View Full Version : [21.Hafta] Samsunspor - Orduspor
GeNç KaRTaL
18.Ocak.2012, 09:24
http://img705.imageshack.us/img705/387/samord.jpg (http://img705.imageshack.us/i/samord.jpg/)
berkay123456
18.Ocak.2012, 17:41
Kısır maç olacaktır. Sonuç tam bir muamma.
Lusage
18.Ocak.2012, 19:12
Yeni hocamızla kazanacağımızı düşünüyorum.
Emurafu
21.Ocak.2012, 00:58
Yeni hocamızla kazanacağımızı düşünüyorum.
Petkovic olayı tam arap sacına döndü. Takımın başında son idmanada çıkmış. Yeni hoca Ordu maçına kalmış gibi görünüyor.
Emurafu
21.Ocak.2012, 01:01
Eksiklikler;
Samsunspor: Uğur Boral, Zenke, Bance(Milli takım)
Orduspor: Fornezzi, Sedat, Tekke, Numan, Bruno(Hazır değil), Kabze(yeni geldi), Gosso(Milli takım)
Mevcut oyuncu yapımız tam Cuper'e göre, oyunu çok iyi kitliyoruz. Kupadada iyi oynayan, pas yapan taraftar Orduspordu. 3.bölgede çok pas hatası yaparak basit pozisyonları harcamıştık. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah puan yada puanlarla döneriz. İlk 8 şansımız bile var.Cuper'in nasıl rakibi analiz ettiğini belediye maçında gördük. Maç içerisinde oyunu çok iyi okuyarak, Dalmat hamlesi ile maçı getirdi.
Orduspor Muhtemel Onbir
http://a1201.hizliresim.com/t/n/1yw7n.jpg
ozguraktas1992
21.Ocak.2012, 01:03
Uğur Boral ve Zenke olmayacaklar bu maçta. Bu kaos ortamında kazanırsak ilaç gibi gelicek. Aksi halde işimiz bir kat daha zorlaşacak. :(
William Rookwood
21.Ocak.2012, 01:17
Ordunun ortasahası zayıf culioyu ortaya çekip sola riberiyo daha mantıklı
Emurafu
21.Ocak.2012, 01:32
Hakan Özmerti es geçme ;), Belediye maçında çok iyi oynadı.Geçen yıl Karabük'ün en iyi oyuncusu idi.
Culio son maçta solda oynadı. Cuper bu belli olmaz tabi, Ayrıca Ribeiro yokluktan oynuyor. Topla hiçbirşey yapamıyor. Sadece koşuyor o kadar. Dalmatta yarın oynayabilir. Javito kendi öğrencisi, kendisi getirdi o yüzden onbire yazdım.
Birde şu var.. Takım çok koşuyor. Koşmayana, savaşmayana forma yok. İdmana gittik. Kondisyoner Puebla oyuncuların pestilini çıkarıyor. Cuper zaten dayanıklık ve fiziğe çok önem veriyor.
byariff
21.Ocak.2012, 01:40
Fornezzi sahsen iyi kaleci umarim oynar.
William Rookwood
21.Ocak.2012, 02:05
Hakan Özmerti es geçme ;), Belediye maçında çok iyi oynadı.Geçen yıl Karabük'ün en iyi oyuncusu idi.
Culio son maçta solda oynadı. Cuper bu belli olmaz tabi, Ayrıca Ribeiro yokluktan oynuyor. Topla hiçbirşey yapamıyor. Sadece koşuyor o kadar. Dalmatta yarın oynayabilir. Javito kendi öğrencisi, kendisi getirdi o yüzden onbire yazdım.
Birde şu var.. Takım çok koşuyor. Koşmayana, savaşmayana forma yok. İdmana gittik. Kondisyoner Puebla oyuncuların pestilini çıkarıyor. Cuper zaten dayanıklık ve fiziğe çok önem veriyor.
Hakan değilde Onur'un yerine culio geçebilir sol taraftada dalmat. hem daha iyi top çevrilir diye düşünüyorum öyle olursa orta alandaki yetenekli oyuncu sayısı artar
Nocna Mora
21.Ocak.2012, 04:15
Hakan Özmert bence gereksiz bir oyuncu. Takıma yararından cok zararı dokunuyor. Gereksiz hareketleri çok fazla. Engin Baytar gibi aynı. Bir sürekliligi yok. Bir maç kahramanken diger 3 mac rezil oynayabiliyor. Tercih edilmese daha iyi olur gibi . İlk yarı kontrol oyunu olur ikinci yarı da Ordu'dan gol bekliyorum. :)
BaFraLı
21.Ocak.2012, 15:23
21.dakikada Gekas attı. İşte böyle ya. Umarım kazanır Samsun bu maçı. Yoksa düşme hattı yavaş yavaş belirecek.
BaGa TaRKaN
21.Ocak.2012, 15:42
Gekas Golle Başladı Lige
Nocna Mora
21.Ocak.2012, 16:28
Hakemler çok kötü yalnız. Samsunspor lehine kararlar verdiler ilk yarı boyunca. Orduspor hücumda etkisiz. Tek forvetle olmuyor.
BaFraLı
21.Ocak.2012, 16:34
Gekas 2.golünü attı. Leblebi gibi atmaya devam ediyor. Buradan artık maçı vermez heralde Samsun.
ozguraktas1992
21.Ocak.2012, 17:41
Altın değerinde bir 3 puan. Gekas'ın 2 gol birden atması ayrı bir mutluluk. :)
Zekirdek
21.Ocak.2012, 17:45
Gekas farkını ortaya koymuş.
Lusage
21.Ocak.2012, 18:43
Petkovic olayı tam arap sacına döndü. Takımın başında son idmanada çıkmış. Yeni hoca Ordu maçına kalmış gibi görünüyor.
Bizim herşeyimiz kaos.
Tisdell takımla antrenmanlara çıktı. Transferi belirsiz.
Petkoviç'i göndermeye çalışıyoruz. Adam gitmemeye yeminli.
Oynadığımız futbol berbat.
Buna rağmen 3 puan çok güzel. Birde şu Bancè dönse iyi olacak.
ReaList
21.Ocak.2012, 20:01
Gekas Samsun için bulunmaz hint kumaşı bence. Bance Mance'yle olacak iş değil bu.