View Full Version : [22. Hafta] Sivasspor - Antalyaspor
di canio
23.Ocak.2012, 03:04
http://img715.imageshack.us/img715/995/1sl22sivassporantalyasp.jpg
attirson
23.Ocak.2012, 16:32
Bjk maçından önce yanlış hatırlamıyorsam 3 maç galibiyet serisi vardı Antalyaspor'un.Bjk maçındaki oyunuda güzeldi ama Deniz tek başına maçı katletti kaçan pozisyonlar verilmeyen gol filan.Kısacası Antalyaspor'daki çıkıs sürüyor bana göre.Bu maçta da en kötü beraberlik bekliyorum Antalyaspor galibiyeti sürpriz olmaz.
byariff
23.Ocak.2012, 16:38
sivas rahatlikla alir evinde cok cok iyi sivas.
berkay123456
23.Ocak.2012, 16:43
Sivas galibiyeti bekliyorum ama o kadar kolay olmaz.
di canio
23.Ocak.2012, 16:46
Antalyaspor ligde en az gol yiyen 4 takımdan birisi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardında Beşiktaş'la beraber 3. sırada yer alıyorlar bu istatistiğe göre. Bununla birlikte ligin en az gol atan 4 takımından da birisi. Bu istatiğe göre de Orduspor'un ardında Samsunspor ve Ankaragücü ile birlikte 2. sırada yer alıyor. Son haftalarda da epey formda imiş. Sivasspor da lig 5.si. Hava şartları kötü olacaktır muhtemelen. O yüzden zevkli bir maç olacağını sanmıyorum. Antalyaspor geçtiğimiz sezondan beri (daha doğrusu Mehmet Özdilek yönetiminde) çok pas yapan bir takım. Kötü zemin bunu olumsuz etkileyecektir, Antalyaspor zorlanacaktır bu yüzden. Ama çok çekişmeli bir mücadele olacak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ocak.2012, 18:07
Sivasspor'dan net bir galibiyet bekliyorum açıkçası. Bu sezon herkesi olduğu gibi beni de çok şaşırttılar oyunlarıyla. Kendi evlerinde çok güçlüler.