View Full Version : Beşiktaş - Braga | UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maçı
di canio
21.Şubat.2012, 00:37
http://img593.imageshack.us/img593/4484/albeiktabraga.jpg
İlk maç: Beşiktaş 2 - 0 Braga
Ralph
21.Şubat.2012, 00:40
Çıkışa geçtik iyi gidiyoruz, ilk maçı da almanın rahatlığıyla bu maçı da alırız diye düşünüyorum. UEFA'da artık biz de varız diyelim haydi Kara Kartalım!
Fearless Coward
21.Şubat.2012, 00:40
Star yine bu maçı almış bu arada...2-0'lık avantajlı bir skorumuz var ama yine de ciddi davranmak lazım ilk yarı gol yemezsek güzel olur...Çokta defansif bir kadroya gerek yok kendi oyununu oynarsa Beşiktaş yenebilir bile...Ben maçın 1-1 biteceğini düşünüyorum başarılar temsilcimize inşAllah çıkacağız üst tura...
fotosuki
21.Şubat.2012, 03:08
0-0 biter diye düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
21.Şubat.2012, 03:15
Allah'ım nolur bari bu maçı zora sokmasın bizimkiler,rahat bir maç seyredelim.
fotosuki
21.Şubat.2012, 03:21
Rahat maç mı? O da ne? :)
byariff
21.Şubat.2012, 04:23
besiktas gule oynuya ceyrek finalde atletico madrid ile kapiscak rahat olun :)
Alicanfmfan
21.Şubat.2012, 16:53
Başarılar , temsilcimize...
Ancak bir ilk 15 dakikada yenilebilecek bir kaza golü işi zora sokar , ama Beşiktaş bu maçı alır gibime geliyor yinede.
anil luque
21.Şubat.2012, 19:37
Arif ikinci kez aynı şeyi yapıyorsun Allah söyletiyor heralde kardeşim devam et ama henüz çeyrek final değil :D Bu turu geçmemiz halinde büyük olasılıkla gecelek olan Atletico ile 2.turda karşılaşacağız. Ondan sonrası çeyrek final inşallah kupaya kadar.
Ben hocanın Gs derbisini düşüneceğini tahmin ediyorum. Takımı fazla sıkmayacaktır. Adamların kendi sahalarında saldırmaları gerektiği yerde bile sıfır pozisyon verdik. Üstümüze gelirlerse Q7 ve oynaması halinde Pektemek'in ekmeğine yağ sürerler.
Tribünde olacağım , inşallah güzel bir galibiyetle geleneğimizi devam ettiririz. Bu sezon İnönü'de oynadığımız bütün maçları kazandık zira.
futureless
21.Şubat.2012, 19:45
İlk yarıyı yenik kapamadığı takdirde kaybetmesine , elenmesine imkan vermiyorum Beşiktaş'ın.Aslında bunu düşünmekten çok bir galibiyetle daha çok puan getirerek üst tura çıkmasını istiyorum başarılar Beşiktaş.
footballer33
22.Şubat.2012, 06:02
Beşiktaşlıysan rahat maç izlemek haram felsefesiyle bakacağım bu maça. :D
Büyük bir mucize olmazsa, kontraatak futbolu oynayan Braga'yı kendi oyunumuzu oynadığımız sürece, abuk subuk, basit hatalar yapmadığımız sürece eler A.Madrid planlarını yapmaya koyuluruz.
3 korkum var maçla ilgili:
1- G.Saray derbisi öncesi oynanacağı için kafalar orada olabilir.
2- Tanju ve İsmailsiz bir sol bekte Ekrem'e kalacağız sanırım, sağda da Toraman olacak büyük ihtimalle. (Veli bu maçta sol bek başlamamalı)
3- Turu geçmemiz halinde 7 futbolcumuz kart sınırında. Bu beni oldukça düşündürüyor.
Gncl1905
22.Şubat.2012, 23:21
Beşiktaş deplasmanda geçti bu turu, evinde vermez artık :)
Önemli olan diğer tur, inş. orda da At. Madrid'i veya Lazio'yu eleyeceğiz :)
rebelboy
22.Şubat.2012, 23:43
Saçma sapan savunma hataları yapmazsak sorun olmaz bu maçta. Asıl zor maçlar Atletico maçları olacak :)
Ralph
23.Şubat.2012, 21:03
Kadrolar belli oldu mu bilen var mı?
besiktas1903
23.Şubat.2012, 23:06
Cenk
Toraman
Sivok
Egemen
Tanju
Ernst
Necip
Fernandes
Veli
Simao
Quaresma
Ralph
23.Şubat.2012, 23:07
Haydaa yine mi forvet yok. Tuhaf.
Gncl1905
23.Şubat.2012, 23:13
Takım 10 kişi herhalde :D
Veli de kadroda :)
Ralph
23.Şubat.2012, 23:15
Evet dikkat etmemişim bak ona :icon_biggrin: Ama muhtemelen Veli'dir yani.
bjk4ever
23.Şubat.2012, 23:25
Wijnaldum Mertens Matavz Toivonen Labyad. Hadi Labyad orta saha diyelim, herifler tam 4 hucumcu ile saldiriyor. Ve skor avantajini elinde bulundurmasina ragmen saldiriyor. Biz elimizde o kadar kaliteli hucum oyuncusu varken hepsini yedek tutup 2 yarim hucumcu ile cikiyoruz, gol atar atmaz 10 kisi defansa cekiliyoruz. Ustelik bizim hucum gucumuz PSV'den ustun.
besiktas1903
23.Şubat.2012, 23:28
Evet dogru yazmayi unutmusum :)
BaGa TaRKaN
24.Şubat.2012, 00:34
Lima ile 1-0 Önde Benfica
Bize Rahat Olmak Haram
berkay123456
24.Şubat.2012, 00:52
Lima ile 1-0 Önde Benfica
Bize Rahat Olmak Haram
Wijnaldum Mertens Matavz Toivonen Labyad. Hadi Labyad orta saha diyelim, herifler tam 4 hucumcu ile saldiriyor. Ve skor avantajini elinde bulundurmasina ragmen saldiriyor. Biz elimizde o kadar kaliteli hucum oyuncusu varken hepsini yedek tutup 2 yarim hucumcu ile cikiyoruz, gol atar atmaz 10 kisi defansa cekiliyoruz. Ustelik bizim hucum gucumuz PSV'den ustun.
Ardarda 2 enstantene :n: :n: Baga önde olan Braga yahu :D bjk4ever, maç Bjk-Braga maçı :D
europeanconquer
24.Şubat.2012, 00:53
Benfica mı :n: Mehmet abi sanada uykular haram herhalde :n:
Beşiktaş'ın mutlaka bir gol bulması gerekiyor yoksa maç uzatmaya gidebilir.
bjk4ever
24.Şubat.2012, 00:56
Ardarda 2 enstantene :n: :n: Baga önde olan Braga yahu :D bjk4ever, maç Bjk-Braga maçı :D
Bu yorumu mac oncesinde yazmistim, mac sirasinda degil. Ondeyiz derken ilk mactaki 2-0'lik skoru kastetmistim. Ilk yaridaki oyun ve skor sasirtmadi, boyle odlek ve sacma bir hoca gormedim. Elinde o kadar kaliteli ofans oyuncusu var hala 9 kisi defansa cekiliyor kendi sahasinda. Bir PSV kadar olamayacaksak kapatalim kulubu zaten.....
fotosuki
24.Şubat.2012, 01:00
Taraftar destek olacağına köstek oluyor. Bütün sinir stresi sahaya aynen veriyorlar.
LaigLeNoiR
24.Şubat.2012, 01:01
Geride Fernandes top alıp çıkartıyor ileride Fernandes servis yapıyor. Veli Kavlak sen ne iş yaparsın ? Arada Ernst'de top alıyor ancak o da çok iyi değil.
Bizim takımın orta sahasında 3 tane Fernandes lazım.
Simao'da günden güne eriyip bitiyor. Sağlam bir sol açık almamız gerekiyor.
Grosicki,Hurşut tarzında.
Sheriff
24.Şubat.2012, 01:40
Adamım girdi oyuna
LaigLeNoiR
24.Şubat.2012, 01:59
Oh be zorda olsa turu geçtik. İşte bu kadar.
byariff
24.Şubat.2012, 01:59
Tebrikler Besiktas guzel galibiyet , atletico madrid ile eslestiler tribunde yerimizi alcaz insallah :p
Fearless Coward
24.Şubat.2012, 02:00
Rahat maç haram gerçekten Beşiktaş'a :D neyseki geçtik turu Atletico ile zorlu olacak maçlar ilk maç umarım deplasmandadır...
fotosuki
24.Şubat.2012, 02:00
Orta sahadaki oyuncular artık tamamen beyinleriyle koşuyorlardı. Ben böyle bir şey görmedim. Özellikle Ernst ve Veli ölümüne koştular.
europeanconquer
24.Şubat.2012, 02:01
Aynen bir rahat maçı olmuyor Beşiktaş'ın :D Tebrikler Beşiktaş umarım sonuna kadar gidersiniz.
GeNç KaRTaL
24.Şubat.2012, 02:03
Bir Beşiktaş klasiği.:icon_biggrin: İlla zora sokacağız arkadaş.Vallahi acayip şanslıydık.Braga'lı elemanlar yakaladıkları fırsatlarda daha becerili davranabilselerdi çok daha zor bir maç olurdu bizim açımızdan.Neyseki turu geçtik.
Umarım hocamız ilk maçtaki dizilişin Braga'nın 10 kalmasından dolayı ve birazda futbol şansımızın iyi gitmesinden dolayı tuttuğunu anlar ve bir daha böyle bir dizilişle çıkmaz.Bu maçta hatasından erken dönmesi beni umutlandırıyor bu konuda.(umutlandığımız şeye bak :))
Tanju'nun sakatlanması kötü oldu.Bu sakatlık belası peşimizi bırakmayacak gibi gözüküyor.Her seferinde Ekrem'e mecbur kalıyoruz,çok ayar oluyorum vallahi.
Lafın özü,zor da olsa turu geçtik.Emeği geçen herkese teşekkürler.
Ralph
24.Şubat.2012, 02:04
Bu maç için söylenecek bir iki şey dışında başka bir şey yok. Öncelikle takımımı verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İnanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler, tıpkı Fenerbahçe maçındaki gibi. Hak eden taraf bizdik ve biz çıktık. Geri kalan turlar için başarılar diliyorum takımıma.
İkinci olarak bir şey söylemek istiyorum, bu maçı Carva değil, oyuncular kazandı. Yıllardır takımımın en önemli, en sevdiğim yönüyle övünürüm ama bu maç Carva sayesinde o özelliğimiz mahvoldu. Belki de ben denk gelmedim bilmiyorum ama ilk defa Beşiktaş'ın bir maça zaman geçirme amacıyla çıktığını görüyorum. Önceki maç 2-0'da olsa böyle oyun oynanmaz. Sonra rezil olur, ilk 20 dakika da oyuncu değiştirir, forvet alırsın. "Tükürdüğünü yalarsın". Turu atlamamızı sağlayan oyuncularımızın gerçekten emeğine sağlık. Canla başla oynadılar, Carva'da sadece seyretti. Allah'tan hatasını telafi etme gereksinimi duydu erkenden. Buna da şükür diyorum. Umarım ders olmuştur ona. Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynadığı zaman Beşiktaş'tır. Ben bugün ilk 20 dakika da Beşiktaş falan göremedim.
Gncl1905
24.Şubat.2012, 02:05
Deplasmandaki galibiyetden belliydi turu geçeceğimiz ama zora soktuk :D Neyse güç olsun hiç olmamasından iyidir :D
rebelboy
24.Şubat.2012, 02:28
Klasik Beşiktaş, yapacak bir şey yok, futbolcular t.direktörler değişiyor ama bizim takımın stressiz maç izletmeme geleneği sürüyor. Halbuki maçın başlarında bir gol bulsak maç bitecek başlamadan. Neyse sonuçta son finalisti eledeik sırada Atletico var, asıl o maç zor olacak inşallah iyi bir futbolla onları da eleriz.
footballer33
24.Şubat.2012, 02:32
Beşiktaşlıysan rahat maç izlemek haram felsefesiyle bakacağım bu maça. :D
Büyük bir mucize olmazsa, kontraatak futbolu oynayan Braga'yı kendi oyunumuzu oynadığımız sürece, abuk subuk, basit hatalar yapmadığımız sürece eler A.Madrid planlarını yapmaya koyuluruz.
3 korkum var maçla ilgili:
1- G.Saray derbisi öncesi oynanacağı için kafalar orada olabilir.
2- Tanju ve İsmailsiz bir sol bekte Ekrem'e kalacağız sanırım, sağda da Toraman olacak büyük ihtimalle. (Veli bu maçta sol bek başlamamalı)
3- Turu geçmemiz halinde 7 futbolcumuz kart sınırında. Bu beni oldukça düşündürüyor.
Yazdıklarımın çoğunda yanılmadım. :) Tek fark, Braga bu maçta kontra oynamadı, bildiğin bastırdı gol için. Korktuğum üzere, golü de saçmasapan bir hatadan yedik. :icon_neutral:
Braga'nın maça bu şekilde çıkacağını bekliyordum, ama Carvalhal'in bu 11'i süreceğini beklemiyordum. Allahtan hatasından erken döndü ve Almeida oyuna girdi de biz de pozisyonlar bulmaya başladık. Girdiklerimizden birini bile atsaydık, skor ve oyunun gidişatı çok değişecekti de, olmadı. Neyse ki 2. golü yemedik ve turu geçmeyi başardık.
Maçla ilgili en büyük sevincim, sınırda olan futbolcuların hiçbirinin kart görmemesi oldu. :)
Tur için teşekkürler Beşiktaş.
eXcitinG
24.Şubat.2012, 02:47
90 dakika boyunca eLektrikLi sandaLyede geriLim veriLen idam mahkumLarı gibi izLedim maçı. Sonunda şans eseri, o kadar voLtaja rağmen hayatta kaLmayı başardım.
Bu maçı hafızaLarımdan siLmek, bir daha da hatırLamak istemiyorum.
Alicanfmfan
24.Şubat.2012, 03:06
Tebrikler temsilcimize...
Ancak bir parantez Veli'ye açmak lazım.Sanırım kart sınırındaydı ve kart görmek için o kadar çabaladı ki , amatörce hareketler yaptı.Allah'tan hakem bazılarını görmedi.Yoksa Veli bu maçta 2-3 sarı görürdü.:D
LaigLeNoiR
24.Şubat.2012, 12:06
Ömer Güvenç: Yüzünüzü, alnınızı, gıdığınızı gerdirmek istiyorsanız hiç zahmet edip dünyanın da parasını verip doktora gitmenize gerek yok. Tüm bunları yapacağınıza Beşiktaş’ın maçlarına gelin. Yalnız yüzünüz, alnınız, gıdığınız değil, her yeriniz gerilir. Dünya kadar para vermekten de kurtulursunuz.
Universal
24.Şubat.2012, 12:13
M.City, PSV ile Beşiktaş'ı karşılaştırıyorum, ikiside güçlü kendilerini eleyebilecek ekipler ile oynuyor diğerleri evinde fark atıyor, biz ise gerilim filmi izliyoruz.
Ralph
24.Şubat.2012, 14:10
Ömer Güvenç: Yüzünüzü, alnınızı, gıdığınızı gerdirmek istiyorsanız hiç zahmet edip dünyanın da parasını verip doktora gitmenize gerek yok. Tüm bunları yapacağınıza Beşiktaş’ın maçlarına gelin. Yalnız yüzünüz, alnınız, gıdığınız değil, her yeriniz gerilir. Dünya kadar para vermekten de kurtulursunuz.
Bu adamdan hiç böyle bir yorum beklemezdim, cok iyi yorum. Twitter'dan mı?
anil luque
24.Şubat.2012, 15:16
Tribünde biz 35.000 taraftarı kanser etmek için elinden geleni yapan Carva'ya sonsuz teşekkürler. Bu adamın teknik bilgisinin yeterli olmadığoı dün açık bir şekilde görüldü. Ama öyle veya böyle turu geçtik. Dünkü maçtan sonra sevindiğim tek şey var o da tur atladığımız için gelen bir miktar para. Sakat vermediğimize de seviniyorum diyecektim ama Tanju geldi aklıma.
Neyse emeği geçen herkese teşekkürler başta Ernst ve Fernandes olmak üzere..
eng1n
24.Şubat.2012, 20:10
Biraz zorlansa da Beşiktaş turu geçmesini bildi onun için ilk önce Beşiktaşa tebrikler. Maçta Cenk saatli bomba gibiydi sanki her an bir hata yapacak gibi, son haftalarda hiç güven vermiyor zaten.