Log in

View Full Version : [24. Hafta] Galatasaray - Antalyaspor

di canio
31.Ocak.2012, 16:49
http://img717.imageshack.us/img717/2443/1sl24galatasatayantalya.jpg

Sirius Black
31.Ocak.2012, 17:07
İlk yarı gol bulmamız lazım yoksa yine sıkıntılı maç olur.
Umarım bu maçı alırız ve mağlubiyetin yarasını sararız.

di canio
31.Ocak.2012, 17:12
Antalyaspor'da Necati Ateş kadroya alınmamış.

IcedEarth
31.Ocak.2012, 17:14
Antalya karşısındaki şanssızlığımızı kıracağımızı düşünüyorum.. Puan kaybına tahammülümüz olmayan bir maç zaten.. Baros takımla antrenmanlara başlamış galiba, bu maçta da yarım saat de olsa forma bulacaktır diye umuyorum..

goosfraba
31.Ocak.2012, 17:15
necati ateş'in kadroya alınmama sebebi nedir?

Fearless Coward
31.Ocak.2012, 17:15
Balta yerine bu maçta Çağlar denenmeli...Terim'in Bursa maçındaki 11'i büyük ölçüde değiştireceğini söylemeliyim açıkcası...Yiğit 11 başlayabilir bu maçta...Sabri oynamayıp beke geçerse çok iyi olabilir...Merak ediyorum açıkcası Terim'in ilk 11'ini...

William Rookwood
31.Ocak.2012, 17:16
Evimizde oynayacağımız için galip geleceğimizi düşünüyorum

IcedEarth
31.Ocak.2012, 17:18

Muhtemelen bugün bize transferi açıklanacak.

Zekirdek
31.Ocak.2012, 17:23

Kendini iyi hissetmiyormuş (!).

Nedvedmania
31.Ocak.2012, 17:25
Mehmet Özdilek'in söylediğine göre "Galatasaraydan teklif aldı ve kafası karışık. Bu yüzden kadrodan çıkarttık."

europeanconquer
31.Ocak.2012, 18:24
Necati Ateş transferi 15 günlük bir süreçmiş.Kafanız karışmasın.

Alicanfmfan
31.Ocak.2012, 20:24
Kazanmalıyız , kazanmak zorundayız .

di canio
01.Şubat.2012, 19:53
Bu maçın ertelenme ihtimali var mı acaba?

Nedvedmania
01.Şubat.2012, 19:55
Bu maçın ertelenme ihtimali var mı acaba?

Ayıptır söylemesi stadımız alttan ısıtmalı olduğu için zeminde karın K'sı yok :cool:

byariff
01.Şubat.2012, 21:32
İlk 11: Muslera, Ujfalusi, Semih, Gökhan, Hakan, Emre, Selçuk, Melo, Engin, Riera, Elmander

Ralph
01.Şubat.2012, 21:45
Ayıptır söylemesi stadımız alttan ısıtmalı olduğu için zeminde karın K'sı yok :cool:

Tam soracaktım bende ama bu cevabı görünce utandım birden :icon_biggrin:

europeanconquer
01.Şubat.2012, 21:46
Böbreklere de iyi geliyor :icon_twisted: Nedense bu maçı rahatça kazanacağımızı düşünüyorum :)

byariff
01.Şubat.2012, 21:57
Yedekler: Aykut Erçetin, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Milan Baros

europeanconquer
01.Şubat.2012, 21:59
6 kişimi ? Şakamı :n:

C h A o S
01.Şubat.2012, 22:00
Baros'u tekrar ilk 18'de görmek güzel.Eboue'yide tez zamanda görmek dileğiyle.

William Rookwood
01.Şubat.2012, 22:03
Sabri oynamıyor rahatız diyecektim.. ta ki Gökhan Zan'ı görene kadar

europeanconquer
01.Şubat.2012, 22:05
Niye ? Gökhan Zan bu yıl oynadığı maçlarda gayet başarılıydı.

byariff
01.Şubat.2012, 22:25
Gokhan zan iyidir iyi. keske riera oynamasaydi.

byariff
01.Şubat.2012, 22:42
riera ortaladi selcuk"un kafa vurusu istedigi gibi olmadi auta cikti.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Şubat.2012, 22:48
Ne vardı yani kırmızı top koysalar. Turuncu topu görmeye çalışana kadar anamız ağlıyor.

byariff
01.Şubat.2012, 22:52
Kontradan antalya one gecti musleranin hatasi ordami durulur be abi.

berkay123456
01.Şubat.2012, 22:53
Böyle gol mü yenir arkadaş.Defans uyuyor resmen.Muslera'da ayrı bir dava.Pas vereceği çok belli orda sadece şut bekliyormuş gibi pozisyon aldı.Neyse tek forvet oynuyoruz işimiz zor açıkçası.

europeanconquer
01.Şubat.2012, 22:56
Ohh çok güzel birde Antalya'ya yenilelim liderliği kaybedelim sonra topla toplayabilirsen.Baros'un yokluğu bu kadarmı hissedilir be arkadaş.

byariff
01.Şubat.2012, 22:59
Rahat olun devre arasi konusmasi ile bu maci kazaniriz

berkay123456
01.Şubat.2012, 23:01
Biz oynuyoruz oynamasına da böyle gol gemez yani.4-5-1 oynuyor takım.4-5-1 oynuyosa kanatlar işlemesi lazım değil mi.Ama her zaman ki gibi işlemiyor.Çift forvete dönmemiz lazım.Antalya'nın tek yaptıgı savunma yapmak.Çevirebiliriz.

byariff
01.Şubat.2012, 23:04
Of Of elmander muthis kafa , omer cikartti

Ve penalti evet

berkay123456
01.Şubat.2012, 23:04
Penaltı kazandık.

berkay123456
01.Şubat.2012, 23:05
Bu arada kanat ilk kez iyi işledi Ujfalisiyle devamında penaltı kazandık , doğru karar.

europeanconquer
01.Şubat.2012, 23:07
Melo canını yerim senin :D

berkay123456
Melonun penaltısında beraberliği sağladık.Melo pitbull sevincinden sonra robot dansı da yaparak yeni bir gol sevinci yarattı :D

byariff
Penalti Dogru karar rakip oyuncunun eli bariz sekilde açikti melo atti 1-1 oldu

kalemci
Maçı izlemiyorum da Ömer ve Deniz ne yapıyor ?

Hugo
01.Şubat.2012, 23:10
Selçuk'a yapılan hareket de penaltıydı bana göre.

byariff
01.Şubat.2012, 23:12
Valla omer penaltida 5 metre açildi 2.ci tekrarini gosterince elmander ile deniz arasinda bi problem oldu ona itiraz ettiler galiba.

di canio
01.Şubat.2012, 23:25
Penaltı pozisyonunda Ömer'in itirazı; görebildiğim kadarıyla, Elmander'in Deniz'in aşil tendonuna basması nedeniyleydi. Penaltı atışının tekrarını gösterirken, 1 kez görebildim. Tekrarının göstermedi hiç Lig Tv. Yanlış görmüş de olabilirim.

Nocna Mora
01.Şubat.2012, 23:26
Engin çok boş oynuyor. Çok koşuyor tamam, savunma da presi işe yarıyorda hücumda bir etkinliği yok. Topları harcıyor resmen. Çok yararsız bu anlamda. Emre'de çok çalışıyor, iyi toplar çalıyor, iyi yönlendiriyor takımı ama top kaptıgı zaman daha sakin olması lazım. Selçuk da sürekli yana ve geriye pas yapıyor. Selçuk pas yapmayacaksa kim yapacak ileriye doğru pası. Tek başına Melo hızlandırıyor oyunu yavaşlatıyor. Selçuk Melo'ya eşlik etmezse zaten kanatları kullanmadan doldur boşalt taktigiyle küme takımı gibi oynayan Galatasaray'ın iş zor.

Yenen gol de hata Muslera'da konsantrasyon eksikligiyle gelen diger oyuncuyu görmedi ne yazık ki. Verilen penaltı kararı doğru değildi bence. Rakip oyuncunun vücuduna yapışıktı. Selçuk'un düşürüldü pozisyonda ise eğer rakip dokunduysa topa penaltı olması gerekirdi. Antalya'lıların penaltı vurulurken yaptıkları itirazlarda anlamsızdı. Eğer bir hata varsa Ömer'in çizgiyi erken terketmesi sayılabilir ;) Avantaj kuralını uygulama da hakemin tereddütsüzlükleri çok göze çarpıyor. Bakalım ikinci yarı neler olacak.

Hugo
01.Şubat.2012, 23:27
Penaltı pozisyonunda Ömer'in itirazı; görebildiğim kadarıyla, Elmander'in Deniz'in aşil tendonuna basması nedeniyleydi. Penaltı atışının tekrarını gösterirken, 1 kez görebildim. Tekrarının göstermedi hiç Lig Tv. Yanlış görmüş de olabilirim.

Galiba tam tekrarı gösterirken Antalyaspor frikik kullanıyordu yarıda kestiler.

William Rookwood
01.Şubat.2012, 23:32
Hakem kötüydü, verilmesi gereken kararları vermedi, verilmemesi gerekenleri verdi.

Bu arada Deniz Barış kadarda çirkef bir oyuncu görmedim. Bir futbolcuya yakışmayan hareketler sergiliyor

byariff
01.Şubat.2012, 23:35
Elmander basmis ama aşil tendonumu tam goremedim , yanlis bir hareketti ama denizinde yaptiklarini gormezden gelmiyelim.

byariff
01.Şubat.2012, 23:47
Milan baros Giriyor :)

sabri girdi - gokhan zan cikti

Riera cikti - baros girdi

yerinde degisiklikler ama zan niye cikti anlamadim

Corpus
01.Şubat.2012, 23:53
Maçı yeni açtım da top nerede ? :n: Oyuncular bir yerlerde yoğunlaşıyor. Top oralarda diye tahmin ediyorum :D

europeanconquer
01.Şubat.2012, 23:53
Milan Baros Milan Baros oley oley oley ! At golünü al şu maçı Baros :D

byariff
01.Şubat.2012, 23:57
Engin cikip yigit girmeli

Corpus
02.Şubat.2012, 00:02
Baros hakeme çok temasta bulunuyor. Bunun sonu iyi değil.

byariff
02.Şubat.2012, 00:04
Baros kirmizi gordu Engin hakli cikti Arenada cok kolay kart cikartiyorlar :)

LadroN
Haydaaaaaaaaaa Baros ne yaptın yahu

berkay123456
Hakeme bak oha oha oha.Önce penaltıyı vermedi daha sonra kırmızı kart verdi Baros'a.

Homer J.S
İlker Meral'e en içten sevgilerimle.

Corpus
Dedikten 1 dakika sonra kırmızıyı gördü. Belli etmişti zaten

semih99999
02.Şubat.2012, 00:05
o değil ne oldu orda :D ben bişey anlamadım bi anda kırmızı çıktı

berkay123456
02.Şubat.2012, 00:05
Direkten döndü ah bee.Alıcaz bu maçı her şeye rağmen alıcaz.

europeanconquer
02.Şubat.2012, 00:06
Hay ağzımı ya bir de al şu maçı dedik.Bir daha konuşursam ne oluyum emi :mad:

semih99999
02.Şubat.2012, 00:09
hakemin kim oldugunu görünce anladım :D bu hakem kasımpaşa maçında da ali güneşin voleybol hareketini es geçmişti !!

Corpus
02.Şubat.2012, 00:09
Kırmızı kart bence doğrudur. Önceki pozisyon ile beraber 3 kez gelip hakeme çarptı Baros. O gelip çarpmaları gördükten sonra çok normal geldi bana kırmızı kart :)

byariff
02.Şubat.2012, 00:10
yukardada dedim arenada kolay kart cikartiyorlar baska takimin oyunculari 90 dakka hakeme itiraz,el,kol hareketi yaparlar kart gelmez birsey gelmez baros yeni girmis 1 itiraz sonucu direk kirmizi kart hakeme ve boyle 3.cu lig amator hakemleri atiyan sahislara selamlarimi yolluyorum

Hugo
02.Şubat.2012, 00:10
Engin Baytar'ın dediklerini doğrulayan bir maç izliyoruz.

berkay123456
02.Şubat.2012, 00:13
Tamamda hangi oyuncuya bu kadar kolay kırmızı kart çıktı.Çarpan çarpıyorda öyle kırmızı yiyen ben görmedim pek.Baros da haklı bi yerde.Onlardan önceki pozisyon Antalyasporlu bi oyuncu adamın üstüne çıktı faulu Baros'un aleyhine verdi.Ardından Selçuğun bariz penaltısını çalmadı.İtiraz birazda haklı itiraz.Engin çok kötü oynuyor tamamen zarar.Yinede alırsak bu maçı helal olsun valla.

byariff
02.Şubat.2012, 00:14
Sercan girdi engin cikti hadi bakalim..

europeanconquer
02.Şubat.2012, 00:16
Bir an önce golü bulmalıyız.Ama şöyle ama böyle biri çıkıp Baroni gibi uzaktan mı atar bilemeyeceğim atsalar iyi olur bir tane.

berkay123456
02.Şubat.2012, 00:18
Defansta Semih olmasa en az 3-4 yemiştik biz.Şuan maça bakıyorum herkes yorgunluktan ölmüş.Semih çok atik şuan ve gelen atakları çok iyi savuşturuyor gerçekten.Bu adamın geleceği parlak.

byariff
02.Şubat.2012, 00:26
Mac bitmis kirmizi cikartiyor hehe

Mac 1-1 bitti , macin adami Suphesiz semihti harika oynadi muthis toplar kesti. hakeme birsey demek istemiyorum alistik bu tur pozisyonlara arenada cok kolay kart cikarttiklarini bir kez daha gosterdiler inancimiz tam bu takima tebrikler iki takimada.

berkay123456
02.Şubat.2012, 00:28
Maçın son saniyesinde Antalya'lı bi oyuncuya kırmızı kart göstererek aklınca bize yaranmaya çalışıyor hakem.Ne diyim ben sana , nası hakemsin bilmiyorum ki.

Military
02.Şubat.2012, 00:28
hakem galatasaraya niye yaranmaya çalışsın ki ?

europeanconquer
02.Şubat.2012, 00:29
Geçmiş olsun 2 haftada 5 puan kaybederek çok büyük yara aldık.Hakeme de buradan sevgilerimi yolluyorum.Ayrıca burdan gördük ki son dakikalarda gol atmayı biz beceremiyoruz.

E.Cartman
02.Şubat.2012, 00:30
Verilmeyen 2 penaltı, saçma sapan bir kırmızı kart, ilginç kararlar, taraflı yönetim. Maçın özeti budur.

berkay123456
02.Şubat.2012, 00:31
Yaptıklarıyla o kadar çok tepki topladı ki.Gerek 2 penaltımızı vermemesi gerek saçma bi kırmızı kart.Bir nevi bu kırmızı kartı da göstererek ' Bakın onlarada gösterdim bir kırmızı kart ' havası yaratmaya çalıştı.

LadroN
02.Şubat.2012, 00:31
Rahat bırakın Galatasaray'ımı sadece rahat bırakın.

Military
02.Şubat.2012, 00:33
iyide arkadaşlar hakem taraflı yönetim yapıp antalyaspora ne gibi bi fayda sağlayabilir ki ?

yada fenerbahçeyemi kastediyosunuz galatasarayı durdurmak için taraflı yönetim yapıldı diye ben anlayamadım hala bu hakem olaylarını ?

byariff
02.Şubat.2012, 00:34
İmparator Fatih Terim soyunma odasının tünelinin ucunda hakem dörtlüsünü bekliyor.
Ömer Çatkıç bitiş düdüğünün ardından tribünlere hareket yapınca Muslera üzerine yürüdü.
Karşılaşma sonrasında kale arkasından atılan kar topu Ömer Çatkıç'ın ensesine isabet etti.

berkay123456
02.Şubat.2012, 00:37
Özellikle taraflı yaptıgını düşünmüyorum.Zaten düşünmemeliyiz.Ama çok kolay bir kırmızı kart çaldı hemde çok kolaydı.Artık nasıl bir zihniyetse ben diğer penaltıları vermemesini verdiği penaltıya bağlıyorum.Bu benim düşüncem ve doğrusuda bu bence.

Nocna Mora
02.Şubat.2012, 00:38
Hakem çok ama çok kötü bir yönetim sergiledi. Ve maçın kontrolünü kaybetti. Saçmasapan fauller, Antalyaspor'lu oyunculara çıkmayan kartlar, Baros'a 2 itiraz sonucu sarı kart vermesi gerekirken kırmızı kart vermesi.. Rezaletti. Çogu kişinin aksine ben taraflı oldugunu düşünmüyorum. Sadece yetersiz bir hakem o kadar.

Bu mağlubiyetin sorumlusu hakem oldugu kadar SELÇUK ve ENGİN'DİR. Selçuk'un koşacak dermanı yok. Aldıgı her topu geriye ve yana oynadı. Olumlu bir pasını göremedik maç boyu. Engin bütün atakları mahvetti resmen. Gereksiz yerlerde bulundu, gereksiz yer kapladı, gereksiz hareketler yaptı top kaybetti. Bu adam Galatasaray'da anca rotasyon oyuncusu olur. Saçmasapan bir oyuncu. Çok gereksiz. Selçuk'da kendine çeki düzen vermeli. Semih, Elmander ve Emre Çolak takımın en iyileriydi. Yapmaları gerekenleri en iyi ve net şekilde yaptılar.

Bana kalırsa Ceyhun ilk 11'de oynamalı her maç. Mehmet Topal gibi takımın kesicisi olabilir.

Muslera

Sabri Uji Semih Hakan
.......Ceyhun
Melo Selçuk Emre
Elmander Sercan

gibi bir kadroyla oynamalıyız haftaya. Engin oldukça takım zarar görecek. Almaması gereken toplar alıyor vermemesi gereken toplar veriyor. Cok yetersiz. Deli dana gibi koşmak futbolculuk degildir ögrenmesi lazım. Selçuk'da dedigim gibi çok kötüydü. Adam akıllı pas veremedi ileriye doğru. Onun görevi yan pas ve ya geri degil. İleriye doğru 'key' diye tabir ettigimiz pasları atması gerek. Yapmadı. Hücumda etkisizdik. Baros girdi hücumda da iyi oynamaya başladık hakem saçmaladı. Olsun yapacak bir şey yok. Ama Baros tam döndü derken haftaya da yok. Çok kötü oldu bu durum.

sananes
İmparator Fatih Terim soyunma odasının tünelinin ucunda hakem dörtlüsünü bekliyor.
Ömer Çatkıç bitiş düdüğünün ardından tribünlere hareket yapınca Muslera üzerine yürüdü.
Karşılaşma sonrasında kale arkasından atılan kar topu Ömer Çatkıç'ın ensesine isabet etti.

Ömer Çatkıç kartopunu yedikten sonra hareketleri yaptı. Yanlıştı ama reaksiyon reaksiyondur,sen ne hakla sahadaki futbolcuya kartopu atabilirsin??

Ayrıca hakem yanlı maç yönetse galatasaray lehine 1-0 yenikken gs penaltı çalmazdı.

Military
şimdi arkadaşlar orada duracaksanız bir kere,yaklaşık 6-7 aydır şu olaylar dönüyor bir sürü maç konuşuluyo,yöneticiler konuşuluyo ama şu soruşturmada bir tane hakemin bile ismi geçmedi tam tersine tartışılan hakemler bu olaylarda adı geçmemesinin yanında bazıları seviye bile yükseldi daha iyi konuma geldiler uefa tarafından hatalı karar olur ama kirli elleri falan hakemlerle bağdaştırmak yanlış.....

Nedvedmania
02.Şubat.2012, 00:39
Ömer Çatkıç sen nasıl birşeysin. Sonra çıkıp televizyonlara diyorki "Bana neden küfür ediyorlar" :mad:

Sekopej
02.Şubat.2012, 00:40
Özellikle taraflı yaptıgını düşünmüyorum.Zaten düşünmemeliyiz.Ama çok kolay bir kırmızı kart çaldı hemde çok kolaydı.Artık nasıl bir zihniyetse ben diğer penaltıları vermemesini verdiği penaltıya bağlıyorum.Bu benim düşüncem ve doğrusuda bu bence.

Belki Baros küfür etti, bu ihtimali hiç düşünmüyoruz sanırım.

Bir de sanki kısa bir süre önce daha 5. dakikada Kadıköy'de kırmızı kart gören Fenerbahçeli oyuncu değilmiş gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim, buna takıldığım için yazmak istedim.

Nedvedmania
02.Şubat.2012, 00:43
Ayrıca Baroş'a da yeter artık diyorum. Adam illa her maç sarı kart görecek. Bi sus otur yerinde illa itiraz ediceksin. 1 edersin anlarım ama ısrarla ne itiraz ediyorsun. Sanki ilk defa maça çıkıyorsun.

Ralph
Ben kaçırdım kırmızı kartı. Ne oldu da kırmızı yedi Baros?

byariff
Ayrıca hakem yanlı maç yönetse galatasaray lehine 1-0 yenikken gs penaltı çalmazdı.

maci izlemedigin belli oldu acik bir sekilde penalti elleri havada açik verilmeyen 2 penaltida cabasi

Nedvedmania
02.Şubat.2012, 00:45
Ben kaçırdım kırmızı kartı. Ne oldu da kırmızı yedi Baros?

Hakeme baya itiraz etti. Temas da vardı (Elle ittirme). Onlara başta birşey vermedi ama sonra birdenbire direk kırmızı verdi. Küfür etmiş olabilir belki.

Military
Evet hakem hataları bu maçta çok ama kötü bi düşünceyle yapılmamış bişey bu o zaman

LadroN
Ek olarak birşey sormak istiyorum bu İlker Meral Ali Güneş'in uçan elini görmeyen hakem değil mi?

E.Cartman
02.Şubat.2012, 00:46
Baros hakemi itti, omuz attı kırmızı yemedi küfür etti diye kırmızı yedi. Saçmalık.

o kadar açık ve net penaltıyı çalmasaydı devre arasında lisansını alırlardı heralde. Maçı izlemediyseniz gereksiz yere yorum yapmayın lütfen. İzlediysenizde bir kez daha izleyin öyle yorum yapın, tam görememişsiniz orayı demek ki.

Ralph
02.Şubat.2012, 00:47
Hakeme baya itiraz etti. Temas da vardı (Elle ittirme). Onlara başta birşey vermedi ama sonra birdenbire direk kırmızı verdi. Küfür etmiş olabilir belki.

En sinir olduğum kart yeme şekli. Ceza verilmeli Baros'a.

berkay123456
02.Şubat.2012, 00:47
Elbette küfür etmiş olabilir.Ama bu küçük bi ihtimal.Dil sorunu falan en fazla ingilizce bi küfür etmiş olabilir onuda yapacağını zannetmiyorum.Hakemle temas yaşadı ardarda bi kaç pozisyon bundan dolayı vermiş olabileceğini düşünüyorum.Ayrıca bu konuda Emre'nin ünlü oldugunu belirteyim.Ama Emre'ye bu kadar kolay kart çıkmıyor.

Nedvedmania
02.Şubat.2012, 00:49
En sinir olduğum kart yeme şekli. Ceza verilmeli Baros'a.

Fatih Terim gereken uyarıları şu anda yapıyordur. Ama Baroş'un ders alacağına zannetmiyorum. Çünkü bu ilk değil.

Sekopej
02.Şubat.2012, 00:52
Fatih Terim gereken uyarıları şu anda yapıyordur. Ama Baroş'un ders alacağına zannetmiyorum. Çünkü bu ilk değil.

Terim'in maç sonu konuşmasından anlaşılıyordu kızdığı, sakatlığının yanı sıra senede 2-3 kırmızı görme durumu var, Necati bu nedenle önemli transfer dedi.

Nocna Mora
02.Şubat.2012, 00:52
Baros kasındı da kırmızı kartlık bir durum yoktu bence. Sarı ile geçiştirilmeliydi. Küfür edecek bir oyuncu oldugunu düşünmüyorum. O kadar da amatör degildir yahu :)

Crazycat
02.Şubat.2012, 01:02
Ömer'in itirazını bilmiyorum ama Elmander'in kart alması gerekiyordu.
http://www.youtube.com/watch?v=RB9lxcwEuI0&feature=youtu.be

Videonun 46. saniyesinde ne yaptığı tam olarak görülüyor. Hakem çok hatalı karar verdi. Antalyaspor da neden beraberliğe yatmaya çalışıyor anlamıyorum. Bu şekilde beraberliğe yatan takımların yenilmesini istiyorum. Antalyaspor, defansı gayet iyi yaptı ama top onlardayken sadece top çevirmeye çalıştılar.

Corpus
02.Şubat.2012, 01:02
Bizim taraftar barut gibi olmuş yahu:D Kıvılcımı verse biri şuradan , yakarlar buraları vallaha :D

Maça gelirsek eğer;

Açıkçası topu zor gördüğüm için pek sağlıklı yorum yapamayacağım ama ortada bir futbol olmadığı çok açık. Topu kanatlara atıp kendi çapında eğlenen bir Galatasaray gördüm sahada. Top Engin'e gidiyor Emre' ye gidiyor ama sonuçta elde var sıfır. Melo arada dribbling ile yaklaşıp savunma düzenini bozmaya çalışıyor ama takımda koşmaya mecal yok ki pozisyon üretelim. Bu maçın bence de en beğenilen ismi Semih oldu. Gençliğinin verdiği enerji ve ateş ile maçta çok hareketli ve yararlı oynuyor takım için. Engin topları bol bol ezdi. Emre' nin biraz daha güçlenmesi gerekiyor. Elmander çabalıyor ama yalnız kalıyor. Umarım bu eksiklikler yakında düzelir ve özlediğimiz güzel futbola tekrar geri döneriz :)

Nedvedmania
02.Şubat.2012, 01:05
Semih Kaya takımın en iyisiydi. Helal olsun valla ona. Her maç arttırıyor performansını.

byariff
02.Şubat.2012, 01:12
Fatih Terim: "Ben bir çok şey için konuşmuyorum, çok istisnai şeyler olmasa konuşmuyorum sessizlik en güzel sestir duymasını bilen için."

F.Terim: "Sadece hakemler icin genel olarak sessiz kaliyorum. Sessiz kalmaya da devam edecegim"

F.Terim: "Baros'un atilmasini hakeme nasil yoralim? Olan biteni gorup de. Hakeme laf söylemek kolaycilik olur."

FT : "Kazım'a öncelikle teşekkür etmeliyiz, kendisi gitmek istedi gitti. Futbol böyle bir oyundur hepimiz gittik yerimize yenileri geldi."

F.Terim: "Baskanimizin da aciklamasi var TR icin yeter, Avrupa icin de sezon sonunda bakacagiz diye.. "

F.Terim: "Galatasaray transfer konusunda böyle bir strateji cizdi. Varolan oyuncularimiz iyi niyetle mücadele ediyorlar."

F.Terim: "Yigit'ler, Sercan'lar önümüzdeki yillarin oyunculari. Daha tecrube kazanacaklar. Daha cok yollari var önlerinde."

F.Terim: "Necati bugun sahada olsa bazi toplari o yakalasa gol olurdu eminim. Yuvasina geldi, elinden geleni yapacaktir."

F.Terim: "Asiri güven bazen kayiplara yol acabilir. Nasi olsa atariz nasi olasa kazaniriz diye dusunebilir oyuncu. Bunlari da goruyoruz."

F.Terim: "Iddiamizdan kaybolan birsey yok. Amacimiz guzel oyun oynamak. Bundan vazgececek halimiz yok."

F.Terim: "Benim oldugum takimda bu disiplinsizlikler nasil oluyor. Bunu da kendi yanlisim, nerede hatam var diye kendim bakmam lazim"

Fatih Terim: "Baros'un senede 2-3 kez bu hallerine alisigiz biliyoruz. Elmander'e de cok yukleniyoruz. Necati o acidan iyi oldu gelmesi"

KAPTAN Sabri Sarıoğlu: Ömer her maç aynı şeyleri yapıyor ama bir kere ceza almıyor, bir kere uyarı almıyor. Her maç aynı şey.

KAPTAN: Koskoca adam Ömer, ne yaptığını anlamıyorum, amacını da anlamıyorum. Maçtan sonra böyle terbiyesizlikler yapılmaz.

goosfraba
02.Şubat.2012, 01:14
çok gerginsiniz biraz sakin olun :)

A.FaruK
02.Şubat.2012, 01:17
Elmander bu sefer bilerek basmış gibi.

europeanconquer
02.Şubat.2012, 01:32
Sıkıntımız yok hala 3 puan öndeyiz.Bu kadar moralleri bozmaya gerek yok.Her maç olabilecek şeyler bunlar.Yarın tek umudumuz Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini beklemek olacak.Hakeme ona buna şuna saldırarak giden 2 puanı geri getiremeyiz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2012, 01:32
Bu hava kosullarinda yapilan maclarda her turlu sonuc alinabilir. Surpriz olmadi 1-1. Antalya da hep ters gelmistir GS ye.

europeanconquer
02.Şubat.2012, 01:36
Bu arada gelecek pazar derbi var berabere kalmaları da çok güzel olur bizim açımızdan.Dediğim gibi sıkıntımız yok gayet rahat bir pozisyondayız.

E.Cartman
02.Şubat.2012, 01:38
Ömer'in maç sonrasında yaptıkları

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=106799

Ralph
02.Şubat.2012, 01:39
Ömer'in yaptığı ayıp bir şey. Yakışmıyor prof. bir futbolcuya.

leventb12
02.Şubat.2012, 01:47
Prof. felan bu maçta hiç yakışmadı ona bu nedir yahu ama keline kar topu geldi ya içim cıss etti :n:

Deus Dominus
02.Şubat.2012, 02:07
Tasvip edilecek bir davranış değil ama kolay da değil hani. Kendimi onun yerinde düşünüyorum, kesin kırmızı kart görürüm herhalde. Çıkarır kramponu falan atardım o küfürlerin kar toplarının geldiği tribüne :)

Bordo61Mavi
02.Şubat.2012, 02:57
Omer bunu hep yapiyor :) hosunami gidiyor okadar kufur anlamis degilim

Military
02.Şubat.2012, 03:13
Sabri harbi 10 numara adam takımıda savunmayı iyi biliyo yalnız

Alicanfmfan
02.Şubat.2012, 04:56
Ben öyle bir Galatasaray istiyorum ki; hakemler inadına art niyetli hatalar yapsa bile, penaltıları ne bileyim gollerimizi vermeseler bile, iyi oynayıp, mücadele ederek, belki çok klişe olacak ama, hakemi de yenecekler. Sonuç olarak, nizami bir gol attık da hakem mi vermedi? Artık inanın sıkıldım böyle şeylerden. Takımda sağ açık da, sol açık da malaasef yok ve sadece transfer dönemini Necati'yi alarak kapadık. Belki de yakaladıgımız 5 puanlık fark bizleri fazla hayal dünyasına itti.

sananes
02.Şubat.2012, 07:07
Baros hakemi itti, omuz attı kırmızı yemedi küfür etti diye kırmızı yedi. Saçmalık.

o kadar açık ve net penaltıyı çalmasaydı devre arasında lisansını alırlardı heralde. Maçı izlemediyseniz gereksiz yere yorum yapmayın lütfen. İzlediysenizde bir kez daha izleyin öyle yorum yapın, tam görememişsiniz orayı demek ki.

penaltı değil demiyorum ki ben, galatasaray'ı katletmeye niyetli olsa onu da vermezdi diyorum ya da +4 vermezdi. Ha şimdi bu sözler size saçma geliyor olabilir, o zaman da fenerbahçe'nin hakemden dert yandığı maçların başlığına gidin lütfen bin katı yazılıyor çünkü oralarda.

sananes
02.Şubat.2012, 07:08
Ömer'in yaptığı ayıp bir şey. Yakışmıyor prof. bir futbolcuya.

Kar topu yemese yapacağı yoktu zannediyorum olayın başını kaçırdınız.

berkay123456
02.Şubat.2012, 07:44
Yediği sadece bi kartopu.Eboue neler yemişti ..

Nedvedmania
02.Şubat.2012, 16:14
Kar topu yemese yapacağı yoktu zannediyorum olayın başını kaçırdınız.

:) Ömer olayı yıllardır süren birşey.

vFor
02.Şubat.2012, 16:28
Ömeri biliyoruz az çok her maçta yapıyo 36 yaşına gelmiş bide zaten artık böyle şeylerle uğraşması saçma bak yoluna git almışsın 1 puanı Galatasaraydan

Bordo61Mavi
02.Şubat.2012, 18:34
Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası tribünlere bakarak kendi etrafında dönmesi nedeniyle Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çeken tecrübeli kaleci için maç sonunda Sabri Sarıoğlu ağır ifadeler kullanmıştı.
"KÜFÜRLERE RAĞMEN MAÇ BOYUNCA SUSTUM"
"Türk Telekom Arena tribünleri ısınmaya çıktığım andan itibaren bana ağza alınmayacak küfürler etti. Ben bunlar karşısında kafamı bile kaldırmadım. Ne el kol hareketi yaptım ne de ağzımdan kötü bir söz çıktı. Sadece sustum ve işimi yapmaya devam ettim."
"BİRİSİNİN KAFASINA BİR ŞEY ATARSANIZ, O DA SİZE ATAR"
"Maç bitmiş, lider takımdan puan almışız. İnsanın içinde bir sevinç olacak tabii ki. Kendi etrafımda dönüyorum ve adım 'Provokatör Ömer' oluyor. Buna çok üzülüyorum. İnsan durduk yerde sinirlenmez. Bir insanın kafasına bir şeyler (kartopu) atarsanız normalde o da sizin kafanıza bir şey atar. Ama benim kimseye bir şey atmışlığım, vurmuşluğum filan yok. Sadece kendi etrafımda döndüm."
"SABRİ'YE BİR ABİ TAVSİYESİ"
"Ben Sabri'den bir hayli büyüğüm. Onu severim de. Ama ben 'futbolcu Sabri'yi severim. Bir abisi olarak ona tavsiyem; hep futbolcu olarak kalsın. Amigo gibi röportajlar varmesin."
"KENDİ ÜLKEMDE NASIL DAVRANACAĞIMI BANA MUSLERA ÖĞRETEMEZ"
"Muslera'nın el kol hareketleri yaparak üzerime gelmesine rağmen sanki hiçbir şey yapmamış gibi basında onun hakkında bir şey yazılmamasını da anlayamıyorum. Onun yaptığı provokatörlük olmuyor, benimki oluyor. Futbol hayatımda ilk defa bir kaleci üzerime doğru geldi. Kendi ülkemde nasıl davranacağımı bana Muslera öğretemez."

Omer'den aciklamlar

E.Cartman
02.Şubat.2012, 18:40
Herkes suçlu bi Ömer masun. Yaptıkları hala aklımızda, sana duyulan nefretin sebebi önceden yaptıkların Ömer.

sananes
02.Şubat.2012, 18:41
Muslera konusu hariç düzgün ve haklı konuşmuş Ömer. Muslera'ya gelince kar topu meselesini görmemiştir,nasıl görsün? Zaten ortada kar topu atılması gibi bir durum olmasa Galatasaray cephesi haklı olurdu.

Nedvedmania
02.Şubat.2012, 18:42
Yine süt dökmüş kedi rolleri.

IcedEarth
03.Şubat.2012, 00:09
Musleralar götürsün seni Ömer, yine masum ayakları çekmişsin, bravo..

Revolution
03.Şubat.2012, 00:32
Bu takım 4-4-2'den başka sistemde oynayamıyor. Fatih Terim'in Necati'yi almasının tek sevindiğim yanı bu. İnşallah bu maçtan gereken dersler çıkarılır. Baros 4 sene geçti hala aynı kırmızı kartları görüyorsun. Hakikatten akıl alır gibi değil. Hakeme de gelince 2 tarafa da çok saçma kararlar verdi. Ama ipin ucunu kaçırdığı bir gerçek.

Deus Dominus
03.Şubat.2012, 00:34
Ne kadar garip durum değil mi? Galatasaray 2 puan kaybettiğini düşünürken 1 puan kazandı bu hafta :) Kar İstanbul takımlarına yaramadı.

sananes
03.Şubat.2012, 00:49
http://www.youtube.com/watch?v=RB9lxcwEuI0

Elmander'e ceza kapıda diyorlar...Çok doğru olur şu videodaki hareketlere ceza vermek. Aşil tendonuna basmak nedir yahu Elmander'den beklemezdim.

IcedEarth
03.Şubat.2012, 00:55
http://www.youtube.com/watch?v=RB9lxcwEuI0 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DRB9lxcwEuI0)

Elmander'e ceza kapıda diyorlar...Çok doğru olur şu videodaki hareketlere ceza vermek. Aşil tendonuna basmak nedir yahu Elmander'den beklemezdim.

Elmander'in yaptığını savunmak gibi olmasın da Deniz'in yaptığı hareketler ne peki?

sananes
03.Şubat.2012, 00:57
Elmander'in yaptığını savunmak gibi olmasın da Deniz'in yaptığı hareketler ne peki?

Ne yapmış Deniz? Ya da sorunun muhattabı neden benim? amatör olarak da futbol oynamışsanız bilirsiniz Deniz'in yaptığının ne olduğunu, Melo'yu rahatsız etmek önünden geçmek yakınında durmak falan, cezai yaptırımı yoktur olsa dahi cezayı hakem keser. Deniz'in yaptığıyla Elmander'in sürekli sürekli gidip Deniz'in aşil tendonuna basmaya kalkmasının bağlantısı ne asıl?

Nedvedmania
03.Şubat.2012, 01:03
Zaten ikisi baya uzun süre sürekli sataşıp durdular birbirlerine. Ama sonra oyun devam ederken Elmander gidip denizin elini sıktı ve barıştılar.

Corpus
03.Şubat.2012, 01:03
Hani taraftar küfür ettiği için Ömer gidip onlara hareket çekebiliyor veya küfür edebiliyor ya ( sizin mantığınıza göre ) işte o yüzden Deniz 15 saniye öncesi Elmander' in ayağına bastığına göre Elmander' de Deniz' in ayağına basabilir. :) Kendimizle çelişmeyelim daha önce kurduğumuz mantıkları unutmadan davranalım lütfen :)

sananes
03.Şubat.2012, 01:05
Hani taraftar küfür ettiği için Ömer gidip onlara hareket çekebiliyor veya küfür edebiliyor ya ( sizin mantığınıza göre ) işte o yüzden Deniz 15 saniye öncesi Elmander' in ayağına bastığına göre Elmander' de Deniz' in ayağına basabilir. :) Kendimizle çelişmeyelim daha önce kurduğumuz mantıkları unutmadan davranalım lütfen :)

helal sana reyis :D başka sözüm yoktur. Sonuç olarak Elmander o hareketlerden ötürü ceza almayacaksa bir helal de buna karar verenlere gerekir.

IcedEarth
03.Şubat.2012, 01:06
Ne yapmış Deniz? Ya da sorunun muhattabı neden benim? amatör olarak da futbol oynamışsanız bilirsiniz Deniz'in yaptığının ne olduğunu, Melo'yu rahatsız etmek önünden geçmek yakınında durmak falan, cezai yaptırımı yoktur olsa dahi cezayı hakem keser. Deniz'in yaptığıyla Elmander'in sürekli sürekli gidip Deniz'in aşil tendonuna basmaya kalkmasının bağlantısı ne asıl?

İlk olarak Deniz Elmander'i itiyor ve ayağına basıyor, sonrasında Elmander'le itişiyorlar, sonra gidiyor Melo'ya bişeyler söylüyor, Elmander'le biraz daha itişiyorlar, sonra Elmander hafiften bi tekme gösteriyor, Deniz önce 1-2 adım üzerine yürüyüp girişirse birşey elde edemeyeceğini idrak edince yatıyor yere.. Ben burada Elmander'in yaptığını savunmuyorum, ancak Deniz'in yaptıklarını "amatör futbolcuysanız bilirsiniz" diyerek geçiştiremeyiz bence.. Kaldı ki bunlar da amatör topçu değil, ben hiçbir profesyonel maçta da Deniz'in yaptığı gibi saçma sapan hareketler yapan adam görmedim.. Cezai yaptırım filan gibi birşey de söylemedim ben zaten, futbolcunun vuruşunu engelleyecek derecede yakında durmak yasak, ki Deniz bir ara Melo'yla neredeyse omuz omuza duruyordu..

Yani tamam yine saldırın, Elmander yine ceza alsın da, biraz daha mantıklı gelin be abicim.. Bu konu altında Elmander'in yaptığı yanlışı konuşuyorsan bugün Alex'in ve Cristian'ın yaptığı yanlışı da görmezden gelmeyeceksin..

Revolution
03.Şubat.2012, 01:08
Bence de Elmander'in ceza alması yanlış olmaz.

Corpus
03.Şubat.2012, 01:09
helal sana reyis :D başka sözüm yoktur. Sonuç olarak Elmander o hareketlerden ötürü ceza almayacaksa bir helal de buna karar verenlere gerekir.

Ben sizin mantığınıza göre cevap verdim zaten :) Benim mantığıma göre hepsi ceza almalıdır. Futbol şiddet , küfür yeri değildir.

sananes
03.Şubat.2012, 01:09
İlk olarak Deniz Elmander'i itiyor ve ayağına basıyor, sonrasında Elmander'le itişiyorlar, sonra gidiyor Melo'ya bişeyler söylüyor, Elmander'le biraz daha itişiyorlar, sonra Elmander hafiften bi tekme gösteriyor, Deniz önce 1-2 adım üzerine yürüyüp girişirse birşey elde edemeyeceğini idrak edince yatıyor yere.. Ben burada Elmander'in yaptığını savunmuyorum, ancak Deniz'in yaptıklarını "amatör futbolcuysanız bilirsiniz" diyerek geçiştiremeyiz bence.. Kaldı ki bunlar da amatör topçu değil, ben hiçbir profesyonel maçta da Deniz'in yaptığı gibi saçma sapan hareketler yapan adam görmedim.. Cezai yaptırım filan gibi birşey de söylemedim ben zaten, futbolcunun vuruşunu engelleyecek derecede yakında durmak yasak, ki Deniz bir ara Melo'yla neredeyse omuz omuza duruyordu..

Yani tamam yine saldırın, Elmander yine ceza alsın da, biraz daha mantıklı gelin be abicim.. Bu konu altında Elmander'in yaptığı yanlışı konuşuyorsan bugün Alex'in ve Cristian'ın yaptığı yanlışı da görmezden gelmeyeceksin..

kim alex'in yaptıgını yada cristian'ın yaptıgı görmezden geliyor? Ya varya zaten şu videoya bu şekilde açıklama getiren adamlarla tartışmayacaksın bile, aynen aynen Deniz basmış sonra gitmiş itmiş falan eski fenerli sonuçta Alex'ten falan öğrenmiştir:)

Ayrıca Deniz'in yaptığı penaltı kullanacak oyuncuyu psikolojik olarak rahatsız etmeye çalışmaktır. Elmander'in ayağına bilinçli basmadığı net belli videoda. Sonrasında Elmander'den kurtulup asıl hedefi Melo'yu rahatsız etme konusuna dönmeye çalıştıkca Elmander uğraşıyor kendisiyle. Bu rahatsız etme de futbolda çok yaşanan normal bir olaydır.

Adam arkası kendine dönmüş duran adamın güya hafifçe Aşil tendonuna basıyor. Bişey olsa 1 seneden erken kazanamaz eski sporcu sağlığını ama 3-5 fanatik bunu Deniz'e bağlayabiliyor vallahi bravo.

Corpus
03.Şubat.2012, 01:15
Kendinize gelip insanları bir sınıfa sokmayı bırakıp sonra yorum yapmayı denerseniz daha başarılı olursunuz. Şuan aldığınız yenilgiden mi bilmiyorum ama garip bir alınma , yanlış yorumlama ve insanları küçümseme(bunlar bilmez ben bilirim) modundasınız.

Kimsenin demediği şeyleri söyleyip dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Bu güzel demek ki kendinizi savunacak fikir üretemediniz. Herşey ortada 2 taraflı itişme var ama siz bunu tek tarafa yani Elmander' e bağlıyorsunuz. Bir olayın olması için her zaman bir neden gerekir. Burada neden Deniz , olayı yapan Elmander dir. Bu yüzden ceza gerekiyorsa 2 oyuncuda ceza almalıdır. Şuan forumda çok kullanılan "tahrik" kavramı işte bu Deniz' in yaptığıdır.

IcedEarth
03.Şubat.2012, 01:17
kim alex'in yaptıgını yada cristian'ın yaptıgı görmezden geliyor? Ya varya zaten şu videoya bu şekilde açıklama getiren adamlarla tartışmayacaksın bile, aynen aynen Deniz basmış sonra gitmiş itmiş falan eski fenerli sonuçta Alex'ten falan öğrenmiştir:)

Adam arkası kendine dönmüş duran adamın güya hafifçe Aşil tendonuna basıyor. Bişey olsa 1 seneden erken kazanamaz eski sporcu sağlığını ama 3-5 fanatik bunu Deniz'e bağlayabiliyor vallahi bravo.

Bakın yine istediğiniz yere çekmişsiniz mesela.. Benim mesajımı okuduysanız Elmander'i savunmadım zaten, karşılıklı birkaç futbol dışı hareketten sonra Elmander'in arkadan yoklama yaptığını söyledim zaten.. Ve evet bu da ceza gerektiriyor, ki çatır çatır da veriyorlar yani.. Ama kalkıp da Deniz'in yaptıklarını futbol içi kabul edip Elmander'i asalım demek ne kadar objektif bir tavır, bunu tartışmak gerek..

Ayrıca Alex'ten öğrenmiştir gibi bir söylemim de olmadı, sizin maç konunuza dönerseniz Alex'le ilgili yazdığım bir şey var o da maçtan bağımsız bir durum zaten.. Öğrense öğrense Ömer'den öğrenmiştir, aşağı yukarı aynı tavır içinde ikisi de..

sananes
03.Şubat.2012, 01:21
Kendinize gelip insanları bir sınıfa sokmayı bırakıp sonra yorum yapmayı denerseniz daha başarılı olursunuz. Şuan aldığınız yenilgiden mi bilmiyorum ama garip bir alınma , yanlış yorumlama ve insanları küçümseme(bunlar bilmez ben bilirim) modundasınız.

Kimsenin demediği şeyleri söyleyip dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Bu güzel demek ki kendinizi savunacak fikir üretemediniz. Herşey ortada 2 taraflı itişme var ama siz bunu tek tarafa yani Elmander' e bağlıyorsunuz. Bir olayın olması için her zaman bir neden gerekir. Burada neden Deniz , olayı yapan Elmander dir. Bu yüzden ceza gerekiyorsa 2 oyuncuda ceza almalıdır. Şuan forumda çok kullanılan "tahrik" kavramı işte bu Deniz' in yaptığıdır.

İtişmek futbol dahilindedir ben bu yüzden tek taraflı bakıyorum. kimse itiştiği için ceza almaz ama itiştiği oyuncu arkasını dönüp gittiğinde arkasından gidip aşil tendonuna basarsa bir futbolcu bu net bir cezayı hak eder. Bakın ben Elmander'i çok severim daha önce farklı farklı yerlerde belirttim bunu ama aşil tendonu sporcular için çok kritik bir bölgedir, sırf ben tahrik oldum yaa mantığıyla gidip bir oyuncunun kariyeriyle oynayamazsınız.

Tekrar söylüyorum bence tek taraflıdır çünkü itişme bi nebze olsun futbolun içinde kabul edilebilir.Sizler itişme ile aşil tendonuna basmayı karşılıklı tahrik olarak yorumlayabiliyorsunuz bu büyük bir yanlış benim bakış açıma göre.

Corpus
03.Şubat.2012, 01:22
İtişme diye adlandırmışım pardon. 2 taraflı ayağa basmadır olay. Dikkatle izlerseniz ilk pozisyonda Deniz geri gelirken basıyor. 2. pozisyon zaten malum.

ek: 2 taraflı ayağa basma olduğu için tahrik olarak adlandırıyorum zaten.

sananes
03.Şubat.2012, 01:25
İtişme diye adlandırmışım pardon. 2 taraflı ayağa basmadır olay. Dikkatle izlerseniz ilk pozisyonda Deniz geri gelirken basıyor. 2. pozisyon zaten malum.

neyse burayı çok meşgul etmeyelim ama zaten deniz'in bastığının farkındayım ama onun yanlışlıkla olduğunun da siz farkındasınızdır neyse Deniz'i savunmuyorum bu arada ama cezai yaptırıma tabi tutulacak şeyler değil bana kalırsa onun yaptıkları, o futbolun çamur yapabilme kotasından yararlanıyor olmasa daha iyi tabi ama deniz bunun için ceza almayacaktır.

Deus Dominus
03.Şubat.2012, 01:28
Elmander'i sakın savunmayın, ikinci kez yapıyor. Birincisinde kasti değilmiş, iyi niyetmiş bilmemne Fenerbahçe maçı için 'bir şekilde' kılıf uydurup cezasını düşürtmüştüler ama bir yere kadar. Bu nedir ya? Nerden buluyorlar bu cesareti? Nedir bu çirkeflik? Nerde bu devlet?!

Corpus
03.Şubat.2012, 01:29
neyse burayı çok meşgul etmeyelim ama zaten deniz'in bastığının farkındayım ama onun yanlışlıkla olduğunun da siz farkındasınızdır neyse Deniz'i savunmuyorum bu arada ama cezai yaptırıma tabi tutulacak şeyler değil bana kalırsa onun yaptıkları, o futbolun çamur yapabilme kotasından yararlanıyor olmasa daha iyi tabi ama deniz bunun için ceza almayacaktır.

Daha öncede birbirlerinin orada olduklarının farkında oldukları için( Ne cümle oldu be :n:) Bence Deniz bilerek bastı. Boşver maç bitti zaten buralar bizim :n:

Bencede tek ceza alan Elmander olacak ama hadi hayırlısı :)