View Full Version : Gerets: "İliç'i sattırmam"
mgungor
02.Haziran.2006, 10:43
Gerets: "İliç'i sattırmam"
G.Saray’da Sasa İliç krizi yaşanmaya başladı. Sırp futbolcuyu iyi bir fiyata satmayı planlayan sarı kırmızılı yönetimin planı Erik Gerets engeline takıldı. Belçikalı teknik direktör, İliç’in satılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini açıkladı...
Danimarkalı orta saha oyuncusu Thomas Gravesen ve Brezilyalı süper solak Ze Roberto’nun transferleri için maddi kaynak arayışı içinde olan Galatasaray yönetimi, gereken parayı Sasa İliç’i satarak temin etmeyi kararlaştırdı.
http://www.superspor.com/images/1/29/516_B_Gerets009.jpg
A.Madrid istemişti
Sarı kırmızılılar, sezon içinde İspanya’nın Atletico Madrid takımından ve bazı Alman kulüplerinden teklif alan Sırp futbolcunun fiyatının Dünya Kupası’ndan sonra daha da artacağını hesaplıyordu. Geçtiğimiz sezonun başında Partizan’dan 2 milyon 250 bin Euro’ya alınan İliç için istenecek fiyat bile belirlenmişti. Sırp futbolcuya talip olacak kulüpten bonservis bedeli olarak en az 4 milyon Euro talep edilecekti.
Kimseyi göndermeyin
Sarı kırmızılı yöneticiler bu planlarını teknik direktör Erik Gerets’e de anlattı. Ancak Belçikalı teknik adamın bu plana tepkisi sert oldu.
İliç’in takım için çok değerli bir futbolcu olduğunu anlatan Gerets, "İliç, kesinlikle satılmayacak. Daha ilk sezonunda 12 gol atan bir orta saha oyuncusunu nereden bulacaksınız? İliç’i satmak kolay ama onun ayarında bir futbolcuyu 5 milyon Euro’dan aşağıya alamayız. Ben takımdan kimsenin gönderilmesini istemiyorum, tam tersine takviye yapılmasını istiyorum" diyerek, tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Gerets’in bu çıkışıyla şoke olan Galatasaraylı yöneticiler para getirecek başka bir kaynak arayışına girdi.
02.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Hürriyet
Burak Duran
02.Haziran.2006, 10:49
iliç bu takımda kalmalı yavaş yavaş ısındı ve süper oynamaya başladı inşallah seneye dahada düzelir ve şova başlar
barcelos
02.Haziran.2006, 10:54
bu adamı göndermemeliler.Ze Roberto gibi yaşlıa birini yapacaklar acaba gidin alcaksanız genç insanları alın.
mgungor
02.Haziran.2006, 10:54
evetr forvet arkasında çok iyi işler yapıyor.bi ara bi söylenti çıkmıştı ;
İliçe sırp diye artkadaşları pas vermiyomnuş diye hatta dışlanıyomuş bile.ama düzelmiş sonradan sorun gliba
Burak Duran
02.Haziran.2006, 10:55
evetr forvet arkasında çok iyi işler yapıyor.bi ara bi söylenti çıkmıştı ;
İliçe sırp diye artkadaşları pas vermiyomnuş diye hatta dışlanıyomuş bile.ama düzelmiş sonradan sorun gliba
öle okuduklarının hepsine inanma. öyle bir sorun hiç olmadı
mgungor
02.Haziran.2006, 11:04
aslında sasa ilic galatasaray'a kurtarici olarak gelmedi. takim sistemine adapte olabilecek, paslari, golleri ile katki saglayabilecek bir oyuncu oldugu ve fiyati da uygun oldugu icin galatasaray'a gelmistir. istatistiklerine bakilirsa hic de kotu olmadigi gorulebilir. bu arada arkadaşlar 2000 senesinde fenerbahce'nin de bu oyuncuyu almaya niyetlendigi ama o zamanki cok yuksek bonservis fiyatlari nedeniyle bunu yapamadigi da biliyomusunuz?
dnz498
02.Haziran.2006, 12:45
doğrudur inanırım takıma alışana kadar hepimizi yerle bir etti ama ikinci yarıda gerçekten iyiydi yükselen bir grafik gösterdi
Meziyet
02.Haziran.2006, 14:50
ŞAMPİYON OLUNMASAYDI GÖRÜRDÜM BEN İLİÇİ İLK GİDEN O OLURDU..
Devre aRası yoLLuyoRLaRdı şimdi değeRe mi Bindi..
dinaMYt
02.Haziran.2006, 15:46
daha iyisini alamayacağımıza göre tutulması satılmasından daha hayırlı olur sanırım
tombul taho
02.Haziran.2006, 15:50
ŞAMPİYON OLUNMASAYDI GÖRÜRDÜM BEN İLİÇİ İLK GİDEN O OLURDU..
Devre aRası yoLLuyoRLaRdı şimdi değeRe mi Bindi..
ben fenerbahçenin de biliyorum çook adamını şampion olunmasaydı gönderileceğini ama şimdi baş taacı yapıldığını...
en basit örneği rüştüdür. sen adama pendik maçında dayak at dışla.. soora kendi ellerinle barcelonaya yolla ordan bi de geri kirala :) :D
dick
02.Haziran.2006, 16:03
Güzel ülkemizde sadece sonuca bakıldığı için böyle laflar dönüyor.Aradaki 2 puan herşeyi değiştirdi bir anda rezil galatasaray ŞAMPİYON ASLAN oldu anında ama İliç gönderilmemeli bence de çok sevdiğim bir oyuncu ve bu sezon çok iyi bir performans gösterdi.
ronaldinho34
02.Haziran.2006, 16:08
İliç gibi kaliteli bir futbolcunun satılması hata olur
Meziyet
02.Haziran.2006, 16:10
onLar mı yoLLadı Rüştü Kendisi gitti ..
tombul taho
02.Haziran.2006, 16:11
fb isteseydi göndermezdi. niye geri aldı o zmn ?
neyse konunun yeri burası değil.. sonuçta iliç ii bi oyuncu ve satılacağını düşünmüyorum! gerets öyle bişey yaptırmaz yönetime.
Jesus_FB
02.Haziran.2006, 16:14
rüştünün kontratı bitmişti kendisi gitmek istedi daha sonrada daum'un isteğiyle geri alındı çünkü rüştü dünyanın en iyi kalecilerinden barcelona boşuna almadı değilmi?
dnz498
02.Haziran.2006, 16:16
onLar mı yoLLadı Rüştü Kendisi gitti ..
neden izin verildi peki rüştüye madem çok değerliydi sizin için sattığınız adamı geri kiralıycak kadar
ayrıca diyosunki iliçşampiyon olunduğu için GS'de değere bindi devre arasında gönderilirdi Yani biz devre arasındamı şampiyonluğu aldık Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni :D :D :D
rüştünün kontratı bitmişti kendisi gitmek istedi daha sonrada daum'un isteğiyle geri alındı çünkü rüştü dünyanın en iyi kalecilerinden barcelona boşuna almadı değilmi?
raijkard'ın açıklamasını dikkate almazsak dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğu su götürmez :
"Ben Rüştü'ye forma vermem sadece lig maçlarında yedek olur"
Jesus_FB
02.Haziran.2006, 16:21
evet o rüştüyü yedek bıraktı victor valdeside görüyoruz şimdi tekrar ediyorum rüştü dünyanın en iyi kalecilerinden ki bunu defalarca ispatladı ama raijkard dünyanın en iyi teknik drektörü değil
ayrıca sizden şu hasan şaşı barcelona istese nasıl tutacaksınız yada tutmak istemeniz doğrumu çünkü isteyen takım barcelona
Meziyet
02.Haziran.2006, 16:23
neden izin verildi peki rüştüye madem çok değerliydi sizin için sattığınız adamı geri kiralıycak kadar
ayrıca diyosunki iliçşampiyon olunduğu için GS'de değere bindi devre arasında gönderilirdi Yani biz devre arasındamı şampiyonluğu aldık Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni :D :D :D
raijkard'ın açıklamasını dikkate almazsak dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğu su götürmez :
"Ben Rüştü'ye forma vermem sadece lig maçlarında yedek olur"
Rijkaard barcelonadan önce kimdi ki !! saçmaLama Yönetim tRansfer etti diye oynatmadı ayRıca yabancıydı Ön yaRgıLı davRanıLdı en forMda oLduğu zamanLar Gitti baRcelonaya Türkiye Rüştüye bağlamayayım ama RÜŞTÜ sayesinde Dünya 3.sü oLmuştuR oLağanüstü foRmuyLa NE çabuK unuttunuz .
mgungor
02.Haziran.2006, 16:25
Rüştü transferin hata yaptık
yöneticileri bile bunu diyor...
tombul taho
02.Haziran.2006, 16:26
arkadaşlar konuyu dağıtmayalım lütfen.. bundan velki mesajımda konunun dağılmaması gerektiğini bi kere daha sölemiştim!
Jesus_FB
02.Haziran.2006, 16:26
yöneticileri bile bunu diyor...
hangi yönetici diyor bunu
dnz498
02.Haziran.2006, 16:34
canım kardeşlerim bakın yanlış anlıyorsunuz evet valdes'i görüyoruz iyi kaleci bende bunu söylüyorum Rüştü'den daha iyi ve genç adam tabiki onu oynatıcak tabi olan bizim rüştüye olacak sizde volkanı harcayıp bu kaleciyi geri alacaksınız
raijkard kimmi bak yine güldüm zamanının en iyi futbolcularından biri son CL'nin sahibi olan takımın teknik patronu
birde Çağrı Zorkol çok hklı konu iliçtenm rüştüye döndü konuyu açankişi olarak kapatılmasını istiyorum ve tek anladığım şey bizim düzgün tartışma yapamayacağımız Yalnız şu da var Jesus başka bir yerde sadece konu dışında üç msj olduğu için konuyu kapatmaktan sözetti mümkünse bu konuyu o kapattsın
Nedvedmania
02.Haziran.2006, 16:38
arkadaşlar konu iyice dağıldı iliçden rüştüye geldik burda konu iliiiç
Gravity
02.Haziran.2006, 16:40
Rijkaard barcelonadan önce kimdi ki !! saçmaLama Yönetim tRansfer etti diye oynatmadı ayRıca yabancıydı Ön yaRgıLı davRanıLdı en forMda oLduğu zamanLar Gitti baRcelonaya Türkiye Rüştüye bağlamayayım ama RÜŞTÜ sayesinde Dünya 3.sü oLmuştuR oLağanüstü foRmuyLa NE çabuK unuttunuz .
Öncelikle yazdıklarına dikkat etmeni salık veririm arkadaşım. Öyle "Saçmalama" tarzı kelimeleri çok yakın uldukların hariç kimseye söyleyemezsin, kaldı ki forumda birisine yazıyorsun bunu.
Rüştü kendi kendisine önyargı yaptı "Nasıl olsa yabancıyım, önyargılı davranacaklar, oynatmayacaklar." diye. Hatırlatırım, ilk gittiğin ilk 11'de çıktı birkaç maça. Yediği golleri de hatırlatırım o maçlarda, şimdi aynı takım önüne geleni dağıtıyor. Rüştü evet iyi bir kaleci ama Dünya'nın en iyi kalecilerinden değil artık. 2002 yılında Dünya Kupası'ndayken öyleydi ama sonra ne olduysa formu yerlere indi.
Son olarak asıl konuya gelirsek, Ilic çok zeki bir futbolcu. Daha önce de yazmıştım, oynarken zekasını bu kadar çok kullanan başka çok az oyuncu var dünyada. Verdiği paslar ve oynadığı süreye göre attığı 12 gol de bunun göstergesi zaten. Tam bir takım oyuncusu ve eğer gerekli yerlere düzgün takviyeler yapılırsa gelecek sezon çok faydalı bir oyuncu olur kanısındayım. Zaten bence Ilic hariç Galatasaray'da oynatan bütün yabancılar satılabilir, yerine yerli ya da yabancı oyuncu bulunabilir çünkü ama Ilic gibisi, Gerets'in de dediği gibi kolay bulunamaz. Diğer yandan Gerets'in tepkisine neden şaşırıyor yöneticiler onu anlamadım. Satılacakları ve takviye yapılması gereken yerlere ait listeleri lig biter bitmez verdi yönetime ve Ilic'in satılabilirler listesinde olmadığını herkes biliyor.
Jesus_FB
ben iliç'i hiç beğenmiyorum bence iyi bir oyuncu değil özellikle gs bu sene şampiyonlar liginde oynayacaksa iliçden daha kaliteli adamlar alınmalıdır diye düşünüyorum
enesao
ben bu ilic i GS ye gelmeden önce de taniyodum cook iyi bir futbolcu bu GS de oynadigi daha bana göre %70 lik formu partizan dayken daha buyuk isler yapiyoduu.... bu adami cook seviyoruum :D
dnz498
02.Haziran.2006, 16:43
ben bu ilic i GS ye gelmeden önce de taniyodum cook iyi bir futbolcu bu GS de oynadigi daha bana göre %70 lik formu partizan dayken daha buyuk isler yapiyoduu...
12 yaşından beri Partizanın oyuncusu ve de o takımı sırtlayan isim oldu Eminim ilic GS'de kalırsa bu sene %100 formunada ulaşacaktır Ayrıca bu adama Sırbistan'da ilah gözüyle bakılıyor bunu gözardı edemezsiniz
Gravity
02.Haziran.2006, 16:44
ben iliç'i hiç beğenmiyorum bence iyi bir oyuncu değil özellikle gs bu sene şampiyonlar liginde oynayacaksa iliçden daha kaliteli adamlar alınmalıdır diye düşünüyorum
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, örneğin ben de Alex'in oyununu beğenmiyorum. İyi oyuncu olduğunu kabul ederim ama oyununu beğenmiyorum ve Fenerbahçe'nin takım oyununa daha yatkın bir oyuncu alması gerektiğini düşünüyorum.
dnz498
02.Haziran.2006, 16:45
tamam konuyu başka oyunculara çekmeyin daha fazla!
Jesus_FB
02.Haziran.2006, 16:46
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, örneğin ben de Alex'in oyununu beğenmiyorum. İyi oyuncu olduğunu kabul ederim ama oyununu beğenmiyorum ve Fenerbahçe'nin takım oyununa daha yatkın bir oyuncu alması gerektiğini düşünüyorum.
bende aynı senin gibi düşünüyorum Alex'in oyunun bende beğenmiyorum ama inanılmaz katkı yapıyor takıma o yüzden her maç oynaması gerekiyor mesela önceki senelerde cimboma bi felipe gelmişti o adamı izlerken çok büyük zevk alıyodum
kavara
02.Haziran.2006, 16:49
kesinlikle katılıyorum.
ayrıca bi arkadasımız ilic varya napıcaklar ze roberto gibi yaslı adamı demis.
zer roberto dediginiz adam milli takımında banko oynuyor:D:D
Gravity
02.Haziran.2006, 16:50
bende aynı senin gibi düşünüyorum Alex'in oyunun bende beğenmiyorum ama inanılmaz katkı yapıyor takıma o yüzden her maç oynaması gerekiyor mesela önceki senelerde cimboma bi felipe gelmişti o adamı izlerken çok büyük zevk alıyodum
Bak ben onu da beğenmiyordum :)
dnz498
02.Haziran.2006, 16:56
Bak ben onu da beğenmiyordum :)
katılıyorum Fatih Hoca getirdi o bile memnun kalmadı adamdan
Berkaiser
02.Haziran.2006, 17:24
Ilic'in kesinlikle takımda kalması lazım.Çok faydalı bir oyuncu.Gelecek sezon işimize yarar.Bu seneki şampiyonluğumuzda da büyük pay sahibi.Gerets onu takımda tutmakta haklı.Umarım yönetim de Gerets gibi düşünüyordur.
Sekopej
02.Haziran.2006, 17:42
ilic'i kötülemek için söylemiyorum ama 28 yaşında(yanlışsa düzeltin) avrupada hiç mi bir klup onu görüp transfer etmedi. sırbistan da tabi ki çok iyiydi çünkü sırbistan liginin kalitesi ortada. bizim lig de fazla kaliteli olmadığı için burda da iyi oynuyor. önümüzdeki sezon alex gibi Türkiye'de çok başarlı olacaktır fakat avrupa maçlarında ne yapacağı çok önemli. işallah o maçlarda da aynı performansını sürdürür de Türk takımları avrupada başarılı olur....
tombul taho
02.Haziran.2006, 17:44
bi de şööle bişey war aslında.. partizanın avrupada nası bi kulüp olduğu belli bi de galatasarayın nası bi kulüp olduğu belli. bence seneye avrupada iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum.
emirduman
02.Haziran.2006, 18:16
Daha iyisi alınmazsa, takımda olması gereken bir isim...
gorkemyilmazkarasu
02.Haziran.2006, 18:16
ilic çok kaliteli ve yararlı bi oyuncu ama benim aradığım ileriye dönük forvet oyuncusu çalımlarıyla rakibi oyundan düşüren,oyunu kitlendiği anda açabilen iyi ara paslarıyla forvetlere pozisyon hazırlayan bi oyuncudur ben ilicten bunları pek göremiyorum ilic takımda daha çok golcü bir oyuncu gibi duruyor yani ilic necatiye hakana pozisyon hazırlayacağına hakan ve necati ona pozisyon hazırlıyor gibime geliyor....yani benim aradığım tipik 10 numara oyuncusu değil ben yıldıray gibi bir orta sahanın gerekliliğine inanıyorum gsde...
pessy
03.Haziran.2006, 12:04
galatasaray iliçten daha iyi bir alabilir alamazsa mutlaka takımda kalması lazım
ibo
03.Haziran.2006, 16:46
ilic istikrarlı bir oyuncu değil. daha iyisi alınmayacaksa kalmalı...
M.Scofield
03.Haziran.2006, 20:09
daha iyisini alamayacağimiz için kalmalı
sasa lılc oley sasa ılıc oley sasa ılıc oley ooooooooooo
korray87
03.Haziran.2006, 22:28
ilic kaliteli bi oyuncu satılmasını istemem
nekop
03.Haziran.2006, 22:53
galatasaray için yararlı bi oyuncu ve kalması gerekir...
cureshot
03.Haziran.2006, 23:00
biz de oyuncu beğenmiyoruz ha. adam 12 gol attı. roni bize gelmek istiyor da alan mı yok sanki. adam faydalı. kalmalı.
Burak Duran
03.Haziran.2006, 23:18
biz de oyuncu beğenmiyoruz ha. adam 12 gol attı. roni bize gelmek istiyor da alan mı yok sanki. adam faydalı. kalmalı.
ronaldinhoyu istememiş canaydın :D
nekop
04.Haziran.2006, 04:21
beyler saat gece 3 ve fotomacın sitesinde ilicin hamburgtan teklif aldıgı yazıyor demekki ilice teklif falan yok:)
nart_susruko
04.Haziran.2006, 04:45
hayret teklif aldı mı yazmışlar, yakışmadı fotomaçın şanına...Hamburg'a imza attı falan yazsalarmış bari...
İlic'e gelince saç-baş yoldurttuğu dönemler oldu ama hiç umulmadık anlarda sahneye çıktı ve Galatasaray'da kurtarıcı rolünü üstlendi...seneye daha iyi olacak inşaallah...
SeZeRinHo
04.Haziran.2006, 23:06
iliç gerçekten ii bir oyuncu
Selman Ozturk
05.Haziran.2006, 00:00
İliç'in kalıp kalmayacağı izlenen transfer politikasına göre belirlenmeli. Eğer oyun kurucu bir 10 numara transferi düşünülüyorsa -ki her fırsatta düşünüldüğü söyleniyor- İliç gönderilmeli. Zira böyle bir transferden sonra kalması hem takıma hem kendine zarar vermek olur. Ama yok 10 numara değil de yalnızca bir ön libero ve sol kanat transferi yapılacaksa İliç kalmalı.
zargı
05.Haziran.2006, 00:23
aynen katılıyorum demirhan
uyurtsever
05.Haziran.2006, 01:05
Bence gitmelidir son haftalardaki performansı iyi olabilir fakat ortaha sadan cok forvet gibi bizde de forvet cok yabancı kontenjanını açmak için gönderilmeli tabi önce transfer yapılırsa.
crazy_aslan
05.Haziran.2006, 01:11
ilic forvet oyuncusu sanki ilk sezonki performansi harika ama bizim istedigimiz futbolcu duran toplarin ustasi olacak ve teknik kapasitesi müthis olan oyuncular almak hagiden sonra böyle bir futbolcu karimiza cikmadi ne yazikki.ama ilic kalirsada sol kanada harika bir futbolcu sart
Asi ÇocUk_16
05.Haziran.2006, 02:20
iliç gs de kalmalı ama iliç gelmeden önce o kdr çok yazılar övgüler yazdılar ki iliç hakkında bence hepsı yalan oldu.Örneğin en basiti iliç alex den kat kat daha güzel sol ayağı daha iyi diye birçok gazatede yazdı ama bence alex in tırnağı olamaz....
anarchist
05.Haziran.2006, 20:49
iliç kafasına eserse oynuo hiç bişi yapamadığı maclarıda bilios