Log in

View Full Version : Fabio Capello İstifa Etti

vego
08.Şubat.2012, 23:27
footbaLLove @footbaLLove

Terry mevzusu nedeniyle İngiltere Futbol Federasyonu ile ters düşen Fabio Capello istifa etti!

İngiltere FA Başkanı David Bernstein, yarın TSİ 14.00'te Capello'nun istifasına dair bir basın toplantısı düzenleyecek.

Sporx

http://www.topnews.in/files/Fabio-Capello-1_1.jpg

Ralph
08.Şubat.2012, 23:36
Vaaaay helal tavrını koymuş. İşin iç yüzü nedir bilmiyorum. Yani ırkçılığın doğruluğu ne kadar doğru bilemem ama severim böyle inandığı şeylerin peşinden koşan adamları.

kalemci
08.Şubat.2012, 23:39
Harry geliyor Harry.

byariff
08.Şubat.2012, 23:40
Rednkapp ingiltereye mourinho totthennam"a :D

meddah
09.Şubat.2012, 00:23
Benitez Real'e, Capello Inter'e... Hop! Döngü tamamlandı.

Yılmaz Vural, Samet Aybaba ve Güvenç Kurtar için değişen bir şey yok, bu anafordan etkilenmediler, hâlâ boştalar.

BaGa TaRKaN
09.Şubat.2012, 00:45
Herşeyden Geyik Çıkan Konulara Bayılıyorum :D

E.Cartman
09.Şubat.2012, 00:47
Redknapp'ın ismi geçiyor TD'lik için ama Redknapp giderse Tottenham'a n'olur bilmiyorum. Gerçi Modric, Bale, Van der Vaart olduğu sürece her türlü kafaya oynar zaten Tottenham.

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2012, 01:29
Terry muhabbeti nedir?

meddah
09.Şubat.2012, 01:46
Federasyon, Terry'yi, geçici olarak milli takım kaptanlığınan almış, Capello da bunu pek hoş karşılamamıştı.

Biraz daha açayım:

Bu, ikinci kez oluyor; ilki, Bridge'in sevgilisiyle birlikte olduğu içindi. Federasyon kaptanlığı almış, Capello da bir sene sonra "bu kadar ceza yeter" diyerek iade etmişti. Bu seferki bir ırkçılık meselesi yüzünden Terry hakkında açılan davayla ilgili. İddiaya göre Terry, QPR oyuncusu Anton Ferdinand'a naç esnasında ırkçı hakaretlerde bulunmuş. Federasyon, dava sonuçlanana kadar kaptanlığı yine Terry'den aldı, Capello da kesinleşmiş bir suç olmadığını savunarak bunu doğru bulmadığını açıkladı.

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2012, 01:56
Sagol Mehmed abi aciklama icin. Federasyon bence yanlis hareket etmis. Hem hocayi hem de Terry gibi bir oyuncuyu kaybedecekler. Bunu goze alabiliyorlar demekki.

kalemci
09.Şubat.2012, 02:07
Terry'nin ırkçılık yapmakla suçlandığı şahıs Anton Ferdinand, Rio'nun ufak biladeri bu arada :)

Bordo61Mavi
09.Şubat.2012, 02:59
Bu aralar batan gemileride hep italyanlar terkediyor :D cokmu kotu espiri oldu :D

Terry'nin videosunda hersey apacik ortada. Milli takimda olmasi bile gruplasmaya yol acar.

Hugo
09.Şubat.2012, 03:57
Bu siyahi oyuncular İngiltere'de bunu hep yapıyor. Kendilerini acındırıp rakiplere ceza aldırmaya çalışıyorlar. Hep aynı adamların adları geçiyor. Hep sorunlu, vukuatlı adamlar "bana ırkçı söylemde bulundu" diyor. Federasyon da onları haklı buluyor hep.

meddah
09.Şubat.2012, 04:07
Hırsızın hiç mi suçu yok?

Bordo61Mavi
09.Şubat.2012, 06:14
Terry'nin soyledigi kabul edilecek cinsten degil.

BleedingMoon
09.Şubat.2012, 16:08
yalnız bu ferdinandlar da oldukça melez bir yapıda. zenci desen değil, yerli desen değil, beyaz desen hiç değil. neyin ırkçılığıdır bu?

http://1.bp.blogspot.com/-UZdUhWF45lc/TqsC_vlj6rI/AAAAAAAAAKs/c6rnxiawgQU/s1600/john-terry.jpg

sananes
09.Şubat.2012, 17:13
İngiltere Futbol Federasyonu'da "aklanın da gelin"ci imiş demekki:)

E.Cartman
09.Şubat.2012, 21:44
Sagol Mehmed abi aciklama icin. Federasyon bence yanlis hareket etmis. Hem hocayi hem de Terry gibi bir oyuncuyu kaybedecekler. Bunu goze alabiliyorlar demekki.

Eğer ortada gerçekten ırkçılık varsa şahsen kralını tanımam ben. Bana göre federasyon doğrusunu yapmış. Hayatta başarıdan önemli şeyler de var. Ki Terry'nin ilk vukuatıda değil bu.

Sekopej
09.Şubat.2012, 22:15
Federasyonun vereceği ceza konusunda mahkemeyi beklemesi, mahkemenin kararı Avrupa Şampiyonası'ndan sonra vereceğim demesi ilginç.

Hemen karar vermeliydiler, UEFA belki avrupa şampiyonasına almaz bu kararlarından dolayı İngiltere'yi.

eng1n
09.Şubat.2012, 22:51
Federasyonun vereceği ceza konusunda mahkemeyi beklemesi, mahkemenin kararı Avrupa Şampiyonası'ndan sonra vereceğim demesi ilginç.

Hemen karar vermeliydiler, UEFA belki avrupa şampiyonasına almaz bu kararlarından dolayı İngiltere'yi.

Kulisler de 8 yıl men cezası konuşuluyor.

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2012, 22:53
Eğer ortada gerçekten ırkçılık varsa şahsen kralını tanımam ben. Bana göre federasyon doğrusunu yapmış. Hayatta başarıdan önemli şeyler de var. Ki Terry'nin ilk vukuatıda değil bu.

Bordo61Mavi'nin dediği gibi ortada bariz bir durum olduğundan haberim yoktu yoruma yaparken.:)

Nedvedmania
09.Şubat.2012, 23:02
Terry'nin videosunun linki var mı ?

Crazycat
09.Şubat.2012, 23:30
Terry'nin videosunun linki var mı ?
Şu videoyu bulabildim ben;

http://www.guardian.co.uk/football/video/2011/oct/24/john-terry-anton-ferdinand-video

Bordo61Mavi
10.Şubat.2012, 00:17
You F****** black C***

tercumesinide ederimde, forum kuralari var :)

ThersoN
10.Şubat.2012, 00:39
Capello'nun canı gitmek istemiş demekki..

Mamadou
10.Şubat.2012, 03:52
Terry Chelsea yerine Manchester United'da oynasaydı bunların hiç birisi başına gelmezdi. Terry'nin söylediklerini tasvip etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama İngiltere'de çoğunluk Chelsea'den nefret ediyor. Takım kaptanlığına Gerrard'ın getirilmesi gündemdeymiş. Gerrard'ın geçmişte yaşadıklarının Terry'den kalır yanı yok. Olaylara karışması,baldızını hamile bırakması ve Rooney'e küfür etmesi gibi sabıkaları var. Capello'da şimdi bırakmasa Euro 2012 sonrası bırakırdı. Yerinde bir karar olmuş.

Sheriff
10.Şubat.2012, 04:34
Rio Ferdinand getirilecek diye duymuştum kaptanlığa..