock'un ayağında kırık olduğu ve sezonu kapattığı bildirildi.

sui generis
21.Ocak.2012, 02:30
yazık olmuş be adama ...

-----

maçı izleyemedim ama tebrikler Beşiktaş. kazanmasını bilmiş.

GeNç KaRTaL
21.Ocak.2012, 10:02
Geçen hafta Bursaspor maçındaki sayılmayan golde yardımcı hakem Rüştü'nün topla içeri girdiğini görmemiş.(Linkteki videoda 5.30'da net bir şekilde görülüyor. (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?c=1&r=1&hid=105801)) Sanırım bu hafta da yardımcı hakem Simao'dan dolayı göremedi golü.Rakiplerimiz adına kötü şans,malesef yapacak bir şey yok.Ayrıca;

Ayrıca verilmeyen gol pozisyonunda Simao çok iyi kapatıyor hakemin önünü. Akıllıca bir hamle.

Simao'nun hakemin önünü kapatayım düşüncesiyle oraya gideceğini sanmıyorum.Bence spontane bir şekilde gelişmiştir orada bulunması.

Maça gelirsek,maça esnasında dizi seyrediyordum,sıkıcı bir maç olacağını tahmin ettiğim için bırakıp maça dönmedim.Zaten dona dona seyrediyoruz,bir de sıkıcı futbol hiç çekilmiyor.:) Kötü futbol,şanslı bir galibiyet almışız.Galibiyet güzel ama umarım Quaresma'nın dönüşüyle son dönemdeki oyun anlamındaki düşüş tekrar yükselişe geçer.

anil luque
21.Ocak.2012, 12:38
Antalya'nın golü verilmediği için başta çok üzüldüm daha doğrusu sinirim bozuldu. Bu tip hatalarla puan almak içime sinmiyor. Ama pozisyon ofsayt gibi sanki.

İlk yarıda bu sezonun deplasmandaki Kiev maçıyla birlikte en kötü performansıydı sanırım. Tek organize atağımız vardı onda da Edu biraz daha iyi vurabilse anca gol atardık. İkinci yarı Fernandes biraz daha fazla sorumluluk aldı haliyle takım rahatladı. Almeida da kurnazlığını konuşturunca golü bulduk. Asisti de şahaneydi. Maçta 3 puandan çok İsmail'in kırmızı kartına sevindim desem yeridir. Her seferinde söylüyorum , alternatifsiz olmanın verdiği rahatlık var adamda. Bir gram gelişme kaydedilmez mi arkadaş ? Tanju oynar inşallah haftaya.

Arada bir böyle kötü oyunla galip gelmek iyidir. Kazanma alışkanlığıdır bu.

Bu arada son bir söz de Şifo'ya. Adam gibi adamsın. Takımı aslanlar gibi top oynadı ve belki de hakem hatasıyla puan veya puanları gitti ama çıktı ve futbolda bu tür şeyler olabiliyor yapacak birşey yok dedi. Takımı hiçbir halt oynamadığı halde atıp tutanlara en güzel cevap budur. Rabbim herkese Beşiktaş terbiyesi nasip etsin..

Bursaspor
21.Ocak.2012, 12:48
Mehmet Özdilek'te futbol şansı diye bir şey hiç yok sanırım, sürekli mi kaybeder bir takım bir takıma karşı.

Maçtan sonra yaptığı açıklamayı genelde her maçtan sonra aynı şekilde yapıyor zaten Mehmet Özdilek :) "çok basit goller yiyoruz", "bunlar futbolda olabiliyor", "şu kadar geldiler şu kadar gol attılar" şeklinde devam eden bir demeç yapısı var. Bir takımın başına her maçta benzer şeyler gelmez, Antalyaspor'da bu açıdan bir terslik var, ya Mehmet Özdilek taktiksel açıdan takımını hazırlasa bile takımı mental olarak maça ayak uyduramıyor ya da taktiksel açıdan çok zayıf bir yapıları var.

Bunları çözerlerse daha yukarılara çıkacaklardır diye düşünüyorum.

Fearless Coward
21.Ocak.2012, 13:46
Ndjock çok iyi bir kaleciydi üzüldüm sezonu kapatmasına...Antalyaspor'un bundan sonra işi çok zor kaleci almalılar en azından...

GeNç KaRTaL
21.Ocak.2012, 14:15
http://b1201.hizliresim.com/t/p/1z19h.jpg

Antalyaspor'un sayılmayan golünde Ali Tandoğan'ın ofsaytta olup olmadığı çelişkili,fakat bir şey soracağım.Topa vurulduğu anda pasif durumda ofsaytta olan Necati,gol vuruşunu yaptığında aktif duruma geçtiği için pozisyon ofsayt olmaz mı?

Attığımız ilk golde Deniz Barış'ın yaptığı hata inanılır gibi değil.Profesyonel bir savunma oyuncusunun kesinlikle yapmaması gereken bir hata.Kalecinin çıkıp uzaklaştıracağını düşünerek mi kaleye yöneldi merak ettim.Başka bir mantıklı açıklama gelmedi.

İkinci golümüzde ise Veli ve Almeida'nın pasları çok iyi.Fernandes'in sağ ayağıyla çekip sol ayağıyla top sürerek attığı çalımlara bayılıyorum.Bu çalımıyla gol atması benim için seyir zevki olarak müthiş bir gol.İyi ki varsın Fernandes.Belki golü atmasa son dakikada yediğimiz golle puan kaybedecektik.

Yediğimiz golde İsmail'in hatası da aslında affedilecek cinsten değil.90 dakika ne olursa olsun konsantrasyonunu kaybetmemesi gerekiyor.O elin refleksle topa gitmesini konsantrasyon kaybına bağlıyorum.Neyse 1 maç dinlensin bakalım.Sezon başından beri tüm maçlarda oynuyor.

eXcitinG
21.Ocak.2012, 14:19
Son dönemLerde oyun oLarak çok kötüyüz. Ama buna rağmen haLa kazanmaya devam etmemiz ve yeniLmemiz güzeL. Ayrıca AntaLyaspor un goLü de veriLmedi. Sanırım Beşiktaş`a goL atmak için topun tam oLarak kaLe ağLarına değmesi gerekiyor :)

ALmeida nın formunun yukarıya çıkmaya başLaması tek artımız şu anda. Umarım Quresmanın dönüşü iLe o iyi futboL iLe kazandığımız maçLara geri döneriz.

anil luque
21.Ocak.2012, 14:23
Pasiften aktife geçme muhabbeti benim bildiğim kadarıyla öyle olmuyor Şemsi. Tandoğan ofsaytsa pozisyon ofsayt yani. Gerisi alakasız sanırım.

El Barto
21.Ocak.2012, 14:44
Necati'nin ofsayt durumu pasın Ali Tandoğan'a atılmasından sonra bitti. Necati ofsaytta olacaksa Ali Tandoğan'ın ayağından çıktığı andaki durumunda ofsaytsa ofsayttır. Ama orada da ofsayt yok.

fotosuki
21.Ocak.2012, 18:24
Pasif ofsayt olayı geçen sene başında kaldırılmıştı sanırsam.

eXcitinG
21.Ocak.2012, 18:26
Abi bırakın, pasif ofsayt oLayını. Tertemiz goL işte.