View Full Version : [21.Hafta] Karabükspor - Trabzonspor
GeNç KaRTaL
18.Ocak.2012, 09:24
http://img827.imageshack.us/img827/3621/karts.jpg (http://img827.imageshack.us/i/karts.jpg/)
Trabzonspor
18.Ocak.2012, 11:06
Bilet fiyatına göre maça gidebilirim.
Karabük iyi durumda değil.Ligde kalmak için her maçtan puan almaları lazım.Zorlu bir maç olacak bizim adımıza ama ben kazanacağımıza inanıyorum.B,r rüzgar aldık arkamıza onu iyi kullanmalıyız.
Bordo61Mavi
18.Ocak.2012, 14:47
Ilk mactaki gibi defanslarini yok yere one cekerseler cok gol atariz Karabuke.
byariff
18.Ocak.2012, 15:21
Trabzon Gule Oynaya Kazanir.
berkay123456
18.Ocak.2012, 17:39
Rahat kazanır Trabzon.3-4 farklı bir galibiyet bekliyorum.
Chinatown
20.Ocak.2012, 00:41
Halil oynamayacakmış. büyük ihtimal Henrique'yi izleyeceğiz sağ açıkta. bence heyeecan verici olacaktır. defansif anlamda hatalar yapmazsak ofansta tıkanacağımızı düşünmüyorum. umurım kazanıp serimize devam ederiz.
Military
21.Ocak.2012, 03:48
Galatasaray maçındaki gibi bi oyun oynarlarsa fark atarız gibime geliyor...
Trabzonspor
21.Ocak.2012, 17:48
Sahanın zemini berbat.
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Ocak.2012, 17:52
KARABÜKSPOR: Tomic, Güven, Jahic, Muhammet, Seric, Mustafa Sarp, Hamroun, Kağan, Shelton, Cernat, Mehmet Yıldız
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Celutska, Giray, Cech, Colman, Aykut, Alanzinho, Olcan, Henrique, Burak
Bordo61Mavi
21.Ocak.2012, 18:42
Burakin yuzune kartopu attilar :)
Nedvedmania
21.Ocak.2012, 18:45
1-0 karabük önde. Gitti puanlar :(
Mamadou
21.Ocak.2012, 19:17
Karabük 2-0 yaptı.
attirson
21.Ocak.2012, 19:23
Off tahmin yarışmasında yattık. :D Trabzon 3-5 tane atar diyordum Karabük bu güzel oyunuyla beni çok şaşırttı.
Bordo61Mavi
21.Ocak.2012, 19:31
Hakemler muthis yine :)
Karabukun ucuz penaltisi ve bizim goldeki ofsayt :)
Night_Mare17
21.Ocak.2012, 19:31
Burak attı efsane olma yolunda.
Maçı şimdi açtım. Tam da Trabzonspor'un golünü gösteriyordu. Bariz offside varmış. Hakemlerin gidişatı kötü.
Bordo61Mavi
21.Ocak.2012, 19:56
Bi daha bu Firati bizim maca vermesinler mumkunse :)
Trabzonspor
21.Ocak.2012, 21:06
Tebrikler o sahada top oynayan herkese.
Burak'da atmaya devam ediyor.Durduramıyorlar.
Chinatown
21.Ocak.2012, 21:26
geçen hafta ve bu hafta rakiplerimizin oynadığı maçlardan sonra zaten bu sene ligde iyi bir dereceye inancım kalmamıştı. bu maç da üzerine tuz biber oldu. zaten zerre şans yok. 2. gole ne desem bilemedim.
ah bir de şu hakem cesaretini başka takımlar karşısında da görsek. bu nasıl penaltıdır? böyle gol atsak sayılmaz, tutsak penaltı. anlamadım gitti.
Aykut bugün benim hatırladığım bir 3-5 yıl içindeki en kötü bireysel oyuncu performansını sergiledi. Zokora dönmeli kesinlikle.
bence transferde son günlere girerken Jaja'yı tekrar düşünsek iyi olur.
COLMAN20
21.Ocak.2012, 23:33
Hakemler iş başında her zaman olduğu gibi Trabzonspora karşı.
Öncelikle Şenol Güneş yanlışı ile başlayalım.
Saha da 3 tane orta saha oyuncusu var ama onları yedekleyecek Adrian ve Jebrin 18'de yok, hadi biz teknik direktör değiliz ama bari sen yapma hoca.
Takım olarak da yanlış işler yapmadık değil. Savunma berbat, bekler etkisiz, Colman ve Aykut faciasına Alanzinho'da eklenince rezil bi orta saha performansı. Gerçi ortada performans denen birşey de yoktu.
Burak'da gol dışında pek birşey yapmadı malesef ama adam yine de attı golünü. Tek sinir olduğum iş Frikiklerde topun başına geçmesi. Olcan 2 defa istedi kendisinden ama kullandırtmadı adama. Burak'da inşallah birgün kendisinin frikikçi olmadığını anlayacak ama ne zaman..
Yani Jaja gibi bir adama frikik kullandırmıyordu bu adam artık ne kadar frikik atmış hayatında bilemiyorum, senin işin normal gol gerisini boşver. :)
Maça gelirsek saha da tek başına Trabzonspor adına Olcan mücadele etti çocuğa helal olsun.
Bugün şöyle de birşey var Olcan biraz serbest oynadı sağ da sol da ortada her yerde yani. Şöyle bi önerim olacak bence Olcan Burak'ın arkasında oynarsa eğer sol kanatta yapacağı katkıdan daha fazlasını verecektir bu bölgede ama yine büyük ihtimal sol da değerlendirilir.
Trabzonspor
21.Ocak.2012, 23:49
Oyuncular Ankara yolunda mahsur kalmışlar.Zaten fikstür sıkışık birde bu zorlu koşullar eklenince çile haline geliyor.
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150517494122561
goosfraba
21.Ocak.2012, 23:55
burak'ın attığı gol ofsayt ama buna rağmen hakemler trabzonspor'a karşı :)
geçen seneye nazaran bazı şeyler yolunda gitmiyor. tabi artık saha içi kadar saha dışı da önemli. antrenmanlar, kamplar vs...
Chinatown
22.Ocak.2012, 02:33
imalara bak hele. kafalar zehir gibi hakkaten.
neyse. bir çuval çürük incirin en üzerindeki çürük olmayanını insanın gözüne sokup satmaya çalışmanın anlamı yok. eğer burada adaletsizliğe göz yumarsanız o adalet başka yerlerde size de lazım olur. o zaman da 'bu ülkede adalet yok' dediğinizde size inanan bulamazsınız.
goosfraba
22.Ocak.2012, 02:36
ne güzel de denilmiş, adalet herkese lazım.
LaigLeNoiR
22.Ocak.2012, 03:10
Bu Aykut'da ne buluyor Şenol hoca anlamıyorum. Giresun'da da izledim Karşıyaka'da da izledim ancak Bank Asya için sıradan bir topçu Aykut ama Şenol hoca onu ısrarla oynatıyor. Bu zamana kadar oynadığı hemen her maçta da gereksiz fauller ve top kayıpları yaptı. Bence ondan vazgeçmeli.
Trabzonspor
22.Ocak.2012, 03:15
Onun yerine koyacak kimse yokki Murat.Zokora Afrika'da.Sezer gitti sanırım.Barış ataş zaten Aykut'dan iyi değil,Barış özbek sakatlıktan yeni çıktı.Adrian Colman Alanzinho oynasa desek o zaman savunmaya kim destek verecek?Gerçi savunma varmıydı oda tartışılır.
Onun yerine koyacak kimse yokki Murat.Zokora Afrika'da.Sezer gitti sanırım.Barış ataş zaten Aykut'dan iyi değil,Barış özbek sakatlıktan yeni çıktı.Adrian Colman Alanzinho oynasa desek o zaman savunmaya kim destek verecek?Gerçi savunma varmıydı oda tartışılır.
oo barış özbek geri dönüyo (ss) özledik no look pass larını :D
byariff
22.Ocak.2012, 03:40
ozeti izledimde henrique yine asist yapmis adam gol yerine pas dusunuyor guzel valla :D
Maçın bizim adımıza tek olumlu yanı Henrique'nin ve Olcan'ın formunun devam etmesiydi. İlerleyen haftalarda daha fazla katkı sağlayacaklardır. Ayrıca bu saatten sonra transferide gereksiz görüyorum. Galatasaray kazanırsa 16 puan fark olacak. Kalan haftalarda da Galatasaray'dan daha az puan kaybetme ihtimalimiz oldukça düşük görünüyor. Bu takım 4. olarak playoffa katılacaktır. Oradanda avrupa bileti alındığı taktirde bu sene için yeterlidir.
geçen seneye nazaran bazı şeyler yolunda gitmiyor. tabi artık saha içi kadar saha dışı da önemli. antrenmanlar, kamplar vs...
''Her söze verecek bir cevabım var, ama bir söze bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.'' - Mevlana
Hangisinde yanlışlık olduğunu kendi kendine çözersin artık.