View Full Version : Braga - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç
GeNç KaRTaL
12.Şubat.2012, 22:03
http://img33.imageshack.us/img33/4803/bragabjk.jpg (http://img33.imageshack.us/i/bragabjk.jpg/)
footballer33
12.Şubat.2012, 23:31
Portekiz Çetesi'nin dönüş maçı olacak. Bakalım nasıl bir futbol sergileyecekler, neler yapacaklar göreceğiz. Avrupa'da daha farklılar çünkü.
Takım olarak iyi gitmiyoruz, Braga ise çok iyi bir çıkış yakaladı. Bunu sürdürmelerine izin vermemeliyiz. Carvalhal'in rakibi tanıyor olması ve takımda çok sayıda Portekizli veya Portekiz'de oynamış futbolcunun olması avantajlarımız. Ayrıca yenilsek bile bu sezon önemli maçlarda iyi top oynuyor takım, buna da güveniyorum. Umarım bu maçta da en kötü ihtimalle gollü bir beraberlikle ayrılırız maçtan.
Başarılar Karakartal...
Alicanfmfan
12.Şubat.2012, 23:38
Başarılar Beşiktaş , inşAllah avantajlı bir skorla dönerler Portekiz'den .
Fearless Coward
12.Şubat.2012, 23:42
İşimiz zor gol atalım da 1 farklı yenilirsekte çok sorun olmaz önemli olan gol atmak...Başarılar Beşiktaş...
anil luque
13.Şubat.2012, 00:09
Son 4 maçımızda sadece 1 gol atıp 1 puan almış olabiliriz , takımda moraller iç açıcı seviyelerde olmayabilir, liderle puan farkı epey bir açılmış olabilir , oyuncularımız özgüven sorunu yaşıyor olabilir vs vs vs vs. Bu maçı kazanacağız ötesi yok.
ardaskoc
13.Şubat.2012, 00:23
Beşiktaş'ın bu deplasmanda kazanacağını sanmıyorum, İnönü'de belki...
footballer33
13.Şubat.2012, 00:41
19 kişilik futbolcu kafilesiyle Braga’ya gidecek olan Beşiktaş'ta şu isimler bulunuyor:
Cenk Gönen, Umut Kaya, Sercan Hacıoğlu, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Ricardo Quaresma, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Julio Alves, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan.
Kaynak : Bjk.com.tr
Carvalhal'in sahaya sürmesini beklediğim 11:
Cenk
Toraman Sivok Egemen Tanju (Ekrem)
Ernst Fernandes
Q7 Veli Simao
Almeida
byariff
13.Şubat.2012, 00:47
Bragada yenmek zor en kotu beraberlik aliriz umarim.
ParduS
13.Şubat.2012, 01:00
Cenk oynarsa Beşiktaş'ın "puansız" ayrılacağını düşünüyorum. Şahsi görüş tabi. Lig maratonunun sıkışıklığı vs. de eklenince alınacak beraberlik turu İnönü'ye bırakmak adına iyi bir sonuç olabilir.
anil luque
13.Şubat.2012, 01:12
Bence Carva Rüştü ile çıkacak maça.
ForsakeN
13.Şubat.2012, 01:44
Rüştü 19 kişilik kafilede yok
anil luque
13.Şubat.2012, 02:13
Rüştü 19 kişilik kafilede yok
Dikkatimden kaçmış bu. O zaman Cenk alternatifsiz olur yani. Ama ben başımıza iş açacağını düşünmüyorum Cenk'in.
footballer33
13.Şubat.2012, 02:24
Cenk oynarsa Beşiktaş'ın "puansız" ayrılacağını düşünüyorum. Şahsi görüş tabi. Lig maratonunun sıkışıklığı vs. de eklenince alınacak beraberlik turu İnönü'ye bırakmak adına iyi bir sonuç olabilir.
Birincisi, kadroda Cenk'in alternatifi yok; çünkü Rüştü kadroda yok. İkincisi de bu, puan maçı değil, eleme maçı. Yenilgiyle ayrılacağımızı düşünüyorsan ona lafım yok tabii. :) Son cümlenize de katılıyorum. Gollü beraberlik yeterlidir bence de.
GeNç KaRTaL
13.Şubat.2012, 03:00
Bu sezon büyük maçların çoğunda iyi oynadık,bu sefer de böyle olacağını umuyorum.İnşallah avantajlı bir skorla döneriz.Kötü gidişata rağmen umudum var.
Ralph
13.Şubat.2012, 03:14
Braga çok formda. Biz ise tam tersi durumdayız. Beni biraz olsun ümitlendiren tek şey avrupa kupalarındaki iyi mücadelemiz. Braga kazanır diye düşünüyorum ama tabi ki ve tabi ki gönlüm kartalımdan yana.
LaigLeNoiR
13.Şubat.2012, 03:19
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ht_bjk655479874.jpg
Q7'ye büyük ilgi!
Beşiktaş, Braga ile 14 Şubat Salı günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçı için Portekiz'e geldi.
Yaklaşık 4,5 saat süren uçak yolculuğunun ardından Porto Havalimanı'na gelen siyah-beyazlılar, daha sonra otobüsle yarım saat mesafedeki Braga kentine hareket etti.
Beşiktaşlı futbolcuları, Porto'da bir grup siyah-beyazlı taraftar ile Portekizli sporseverler karşıladı.
En büyük ilgi Quaresma'ya
Porto Havalimanı'nda en büyük ilgiyi siyah-beyazlıların Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma gördü.
Türk taraftarlar ve Portekizliler, Quaresma ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Bu arada Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Julio Alves'i de ailesi karşıladı.
Bebe, takımı karşıladı
Beşiktaş'ta sezon başında yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Portekizli futbolcu Bebe de takımı Porto Havalimanı'nda bekleyenler arasındaydı.
Tedavisini Portekiz'de sürdüren Bebe, takım arkadaşlarıyla havalimanında hasret giderdi.
garydelgadov
13.Şubat.2012, 03:37
"Minimum Portekizli maksimum futbol" felsefemiz işlerse,işler güzel işler.
Ralph
13.Şubat.2012, 03:39
O lig maçında kendini zorla attıran Quaresma bakın bu maçta nasıl istekli oynayacak. Vitrin yaptıracak kendini gitmek için. Sevimsiz herif. Umarım adam gibi oynarda kayda değer bir şeyler yapıp gider takımdan.
fotosuki
13.Şubat.2012, 04:14
Bebe'ye bak takımı karşılıyor. :D
Ralph
13.Şubat.2012, 04:42
Adam ayıp olmasın demiştir. Bir şey yapamadık bari takımı karşılamaya gidelim.
Bordo61Mavi
13.Şubat.2012, 07:15
Besiktas istedigi sonucu alacaktir. Turu inonuye birakiriz ama avantajli sekilde.
Bujsas
13.Şubat.2012, 22:00
Burada kazanmamızı isteyenleri görmek güzel.Galatasaray'ın taraftar forumuna girdim görende bizi rakip ülkenin takımı sanar yazıktır...
fotosuki
14.Şubat.2012, 00:31
Geçen sene olduğu gibi 3-4 tane yer dönersek. Mevcut durumdan dolayı büyük bir çöküş başlar kulüpte diye düşünüyorum.
fotosuki
14.Şubat.2012, 17:34
BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU
Siyah-beyazlı ekip, zorlu Braga deplasmanındaki maça,Cenk, İbrahim, Sivok, Egemen, Tanju, Ernst, Necip, Veli, Fernandes, Simao, Quaresma ilk 11'i ile çıkacak.
Forvetsiz çıkıyoruz. Q7 forvet oynayacak heralde.
besiktas1903
14.Şubat.2012, 17:50
Değişik bir 11 merak ediyorum oyunu
LaigLeNoiR
14.Şubat.2012, 17:57
Forvetsiz 11 ve 7 tane defansif oyuncu. İlginç bir kadro.
anil luque
14.Şubat.2012, 18:08
Beraberliğe yatacak büyük ihtimal hoca. Ya da kontralarla Quaresma'yı koşturacak bol bol. Aslında bir bakımda iyi bu kadro. İki kanadımız da defansa yardıma gelecek oyuncular. Simao geçen seneki kadar olmasa da Quaresma'dan çok daha fazla yardımcı bir oyuncu tabi.
bjk4ever
14.Şubat.2012, 18:30
Sacmalik. Hoca 4-4-2'ye donmesi gerekirken 4-3-3'ten 4-6-0'a donuyor, inanilir gibi degil. Ne olacagi belli, mac boyunca maksimum 1 veya 2 pozisyona gireriz. Rakip surekli hucum eder, maci berabere goturuyoruz derken son yarim saatte gol yeriz, sonra degisiklikler falan derken mac biter, 1-0 yenilip geri doneriz.
C h A o S
14.Şubat.2012, 18:52
Beşiktaş bu kadroyla gol atarsa büyük başarı.Almeida veya Pektemek sakat değilse ilk 11'de olmaması çok eleştirilir.Hele iyi bir sonuç çıkmazsa.
Ralph
14.Şubat.2012, 18:53
Skorun üzerine yatılır da forvetsiz de çıkılmaz be arkadaş. Nedir bu böyle...
besiktas1903
14.Şubat.2012, 19:28
Almeida sakatmis kadrodan cikartildi
Nocna Mora
14.Şubat.2012, 19:32
Bence iyi bir kadro. Trabzon maçında izlemiştim sene başında cok pas yapan ve ara paslarla atak yapan bir takımdı Braga. Orta saha da bu acıdan kalabalık olmak iyi olacaktır. Pas kanallarına sızıp hızlı hücumlarla gol bulabiliriz diye düşünüyorum..
Fearless Coward
14.Şubat.2012, 19:35
Bence iyi bir kadro. Trabzon maçında izlemiştim sene başında cok pas yapan ve ara paslarla atak yapan bir takımdı Braga. Orta saha da bu acıdan kalabalık olmak iyi olacaktır. Pas kanallarına sızıp hızlı hücumlarla gol bulabiliriz diye düşünüyorum..
O bahsettiğin takım Benfica olmasın :D hazırlık maçıysa tabi bilemicem :D Q7 forvette iş yapabilir aslında kadro iyi bence de...Zaten 0-0'a yatmayacaktır Carva çünkü bu skor Beşiktaş için avantaj olmaz...1-1 İyi skor olur evinde 0-0'a yatabilirsin veya 1-0 yapıp yatabilirsin...
berkay123456
14.Şubat.2012, 19:46
Kadroda forvet yok.Ben anlamam Beşiktaş falan ama, eğer turu geçmek istiyorlarsa deplasmanda gol atmaları lazım :)
Ralph
14.Şubat.2012, 19:48
Açıkçası hiç inanmıyorum Quaresma'nın forvette bir şey yapabileceğine. Bir kez daha denemişti Carvalhal bunu ve hiç bir şey yapamamıştı Quaresma. Umarım beni utandırırda havalandırır fileleri.
Ralph
14.Şubat.2012, 19:59
Ooooff! Evdeki uydu alıcısı Star TV'yi açmıyor. D Shop çıkıyor onun yerine. Ayarlamalarıda yapmayı bilmiyorum. İnternetten nereden izleyebilirim bu maçı?
GeNç KaRTaL
14.Şubat.2012, 20:03
Ooooff! Evdeki uydu alıcısı Star TV'yi açmıyor. D Shop çıkıyor onun yerine. Ayarlamalarıda yapmayı bilmiyorum. İnternetten nereden izleyebilirim bu maçı?
Digitürk Webtv'den rahatça seyredebilirsin.Bizim evde televizyon yok,ben hep oradan seyrettim Avrupa maçlarımızı.
Ralph
14.Şubat.2012, 20:04
Aaaa doğru nasıl aklıma gelmedi bu sağolasın Şemsi.
Deus Dominus
14.Şubat.2012, 20:12
Gönlümüz bugün Beşiktaş, perşembe günüde Trabzonspor'dan yana tabii ki ama mevcut duruma baktığımda çok zor işi Beşiktaş'ın. Beraberlik çok iyi sonuç olur, hele gollü beraberlik süper.
Bujsas
14.Şubat.2012, 20:24
e skora yatsan ne olacak burda gelir 4 atar giderler kyivden kötü takım değil sonuçta
berkay123456
14.Şubat.2012, 20:32
Geçen seneyle şimdi ki Beşiktaş arasında dünya fark var.Ayrıca Carvalhal Braga'yı tanıyor.Beşiktaş'ta da Portekizli oyuncular var baya.Avantaj mıdır bu bilmiyorum ama eğer Beşiktaş son 4 maçında bu derece düşüş yaşamasaydı herkes bu maçı alacağını düşünürdü.Ne kadar düşüş olsa da Beşiktaş Avrupa'da iyi oynuyor.Kolay gol yemiyor.Nitekim Braga'da o kadar golcü bir takım değil.Golsüz beraberlik veya 1-0 1-1 anca çıkar diye düşünüyorum.Umarım Beşiktaş kazanır.
fotosuki
14.Şubat.2012, 21:09
Portekizli oyuncular milli takım aşkıyla asılırlar umarım maça. Duran toptan bir tane gol bulsak tadından yenmez.
Ralph
14.Şubat.2012, 21:13
Portekizli oyuncular milli takım aşkıyla asılırlar umarım maça. Duran toptan bir tane gol bulsak tadından yenmez.
Berabere kalalım da ona bile razıyım deplasmanda. Özel olarak güzel goller istemek çok lüks geliyor şu formsuz günlerde bana.
b7baris
14.Şubat.2012, 21:54
Açık ara hayatımda gördüğüm en çirkin stad.
Bordo61Mavi
14.Şubat.2012, 21:56
Bu Mossoro'nun pesinden Trabzonspor cok kosmustu :)
Bordo61Mavi
14.Şubat.2012, 22:00
Iste budur :)
fotosuki
Kırmızı gördü ya la.
berkay123456
Barbosa çok çakal adam :D
EndoplazmiK RetikuluM
14.Şubat.2012, 22:06
Umarım kırmızı kart Beşiktaş'ı rehavete sürüklemez. Aynı kontrollü pas oyununa 2. yarıya kadar devam edilmeli ve daha sonra adam gibi bir forvet sokmak lazım oyuna. Q7 çok bencil oynuyor. Bir aksilik çıkmaz ve Beşiktaş Türkiye'ye galibiyetle döner umarım.
EndoplazmiK RetikuluM
14.Şubat.2012, 22:07
Adamsın SİVOK !! 200 geldi Beşikltaş'a :D
fotosuki
Duran top be. Budur.
Bordo61Mavi
SIVOKKKK 1-0
Fearless Coward
Helal olsun Beşiktaş işte bu ! Sivok !
Bordo61Mavi
14.Şubat.2012, 22:10
Bu hakemde herseye sari kart cikartiyor masAllah. Bi kirmizi daha bekliyorum macta
byariff
14.Şubat.2012, 22:11
Helal olsun sivok 0-1 rahat rahat yeneriz artik braga 10 kisi cunki.
byariff
14.Şubat.2012, 22:15
Yalniz Simaonun adini hic duymadim bu yil inanilmaz kotu bence simao cikip pektemek girmeli.
fotosuki
14.Şubat.2012, 22:17
Hakem eyyamcılık yapmaz umarım. Sarı kartlı oyuncular daha dikkatli olmalı. 60 civarı bir forvet aldık mı tamamdır.
Ralph
14.Şubat.2012, 22:21
Yani bir takım için bu kadar iyi bir maç olamaz. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Bu maçı burada bitirmemiz gerekiyor. Tam Pektemeğin maçı bu maç. Simao'nun bittiğini bir kez daha gördüm. Neredeyse yok oyunda. İki takımda 10 kişi gibi bir şey. Carva'nın devre arasında bence çok şey yapması gerekiyor. Bu maç böyle biterse bizim için (şu anki duruma göre) hayal kırıklığı olur. 2-0, 3-0 gibi bir skor bekliyorum. Haydi çocuklar...
kalemci
14.Şubat.2012, 22:22
Takımı yine geriye yasladı bu adam eğer ikinci yarıda geriye yaslarsa sıkıntılar başlar.
mustangshelby
14.Şubat.2012, 22:23
bu takımın duran top dışında gol atacağına inanmıyorum inanmak istiyorum :)
Bizim takımın yani...
fotosuki
14.Şubat.2012, 22:23
Hoca takımı baltalamazsa burada bitiririz işi.
anil luque
14.Şubat.2012, 22:26
Kapıyı araladık sayılır haydi Kartalım.
Bordo61Mavi
14.Şubat.2012, 22:46
Ohh be :D bu is bitmistir
Fearless Coward
14.Şubat.2012, 22:46
Simaoooooooooo Sabrosaaaaaaaaaaaaaaaa 2-0 heyt be !
fotosuki
14.Şubat.2012, 22:47
Zorla attırdınız Simao'ya. :D
europeanconquer
14.Şubat.2012, 22:54
Bence yerinde bir değişiklik oldu.Quaresma çok etkisizdi bu maç.Almeida'dan gol bekliyorum.
byariff
14.Şubat.2012, 23:15
ins 0-2 biter alt vermistim :D
byariff
14.Şubat.2012, 23:22
ve 0-2 bitti alt dedim geldi :D tebrikler besiktasim ceyrek final hayirli olsun
anil luque
Futbol mucizesi olmazsa ikinci turdayız.
Bordo61Mavi
Uzun sacli cakal penaltimi bekliyordu orda? yoksa banami oyle geldi
anil luque
14.Şubat.2012, 23:23
ve 0-2 bitti alt dedim geldi :D tebrikler besiktasim ceyrek final hayirli olsun
2. tur Arif. dur hele o günler de gelecek inşallah :D
europeanconquer
Tebrikler Beşiktaş :) Gerçekten kırmızı kartın gelmesi çok büyük avantaj sağladı.Beşiktaş avantajı çok iyi kullandı.İnönü'de de taraftarın desteğiyle turlarlar.
fotosuki
Ah Necip açmasan ayağından yapıyorduk üçü. Barbosa sağolsun işimizi çok kolaylaştırdı. Tebrikler Beşiktaşım.
Ralph
14.Şubat.2012, 23:26
Çok ilginç bir maç oldu. Braga resmen kaybetmeye çıkmış gibiydi. Sanki onlar formsuz, biz haftalardır yeniyorduk. Elbette bunda kırmızı kartın etkisi de var ama kırmızı kart çıkan dakikaya kadar da ben aynısını gözlemledim.
Şunu anladım ki Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi, en mücadeleci orta sahasına sahip. Zaten oda olmasa ne kanat var ne kanat back leri var. Daha fazla atabilirdik aslında. Ben ikinci yarıya Pektemek ya da Almeida ile başlamasını bekliyordum Carva'nın ama aynı 11'i tercih etti. Sanırım oyun iyi gidiyordu ondan.
Sonuç olarak deplasmanda 2-0 gibi net ve harika bir skor aldık. Bu yoğun lig maratonunun yanında bir de bu maçta sergiledikleri performans için takımıma teşekkür ediyorum. İnönü'de de aynı oyunu sergileriz umarım.
Bir de ek olarak Tanju'yu bugün daha iyi buldum. Keşke her maç daha iyiye gitse de hiç değilse bir back imiz olsa.
GeNç KaRTaL
14.Şubat.2012, 23:31
Carvalhal bir kumar denedi,uzun bir süre sonra olaylar lehimize gelişti ve çok önemli bir galibiyet aldık.Yalnız Carvalhal hala bazı oyuncularda gereksiz bir şekilde ısrar etmeye devam ediyor.Almeida yerine Pektemek girse daha iyi olurdu.Pektemek daha komple bir oyuncu,kaldı ki sonradan girdiğinde ne kadar etkili olduğu da belli.Son 2 dakikada girdi,30 dakika oynayan Almeida'dan daha etkili oldu vallahi.10 kişi yakalamışken daha farklı bir sonuç elde edebilirdik.Neyse buna da şükür.Çok avantajlı bir skor elde ettik.Umarım rövanşta bir sürpriz yaşamayız.
barahir
14.Şubat.2012, 23:32
Valla tebrik ediyorum, Şartlar ne olursa olsun çok iyi oynadı beşiktaş..
Nocna Mora
14.Şubat.2012, 23:37
Ben beğenmedim Beşiktaş'ı hücumda. Tamam işin savunma yanı çok iyiydi de rakip 10 kişi kaldıktan sonra da gerek varmıydı bu kadar savunma yapmaya ? Hadi tamam yaptın diyelim. ya 2-0'dan sonra ? Bu kadar geride oynanmaz bir oyun arkadaş ya. Git ilerde oyna oyununu. Hiç mi televizyon izlemiyorsun. Aç bi bak Barça'ya ne bileyim iyi oynayan takımlara. Hepsi ilerde oynuyor. Maç boyu yaslandı Beşiktaş sacmasapan bi şekilde. 10 kişi olan taraf Beşiktaş gibi gözüktü defalarca. Çok kötüydü bu acıdan. Pektemek'le dalga geçti adeta 90'da sokarak. Koy o adamı 2. golden sonra Veli'nin, Necip'in yerine takır takır gelsin diğer goller. Çok zor değil. Hücum yaparsan savunma yaparlar bu kadar basit. Beşiktaş çok daha farklı bir skorla ayrılabilirdi Portekiz'den. İşleri çok zor olacak İstanbul'da...
GeNç KaRTaL
14.Şubat.2012, 23:41
Bir de ek olarak Tanju'yu bugün daha iyi buldum. Keşke her maç daha iyiye gitse de hiç değilse bir back imiz olsa.
Tanju'yu ben de beğendim.Maç içerisinde İsmail sakatlıktan dönse bile Tanju oynasın diye düşünüyordum ki,maşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor,sakatlandı sanırım.İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.Hocanın gereksiz Ekrem ısrarından dolayı geç gösterebildi kendisini.
Ondan başka Fernandes tek kelimeyle harikaydı.Bu adamı 2 milyon Avro'ya almamız gerçekten inanılmaz.Bu yüzden Serdal başkana ne kadar dua etsek azdır.Diğer oyuncularımız da ellerinden geleni yaptılar.Savunma çok iyiydi.Hiç pozisyon vermediler.Gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkürler.Güzel bir galibiyet sevinci yaşattılar bize.
He bir de Pektemek'ten sonra takımdaki en iyi bitirici vuruşa sahip olan Simao'nun o topla buluşması bizim için gerçekten büyük şanstı.Geçmiş maçlarda hep net pozisyonları bitiriciliği düşük olan oyuncularımız yakalıyordu.Bu yüzden çok kaçırıyorduk.Simao'nun zaten pek numarası kalmadı artık.Bari bu tarz sürpriz gollerle katkı sağlasın gidene kadar.
LaigLeNoiR
14.Şubat.2012, 23:48
Orta sahamiz cok iyi mucadele etti. Son haftalarda hic begenmedigim Necip ve Ernst bugun nerdeyse hic bir adami gecirmedi. Bunun yani sira Necip takimi hucuma cikarmakta da etkili oldu. Toraman bile bugun sag bekte gayet iyiydi.
Braga da kac mactir sahasinda yenilmiyormus iyi oldu bu.
Quaresma da acil diyete sokulmali. İnanilmaz gobegi ve kalcasi var. Onlari eritmeli,dogru suzgun kosamiyor bile.
Fernandese soyleyecek laf yok 2 golude zorla attirdi.
Tebrikler Kartalim rovanstada 2 tane atar bu turu geceriz insallah.
Bujsas
15.Şubat.2012, 00:19
carvalhin amacı saten oynamak değil daha çok oynatmamaktı istediğini aldı skoruda aldı
anil luque
15.Şubat.2012, 00:23
Ben beğenmedim Beşiktaş'ı hücumda. Tamam işin savunma yanı çok iyiydi de rakip 10 kişi kaldıktan sonra da gerek varmıydı bu kadar savunma yapmaya ? Hadi tamam yaptın diyelim. ya 2-0'dan sonra ? Bu kadar geride oynanmaz bir oyun arkadaş ya. Git ilerde oyna oyununu. Hiç mi televizyon izlemiyorsun. Aç bi bak Barça'ya ne bileyim iyi oynayan takımlara. Hepsi ilerde oynuyor. Maç boyu yaslandı Beşiktaş sacmasapan bi şekilde. 10 kişi olan taraf Beşiktaş gibi gözüktü defalarca. Çok kötüydü bu acıdan. Pektemek'le dalga geçti adeta 90'da sokarak. Koy o adamı 2. golden sonra Veli'nin, Necip'in yerine takır takır gelsin diğer goller. Çok zor değil. Hücum yaparsan savunma yaparlar bu kadar basit. Beşiktaş çok daha farklı bir skorla ayrılabilirdi Portekiz'den. İşleri çok zor olacak İstanbul'da...
Dediğin şeylerin çoğuna katılıyorum da Taylan , deplasmanda 2-0 kazanılan bir maçın rövanşı içerde niye çok zor olsun ?
Fearless Coward
15.Şubat.2012, 00:27
Kontra ve duran top galibiyeti getirdi...Carvalhal'ın kadro eleştiriliyordu ama iş yaptı :) tabi rakibin 10 kişi kalması da bir avantajdı...
LaigLeNoiR
15.Şubat.2012, 00:37
İş yaptı ama Fernandes'in sayesinde. Bu kadar etkili olamasa maçta gol olacağını sanmıyorum.
Defansa geliyor top alıyor ileride servis yapıyor. Herşeyi yaptı yani. Tabi çalışkan Necip ve Ernst'de onun sadece ileriyi düşünmesini sağladılar.
footballer33
15.Şubat.2012, 00:53
Maçın başından sonuna kadar ne yaptığını bilen, çok akıllı oynayan bir Beşiktaş vardı sahada. Sanki o 4 maçtır puan kaybeden, yokları oynayan Beşiktaş gitmiş, bambaşka bir Beşiktaş gelmiş geriye. Özellikle defansta kusursuza yakındık.
İşi ilk maçta bitirdik gibi artık. :) Açık söylemek gerekirse gollü beraberliğe razıydım maçtan önce. Hele bir de sahada forvetsiz yer alan Beşiktaş'ı görünce, eyvah dedim. :) Ama neyse ki, gol bile yemeden tamamladık 90 dakikayı. Sabahtan akşama kadar zonkluyan başımın ağrısını unutturdunuz bugün. Tebrikler Beşiktaş'ım.
Bujsas
15.Şubat.2012, 00:56
Maçın başından sonuna kadar ne yaptığını bilen, çok akıllı oynayan bir Beşiktaş vardı sahada. Sanki o 4 maçtır puan kaybeden, yokları oynayan Beşiktaş gitmiş, bambaşka bir Beşiktaş gelmiş geriye. Özellikle defansta kusursuza yakındık.
İşi ilk maçta bitirdik gibi artık. :) Açık söylemek gerekirse gollü beraberliğe razıydım maçtan önce. Hele bir de sahada forvetsiz yer alan Beşiktaş'ı görünce, eyvah dedim. :) Ama neyse ki, gol bile yemeden tamamladık 90 dakikayı. Sabahtan akşama kadar zonkluyan başımın ağrısını unutturdunuz bugün. Tebrikler Beşiktaş'ım.
aynen nedense benim başımda fena ağırıyodu o şekilde gollere sevinerken daha fena bastırdı ama değdi :D
Alicanfmfan
15.Şubat.2012, 01:01
Tebrikler temsilcimize...
Nocna Mora
15.Şubat.2012, 01:53
Dediğin şeylerin çoğuna katılıyorum da Taylan , deplasmanda 2-0 kazanılan bir maçın rövanşı içerde niye çok zor olsun ?
Eğer bu oyun mantalitesi ile oynarsa İstanbul'da Beşiktaş, Braga deli gibi saldıracağı için farklı bir mağlubiyet alabilir. Braga'nın saldıracagını bildiğinden savunma oynamasından korkuyorum Carvalhal'ın aynı bu mactaki gibi. Sonucları cok daha kötü olabilir. O yüzden kontrollü fakat oyunu rakip yarı alanda oynayan bir Beşiktaş olmalı rövanşta.
bjk4ever
15.Şubat.2012, 12:00
Ise bitmis golzyle bakmak pek dogru degil. Rovansta adamlar ilk 15-20 dakika gol atarsa gorurum ben o rahatligi o zaman.
ForsakeN
15.Şubat.2012, 13:46
Gururlandım, helal olsun Beşiktaşımıza :)
LaigLeNoiR
15.Şubat.2012, 13:59
Rehavete kapilan yok zaten takimda.
Carvalhal direkt mactan sonra aciklamalariyla bunu hissettirmistir takima.
EndoplazmiK RetikuluM
15.Şubat.2012, 19:26
Açıkçası sana katılmıyorum abi. Zaten Carvalhal'ın atmak için değil yememek için takımı sürdüğü belli. 1-0'dan sonra bence doğru olanı yaptı Beşiktaş. Top sendeyse, onlar gol atamaz.
Ama 2. maçta bu mentalite ile oynarsa temsilcimiz işimiz kolay olmaz.
Tebrikler Beşiktaş.
eXcitinG
16.Şubat.2012, 00:44
DepLasmanda kazanıLan 2-0 Lık avantaj önemLi. İnönü de ki maçta onLarın bizim üstümüze baskı kurmaLarına izin vermeden, seyirciyi de arkamıza araLarak oyunumuzu Braga yarı sahasında oynamaLıyız. İLk 30 dakika goL yemezsek, ikinci maçta da Braga yı yenerek eLeriz diye düşünüyorum.
byariff
17.Şubat.2012, 02:57
besiktas , bragayi elerse rakip atletico madrid olcak buyuk ihtimal insallah oyle olur tribundeki yerimi alirim (H)