View Full Version : Trabzonspor - PSV UEFA Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç
GeNç KaRTaL
12.Şubat.2012, 22:08
http://img201.imageshack.us/img201/1613/tspsv.jpg (http://img201.imageshack.us/i/tspsv.jpg/)
Alicanfmfan
12.Şubat.2012, 23:39
Gol yemeden kazanmalı Trabzon , öncelikle hedefi gol yememek olmalı.
Başarılar temsilcimize.
Deus Dominus
13.Şubat.2012, 00:17
Bende Inter maçları gibi bir performans bekliyorum Trabzonspor'dan. Savunmada açık verirse affetmez PSV. Çok sıkı bir karşılaşma olacak, Burak'ın gecesi olabilir.
ardaskoc
13.Şubat.2012, 00:21
Trabzonspor'un ilk hedefi gol yememek olacaktır ve dolayısıyla kapanacaktır. Kontraya çıkmak istediklerinde de ileriye çok adamla çıkamazlar bence. Beraberlik olacak diye düşünüyorum.
berkay123456
13.Şubat.2012, 00:51
Psv savunmasını büyütmeyin.Trabzon muhakkak gol bulacaktır.Hollanda ekiplerinin savunmaları sıkıntılı oluyor zaten.Burak ligde gösterdiği performansı bir türlü gösteremedi Avrupa'da.Eğer gösterirse iş belkide ilk ayakta biter.Trabzonun turu geçeceğini düşünüyorum ben.
anil luque
13.Şubat.2012, 00:59
Hollanda ekolü açık sonuçta açık futbolu tercih edebilir PSV. Eğer öyle olursa Burak'ın ve tabiatıyla Trabzonspor'un ekmeğine yağ sürerler. İnşallah da böyle olur ve özellikle gol yemeden kazanır Trabzon
footballer33
13.Şubat.2012, 01:02
Trabzonspor, ilk maçta gol yemezse ve kazanırsa geçer turu. Aksi sonuçlarda PSV tura daha yakın taraf tecrübesiyle.
Başarılar Trabzonspor.
Fearless Coward
13.Şubat.2012, 02:01
Şenol Hoca'ya çok güveniyorum ben...Bu maç kontrollü oynayacaktır ve Trabzonspor gol yemeyecektir 0-0 bitse bile avantajlı bir skor elde ederiz deplasmanda golü zaten bulabiliriz PSV savunması çokta iyi değil...Burak atmaz ama başkaları atar turu geçeriz bu maçı 1-0 alırız diye tahmin ediyorum...
Nocna Mora
13.Şubat.2012, 02:15
Trabzonspor Avrupa'da çok farklı oynuyor. Pas yapan, akıllı oynayan takım oluyor bir anda. Galibiyeti alacaktır takımımız.
Bordo61Mavi
13.Şubat.2012, 07:12
Bu maci alacagiz Allahin izniyle ama tur icin yeterli bi sonuc cikarmi bilmiyorum.
Gol yemesek tur bizimdir, Hollandada(rovans maci) garanti 1 golumuz var cunki :)
Bujsas
13.Şubat.2012, 22:02
Türk takımları açısından zor ama burada gol yemezsek Hollanda'da gol veya gollerle turu geçeriz inşAllah.
Başarılar Trabzonspor
byariff
13.Şubat.2012, 22:15
Trabzon evinde dagitir psv"yi isini deplasmana birakmaz.
Chinatown
14.Şubat.2012, 09:40
Psv iyi takım. biz biraz toparlansakta (Zokora yine olmayacakmış, Glowacki de şüpheli) tecrübesiz bir kadroyla sahaya çıkacağız. gol yemeden bitirelim de 0-0 bile çok iyi skor bence. ben Psv'yi gruplardaki Lille'e benzetiyorum. onlara karşı iyi kapanmıştık yine yapabiliriz. hatta deplasmandaki Cska maçı dışında tüm maçlarda iyi kapanmıştık. öte yandan Psv'nin defansı ne Lille ne de Cska kadar iyi. umarım güzel bir gece olur.
bir de bu turun ülke ve takım puanına etkisi çok fazlaymış. o yüzden iki takımımız da turu geçerse şahhane olur.
garydelgadov
14.Şubat.2012, 11:55
Aslında Psv,Trabzonspor'un tek hücum taktiği olan "at arkaya koşsun Burak" sisteminini yedirebileceğiniz takımlardan biri.Yalnız şöyle bir durum da var,Psv tecrübeli takım.Bu gerçeği farkındalar onlar da ve kontrollü oynayacaklardır.Umarım Trabzon kazanır.
bjk4ever
14.Şubat.2012, 18:37
PSV'yi cok hafife aliyor bazi arkadaslar. PSV oldukca iyi bir takim, belki kadrosunda eskisi gibi bir Robben, Park, van Nistelrooy yok, ama futbolu bizim takimlarimizdan daha iyi bilen ve temel kurallari daha iyi uygulayan bir takim. Labyad'in bu baglamda sakatligi oldukca onemli, ancak Wijnaldum da oldukca yetenekli ve iyi bir oyuncu.
Trabzon'un maalesef Burak'i savunma arkasina kacirmak disinda bir hucum silagi yok, PSV de buna gereken onlemi alacaktir ve ustun oynayip gol de bulurlar buyuk ihtimalle. Skor beklentim 0-1 veya 0-2.
Trabzonspor
15.Şubat.2012, 19:37
Gol yollarında sıkıntı yaşadığımız aşikar Avrupa maçlarında Olcan oynarsa bizim adımıza olumlu bir artı olur.Pv'yi küçümsediğimiz yok ama Real Madridle oynamıyoruz.Ş.l gurubumuzda o kadar holay değildi ama doğruları yaparak istediğimizi aldık sayılır.Yine aynısı gibi disiplinli ve kontrollü olursak bu turu geçebiliriz.
Burak'dan gol bekliyorum bu maçta.
Fearless Coward
15.Şubat.2012, 19:42
Maçı Eurofutbol veriyormuş te Allahım zaten bi Avrupa maçlarını TV'den izliyorduk artık o da bitti...
di canio
15.Şubat.2012, 19:51
Maçı Eurofutbol veriyormuş te Allahım zaten bi Avrupa maçlarını TV'den izliyorduk artık o da bitti...
Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde ehr maç haftasında en az 1'er maçın açık kanaldan verilme zorunluluğu var. Bu hafta Braga-Beşiktaş maçı seçilmiş yayıncı kuruluş tarafından. Eğer Trabzonspor ŞL'de devam etseydi, 2 takımın da maçı açık kanaldan yayınlanırdı.
fotosuki
15.Şubat.2012, 19:52
Rövanşı Star verecek sanırım. Beşiktaş'ın maçı şifreli olacak, dönüşümlü oluyor bu işler diye biliyorum.
GeNç KaRTaL
15.Şubat.2012, 19:58
Maç yayın hakları doğuş holding'e geçmemişmiydi tamamen?
fotosuki
15.Şubat.2012, 23:09
Hayır geçmemişti. Star Tv'yi aldılar sadece. Star Tv'nin sözleşmesinde Avrupa maçları bulunmakta. Yanılmıyorsam kanalı alırken bu seneki maçlar da yayına dahil biçimde anlaşılmış. Seneye Doğan grubu kendi kanallarından birinde verecek şifresiz maçları. CNN Türk, Kanal D... vs. Bunu bir yerden okumuştum ama tam hatırlayamadığım için kaynak gösteremiyorum.
Bordo61Mavi
16.Şubat.2012, 00:05
PSV'nin hocası neler söyledi
15 Şubat 2012 / 20:10
*
PSV Eindhoven’in teknik direktör Fred Rutten Hüseyin Avni Aker Stadyumunda yapacakları son idman öncesi basın açıklamasında bulundu.
Türkçe Merhaba ve Nasılsınız diyerek sözlerine başlayan Fred Rutten ardından antrenmanın basına açık olan 15 dakikalık kısım sonrasında herkesin idman sahasından ayrılması ve kameraların kapatılması için ricada bulundu. *
Bir gazetecinin Trabzonspor’u nasıl tanıyorsunuz sorusuna Ola Toivonen “Fazla bilgimiz yok. Hocamızdan gerekli bilgiyi aldık. Kendi sahalarında güçlü bir ekip olduklarını biliyoruz umarım buradan istediğimiz sonucu alıp gideriz.” Dedi.
Ligde Şampiyon olmak istediğinizi söylemiştiniz Avrupa liginde nereye kadar gitmek istiyorsunuz ?
Ola Toivonen “Tabiki PSV ile şampiyon olmak istiyoruz. Ama Avrupa liginde nerelere varacağımızı bilmiyoruz ama en ileri noktaya kadar gitmek istiyoruz. Yarın akşama birada iyi bir derece ile başlamak istiyoruz.” Dedi.
Atak futbol oynadığını görüyoruz. Burada da atak bir futbol mu oynayacak?
Fred Rutten “Tabii ki tahmin edebilirsiniz ki taktiği veremem burada size. Biz kendi oyunumuz oynamak istiyoruz Turda ilk maçta kendi oyunumuzu oynayarak sadece defansif değil ofansif anlamda da iyi oynayarak iyi bir derece almak istiyoruz. Mutlaka gol atmak istiyoruz.”
Trabzonspor’un stadyumu ve ambiyansının çok güçlü olduğunu söylemiştiniz. Burada ne bekliyorsunuz?
Fred Rutten “Böyle bir ambiyansta ilk defa oynamıyoruz. Daha önce oynadığımız Varşova maçında da çok yüksek ambiyans vardı. Oyuncularımız için avantaj olacağını düşünüyorum bu ambiyansın. Umarım burada iyi bir futbol oynarız ve iyi bir derece alırız”
Oyuncunuz iyileşti mi ?
Doktorumuz yeşil ışık yaktı. Dün akşamki antrenmanda bir soru görmedik. Ama yarınki karşılaşmada oynatıp oynatmayacağım konusunda bir yel söylemem.
İlk kez ilk 11 de başlayamayacak olması nasıl bir değişiklik yarattı oyuncuda?
Yarın için herhangi bir sorunumuz yok ilk 11 çıkarmakta da sorunumuz yok. Bazı oyucularımız oynayacak bazı oyuncularımız oynayamayacak ama bir sorun görmüyorum. *
Trabzonspor’da Ronaldo kadar gol atan Burak Yılmaz var. Tanıyor mu önlem alacak mı?
Tabiiki biliyoruz! Şu anki duruma baktığımız zaman ayağına değen her top gol oluyor. Ama tahmin edebilirsiniz ki o oyuncuyla ilgili ve Colman ile ilgili nasıl bir önlem alacağımı size aktaramam.
Trabzon’a karşı tur şansını nasıl görüyor?
Geçmişe hiçbir zaman bakmamamız lazım. Şu anki duruma baktığımız zaman özellikle büyük takımlara karşı çok iyi performans gösterdi. Çok az bir farkla Şampiyonlar ligine devam etmedi. O yüzden dikkatli olmamız lazım. Ama kağıt üzerinde Psv, Hollanda da 1. Takım ama Trabzonspor 4. Sırada olan bir takım. Buna göre bizim tur atlamamız lazım. Kesinlikle onlara bakmamamız lazım.
Sezon sonu görevini bırakacağını açıkladı. Böyle bir şey olsa Türkiye’de bugün çalışması imkansızdı. Avrupa Liginde şampiyon olsa bile bırakacak mı?
*Benim çok iyi bir yönetimim var. Müdürlerim var o yüzden Türkiye’deki durum gibi değil ben hala yerimde duruyorum. Avrupa ligini kazanırsak şampiyon olursak ve Hollanda kupasını kazanırsak ne olur bilemem. *
*Halil Altıntop ile çalıştınız. Onunla ilgini düşünecekleriniz neler?
Halil’in kendine ait bir kişiliği vardır. Bunu bir örnekle açıklamak istiyorum. Bugün öğlen otele geldik odama girdim. Odamda bir buket lale vardı. Önce kimden geldiğini anlayamadım. Daha sonra üzerindeki kartvizite bakınca Halil’in gönderdiğini fark ettim. Halil odama bir buket lale göndermişti. Bu Halil’in nasıl düzgün bir insan olduğunu gösteriyor. Halil’in Bundesliga ayarında olduğuna inanıyorum. Çok iyi çalışmalarımız oldu. Geleceğini bilemem ama benim için çok iyi bir insan.
Hollanda dışında Lalelerin anlamanı bilmeyenler olabilir. Hollanda’da bir şarkı vardır. Amsterdam’dan Gelen Laleler isminde. Ben de sık sık bunu söylerdim. Sanırım Halil’in aklında da buradan kalmış olacak ki bana Lale göndermiş.” dedi
*
*
*
musakaan
16.Şubat.2012, 00:40
Burak için hayatının en önemli maçı olacaktır. Bakalım kaldırabilecek mi baskıyı
Bordo61Mavi
16.Şubat.2012, 22:19
Psv Trabzon tanitim videosu
Amca1.52de kotu yakalanmis :D
http://www.psv.tv/index.php?item=if&content=player&ProductID=8495
b7baris
17.Şubat.2012, 00:02
Star dizi vereceğine maçı verseydin ya..
Ralph
17.Şubat.2012, 00:08
İyi bastırıyor Trabzon.
byariff
17.Şubat.2012, 00:08
net 2 gol kacti..
byariff
17.Şubat.2012, 00:12
cok bos biraktik oda gol oldu ilk ataklarinda 0-1 yeniyorlar.
byariff
17.Şubat.2012, 00:17
0-2 oldu savunma tel tel dokuluyor.
Ralph
Yazık oluyor gerçekten. 2-0
Nocna Mora
2-0 oldu. Trabzonspor'un amacı ne anlayamadım. Bu ne kadar kötü bir savunma taktiğidir ? Ev sahibi takımsın savunma da deli dana gibi pres uyguluyorsun hadi pres tamam ama kendi yarı sahanda yapıyorsun bunu. Yavaş adamlarla bi de Aykut gibi Mustafa gibi. Deli gibi pas yaparak yoruyor PSV Trabzonspor'u. İki pasta geçiyorlar presi. Hayatımda gördügüm en kötü rakip analizi Şenol Güneş'ten. Böyle giderse fark bile olabilir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
Cok kisa surede 2-0 oldu. Bundan sonrasi cok zor artik :(
C h A o S
17.Şubat.2012, 00:18
10 dakikada 2-0.Yazık oldu.
bjk4ever
17.Şubat.2012, 00:19
PSV'yi cok hafife aliyor bazi arkadaslar. PSV oldukca iyi bir takim, belki kadrosunda eskisi gibi bir Robben, Park, van Nistelrooy yok, ama futbolu bizim takimlarimizdan daha iyi bilen ve temel kurallari daha iyi uygulayan bir takim. Labyad'in bu baglamda sakatligi oldukca onemli, ancak Wijnaldum da oldukca yetenekli ve iyi bir oyuncu.
Trabzon'un maalesef Burak'i savunma arkasina kacirmak disinda bir hucum silagi yok, PSV de buna gereken onlemi alacaktir ve ustun oynayip gol de bulurlar buyuk ihtimalle. Skor beklentim 0-1 veya 0-2.
Birsey biliyoruz da konusuyoruz. Diger arkadaslar daha kucumsemeye devam etsin PSV'yi. Avrupa oyle ayni taktikle sifir zekayla defans yapan savunmalara gol atabilecegin bir arena degil maalesef.:)
Chinatown
17.Şubat.2012, 00:19
neyse yarın sabah ders var. hadi iyi geceler.
C h A o S
17.Şubat.2012, 00:20
Ictimai Tv maçı veriyor Türksat'ta var izlemek isteyenler için.
fotosuki
17.Şubat.2012, 00:20
Yazık oluyor gerçekten. İlk 11 dakikada kendi evinde 2 gol yemek...
Nocna Mora
17.Şubat.2012, 00:25
2-0 oldu. Trabzonspor'un amacı ne anlayamadım. Bu ne kadar kötü bir savunma taktiğidir ? Ev sahibi takımsın savunma da deli dana gibi pres uyguluyorsun hadi pres tamam ama kendi yarı sahanda yapıyorsun bunu. Yavaş adamlarla bi de Aykut gibi Mustafa gibi. Deli gibi pas yaparak yoruyor PSV Trabzonspor'u. İki pasta geçiyorlar presi. Hayatımda gördügüm en kötü rakip analizi Şenol Güneş'ten. Böyle giderse fark bile olabilir.
Buna ek olarak benim bildigim pres oyunu ilerde ve dar alanda oynanır. Trabzon hem savunmayı baya bir geride kuruyor hem de sadece orta saha basıyor geride oynayan defans daha da gömülüyor. Çok kötü çok.. 2012 yılında hala savunma yaparak mac kazanabilecegini düşünen teknik adamların olması üzücü bence.
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2012, 00:26
PSV savunmasi cok onde duruyor, her topta ofsayt maalesef. Burak disinda 1-2 adam daha kosular yapmali, savunma arkasi toplari tehlikeli olucaktir mutlaka. PSV evinde gibi oynuyor.
berkay123456
17.Şubat.2012, 00:29
Nedir bu Türk takımlarındaki korkaklık.Hadi Beşiktaş formda bi Braga deplasmanındaydı.Ama Trabzon.. Evinde oynuyorsun ve ofansı iyi defansı kötü bir takım var karşında.Ama sen diğer maçlarda olduğu gibi sahana gömülüyorsun.Her zaman şans olmuyor işte.10 dakkada 2 gol.Trabzon az kendi oyununu oynamaya başlasa gol ve goller bulur.Pozisyonda verir ama Tolga halletsin orasını da yoksa tur imkansız.
BaGa TaRKaN
17.Şubat.2012, 00:30
Psv Trabzon tanitim videosu
Amca1.52de kotu yakalanmis :D
http://www.psv.tv/index.php?item=if&content=player&ProductID=8495
Karadeniz Zekasına Hastayım Zaten :n: Gerçi Amcanın Mantığı Ulusal Mantığımız :D
zolok
17.Şubat.2012, 00:34
Arkadaşlar malesef maç gidiyo üzülüyorum bir fenerli olarak
Nocna Mora
17.Şubat.2012, 00:34
5-4-1 oynuyor Trabzonspor. Şaka gibi ya. Gidin kaleye girin hepiniz, gol atmanıza hiç mi hiç gerek yok zaten. Oyun mentalitesi olarak savunma yok artık günümüz futbolunda. Hücum yaparsan savunma yaparlar olay bu. Hücum yapmazsan yersin arkadasım golleri. Kendi evinde savunmayı geriye kurup pres yapmaya kalkarsan boşlukları iyi pas yapan takımlar iyi degerlendirir. Baştan yenik başladı zaten Trabzonspor. Ne denilebilir ki.. Üzücü sadece.
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2012, 00:37
Olcandan mukemmel gol 1-2 !!!
Ralph
17.Şubat.2012, 00:38
İngiliz spiker Olkan Adin diyor. İngiliz kanalından izliyorumda.
bjk4ever
17.Şubat.2012, 00:38
Nedir bu Türk takımlarındaki korkaklık.Hadi Beşiktaş formda bi Braga deplasmanındaydı.Ama Trabzon.. Evinde oynuyorsun ve ofansı iyi defansı kötü bir takım var karşında.Ama sen diğer maçlarda olduğu gibi sahana gömülüyorsun.Her zaman şans olmuyor işte.10 dakkada 2 gol.Trabzon az kendi oyununu oynamaya başlasa gol ve goller bulur.Pozisyonda verir ama Tolga halletsin orasını da yoksa tur imkansız.
Ben anlamiyorum arkadas. Sen evinde oynuyorsun, karsinda top-class bir takim yok ve senin forvetinin arkasindaki 3 oyuncudan 2si Halil ve Serkan ve en uctaki forvetin Burak. Gerci Trabzon bu hatalari transfer doneminde yapti ya, neyse.
Bordo61Mavi
17.Şubat.2012, 00:39
Olcan
Hadi usaklar
bjk4ever
17.Şubat.2012, 00:40
İngiliz spiker Olkan Adin diyor. İngiliz kanalından izliyorumda.
Ingilizce'de c k olarak okunur, gayet normal.
Ralph
17.Şubat.2012, 00:42
Ingilizce'de c k olarak okunur, gayet normal.
Biliyorum tabi ki bende komik diye koydum :icon_biggrin:
byariff
17.Şubat.2012, 00:43
1-2 oldu haydi 2-2 bitsin.
Nocna Mora
17.Şubat.2012, 00:47
Aykut çok verimsiz oynuyor. Anchor Man dedigimiz şekilde oynuyor. Oysa yapması gereken pres yapılırken topu ne tarafa çevirirse PSV'liler o taraftaki orta sahada acılan bos alanı kapatmak olmalı. Oyun bilgisi çok zayıf. Bekler ve stoperler geri kacmak yerine önde bassalar rakibe Trabzon'un bu macı almaması için hiç bi neden yok.
bjk4ever
17.Şubat.2012, 00:47
Zokora sakat mi?
berkay123456
17.Şubat.2012, 00:53
Zokora sakat mi?
Sarı kart cezalısı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2012, 00:53
Seyirci paralize oldu. Hakemin her dudugunu yuhalamaktan baska birsey yapmiyor. Hakemle bu kadar ugrasan baska ulke var mi bilmiyorum. Adam golu de vermedi daha ne istiyon :)
eXcitinG
17.Şubat.2012, 00:54
Bu maçı neden bir tane yerLi TV kanaLı vermiyor. Ne biçim bir memLekette yaşıyoruz arkadaş. Kendi Türk takımımızın maçı, farkLı bir kanaLdan izLemek zorundayız. Pes yahu, vaLLahi Pes.
berkay123456
17.Şubat.2012, 00:55
Bu maçı neden bir tane yerLi TV kanaLı vermiyor. Ne biçim bir memLekette yaşıyoruz arkadaş. Kendi Türk takımımızın maçı, farkLı bir kanaLdan izLemek zorundayız. Pes yahu, vaLLahi Pes.
Burası Türkiye :0:
byariff
17.Şubat.2012, 00:55
ilk yari 1-2 bitti senol hoca hatasindan doner umarim serkani tekrar sag bek"e alir ve halili"de oyundan cikartir umarim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2012, 00:57
Ben de arap kanalindan izliyorum ama anlatim Ingilizce, idare ediyor :D
Yorumuna katilmamak mumkun degil, birakin da su avrupa maclarini naklen izlesin millet. Yakinda milli maclar da sifreye girer.
ilk yari 1-2 bitti senol hoca hatasindan doner umarim serkani tekrar sag bek"e alir ve halili"de oyundan cikartir umarim.
Halili forvete cekse cikarmasa da olur. Ama Serkan yerine daha yaratici bir ortasaha sart, boyle cok kisir oluyor.
Bu arada Valencia 1-0 onde, gol M.Topal' dan!
di canio
17.Şubat.2012, 00:58
Burası Türkiye :0:
Yayın hakları diye birşey var arkadaşlar. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde her maç haftasında en az 1 tane maçın şifresiz kanaldan verilmesini zorunlu kılıyor. Avrupa Ligi'nde Salı günü oynanan Braga-Beşiktaş maçı bu kontenjandan şifresiz olarak Star'dan yayınlandı. Tüm ülkelerde böyle bu durum.
fotosuki
17.Şubat.2012, 00:59
Avrupa'da da durum aynı onlarda da şifreli kanalda yayınlanan maçlar var şifresiz kanalda yayınlanan maçlar var. Çok normal bir durum aslında. Hiç olmasa daha iyi tabii.
Deus Dominus
17.Şubat.2012, 01:06
PSV'nin savunması zayıf falan diyoruzda Trabzonspor'un savunması daha da kötü. İlk golde harika bir vuruş var kabul ama Matavz, topu aldı, döndü, vurdu çok rahat. İkinci pozisyonda herkes topu beklerken Toivonen beklemedi, teknikte oyuncu rahatça golü buldu. Olcan'ın golü ikinci yarıya da umutla çıkmasını sağlayacak Trabzonspor'un. Hoş bu oyunla, bu kadroyla işleri zor ama çıkmadık candan ümit kesilmez demişler :)
Bordo61Mavi
17.Şubat.2012, 01:26
Henrique girsin gol atar ! Ahanda yazdim :)
Nocna Mora
17.Şubat.2012, 01:28
Aykut ya da Serkan'ın yerine Henrique girerse Trabzon daha etkili oynamaya başlar. Aykut o kadar savunmaya gömülüyor ki,ceza sahasına girmeden neredeyse rakip oyuncuya müdahale etmiyor. Yol geçen hanı gibi oluyor Trabzon yarı sahası
byariff
17.Şubat.2012, 01:30
Bu alanzinho su takima yakismiyor hep hata hep hata bi artisini goremedik.
katkisi olmuyan halil cikti henrique girdi , senol hoca bu halilde ne goruyor anlamadim gitti.
Nocna Mora
17.Şubat.2012, 01:32
Bence Alanzinho forvet olarak değerlendirilmeli. Tercihlerinde hata yapıyor orta sahada oynadıgında ilerde oynarsa hızı ile iyi sarkar savunma arkasına. Ama bunu düşünen kimse yok nedense..
Bordo61Mavi
17.Şubat.2012, 01:34
Girdi benim adam
Bordo61Mavi
17.Şubat.2012, 01:55
Tur mucizelere kaldi.
Deus Dominus
17.Şubat.2012, 01:56
İstediğini aldı PSV ikinci yarı kendini sıkmadan bitirdi karşılaşmayı. Bu arada Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada Man.City deplasmanda Porto'yu 2-1 yendi.
byariff
17.Şubat.2012, 02:12
hersey daha bitmedi bunun deplasmanida var. defans hatti duzelir umarim birdahaki mac cok ama cok kotu hele giray tam saatli bomba.
anil luque
17.Şubat.2012, 02:25
PSV geldi , yendi , gitti.
footballer33
17.Şubat.2012, 04:10
Maçın henüz başında gelen 2 gol turu da götürdü. Trabzon'un işi artık imkansızlara kaldı. Geçmiş olsun.