PDA

View Full Version : [21.Hafta] Bursaspor - Sivasspor

GeNç KaRTaL
18.Ocak.2012, 09:24
http://img855.imageshack.us/img855/7148/bursiv.jpg (http://img855.imageshack.us/i/bursiv.jpg/)

William Rookwood
18.Ocak.2012, 17:33
Sivas Bursaya ters bir takım, berabee biter diye düşünüyorum

berkay123456
18.Ocak.2012, 17:35
Gollü bir maç olacak bence .

musakaan
19.Ocak.2012, 01:59
Sivas'ın normal şartlarda almasını bekledğim bir maç. 2-0 gibi bir skorla alırlar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Ocak.2012, 17:55
Bursaspor: Carson, Hakan Aslantaş, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Gökçek Vederson, Ozan, Adem Koçak, N'Diaye, Sestak, Batalla, Pinto
Yedekler: Yavuz, Ömer, Stepanov, İsmail Haktan, Musa, Mehmet Sak, Teteh Bangura

Sivasspor: Atilla, kadir, Erman, Eneramo, Cerny, Navratil, Kağan, Rajnoch, Kıvanç Karakaş, Uğur Kavuk
Yedekler: Nihat, Mehmet Nas, Mendonca, Cihan Özkara, Murat Akça, Pedriel, Rada

semih99999
21.Ocak.2012, 19:16
Bursaspor: Carson, Hakan Aslantaş, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Gökçek Vederson, Ozan, Adem Koçak, N'Diaye, Sestak, Batalla, Pinto
Yedekler: Yavuz, Ömer, Stepanov, İsmail Haktan, Musa, Mehmet Sak, Teteh Bangura

Sivasspor: Atilla, kadir, Erman, Eneramo, Cerny, Navratil, Kağan, Rajnoch, Kıvanç Karakaş, Uğur Kavuk
Yedekler: Nihat, Mehmet Nas, Mendonca, Cihan Özkara, Murat Akça, Pedriel, Rada

hocam sivas 10 kişi mi sahaya çıkıyo bursaspor hükmen maçı kazanır :D

byariff
21.Ocak.2012, 20:22
1-2 sivas yendi

C h A o S
21.Ocak.2012, 20:24
Maçı izlemedim ama 3 dakika arayla sanırım verilen penaltılar maça damga vurmuş.Carson'ın hatasıda varmış sanırım penaltıda.Sonuç olarak Bursa kendi evinde önemli puanlar bıraktı.Sivas adına önemli bir 3 puan.

Nocna Mora
21.Ocak.2012, 20:42
Son dakikada Bursa'nın penaltısı verilmedi. Bangoura'da oyundan atılmalıydı. Kasti olarak rakibinin üzerine bastı. Hakem kaosu iyi idare edemedi sanki son dakikalarda :)

Deus Dominus
21.Ocak.2012, 21:15
Önce takımdan başlamak daha doğru olur. Kalktık gittik bu kez tribünden izleyelim dedik takımımızı, ilk yarı mücadelemiz oyunumuz çok iyiydi. Klasik, rakibin ilk atağı gol oldu. Kontratakta Cerny ıskaladı, top Eneramo'nun önünde kaldı skoru 1-0 a getirdi. İlk yarıda Batalla'nın da yerde kaldığı bir pozisyon var hakemin devam dediği, tartışmaya açık bence. Neyse ikinci yarıda oldukça kötüydük. İki pas yapamaz hale geldik, Sivasspor farkı açacak şanslar yakaladı ama sonuçlandıramadı. Derken Bangura'nın düşürülmesine hakem penaltı verdi. Batalla nasıl vurdu, nasıl attı bilmiyorum gözlerim kapalı sırtım dönüktü sahaya :)
Filmin koptuğu an Carson'ın pozisyonuna penaltı vermesi oldu. Kaleciyi engellemeye çalışan kimdi bilmiyorum, ligin ilk yarısındaki Samsun-Galatasaray maçını izlemiş herhalde, çok özenmiş Elmander'e. Kendini bir yere attı, yardımcı da yedi. Hadi onu geçtim, madem penaltı veriyorsun, daha cesur ol! Kırmızı kart ver Carson'a. Niye sarı kart? Benzer durumlarda Samsunspor kalecisi de kırmızı gördü, Galatasaray'da Engin'de kırmızı gördü hatırlarsanız. Uzatma anlarında ofsayt nedeniyle verilmeyen bir golümüz ve Serdar Aziz'in yerde kaldığı bir pozisyon var. Yorum yapmayayım, Allah bildiği gibi yapsın diyeyim. Bu da son maç oldu süper ligte izlediğim, daha da izlemem.

barahir
21.Ocak.2012, 23:29
http://i.imgur.com/a7fNY.jpg

Ofsayt çizgileri böyle olduğu sürece daha çok kaos olur.. Lig tv bence çizgi çekmeyi bıraksın artık

eXcitinG
22.Ocak.2012, 02:59
Son dakika da Serdar Aziz`e yapıLan pozisyon penaLtının babası.