View Full Version : [24. Hafta] Samsunspor - Fenerbahçe
di canio
31.Ocak.2012, 16:49
http://img197.imageshack.us/img197/8817/1sl24samsunsporfenerbaj.jpg
barahir
31.Ocak.2012, 16:53
umarum artık seriye başlarız, başlangıcı miy maçı olsun.. Galip gelelim gerisi önemli değil
Sekopej
31.Ocak.2012, 16:57
Yine hafta içi, yine 18'de ve benim yine izleyemeyeceğim bir maç. Derbi öncesi kazanmak önemli, Gökhan yok, Emre düzeldiyse Özer yerine Emre olur, Ziegler geri döner, Gökhan yerine de Orhan.
Gökhan o kadar önde ki, Orhan normal yapması gerekeni yapsa bile iyi değil gibi geliyor gözüne insanın. Kesinlikle takımın en önemli oyuncularından ve yokluğu %100 hissedilecek.
Fearless Coward
31.Ocak.2012, 17:17
Samsun Fenerbahçe'nin belalısı olarak ilk maçta olduğu gibi yine puan alacaktır bence...Artık puan kaybetmeye tahammülleri yok Gekas'ın golleriyle 2-1 kazanırlar...
Mamadou
31.Ocak.2012, 17:20
Samsunspor'un kaybedecek bir şeyi yok. Fenerbahçe açısından zor bir maç olacak.
byariff
31.Ocak.2012, 17:23
samsunun puan alcagini dusunuyorum mesut bakkal basladigi takimlarda ilk 4-5 hafta iyi gidiyor..
Corpus
31.Ocak.2012, 18:14
İBB maçında da dediğim gibi yine aynı şekilde Fenerbahçe defansının hızlı adamlara karşı zaafı var ve Samsun bu tür oyunculara sahip. Bu yüzden Fenerbahçe defansı zor anlar yaşayabilir. Stoch etkisiz kalırsa eğer Fenerbahçe kilitlenebilir. Skor tahminim 2-1 Samsun tarafındandır.
Zekirdek
31.Ocak.2012, 18:20
Hiç birşey olmaz rahat yeneriz. Tahminen 3-1.
TR.CaPTaiN
01.Şubat.2012, 15:37
Mersin ve Manisa maçlarında olduğu gibi baskılı başlamamız lazım. Erkenden golleri bulup, oyunun kontrolünü rakibe vermeden maçı bitirmeliyiz.
Caner, Serdar, Orhan ve Gökhan kart sınırındaymış. Gökhan zaten oynamayacak ama diğer 3 oyuncumuz da kesinlikle kart görmemeli. Özellikle Serdar'ın çok dikkatli olması lazım.
BaFraLı
01.Şubat.2012, 15:39
Cihan bu maçta da deplasmanda ki yerini alıcakmısın ? :p
Çok zor maç olacaktır. Samsunspor'un durumu belli. Evinde çok basit puanlar kaybetti. Bu maçta evinde oynuyor ve rakip Fenerbahçe. Umarım kazanır Samsunspor.
Babamla maça gitmeyi düşünüyorum bende. Ama bilet falan da almadık henüz gene tükenecektir.
Bordo61Mavi
01.Şubat.2012, 15:40
Stoch bi jeneriklik daha atsaya :)
Fener maci rahat alir gibime geliyor.
Zekirdek
01.Şubat.2012, 16:17
Bu Orhan ne ara bu kadar maç oynadıda sarı kart sınırına geldi. Biraz daha dikkatli oynamalı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Şubat.2012, 16:22
Serdar Kesimal'ın sarı kart görmesi dileğiyle :p Samsunspor'un Fenerbahçe'yi ilk yarıda zorlayacağını hatta öne de geçeceğini,fakat Fenerbahçe'nin maçı 2-1 yada 3-2 kazanacağını düşünüyorum. Ankette oyumun neden Samsunspor'a gittiğini anlamadım,Fenerbahçe'ye verdiğimi hatırlıyorum :)
Nedvedmania
01.Şubat.2012, 16:24
Cihan bu maçta da deplasmanda ki yerini alıcakmısın ? :p
:D
Burda 2 kere maça gittim ikisinde de hangi tribündeysem 2-4 yendik (GS ve İBB). Bu sefer Samsun tribününe geçip Samsun'u kazandırabilirim :D Yarın maça gidip gitmemeye daha karar vermedim. Hem hava soğuk hemde ertesi gün sınavım var.
Yalnız Samsun İBB maçında ki gibi oynarsa Fener fark atar.
Cengo
02.Şubat.2012, 10:04
0-3 kazanırız.
Sekopej
02.Şubat.2012, 10:33
Şimdi kazanmak şart, bu sene şampiyon olmayı istediğim kadar hiç bir sene istememiştim. Şimdi farkı kapatma zamanı, sadece şampiyonluk da yetmez, normal sezonu da zirvede bitirmeliyiz.
Lim10
02.Şubat.2012, 12:14
Federasyon başkanının istifasının ardından ortaya çıkan bir takım gerçeklerin futbolcular üzerinde müthiş bir motivasyon etkisi yapacağını düşünüyorum.Keza Galatasaray'ın da puan kaybetmesinin pozitif bir etkisi olacaktır.İlk yarıyı önde kapatabilirsek bence rahat bir galibiyet alırız.
E.Cartman
02.Şubat.2012, 14:21
Fenerbahçe ilk yarıda öne geçemezse Samsun'da puan bırakma ihtimali yüksek. Hızlı hücumları ve Gekas'ın bitiriciliğiyle Samsun gol veya goller bulabilir.
Bence bu maç zorlanırız ama kazanmalıyız yani başka yapıcak bişey yok fırsatları tepmek saçma olur böyle maçlarda.
sananes
02.Şubat.2012, 15:44
Galatasaray ile puanı eşitleme maçı,bu fırsatı kaçırmaz fenerbahçem. Kazanırız 2-3 farkla.
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2012, 19:04
Volkan, Orhan Şam, Serdar, Yobo, Ziegler, Özer, Mehmet Topuz, Cristian, Caner, Stoch, Bienvenu
Derbiyi düşünerek Alex'i dinlendirmek doğru bir karar olmuş.
anil luque
02.Şubat.2012, 19:04
Alex de Souza yedek soyunuyor. hiç de beklediğiniz kadar kolay olmayacak bu maç bence. Samsunspor puan veya puanlar alacak.
RasAnt
02.Şubat.2012, 19:13
Saha zemini falan nasıl acaba kar yağışı varmı Samsunda 1.65 ten fenere yüklü girilirmi yani tek maç ? Zemin hava nasıl bi cevap atar mısınız
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2012, 19:15
Saha zemini falan nasıl acaba kar yağışı varmı Samsunda 1.65 ten fenere yüklü girilirmi yani tek maç ? Zemin hava nasıl bi cevap atar mısınız
http://img42.imageshack.us/img42/6066/26475923.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/42/26475923.jpg/)
MeliksahAydogan
02.Şubat.2012, 19:16
Aykut Hoca'da bir kararsızlık sezdim.Bence de Samsunspor puan veya puanlar alacak ve maç kolay olmayacak.
MeliksahAydogan
02.Şubat.2012, 19:17
Kardeşim tek maç yüklü girilmez sakın böyle bir hataya düşme ; bence Samsunspor puan veya puanlar alacak.
byariff
02.Şubat.2012, 19:18
Samsunspor 11: Ertugrul, Adem, Kemal, Kelhar, Yenal, M.Yildirim, Murat, Fink, Ugur Boral, Ekigho, Gekas.
Fenerbahce 11: Volkan, Orhan, Serdar, Yobo, Ziegler, Özer, Mehmet, Baroni, Caner, Stoch, Bienvenu
RasAnt
02.Şubat.2012, 19:18
Vay zemin çok güzel görünüyor bakalım kararsızım şuan
byariff
02.Şubat.2012, 19:19
karli zeminlerde tavsiye etmem :D bide samsunda cok asilcak yeni hoca ve dusme potasindan cikmak icin dikkatli olmak lazim
MeliksahAydogan
02.Şubat.2012, 19:20
Vay zemin çok güzel görünüyor bakalım kararsızım şuan
Zemin güzel fakat ben tavsiye etmiyorum ama diyosan yok illa Fenere yüklü gircem sen bilirsin.
Sandığımızdan kolay geçer belkide maç :)
o soğuktada tribünden maç izlemek çok zor
Legendary
02.Şubat.2012, 20:04
Bakalim Alex olmadan neler yapabilecegiz ilerde.
Gekas tehlikeli adam daha ilk ataktan belli etti adam
Goooll stoch attı dar açıdan
1-0 öndeyiz
Legendary
02.Şubat.2012, 20:09
Dar aciya ragmen cok iyi vurdu gayet iyi basladik maca.
byariff
02.Şubat.2012, 20:11
Stoch atti 0-1 guzel basladi fenerbahce
orhan şam sağ tarafta iyi şu dakikaya kadar
takım genel olarak iyi aslında ataklarda iyi organize oluyoruz
Nedvedmania
02.Şubat.2012, 20:25
Bu dakikalarda 2. gol gelirse büyük fark olur.
Corpus
02.Şubat.2012, 20:30
Fenerbahçe topun arkasına geçmeyi tercih ediyor. Kontradan bulmaları için Bienvenue' nün hava toplarını alması ve takımı atağa kaldırması lazım.
Corpus
02.Şubat.2012, 20:33
Gekas güzel aldı ve açısını arttırdı ancak kötü vurdu. Kaçan bir pozisyon Samsun adına...
goosfraba
02.Şubat.2012, 20:37
orhan biraz daha tecrübelenirse milli takımda gökhan gönül'e alternatif olabilir.
Corpus
02.Şubat.2012, 20:41
Murat Yıldırım ceza sahasında Yobo tarafından düşürüldü. Hakemden devam kararı çıktı.
Kendi yorumum : Penaltı
1 dakika sonra Samsun penaltı kazandı. Sanırım elle oynama var.
Durum 1-1 Gekas
Penaltının nedenini anlayamadım hakem sakın sarılma gibi birşey işaret etti ama ?
Alicanfmfan
02.Şubat.2012, 20:44
Gekas gollerine devam ediyor , 1-1 yapmış
goosfraba
02.Şubat.2012, 20:44
golden sonra sirtaki çalınması hoş oldu :)
byariff
02.Şubat.2012, 20:45
1-1 Gekas penaltidan atti
Legendary
02.Şubat.2012, 20:45
Elle oynama yok cekip indirdi Serdar , Gekas'i.
Nedvedmania
02.Şubat.2012, 20:47
Alex ikinci yarı oyuna girer ve Fener maçı kurtarır bence.
Corpus
02.Şubat.2012, 20:48
ep;2183894']Elle oynama yok cekip indirdi Serdar , Gekas'i.
İnternetten izlediğim için net olarak göremedim. Teşekkürler
İlk yarıda Gekas , Orhan Şam maçın oynamaya çalışan isimleriydi. Gekas hemen hemen her topa ayağını sokuyor ve çok zekice oynuyor. Yobo ve Serdar gayet iyi defans yapıyorlar. İkinci yarı Fener maçı alır gibi duruyor.
goosfraba
02.Şubat.2012, 20:55
samsunspor gekas'ı alarak iyi iş yapmış gerçekten.
gekas'ı bizim forvete koysak şu anda maç çok farklı olabilirdi.
anil luque
Şu maçta Zenke olsa çok daha farklı olabilirdi. Tabi Fener'de de Alex olsa farklı olabilirdi. Şayet Samsunspor son paslarda biraz daha başarılı olabilse , Gekas-Ekigho ikilisine en azından 1 oyuncu daha katılsa Fener savunması zor anlar yaşar.
Samsunspor Fener'in yüklendiği dakikalarda kontradan bir gol bulup kazanacak gibi bir his var içimde.
sananes
Orhan Şam bence iyi değildi Ziegler'de değil. İki tane sadece defans yapabilen bek fenerbahçe gibi bir takıma yakışmıyor. Mutlaka en azından biri hücum yeteneğine sahip olmalı.
Bunun dışında Cristian, Mehmet, Serdar'da çok kötü. Kendilerine gelmeleri gerek acilen.
Cengo
02.Şubat.2012, 21:04
Murat Yıldırım ceza sahasında Yobo tarafından düşürüldü. Hakemden devam kararı çıktı.
Kendi yorumum : Penaltı
1 dakika sonra Samsun penaltı kazandı. Sanırım elle oynama var.
Durum 1-1 Gekas
Penaltının nedenini anlayamadım hakem sakın sarılma gibi birşey işaret etti ama ?
Yobo penaltı yapmadı. İki oyuncu da aynı anda koşup çarpıştılar. Hiçbir şey yok pozisyonda..
Corpus
02.Şubat.2012, 21:09
Yobo penaltı yapmadı. İki oyuncu da aynı anda koşup çarpıştılar. Hiçbir şey yok pozisyonda..
Koşma doğrultularına, topa önce sahip olmaya ve dengelerine bakarsak "bence" penaltı
byariff
02.Şubat.2012, 21:13
ugur boral"in cikmasi lazim hazir degil. :) serdar ozkan girmeli bence.
Ralph
02.Şubat.2012, 21:22
Bu Serdar Özkan kendisini ne sanıyor yahu :]
vay arkadaş 1-1 olmuş penaltıdan atmışlar kötü olmuş
Corpus
02.Şubat.2012, 21:25
Bu Serdar Özkan kendisini ne sanıyor yahu :]
Walcott :D
Maç şu dakikalarda çok hızlandı. Gol gelebilir ama kimin tarafından o belli olmaz.
byariff
02.Şubat.2012, 21:30
Samsun 2-1 yapti Yine Gekas
Corpus
02.Şubat.2012, 21:31
Gekas mükemmel bir gol attı. Şu forvet Fener' de olsa maç 2-3 farkla Fener' deydi.
2-1
fotosuki
02.Şubat.2012, 21:31
Gekas'ı, Samsun düşerse Anadolu kulüplerinden biri kapar. 2-1
goosfraba
02.Şubat.2012, 21:32
Gekas'ı, Samsun düşerse Anadolu kulüplerinden biri kapar. 2-1
büyüklerde de rahat oynar bence.
Ralph
02.Şubat.2012, 21:33
Samsun heyecandan panikten pas yapamazken gol buldu büyük sürpriz.
goosfraba
02.Şubat.2012, 21:34
top stoch'a gelince hemen önünü kapatıyorlar.
fotosuki
02.Şubat.2012, 21:35
Adam şov yapıyor. Hattrick. 3-1
byariff
02.Şubat.2012, 21:35
3-1 oldu yine gekas
sananes
02.Şubat.2012, 21:39
takım yenik de olsa, 1 farkla önde de olsa, 3-4 farkla önde de olsa; forvet çıkar forvet girer, sağ bek çıkar sağ bek girer,kanat oyuncusu çıkar kanat oyuncusu girer, çocukluğumun efsanesisin Aykut Kocaman ama bu futbol okuyamaz halin korkaklığın hem de son zamanlardaki en kudretli fenerbahçe teknik direktörü olmana rağmen büyük hayal kırıklığı. Mutlak güç veriyor bu camia sana ama sen sadece en garanti görünen şeyleri yapmak konusunda ısrarcı oluyorsun.
Bordo61Mavi
02.Şubat.2012, 21:40
Buyukler halen gidip buyuk paralar versin gol atamiyan adamlara
fotosuki
02.Şubat.2012, 21:41
Gekas 4. golü kaçırdı. :)
açıkcası aykut hoca böyle oynatmaya devam ettiği sürece şampiyonluk falan hiç kimse heveslenmesin tökezleye tökezleye gidiyodu zaten takım
Corpus
02.Şubat.2012, 21:44
Samsunspor Teknik Direktörü' nün tepkileri çok güzel :) Adam yaşıyor. Nerde Aragones nerde Feldkamp nerde Mesut Bakkal
RasAnt
02.Şubat.2012, 21:46
Neyseki yüklü girmemiştim nasılda ruhsuz oynuorlar şunlara bakın
Legendary
02.Şubat.2012, 21:49
Her macta oldugu gibi attik ve kapanmaya calistik onu da beceremedik. Birinin cikip Aylut hocaya su takim one gecince geri cekmemesini anlatmasi gerek.
GALATAS4R4Y
02.Şubat.2012, 21:52
Biz fenerbahçe 1 puanla kalırsa iyidir dedik samsun 3 gol attı
Tebrikler Samsunspor özellikle Gekas :)
Corpus
02.Şubat.2012, 21:52
Baroni çok agresif 2. sarıyı görmesi gerekiyordu korner direğindeki pozisyonda.
Homer J.S
02.Şubat.2012, 21:53
Puan kaybı yapmamıza rağmen farkı açmamız bizim açımızdan büyük şans.
RasAnt
02.Şubat.2012, 21:53
Keşke görseydi sevinmiştim kırmızı görcek die bitti maç
berkay123456
02.Şubat.2012, 21:54
Fener büyük bir fırsatı tepti bence.Haftaya derbi oynayacaklar sanırım bide orda yaşarlarsa bi puan kaybı fark iyice açılacak.
europeanconquer
02.Şubat.2012, 21:54
Tebrikler Samsunspor.
Fearless Coward
02.Şubat.2012, 21:56
Belalı yine Fener'den puan aldı bu sefer kazandı...Şaşırtmadılar Samsun zaten büyük takımlardan puan almalarıyla yenmeleriyle tanınıyor...Gekas demeden geçemeyeceğim büyük golcü taraftar Adnan Sezgin'e çok şey borçlu...
Corpus
02.Şubat.2012, 21:58
İBB maçında da dediğim gibi yine aynı şekilde Fenerbahçe defansının hızlı adamlara karşı zaafı var ve Samsun bu tür oyunculara sahip. Bu yüzden Fenerbahçe defansı zor anlar yaşayabilir. Stoch etkisiz kalırsa eğer Fenerbahçe kilitlenebilir. Skor tahminim 2-1 Samsun tarafındandır.
Tahminim doğru çıktı ancak Gekas' ın bu kadar etkili olacağını ben bile düşünememiştim.:) Şu anki form itibariyle takım en iyi oyuncusu olan Stoch' u çok iyi marke eden , her ayağına top geldiğinde 2 kişiyle kapatan( her Fenerbahçeli oyuncu topu ayağına aldığında karşısında en az 2 Samsunlu gördü orası ayrı) Samsunspor maçın mutlak hakimi olmasa bile akıllı oynayarak , savaşarak maçı kazanmayı başardı. Fenerbahçe' nin Sow' a olan ihtiyacı bu maçta çok belli oldu. Hatta Sow' u geçtim Gekas bile oynasa herşey çok farklı olurdu. Olay sadece hücum değil tabi ki .Fenerbahçe defansında hızlı oyunculara karşı önlem alamama gibi bir hastalık var. Bunun da icabına en yakın zamanda bakmaları gerekiyor.
Galatasaray için çok yararlı oynayan Gekas maçın adamıdır. Hala 3 puan öndeyiz ve liderliğimizi koruyoruz.
byariff
02.Şubat.2012, 22:00
bizim icin cok iyi oldu 3 puan farki koruduk tebrikler samsunspor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2012, 22:02
Forvette kim olsa degisen bisey olmazdi. Bu kafayla zor mac alir FB. Favori oldugun macta one gecip yeniliyorsan soylicek bisey yok. Samsun kalecisi yere yatmadan mac bitirdi.
goosfraba
02.Şubat.2012, 22:04
bu maçta ne fenerbahçe'nin kötü oyunundan ziyade, gekas'ın muhteşem oyunu konuşulmalı bence.
harikaydı.
bugün bienvenu yerine forvetimizde gekas olsaydı, maç daha farklı olurdu.
dikkat çekeceğim nokta, TECRÜBE. sow bu sorunu halledecektir.
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2012, 22:06
Maça golle başlayarak büyük avantaj sağladık ama üst üste 2 pas yapamayarak biz bu maçtan 3 puan almak istemiyoruz dedik. Serdar geldiğinden beri ilk defa bu kadar kötü oynadı. Gekas'ı indirmesi tamamen gereksiz. İkinci golde Gekas o kadar rahat dönüyor ki şaka gibi. Maçın genelinde iyi oynayan Yobo 3. golde Gekas'ı öyle serbest bırakmış ki adam nerdeyse oturup piknik yapacak. Bu sistemde Cristian olmuyor. Cristian FM tabiriyle MC, hatta bazen AMC rahatlığında ama biz ondan rakibe yapışmasını bekliyoruz. O da bunu yapmayınca bizim orta saha yol geçen hanı. Beşiktaş maçında %100 3 puan alma zorunluluğumuz var.
anil luque
02.Şubat.2012, 22:08
Beklediğim gibi oldu. Samsun kazandı. Gekas forvet nasıl olunur herkese gösterdi. Ligdeki değme santforları cebinden çıkartır. Adam geleli 1 ay olmadı 6 gol oldu. Sezon başından beri oynayan forvetlerın (Burak dışında) en fazlası 8 yanlış hatırlamıyorsam.
GALATAS4R4Y
02.Şubat.2012, 22:12
Gekas Samsunsporu düşme hattından çekip çıkarırsa şaşırmayın :)
LadroN
02.Şubat.2012, 22:16
Ligin ne kadar çetin geçeceği tamamen anlaşılmış oldu bu maçta.Açıkçası Fenerbahçe çok parlak top oynamıyordu ve kaybetmesi çokta sürpriz olmadı benim için.Bu arada Gekas'a değinmek lazım ligde golcüyüm diye oynayan oyunculara aslında hiç birşey olmadıklarını hatırlattı.Bu ligteki her takımda oynar.
musakaan
02.Şubat.2012, 22:24
Maç öncesi babam bir hikaye anlatmıştı bana. İstanbulda üniversiteyi okurken dolmuşta arkayı Fenerleyin derlermiş. Sebebiyse Samsun'un sürekli Fenere 4 gol atmasıymış. Yine neden olmasın demişti. Güldüm geçtim. Az kalsın oluyordu ama
Legendary
02.Şubat.2012, 22:32
Gekas ceza sahasi icinde tehlikeler yaratti ama sizin abarttiginiz kadar oyle "muhtesem , harika" bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum. Attigi gollerin hepsi bizim savunmamizin hatalarindan geldi. Ilk gol kafa topuna cikarken Serdar indirdi ve penaltidan atti , ikinci pozisyonda Serdarin onunde topu aldi ve Serdar da onu dondurunce golu buldu , ucuncu golde Yobo'nun bariz pozisyon hatasini iyi degerlendirdi. 3 gol atmis olmasi onu boyle buyuk futbolcu yapmaz diye dusunuyorum. Tamam iyi ama dediginiz gibi muhtesem degil "bence".
Nedvedmania
02.Şubat.2012, 22:34
Sezon başından beri oynayan forvetlerın (Burak dışında) en fazlası 8 yanlış hatırlamıyorsam.
25 gol : Burak Yılmaz - Trabzonspor (Aç herif :D)
10 gol : Herve Tum - Gençlerbirliği
9 gol : Pierro Webo - Büyükşehir BLD.
8 gol : Johan Elmander - Galatasaray
8 gol : Isaac Promise - Manisaspor
8 gol : Alex de Souza - Fenerbahçe
8 gol : Michael Eneramo - Sivasspor
semih99999
02.Şubat.2012, 22:45
fenerbahçe gekası döndürmeyecekti !! :D
Sekopej
02.Şubat.2012, 22:46
Bu sezon hocayı ve oyuncuları eleştirmek hiç içimden gelmiyor ve eleştirilmemeleri gerektiğini de düşünüyorum zaten ama tek söyleyeceğim, bu taraftar size şartlar ne olursa olsun sonsuz destek veriyor, bu taraftar yaşananlar ne olursa olsun kulübüne daha bağlı duruma gelirsek, en azından çabaladığınızı görmek istiyor, kazanıp kazanmamaktan ziyade. Bize bunu gösterin, benim size inancım hala tam, güvenim hala tam.
Bir forvet bir takımı bu kadar etkiler mi, evet etkiliyormuş, şimdi umutla, sihirli değnek etkisi yapmasını umduğum Sow'u bekliyoruz. Beşiktaş maçında ilk 11'de çıkması lazım kesinlikle. Tebrikler Gekas.
Volkan - Gökhan - Serdar - Yobo - Ziegler - Mehmet - Emre - Selçuk - Stoch - Alex - Sow.
Böyle bir kadro ideale yakın kadrodur, bugünkü kadroya bakınca, ne kadar farklı oyuncu var, sakatlıkların da bu kadar çok olmasına bir çözüm bulmaları gerekiyor.
ParduS
02.Şubat.2012, 22:55
Gekas'a sonsuz tebrikler.
Hakemin maçtaki tek hatası,bence, Baroni'ye sarı kart yerine direk kırmızı kart göstermemesidir.
Renktaşlarım kızmasın ama Baroni,Ziegler,Mehmet ne yaptı bugün ? Şahsi fikrim Caner de iğrençti. Her deplasmanda 3 gol yemek adetimiz oldu. Bu futbol devam edecekse eğer, bu takım şampiyon olmasın.
ForsakeN
02.Şubat.2012, 22:58
Yav Cristian,Alex gibi ruhsuz oyunculardan kurtulalım artık. Attıkları goller gözümüzü boyuyor yıllardır. Önünden geçen topa müdahale etmiyorlar resmen şortları kirlenecek diye.
Corpus
02.Şubat.2012, 23:18
Yav Cristian,Alex gibi ruhsuz oyunculardan kurtulalım artık. .
Cristian neyse de Alex sizin kaptanınız yahu. Yıllardır büyüksün paşam diye el üstünde tutuluyor. 3-5 maç kötü oynadı diye ruhsuz yaptınız adamı.O da insan unutmamak gerekir.
IcedEarth
03.Şubat.2012, 00:16
Yav Cristian,Alex gibi ruhsuz oyunculardan kurtulalım artık. Attıkları goller gözümüzü boyuyor yıllardır. Önünden geçen topa müdahale etmiyorlar resmen şortları kirlenecek diye.
Alex'e ruhsuz denmesine benim bile gönlüm razı olmadı valla.. Mevcut halinin yetersiz olup olmadığı bile tartışılması güç bir konuyken bu çok ağır olmuş bence..
sananes
03.Şubat.2012, 00:25
Alex'in kişiliğini bilmem ama oyun yapısı net olarak ruhsuz diye tabir edilen tarza uygundur. Pres yapmaz yaparsa da yalancı pres yapar,2 metre yanından adam geçerken seyreder çoğunlukla vs vs. Ama çok çok yetenekli olduğu için bu özellikleri göze batmaz,göz ardı edilir. Bu sene de bariz bir şekilde formsuz. Bu yüzden ruhsuzluğu göze batıveriyor işte.
BaGa TaRKaN
03.Şubat.2012, 00:29
4-2 Olmamış Tühhh :(
Cihan'da Var Bir Hayır Ama Neyse
Nedvedmania
03.Şubat.2012, 00:33
4-2 Olmamış Tühhh :(
Cihan'da Var Bir Hayır Ama Neyse
Maça gitmedim abi. Gitseydim 4-2 olurdu ama :D
enesemin53
03.Şubat.2012, 00:38
Bu sezon hocayı ve oyuncuları eleştirmek hiç içimden gelmiyor
Vallahi benimde içim el vermiyor, herşeye rağmen oturduğu yerden gönül rahatlığıyla eleştirenler de var, neyse saygı çerçevesinde yapıldığı sürece o da bi fikir tabi problem yok.
TR.CaPTaiN
03.Şubat.2012, 00:53
Alex'in sahanın ortasında oturup nargile içme kredisi bile vardır. Alex'in yaptıklarını yazmayı düşünmek bile insanı üşendiriyor. Alex'in de formsuz olduğu dönem olabilir. Alex de insan. Ama Alex şimdiye kadar yaptıklarıyla insan olduğunu unutturdu herhalde.
byariff
03.Şubat.2012, 01:08
Kesinlikle Kirmizi Kartti.
http://s1.directupload.net/images/120202/8eag4jb7.swf
Revolution
03.Şubat.2012, 01:11
Bir de Baroni'nin var yanlış hatırlamıyorsam. Geçen yıl Barış'a olmuştu o tarz birşey adama temas olmasa bile aşırıya kaçtığı için kırmızı kart verilmişti.
sananes
03.Şubat.2012, 01:23
Kesinlikle Kirmizi Kartti.
http://s1.directupload.net/images/120202/8eag4jb7.swf
her sene 3-5 kere yapıyor bu hareketleri yakışmıyor kaptana. Hakem idare etmiş pozisyonu bence de kırmızı olmalıydı. Baroniye değinmiyorum ağız bozmak yasak:)