PDA

View Full Version : İşte All-Star Kadroları!

vego
10.Şubat.2012, 16:37
http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/2012/allstar/2012/02/09/reserves-release/reserves-T1-526.jpg (http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/2012/allstar/2012/02/09/reserves-release/reserves-T1-526.jpg)

NBA, 2012 All Star maçının ilk beşlerini açıkladıktan sonra, şimdi de All-Star 2012'de forma giyecek olan yedekleri açıkladı.

Doğu Karması İlk Beşleri:
Derrick Rose, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, LeBron James ve Dwight Howard.

Doğu Karması Yedekleri:
Deron Williams, Joe Johnson, Luol Deng, Roy Hibbert, Chris Bosh, Paul Pierce ve Andre Iguodala.

Batı Karması İlk Beşleri:
Chris Paul, Kobe Bryant, Kevin Durant, Blake Griffin ve Andrew Bynum.

Batı Karması Yedekleri:
Steve Nash, Tony Parker, Russell Westbrook, LaMarcus Aldridge, Kevin Love, Dirk Nowitzki ve Marc Gasol.

Solobasket

E.Cartman
10.Şubat.2012, 19:08
Batı, Doğu'ya göre biraz zayıf kalmış sanki. Kağıt üstünde Doğu favori bana göre.

The.Crow
10.Şubat.2012, 19:10
Bu maçın favorisi mi olur. gırıgırına maç yapıyorlar savunma yapmıyorlar :D eğlenceli bol smaçlı maç olur umarım.

Corpus
10.Şubat.2012, 19:13
Bynum yerine Nowitzki olsaymış iyiymiş :) Carmelo yerine de daha estetik biri güzel olurmuş ama her şekilde eğlenceli :D

DenizlispoR
10.Şubat.2012, 19:21
Bynum'un ne işi var dedim bende , Love hakediyordu.

BleedingMoon
10.Şubat.2012, 19:24
nowitzki ve joe johnson hiç mi hiç hak etmiyor. hadi geçen senelerin yüzü suyu hürmetine nowitzki neyse de, josh smith'e çok ayıp olmuş. bynum'ın ilk beş çıkması da uzunların genel anlamda ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyor. gerçi ben de deandre jordan'a oy kullanmıştım. orası ayrı.

luol deng, iguodala ve nash'in seçimlerine çok sevindim. rondo?

bu arada bynum'la forvetleri kıyaslamayın beyler. pozisyon olarak bynum'ın tek rakibi marc gasol'du.

sananes
10.Şubat.2012, 19:39
batı daha zayıf duruyor ama oyunlarda yapacağımız karmalar için.Doğu'nun ilk 5inde 4 numara yok benzer stilde bir kaç oyuncu var vs vs. Gırgırına olmasa maç batı daha şanslı derdim ama gösteri maçında bu bahsettiğim durum çok göze batmayacaktır. Ben her zaman olduğu gibi yine Kobe'nin oynadığı tarafı tutacağım.

LaigLeNoiR
10.Şubat.2012, 19:47
Ah Deron Williams seni unutamayacağız...

semih99999
11.Şubat.2012, 00:40
marc gasol ile aldridge nin seçilmelerine çok sevindim emeklerinin karşılıgını aldılar :D ama josh smith e yazık olmuş nowitzski çok formsuzdu onun yerine seçilebilirdi !