Log in

View Full Version : [24. Hafta] Beşiktaş - Mersin İ.Y.

di canio
31.Ocak.2012, 16:49
http://img607.imageshack.us/img607/9086/1sl24beiktamersiniy.jpg

Mamadou
31.Ocak.2012, 17:07
Fenerbahçe maçı öncesi kazanmalıyız.

footballer33
01.Şubat.2012, 02:11
Derbi maçı öncesi çok önemli bir karşılaşma. Fener'in Samsun'da puan kaybedebileceği bir haftada kazanmamız gerekli.

Maçın seyircisiz olması pek fazla etkilemez bizi, zira önceki maçta Dişi Kartallar'ımızı gördük. :) Bu maçta onlardan Y.D.'ye bir tepki gelip gelmeyeceğini de merak etmiyor değilim. :)

Sivok ve Fernandes'in yokluğunda şöyle 11 bekliyorum:

Cenk
Ekrem - Toraman - Egemen - İsmail
Necip - Ernst
Simao - Veli - Q7
Almeida

SALDIR BEŞİKTAŞ'ım!

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Şubat.2012, 02:58
Rahat kazanacağımız bir maç olacak bence Sivok ve Fernandes'in olmamasına rağmen. Mersin'in oyun yapısının tam bizim istediğimiz gibi olduğunu düşünüyorum. 3-1 gibi bir skor,Pektemek'ten gol bekliyorum. :)

anil luque
01.Şubat.2012, 16:04
Q7 yavaş yavaş ritim tutar , Almeida gollerine devam eder , hava muhalefeti nedeniyle 50-100 kişi anca gider veya gitmez ama onlar da taraftarlığın ne demek olduğunu en güzel şekilde bir kez daha ifade eder sonuç olarak kazanırız.

ForzaRQ7
01.Şubat.2012, 17:24
http://www.kartalbakisi.com/r/_foto/gelemiyoruz_8440172.jpg

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam Beşiktaş ile oynayacakları maç için İstanbul'a gelmeyi başaramadıklarını söyledi.

Lig TV canlı yayınına bağlanarak gelişmeler hakkında bilgi veren Sağlam, 'Sabah saatlerinde İstanbul'a gelmek için havalimanına geldik ancak uçuşumuz iptal edildi. Öğle saatlerindeki uçuş da iptal edildi. Son olarak 16.30'daki uçağa binecektik o da iptal edildi. Son şansımız akşam sekizde kalkacak uçak. O uçuş da iptal edilirse İstanbul'a gelme imkanımız olmayacak. Karayolu ile gelme imkanımız da yok çünkü yollar çok kötü. Şu an burada olumsuz bir hava koşulu yok. Asıl sorun İstanbul'da. Uçaklar İstanbul'dan kalkıp buraya gelemiyor. Burdan da oraya kalkış izni verilmiyor. Aslında biz Fenerbahçe ile oynadığımız maçın ardından İstanbul'da kalabilirdik. Ancak antrenman sahası sorunu yaşadığımız için Mersin'e geri döndük. Yöneticilerimiz TFF yetkilileri ile görüşüyor. Maç oynanabilecek mi bilemiyoruz' dedi.

Kartalbakisi.com

anil luque
02.Şubat.2012, 01:16
3 gün sonra geri geleceğin bir şehirden ne diye ayrılırsın ki ? Koskoca İstanbul'da antrenman sahası bulunamadı hee? Garip..

footballer33
02.Şubat.2012, 02:00
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile yarın İnönü Stadı'nda karşılaşacak Mersin İdman Yurdu İstanbul’a geldi.

Mersin takımının, kalacağı otele doğru hareket ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

GeNç KaRTaL
02.Şubat.2012, 03:12
Mersin İ.Y.'nin gelmesine sevindim.Maçın ertelenmesi sıradaki rakibimiz Fenerbahçe ve bizim açımızdan bazı avantaj ve dezavantajlara neden olacaktı.Bunlara gerek kalmadı.Maça gelirsek hava şartları ve az sayıda taraftarımız olacağından dolayı zor bir maç olacaktır diye düşünüyorum.İnşallah derbi öncesinde güzel bir galibiyet alırız ve derbiye moralli çıkarız.

fotosuki
02.Şubat.2012, 17:26
MİY maçı ertelenirse Sivok ve Fernandes'in durumu ne oluyor?

GeNç KaRTaL
02.Şubat.2012, 17:32
MİY maçı ertelenirse Sivok ve Fernandes'in durumu ne oluyor?

Fenerbahçe maçında oynamayacaklar ama Mersin İ.Y. İstanbul'a gelmiş.Bir aksilik olmazsa oynanacak maç.

anil luque
02.Şubat.2012, 17:39
Sahanın maç saatine hazır olacağı söyleniyor. Son dakika sürprizi olmazsa oynanacak maç

vFor
02.Şubat.2012, 20:00
handikaplı girdik beşiktaşada hayırlısı fernandesle sivok yokmuş gerçi ama

Ralph
02.Şubat.2012, 20:57
Şu İstanbul'da kar yağışı var mı dünkü GS maçı gibi?

ForzaRQ7
02.Şubat.2012, 21:06
Şu an yok.

Ralph
02.Şubat.2012, 21:09
İyi bari hiç değilse temizlenince üzerine bir daha yağmasın.

ForzaRQ7
02.Şubat.2012, 21:28
http://www.haber1903.com/images/haberler/iste_besiktasin_ilk_11i_1328202842.jpg

Beşiktaş karşılaşmaya şu 11 ile çıkacak;

Cenk, Hilbert, İbrahim, Egemen, İsmail, Veli, Ernst, Necip, Simao, Edu, Almeida.

fotosuki
02.Şubat.2012, 22:06
Ekrem'den kurtulmuşuz. Q7 tam olarak dönse de Edu'dan da kurtulsak.

anil luque
02.Şubat.2012, 22:29
Haydi Kartalım Allah utandırmasın !

anil luque
02.Şubat.2012, 22:31
Simao'nun kafasıyla başladık hadi bakalım.

besiktas1903
02.Şubat.2012, 22:44
Disi Kartallar: Yildirim Demiroren yeterr :D

RasAnt
02.Şubat.2012, 22:52
0 2 açık saldır Mersin

besiktas1903
02.Şubat.2012, 23:04
Ikinci zorunlu degisiklik beklerimiz sakatlandi. Ikinci yari Quaresma ve Pektemek hamleside olmaz artik sadece birisi girebilir.

GeNç KaRTaL
02.Şubat.2012, 23:19
Ne kadar şansız bir takımız arkadaş.İlk yarıda 2 tane bekimiz sakatlanıyor,yine Ekrem'e kalıyoruz ve onun kanadından golü yiyoruz.Offf,offf.Zaten Fernandes yok,organize olamıyoruz,bir de bu sakatlıklar çıktı başımıza.Hamle şansımız da azaldı.Çok zor ikinci yarıda şansımız,muhtemelen yine puan kaybedeceğiz.

Ralph
02.Şubat.2012, 23:23
İlk yarı biterken iki sorum olacak;

1- Egemen'e verilen sarı kart neyin nesiydi?
2- Bariz penaltı, neye ve hangi düşünceye dayanarak verilmedi?

Bunun dışında takım çok kötü. Çok şanssız bir maça başladık. İki back'imiz oyuna ısınmadan girdi. Kanatlarımız yok. İsmail varken de vasat bir oyun sergiliyordu ama Tanju ile birlikte tamamen saçmalaştı kanat. Veli ortalıkta yok, Almeida koşmaya üşeniyor, Edu sağ açıkta takılıyor bir şeyler yapmaya çalışıyor. Suçlamıyorum onu çünkü adamın kanatla alakası yok uzaktan yakından. Golün geleceğini ise tahmin ediyordum şaşırmadım. İkinci yarı böyle giderse ya böyle biter ya da bir gol daha görebiliriz. 1 oyuncu değişikliğimiz kaldı bu da cabası. Kimi sokup neyi değiştirebilecek merak ediyorum. Carva'nın da işi zor şu an. Hayır olsun sonumuz bakalım...

bjk4ever
02.Şubat.2012, 23:33
Son 4 gundur hakemlerin kararlarinin neye dayanarak verildigi besbelli iste. Yapacak birsey yok. Baskanimiz Fenerbahce'ye sahip cikacagina bize sahip ciksin biraz.

musakaan
02.Şubat.2012, 23:45
İlk yarı biterken iki sorum olacak;

1- Egemen'e verilen sarı kart neyin nesiydi?
2- Bariz penaltı, neye ve hangi düşünceye dayanarak verilmedi?

Bunun dışında takım çok kötü. Çok şanssız bir maça başladık. İki back'imiz oyuna ısınmadan girdi. Kanatlarımız yok. İsmail varken de vasat bir oyun sergiliyordu ama Tanju ile birlikte tamamen saçmalaştı kanat. Veli ortalıkta yok, Almeida koşmaya üşeniyor, Edu sağ açıkta takılıyor bir şeyler yapmaya çalışıyor. Suçlamıyorum onu çünkü adamın kanatla alakası yok uzaktan yakından. Golün geleceğini ise tahmin ediyordum şaşırmadım. İkinci yarı böyle giderse ya böyle biter ya da bir gol daha görebiliriz. 1 oyuncu değişikliğimiz kaldı bu da cabası. Kimi sokup neyi değiştirebilecek merak ediyorum. Carva'nın da işi zor şu an. Hayır olsun sonumuz bakalım...

2.soruna cevap olarak penaltı olmadığı ve Simao'nun kendi yere attığı için verilmedi.

Benim de sorum var. Hakem neden Simao'ya o pozisyonda kart ile cezalandırmadı ?

byariff
03.Şubat.2012, 00:17
Q7"de kirmizi gordu derbide yok

Deus Dominus
03.Şubat.2012, 00:25
Maç bahane, dişi kartallar şahane :D Gerçi 90+3'teki tezahürat yakışmadı ama olsun :D Her telden çaldılar, olumlu, olumsuz, ilginç :) Sahadaki oyuna onlar sayesinde katlandım. Tebrikler Beşiktaş tribünlerine. Quaresma'dan da cacık olmaz, böyle kişiliği bozuk adamlardan nefret ediyorum.

Ralph
03.Şubat.2012, 00:27
Evet şimdi Quaresma'yı savunanları görmek istiyorum. Kalitesini, kişiliğini bir kez daha belli etti. Muhtemelen para cezası alacak ve sezon sonu umuyorum tasını tarağını toplayıp defolup gidecek. Resmen sinirden beynime kan oturdu bu kadar bencillik bu kadar sorumsuzluk olamaz. Daha neler neler yazmak istiyorum ama durduk yere ceza yemeyelim forumda şimdi. Ya sabır diyorum başka da bir şey demiyorum!

SEN BUSUN QUARESMA! ADIN VAR BAŞKA DA BİR ŞEYİN YOK! DEFOL GİT!

Nocna Mora
03.Şubat.2012, 00:30
Bu taraftarın Yıldırım Demirören ile alıp veremedigi klübü kendine borçlandırması dışında nedir ? Takımdaki oyuncuların kalitesi belli hala neyin dırdırında bu adamlar anlamıyorum.

Maça gelirsek Beşiktaş rezaletti. Tanju aldıgı sansı iyi kullanamadı, yetersiz bir görüntü çizdi. Fernandes'in eksikligi hissediliyor fazlasıyla. Her topu alan geriye ya da yana oynuyor. Ortasaha ile forvet arasında hiç pas yapamıyorum Beşiktaş. Necip 4-5 defa bir şeyler yaptı o kadar. Veli takımın en iyisiydi savunma anlamında. Hücumda yine cok zayıftı Beşiktaş. Ernst yalnızlık çekiyor orta alanda, oynama istegi kalmamıs. Almeida yazık günah harcanıyor burda. Adama 90 dk pas atamadılar doğru düzgün. Simao çabaladı ama bekleneni veremedi. Quaresma çırpındı ama gördügü kırmızı kart kalitesine yakısmadı. Derbide bana kalırsa Fernandes olmadıgı için ve takım kötü gittigi için şimdiden gemileri yaktı Quaresma. Bilerek gördü yani bence. Gidişat çok kötü. Toparlanması lazım takımın acilen.

BaGa TaRKaN
03.Şubat.2012, 00:31
Quaresma Neden Kırmızı Gördü ? Ne Yaptı ki ?

Ralph
03.Şubat.2012, 00:32
Quaresma Neden Kırmızı Gördü ? Ne Yaptı ki ?

Bursa maçında gördüğü kırmızının aynısını gördü. Makas yaptı adamın ayağına. Makası yaparken suratındaki ifadeyi görmen lazım psikopat gibi. Bu adam futbolcu flan değil. Daha da bana kimse savunmasın Quaresma'yı flan.

Deus Dominus
03.Şubat.2012, 00:33
Kartı bilerek gördüğü konusunda haklısın ama Fenerbahçe maçının umrunda olduğunu zannetmem. Topu kaybetti, sinir oldu, hırsını topu kaptırdığı oyuncudan çıkardı.

RasAnt
03.Şubat.2012, 00:33
Saol Mersin 8 euro aldık sayende :D ayrıca fernandes ve q7 kart cezalısı güzel oldu,hilbert ve ismailin sakatlıkları umarım fenerbahce maçından sonraya iyileşir baya eksik olacak beşiktaş,tebrikler mersin

besiktas1903
03.Şubat.2012, 00:42
Yazacak çok sey var hangi birini yazim... en kötüsü beklerimizin sakatlanmalari

GeNç KaRTaL
03.Şubat.2012, 00:44
Gelenin geçenin yendiği takımlara puan kaybetmek gerçekten sinir bozucu ve bunu adet edindi bizim takım.Üstüne bir de rakiplerle puan farkını kapatma şansını geri çevirme eklenince daha bir sinir bozucu oluyor.

İlk 11'leri gördüğümde Hilbert'in sakatlığının sona ermesine çok sevinmiştim.Sakatlığının tekrar nüksetmesine de bir o kadar üzüldüm.Eksikliğini çıkar çıkmaz hissettik yine.Yıllardır bu taraftara Ekrem'i bekte seyretme eziyetine katlandırmada emeği geçen kim varsa yazıklar olsun.Üstüne bir de İsmail sakatlandı tam oldu.Bu sakatlıklardan çektiğimiz yeter artık.Vallahi yeter billahi yeter.

Fernandes'in yokluğunda ortasahada organize olmakta çok sıkıntı çektik.Zaten çok saçma bir hücum hattımız var.Üstüne ortasahada organizasyonu sağlayacak bir adam olmayınca ilk yarı boyunca Edu'nun maçın başında şansa bulduğu pozisyon haricinde pozisyon bulamadık.Üstüne Ekrem'in adamını kaçırması ve Toraman'ın adamını takip edememesi gibi bireysel hatalar yüzünden geri düşünce işimiz Allah'a kaldı.Nurullah hoca ikinci yarıya savunmayı iyice güçlendirerek akıllıca bir hamle yaptı.Kapanan takımlara karşı elimizin kolumuzun bağlandığını bilmeyen kalmadı.Böylece iyi kitlediler bizi ve maçı kazandılar.Mersin İ.Y.'na tebrikler.

Maçın başında Edu yakaladığı net fırsatı değerlendirse belki maç farklı olabilirdi.Bizi böyle kazma adamlara mecbur bırakan yönetim ve teknik heyete çok kızgınım.Quaresma'nın alternatifi Edu mu olur Allah aşkına.Quaresma desen ayrı bi dünya.Takımın yıldız oyuncusu sakatlanıyor ve ülkesine gidip kilo alarak dönüyor.Bu kadar mı vurdum duymaz,bu kadar mı profesyonellikten uzak olunur arkadaş.Bu kadar mı sahipsiz olur bir takım arkadaş.Çıldırmamak elde değil.Başkan gitsin rakibimizim problemleriyle uğraşsın zaten.Başkanından oyuncusuna bir sürü arızaya sahibiz gerçekten.

Bu havada bayan taraftarların bu kadar çok sayıda olacağını beklemiyordum doğrusu.Maç boyunca tezahuratlarını eksik etmediler sağolsunlar ama çoğu zaman gereksiz tezahuratlar da yaptılar.Bu kadar yanlışın arasında onlara çok da kızamıyorum doğrusu.

Deus Dominus
03.Şubat.2012, 00:47
Fena küfürbaz bir millet olmuşuz yalnız, kadınlar, çocuklarda böyle döktürüyorsa vay halimize :)

futureless
03.Şubat.2012, 00:50
Galatasaray 15 gündür altın tepsiyle Fenerin Beşiktaşın önüne koyuyor liderliği , biz reddetmekte ısrarlıyız nasıl iş anlamadım.Çok şaşırdım Beşiktaş'ın kaybetmesine.

fotosuki
03.Şubat.2012, 00:54
Carva cezasını verir onun. Ayrıca takıma bu kadar yüklenilmemeli. Pazartesi oynayan takım perşembe ancak bu kadar oynuyor.

Bakalım Fernandes'in cezasını Elmander gibi düşürecekler mi?

Ralph
03.Şubat.2012, 00:58
Demirören futboldan eğer birazcık ama birazcık anlasaydı eğer bu takımın görünen eksiklerini bunca yıldır giderirdi. Yahu neredeyse geldiğinden beri bu takımda sağ ve sol back sorunu var. Bütün dünya gördü bunu bir tek Demirören göremedi. Ben teknik direktörlere hata bulmuyorum. Aziz Yıldırım'dan örnek alayım; adam resmen futbolu biliyor, gerekirse alınacak oyuncuya müdahale ediyor. Yahu senin gözün kör mü? Bu kadar mı cahilsin futbol konusunda. Yıllardır sağ ve sol back işkencesi çekiyoruz. Sağ ve sol back dediğin öyle yabana atılacak cinsten değil. Heleki bizim oynadığımız sistem için. Sürekli geriden gelmeleri, hücuma destek olmaları, orta yapmaları vs vs bir sürü katkı yapmaları gerekiyor. Bizde kim var? İbrahim Üzülmez şöyle böyle uğraşıyordu gitti, yerine gelen adam kim, İsmail. Yahu gülüyorum gülüyorum. Sağda kim var? Ekrem ya da Hilbert. İkisi de neredeyse joker oyuncu, binevi faydaları çok dokunur sene içerisinde ama bize adam gibi gerçek sağ ve sol back lazım arkadaş! Gidiyorsun Almeida gibi bir adam alıyorsun sonra. Bu adam tamam iyi hoş kaliteli bir oyuncu ama bu adama orta açacak adam nerede? Bu adamı besleyeceksin hava toplarıyla, sürekli top atacaksın. Bunlara top atması gerekenler kim, Başta Quaresma ve Simao, Hilbert ve İsmail. İsmail'in orta yapmadaki beceriksizliğini 2 senedir bariz bir şekilde görüyoruz. Hilbert hadi neyse bu sene biraz daha iyi ve istekli ama o sakatlanınca kimse yok. Quaresma için kelimeler sarfetmeyeceğim çünkü değmeyecek değerli zamanıma. Simao ise bu sezon Guti'nin geçen sene yaşadığı ikinci dönemine benziyor. Git gide düşüyor ve büyük ihtimal sene sonu gider böyle oynamayı sürdürürse. Kısacası bu takım ligde hala şampiyonluğu kovalıyorsa bu bizim için büyük bir şans, büyük bir avantaj. Hele ki UEFA Avrupa Ligi'nde 1. olarak çıkmışsa hayli hayli şanslıyız.

Allah Demirören'e akıl fikir versin de pılını pırtını toplayıp tez zamanda gitsin. Yoksa veliahtı çocuğu geçecek o zaman yandık Allah!

fotosuki
03.Şubat.2012, 00:59
Adam maça gelmiyor bir de eksik mi giderecek yahu. Kulübü almış vuruyor kırbacı vuruyor kırbacı...

sananes
03.Şubat.2012, 01:02
Carva cezasını verir onun. Ayrıca takıma bu kadar yüklenilmemeli. Pazartesi oynayan takım perşembe ancak bu kadar oynuyor.

Bakalım Fernandes'in cezasını Elmander gibi düşürecekler mi?

Fernandes direk kırmızıysa düşürülmemeli aslında ama Elmander yanlışı yüzünden düşüreceklerdir. Zaten şahsi fikrim Fernandes'i izleme zevkine erişmek,beşiktaş kadrosunda özendiğim tek isim.

footballer33
03.Şubat.2012, 01:03
Evet şimdi Quaresma'yı savunanları görmek istiyorum. Kalitesini, kişiliğini bir kez daha belli etti. Muhtemelen para cezası alacak ve sezon sonu umuyorum tasını tarağını toplayıp defolup gidecek. Resmen sinirden beynime kan oturdu bu kadar bencillik bu kadar sorumsuzluk olamaz. Daha neler neler yazmak istiyorum ama durduk yere ceza yemeyelim forumda şimdi. Ya sabır diyorum başka da bir şey demiyorum!

SEN BUSUN QUARESMA! ADIN VAR BAŞKA DA BİR ŞEYİN YOK! DEFOL GİT!
Bugün için söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Savunulacak hiçbir şey yok. Yazıklar olsun ki ona, böylesi önemli bir derbi maçı öncesi takımı sabote etti. Resmen suistimaldir bu, başka bir şey değil. Ağır ceza verilmesi lazım.

Tayfur Hoca'nın da şu takıma ağırlığını hissettirmesi gerekiyor artık. Sazı eline almalı bir an önce. Takım çok kötü futbol oynuyor, sorumsuzluk had safhada. Bugün bir Fernandes'in yokluğunda nasıl top çıkaramadığımızı, yaratıcılığın olmadığını gördük. Böyle gitmez artık. Sezon sonu playoffa öylesine girmek istenmiyorsa gereken yapılacak, takımın menfaati doğrultusunda ne karar alınması gerekiyorsa alınacak. Hiç kimse Beşiktaş'tan üstün değildir.

footballer33
03.Şubat.2012, 01:06
Bu taraftarın Yıldırım Demirören ile alıp veremedigi klübü kendine borçlandırması dışında nedir ? Takımdaki oyuncuların kalitesi belli hala neyin dırdırında bu adamlar anlamıyorum.

Maça gelirsek Beşiktaş rezaletti. Tanju aldıgı sansı iyi kullanamadı, yetersiz bir görüntü çizdi. Fernandes'in eksikligi hissediliyor fazlasıyla. Her topu alan geriye ya da yana oynuyor. Ortasaha ile forvet arasında hiç pas yapamıyorum Beşiktaş. Necip 4-5 defa bir şeyler yaptı o kadar. Veli takımın en iyisiydi savunma anlamında. Hücumda yine cok zayıftı Beşiktaş. Ernst yalnızlık çekiyor orta alanda, oynama istegi kalmamıs. Almeida yazık günah harcanıyor burda. Adama 90 dk pas atamadılar doğru düzgün. Simao çabaladı ama bekleneni veremedi. Quaresma çırpındı ama gördügü kırmızı kart kalitesine yakısmadı. Derbide bana kalırsa Fernandes olmadıgı için ve takım kötü gittigi için şimdiden gemileri yaktı Quaresma. Bilerek gördü yani bence. Gidişat çok kötü. Toparlanması lazım takımın acilen.
Bizim derdimiz Beşiktaş değerlerini ayaklar altına alması, hala anlayamadınız mı? Ayrıca bahsettiğin o kalitesiz futbolcuları kim getirdi bu takıma? Ben mi talimat verdim de aldım ya da aldırdım. En son gerçekleşen 2 olay bile (F.Bahçemiz lafı ve Ferrari davasını kaybedip yüklü tazminat ödemeye mahkum edilmemiz) yeterli bu adamın gitmesini istememiz için. Artık şu tarz tartışmaları yapmak istemiyorum. Bizim görüp de sizin göremediğiniz ne var, anlamadım.

Ralph
03.Şubat.2012, 01:06
Bugün için söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Savunulacak hiçbir şey yok. Yazıklar olsun ki ona, böylesi önemli bir derbi maçı öncesi takımı sabote etti. Resmen suistimaldir bu, başka bir şey değil. Ağır ceza verilmesi lazım.

Tayfur Hoca'nın da şu takıma ağırlığını hissettirmesi gerekiyor artık. Sazı eline almalı bir an önce. Takım çok kötü futbol oynuyor, sorumsuzluk had safhada. Bugün bir Fernandes'in yokluğunda nasıl top çıkaramadığımızı, yaratıcılığın olmadığını gördük. Böyle gitmez artık. Sezon sonu playoffa öylesine girmek istenmiyorsa gereken yapılacak, takımın menfaati doğrultusunda ne karar alınması gerekiyorsa alınacak. Hiç kimse Beşiktaş'tan üstün değildir.

Abi sorun bir tek Fernandes olsa sevineceğim vallahi. Ama tek sorun o değil ki. Bizim sistem kanatlar üzerine. FM üzerinden konuşayım; DR ve DL'deki oyuncular, AMR ve AML'deki oyunculara sürekli destek olmasını gerektiren bir sistemde oynuyoruz. E bizim takımdaki backlar iş yapmıyorki. Çok sorun var çok. Ve düşünüyorum da bu zamana kadar Demirören'in yaptıklarını, bu sorunların çözüleceğini hiç sanmıyorum. Adam futbolun f'sini bilmiyor.

anil luque
03.Şubat.2012, 01:09
Milletin 25. maçını yaptığı yerde biz 35. maçımıza çıkıyoruz. Son 6 günde 3 maç. Takımın en önemli oyuncusuna haybeden verilmiş kırmızı kart. Maç 0-0 ken atlanan penaltı ve kırmızı kart. Takımın yorgunluğu ve kötü oyunu. Tüm bunların ışığında 3 puan Tanrı'nın lütfu olurdu bize , olmadı.

anil luque
03.Şubat.2012, 01:10
Fernandes direk kırmızıysa düşürülmemeli aslında ama Elmander yanlışı yüzünden düşüreceklerdir. Zaten şahsi fikrim Fernandes'i izleme zevkine erişmek,beşiktaş kadrosunda özendiğim tek isim.

Fernandes'in ki çift sarı karttan kırmızı kart. Üstelik hakem raporunda küfürlü söz veyahut profesyonellik dışı hareketle en ufak birşey dahi yazmıyorken PFDK 2 maç cezayı bastı olay bu.

Ralph
03.Şubat.2012, 01:11
Fernandes'in ki çift sarı karttan kırmızı kart. Üstelik hakem raporunda küfürlü söz veyahut profesyonellik dışı hareketle en ufak birşey dahi yazmıyorken PFDK 2 maç cezayı bastı olay bu.

İtiraz eder Beşiktaş, 1 maça düşer gibi geliyor bana.

Nocna Mora
03.Şubat.2012, 01:12
Fenerbahçemiz demesinde ne problem var ki ? Adam Külüpler Birliği'nde yaptı konusmayı. Türkiye'yi genel alarak söyledi. Bence çok büyütüyorsunuz.

anil luque
03.Şubat.2012, 01:14
Fenerbahçemiz demesinde ne problem var ki ? Adam Külüpler Birliği'nde yaptı konusmayı. Türkiye'yi genel alarak söyledi. Bence çok büyütüyorsunuz.

Sana göre sorun olmayabilir Taylan ama bize göre sorun var. Koskoca Beşiktaş başkanı Fenerbahçemiz lafını ağzına alamaz. Alıyorsa da taraftar tepkisini ortaya koyar "Bizim Sadece BEŞİKTAŞIMIZ Var!!"

İtiraz eder Beşiktaş, 1 maça düşer gibi geliyor bana.

İtiraz falan etmeyelim , düşmesin ceza. Fener'e de yenilelim. Gerekirse küme düşelim ama bu adam defolsun gitsin artık.

Ralph
03.Şubat.2012, 01:15
Ben Fenerbahçemiz demesine o kadar takılmadım. Hatta umurumda bile olmadı aslında. Düşünülmesi gereken çok daha önemli şeyler var. Yapılması gereken, yapması gereken çok daha önemli şeyler var bu takımda.

footballer33
03.Şubat.2012, 01:15
Sana öyle geliyor! Bugün Güntekin Onay bile söyledi; 'kulüpler birliği için uğraşacağına biraz Beşiktaş'a baksın, asli görevine dönsün artık.' diye. Bu söz her şeyi anlatıyor. Daha da bir şey söylemiyorum.

Görkem, söylediklerine katılıyorum. Beklerde iş yok bu sene. Ayrıca yalnızca bekler değil, kanatlar da işlemiyor. Ama işte bu tip durumlarda sahneye Fernandes'in duran topları ya da ara pasları çıkıyordu, bireysel becerisiyle bir şeyler yapıyordu. Bugün onlardan da mahrum kaldık ne yazık ki.

Ralph
03.Şubat.2012, 01:17
Yani yanlış anlamasın Beşiktaşlı arkadaşlarım. Artık köreldim abi Demirören'den. O kadar saçmalıkları var ki aldırmıyorum artık. En önemli öncelikli olanları düşünüyorum ne yapayım tek çare o.

Ralph
03.Şubat.2012, 01:24
http://www.carsiforum.net giriş sayfasından bu;

http://img546.imageshack.us/img546/9452/ekranalntsp.png (http://img546.imageshack.us/i/ekranalntsp.png/)

footballer33
03.Şubat.2012, 01:29
Arada kaynamasın da, DİŞİ KARTALLAR'A da kocaman bir HELAL OLSUN.! Gecenin yıldızlarıydı tek kelimeyle.

Ralph
03.Şubat.2012, 01:33
Arada kaynamasın da, DİŞİ KARTALLAR'A da kocaman bir HELAL OLSUN.! Gecenin yıldızlarıydı tek kelimeyle.

Kesinlikle. Facebook'ta bir çok fenerli arkadaşlar sağolsunlar bir Şükrü Saraçoğlu'ndaki bir de İnönü'deki kalabalığı karşılaştırıyorlar. Ama farkında değiller ki maçın sonuna kadar yırtınan birkaç bin bayan seyirci, maçın sonuna kadar boş boş oturan binlerce seyirciye bedeldir. Bunuda göremeyerek boş paylaşımlar yapıyorlar. Bunu da belirtmek isterim özellikle.

footballer33
03.Şubat.2012, 01:36
Görkem bu işler sayıyla olsaydı, 2500 taraftarın 55000 kişiyi susturduğu günler de olmazdı. Laf değil, icraat konuşsun. :)

Bizim Dişi Kartallarımızdaki repertuar hiçbir bayan taraftar grubunda yoktur heralde. Spikerler bile aynı şeyi söyledi. Daha önce böyle bir bayan taraftar grubu görmedim hiçbir maçta diye. :)

LaigLeNoiR
03.Şubat.2012, 01:40
Sahada 2 pas yapamayan tek bir atağı bile olmayan bir Beşiktaş vardı. Mersin kazanmak için akıllı oynadı ve kazandı. Tebrikler Mersin İdman Yurdu.

footballer33
03.Şubat.2012, 01:44
Sol arka adelesinde yırtık tespit edilken Hilbert 3 hafta, sol karın adelesinde zorlanma olan İsmail 1 hafta sahalardan uzak kalacak(Lig TV)

:)

Ralph
03.Şubat.2012, 01:45
Sol arka adelesinde yırtık tespit edilken Hilbert 3 hafta, sol karın adelesinde zorlanma olan İsmail 1 hafta sahalardan uzak kalacak(Lig TV)

:)

Oooooh suyundanda

GALATAS4R4Y
03.Şubat.2012, 03:03
Vay arkadaş fark kapanır dedik neler oldu :)