View Full Version : [22. Hafta] Beşiktaş - Gaziantepspor
di canio
23.Ocak.2012, 03:03
http://img833.imageshack.us/img833/2176/1sl22beiktagaziantepspo.jpg
footballer33
23.Ocak.2012, 03:14
Gaziantep bu sene iyi değil, ama büyük maçlarda tehlikeli bir takım oluyorlar. G.Saray'a, TT Arena'da 4 tane atmışlardı ve F.Bahçe'yi de iki maçta da öne geçerek zorlamışlardı. Dikkatli olmak lazım o açıdan. Atacağımız ilk gol bizi rahatlatır. Cenk Tosun ve Muhammed Demir zorlayacaktır bizi. Onları durdurursak iş biter.
Cenk
Ekrem Sivok Egemen Tanju
Veli Ernst Necip Fernandes Edu
Almeida
SALDIR BEŞİKTAŞ'ım!
LaigLeNoiR
23.Ocak.2012, 03:39
Quaresma bu maçta oynayabilecek durumda mı ? Bir ara öyle haberler vardı da. Umarım birşeyi yoktur da oynar. Eğer varsa da riske edilmesin.
Carvalhal'de şu 11'le çıkar.
Cenk
Toraman Sivok Egemen Ekrem
Ernst
Veli Fernandes
Mustafa -----------------Simao
Almeida
anil luque
23.Ocak.2012, 12:52
Neredeyse 80 gündür resmi maçlarda yenilmiyoruz. Arada gereksiz beraberliklerimiz oldu ama bu maç temposunda bunu yakalamak da büyük başarı. Zira bu maçların arasında 3 tane Avrupa Ligi maçı var.
gerek Gaziantep'in bu seneki form düşüklüğü gerek bizim son dönemde oyun anlamında iyi olmasak dahi kazanma alışkanlığımız bu maçta bizi galibiyete götüren etmenler. Gaziantep galibiyeti için pek birşey sayamıyorum doğrusu. Egemen'in dönecek olması ayrı bir avantaj. Cenk Tosun'u bir hayli yıpratır kanımca.
Tüm bunlara saha ve seyirci avantajımızı da eklersek galibiyet normal sonuç olur. 3-1 ya da 3-0 içimden geçiyor. Almeida yine atacak.
GeNç KaRTaL
23.Ocak.2012, 13:12
Umarım Quaresma bu maçta sahalara döner.Daha maç temposuna alışması gerekecek.Form tutması zaman alacak.Ne kadar kısa sürerse o kadar iyi olacak.Onsuz kötü sonuçlar almadık ama eksikliğini de baya hissettik.
anil luque
23.Ocak.2012, 13:14
Bu maçta riske edilmeyip Kayseri maçında sahaya sürüleceğini söylemişti Mete Düren yanlış hatırlamıyorsam.
Antep'te bir tek Olcan'dan tırsıyordum o da transfer oldu gitti. Bu maç zevkli bir maç olur. 3 puanda bizim olur inşallah.
Fearless Coward
23.Ocak.2012, 14:48
Gaziantep son maçını yenerek moral buldu...Olcan gitse bile Sapara da fena oynamıyor...Zorlu bir maç olacak Beşiktaş taraftarı önünde galibiyete daha yakın taraf...
Antep 2.yarıda oyununu düzeltmişti hatta bizle yaptıkları maçta çok beğenmiştim ilk yarı. Kırmızı karttan sonra dağıldılar Sapara - Sosa - Popov bunlar fena oynamıyor hücumda, Antep de verim alınmayan tek kişi Cenk Tosun galiba.
Bu maçtan da puan çıkartmaları sürpriz olmaz ama bence 2-1 Beşiktaş kazanacak.
attirson
23.Ocak.2012, 16:30
Bence en kötü beraberliği koparır Antep.Olcan gitmiş olabilir ama yinede oyunlarını beğeniyorum.Cenk Tosun bu maça ekstra motive çıkacaktır herkesi susturmak için.Cenk Tosun'dan gol bekliyorum.
eXcitinG
23.Ocak.2012, 16:31
Cenk Tosunun etkinLiğini bitirmek için Popov ve Sosa yı iyi marke etmemiz gerek. Ama bekLerde oynayacak Ekrem ve Toraman ikiLisinin bu kaLibrede adamLar oLmadığını göze aLırsak bizi zor bir maç bekLiyor. ALmeida atar, zorLanırız, kazanırız.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ocak.2012, 18:10
Bende zor bir maç,ama galibiyet bekliyorum. Orta sahadan biri gol atacak diye hissediyorum :p Umarım bir kaza yaşamayız ve seri tam gaz devam eder. :)
anil luque
24.Ocak.2012, 01:41
Şimdi dikkatimi çekti maç saati yanlış yazılmış 20.30 olması lazım. Bir de Ersan Gülüm tam 363 gün sonra maç kadrosunda , çok şükür..
Bujsas
24.Ocak.2012, 01:48
vayy ersan dönmüş ama o eski haline döneceğini artık sanmıyorum o sakatlıklardan sonra üst üste
Evet saati bende 20:30 biliyorum.
footballer33
24.Ocak.2012, 02:39
Ersan döndü, Sivok kadroda yok. Sanırım sakatlığı tekrarladı. Sıkıntılı bir maç bekliyor bizi yarın akşam.
Bir de bunlar var. :)
fatihdogan_38 Fatih Doğan
BJK taktik idmani son 11: Cenk- Ekrem, Toraman, Egemen, Tanju- Ernst, Fernandes, Veli- Simao, Almeida, Edu
atakankurt2 atakan kurt
BJK'da geri dortlu ekrem toraman egemen ve tanju olacak:)))
atakankurt2 atakan kurt
Sivok yarin ki macin kadrosunda yok.sakat degil .carlos rotasyon yapiyor.
LaigLeNoiR
24.Ocak.2012, 02:46
Carvalhal'in Sivok'u kadrodan çıkartmasında mutlaka bir bildiği vardır diyelim. Öte yandan Tanju oynayacaksa eğer ben de merakla izleyeceğim maçı.
di canio
24.Ocak.2012, 02:47
Muhammed Demirci de yine 18 kişilik kadroda olacak sanırım. A2 takımının Denizlispor deplasmanında oynamamış.
Bujsas
24.Ocak.2012, 02:49
gene zor maç olucak bence ama kazanırız gibime geliyo inönüde ....
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak Beşiktaş, zirve yarışını sürdürmeyi ve yenilmezlik serisini 15 maça taşımayı hedefliyor. Saat 20.30'da başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.
http://img193.imageshack.us/img193/9395/ekranalntsjl.png (http://img193.imageshack.us/i/ekranalntsjl.png/)
Spor Toto Süper Lig'de İstanbul'da, Gaziantepspor ile karşılaşacak Beşiktaş, rakibini yenerek, zirve yarışını sürdürmeyi ve yenilmezlik serisini 15'e taşımayı hedefliyor.
Ligde 42 puanla 3. sırada yer alan siyah-beyazlılar, 23 puanla 14. sırada bulunan Gaziantepspor'u Fiyapı İnönü Stadı'nda konuk edecek. Karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.
İki takım arasında ligin ilk yarısında Gaziantep'de oynanan karşılaşma golsüz berabere sonuçlanmıştı.
14 MAÇTIR YENİLMİYOR
''Kara Kartallar'', bu sezon resmi maçlarda yakaladığı 14 maçlık yenilmezlik serisini, Gaziantepspor karşısında da karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.
Resmi maçlarda son yenilgisini 6 Kasım 2011 tarihinde Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği karşısında alan Beşiktaş, bu mücadelenin ardından Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı 14 maçta yenilgi yaşamadı. Siyah-beyazlılar, 14 maçta 10 galibiyet, 4 de beraberlik aldı.
Beşiktaş, bu süreçte oynadığı 2 UEFA Avrupa Ligi, 1 de Ziraat Türkiye Kupası maçını kazandı.
SON 11 LİG MAÇINDA DA MAĞLUP OLMADI
Beşiktaş, Gençlerbirliği maçının ardından ligde de taraftarlarına yenilgi üzüntüsü yaşatmadı.
Spor Toto Süper Lig'de bu dönemde 11 maça çıkan siyah-beyazlı ekip, 7 kez galip geldi, 4 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.
Beşiktaş, bu süreçte Trabzonspor'u 1-0, Orduspor'u 2-1, Manisaspor'u 4-1, Kardemir Karabükspor'u 1-0, Eskişehirspor'u 2-0 ve Bursaspor'u 3-1, Medical Park Antalyaspor'u da 2-1 mağlup etti. 11 maçlık periyotta siyah-beyazlılar, Galatasaray ve Ankaragücü ile 0-0 berabere kalırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor ile yaptığı maçlarda ise 1-1'lik skor elde etti.
Bu arada Beşiktaş, bu 11 maçlık performansında 25 puan topladı.
İSMAİL CEZALI
Beşiktaş'ın bu sezon en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan İsmail Köybaşı, kırmızı kart cezası nedeniyle Gaziantepspor karşısında oynayamayacak.
Geçen haftaki Medical Park Antalyaspor maçında kırmızı kart gören genç futbolcu, takımını Gaziantepspor karşısında yalnız bırakacak.
Teknik direktör Carlos Carvalhal'in, İsmail'in yokluğunda savunmanın solunda cezası biten Egemen Korkmaz veya Tanju Kayhan'a görev vermesi bekleniyor.
4 OYUNCU SINIRDA
Siyah-beyazlı takımda, Gaziantepspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
Daha önceki maçlarda 3'er sarı kart gören Manuel Fernandes, Tomas Sivok, Veli Kavlak ve Hugo Almeida bugünkü maçta kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekler ve 23. haftadaki Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecekler.
NTVSPOR
byariff
24.Ocak.2012, 21:42
İlk 11: Cenk, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Egemen Korkmaz, Tanju, Ernst, Fernandes, Veli, Simao, Edu, Hugo Almeida
İlk 11: Mahmut, Serdar Kurtuluş, Şenol Can, Dany, Elyasa, Kerim Zengin, Bekir Ozan, Marek Sapara, Popov, Sosa, Cenk Tosun
antep baya ofansif cikmis..
fotosuki
24.Ocak.2012, 21:59
Haydi Tanju kes şu İsmail'i. Edu ve Simao saç baş yoldurtmazsa alırız bu maçı.
eXcitinG
24.Ocak.2012, 22:02
İçimden bir ses Tanju nun göstereceği performans iLe İsmaiL`e o gördüğü kırmızı karttan doLayı çok pişmanLık duyduracakmış gibi geLiyor. Umarım hakLı çıkarım.
Kaka Leite
24.Ocak.2012, 22:03
Tanjuyu merakla izleyeceğim :)
İyi oynarsa İsmail'i kesemese dahi sağ bekte oynayabilir,Sağ ve Solda oynuyor diye biliyorum ben.
fotosuki
24.Ocak.2012, 23:21
Almeida ile Edu gibi adamları dünyada yan yana bir tek Beşiktaş getirebilirdi heralde. Al birini vur ötekine. Yenilen gol de Edu'nun hatası. Q7 dönmedikçe Edu sağ açıkta dolanmaya devam eder.
Yaziklar olsun almeida. Baska da birsey demiyorum.
byariff
24.Ocak.2012, 23:38
Almeida atti yaziklar olsun diyenleri goreyim :D
fotosuki
24.Ocak.2012, 23:38
Bunu da atamasaydı futbolu bırakırdı zaten. 1-1
byariff
24.Ocak.2012, 23:58
Sosa 1-2 oldu
SaLviO
25.Ocak.2012, 00:00
2 1 olmuş beşiktaş çeviremez gibi
byariff
25.Ocak.2012, 00:17
Almeida 2-2 oldu Fernandes guzel ortaladi
fotosuki
25.Ocak.2012, 00:17
Kaleci'ye bir şey oldu. Yürüyemiyor adam. Çok entresan bir gol oldu. 2-2
fotosuki
25.Ocak.2012, 00:25
Hakem kontrolü kaybetti.
fotosuki
25.Ocak.2012, 00:27
Gladyatör 3-2.
GeNç KaRTaL
25.Ocak.2012, 00:32
Harika.:icon_biggrin:
eXcitinG
25.Ocak.2012, 00:35
Sanırım en çok küfür eden taraftarız. Bu kadar çok küfür etmememiz gerekiyor. Ne oLursa oLsun, ne kadar çiLeden de çıkarsaLar, artık buna bir dur dememiz gerek.
Maça geLince söke söke aLdık. Antep 2 pozisyonda 2 goL attı. Maçı sonuna kadar hakettik ve son dakikada da oLsa gaLip geLdik. CarvaLhaL ın goLden sonra korner çizgisine kadar koşarak goLe sevinen oyuncuLarına sarıLması hakikaten muhteşem bir görüntüydü.
ZorLanırız ama ALmeida atar ve kazanırız dedim. Dediğim gibi de oLdu.
SaLviO
2 1 olmuş beşiktaş çeviremez gibi
Tebrikler beşiktaş :D
C h A o S
Güzel maç oldu.Zevk verdi en azından.Ancak son golde İbrahim Toraman rakibi indiriyor,ayrıca ofsaytda var gibi pozisyonda.
Tebrikler Beşiktaş zorda olsa kazanmasını bildi.Fernandes bu takımın her şeyi.
2 kere yenik düştüğümüz maçı HAKEME! rağmen almayı bildik. Ben uzun zamandır bu kadar rezil bir yönetim gösteren bir hakem görmemiştim. Futbol oynatmadı sahada. Bizim adımıza da Antep adına da. Bizim için motive edici bir galibiyet oldu. Egemen'in füzesi de unutulacak cinsten değil.
Almeida'ya yazıklar olsun yazmıştım, hala da arkasındayım yazdığımın. Bu maçta en az 5 tane gol atardı. Net pozisyonlarda çok hantal kaldı. Her maçta bu kadar pozisyon bulamazsınız. Sen yıldız futbolcusun atacaksın onları. Hele ilk yarının son dakikasında kaçırdığı bir pozisyon var ki yıldız oyunculuğunu sorgulattı bana.
Her neyse morel bozmak istemiyorum. 3 puanla ayrılmamız güzel oldu. Seriye devam.
fotosuki
25.Ocak.2012, 00:37
Yalnız hakeme iki çift lafım var. Ben hayatımda bu kadar rezalet bir maç yönetildiğini görmemiştim. Tolga Özkalfa eyyamcılık yapmaktan maçı yönetemedi. İki takım için de felaket hatalar yaptı. İkinci yarı Beşiktaş'ı resmen doğradı. 6 dakika uzatma verdi. Bu 6 dakika uzatmada Beşiktaş'ın lehine iki tane faul olmayan faul verdi. Son pozisyon da faul falan değil.
Birde Tanju hakkında bir iki bişey demek istiyorum. Devamlı oynatıldığı zaman bence İsmail'den kurtulabiliriz. Bugün ilk defa oynadığı için çoğu yerde panik yaptı ama İsmail'in yaptığı çoğu saçmalığı yapmadı. Bu çocuğun 2-3 maç hatalarına göz yumulsun, İsmail devri kapanır, bizde kurtuluruz.
Crazycat
25.Ocak.2012, 00:41
...Son pozisyon da faul falan değil...
Ama ofsayt.:)
http://a1201.hizliresim.com/t/s/22l3n.jpg
Neyse herkesin lehine veya aleyhine hata yapıyorlar.
SaLviO
25.Ocak.2012, 00:43
o pozisyonu vermesi çok zor
fotosuki
25.Ocak.2012, 00:46
Vermesini geçtim adam zaten kafasıyla vuruyor o topa.
Crazycat
25.Ocak.2012, 00:47
o pozisyonu vermesi çok zor
Olabilir ama bunları vermek için hakem orada. Neyse dediğim gibi her takımın lehine veya aleyhine hata/hatalar yapılabiliyor.
Vermesini geçtim adam zaten kafasıyla vuruyor o topa.
Kafayla veya ayakla gelmesi farkediyor mu ki? Dediğinizi tam olarak anlayamadım.
fotosuki
25.Ocak.2012, 00:48
Olabilir ama bunları vermek için hakem orada. Neyse dediğim gibi her takımın lehine veya aleyhine hata/hatalar yapılabiliyor.
Bu maç hakemsiz oynansaydı iki takım içinde daha iyi olurdu.
fotosuki
25.Ocak.2012, 00:50
Bu kadar rezalet bir yönetimin üstüne küfür edildiği için stadı kapatırlar şimdi.
besiktas1903
25.Ocak.2012, 00:53
Goool be gooooll :D ne maçti ama Edu ve Almeida pozisyonlari harcamasaydi son dk'ya kadar kalmazdi. Bu maç Simao iyi oynuyordu onu kötü oynarken hiç çikarmayan Carvalhal bu maçta neden çikardigini anlamadim.
80'den sonra 7 sari kart çikmis maç çok fazla gereksiz durdu..
Goool be gooooll :D ne maçti ama Edu ve Almeida pozisyonlari harcamasaydi son dk'ya kadar kalmazdi. Bu maç Simao iyi oynuyordu onu kötü oynarken hiç çikarmayan Carvalhal bu maçta neden çikardigini anlamadim.
80'den sonra 7 sari kart çikmis maç çok fazla gereksiz durdu..
Simao bence attırdığı gol dışında vasattı. Çıkmayı haketti ki ondan çıkarttı zaten. Belki biraz daha bekleyebilirdi ama iyi oldu aldığı. Simao sezon sonu gider diye düşünüyorum. Çok etkisiz.
LaigLeNoiR
25.Ocak.2012, 00:56
Yorum yok.
Hakettik kazandık.
RaSenGan
25.Ocak.2012, 01:00
Yorum yok.
Hakettik kazandık.
Yorumcular hiç böyle söylemiyor ama neyse :)
furkan58
25.Ocak.2012, 01:01
Hakemler iyice sapıttı . 2 haftadır çizgiye geçen toplar gol değeri kazanmıyo bugunde ofsayt olanlar gol sayılıyo felan .
besiktas1903
25.Ocak.2012, 01:01
Simao bence attırdığı gol dışında vasattı. Çıkmayı haketti ki ondan çıkarttı zaten. Belki biraz daha bekleyebilirdi ama iyi oldu aldığı. Simao sezon sonu gider diye düşünüyorum. Çok etkisiz.
Bu maç fena degildi istekli oynuyordu.
Bu maç fena degildi istekli oynuyordu.
Bilmiyorum belki benim beklentilerim yüksek Simao'dan :icon_confused: Yapması gerekenlerin yarısını bile yapmıyor. Sanki bir sorunu var aklı futbolda değil gibi. İsteksiz flan böyle...
Night_Mare17
25.Ocak.2012, 01:03
Artık uzatma diye bir şey kalmamış. Gol atana kadar :D
LaigLeNoiR
25.Ocak.2012, 01:04
Yorumcular hiç böyle söylemiyor ama neyse :)
O yorumcunun yorumu.
Hakemler iyice sapıttı . 2 haftadır çizgiye geçen toplar gol değeri kazanmıyo bugunde ofsayt olanlar gol sayılıyo felan .
Evet hakemleri bağladık sanırım ondan olabilir.
fotosuki
25.Ocak.2012, 01:06
Ofsayt diye söylenen pozisyonda Toraman'ın kaşını açan Antepli oyuncu İbrahim Toraman'ı çok sevdiğinden dolayı açmış sanırsam o kaşı. Yoksa penaltı falan yok orada. Olsa olsa ofsayt olur. Bazılarının zoruna gitmesin. Maçı izlemeyip iki resimle maç değerlendirmek moda zaten.
furkan58
25.Ocak.2012, 01:07
Evet hakemleri bağladık sanırım ondan olabilir.
Fenerasyon çalışıyo. Fenerbahçe lehine yapılsa 3 maç üst üste bu kadar hata şuan bu konu 5. 6. sayfalardaydı ..
Olabilir insanlık hali.
besiktas1903
25.Ocak.2012, 01:08
Bilmiyorum belki benim beklentilerim yüksek Simao'dan :icon_confused: Yapması gerekenlerin yarısını bile yapmıyor. Sanki bir sorunu var aklı futbolda değil gibi. İsteksiz flan böyle...
Genelde hep öyle oynuyor evet beklentileri karsilamiyor ama bu maçta yine biraz istekliydi.
Tanju defansif olarak Ismail'den daha iyi, Ismail ise ofansif daha iyi. Vallaha artik hoca'nin neden Veli'yi her maç oynattigini anliyorum.
TR.CaPTaiN
25.Ocak.2012, 01:11
Maçı izleyenler arasında ilk 40 dakikada uyuyakalanlar olabilir. Gaziantep'in golünden sonra maça hareket geldi. Cenk çıkıp çıkmamakta tereddüt edince ne gelen ortaya hamlede bulunabildi ne de kafa vuruşundan sonra hamlede bulunabildi. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Ya çıkacaktı ya bekleyecekti. İkisini de yapamayınca Gaziantep golü buldu. Beşiktaş'ın 2. yarıya golle başlayacağı ilk yarının kalan süresinde kurduğu baskıdan belliydi. Nitekim Almeida'yla golü de buldular. Gaziantep'in adam paylaşımı konusunda sıkıntısı var. Almeida da bunu iyi değerlendirdi. Maç ortada giderken Bekir Ozan'ın güzel pası, Sosa'nın müthiş hızlanması ve güzel bitirişiyle Gaziantep tekrar öne geçti. Gaziantep 2. golü bulduktan sonra yavaş yavaş zaman geçirme oyunlarına başladı. Açıkçası ben Gaziantepspor'a böyle ucuz numaraları yakıştıramıyorum. Konyaspor, Diyarbakırspor gibi bir takım olursun da herhangi bir maçta önde olduğun için sürekli zaman öldürmeye çalışırsın. Çünkü eğer Konyaspor, Diyarbakırspor'san 40 yılda 1 ancak yenersin deplasmanda büyük bir takımı. Ama Gaziantepspor öyle bir takım değil. Gayet kaliteli oyuncuları var, TT Arena'da Galatasaray'ı yendiler, 10 kişi kalmasalar büyük ihtimal Kadıköy'de Fenerbahçe'yi de yenerlerdi, e gelmişsin İnönü'de de öne geçmişsin; ne gerek var basit hesaplara. Belki Gaziantep kendi oyununa devam etse 3. golü de bulabilirdi. Bunu söylerken kaleciyi dahil etmiyorum. Çünkü bence onun gerçekten sakatlığı vardı.
Tolga Özkalfa benim hiç beğenmediğim bir hakem. Bugün de yine berbat bir yönetim sergiledi. En basitinden, ilk yarıda Elyasa Simao'ya arkadan yapışıyor, formayı yırtacak nerdeyse, kartsız geçiştirdi. İkinci yarıda Gaziantep Sapara'yla kontraya kalkıyor, Ernst Sapara'yı indiriyor; onu da kartsız geçiştiriyor. Bu 2 pozisyon sarı değilse futbolda sarı karta hiç lüzum yok demektir. Beşiktaş'ın son golünde de Toraman ofsaytta, yardımcı süzemedi.
Tebrikler Beşiktaş.
LaigLeNoiR
25.Ocak.2012, 01:11
Fenerasyon çalışıyo. Fenerbahçe lehine yapılsa 3 maç üst üste bu kadar hata şuan bu konu 5. 6. sayfalardaydı ..
Bilemiyorum o kadarını ancak burada art niyet aramak ne kadar doğru.
O son posizyonda yan hakemin ofsayt kararı vermesi imkansızdı. O karambolün savaşın içinde ofsaytı görmek her babayiğidin harcı değil.Gözden kaçması da normal ancak orada Toraman'a yapılan hareket de temiz değil.
Bu arada Cenk'i de es geçmemek lazım. Dengesizliklerine devam ediyor. Bu iyi günleri onun. Eğer bu tip saçmalıklara devam ederse o kaleyi zor görür. Yeteneklerinden emin olamıyorum Cenk'in. Geleceğe yönelik hiç güven vermiyor. Ki maç içinde de güven vermiyor o ayrı konu.
Night_Mare17
25.Ocak.2012, 01:14
Hey Allah'ım ya :n:
LaigLeNoiR
25.Ocak.2012, 01:14
Bugün Cenk, Ernst ve Veli çok etkisizdi. Cenk iki golde de hatalıydı. Ernst çok güçsüz kaldı belli ki yorgun. Veli'de savaştı ama hep bir yanı eksik.
Veli haftaya yok. Çok gereksiz kart yedi ama sanırım Burak'a gün doğacak (inşallah).
besiktas1903
25.Ocak.2012, 01:17
Bu arada Cenk'i de es geçmemek lazım. Dengesizliklerine devam ediyor. Bu iyi günleri onun. Eğer bu tip saçmalıklara devam ederse o kaleyi zor görür. Yeteneklerinden emin olamıyorum Cenk'in. Geleceğe yönelik hiç güven vermiyor. Ki maç içinde de güven vermiyor o ayrı konu.
Ara sira hatali çikislari oluyor kendine bazen çok güveniyor ama Cenk'de israr etmeliyiz ben güveniyorum.
Nocna Mora
25.Ocak.2012, 01:18
Çok temiz bir maçtı. Hakemin 2-3 pozisyonda kartına basvurmaması bir hataydı ancak genel olarak güzel bir mac idare etti. Son pozisyondaki ofsaytı görmek çok zor iş. Hakemler pozisyonun tekrarını izleyemiyorlar sonucta. İkinci yarısı oldukca zevkliydi. Beşiktaş tek forvetle iş yapamıyor bunu anlamalı teknik ekip. Veli'yi pek begenen birisi degilim fiziksel ve mental eksiklikleri nedeniyle ancak son 15 dakika da sogukkanlı kalıp güzel yerlerde güzel paslarla bulusturdu arkadaslarını ama dedigim gibi yetersiz bir oyuncu... Ekrem, Tanju ve Cenk hariç takım gayet iyiydi. Kanatlar işlemeyince ve tek forvet oynayınca çok tıkanıyor Beşiktaş. Çift forvetli bir sistemde kanatlar işlemesede pozisyon bollugu olacaktır. Zaten yaratıcı oyuncular var ortasahada. Güzel bir galibiyet. Ayrıca Carvalhal'a karşı inanılmaz bir sempatim var. Adam yapmacık degil. Hissediyor macı, takımı. Son golden sonra oyuncuların oraya koşuşu ve onlarla sevinişi çok hoştu. Her teknik adam da bu heyecan olmalı diye düşünüyorum. Beşiktaş'ın biraz daha atak oynamasını temenni edip, tebrik ediyorum siyah beyazlıları.. :)
Kaka Leite
25.Ocak.2012, 01:22
Cenk çok kaliteli bir kaleci,ara sıra gerçekten çok saçma çıkışları var :)
Ama bazende öyle bir tutuyor ki naptın dedirtiyor. :icon_biggrin:
Cenk çok kaliteli bir kaleci,ara sıra gerçekten çok saçma çıkışları var :)
Ama bazende öyle bir tutuyor ki naptın dedirtiyor. :icon_biggrin:
İşte buna da tutarsızlık deniyor. Şahsen ben takımımın kalesinde tutarsız bir kaleci görmek istemem.
fotosuki
25.Ocak.2012, 01:23
Antep sakatlanan kaleci yerine kaleye bir oyuncu soksa ve 10 kişi devam etse biz bu maçı alamazdık. Adamın yürüyecek hali yoktu.
footballer33
25.Ocak.2012, 01:23
Artık uzatma diye bir şey kalmamış. Gol atana kadar :D
Maça 6 dakika uzatma verildi ve gol 96. dakikada geldi. Golden sonra da 2 dakika daha oynandı maç ve G.Antep korner kazandı, topu uzaklaştırırken de maç bitti. Eğer o kornerde gol yeseydik yine aynı şeyleri yazacak mıydınız? Ayrıca 6 dakikalık uzatma da gayet normaldi. G.Antep oyuncuları yerden kalkmadı son dakikalarda. Özellikle sadece kaleciden dolayı maç en az 2 dakika durmuştur zaten.
Maça gelirsek, galibiyeti sonuna kadar hak ettik. Futbol olarak iyi oynamasak da mücadeleyi elden bırakmadık ve son saniyeye kadar yüklendik geriye düştükten sonra. Edu ve Almeida biraz daha şanslı ve becerikli olsalar maç oralara gitmezdi. Simao da, yaptığı asiste rağmen Beşiktaş'ın en kötülerindendi. Sezon sonu kesinlikle gönderilmeli. Almeida ve Veli önümüzdeki hafta cezalı. Her ne kadar Almeida çok gol kaçırıyor olsa da son 5 maçta sürekli golü var (0-0 biten A.Gücü maçı hariç). Yokluğunu aramayız umarım Kayseri'de.
Bağırmaktan, küfür etmekten başım ağrıyor şu an. Sesim nasıl kısılmadı, ona şaşıyorum. :) Çok önemli bir galibiyetti, tebrikler Beşiktaş. :)
besiktas1903
25.Ocak.2012, 01:25
Veli bir asker oyuncu sonuna kadar mucadele ediyor böyle oyuncular olmali
Veli bir asker oyuncu sonuna kadar mucadele ediyor böyle oyuncular olmali
Evet mücadelesi benimde hoşuma gidiyor. Keşke birazda etkili olabilse. Umarım daha da geliştirir kendini.
anil luque
25.Ocak.2012, 01:38
Maçı sapına kadar istedik , savaştık ve aldık kimse çamur atmasın. Antep biri yan top iki defa geldi 2 gol oldu bizim Edu ve Almeida'nın kaçırdıkları roman olur. son iki maçtaki durgunluğu atmak çok iyi oldu gerçekten. Maç içinde sürekli dürttük resmen rakibi , ısırdık.
Tolga Özkalfa'ya söyleyecek çok şey var ama forum kuralları müsaade etmez. Bu kadar rezil bir yönetim görmedim ömrümde. Almeida'nın yokluğunu dua et çekmeyelim Kayseri'de. Bu kadar beleş kart gösterilmez kardeşim. Antep için de geçerli bu. bir ton cezalıları çıktı adamların. Haklı olan yok mu var ancak özellikle Almeida'nın kartı evlere şenlik.
He unutmadadan Furkan58 kardeişm bu akşam Beşiktaşlıların keyfi kaçmaz bence zorlama şansını.
Kaka Leite
25.Ocak.2012, 01:46
Açıkcası takımında pek tutarı yok kaç haftadır sonradan kazanıyor.Quaresma yok bu çok etkiliyor takımı ayrıca Cenk o tutarsızlığını yenecektir.
LaigLeNoiR
25.Ocak.2012, 01:49
Artık Quaresma ve Fernandes'i birlikte izlemek istiyorum.
Önceden birlikte oynarlarken Fernandes takımın bu kadar lideri değildi. Umarım Quaresma döndüğünde de Fernandes takımın lideri olur ve kanatta daha rahata erer Quaresma.
Öte yandan Fernandes'in bu haliyle Quaresma daha da fazla gol atacaktır.
Valla bence Quaresma yokken çok iyi puan topladık. Onun olmadığı maçlarda hiç yenilmedik. Bence sakat olarak devam etsin. Hiç sevmiyorum artık. Takım oyuncusu değil kendine oynuyor.
footballer33
25.Ocak.2012, 01:58
Adam Usain Bolt terk beyler, dağılın! :D Adamsın Carlos, adamın dibisin. Seviyorum senin bu amatör ruhunu. :yildiz: (w)
Carvalhal'den müthiş depar
LaigLeNoiR
25.Ocak.2012, 01:59
Valla bence Quaresma yokken çok iyi puan topladık. Onun olmadığı maçlarda hiç yenilmedik. Bence sakat olarak devam etsin. Hiç sevmiyorum artık. Takım oyuncusu değil kendine oynuyor.
Ancak bazen öyle maçlar oluyor ki kilidi açmanız gereken o maçlarda çok zorlanıyoruz.
LaigLeNoiR
25.Ocak.2012, 02:00
Bu Carlos Carvalhal'i bu yüzden çok seviyor taraftar. Tıpkı bizim gibi maçı yaşıyor ve o heyecana kapılıyor.
anil luque
25.Ocak.2012, 02:01
Sakatlanmadan önceki son dönem performansına da bu yorumu yapıyor olamazsın bence Görkem :)
anil luque
25.Ocak.2012, 02:03
Adam Usain Bolt terk beyler, dağılın! :D Adamsın Carlos, adamın dibisin. Seviyorum senin bu amatör ruhunu. :yildiz: (w)
Carvalhal'den müthiş depar
Benzindeyken bu görüntüyü kaçırmıştım eve geldim tekrar tekrar izledim tüylerim diken diken oluyor her seferinde :) Hırsın , arzunun , sevginin koşusu bu ..
Kaka Leite
25.Ocak.2012, 02:03
Yapmaa kaç haftadır nasıl kazandığınızı git bide Carvalhal'a sor :)
Quaresma yokken takımda kilit'i açacak adam olmuyor.
furkan58
25.Ocak.2012, 02:06
He unutmadadan Furkan58 kardeişm bu akşam Beşiktaşlıların keyfi kaçmaz bence zorlama şansını.
Ben keyif kaçırcak bişey söylemedim gerçekleri söyledim .
anil luque
25.Ocak.2012, 02:19
Ben keyif kaçırcak bişey söylemedim gerçekleri söyledim .
Gerçeklerden kastın buysa eyvallah , ad çıkacağına can çıksın işte yapacak birşey yok. ;;)
Fearless Coward
25.Ocak.2012, 02:22
Yalnız o pozisyon net ofsayt...İsterse kafasıyla vursun farketmez ofsayt ofsayttır...
Bursaspor
25.Ocak.2012, 02:22
Tamam tamam anladık Beşiktaş'lısınız, savunuyorsunuz takımınızı da aranızda sapla samanı karıştıranlar var.
Hadi bizim maçta açı kötü, bir anlık oluyor vs. ama Antalyaspor maçında net bir gol es geçiliyor, bu maçta bu pozisyon ofsayt ve golle sonuçlanıyor, yan hakemin önü açık rahatlıkla görebilirdi, görememiş demek ki.
Bu etmenlerin dışında maçı kazandığına göre Beşiktaş pek bir şeyin önemi yok, tebrikler.
furkan58
25.Ocak.2012, 02:24
Gerçeklerden kastın buysa eyvallah , ad çıkacağına can çıksın işte yapacak birşey yok. ;;)
Evet bu . Örnekleri var hatta 3 maça gerek yok 1 maçta ufacık hata olsun neler yazılıp çiziliyor örnekleri geçmiş senelerdede var bu senelerdede . 3 maç üst üste 3 gol kararında hata olursa hakemin gözlerinde sorun vardır heralde derim susarım .
Tamam iyi hoş diyorsunuz bazen kilidi açıyor bizi kurtarıyor ama ben (bazen) olsun istemiyorum. Yani bilmiyorum bana bencil oyuncu tipi itici gelmiştir hep. İsterse tek maç ile şampiyon yapsın bizi yine sevemiyorum. Takım için oynamalı oyuncu, kendine değil. Son maçlarda bizi ipten almıştı haklısınız ama yine de benim sevdiğim tipte bir oyuncu değil.
barahir
25.Ocak.2012, 02:30
Arkadaşların kusuruna bakmayın..
Beşiktaş haketti kazandı, bunun üstüne başka bi laf denmez.. Bizlere tebrik etmek düşer, haftaya bir başka maçta görüşmek üzere..
Beşiktaş'ın yeni sağ açığı, Carvalhal :icon_razz:
LaigLeNoiR
25.Ocak.2012, 02:38
Maç Skoru: Beşiktaş 3-2 Gaziantepspor
Kaka Leite
25.Ocak.2012, 02:39
O pozisyon kesinlikle ofsayt orası ortada zaten :)
Night_Mare17
25.Ocak.2012, 02:45
Carvalhal tam Beşiktaş'a göre teknik direktör onunla devam edilmesi gerek.
Crazycat
25.Ocak.2012, 03:01
Ofsayt diye söylenen pozisyonda Toraman'ın kaşını açan Antepli oyuncu İbrahim Toraman'ı çok sevdiğinden dolayı açmış sanırsam o kaşı. Yoksa penaltı falan yok orada. Olsa olsa ofsayt olur. Bazılarının zoruna gitmesin. Maçı izlemeyip iki resimle maç değerlendirmek moda zaten.
Bu laf bana sanırım. Faul daha önce yapıldıysa onu da versin buna bir itirazım yok. Zoruma giden bir durum yok yani.(::)
Ek: Ben pozisyonda penaltı göremedim. Benim gördüğüm bir ikili mücadele var orada. Her kaş açılmasında bilerek dirsek attı diye bir şey yok. Neyse maç bitti zaten, tebrikler Beşiktaş.
RaSenGan
25.Ocak.2012, 03:19
Beşiktaş iki haftadır ciddi hakem hatalarıyla maçları kazanıyor.Bazı arkadaşlar da gelmiş eze eze yenmişler gibi mesajlar atıyor ilginç :)
furkan58
25.Ocak.2012, 03:20
Beşiktaş iki haftadır ciddi hakem hatalarıyla maçları kazanıyor.Bazı arkadaşlar da gelmiş eze eze yenmişler gibi mesajlar atıyor ilginç :)
Üç haftadır oluyo bu hatalar :) Bursa , Antalya , Gaziantep
RaSenGan
25.Ocak.2012, 03:23
Üç haftadır oluyo bu hatalar :) Bursa , Antalya , Gaziantep
Takipte zorlanıyorum ben :icon_biggrin:
LaigLeNoiR
25.Ocak.2012, 03:38
Zaten o maçları oynarken Beşiktaş yatıyor hiçbirşey yapmıyor 2'sinde rakibin attığı goller sayılmayıp bizim hanemize yazıldı ve bu hafta da ofsaytta olduğu için Toraman Egemen topa vurmasa da gol olacaktı. Daha doğrusu atak yapmamıza da gerek yoktu nasıl olsa 90+6'da Toraman ofsayta düşecekti ve maçı 3-2 kazanacaktık. Yazık olmuş oyunculara boşu boşuna 3 maç oynadılar.
besiktas1903
25.Ocak.2012, 03:41
bazilerini anlamak güç... Bu maçi hak ettik ve daha iyi oynadik son golde ofsayt var evet bunu kimse inkar etmiyor.. Hakem maçi kötü yönetti. Daha halen geçen haftayi konusanlar var, ben burda o verilmeyen gole dogru karar diyen görmedim ehh daha ne konusuyorsunuz.. Hakem hata yapti ama Simao önünü kapatti yani bilerek yapmadi..
Futbolda olan seyler bunlar bazen aleyhine bazen lehine yoksa bizimde sayilmayan gollerimiz oluyor ve ozaman da Besiktas verilmeyen goller yüzünden kazanamiyor, fenerasyon isbasinda diye laflar atmiyorsunuz.
Nocna Mora
25.Ocak.2012, 03:55
O ofsaytı Türkiye'den verecek yan hakem sayılıdır. Degil Beşiktaş baska bir takımın macında da böyle bir pozisyon olsun sezmek cok zor. Çünkü Toraman'da geriden geliyor. Oyuncuyla yan yana. Milimetrik ofsayt deniliyor ya çogu zaman. İşte bu tam da öyle. İkiside geriden geliyor. Herşey çok hızlı gelişiyor. Bir yardımcının bunu yakalaması çok zor. Hakem hatalarının Beşiktaş'ı bulması ise tamamen şans. Başka bir şey degil. Ona bakılırsa zaten Beşiktaş'ın verilmeyen 1 korneri ve Antep'li oyuncuya verilmeyen net 1 sarı kart var. Bu iki şey maçın seyrini fazlasıyla degistirebilirdi belirtmek istiyorum. Hata varsa herkese var. Cımbızla çekip anlatmayın şöyle şeyleri. Niyetinizin sırf tartışma yaratmak oldugu anlaşılıyor.. :)
LaigLeNoiR
25.Ocak.2012, 03:57
Ofsayt posizyonunda şu da var kafayı vuran sanırım Pektemek adım alıp zıplıyor ve baya bir ilerde kafayı vuruyor hakemin o karambol içerisinde onu iyice sezip takip edin birde Toraman'ın boğuştuğu Antep'liyle ayırt etmesi çok güçtü.
Sirius Black
25.Ocak.2012, 12:22
O değil de Carvalhal ne koştu be. :D
http://www.youtube.com/watch?v=aVUztgd7YZU
Çok sempatik bir insan. Adeta futbolumuzun şu kanlı bıçaklı dönemini sonlandırmak için gönderilmiş.
anil luque
25.Ocak.2012, 12:49
Takipte zorlanıyorum ben :icon_biggrin:
Takip etme o zaman Aygünüm.
Bursa maçında ne oldu hatırlamıyorum onu da saymışsınız ama. Eğer Rüştü'nün pozisyonunu diyorsanız orada hakem devreyi bitirdi. Devre arasında gol olmuyor bildiğim kadarıyla.
Bu arada konuyla ilgili son sözüm şu ; bizi 6 günde 3 maç yapmaya mahkum bırakan ve hemen sonrasında derbiye çıkaran TFF kararlarını , http://www.youtube.com/watch?v=_uLpq-fsBk8 bu videoda olanları ve daha birçok şeyi sorgulamayın ama son iki maç için Beşiktaş'ı zan altında bırakın tamam mı? Böyle yapın ki tartıştığımız insanların seviyesini bilelim hiç değilse. Çok güzel bir laf var arkadaşlar iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye. Hadi selametle.
Sekopej
25.Ocak.2012, 13:03
Bursaspor - Galatasaray maçı pazartesiye alınıp Beşiktaş'ın maçı cumartesiye alınabilirdi. Fenerbahçe için de durum pek farklı değil aslında 2'sinde maç yapıp 5'inde derbiye çıkacak. Gerçi derbinin kesin tarihi açıklandı mı, belki 6'sında pazartesiye koyabilirler.
Bir de maçı izlemediğim için yorum yapmayacağım ama sadece şunu söylemek istiyorum hatırlanırsa Fenerbahçe de Gaziantep'i uzatmalarda attığı golle yenmişti ve orada bu başka yerlere çekilmek istenmişti. Demek ki futbolun içinde bunlar olabiliyormuş, o gün eleştirenler karşı tarafa geçerken karşı taraftakilerin eleştiriyor olması, işimize geldiğimi gibi konuştuğumuzu ve takımımızın lehine olduktan sonra gerisinin çok da önemli olmadığını gösteriyor bize.
ReaList
25.Ocak.2012, 16:28
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.
Antep kalecisinin sakatlanması Antep için talihsizlik olmuş özellikle yediği ikinci golde.
Hakem hataları her takıma oluyor benim en çok dert yandığım konudur bu, bu kadar takıma hakem hatası olup sadece bir takım lehine oluyormuş gibi(bildiğiniz gibi bu takım fenerbahçe :D) bunu yağ gibi üste çıkarmak, Kendi adamlarını devlet televizyonunda tetikçi olarak kullandırmak falan. Bazı şeyleri anlamak güç.
Alicanfmfan
25.Ocak.2012, 17:28
Takip etme o zaman Aygünüm.
Bursa maçında ne oldu hatırlamıyorum onu da saymışsınız ama. Eğer Rüştü'nün pozisyonunu diyorsanız orada hakem devreyi bitirdi. Devre arasında gol olmuyor bildiğim kadarıyla.
Bu arada konuyla ilgili son sözüm şu ; bizi 6 günde 3 maç yapmaya mahkum bırakan ve hemen sonrasında derbiye çıkaran TFF kararlarını , http://www.youtube.com/watch?v=_uLpq-fsBk8 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3D_uLpq-fsBk8) bu videoda olanları ve daha birçok şeyi sorgulamayın ama son iki maç için Beşiktaş'ı zan altında bırakın tamam mı? Böyle yapın ki tartıştığımız insanların seviyesini bilelim hiç değilse. Çok güzel bir laf var arkadaşlar iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye. Hadi selametle.
Yanlışın var Anıl , Rüştü topu tutup oyunu başlatınca hakem ilk yarıyı bitiriyor.
Night_Mare17
25.Ocak.2012, 17:34
Uzatmadıki golde Fenerbahçe'ye laf atıp burada Beşiktaş'a atmamamızın bir sebebi var. 6 dakika uzatma veriliyor onun içinde atıyor Beşiktaş. Fenerbahçe maçında 3 dakika uzatma fakat gol 90+6.
furkan58
25.Ocak.2012, 17:45
Uzatmadıki golde Fenerbahçe'ye laf atıp burada Beşiktaş'a atmamamızın bir sebebi var. 6 dakika uzatma veriliyor onun içinde atıyor Beşiktaş. Fenerbahçe maçında 3 dakika uzatma fakat gol 90+6.
Bizim maçta oyun uzatma dakikaları içinde duruyor ..
Sekopej
25.Ocak.2012, 17:51
İzlemediğim için bilmiyorum, burada yazılan yorumlara göre yazdım, hatta 6 dakika bittikten sonra Gaziantep korner bile attı diye bir mesaj da yazılmıştı. Ona istinaden yoksa 6 değil 16 dakika bile verilebilir.
Night_Mare17
25.Ocak.2012, 18:15
Bizim maçta oyun uzatma dakikaları içinde duruyor ..
Çoğu maçta duruyor fakat çoğu maçtada oynatılmıyor o uzatma. 90+3 diyorsa bitirmesi lazım o sürede.
Crazycat
25.Ocak.2012, 18:19
Çoğu maçta duruyor fakat çoğu maçtada oynatılmıyor o uzatma. 90+3 diyorsa bitirmesi lazım o sürede.
Hakemin takdiri bu, zaten oradaki 3 dakika oynatılması gereken en az 3 dakika. Oyun durunca biraz daha oynattı hakem.
Night_Mare17
25.Ocak.2012, 18:20
Hakemin takdiri bu, zaten oradaki 3 dakika oynatılması gereken en az 3 dakika. Oyun durunca biraz daha oynattı hakem.
E işte bizimde sinirlendiğimiz o. Çoğu maçta oynatmıyorlar devamını oyun dursa bile.
Sekopej
25.Ocak.2012, 18:21
Hakemin saati durmuşsa, o saat yeniden çalışıp süreyi tamamlamadan maç bitmez, hakemin saatindedir her şey, o maç konusunda bunları defalarca yazdık, bu tartışmayı illa ki sürdürmek istiyorsanız, başka konuya geçelim. Aslında demek istediğim de 3 veya 6 olması değildi, duruma göre yorum yapılmasıydı.
SaLviO
25.Ocak.2012, 18:23
antalya deplasmanında hakem bizim kontrayı kestiğinde neden bunu söylemedin o zaman dakika daha 2.45 felandı biraz objektif ol hem hakem en az 3 dakika verdi istese 1 saatte oynatır
Sekopej
25.Ocak.2012, 18:23
E işte bizimde sinirlendiğimiz o. Çoğu maçta oynatmıyorlar devamını oyun dursa bile.
Oyunun durması ve hakemin saatini durdurması arasında fark var. Hakemin saatini durdurmadığı pek çok pozisyon olabiliyor, bunlar eklenmiyor tabi ki.
Sizin dediğiniz gibi olsa, her kritik maçta önde olan takımın kalecisi sakatlandım der ve 3,4 ya da 5 dakikayı o şekilde tedavi maksadıyla geçirir. Mantıklı mı bu şimdi?:)
Crazycat
25.Ocak.2012, 18:25
O konuda diyebileceğim bir şey yok. Bildiğim tek şey her takımın lehine veya aleyhine hata yapılabildiği ve bu hataların hepsinde de art niyet ararsak futbol futbolluktan çıkar zaten.
GeNç KaRTaL
25.Ocak.2012, 23:57
Eskişehirspor,Bursa,Antalyaspor gibi zorlu maçlardan sonra Antep'i de yenmemiz çok iyi oldu.Arada Ankaragücü'ne takılmasak mükemmel olacaktı ama neyse sağlık olsun.Maç esnasında açıkcası 2-1 olduğunda bu sefer yenileceğiz herhalde diye düşünmeye başlamıştım.Galibiyet gollerinin maçın sonlarında gelmesi ayrı bir keyifli oluyor.Keşke son golde ofsayt olmasaydı ama futbolun içinde bunlar da var malesef.Bazen lehinize,bazen aleyhinize olur.
Hugo Almeida'nın bitiriciliği yüksek bir forvet olsa zorlandığımız maçlarda bu kadar zorlanmayız sanırım.İlk yarının son dakikakalarında bulduğu net fırsatta kalecinin üstüne vurması bu konuda ne kadar kötü olduğunun göstergesi.Zaten attığı gollerin çoğu bitiricilikten çok doğru yerde olma becerisi sayesinde.Yani başka bir deyişle anca boş kaleye atıyor.:icon_smile: Keşke kadro yapımız Mustafa ile birlikte çift forvet oynamasına uygun olsa.İyi bir ikili olabileceklerini düşünüyorum.Edu'dan pek bahsetmek istemiyorum.İnşallah en kısa sürede Quresma dönecek ve Edu'nun kanat oynamak zorunda olmasına gerek kalmayacak.Cenk'in goldeki hatalarına gelirsek,o kadar abartılacak hatalar değiller bence.Bu tarz hatalar hoşgörülebilirler diye düşünüyorum.Umarım hoca bir dahaki maç kaleyi Rüştü'ye vermez.Sakat ve formsuz olmadığı sürece Cenk 1.kaleci olmalı.