Log in

View Full Version : sizce kac lig secmeliyim?

drummer_987
02.Haziran.2006, 23:52
arkadaslar bilgisayarım pentium 3 800 mghz ram:256

ben 4 lig seciyorum databaseyi kucuk seciyorum..ben cok lıg oldumu daha heycenlı olduguna inanıyorum cunku surekli baska ulkelere gıtme sansın oluyo..database kucuk tutmanın dezavantaji nedir arkadaslar?cunku genelde herkes az lig buyuk database seciyor ondan sordum..

sergenNn
03.Haziran.2006, 00:02
Büyük databasede daha fazla oyuncu oluyor.Daha fazla genç yetenek,daha iyi oyuncular çıkma şansı daha fazla.
Çok lig olduğunda heyecan olurda bence 4 lig seçip databaseyi küçük seçmektense 2 lig seçer databaseyi büyük seçerim.Ama oyunu oynayacak olan sensin tabi,karar senin.

cureshot
03.Haziran.2006, 00:02
orası öle de oyuncu database'i düşük olur. şöle olur.
hep seçilen liglerden adamlar çıkar genelde yüksek potansiyele sahip diğer ülkeler düdük gibi kalır bu da sıkıcı. büyük ligleri seç (ita+ isp+ eng) ve başka bi ligden başlayacaksan o lig. database'i de normal yap bi istersen çok yavaş olursa small yap ama dezavantajı da budur.

drummer_987
03.Haziran.2006, 00:07
arkadaslar bılg pek ıı olmadıgıdan database yi buyuk secınce cok yavas ilerliyo..az ligde secmek ıstemıyorum..surekli takım degıstırmek ıcn..databaseyi small secersem cok mu az oyuncu oluyo??

cureshot
03.Haziran.2006, 00:10
arkadaslar bılg pek ıı olmadıgıdan database yi buyuk secınce cok yavas ilerliyo..az ligde secmek ıstemıyorum..surekli takım degıstırmek ıcn..databaseyi small secersem cok mu az oyuncu oluyo??

sen de çok şey istiyosun. ne ka ekmek o ka köfte.:):):)

drummer_987
03.Haziran.2006, 00:14
ama napiim arkadas ole walla daha oyunu oynamadım oss bıtınce ıns baslıycam hemen hatta bu gunlerde

Universal
03.Haziran.2006, 00:16
ingiltere ispanya fransa almanya italya ve türkiyeyi şeç oyna database küçük yap

Maymuncuk
03.Haziran.2006, 00:18
Oynayacağın ligi seç ve Database'yi büyük yap ;)

drummer_987
03.Haziran.2006, 00:20
batuhan abi ole yapsamda databaseyi kucuk secsemde cok yavas ilerliyor..ben turkiye,italya,ispanya ve ing yapıorum

notformoney
03.Haziran.2006, 02:10
database büyük yapmana gerek yok oyunu kurarken database buyukluğu panelinin altında bi menü var ordan istediğin ülkeleri işaretlersen o ülkelerin bütün oyuncuları açılır oyun hızınıda etkilemez ben küçük data base kullaıyorum ama burdayazılan butun oyuncuları bula biliorum ordan 20 ülke falan seçtim oyun hızınıda etkilemiyor zaten

cüneyt11
03.Haziran.2006, 11:21
iki veya üç tane yeter herhalde.ama ram i yükselt 15 tane lig açarsın arkadaşım. :D:D.

senin ddr 256 mı.öledir büyük bi ihtimalle çünkü 3 ghz işlemci ile sd ram olamaz.sen en iisi 1gb ddr ram al.bak nasıl çalışıyo.

RAMBO
03.Haziran.2006, 11:49
ram çok az benim 512 olmuşken büyükte filan uzun sürüyo inşallah yazın değiştirecem makinayı

drummer_987
03.Haziran.2006, 13:47
iki veya üç tane yeter herhalde.ama ram i yükselt 15 tane lig açarsın arkadaşım. :D:D.

senin ddr 256 mı.öledir büyük bi ihtimalle çünkü 3 ghz işlemci ile sd ram olamaz.sen en iisi 1gb ddr ram al.bak nasıl çalışıyo.

abi benim bilg eski olunca ram bulmakta gucluk cektım onca 256 bulabildim:(

database büyük yapmana gerek yok oyunu kurarken database buyukluğu panelinin altında bi menü var ordan istediğin ülkeleri işaretlersen o ülkelerin bütün oyuncuları açılır oyun hızınıda etkilemez ben küçük data base kullaıyorum ama burdayazılan butun oyuncuları bula biliorum ordan 20 ülke falan seçtim oyun hızınıda etkilemiyor zaten

abi dedigini tam anlayamadım yaa..yani lig acmıyoruz oyuncumu acıyoruz sadece??

bıraz acık yazar mısın lutfen??

Burak Duran
03.Haziran.2006, 13:50
1lig database küçük. notformoney arkadaşımız yazdığı olay sadece o ligde oynayan bütün oyuncular açılıyor ama takım seçilmiyor

Del Piero_10
03.Haziran.2006, 13:59
Türkiye-İtalya-İspanya yap istersen almanya,brezilya'yıda aç.

Universal
03.Haziran.2006, 17:43
batuhan abi ole yapsamda databaseyi kucuk secsemde cok yavas ilerliyor..ben turkiye,italya,ispanya ve ing yapıorum
zaten oyunda önerilen hız 512 elindeki hızla fazla hızlı gidemessin

88yunus88
04.Haziran.2006, 16:01
bi tek oynayacağın ligi seç .data base yi normal yap.üstünede brezilya,arjantin,türkiye,fransa,hollanda,almanya, italya,ispanya,ingiltere yi eklersen senin için yeterli olur

dentaconstantin
04.Haziran.2006, 18:30
Database kesin geniş olsun oynucağın ligin yanında bence 1 tane daha lig aç fazla lig açarsan maçlar arası 2 saat bekliyosun adamı gıcık ediyor benim 1gb ram var max. 3 lig açıyorum bu oyun en çok ram istiyor bence bi 512 lik ram daha al rahat edersin

By_aBuNis
04.Haziran.2006, 20:43
yaaa bence bunun baska bır sorunu war databese buyuk olunca yavaslıyor az lıg secınce yavaslıyor anlamadım benn :S

drummer_987
06.Haziran.2006, 15:26
takım yonetmek ıcın degil,oyuncuların goruntulenmesini saglamak ıcın actıgım ligler oyunun hızını yavaslatıyor mu arkadaslar=???