View Full Version : club world championship nedir?
gordon753
02.Haziran.2006, 17:21
konuyu yanlış açmış olabilirim kuısra baqmayın arkadaşlar.fenerle ilk sezonumda şampiyonlar ligini aldım.ve ertesi sezon club world championship die bi turnucada direk olarak yarı finalde gözüktüm dandik dandik takımlar var.daha öncede şampiyonlar liginde başka takımlarla şampiyon oldum ama bu turnuvaya ilk kez katılıorm.bir bilgisi olan varsa lütfen yardım edebiilirmi?
sergenNn
02.Haziran.2006, 17:26
Bu hazırlık sezonunda yapılan bir turnuvadır bence.
Yani Şampiyonlar Ligi ile ilgilisi falan yok.
(Senin hazırlık maçlarını Baş Antrenörmü kontrol ediyor?)
notformoney
02.Haziran.2006, 18:32
arkadaşlar bu fm2005den beri oyuna girmiş bi turnuva
cm03-04de libertodores kupasını alan ve Ecc sampionu İnter-Continental Cup adı altında bi maç oynayıp dünyanın en büyük takımını belirlyodu
fm 2005de ve gerçekte ise bu turnuva yeniden düzenlendi daha kapsamlı bi hal aldı
o dandik dandik dediğin takımlar :amerika,asya kıtasında samiyon olan takımlar oluo ve bu takımlara finansal gücü daha yerinde olan kaliteli kadroya sahip senin benim onun avrupa kıtası takımı eklenip bu turnuvayı şekillendiriyo bu kupada onun temsilidir bir hazaırlık turnuvası deildir kıtalar arası sampiyonu belirler
bu turnuvanın birde uefayı alanı içinde vardır ve gerçek dünyada bu kupayı bu sene sao paolo - liverpool u 1-0 yenerek almıstır
ama kupayı 40 sene üstüste almanız itibarınızı asla yukseltmez sadece gidip 6-0 ,7-0 gibi rekor galibiyetler almak için yapılmıs
kallstrom87
02.Haziran.2006, 23:32
cm01-02 de de böyle birsey vardı ama avrupdan 2 asydan 2 amerikadan 2 takım diyeydi ve grup maçları vardı
_farabi_
03.Haziran.2006, 11:06
evet galiba aynı kupa dan bahsediyoruz ben katılmadım ama haberleri geldi
Selman Ozturk
04.Haziran.2006, 22:06
Dünya Şampiyon Kulüpler Turnuvası bu. Kıta şampiyonlarını karşılaştırıyor. Kazanan takım Dünya'nın en büyük takımı gibi bişey oluyor.:) Hazırlık maçı değil yani.
Ayrıca konuyu "Genel Konular" bölümüne taşıyorum.
engin_can
04.Haziran.2006, 23:07
baba konu ile alakalı değil ama şu al star takımları oluyo onu yapabilirermi??????
Dünya Şampiyon Kulüpler Turnuvası bu. Kıta şampiyonlarını karşılaştırıyor. Kazanan takım Dünya'nın en büyük takımı gibi bişey oluyor.:) Hazırlık maçı değil yani.
Ayrıca konuyu "Genel Konular" bölümüne taşıyorum.
demirhan senin çalısmalarını çook begeniyom bir sey daha isticem sende bu alstar yapılabilirmiii????
Selman Ozturk
04.Haziran.2006, 23:45
baba konu ile alakalı değil ama şu al star takımları oluyo onu yapabilirermi??????
demirhan senin çalısmalarını çook begeniyom bir sey daha isticem sende bu alstar yapılabilirmiii????
Yapılabilir tabi, yaparız da ancak bilindiği gibi transfer dönemindeyiz. Bu yüzden de bu "All Star" çalışmasından önce bir güncelleme yapma fikrindeyiz. Sonrasında All Star için vakit ayırabiliriz.
cüneyt11
06.Haziran.2006, 14:19
kulüpler arası dünya şampiyonluğu demek oluyor bu.
dnz498
06.Haziran.2006, 14:54
katılın bence yani katılmaya çalışın çok zevkli bir kupa hem takıma iyi para getiriyor hemde çok zevkli ve skor farkı olan maçlar çıkıyor ortaya (9-0, 7-0)
kallstrom87
07.Haziran.2006, 00:16
Yapılabilir tabi, yaparız da ancak bilindiği gibi transfer dönemindeyiz. Bu yüzden de bu "All Star" çalışmasından önce bir güncelleme yapma fikrindeyiz. Sonrasında All Star için vakit ayırabiliriz.
hocam güncelleme süper olur da biraz erken değil mi?
Selman Ozturk
27.Temmuz.2006, 14:07
hocam güncelleme süper olur da biraz erken değil mi?
Tabi ki erken. Çünkü transfer döneminin son günü bile birçok transfer oluyor. Bu yüzden güncellemeyi transfer döneminin bittiği saatten sonra yapmaya başlayacağız.
JunkChorn
27.Temmuz.2006, 14:11
lutfen olsun gercekten cok basarılı oluyo
sanalkardes
27.Temmuz.2006, 15:12
Kardeş bu şampiyon klüpler turnuvası.Bildiğim kadarıyla kazanan dünyanın en iyi takımı oluyo
dreams_19
27.Temmuz.2006, 15:29
Beinm için bana gayet iyi para kazandıran bir turnuva:)
NiC 3 9
27.Temmuz.2006, 16:34
şampiyonlar ligi şampiyonlarının oynadığı dünya şampiyonlar kulubü kupası
yavuuzzzz
27.Temmuz.2006, 20:02
arkadaşlar bu turnuvada şampiyonlar ligi kupası şampiyonu libertoteres şampiyonu asya ve amerika kupası şampiyonları eşleşiyorlar yarı final oluyor bu dördünden biri dünya şampiyonu oluyor
KaPaLı
27.Temmuz.2006, 22:05
arkadaşlar bu fm2005den beri oyuna girmiş bi turnuva
cm03-04de libertodores kupasını alan ve Ecc sampionu İnter-Continental Cup adı altında bi maç oynayıp dünyanın en büyük takımını belirlyodu
fm 2005de ve gerçekte ise bu turnuva yeniden düzenlendi daha kapsamlı bi hal aldı
o dandik dandik dediğin takımlar :amerika,asya kıtasında samiyon olan takımlar oluo ve bu takımlara finansal gücü daha yerinde olan kaliteli kadroya sahip senin benim onun avrupa kıtası takımı eklenip bu turnuvayı şekillendiriyo bu kupada onun temsilidir bir hazaırlık turnuvası deildir kıtalar arası sampiyonu belirler
bu turnuvanın birde uefayı alanı içinde vardır ve gerçek dünyada bu kupayı bu sene sao paolo - liverpool u 1-0 yenerek almıstır
ama kupayı 40 sene üstüste almanız itibarınızı asla yukseltmez sadece gidip 6-0 ,7-0 gibi rekor galibiyetler almak için yapılmıs
Aynen Katılıorum birşey bırakmamış ve süper anlatmış ben daha bugün aldım bu kupayı Cmden beri biliorum zaten ne olduğunu
mlt44
28.Temmuz.2006, 02:57
arkadaşlar super cup ve libertoderes kupasını kazanan 2 takım aralık ayında karşılaşıyor
spreew
28.Temmuz.2006, 03:23
Bu hazırlık sezonunda yapılan bir turnuvadır bence.
Yani Şampiyonlar Ligi ile ilgilisi falan yok.
(Senin hazırlık maçlarını Baş Antrenörmü kontrol ediyor?)
hayır hazırlıkla ilgisi yok bu ciddi bi turnuvadır bu turnuvada dünyanın en iyi takımı seçilir(w) :cool:
hassim86
28.Temmuz.2006, 03:43
fbyle ilk senende şampiyonlar liginimi aldın...bu nasıl yalan