Log in

View Full Version : [28. Hafta] Eskişehirspor - Fenerbahçe

di canio
24.Şubat.2012, 02:34
http://img513.imageshack.us/img513/3007/1sl28eskiehirsporfenerb.jpg

Lim10
25.Şubat.2012, 18:49
Deplasmanlardaki müthiş performansımızı ve Ersun Yanal faktörünü düşünürsek kötü bir oyunla yenileceğimizi düşünüyorum.

Corpus
25.Şubat.2012, 19:34
Galatasaray' ın Beşiktaş ile oynayacağı haftada kaybetmek istemeyecek ve saldıran bir Fenerbahçe mi yoksa deplasmanlarda kaybolan bir Fenerbahçe mi izleyeceğiz bilemiyorum ama maçın tek fark ile biteceğini düşünüyorum. Eğer Lim10 ' un dediği çıkar ise Fenerbahçe için şampiyonluk oldukça uzak bir hedef olacak gibi.

byariff
25.Şubat.2012, 19:38
ersun yanal buyuk takimlara karsi hep sert futbol kapali oyuno ynatir ilk tahminim beraberlik sonra fenerbahce kazanir.

Cengo
25.Şubat.2012, 19:41
İlk 11 belli oldu:

----------------- Sow --------------------

----------------- Alex --------------------

Stoch - Emre - Cristian - Mehmet

Ziegler - Yobo - Bekir - Gökhan

--------------- Volkan ----------------

Stoch'un etkili oyunu ile kazanırız diye düşünüyorum.

Suicider
25.Şubat.2012, 19:46
Ersun Yanal'ın takımı kapanır.Stoch soldan içeri doğru girer çaprazdan çatala atar 1-0 alır Fenerbahçe.Yada 0-0 biter.

SacrificeGGTC
25.Şubat.2012, 20:30
Sow gol atacak gibi geliyor bana.

goosfraba
25.Şubat.2012, 21:19
14 otobüs biletli fenerbahçe taraftarı eskişehir girişinden geri dönmüş !

Flawless Victory
25.Şubat.2012, 21:30
Topuz'a sarı kartlık 2 pozisyonda kart vermedi.

anil luque
25.Şubat.2012, 21:39
Golde Erkan'ın çalım enfesmiş yalnız.

anil luque
25.Şubat.2012, 21:41
Kamara %100 lük bir gol kaçırdı

anil luque
25.Şubat.2012, 21:43
Kamara yine kaçırdı :)

Fener'in şu halini gördükçe bizi o maçta eksik bırakan şans faktörüne ve diğer faktörlere lanet ediyorum.

Flawless Victory
25.Şubat.2012, 21:44
Sivas da böyle goller kaçırdı sonra yenildiler. Anadolu takımları çok pozisyon harcıyor.

+ Topuz 3. hareketinde sarı gördü.

Suicider
25.Şubat.2012, 21:47
Fenerbahçe gibi bir takıma böyle pozisyonlar bulup atamazsan olmaz. 2.yarı fener mutlaka gol atıcaktır.

anil luque
25.Şubat.2012, 21:52
Alex'in vuruşu direkten çıktı ve devre 1-0 bitti .

Trabzonspor
25.Şubat.2012, 21:52
Kendi sahasında kazanacağını düşünüyordum Fenerin hemde hiç tereddütsüz ama deplasman olunca yenilebileceklerini düşünüyorum.Adamlarda sorun haline geldi deplasman.

byariff
25.Şubat.2012, 21:54
devre 1-0 bitti es es 2 tane net gol kacirdi. 2.ci yari bakalim ne olcak.

Universal
25.Şubat.2012, 21:55
Twitter yazdıklarımı burayada eklemek istiyorum;

Son dakika'da Alex frikik kullanmasa heyecan duymayacağız. Türkiye'de ki futboldan gittikçe soğuyorum. İğrenç bir hal alıyor, zevk yok.

Bence futbolu artık bırakalım 100 yılı aşkındır oynuyoruz; ama hala bir yol kat edemedik, basketbol başta olmak üzere diğer sporlara bakalım.

Önder HOCA
25.Şubat.2012, 21:56
yok ya illa kanser edicek bu takım hakem zaten berbat

byariff
25.Şubat.2012, 21:57
yok ya illa kanser edicek bu takım hakem zaten berbat

Hakem niye berbat anlamadim ? mehmet topuzu atmadigi icinmi ?

Önder HOCA
25.Şubat.2012, 21:59
maçın başındaki penaltı pozisyonu alexe hurrıyetın yaptıgı, bıze son dakkada verdıgı frıkık hatalı dedye yapılan bı pozsıyon var kım yaptı htrlamıyorum orda foul bıle calmadı bir ton hatalı kararı var

Corpus
25.Şubat.2012, 22:01
İlk yarıda darmadağın bir futbol anlayışı içinde olan bir Fenerbahçe ve akıllı oyunuyla rakibini durdurup üstüne pozisyon bulan Eskişehirspor vardı. Spiker' inde dediği gibi Eskişehir gerçekten çok iyi hazırlanmış maça. Fenerbahçeli oyuncular uzun zamandır maç yapmamış ve taktik bilgileri yokmuş gibi oynuyorlar. Etkili olması beklenen Stoch mu daha kaliteli yoksa vasat bir oyuncu olan Erkan mı bilemedim doğrusunu söylemek gerekirse. ne pas atabilen ne de top sürebilen bir stoch var sahada. Tabi bunun en büyük sebebi Veysel ve kademeye iyi gelen diğer oyuncular diye düşünüyorum. İkinci yarı Fenerbahçe kendine gelmezse veya Eskişehir, Sivas gibi akıl-mantık dışı oyun sergilemez ise Fenerbahçe' nin puan alması çok zor.

anil luque
25.Şubat.2012, 22:01
maçın başındaki penaltı pozisyonu alexe hurrıyetın yaptıgı, bıze son dakkada verdıgı frıkık hatalı dedye yapılan bı pozsıyon var kım yaptı htrlamıyorum orda foul bıle calmadı bir ton hatalı kararı var

Maçın başındaki penaltı ?

Önder HOCA
25.Şubat.2012, 22:04
stoch'un pozısyonu 5. dakika

anil luque
25.Şubat.2012, 22:05
stoch'un pozısyonu 5. dakika
Penaltı olduğunu mu düşünüyorsunuz o pozisyonun ?

anil luque
25.Şubat.2012, 22:17
Kamara 1 kaçırdı 2 kaçırdı 3. defena vurdu ; 2-0

Corpus
25.Şubat.2012, 22:22
Eskişehir' de çok güzel bir taraftar var :) Gerçekten eğleniyorlar

anil luque
25.Şubat.2012, 22:27
Kamara yine kaçırdı adam ömründe girmediği kadar pozisyona girdi

Corpus
25.Şubat.2012, 22:29
Emre çıktı Selçuk girdi. Bu değişikliğin amacını anlayamadım. 3 pası zor yapan Fenerbahçe' de oyuna Selçuk girerek pas mı yapacak yani ?!

anil luque
25.Şubat.2012, 22:32
Aykut Hoca fark yememeyi düşünüyor olabilir.

anil luque
25.Şubat.2012, 22:34
Caner atıldı küfür etti yüksek ihtimalle.

byariff
25.Şubat.2012, 22:36
caner atildi dogrumu evet dogru kufur ettigi icin oyundan atildi

Corpus
25.Şubat.2012, 22:36
Küfürden değildir yahu. İlk yarıda kamera Emre' nin ağzını çekerken Emre resital sergiledi :n: Verse ona verirdi

Suicider
25.Şubat.2012, 22:37
Küfürden değildir yahu. İlk yarıda kamera Emre' nin ağzını çekerken Emre resital sergiledi :n: Verse ona verirdi

TFF kanununda ona ayrıcalık var biliyosunuz istisna olarak g.gönül görür caner görür ama o görmez :)

goosfraba
25.Şubat.2012, 22:38
buraya yazanlar sahadan yazıyor galiba :)

Corpus
25.Şubat.2012, 22:41

Niye televizyon Fener maçını göstermiyor mu ?

Suicider
Eskişehir kaçırmaya devam ediyor fener atamayana atarlar yapabilir.

byariff

Spikerin yalancisiyiz onlarada oyle haber gelmis

83.cu dakkada canerin pozisyonu gosterdi kufuru ordanda gorebilirsiniz.

Önder HOCA
25.Şubat.2012, 22:45
beyler kusura bakmayın gormek ıstedıgım gıbı gormusum pozisyonu sinirliyim ona verin 1 paket sigara bitirdim macı ızlerken bune ya

anil luque
25.Şubat.2012, 22:57
Maç bitti 2-1 kazandı Es-Es. Yarın yenersek bizden kralı yok bu hafta.

byariff
25.Şubat.2012, 22:58
Tebrikler eskisehir , hak ettikleri 3 puani aldilar

C h A o S
25.Şubat.2012, 22:59
Tebrikler Es-Es.Daha farklı kazanabilirlerdi.

LaigLeNoiR
25.Şubat.2012, 22:59
Çok daha farklı olabilirdi. Eskişehir çok iyi bastı önde ve F.Bahçe'ye top yaptırmadı.

Tebrikler Eskişehir'e.

Fearless Coward
25.Şubat.2012, 23:00
Tebrikler Eskişehir...Yarın mutlaka kazanmak şart oldu...Yalnız az daha 1 puan koparıyordu Fenerbahçe kırmızı kartta Caner küfür etti ama yine de faul değildi Dede kendisini yere attı...Doğru bir kırmızı değildi diyebiliriz...Eskişehir akıl almaz goller kaçırdı az daha gidiyordu 3 puan...

Corpus
25.Şubat.2012, 23:10
Yorum yazacak Fener taraftarı kalmamış yahu herkes cezalı mı :)

Şaka bir yana sahada iyi basan, çok iyi top yapamasa bile oyunu iyi domine eden bir Eskişehir vardı. Çok gol kaçırarak işi biraz şansa bıraktılar ancak yine de kazanmayı bildiler :)

Tebrikler

TR.CaPTaiN
25.Şubat.2012, 23:12
Bazı hakemler vardır, maç boyunca 1 tane karar verir ama çok önemli karardır hakem kötüydü deriz. Ama bugün Halis Özkahya bambaşka bir boyuta ulaştırdı olayı. Şu maçı Eskişehir'in 11, bizim 10 kişiyle tamamlamamız futbol katliamıdır. Mehmet'in sarı kart gördüğü müdahalenin aynısından sırf Alex'e 3 tane yapıldı. Hiçbirinde kart yok. Alper Alex'i arkadan çekiyor. Yani artık kabak gibi sarı denilir ya o şekil. Alper'e 2. sarıyı çıkaramadı. Veysel her pozisyonda Stoch'a basıyor, hiçbirine kart yok. Bir oyuncumuz topu ayağına alıyor 10 saniye sonra yerde. Aynı şey 90 dakika boyunca tekrarlanıyor. Eskişehirli oyunculara da hak vermek lazım. Adamlar baktı sürekli faul yapıyorlar ama hakem kartlarını soyunma odasında unutmuş. Doğal olarak devam ettiler. Caner de şu meşhur ingilizce küfrün Türkçesini etmiş. Bugün sahada Halis Özkahya zulmü vardı. Maçın başından sonuna kadar sertliğe prim verdi.

Özkahya'yı geçtik. 60 küsürde Ersun Yanal'a Fenerbahçe oyuncu değişikliklerini sen yap desen kendi takımı lehine ancak bu değişiklikleri yapardı. Nasıl düşünürdü Ersun Yanal ? Bu Fenerbahçe'nin orta sahada top yapabilecek Emre var, bunu bir kenara alalım. Zaten Fenerbahçe orta sahada pas yapmakta zorlanıyor, Emre'yi de çıkarıp Selçuk'u alırsam iyice orta sahasını çökertirim bu takımın derdi. İkinci olarak; şu Stoch'u da bi kenara alayım da ne olur ne olmaz uzaktan falan iyi şut çekiyor. Yerine Bienvenu'yu alayım hücumda da etkin olamasınlar derdi. Aykut hocanın bugünkü değişikliklerinin mantıklı açıklamasını bana bir Allah'ın kulu yapamaz.

Cristian da maçı izliyor biz de izliyoruz. Ama o para alıyor biz para veriyoruz. Ziegler de maalesef geldiğinde 3-5 maç oynadı. Sonrasında büyük düşüş yaşadı ve teknik kapasitesi de sınırlı gibi gözüküyor. Aykut hocanın artık cesur kararlar alıp Özgür'ü oynatması lazım.

Önder HOCA
25.Şubat.2012, 23:17
Mehmet Topuz un Cristian ın yaptığını fazlasıyla yapabiliceği kanaatindeyim, peki neden Mehmet i sağ kanada hapsetme gibi bir isteği var hocanın onu anlamıyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Şubat.2012, 23:24
Yorum yazacak Fener taraftarı kalmamış yahu herkes cezalı mı :)

Şaka bir yana sahada iyi basan, çok iyi top yapamasa bile oyunu iyi domine eden bir Eskişehir vardı. Çok gol kaçırarak işi biraz şansa bıraktılar ancak yine de kazanmayı bildiler :)

Tebrikler

Yorumlanicak birsey yok ki. Eses hakketti ve kazandi. FB de dusus devam ediyor. Sahada da kenarda da formsuzluk ust duzeyde. Zaten bu sezon kimse basari beklemiyor takimdan, yeter ki mucadele etsinler. O da olmayinca mac kabak tadi verdi.

MuraTBudaN
25.Şubat.2012, 23:52
Bazı hakemler vardır, maç boyunca 1 tane karar verir ama çok önemli karardır hakem kötüydü deriz. Ama bugün Halis Özkahya bambaşka bir boyuta ulaştırdı olayı. Şu maçı Eskişehir'in 11, bizim 10 kişiyle tamamlamamız futbol katliamıdır. Mehmet'in sarı kart gördüğü müdahalenin aynısından sırf Alex'e 3 tane yapıldı. Hiçbirinde kart yok. Alper Alex'i arkadan çekiyor. Yani artık kabak gibi sarı denilir ya o şekil. Alper'e 2. sarıyı çıkaramadı. Veysel her pozisyonda Stoch'a basıyor, hiçbirine kart yok. Bir oyuncumuz topu ayağına alıyor 10 saniye sonra yerde. Aynı şey 90 dakika boyunca tekrarlanıyor. Eskişehirli oyunculara da hak vermek lazım. Adamlar baktı sürekli faul yapıyorlar ama hakem kartlarını soyunma odasında unutmuş. Doğal olarak devam ettiler. Caner de şu meşhur ingilizce küfrün Türkçesini etmiş. Bugün sahada Halis Özkahya zulmü vardı. Maçın başından sonuna kadar sertliğe prim verdi.

Özkahya'yı geçtik. 60 küsürde Ersun Yanal'a Fenerbahçe oyuncu değişikliklerini sen yap desen kendi takımı lehine ancak bu değişiklikleri yapardı. Nasıl düşünürdü Ersun Yanal ? Bu Fenerbahçe'nin orta sahada top yapabilecek Emre var, bunu bir kenara alalım. Zaten Fenerbahçe orta sahada pas yapmakta zorlanıyor, Emre'yi de çıkarıp Selçuk'u alırsam iyice orta sahasını çökertirim bu takımın derdi. İkinci olarak; şu Stoch'u da bi kenara alayım da ne olur ne olmaz uzaktan falan iyi şut çekiyor. Yerine Bienvenu'yu alayım hücumda da etkin olamasınlar derdi. Aykut hocanın bugünkü değişikliklerinin mantıklı açıklamasını bana bir Allah'ın kulu yapamaz.

Cristian da maçı izliyor biz de izliyoruz. Ama o para alıyor biz para veriyoruz. Ziegler de maalesef geldiğinde 3-5 maç oynadı. Sonrasında büyük düşüş yaşadı ve teknik kapasitesi de sınırlı gibi gözüküyor. Aykut hocanın artık cesur kararlar alıp Özgür'ü oynatması lazım.
Özet budur !

TR.CaPTaiN
26.Şubat.2012, 00:17
Takımın defansif anlamda dibe vuruşunun kanıtı şu pozisyondur.

http://www.yukleresim.com/di-VDTU.jpg

http://www.yukleresim.com/di-5FQO.jpg

http://www.yukleresim.com/di-G86N.jpg

http://www.yukleresim.com/di-FNL9.jpg

Xsnoopkarl
26.Şubat.2012, 00:25
Sen Cristian'a Emre'ye Alex'e Mehmet'e Ziegler'e kesmen gereken faturayı genç Serdar'a kesmeye devam et emi hoca. Takım haftalardır deplasmanda yenilsin,içerde zor kazansın ama kurguyu değiştirme emi hoca. Böyle devam et şanslısın bir kaç sene önce takımın başında olmadığına yoksa çoktan Aziz Yıldırım'ın hışmına uğramış olurdun.

Ralph
26.Şubat.2012, 00:35
Tebrikler Eskişehir'e. Biz de yendik mi değmesinler keyfimize.

LaigLeNoiR
26.Şubat.2012, 00:38
Aykut Kocaman, Eskişehir yenilgisini Lig TV'de yorumladı. Kocaman, söyleyecek fazla bir şeyi olmadığını söyledi Fenerbahçe camiasından özür diledi. Deneyimli hoca deplasman karnelerine ağır eleştiriler getirirken, "Futbolcularım sahaya hocasız çıksalar, 6 maçta 4 puan alırlardı" dedi.

Nocna Mora
26.Şubat.2012, 00:39

İlk yarıyı izlemedim fakat 2. yarıyı izledigim şekilde yorum yapacagım, hakem hakkındaki eleştirilerine katılmıyorum. Alex'e yapılan 2.yarıdaki 2 fauldede kendisini yere bıraktı Alex. Atılmalıydı oyundan.

Eskişehirspor'un 2. yarıda yaptıgı çogu müdahale temizdi. %80i temizdi. Adam gibi futbol oynadı adamlar. Faul yapıldıgında caldı zaten hakem. Stoch'a mesela. Ama ögrenmeniz lazım ki her yere düşene faul calınmaz. Adam zaten zayıf. İkili mücadelede yerde kalıyor. FAUL FAUL FAUL diye bagırıyorsunuz. Alanzinho için de bu geçerli. Fiziği zayıf oyuncular ikili mücadalede kendini yere bırakmayı seçerse hemencecik faul calınmaması normal yani.

İlk yarıdaki penaltı pozisyonunu izledim, verilebilirmiş.

Eskişehirspor farka gidebilirdi 2-3 kez direk, 2-3 kez de oyuncularının beceriksizliği izin vermedi fakat bu futbol anlayışıyla devam ederlerse daha çok can yakarlar diye düşünüyorum..

C h A o S
26.Şubat.2012, 00:41
Aykut Kocaman burada kendisin mi eleştirmiş oyuncularamı laf söylemiş anlamadım.Demekki kendisinin takıma etkisi olmadığını düşünüyor.Talihsiz bir açıklama olmuş.

Legendary
26.Şubat.2012, 00:44
Benim bildiğim Aykut Kocaman , "Bu kadar kaliteli bir oyuncu grubu sahaya antrenörsüz çıksa 4 mağlubiyet olmaz. Bir şeyler kopuk." dedi ama tabi onu da söylemiş olabilir tam bilmiyorum.

Nocna Mora
26.Şubat.2012, 00:48
ep;2196644']Benim bildiğim Aykut Kocaman , "Bu kadar kaliteli bir oyuncu grubu sahaya antrenörsüz çıksa 4 mağlubiyet olmaz. Bir şeyler kopuk." dedi ama tabi onu da söylemiş olabilir tam bilmiyorum.

Böyle söyledi. Değişik yorumlanabilir tabii ki. Oyuncularının kaliteli oldugunu fakat bir kopukluk oldugnu anlatmaya calıstı bence bu cümlesiyle.

TR.CaPTaiN
26.Şubat.2012, 00:53
İlk yarıyı izlemedim fakat 2. yarıyı izledigim şekilde yorum yapacagım, hakem hakkındaki eleştirilerine katılmıyorum. Alex'e yapılan 2.yarıdaki 2 fauldede kendisini yere bıraktı Alex. Atılmalıydı oyundan.

Eskişehirspor'un 2. yarıda yaptıgı çogu müdahale temizdi. %80i temizdi. Adam gibi futbol oynadı adamlar. Faul yapıldıgında caldı zaten hakem. Stoch'a mesela. Ama ögrenmeniz lazım ki her yere düşene faul calınmaz. Adam zaten zayıf. İkili mücadelede yerde kalıyor. FAUL FAUL FAUL diye bagırıyorsunuz. Alanzinho için de bu geçerli. Fiziği zayıf oyuncular ikili mücadalede kendini yere bırakmayı seçerse hemencecik faul calınmaması normal yani.

İlk yarıdaki penaltı pozisyonunu izledim, verilebilirmiş.

Eskişehirspor farka gidebilirdi 2-3 kez direk, 2-3 kez de oyuncularının beceriksizliği izin vermedi fakat bu futbol anlayışıyla devam ederlerse daha çok can yakarlar diye düşünüyorum..

Veysel'in sağ taç çizgisi kenarında Stoch'a gelip arkadan bastığı pozisyon için FAUL FAUL diye bağırmamıza bile gerek yok. Göz var nizam var. Alex'in kendini bıraktığı dediğin 2 pozisyondan bir tanesinde Alex'i 3 kişi birden araya alıyor, Alex düşüyor, pozisyonun devamı gol oluyor. Diğerinde de zaten hakem yere düşerken Alex eliyle oynadı diye topu Eskişehir'e veriyor. Benim bahsettiğim pozisyonlar bunlar değil. Kaldı ki bunlarda da Alex kendini atmıyor. Eğer bunlardan dolayı Alex'in atılması gerekiyorsa ikili mücadelede fiziken rakibine üstünlük kuramayan her oyuncu atılmalı.

Aykut Kocaman burada kendisin mi eleştirmiş oyuncularamı laf söylemiş anlamadım.Demekki kendisinin takıma etkisi olmadığını düşünüyor.Talihsiz bir açıklama olmuş.

Ben hatalar yapsam dahi oyuncuların bu kadar kötü olma hakkı yok demeye çalışıyor bana göre.

Gncl1905
26.Şubat.2012, 00:54
Hakem gayet temiz maç yönetti.Kırmızı acayip geldi ondada küfür varmış dediler.Hatası yok bence.Fenerbahçeli oyuncular bol bol kendilerini yere attı benim gördüğüm de o.

Eğer gerçekten kendisini eleştirmişse doğru şekilde eleştirmiş ve benim gözümde biraz daha büyüdü efsaneler boşuna efsane olmuyor demek ki :)

Aykut Kocaman bir taraftar olarak maçı izlese bu hoca napıyor ya derdi eminim.Herhalde kendiside bunun farkında ama artık geliştirsin kendini.Aynı taktikle her maç çıkılır mı kaç haftadır iyi oyun yok zaten.Bir farklılıklar yap.Hadi maçtan önce yapmıyorsun maç içinde yap Emre-Selçuk değişikliğinin ne mantığı var?Rakip zaten 2-3 adam hariç kapanıyor sende bastır açmak için zorla.

Yine de bizim işimize geliyor tabi :D

Tebrikler Eskişehir...

Nocna Mora
26.Şubat.2012, 01:04
Veysel'in sağ taç çizgisi kenarında Stoch'a gelip arkadan bastığı pozisyon için FAUL FAUL diye bağırmamıza bile gerek yok. Göz var nizam var. Alex'in kendini bıraktığı dediğin 2 pozisyondan bir tanesinde Alex'i 3 kişi birden araya alıyor, Alex düşüyor, pozisyonun devamı gol oluyor. Diğerinde de zaten hakem yere düşerken Alex eliyle oynadı diye topu Eskişehir'e veriyor. Benim bahsettiğim pozisyonlar bunlar değil. Kaldı ki bunlarda da Alex kendini atmıyor. Eğer bunlardan dolayı Alex'in atılması gerekiyorsa ikili mücadelede fiziken rakibine üstünlük kuramayan her oyuncu atılmalı.

Bir daha izlemeni öneririm. Veysel'in Stoch'a yaptığı bir faul gördüm onu da verdi zaten hakem.

Gol olan pozisyonda müdaheleler gayet temiz. Topu da çok temiz bir şekilde alıyor Eskişehirliler.
Diger bahsettigin elle oynadıgı pozisyonda Eskişehirli oyuncunun Alex'e müdahelesi yok. Alex topa perdeleme yapmak isterken düşüyor. Faullük bir durum yok.

2 tane pozisyon daha var. Alex'in kendini yere attığı. Asıl kastettiklerim onlardı. İkili mücadele ile alakası olmayan iki pozisyon. Hakemi aldatmaya yönelikti. Adam dokunmuyor ama Alex ucuyor. Herneyse.. Ben basarılı buldum hakemi 1-2 ufak hatası dışında..

TR.CaPTaiN
26.Şubat.2012, 01:09
Bir daha izlemeni öneririm. Veysel'in Stoch'a yaptığı bir faul gördüm onu da verdi zaten hakem.

Gol olan pozisyonda müdaheleler gayet temiz. Topu da çok temiz bir şekilde alıyor Eskişehirliler.
Diger bahsettigin elle oynadıgı pozisyonda Eskişehirli oyuncunun Alex'e müdahelesi yok. Alex topa perdeleme yapmak isterken düşüyor. Faullük bir durum yok.

2 tane pozisyon daha var. Alex'in kendini yere attığı. Asıl kastettiklerim onlardı. İkili mücadele ile alakası olmayan iki pozisyon. Hakemi aldatmaya yönelikti. Adam dokunmuyor ama Alex ucuyor. Herneyse.. Ben basarılı buldum hakemi 1-2 ufak hatası dışında..

Veysel Stoch'a 1 değil epey faul yaptı da Stoch'un artık kenara bakarak isyan ettiği bir pozisyon vardı. O pozisyon bir oyuncunun maç boyunca ilk müdahalesi olsa bile kart gerektiren bir pozisyondu, onu bile es geçti. Ben onu anlatmak için direkt olarak örnek verdim. Yoksa maç içinde zaten bir dünya pozisyon var vermediği. Alex'in o 2 pozisyonu için ben de zaten hakem faul vermeliydi demedim. Bahsettiğim pozisyonlar onlar değildi dedim. Ama kendini atıyor dediğin pozisyon olarak onları değerlendirdim. Ben bunların haricinde Alex'in kendini yere attığı pozisyon görmedim. Bir takımın sertlikle oyunu bu kadar yönlendirmesine böylesine seyirci kalan hakemi de az gördüm.

Deus Dominus
26.Şubat.2012, 02:07
Eskişehirspor'lu oyuncularla Fenerbahçe'li oyuncular formaları değiştirse maç 2-1 değil 6-0, 7-0 biterdi.

Sekopej
26.Şubat.2012, 13:39
O kadar faulle oyun durdu ki belki de sezonun en çok sarı kart çıkan maçı bu maç olması gerekirken göremedik sarıları.

Hala, bugün Galatasaray yenip fark 9 olsa da, oynanacak 3 Galatasaray maçını kazanarak şampiyon olabiliriz.:p

Ankaragücü'nü saymazsak tek Trabzonspor deplasmanı kaldı. 6 maçtan 5'ini kazanmaları gerekiyor artık.

Fernando Gago
26.Şubat.2012, 13:56
Fenerbahçe taraftarının adına konuşmak haddim değil ama onlar için de birkaç cümle söylemek istiyorum. 3 Temmuz'dan bu yana Cadde,Taksim,Topuk Yaylası, ..... Mitingler, Yürüyüşler,Silivri, Çağlayan ... Binlerce taraftar işini gücünü bırakıyor ve ses çıkarmak için tepki koymak için eylemlerde bulunuyorlar. Fenerium hala rekorlar kırıyor. Fenerbahçe kart beklenen hedeflere ulaşamadı ama 300bin civarında satış yaptı. Maçlar hala full çekiyor. Deplasmanlar full hatta dün de oldugu gibi otobüs otobüs taraftar maçlara giremiyor polis kordonu eşliğinde şehri terk ediyorlar.

3 Temmuz'da en çok yıpranan her türlü tacizlere kalanlar yine taraftarlar.

Futbolcularımıza ve Teknik direktörürümüz söz vermiştik bu sene eleştiri olmayacak bu sene birlik olma zamanıdır diye ama anlıyoruz ki onlar verdikleri sözleri tutmuyorlar.

Haftalardır rezalet bir futbol rezalet bir oyun. Bitmişlik tükenmişlik. Amblemimizi o ruhsuz bedenlerde görmek iyiden iyiye ızdırap veriyor. Yeter artık bu kadar kötü olmalarına hakkı yok. Bizlere umut veren sadece 11 çubuklu diyoruz. onlar da eriyip bitmişler. Kalan haftalarda en çok sabıra ihtiyacımız var. taraftarın işi çok zor.

Sekopej
26.Şubat.2012, 14:11
Fenerbahçe taraftarının adına konuşmak haddim değil ama onlar için de birkaç cümle söylemek istiyorum. 3 Temmuz'dan bu yana Cadde,Taksim,Topuk Yaylası, ..... Mitingler, Yürüyüşler,Silivri, Çağlayan ... Binlerce taraftar işini gücünü bırakıyor ve ses çıkarmak için tepki koymak için eylemlerde bulunuyorlar. Fenerium hala rekorlar kırıyor. Fenerbahçe kart beklenen hedeflere ulaşamadı ama 300bin civarında satış yaptı. Maçlar hala full çekiyor. Deplasmanlar full hatta dün de oldugu gibi otobüs otobüs taraftar maçlara giremiyor polis kordonu eşliğinde şehri terk ediyorlar.

3 Temmuz'da en çok yıpranan her türlü tacizlere kalanlar yine taraftarlar.

Futbolcularımıza ve Teknik direktörürümüz söz vermiştik bu sene eleştiri olmayacak bu sene birlik olma zamanıdır diye ama anlıyoruz ki onlar verdikleri sözleri tutmuyorlar.

Haftalardır rezalet bir futbol rezalet bir oyun. Bitmişlik tükenmişlik. Amblemimizi o ruhsuz bedenlerde görmek iyiden iyiye ızdırap veriyor. Yeter artık bu kadar kötü olmalarına hakkı yok. Bizlere umut veren sadece 11 çubuklu diyoruz. onlar da eriyip bitmişler. Kalan haftalarda en çok sabıra ihtiyacımız var. taraftarın işi çok zor.

Bu konuda da katılıyorum, düşündüklerimi sen daha iyi ifade etmişsin.:)

Kahrolduğum sahada oynanan oyun, gösterilen mücadele değil. Taraftar o bahsettiklerini yaparken, sahada yer alanların buna rağmen bu şekilde olması.

Kazan kaybet bu hiç önemli değil, teknik taktik hiç mi hiç önemli değil ama yeter ki mücadele et, 3 temmuzdan beri mücadelesine bir an olsun dur demeyen, gıpta ile bakılan taraftarın gibi mücadele et sadece.