View Full Version : [23. Hafta] Fenerbahçe - Mersin İ.Y.
di canio
27.Ocak.2012, 02:21
http://img825.imageshack.us/img825/4619/1sl23fenerbahemersiniy.jpg
futureless
27.Ocak.2012, 02:23
Evimizde kazanmaktan başka bişey aklıma gelmiyor , bir kaza olmaz umarım kazanırız.
Türk Telekom tribünündeyim bu sefer gidecek olan var mı ?
Legendary
27.Ocak.2012, 17:00
Ne yapip edip kazanmamiz gerektigini dusunuyorum. Artik basit puan kayiplari yapmayip liderle aramizdaki puan farkini eritmemiz gerekiyor.
Legendary
29.Ocak.2012, 16:21
Cezalardan dolayi mi bilinmez ama bu konuda bu kadar az mesaj olmasi hayra alamet degil.
anil luque
29.Ocak.2012, 16:28
Büyük ihitmal cezalardandır Recep. Bir konu açtın milletin başına ne filmler sardın ya :D
Maça gelecek olursak Mersin'in son dönem performansı çok kötü. Puan almaları mucize olur. Ama Fenerbahçe savunması da Serdar'ın yokluğunda tel tel döküldü. Nduka mıdır nedir belki o kanatlarda etkili olabilir. Moritz de duran toplarda Nobre'yi besleyebilir. Ama Fener %80 kazanacaktır.
footballer33
29.Ocak.2012, 17:06
Büyük ihitmal cezalardandır Recep. Bir konu açtın milletin başına ne filmler sardın ya :D
Maça gelecek olursak Mersin'in son dönem performansı çok kötü. Puan almaları mucize olur. Ama Fenerbahçe savunması da Serdar'ın yokluğunda tel tel döküldü. Nduka mıdır nedir belki o kanatlarda etkili olabilir. Moritz de duran toplarda Nobre'yi besleyebilir. Ama Fener %80 kazanacaktır.
Nobre sakat ve 3 hafta uzak kalacak sahalardan. :) Beto ile falan etkili olmaya çalışacak Mersin, ne kadar becerebilirse. :)
anil luque
29.Ocak.2012, 17:14
Haa onu bilmiyordum. O zaman MİY zor gol atar bence.
ParduS
29.Ocak.2012, 17:22
Aykut hocadan kadro sürprizi bekliyorum... 1000. galibiyeti alırız bu maçta.
Fearless Coward
29.Ocak.2012, 17:23
Mersin'in gol umudu Delev olacak...Atsa bile Fenerbahçe rahat kazanacaktır...Şimdiden 1000. galibiyetleri hayırlı olsun...
byariff
29.Ocak.2012, 20:11
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Serdar, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Cristian, Özer, Stoch, Alex, Bienvenu
MERSİN İDMANYURDU: Sehiç, Erhan, Boum, Çağdaş, Hakan, Zurita, Moritz, Bueno, Mustafa, Erdal, Delev
di canio
29.Ocak.2012, 20:16
Yine Özer... Ah Aykut Hoca. Şu maçta Recep Niyaz ya da Gökay Iravul oynasa kim, ne diyecek sana? Kim tepki gösterecek?
Sezer Öztürk de yedekler arasında. Özgür Çek'in de amcası vefat etmişti, o da kulübede.
byariff
29.Ocak.2012, 20:18
Bu kadro Fena olmazdi aslinda
Volkan
Gokhan-serdar-yobo-caner
Topuz-emre
Bienvenu-alex-stoch
Semih
Sekopej
29.Ocak.2012, 20:25
Emre sakat, Bienvenu fazlasıyla kanser ederdi bizi eğer kanatta oynasaydı çünkü denemişti Aykut Kocaman ve hiç ama hiç etkili olamamıştı.
Recep'i bu kadroda görmek isteriz ama ilk 11 oynayacak bir oyuncu değil şu aşamada. Girdiği 2 maçta da kritik anlarda girmişti gerçi ama henüz ilk 11 oynayarak bunu kaldırabileceğini sanmıyorum.
Beklenen kadro, Emre sakat olmasa Özer oynamazdı, Sezer'in de sakatlıktan kurtulmasıyla tercihler konusunda Özer'in önüne geçmesini isterim.
di canio
29.Ocak.2012, 20:30
Özer kaldırıyor da noluyor Serkan? Bunca yıldır üst düzeyde futbol maçına çıkıyor da ne yapabiliyor? Onun yerine Recep değilse bile Gökay oynasın. Varsın kötü oynasınlar, ama artık Özer'e verilen kredi onlara verilsin.
Sekopej
29.Ocak.2012, 20:35
Özer'in maçlarda faydalı olamasa da çok efor sarfettiğini görüyoruz muhtemelen idmanları takip eden birine sorsak, idmanların da en çalışkanı Özer'dir diyecektir. Bu kadar emeğe verdiği katkı tam zıt. Mehmet Ve Cristian'ı ortada oynatacakmış sanırım, Gökay yerine kanatta Özgür'ü beklerdim. Gerçi Özgür'ün de hafif sakatlığı varmış, takımla tüm idmanlara katılamamış, yine de bekliyordum ben Özer yerine Özgür'ü.
di canio
29.Ocak.2012, 20:44
Umarım beni yanıltır, transfer edildiğinde kendisinden çok umutluydum ama Özer'in kredisi doldu. Galatasaraylı Aydın Yılmaz gibi, patlama yapacak diye katlanıyoruz yıllardır. Beklentiler ço yüksekti kendisinden ama o beklentiyi karşılamasın, takıma azıcık katkı versin razıyım.
Legendary
29.Ocak.2012, 21:10
Sow'un geliyor olmasi Bienvenu'yu ateslemis gibi gozukuyor. :)
Legendary
29.Ocak.2012, 21:40
Stoch jeneriklik gollerine bir yenisini daha ekledi.
goosfraba
29.Ocak.2012, 21:41
oha stoch, yuh stoch. ne desek az...
ParduS
29.Ocak.2012, 21:43
Ne olacak bu Stoch'un hali ..)
Stoch'un editörden uzaktan şut değeri yükseltilmiş gibi.
goosfraba
29.Ocak.2012, 21:50
görmeyenler için stoch'un golü.
http://s7.directupload.net/images/120129/s474ikx6.swf
europeanconquer
29.Ocak.2012, 21:57
Oha Stoch napmış ya gerçekten müthiş gol.
Crazycat
29.Ocak.2012, 22:00
Mersin çok etkisiz, Fenerbaçe bastırırsa fark artar.
di canio
29.Ocak.2012, 22:02
Geçtiğimiz sezon attığı şutlar genelde cılız olan ve dışarıya giden Stoch, bu sezon çok farklı. Mükemmel gollere imza atıyor. Sağ ayak, sol ayak farketmiyor. Bu arada ilk golümüz ofsayttı. Nasıl göremez ki yardımcı hakem o kadar açık pozisyonu?
ParduS
29.Ocak.2012, 22:12
Mersin iyi başladı ikinci yarıya. Etkili geliyorlar.
Nitekim gol de geldi.
Legendary
29.Ocak.2012, 22:31
Mersin ikinci yari baskimizi kirmayi basardi. Yer yer cok net pozisyonlari da harcadilar.
SacrificeGGTC
29.Ocak.2012, 22:38
Helal be! Ne vurmuş gene Stoch.
Crazycat
29.Ocak.2012, 22:59
Mersin çok etkisiz, Fenerbaçe bastırırsa fark artar.
Fark atar dedim de Mersin'in oyununda siyah ile beyaz kadar fark vardı ikinci yarıda. Fenerbahçe de çok geri çekildi. Caner yine pozisyon hataları yaptı ve sol bek oynayamayacağını gösterdi bana göre. Play-offlar ile sezonun uzayacağı ve daha zorlu maçların olduğu belli iken neden bir sol bek alınmaz anlamıyorum. Umarım sağlam bir yedek sol bekin olmaması ileride sorun olmaz.
europeanconquer
29.Ocak.2012, 23:02
1000. galibiyeti hayırlı olsun Fenerbahçe'nin.Tebrikler.
RasAnt
29.Ocak.2012, 23:03
Bu cristianla özer adama cinnet geçirtirler ya hele cristian bukadar mı ruhsuz olunur ya hiç sevmiyorum şu adamı ya Alex 2 abi Alex varsa baroni oynamayacak baroni oynuosa alex oynamayacak 2 tane aynı tip koşmayan mücadele etmeyen oyuncuyla taktik mi kurulur ya.
Aykut hoca ilk yarıda stoch içe doğru girip durdu desene adama çizgiye git diye bazen hiç sevmiyorum senin taktik anlayışını
Geriye doğru top dağıtmak noluyor ya madem barça özentisi olmak istiyorsunuz ileri doğru oynayarak yapın şunu geriye geriye geriye geriye gına geldi kardeşim bu ne ya
İlk yarıda mersin yoktu oyunda ondan iyi oynuyor gibi gözüktük halbuki pozsiyon üretemiyor takım geriye dönmekten ya çok sinir oluyorum çok
TR.CaPTaiN
29.Ocak.2012, 23:03
Çok garip takımız. Futbolda ciddiyetsizliğe yer olmadığını kanıtlayan bir maçtı. İlk yarı sonunda birisi bana dese ki bu maçın son dakikalarını sıkıntı içerisinde geçireceksiniz dalga geçerdim. İkinci yarı başladıktan sonra kontrolü tamamen Mersin'e verdik. 1 olmaz 2 olmaz 3. de gol olur. 2-1 olduktan sonra da skoru koruma anlamında geriye yaslandık. Maç iyice bizim adımıza kötüye döndü. İlk yarı Barcelona gibi ikinci yarı Konyaspor gibiydik. Bir takım maç içerisinde nasıl bu kadar farklı 2 kimlikte olur anlamıyorum. İlk yarı Mersin'i resmen boğduk. İkinci yarıya da aynı şekilde başlayıp 3. golü bulsak maç rahat 5-6'ya gidecek. Ama biz tuttuk oyunu geride kabul ettik. Golde Volkan'ın da hatası var, çıkıp o topu almalıydı. Serdar'ın da hatası var, vurdurmamalıydı.
Aykut hocanın acilen takımın 2 devrede bu kadar değişkenlik göstermesi problemini çözmesi lazım. İlk yarıları bu şekilde oynayıp ikinci yarıda daha dengeli oyun olsa bile kafidir.
Stoch'un golü yine jeneriklikti. Hem de bu sefer sol ayağıyla attı. Kaptan gününde değildi. Eğer Alex bugün biraz iyi olsaydı maç bizim adımıza daha rahat olabilirdi.
3 puan için takımımıza tebrikler.
Crazycat
29.Ocak.2012, 23:20
Bu cristianla özer adama cinnet geçirtirler ya hele cristian bukadar mı ruhsuz olunur ya hiç sevmiyorum şu adamı ya Alex 2 abi Alex varsa baroni oynamayacak baroni oynuosa alex oynamayacak 2 tane aynı tip koşmayan mücadele etmeyen oyuncuyla taktik mi kurulur ya...
Dediğiniz gibi 10 numara gibi oynuyor Cristian. Bu sezon bitiminde Cristian'ın gönderilmesi umuyorum ama gönderilmeyecek. Keşke gönderilse, ben de yanılsam. Buna ek olarak Aykut Kocaman'ın Caner'i sol bekte denemeyi bırakıp yedek bir sol bek alması gerekiyor.
enesemin53
29.Ocak.2012, 23:25
Geçen maçın tamamı ve bu maçın yarısı bize hiç yakışmayan oyunlardı, buna rağmen puan farkı 2 olmuşken bunu motivede kullanıp bir an önce toparlanmak lazım, tebrikler Fenerbahçem
Zekirdek
29.Ocak.2012, 23:55
Stoch Stoch Stoch yorum bile yapmıyorum. Ne kadar övsem azdır.
RasAnt
30.Ocak.2012, 01:26
Beşiktaş taraftarı maça gelsin biye pankart açılmış sanırım
Mamadou
30.Ocak.2012, 02:10
http://img703.imageshack.us/img703/8684/42575631911820480774720.jpg
di canio
30.Ocak.2012, 02:22
Fenerbahçe taraftarı twitter'da da sürekli paylaşıyor bunu. Beşiktaş taraftarının Kadıköy'e gelmesi isteniyor. Biz nasıl İnönü'ye gittiysek, onlar da gelsinler. Keşke ayrım yapılmadan, yan yana izlenebilse. O bir ütopya gerçi.
LaigLeNoiR
30.Ocak.2012, 04:28
Fenerbahçe'nin attığı ilk gol ofsaytmış. Markus Merk'in yorumu.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=106573
TR.CaPTaiN
30.Ocak.2012, 04:32
Yardımcı hakem kötüydü. Özer o pozisyonda aktif alanda. Serdar'ın pasında Bienvenu'nun kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyonu da ofsayt diye kesti; değildi.