View Full Version : [26. Hafta] Sivasspor - Beşiktaş
di canio
09.Şubat.2012, 01:04
http://img843.imageshack.us/img843/1521/1sl26sivassporbeikta.jpg
anil luque
09.Şubat.2012, 01:27
Sivasspor'un son dönemde müthiş bir form grafiği var. Bizim de bir o kadar düşüşümüz. Artık kaybetme lüksümüz kalmadı , futbolcular bunun bilincinde olursa galibiyet zaten gelecektir. Fenerbahçe maçının yaklaşık 65-70 dakikalık bölümünde oynadığımız oyunu oynayalım , o top illa çizgiden çıkacak , direkte patlayacak , kaleciye gidecek değil ya.
byariff
09.Şubat.2012, 01:45
148 gundur sivas evinde yenilmiyor gelenek devam eder sivas kazanir.
footballer33
09.Şubat.2012, 03:22
Çok zor bir deplasman. Sivas çıkışta, biz düşüşteyiz Anıl'ın da dediği gibi, ayrıca soğuk hava şartları ve buz gibi bir zemin üzerinde oynanacak. Bunlar etkileyecektir, fakat tabii ki bahane olamaz, olmamalı. 3 maçtır gol dahi atamadan kaybeden bir takım, muhakkak kazanmak zorunda bu maçı. Ve inanıyorum ki kazanacağız. Fernandes'in takıma dönecek olması da bizim için bir avantaja dönüşür umarım.
anil luque
09.Şubat.2012, 15:46
Almeida yine kadroda yok. Zeminin sertliğinden dolayı hava toplarına sıkça başvuracağımızı düşünürsek işimiz biraz zor. Gerçi Pektemek'i aman aman zorlayacak bir stoperi de yok Sivas'ın ama yine de sıkıntı.
C h A o S
09.Şubat.2012, 16:46
Bu maç berabere biter.Muhtemelen zemin çok iyi olmayacak.Sivas'ta yoğun kar yağışı var.Futbol adına zevkli bir maç olucağını sanmıyorum.İlk golü bulan olursa alıcağı maç gibi duruyor.
BaGa TaRKaN
09.Şubat.2012, 16:48
Bu maç berabere biter.Muhtemelen zemin çok iyi olmayacak.Sivas'ta yoğun kar yağışı var.Futbol adına zevkli bir maç olucağını sanmıyorum.İlk golü bulan olursa alıcağı maç gibi duruyor.
Zemin Büyük Takımlarda Yok Yerden Isıtmalı Sistemi Var 4 Eylül'ün O Yüzden Sıkıntı Olmaz
di canio
09.Şubat.2012, 16:51
Kar birikmez, buz tutmaz belki ama zemin çamur olacaktır. Söylendiğine göre dün akşam biraz fazla ısıtıldığı için çok yumuşakmış zemin.
C h A o S
09.Şubat.2012, 16:57
Zemin Büyük Takımlarda Yok Yerden Isıtmalı Sistemi Var 4 Eylül'ün O Yüzden Sıkıntı Olmaz
Alttan ısıtma olduğunu bilmiyordum.Öyleyse iyi tabi.Ancak maç anında yağarsa kar yine zemin bem beyaz olur.Geçen hafta Arena'da da ısıtma sistemi olmasına rağmen zemin karla kaplandı.
anil luque
09.Şubat.2012, 19:58
Derbideki kadroyla farkı Ersan ve Fernandes. Bu kadroyla galibiyet çıkarmamız gerek artık.
GeNç KaRTaL
09.Şubat.2012, 20:09
Ben maçı daha geç sanıyordum yahu.:icon_confused: Neyse fazla geç olmadan fark ettik bari.
fotosuki
09.Şubat.2012, 20:10
Saha felaket gözüküyor.
fotosuki
09.Şubat.2012, 20:44
Sivok 1-0.
GeNç KaRTaL
09.Şubat.2012, 20:49
İlk yarıda üstün taraf bizdik.Havaya ve zemine rağmen bence iyi oynuyoruz.Önemli fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik.Golün ilk yarıda gelmesi iyi oldu.İnşallah ikinci yarıda farkı artırıp galibiyet alırız.Ayrıca Fernandes'in dönüşü baya fark ettirdi.Nazar değmez inşallah Mustafa da çok iyi oynuyor.
anil luque
09.Şubat.2012, 20:49
Bariz bir şekilde iyi oynadık ilk yarı. Fernandes yetti duran topta. Ama pozisyonlardan yararlanamama hastalığımız devam ediyor.
fotosuki
09.Şubat.2012, 20:53
Fizik olarak çok iyi bir takıma sahibiz. Ortada olan topların hepsini ikili mücadelelerle alıyoruz. Biraz sakin olabilsek çok farklı girerdik devre arasına. İyi oynuyoruz, umarım geri çekilmeyiz.
Ralph
09.Şubat.2012, 20:54
Bu Digiturk web Tv yi varya bir daha sittin sene almam. Arıyorum müşteri hizmetlerini açmıyorlarda. Ah bir açsalar demeyeceğim kalmayacak. İzleyen var mı Web TV üzerinden?
byariff
09.Şubat.2012, 21:03
Bu Digiturk web Tv yi varya bir daha sittin sene almam. Arıyorum müşteri hizmetlerini açmıyorlarda. Ah bir açsalar demeyeceğim kalmayacak. İzleyen var mı Web TV üzerinden?
ben arada izliyorum 40 megabit int hattim olmasina ragmen bendede donmalar oluyor ve yayini 10 saniye geriden veriyorlar sahsen internetteki illegal yayinlar daha iyi az donuyor ve yayin gec degil :D
anil luque
09.Şubat.2012, 21:04
digiturkplay.com.tr den izleniyor artık Görkem biliyorsun değil mi ?
anil luque
09.Şubat.2012, 21:05
İkinci yarıya pozisyonla başladık yine ama Pektemek ağır davrandı.
anil luque
09.Şubat.2012, 21:24
Cenk yine yakıyordu bizi
fotosuki
09.Şubat.2012, 21:26
Sivas sıkıştırmaya başladı. Biz kontraları harcamaya devam ediyoruz. 2 gelmezse maç sonu kanser oluruz.
The.Crow
09.Şubat.2012, 21:29
Valla üst olmalı hacılar.
byariff
09.Şubat.2012, 21:44
su an 1-1 gol erman
anil luque
09.Şubat.2012, 21:45
Gel de küfür etme ya! Ekremle Ersan'ı al oyuna sen aferin hoca.
fotosuki
09.Şubat.2012, 21:45
Carva yaktın bizi be. İntihar ettin resmen.
anil luque
09.Şubat.2012, 21:46
Şimdi Mehmet Akyüz'ü alıyor oyuna. Dalga mı geçiyorsun Carva !!!!!!!!!!!!!!!
goosfraba
09.Şubat.2012, 21:47
bence carlos'un görevini kısıtlayıp, tayfur havutçu'yu daha aktif hale getirmesi lazım beşiktaş'ın.
vizyon farkı beşiktaş'ı da değiştirir.
anil luque
09.Şubat.2012, 21:48
Yemin ediyorum sinirden delireceğim.
fotosuki
09.Şubat.2012, 21:51
Adamlar top oynamadan puan alacaklar. Her maç aynı senaryo.
anil luque
09.Şubat.2012, 21:53
yok böyle olay ya vallahi yok ya ! bağıra bağıra hocanın sayesinde gitti 2 puan !
GeNç KaRTaL
09.Şubat.2012, 21:55
İkinci yarıyı seyredemedim.Çok kötü oldu bu puan kaybı.
fotosuki
09.Şubat.2012, 21:56
holosko-ekrem dağ
veli-ersan değişiklikleri saçmalığın daniskası. Sen ne korkak çıktın be Carva. 3 olacak maçı ne hale getirdin. Koskoca Beşiktaş böyle değişiklik yapacak takım mı? Yazıklar olsun o kadar koşan oyuncuların emeğine yazık oldu. Sonra da dalga geçer gibi Akyüz'ü alıyor oyuna. Ne oldu gol mü atmamız lazım Carva?
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Şubat.2012, 21:56
Ermanin golu cok guzeldi.
Son 5dk skor degisir gibi gorunuyordu. Biraz daha sure olsa Sivas kazanabilirdi maci. Riza hoca hucumcu aldikca Carlos da defans soktu oyuna, santrancin galibi Riza Hoca gibi duruyor.
C h A o S
09.Şubat.2012, 22:00
Erman 7 gol,7 asist
fotosuki
09.Şubat.2012, 22:00
Ne satrancı yahu. Baya gelin bizi yenin dedik adamlara. :)
eng1n
09.Şubat.2012, 22:47
Cenk 2 kez asisst yaptı Sivaslı oyunculara ama değerlendiremediler. Bir de maç 1-1 olduktan sonra Mehmet Nas Fernandesden topu kaptı ama hakem faul verdi bence faul yoktu hakem çok tehlikeli bir atağı kesti.
GeNç KaRTaL
09.Şubat.2012, 22:52
Carvalhal Holosko'nun yerine Ekrem'i almış.:icon_smile: Mehmet Akyüz bu kadar mı kötü futbolcu arkadaş diyeceğim ama aynı şeyi Tanju için de düşünüyordum,öyle olmadığını gördük.Carvalhal gereksiz bir ısrar içerisinde bazı futbolcularda.Ben her seferinde acayip gıcık oluyorum bu duruma,Mehmet ne düşünüyordur acaba.
footballer33
09.Şubat.2012, 23:43
Ben bugünkü değişikliklerden sonra Carvalhal'in futbol bilgisi olmadığını anladım ve artık bu görüşüm değişmeyecek. Böyle değişiklikler yapmaya hakkın yok senin hocaaaaaaaaaaa...!!! Biz Anadolu takımı değiliz, Beşiktaş'ız Beşiktaş...!!! Bu saatten sonra hocalığını bir gram dahi savunmam, tartışmam artık.! Sezon sonu da altyapının başına mı geçersin, çekip gider misin, orası senin bileceğin iş. Tayfur her halükarda başımıza geçecek zaten.
Maça gelirsek de, ayrıntı üstte yazdıklarımda gizli zaten. Hocanın korkaklığı ile gitti 2 puanımız. Bu kayıpla da artık, playoff bizim için sadece bir formaliteye döndü. Bilhassa ilk devrede kaçan goller olmaz böyle bir şey yaaaa dedirtti. Zemin ve hava şartları da etkiledi ayrıca. Futbolcular ayakta duramıyordu, kaç kere kayıp düştüklerini ben sayamadım.
Özetle, bu sezon da geride kaldı lig açısından. Geçmiş olsun.
fotosuki
10.Şubat.2012, 00:00
Fernandes, Sivok, Hilbert hariç bütün yabancıları gönderin. Başkan diye o koltukta oturan cismi bu takımdan uzaklaştırın. Toptan temizlik yapın. Beşiktaş taraftarının kupaya falan ihtiyacı yok. Beklenir gerekirse 5 sene. Ben şahsım adına sadece iyi yönetilen bir kulüp ve sahada iyi oynayan bir takım görmek istiyorum.
LadroN
10.Şubat.2012, 00:34
Sene başında Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı olmadığını düşünüyordum.Bu saatten sonra da bir mucize olması lazım şampiyon olmaları için.Beşiktaş bizim Rijkaard döneminde yaşadıklarımızı yaşıyor.Elano,Kewell,Keita,Arda vesaire derken havaya girip hiçbirşey yapamamıştık.Beşiktaş'ta Quaresma,Simao,Almedia gibilerle birşey yapamıyor.Beki Ekrem Dağ kurtarıcısı Mehmet Akyüz olan bir takımın çok iyi gitmesi mucize olurdu zaten.Beşiktaş'ın bir an önce o Portekizli menajerden kurtulması lazım.Çok feci oyuna geliyorlar.Örn:Julio Alves
bjk4ever
10.Şubat.2012, 00:55
Cok acik ve net soyluyorum. Eger Fatih Terim sezon ortasinda cift forvete donmeyip 4-3-3'te israr etseydi, Carvalhal ise sezon ortasinda bugun ilk yarida oynadigimiz 4-4-2'ye gecseydi su an biz 15 puan onde olurduk, GS 15 puan geride olurdu, bu is bu kadar basit. Ilk yari ve ikinci yari arasinda daglar kadar fark var. Rakip ayni, sahadaki 11 ayni, tek fark dizilis.
LaigLeNoiR
10.Şubat.2012, 01:09
Holosko'ya şans verilmiyor diyenler görsün. Sahada 2 adım atmaktan aciz durumda. Derhal takımla ilişkisi kesilmeli.
Fernandes'in de moralsiz olduğu çok belliydi kaleciyle karşı karşıya 2 tane net golü kaçırdı ki daha zorunu önceden yapmıştı.
Takım olarak git gide geri gidiyoruz. Bekler çöktü, ısrarla Toraman,Necip,Holosko'yu oynatıyor. Hiç gerek yok. Koy Alves'i, koy M.Akyüz'ü ne bileyim koy başka oyuncuları ama aynı saç baş yoldurtan isimleri sahaya sürme. Taraftarı da çileden çıkartıyor bu şekilde.
:D
http://img684.imageshack.us/img684/1737/adsziki.jpg
Cengo
10.Şubat.2012, 01:49
Kar mı o? :)
kalemci
10.Şubat.2012, 01:57
Önceden de dedim yine derim Carvalhal taktik, oyun okuma yönünden 15 yıllık futbol seyirciliğimde Beşiktaşın başında gördüğüm en kötü hoca. Adam mı adam o ayrı :)
GeNç KaRTaL
10.Şubat.2012, 02:02
Ben açıkcası pek hocayı eleştirmek istemiyorum.Tek takıldığım nokta bazı oyuncularda gereğinden fazla ısrar etmesi.Yoksa takımın başında yönetim diye bir şey yokken,bu kadar sakat ve yoğun maç temposuna rağmen (bir de maaş sıkıntısı varmış) bence şu ana kadar fena götürmedi takımı,kaldı ki adama uzun bir müddet emanetçi muamelesi yapıldı,hala bile yapılıyor hatta.Ayrıca play-off'lar varken şampiyonluk şansının bitmesinden bahsetmek şu an için doğru değil.Tamam fark 11 olabilir ama normal sezonun tamamlanmasına daha var ve play-off'ta puanlar yarıya bölünecek.Play-off'a 20 puan civarı geride girersek o zaman şampiyonluk şansının bittiğinden bahsetmek daha mantıklı olacaktır.
Mamadou
10.Şubat.2012, 02:46
Takım kötü sonuçlar alıyor olabilir ama Mersin maçı hariç son maçlarda iyi oynuyoruz. Carvalhal iyi hoş ama maçlarda skor avantajını yakaladıktan sonra takımı geriye yaslaması gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Golü atınca takımı geriye yaslıyor. İş işten geçtikten sonra golü yedik mi forvet oyuna sokuyor. Böyle bir anlayış olamaz. İyi oynayan takıma çomak sokmak demek. Maç sonu oyuncularda bundan dert yanmışlar. Sen büyük takımsan aldığı sonuçlardan ziyade oynadığın oyununda bir standartı olmak zorunda. Kaldı ki elimizde Mustafa Pektemek gibi bir yetenek varken bu takımın tek forvet oynaması yakışıksız kalıyor. 4-4-2'ye kıran girmiş gibi her maç 4-5-1 gibi 4-2-3-1 tek forvetli formasyonlarda ısrar etmenin anlamı yok. Carvalhal umarım diğer maçlarda biraz daha cesur davranır.
Ralph
10.Şubat.2012, 04:29
Öncelikle Digiturk Web TV'nin yaptığı yamuğu unutmayacağımı söyleyerek başlayayım. Sezon ortasında site değişimi yapıyorlar ve maç izleyemiyoruz. 20. dakikaya kadar izleyebildim maçı gerisini de seyredemedim. Tabi telefon açıp verdim veriştirdim bir ton şey söyledim. Neymiş mail atacaklarmış maduriyetimize hak veriyorlarmış. Bana özür yazısı içeren bir mail atacaksanız hiç atmayın kardeşim dedim. Her neyse maça gelelim.
Maçın başında bu maçta puan kaybederiz dedim. Çünkü ilk 20 dakika belli etti kendini. Kardan dolayı oyuncular çok zorlandı. 20. dakikadan sonrasını izleyemediğim için ne golü gördüm ne de doğru dürüst pozisyon. Onun için maç ile ilgili yorum yapamayacağım. Sadece diyeceğim şu ki yazık oluyor takıma. Her sene milyon eurolar harcanarak adamlar alınıyor, gelecek sene verim alamayarak satılıyor. Her sene her sene aynı hikaye. Eğer Demirören birazcık değer veriyorsa bırakır şu takımı. İçinde birazcık Beşiktaş'lılık varsa bırakır. Yoksa tribünlerden duyduğu her şeyi hakediyor bu adam. Yahu otur bir düşün, ne verdin sen bu takıma yıllardır? Neyse ya yormayacağım kendimi. Her maç sonrası aynı şeyler sıkıldım artık söylemekten.