Log in

View Full Version : Afrika kupasi Zambia'nin

Bordo61Mavi
13.Şubat.2012, 07:06
Sadece penaltilari izledim, ben dayanamadim ordaki futbolcularin heyecani acaba nasildir ?

Butun penaltilar, ve sondaki sevinc

europeanconquer
13.Şubat.2012, 10:29
Turnuvanın başında dalga geçtiğim takım şampiyon oldu.Gerçekten büyük bir başarı yakaladılar.Ama üzüldüm ya Eboue altın madalyayı kapıp gelseydi keşke.Neyse geliyor yine :)

Alicanfmfan
13.Şubat.2012, 10:29
11.dakikada sakatlanan Zambiyalı oyuncuyu şampiyonluk kutlamalarına kucağında getirmis antrenörü.

O değilde boşuna Eboue'siz kanser olduk , gitti de ne oldu ? :D

anil luque
13.Şubat.2012, 12:52
adamlar tarih yazdılar resmen. Mackolikte bile 3-4 tane oyuncusunun fiyatı vs bilgisi var adamlar kupayı aldı :)

Ralph
13.Şubat.2012, 13:16
Maçın penaltılarını izleyebildim canlı olarak bir tek. Şunu farkettim ki Afrika'lı oyuncular harika penaltı kullanıyor. Hele bir penaltı vardı ki hayran kaldım. Çok kritik bir penaltıydı, atamazsa eleniyordu Zambia. Adam topun dibine bir girdi abicim, bildiğin doksana astı topu. Zambia'yı destekliyordum ben. Uçak kazasına ithaf ettiler, tebrikler Zambia.

di canio
13.Şubat.2012, 14:20
Zambiya'nın 1993'te onlarca sporcusunu kaybettiği uçak kazasını yaşadığı Libreville'de şampiyonluk kupasını kaldırması çok güzel ve anlamlı bir ayrıntı oldu.

Fearless Coward
13.Şubat.2012, 16:51
Sahadan'da maçın penaltılara gittiğini görünce izlemeye başladım çok zevkliydi...Ayrıca Drogba maçta penaltıdan yararlanamamış şampiyonluktan etti Fildişi'yi...Gervinho'nun da kaçırmasını beklemezdim çok kötü vurdu...O penaltıyı 90'a atan oyuncuyu da tebrik etme lazım risk aldı ve müthiş bir iş çıkarttı...Tebrikler Zambiya...Fildişi turnuvada gol yemeden 2. oldu :D :D

EndoplazmiK RetikuluM
13.Şubat.2012, 22:44
Finalden önce Zambia şampiyon olacak dedim msn'de kafede fakat inanmadınız :D Helal olsun tarih yazdılar harbiden.

footballer33
13.Şubat.2012, 23:20
Helal olsun Zambiya'ya. Ben dahil büyük bir çoğunluğun favori gördüğü Fildişi'ni yenip kupayı almayı bildiler. Çok büyük bir başarı kazandılar. Bravo valla, tebrikler. :)

Dennis Bergkamp
14.Şubat.2012, 07:28
Penaltıları izledim sadece youtube'dan o penaltıyı 90'a atan futbolcu atacağını bildiğim halde beni heyecanlandırmayı başardı.Teknik direktörleri olsam ve o penaltıyı atamasa kesinlikle Yılmaz Vural'a bağlar tekme tokat döverdim o adamı.Bu arada koca kadrosundan çoğumuz gibi sadece Mayuka'yı tanıdığım bir takım olarak Afrika Kupası'nı alma başarısı göstererek tarih yazdılar adamlar.Yunanistan'ın Avrupa Şampiyonu olmasından sonra tanık olduğum uluslararası ikinci futbol mucizesini yaşattılar bana.Hocalarının sakatlanan oyuncusunu kucağında kutlamalara götürmeside çok güzel bir kareydi.