View Full Version : Üçlük ve Smaç Yarışması Yarışmacıları Belli Oldu
http://2.bp.blogspot.com/-ISJNbdpTVmo/Tz1kqdWj7xI/AAAAAAAAA9k/39Q7BwfPAVc/s640/2012-NBA-All-Star-logo.jpg (http://2.bp.blogspot.com/-ISJNbdpTVmo/Tz1kqdWj7xI/AAAAAAAAA9k/39Q7BwfPAVc/s1600/2012-NBA-All-Star-logo.jpg)
NBA'de bu sezon Orlando'da düzenlenecek ve 24-26 Şubat arası yapılacak olan All-Star organizasyonunun merakla beklenen üçlük ve smaç yarışması yarışmacıları belli oldu.
ÜÇLÜK YARIŞMASI YARIŞMACILARI
- James Jones (Miami Heat)
- Joe Johnson (Atlanta Hawks)
- Kevin Love (Minnesota Timberwolves)
- Ryan Anderson (Orlando Magic)
- Anthony Morrow (New Jersey Nets)
- Mario Chalmers (Miami Heat)
SMAÇ YARIŞMASI YARIŞMACILARI
- Derrick Williams (Minnesota Timberwolves)
- Chase Budinger (Houston Rockets)
- Paul George (Indiana Pacers)
- Iman Shumpert (New York Knicks)
Solobasket
anil luque
18.Şubat.2012, 15:22
Smaç yarışması son yılların hatta belki All-Star tarihinin en vasat kadrosuna sahip. İman Shumpert favorim. 3lük de en azından daha iyi bir çekişme seyredebiliriz onda da James Jones bence.
leventb12
18.Şubat.2012, 15:24
Kevin Love'u anlamsız buldum smaç gerçekten vasat en azından Howard Griffin olmalıydı.
barahir
18.Şubat.2012, 15:54
İzleyeceğimi sanmıyorum, özellikle de geçen yıl ki efsane şampiyonadan sonra hiç sanmıyorum.. Bu isimlerle hiç hiç hiç sanmıyorum
DenizlispoR
18.Şubat.2012, 15:55
Sabahlamaya değecek gibi durmuyor.
Fearless Coward
18.Şubat.2012, 17:26
İzlemeye gerek bile yok tarihin en kötü all-star ı olacak...
C h A o S
18.Şubat.2012, 17:54
Sanırım yetenek yarışmalarını dsmart verecek.Belki gece netten felan izlerdim ancak yarışmacılar gerçekten heyecan yaratmadı.Maçı izlerim artık.
NBA All-Star 2012 | Yetenek Yarışması
- Stephen Curry
- Kyrie Irving
- John Wall
- Tony Parker
- Deron Williams
- Russell Westbrook
BleedingMoon
21.Şubat.2012, 02:18
budinger ve paul george'un tek bir tane estetik smacı var mı ki? hatırlamıyorum. tamam, atletik oyuncular falan da. biz shannon brown fiyaskosunu da gördük. yarışmadaki amaç ne? iş iyice baştan savma oldu. jason richardson döneminden sonra iş hep baştan savma. oylamalar baştan savma. amaçsız.
önceki yıllarda 6 olan yarışmacı sayısı da 4'e indirilmiş. adam mı bulamadılar acaba?
BleedingMoon
21.Şubat.2012, 02:20
NBA All-Star 2012 | Yetenek Yarışması
- Stephen Curry
- Kyrie Irving
- John Wall
- Tony Parker
- Deron Williams
- Russell Westbrook
tony parker ve stephen curry hariç geri kalan dört oyuncu smaç yarışmasına girse çok daha heyecan verici olurdu eminim.
semih99999
21.Şubat.2012, 05:42
Budinger ı yanlış yere koymuşlar :D smaçta ne işi var onun nba resmen orlandoyu sabote etti :D
Dooki
24.Şubat.2012, 00:05
Iman Shumpert sakatlandı, yerine Jeremy Evans smaç yarışmasına girecek.
Ve bence daha iyi oldu, Shumpert öyle smaç şampiyonasına katılacak kadar smaç yeteneği olan biri değil ancak Evans hem atletik, hem müthiş zıplayabilen bir oyuncu, smaç olarak çok çok iyi kendileri. Azıcık daha kalite yükseldi denebilir.