Log in

View Full Version : Türkiye - Slovakya | 29 Şubat 2012 - 20:30 | Hazırlık Maçı

di canio
27.Şubat.2012, 05:53
http://img806.imageshack.us/img806/3024/trkiyeslovakya.jpg

Yayın: A Haber

BaGa TaRKaN
27.Şubat.2012, 10:16
Son 5 Yılın En Farklı Türkiye'si Olacağına Eminim, Kazanırız

Zekirdek
27.Şubat.2012, 11:57
Miroslav Stoch oynayacak mı? Daha doğrusu aday kadroya çağırıldı mı?

Fernando Gago
27.Şubat.2012, 15:35
Gerçekten umut veren bir kadro oluşturdu Abdullah Avcı. Bu tür maçlarda galibiyet çok önemli değil. Bu formanın hakkını versinler, "bizde iş var" desinler yeter. Güzel bir maç olacaktır bence.

Ralph
27.Şubat.2012, 16:04
Abdullah Avcı'ya inancım öyle çok ki, İBB'den gitmesine İBB adına çok üzüldüm. Milli takımın artık değişmesi gerekiyor kesinlikle. Gençlerle birlikte baştan bir kemik kadro oluşması gerekiyor. En önemlisi de başındaki adamın bizden biri olması gerekiyor ki yenildiğimizde içi acısın ders çıkarsın daha yürekten oynatsın takımı. Her şey olumlu olacak inşallah. Belçika, geleceğin en önemli takımlarından biri olarak gösteriliyor, bence bizim onlardan farkımız yok.

byariff
28.Şubat.2012, 02:20
Slovakya kadrosunda Kayseriden Pekarik, TS'den Cech, FB'den Stoch, BJK'den Holosko ve Bursa'dan Sestak var.

BaGa TaRKaN
28.Şubat.2012, 02:24
Slovakya kadrosunda Kayseriden Pekarik, TS'den Cech, FB'den Stoch, BJK'den Holosko ve Bursa'dan Sestak var.

Maşşallah :D Bir Sen Yoksun Arif :D Git Sende Kalecileri Ol :icon_smile:

footballer33
28.Şubat.2012, 02:48
Skorun zerre kadar mühim olmadığı bir maç olacak bana göre. :) Sadece, gençleri ve milli takıma ilk kez alınan futbolcuları merak ediyorum bu maçta. Sakatlıksız, kazasız, güzel, zevkli bir karşılaşma olur umarım.

Ralph
28.Şubat.2012, 15:58
A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli futbolcu Ömer Toprak ile Slovakya maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Avcı, yaptığı açıklamada, saha içinde arzulu ve iştahlı bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.

http://img339.imageshack.us/img339/3955/71063771.png (http://img339.imageshack.us/i/71063771.png/)

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli futbolcu Ömer Toprak ile Holiday In Otel'de basın toplantısı düzenledi. Avcı, yaptığı açıklamada, saha içinde arzulu ve iştahlı bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.
Saha içinde arzulu ve iştahlı bir takım oluşturmak istediklerini vurgulayan Avcı, “Görevimiz süremiz sürecinde A, Ümit ve Genç Milli Takımları tek çatı altında topladık. Futbol Gelişim Merkezi ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Saha içinde arzulu, iştahlı bir takım oluşturmak istiyoruz” dedi.
Abdullah Avcı basın toplantısı

"LÖW İLE TOPLANTI YAPTIK"

Almanya’da 3 önemli kulübün altyapılarını incelediklerini belirten Avcı, “Almanya'da 3 önemli kulübün altyapılarını inceledik. Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw ile toplantı yaptık. Kamuoyunun beklentilerine cevap verecek bir takım oluşturma çabasında olacağız. - Mayıs'ın 20'sinden Haziran'ın 5'ine kadar 7 tane hazırlık maçı oynayacağız. Grup birinciliği hedefimi kimseye gaz vermek için değil, inandığım için açıkladım” diye konuştu.

"TURNUVA TAKIMI OLABİLMEK İÇİN ALTYAPILARIMIZI İYİ ORGANİZE ETMELİYİZ"

Oyuncularına çok güvendiğini altını çizen başarılı teknik adam, “Ben oyuncularıma çok güvendiğim için böyle bir açıklama yaptım. Turnuva takımı olabilmek için altyapılarımızı iyi organize etmemiz gerekiyor. Sadece bir hazırlık maçı yapıyoruz. Tuncay Şanlı da 30 yaşında takımında daha fazla süre alıyor. Kendisi bir değerdir. Milli Takım kapısı herkese açıktır. Buraya çağırdığımız yeni oyuncular da, buraya hak ederek gelmiştir. Zorlu bir gruptayız. İyi motivasyon ve takım ruhu ile başarılı olmaya çalışacağız” dedi.

"BÜTÜN MESAİMİZİ YENİDEN YAPILANMA İÇİN HARCIYORUZ"

Bütün meseilerini yeniden yapılanma için harcadıklarını belirten Avcı, “Tüm arkadaşlarımla bütün mesaimizi yeniden yapılanma için harcıyoruz. Nuri Şahin önemli bir oyuncu. 17 yaşında milli takımlarda oynamaya başladı. Şu anda Real Madrid'de olması bile önemli. Rekabet ortamında ona ihtiyacımız var; ama öncelikle takım olmamız gerekiyor. Yoksa Nuri'ye de ihtiyacımız olacaktır” şeklinde konuştu.
Real Madrid forması giyen bir diğer Türk futbolcu Hamit Altıntop’un ilerleyen dönemde takımda yer alacağını belirten Avcı, “Hamit Altıntop ile ilgili bir sıkıntımız yok. İlerleyen dönemde bizimle birlikte olacak” diye konuştu.

"KANATLAR İÇİN ARAYIŞ SÜRÜYOR"

Kanatlar için arayışlarının devam ettiğini belirten Avcı, “Ekip arkadaşlarım, elemelerdeki rakiplerimizi yarınki maçlarda takip edecek.Savunma bölgesinde seçeneğimiz fazla. Anca Kanatlar için arayış sürüyor” dedi.

zemlinskis
29.Şubat.2012, 08:53
Abdullah Avcı beklentileri karşılayan bir kadro seçimi yaptı. Rakibimiz ise son yıllarda iyi bir çıkış yakalayan Slovakya. Umarım kazanırız .

doncarlo
29.Şubat.2012, 11:28
Bu sabah kaldıkları otelin önünden geçtim,biri pencereden bakıyordu ama kestiremedim :D

Aldık biletimizi inşallah keyifli ve sonucu istediğimiz gibi bir maç olur.

anil luque
29.Şubat.2012, 13:09
İyi olacak Abdullah Hoca ile iyi.. Almanya'dan altyapı araştırmaları vs çok iyi hamleler.

europeanconquer
29.Şubat.2012, 14:23
Abdullah Hoca sanırım Milli Takım kaptanlığını tamamen Arda'ya verecekmiş.Şöyle bir haber var ne kadar doğru bilmiyorum.

http://www.sporx.com/futbol/millitakim/milli-takimin-yeni-kaptaniSXHBQ270210SXQ

di canio
29.Şubat.2012, 20:37
Tamamen Arda'ya verilmesi doğru olmaz bence. Arda'nın kaptanlık geçmişi çok iyi değil. Kaldıramıyor kaptanlığı. Meziyet ister kaptanlık. Milli Takımımızda en çok forma giyen oyuncular arasından seçiliyor kaptan genellikle. Bu maç için değil de genel olarak Hamit Altıntop'a verilebilir 1. kaptanlık. 2. kaptan da ben Nuri Şahin olsun isterim.

Sheriff
29.Şubat.2012, 21:11
Nuri Şahin kesinlikle iyi bir karar olur.

Bordo61Mavi
29.Şubat.2012, 21:14
Bugunden itibaren yeni bir milli takim heyecani yasicaz, insAllah A.Avci basarili olacak bizde keyifle Turkiyemizi izliyebilecegiz.

byariff
29.Şubat.2012, 21:19
Sinan, Gokhan Gonul, Semih Kaya, Omer Toprak, Hasan Ali, Arda, Mehmet Topal, Selcuk İnan, Olcan, Mustafa Pektemek, Umut

Nocna Mora
29.Şubat.2012, 21:25
Kadro böyleyse eğer çok iyi bir oyun bekliyorum.

Sheriff
29.Şubat.2012, 21:34
Ben bu kadronun teknik açıdan çok kısıtlı olduğunu düşünüyorum.

Bordo61Mavi
29.Şubat.2012, 21:38
Kac tane degisik kadro yazdilar , bu kesinmi ?

europeanconquer
29.Şubat.2012, 21:45
İlk 11 deki oyuncular iyi bir seçim olmuş.Semih,Olcan ve Mustafa'nın yapacağı şeyleri merak ediyorum.Umarım galip gelen biz oluruz.

fbdevil190737
29.Şubat.2012, 21:45
Kadrolar ;

Millilerimiz sahaya; Sinan Bolat, Semih Kaya, Ömer Toprak, Nuri Şahin, Gökhan Gönül, Mehmet Ekici, Arda Turan, Mehmet Topal,Caner Erkin, Mustafa Pektemek ve Olcan Adın'dan oluşan ilk 11 ile sahaya çıkacak.

Slovakya Milli Takımı sahaya; Dusan Pernis, Peter Pekarik, Martin Skrtel, Radoslav Zabavnik, Vladimir Weiss, Miroslav Stoch, Marek Bakos, Kamil Kopunek, Tomas Hubocan, Marek Hamsik, Juraj Kucka ilk 11'i ile çıkacak.

--------------------------------

Caner'in sol bek'de kullanılması yanlış diye düşünüyorum . Orada Hasan Ali ya da İsmail'den biri kullanılmalıydı . Onun dışında oldukça iyi bir kadro . Forvet'de de Mevlüt olabilirdi Mustafa'nın yerine .

TFF

europeanconquer
29.Şubat.2012, 22:12
Tamam Avrupa maçlarını anlarımda Mili Maçlar neden saçma sapan kanallarda olur ? Şimdi işin gücün yok A Haber'i bul.

ParduS
29.Şubat.2012, 22:16
Netten nasıl izleyebilirim arkadaşlar ? a haberin sitesinde canlı yayın izlenmiyor. Sık sık donuyor. Önerisi olan varsa maç başlamadan alabilirim.

Sheriff
29.Şubat.2012, 22:22
Kadrolar ;

Millilerimiz sahaya; Sinan Bolat, Semih Kaya, Ömer Toprak, Nuri Şahin, Gökhan Gönül, Mehmet Ekici, Arda Turan, Mehmet Topal,Caner Erkin, Mustafa Pektemek ve Olcan Adın'dan oluşan ilk 11 ile sahaya çıkacak.

Slovakya Milli Takımı sahaya; Dusan Pernis, Peter Pekarik, Martin Skrtel, Radoslav Zabavnik, Vladimir Weiss, Miroslav Stoch, Marek Bakos, Kamil Kopunek, Tomas Hubocan, Marek Hamsik, Juraj Kucka ilk 11'i ile çıkacak.

--------------------------------

Caner'in sol bek'de kullanılması yanlış diye düşünüyorum . Orada Hasan Ali ya da İsmail'den biri kullanılmalıydı . Onun dışında oldukça iyi bir kadro . Forvet'de de Mevlüt olabilirdi Mustafa'nın yerine .

TFF
Bu kadro güzel işte, Mehmet Topal yerine Selçuk İnan'da seçilebilirdi ama yinede güzel. Onun dışında Mevlüt bence de ilk 11 olabilirdi. Tunay Torun'da çok yetenekli bir oyuncu, ilerleyen dakikalarda izleyebiliriz umarım bu isimleride.

Tamam Avrupa maçlarını anlarımda Mili Maçlar neden saçma sapan kanallarda olur ? Şimdi işin gücün yok A Haber'i bul.
A Haber HD yayın veren bir kanal sanırsam o yüzden.

Oghuse
29.Şubat.2012, 22:36
Kanal buysa eğer canlı yayın seçeneği var şansınızı deneyin. :)

http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/ahaber/canli_yayin

footballer33
29.Şubat.2012, 22:46
Beklediğim kadrodan 4 değişik isim var sahada. İsmail ve Hasan Ali dururken, Caner'in sol bekte tercih edilmesine şaşırdım.

Bordo61Mavi
29.Şubat.2012, 23:04
Maci izliyemiyorum, Olcan nasil oynuyor ?

RasAnt
29.Şubat.2012, 23:06
Stoch yazdı 2 oldu

hakankor
29.Şubat.2012, 23:06
Oha Stoch :D

RasAnt
29.Şubat.2012, 23:07
Anca bulabildim netten bi açtım gol oldu ya bide kadro seçimi çok kötü olmuş ya hiç beklemezdim böyle birşey

Gncl1905
29.Şubat.2012, 23:08
Maci izliyemiyorum, Olcan nasil oynuyor ?

Bencil ama fena oynamıyor bence.

hakankor
29.Şubat.2012, 23:10
Olcan dışarı attı :(

Lusage
29.Şubat.2012, 23:12
Olcan'ın X tuşu bozulmuş...

Gncl1905
29.Şubat.2012, 23:13
Olcan'ın X tuşu bozulmuş...

Mehmet Ekici de öyle.Kendilerini göstermek istiyolar herhalde.

europeanconquer
29.Şubat.2012, 23:14
Şu an oyun ve kadro seçimi için konuşmak çok erken.Hiddink'le güzel sayılabilecek bir hazırlık dönemi geçirmiştik ama sonu hüsran oldu.Ayrıca takım birbirine alışık değil sadece Arda ve Gökhan sürekli oynuyor.Mehmet Topal ise uzun zamandır Selçuk Şahin'den formayı kapamıyordu.Allah'ım ne günler görmüşüz biz ya toparlanmak zor ve uzun olacak.

ParduS
İkinci yarının başında Caner ve Pektemek çıkar oyundan diye tahmin ediyorum. Olcan'ın bencilliği konusunda da hemfikirim.

Bir de söylemeden geçmeyim,Ömer Üründül'ün yorumladığı maçlar zulüm oluyor.

C h A o S
Daha takım yeni ve birbirleriyle belkide ilk defa aynı kadroda bulunuyorlar.Maç yapa yapa birbirlerine ve sisteme alışacaklardır.Daha şimdiden eleştirmek ve karalar bağlamak yersiz.

kalemci
29.Şubat.2012, 23:16
Caner'den sol bek yaratmaya çalışmasak artık çok iyi olacak.

Nocna Mora
29.Şubat.2012, 23:16
Hücum anlamında iyi işler yapıyoruz. Mesela bekler ileriye çıkıyor. Boş alana koşular, paslar vesaire iyi fakat savunma anlamında çok kötüyüz. Bunun nedeni de kimin nerde oynadıgını bilmemesi. Defans 4 kişi tamam. Forvet 1 kişi tamam. Hepsinin de yerleri belli. Ama orta sahada kim nerde oynuyor belli değil . Sol açık yok. Sağ açık yok. Kim rastgelirse o basıyor rakibe. Çok düzensizlik ve boşluk yaratıyor bu durum. Mehmet Topal'ın tam olarak önliberoya geçmesi, Olcan'ın ve Arda'nın sag-sol kanada geçmesi ve Mehmet Topal'ın önünde Nuri ve Mehmet oynamalı ki adam akıllı savunma yapalım. Su an herkes kafasına göre savunma yapıyor. Çok düzensiz. Yine de stoperlerimiz gayet iyi. Beklerimizin performansı da iyi ama dedigim gibi orta saha çok başı buyruk. Pozisyonları bile belli degil. Bu çözüldügü takdirde çok daha iyi oynayacagımıza inanıyorum. Çift forvet oynamamız gerektigi şahsi kanaatim. Çünkü ne Burak ne de Pektemek ne de Umut tek forvet adamı degiller. Tek forvet futbol sisteminde bence olmaması gereken bir sistemdir. Gereksiz yani.. Neyse. İkinci yarı bakalım nasıl bir futbol izleyecegiz..

byariff
29.Şubat.2012, 23:19
hucumda iyiyiz ama geride SIKINTILAR var zamanla olcak , olcan,nuri,arda"yi begendim. caner ve pektemek su an kotu ayrica yenilmemiz normal adi ustunde hazirlik ve deneme maci 2.ci yari bakalim ne olcak yeni bir hakan sukur sart bu takima tek forvet icin.

Walter Sakana
29.Şubat.2012, 23:20
İyi sayılır: Caner, Ömer, M.Topal
Birşeyler yapmaya çalışan: Olcan
Vasat: Arda, Semih, Mustafa, Gökhan
Sahada yok: M.Ekici, Nuri

RasAnt
29.Şubat.2012, 23:20
Orta sahaya Emre Hamit tecrübesi şart diğer mevkilerde (caneri solbek hariç) genç oyuncularımızı denemek mantıklı.

C h A o S
29.Şubat.2012, 23:24
Ara ara Yıldırım Demirören'e yeter sesleri yükseldi.Sanırım milli maçlarda bol bol duyacağız bu sesleri.

kalemci
29.Şubat.2012, 23:24
Daha Volkan, Egemen, Hamit gibi oyuncuları monte edecek takıma.

Defansta lider eksikliği çekiyoruz. Egemen geldiği zaman o eksiklikte ortadan kalkar. Ortasaha da çok düzensiziz, Nuri veya Ekici yerine Selçuk oynasaydı en başta iyiydi. Ekici ve Nuri gibi pas ustaları biraz sorumluluk alıp Arda'yı rahatlatmaları lazım yine Arda'ya yıkmaya çalışıyoruz oyuncu.

europeanconquer
29.Şubat.2012, 23:32
10 yaşındaki çocuk gelse o kadar kötü vurmaz be Mehmet.

Nocna Mora
29.Şubat.2012, 23:37
Stoper ikilimiz gerçekten iyi. Orta sahanın pas dagıtımında ki beceriksizliği onların da hatalı oynuyor gibi görünmesine neden oluyor.
Nuri yokları oynamaya devam ediyor. Topsuz oyunu çok kötü. Top almıyor, aldıgında degerlendiremiyor. Hiç begenmedim.
Ve hala çok düzensiziz. Arda da Mehmet E. de 10 numara oynuyor amaçsızca. Nuri ve Mehmet E. geri gelmiyorlar. Saçmasapan bir orta saha düzeni var.

europeanconquer
29.Şubat.2012, 23:38
Güldürdün be Caner (cc)

Corpus
29.Şubat.2012, 23:39
Tunay oyuna girmeden önce Servet abisini aratmayan bir performans sergiledi :n:

byariff
29.Şubat.2012, 23:41
mehmet ekici ve olcan cikti

burak ve tunay girdi

Corpus
29.Şubat.2012, 23:48
Arda yok bu maçta.

Bordo61Mavi
29.Şubat.2012, 23:53
Weiss'inde r2 butonu takiliyor gibi:)

Alicanfmfan
29.Şubat.2012, 23:55
Mehmet Ekici felan acayip gıcığıma gitti.Gurbetçi topçuların hepsi Mesut Özil olacak değil ya. Belkide iyi topçudur ancak izlediğim kadarı ile hiçte ümit vermiyor.

europeanconquer
29.Şubat.2012, 23:58
İkinca yarı üstünüz iyi hoşta pozisyon üretemiyoruz.Nuri nedense oyunu kurucu gibi oynamıyor oyunu Mehmet Topal kuruyor.O yüzden etkili bir atağımız olmuyor.

byariff
29.Şubat.2012, 23:58
Arda cikti - alper girdi , mehmet topal tek basina cok guzel oynuyor ortasahada bence.

europeanconquer
01.Mart.2012, 00:05
Taraftar ipi kopardı :n: Koyduk mu diye tezahürat yapıyorlar sanırım :D

europeanconquer
01.Mart.2012, 00:08
Ömer Toprak attı :) Eğer dokunduğu kafa sayılıyorsa Semih asist yaptı :D

byariff
01.Mart.2012, 00:09
Semih guzel indirdi , omer toprak atti 1-2 oldu.

europeanconquer
01.Mart.2012, 00:10
Sinan harika kurtardı.

byariff
01.Mart.2012, 00:11
Muthis kurtardi sinan..

NikolaiBelinski
01.Mart.2012, 00:14
Hayırlı olsun diyelim Ömer Toprak, vazgeçilmezimiz olacak defansımızda.

Çoğu arkadaşımızın belirttiği gibi Emre Belözoğlu, Hamit ve Egemen gibi isimler bu takıma yol gösterir diye düşünüyorum. Abdullah Avcı'ya güveniyorum :)

byariff
01.Mart.2012, 00:16
Mac Bitti 1-2 bitti , 2.ci yari resmen tek kale oynadik , g.g , caner , arda , pektemek , nuri , etkisizdi , semih,omer toprak , mehmet topal , iyi oynadilar bence defansda SIKINTI yoktu , caner kesinlikle sol bek degil adam ceza sahasinda 0"a inmis resmen kaleye vuruyor orta açicagi yere. nese ilk maca gore iyiydik kadro yeni zamanla daha iyi olcagiz.

Corpus
01.Mart.2012, 00:17
Ömer Toprak' ın disiplin eksikliği sadece benim mi gözüme çarptı ? Biraz laubali gözüktü sanki. Ama teknik ve fizik olarak gayet iyi orası ayrı

europeanconquer
01.Mart.2012, 00:17
Yenilgiye rağmen ikinci yarda oynanan oyundan son derece memnunum.Yeni bir milli takım için gayet iyi bir oyundu.Çok basit hatalar yapıyoruz.Zamanla azalacaktır bu hatalar.

RasAnt
01.Mart.2012, 00:18
@corpus

Ömer toprak banada güven vermedi.

Defans hattımızada takviyeler lazım zamanla oturacaktır

Nocna Mora
01.Mart.2012, 00:20
Alper Potuk milli takım seviyesinde bir oyuncu değil. Oynadığı süre içerisinde bunu gösterdi. Başarısız paslar, başarısız hamleler. Gereksizdi. Anadolu takımı topçusudur en fazla.
Nuri bütün serbest vuruşları ve kornerleri harcadı. Topsuz alanda toptan kaçtı. Saçmasapan bir oyun oynadı. Milli takım seviyesinde değil diyecegim de adam Real Madrid'de oynuyor. Hayret.
Mehmet Ekici'nin performansı ahım şahım değldi fakat idare ederdi.
Tunay'ın kumaşı kaliteli fakat daha çok tecrübesiz. Gereksiz şeyler yapabiliyor.

Bu eksiklerin dışında ben takımı gayet iyi buldum. Asıl sorun taktikseldi. Hücum anlamında varyasyonlar iyi olsa da takım savunması çok kötüydü. Özellikle orta sahamız da kimin nerede oynadığı belli değildi. Bu nedenle de kimin nerede nasıl bir savunma yapacagı belirsizdi. Şaşkındık yani savunmada. Herkes bir yana koşuyor falan. Bir görev dağılımı yoktu. Orta sahamızdaki bu sorunu çözdügümüz takdirde daha başarılı maçlar cıkaracagımıza eminim.

Umutluyum ben bu takımdan..

fbdevil190737
01.Mart.2012, 00:24
Caner'den sol bek olmayacağını Aykut Hoca'da anladı ki sol açık oynatmaya başladı . Abdullah Hoca'nın da ısrar etmemesi lazım orada bana kalırsa birinci alternatif Hasan Ali olmalı onun dışında Ömer Toprak ve Mehmet Topal'ı oldukça beğendim. Bana kalırsa Abdullah Hoca Arda'nın üstüne sistem kurmaya çalışıyor gibi gözüktü bana . Kanatta içeri kat edip şut atacak oyuncu eksikliğimiz var , bu tarzda olan Yasin Öztekin , Erman Kılıç , Deniz Naki gibi oyuncular denenebilir ileride .

footballer33
01.Mart.2012, 00:26
Benim için sürpriz olmadı bu yenilgi. Takım çok yeni, genç oyunculardan kurulu. Zamanla alışacaklardır takıma ve ortama. İleriki zamanlarda daha iyi bir milli takım göreceğimize inanıyorum, tabii miadi dolmuş adamlar tekrar alınmazsa.

ParduS
01.Mart.2012, 00:31
Şahsi görüşüm GG toparlanmış gibi geldi bana. Potuk konusunda Nocna Mora'ya katılıyorum. Son dakikalarda hatalı pas verdi ve hiç oralı olmadı daha oyuna yeni girmişsin biraz mücadele et be adam. Ortasahada Hamit,Emre,Selçuk vs. olduktan sonra genç arkadaşların pek şansı olacağını sanmıyorum.

Hoca Caner ile genç takımda da çalıştı tıpkı Nuri gibi. Belki o yüzden sol bek oynatmıştır.

Sheriff
01.Mart.2012, 00:38
Takımda pek bir ümit göremedim, halen herhangi bir sistemle gol arıyor değiliz. Karambolden denk gelirse atmak için oynuyoruz, ne bir ceza sahasına koşumuz, ver-kaçımız var ne bi kanat organizasyonumuz var. Nuri Şahin'in etkili olduğu bir maç göremedim ben henüz milli takımda, yada acaba Nuri çok düz bir oyuncu da bizmi çok şeyler bekliyoruz bilmiyorum.

TR.CaPTaiN
01.Mart.2012, 00:38
Bu maçın futbol anlamında pek bir olumlu yönü yoktu. Slovakya istediklerini sahaya daha rahat yansıtan taraftı. Weiss utanmasa yedek kulübesini de çalımlayıp atacaktı. Stoch'un golü de alışık olduğumuz güzel gollerindendi. Milli takımımız baskın gibi gözükse de pozisyon olarak baktığımızda elde hiçbir şey yok. Sürekli içeriye ortalanan ve Slovakya'lıların uzaklaştırdığı toplar var.

Tribünleri de değerlendirmeden geçmek olmaz. Ben de dahil birçok kişi Bursa'nın milli maçlar için güzel bir yer olacağı düşüncesindeydi ama bugün gördük ki Bursa milli maçları hiç kaldıramıyor. Bu akşam yaptıkları tezahüratları keşke Bursaspor'un maçlarına saklasalardı.

Fernando Gago
01.Mart.2012, 01:07
Azerbaycan'a yenilen o "kocamış kurt"lardan oyun olarak ne farkı vardı bu "dinamik genç jenerasyonun" ! Böyle ruhsuz böyle sıkıcı bir takım neyin bedeli, Genel futboldaki ruh halimizin yansıması sanırım.

Caner'in etkin olma çabaları dışında bir olumlu yan bulamadım. Arda kaptan çıkmış sahaya 40 yaşında emekli futbolcu gibi oynuyor, Tunay oyuna girince fark yarattı. Daha dikkat çekici bir yan bulamadım. Yine çok sıkıntılı bir süreç bekliyor biz.

Dediğim gibi ülkenin futbol ruhu çok hastalıklı bir durumda. Bursa İstanbul Kayseri nerede oynarsak oynayalım sürekli sorunlar yaşacağız. Birliğimizi kaybettik. Hoyrat bir taraftarlığa büründük. Bunun sorumlularını hepimiz çok iyi biliyoruz !

Gurbette oynayalım çok daha ateşli ve gerçek bir taraftar buluruz. TFF böyle bir tepki versin en azından 1 maçlık.

Gncl1905
01.Mart.2012, 01:10
54215412. yapılanma sonuçta yine futbol yok yine galibiyet yok :)

Bu sefer umutluyum gerçi Abdullah Avcı'dan birşeyler bekliyorum.En azından artık turnuvalara kalabilen bir takım olalım...

perpetua
01.Mart.2012, 02:20
Iyi haber: Daha kotu olamayiz.

Kotu haber: Daha iyi olmamiz uzun zaman alir.

Semih Kaya: Yaninda onu toparlayan tecrubeli bir oyuncu olmayinca siritti. Hamleleri bence cok erken yapiyor. Rakibin yolunu kapatmakla yetinip, topa hamle icin dogru zamani beklemeli.

Caner: 2 yil once neyse, hala o.

Mehmet Topal, Mehmet Ekici ve Nuri: Yardimlasma hic iyi gorunmedi. Ayrica ucu de agir oyuncular. Mehmet Ekici'nin yerinde Selcuk Inan olsa, daha da agir olacakti bu uclu. O bolgede en azindan bir tane cabuk oyuncunun olmasi sart. Ayrica bu 4 oyuncu da fiziksel mucadeleye pek girmeyi sevmeyen oyuncular. Rakibi orta sahada bozamiyoruz.

Arda: En buyuk umudum, Ispanya'da topsuz kosuarini gelistirmesiydi. Henuz pek bir degisiklik gormedim. Hala kosu yapip rakibi bozmak yerine ayagina top istiyor.

Olcan: Bence daha iyi de olmaz, daha kotu de.

Pektemek: Eger milli takim forveti olacaksa guclenmesi veya cok daha hareketli ve caliskan olmasi gerekli bence.

Alper Potuk: Birisi ona rakibin arkasindan kosarak ve omuzundan cekerek top kapilamayacagini anlatmasi gerekli. Sezon basindan beri dikkatle izliyorum ve bu sekilde rakibe verdigi serbest vurus sayisi cok yuksek. Adami kacirdiysan kacirdin. Etrafina bak ve pozisyon almaya calis.

U21 takiminin Danimarka macini da izledim bu arada. Orada durum cok daha kotu. Kendi yari sahasinda kapanan, tek forvete 40 metre uzun top atarak hucum yapmaya calisan bir takim izledim. Uzuldum.

GeNç KaRTaL
01.Mart.2012, 02:45
Maçın özetini seyredebileceğim bir yer var mı acaba?

Fernando Gago
01.Mart.2012, 03:12
Maçın özetini seyredebileceğim bir yer var mı acaba?

Ben bu siteyi takip ediyorum:

http://www.goalsarena.org/

Cengo
01.Mart.2012, 11:55
Emre Belözoğlu'nun bu takımdan kesemezsin!!

Daha ne ortaya konulamazdı herhalde.

Corpus
01.Mart.2012, 12:45
Nuri - Selçuk - Mehmet T. , bu oyuncular birbirlerini tanıyıp , alıştıklarında Emre' nin adını bile hatırlamayız. O kalitede oyuncular.

Cengo
01.Mart.2012, 12:49
Nuri - Selçuk - Mehmet T. , bu oyuncular birbirlerini tanıyıp , alıştıklarında Emre' nin adını bile hatırlamayız. O kalitede oyuncular.

Hepsi ağır ve katetmeyen oyuncular, Emre gibi oyunu yönlendiremedikleri açık. Kaç maç oynayacaklar ki birbirlerini tanıyacaklar? Burası kulüp takımı değil. Bu oyuncular birbirini tanımıyorsa kimse birbirini tanımıyor demektir. Bu bahane olamaz. Emre şu an bu takımın herşeyi.

europeanconquer
01.Mart.2012, 13:29
Hamit,Volkan,Egemen,Hakan ve Emre gelince iyi bir milli takım izleyeceğimize hiç bir şüphem yok.Ama bu milli takımda yıllardır birbirine alışık olan Slovakya'ya karşı iyi oynadıl.Rakibide küçümsememek gerekir.Hamsik,Stoch ve Weiss gerçekten etkili oyuncular ve o denli bir savunma onları en fazla bu kadar durdurabilirdi.Zaten onların savunmasında katı ve kapalı bir oyunları vardı.Bu da pozisyon üretmemizi zorlaştırdı.

perpetua
01.Mart.2012, 14:29
Emre Belözoğlu'nun bu takımdan kesemezsin!!

Daha ne ortaya konulamazdı herhalde.

Eger 2014 dunya kupasina gidersek Emre turnuva sirasinda 33 yasinda olacak. Tamam cok yasli degil ama yuk tasiyici olmasi da pek mumkun gorunmuyor. Sonucta fiziksel kapasitesi cok ust duzey, hemen hemen hic sakatlanmayan, benzer performansla daha 4-5 yil oynayabilir diyebilecegimiz bir oyuncu da degil Emre. Bu durumda Emre'yi banko 11 oyuncusu olarak dusunmek bence yanlis olur. Ama bazi maclarda ilk 11, bazi maclarda sonradan oyuna girip oyunu tutmamiza veya rakip kalede baski kurmamiza yardimci olacak oyuncu rolunu ustlenirse daha iyi olur bence.

Emre'den 2 yil daha faydalacagiz diye potansiyelli Nuri'yi takimin disinda birakmak belki gelecek 2 yili kurtarir ama sonraki 4 yil icin bizi zorda birakir. Elimizde Nuri gibi bir secenek olmasa Emre banko olurdu bence ama boyle bir secenek var. Uluslararasi mac temposunda 60. dakikada yorulacak ve hucuma destegi birakacak Emre'ye bel baglayamayiz.

Orta saha icin cabuk oyuncu olarak gorunen sadece Alper Potuk var. Onun da oyun bilgisi daha cok zayif. Genelde su calimi atayim ondan sonra pas vermek icin etrafima bakarim goruntusunde. U21'de de boyleydi. Halbuki bize soguk kanliligini koruyacak, basit oynayacak ve rakibi pres ile bozacak bir oyuncu gerekli. Yani IBB'ye bakarsak Holmen gibi daha zeki bir oyuncu gerekli.

Orta sahada bu tip bir oyuncu olsa bile yetmez cunku bence en buyuk sorun yasadigimiz yer kanatlar. Kanat oyunculari bosa kacarak yuzu rakip kaleye donuk bir sekilde top alip gidemezse zaten orta sahanin tek yapabilecegi kendi arasinda paslasmak olur. Kanat oyunculari daha hareketli olmazsa, ileriye fizikli ve top tutabilen bir santrafor gerekli. O oyuncu da sadce Mehmet Yildiz. :)

Bence eldeki mevcut oyuncular ile kanatlara fazla yayilarak oynamamiz pek mumkun degil cunku boyle genis bir dizilise uygun, rakip ile bire bir mucadele edebilecek fizik gucune sahip tek hucum oyuncumuz Burak. Ortayi daha kalabalik tutarak, birbirimize daha yakin oynayarak, defansin arasina orta sahadan supriz kosularla daha etkili oluruz gibi geliyor bana.

byariff
01.Mart.2012, 14:42
dun bence en iyi mehmet topaldi bu kadroda kesinlikle yer almasi lazim.

Cengo
01.Mart.2012, 17:33
Milli Takım futbolcu yetiştirme yeri değildir. İyi oyuncu futbolcu seçilir ve oynar.

Teknik direktörün işi de bu toplama kadrodan takım oyunu yaratmaktır. Bu oyuncular yılda 1 ay bile yan yana gelmiyorlar.

Bu yüzden Milli Takım teknik direktörlüğü kulüp teknik direktörlüğünden çok farklı.

Oyuncu yetiştirmek kulüplerin işi, oyuncu kendini geliştiremiyorsa ve geliştirecek diye çağrılıyorsa bu o takıma ihanet etmek olur. Kaç tane Emre çıktı ki geleceği düşünüyorsunuz? Nuri hâlâ bir Emre etmiyor, kimse kusura bakmayacak. Ne kadar faydalanabiliyorsan faydalanacaksın. Kulüpler oyuncu yetiştirmiyorsa Milli takım hiçbir şey yapamaz, bu görevi Milli Takım yapacakmış gibi üstlenmenin hiçbir mantıklı tarafı yok.

Ralph
01.Mart.2012, 17:37
Nuri Madrid'e giderek hayatının hatasını yaptı. Dortmund'da kalsaydı çok daha faydalı olurdu şimdi. Neredeyse hiç oynamadı Madrid'de.

Bordo61Mavi
01.Mart.2012, 18:26
Ne kadar sevmesemde Emre'nin stilinde bir oyuncumuz yok, 3'lu orta saha bile kursak onun yoklugu aranir.

Beyin nakli yapilsa belki Engin Baytar derdim ama onu bakkala ekmek almak icin bile yollamam.
(hakaret etmiyorum oyuncuya, sadece bu kafa ile asla ulasabilecegi seviyelere gelmicek kaldiki A.Avci zaten secmez onu)

Nocna Mora
01.Mart.2012, 20:27
Bence oyuncularla ilgili eleştiriler yersiz. Hücum anlamında olmayan sistem! eleştirilmeli. Cünkü 2-3 oyuncu dısında gayet iyiydi oyuncular.

perpetua
01.Mart.2012, 20:43
Milli Takım futbolcu yetiştirme yeri değildir. İyi oyuncu futbolcu seçilir ve oynar.

Teknik direktörün işi de bu toplama kadrodan takım oyunu yaratmaktır. Bu oyuncular yılda 1 ay bile yan yana gelmiyorlar.

Bu yüzden Milli Takım teknik direktörlüğü kulüp teknik direktörlüğünden çok farklı.

Oyuncu yetiştirmek kulüplerin işi, oyuncu kendini geliştiremiyorsa ve geliştirecek diye çağrılıyorsa bu o takıma ihanet etmek olur. Kaç tane Emre çıktı ki geleceği düşünüyorsunuz? Nuri hâlâ bir Emre etmiyor, kimse kusura bakmayacak. Ne kadar faydalanabiliyorsan faydalanacaksın. Kulüpler oyuncu yetiştirmiyorsa Milli takım hiçbir şey yapamaz, bu görevi Milli Takım yapacakmış gibi üstlenmenin hiçbir mantıklı tarafı yok.

Bireysel olarak en iyi oyuncuları aynı kadronun içine koyunca da iyi takım olunmuyor. :)

Iyi takim, birbirini tamamlayan oyuncular, birbirleri arasinda pas alis verisleri konusunda aliskanlik olusturdugunda ortaya cikiyor. Sahada birbiri ile iyi pas alis-verisi yapan ne kadar cok oyuncun varsa, o kada iyi takim oluyorsun. En iyi oyunculari, daha birbirlerini tanimadan, sahaya atinca degil.

2002'de o takim basarili oldugunda kadronun buyuk bir kismi uzun yillar beraber oynamis oyunculardan kuruluydu. 23 oyuncunun 12 tanesi ayni kulupte en azindan 4 yil beraber oynamisti. Birbirlerinin nasil nefes aldiklarini bile biliyorlardi.

2008'de o takim basarili oldugunda kadrodaki 23 oyuncudan 8 tanesi Galatasaray, 7 tanesi de Fenerbahce'de oynayan oyunculardi. Saha icinde belki hepsi birbirini tanimiyordu ama birbirini iyi taniyan iki grup oyuncu vardi.

Sen birbirleri ile beraber hic bir zaman oynamamis oyunculari, oturmus Slovakya kadrosuna karsi oynatiyorsun. Oyuncularin performansina bakarak da bu takimda Emre olmazsa olmaz diyebiliyorsan. Ben de pekala diyebilirim ki bu oyuncularin birbirlerine alisabilmesinin tek yolu uzun yillar beraber oynamalari.

Bizim homejen bir alt yapimiz yok ki butun oyuncular Hollanda gibi ayni futbol prensipleriyle yetismis olsun ve farkli takimlardan da gelseler birbirlerine uyum saglayabilsin. Birisi Fransa'dan cikiyor, birisi Almanya'dan, birisi Turkiye'den. Turkiye'den gelenlerin bile kendi arasinda homojen bir yapisi yok ki.

Bu homojen yapi olmadan sen nasil en iyileri sahaya surup basari bekleyebilirsin? Zaten yillardir bunu yapmiyormuyuz?

Milli takimin kulup takimindan farki yok. 25-30 kisilik bir kadro olusturursun, bu oyuncular surekli cagirilan oyuncular olur. Eger oyunculardan bir kac tanesi sakatlanirsa, o gunun formda oyuncusunu degil, U21'de o mevkinin oyuncusunu alirsin. Ancak boyle takim ortaya cikar. Her macta en formda oyunculari alarak degil. Her mac icin en formda oyunculari alan teknik direktor de yapsa yapsa eyyam yapar.

Bugun mac kazanacagim diye ben Nuri'yi takima ve daha once pek oynamadigi oyunculara alistirmak yerine Emre'yi oynatmam. Emre'ye yeni rol bicerim. O rolu ustlenmesini isterim. Ama eger biz Emre diye israr edersek Nuri'den hic bir zaman faydalanamayiz. Fakat Nuri'de israr edersek, Emre'den faydalanabiliriz. Cunku Emre kadro icindeki bir cok oyuncuyla zaten sahada anlasiyor. O her zaman cepte.

Bir matris dusun. Sutunlar ve satirlar oyunculari temsil ediyor. Matrisin her ogesi de iki oyuncunun birbirleri ile beraber kac mac oynadigini, yani diger oyuncularla oynamaya ne kadar aliskin oldugunu gosterir. O matriste Nuri'ye takabul eden satir kucuk rakamlarla dolu. Emre'nin satirinda ise bazi oyuncularla yuksek rakamlar var. Nuri'nin satirindaki rakamlari yukseltmezsek, hic bir zaman takima entegre edemeyiz ve yararlanamayiz. Nuri Real Madrid'de oynadigina ve takiminda az sayida Turk milli takimi oyuncusu olduguna gore, her firsatta Nuri'yi oynatmak lazim ki Milli takimda Nuri'nin satirindaki rakamlar yukselsin ve faydali olsun. Bu oyuncu yetistirme degil, takima entegre etme.

Ralph
01.Mart.2012, 20:45
2002'de o takim basarili oldugunda kadronun buyuk bir kismi uzun yillar beraber oynamis oyunculardan kuruluydu. 23 oyuncunun 12 tanesi ayni kulupte en azindan 4 yil beraber oynamisti. Birbirlerinin nasil nefes aldiklarini bile biliyorlardi.

2008'de o takim basarili oldugunda kadrodaki 23 oyuncudan 8 tanesi Galatasaray, 7 tanesi de Fenerbahce'de oynayan oyunculardi. Saha icinde belki hepsi birbirini tanimiyordu ama birbirini iyi taniyan iki grup oyuncu vardi.

Çok doğru. Zaten İspanya bu yüzden son yıllarda bu kadar çıkışta. En basit örneği yani bu.

kalemci
01.Mart.2012, 21:21
Nuri Madrid'e giderek hayatının hatasını yaptı. Dortmund'da kalsaydı çok daha faydalı olurdu şimdi. Neredeyse hiç oynamadı Madrid'de.

Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Dortmund takımındayken de Milli takıma potansiyelini yansıtamıyordu.

Madrid Nuri için sadece maç eksiğine sebep oluyor haklısın ama hiç bir futbolcunun reddedemeyeceği bir çalışma ortamında. Benderle çalışmak ile Xabiyle çalışmak bir değil bence. Dortmund takımında yeterince geliştirdi kendini. Bender'i küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben dahil olmak üzere çoğu futbolsever bu olaya yanlış pencereden bakıyoruz. Tamam oynamıyor ama haftanın 6 günü neredeyse günde 2 seferden Real Madrid takımıyla antremana çıkıyor. Mevkisinin en iyisiyle beraber antreman yapıyor. Maç eksiği var tamam ama bunu daha çok Hamitvari oyuncuların düşünmesi lazım yaş problemi yüzünden.

Oynamamasının açıklaması ise Mourinho'nun sene başında yeterince hazırlanamayan oyuncuları ikinci plana itmesi. Bunu Chelsea'deyken Robben'e de yapmıştı ve toplamda 25 civarı maça anca çıkabilmişti.

Ralph
01.Mart.2012, 21:27
Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Dortmund takımındayken de Milli takıma potansiyelini yansıtamıyordu.

Madrid Nuri için sadece maç eksiğine sebep oluyor haklısın ama hiç bir futbolcunun reddedemeyeceği bir çalışma ortamında. Benderle çalışmak ile Xabiyle çalışmak bir değil bence. Dortmund takımında yeterince geliştirdi kendini. Bender'i küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben dahil olmak üzere çoğu futbolsever bu olaya yanlış pencereden bakıyoruz. Tamam oynamıyor ama haftanın 6 günü neredeyse günde 2 seferden Real Madrid takımıyla antremana çıkıyor. Mevkisinin en iyisiyle beraber antreman yapıyor. Maç eksiği var tamam ama bunu daha çok Hamitvari oyuncuların düşünmesi lazım yaş problemi yüzünden.

Oynamamasının açıklaması ise Mourinho'nun sene başında yeterince hazırlanamayan oyuncuları ikinci plana itmesi. Bunu Chelsea'deyken Robben'e de yapmıştı ve toplamda 25 civarı maça anca çıkabilmişti.

Kısmen katılıyorum, iyi diyorsun hoş diyorsun ama antrenman ile gerçek maçta oynamak bir değil ki. Ne yetenekli gençler var her antrenmanda boy gösteriyor, medyaya birbirinden güzel videoları çıkıyor ama teknik direktör şans vermeyince yedekte çürüyor. Nuri'de büyük ihtimal en fazla 2 sene sonra ayrılır takımdan. Tabi benim fikrim bu.

kalemci
01.Mart.2012, 21:45
Sezon öncesi kampı futbolcu için en önemli olayların başında geliyor. Depoladıkları enerjiyi sene içine yayarak kullanıyorlar. Nuri'nin sakatlığı buna engel olunca dolayısıyla şuanda düzenli oynayan oyuncular kadar form tutması bi hayli zorlaştı. Bu yüzden yeterince forma giyemiyor bana kalırsa. Ve tabi ki Xabi. Dortmund'da kraldı tamam ama nereye kadar ? Real Madrid'den bahsediyoruz sonuçta. Aynı çizgi de devam etmek isteseydi yeni takımını ona göre seçerdi. Şuan da olabileceği en iyi yerde, gelişime açık, hocası Mourinho, rakibi Xabi Alonso. 2 yıl çok karamsar bir düşünce Mamadou'nun Real Madrid takımıyla 100'ün üzerinde maça çıktığını varsayarsak, Grenaro'nun yıllardır takımda kalıp Serdar Özkanlaşmasını düşünürsek. Ayrıca Nuri Canales gibi ne oldum delisi karakterine de sahip değil yada Gago gibi sınırlı bir yetenekte değil. Diğer bir handikapı ise Callejon'un takıma beklenenden daha çabuk uyum sağlaması oldu.

Walter Sakana
01.Mart.2012, 21:46
Maçta hatırlarsanız Arda'nın yüzünden düşen bin parçaydı ve silah zoruyla oynuyor gibiydi. Az önce bir haber okudum Sinem Kobal ile ayrıldıklarına dair, haber doğruysa sebebi belli oldu.

http://haber.gazetevatan.com/arda-ile-sinem-ayrildi/434184/8/Manset

Önder HOCA
01.Mart.2012, 22:07
Maçta hatırlarsanız Arda'nın yüzünden düşen bin parçaydı ve silah zoruyla oynuyor gibiydi. Az önce bir haber okudum Sinem Kobal ile ayrıldıklarına dair, haber doğruysa sebebi belli oldu.

http://haber.gazetevatan.com/arda-ile-sinem-ayrildi/434184/8/Manset

yanlış hatırlamıyorsam 2 ay önce filam aynı haber çıkmıştı

byariff
01.Mart.2012, 22:31
arda ile sinem ayrilali 1 hafta falan olduda , nuriye gelirsek mourinho verdigi demeclerde nurinin biraz daha zamana ihtiyaci var nuriyi gondermeyi asla dusunmuyorum biz onu gelecek icin aldik dedi.

mkkadi
01.Mart.2012, 23:53
Nuri bence çok hızlı düşünen ve hareket eden birisi. Topu çok ayağında tutmayan birisi. Pek dribbling yapmıyor ama etrafındaki adamları oynatan (koşturan) bir yapısı var.

Burada önemli bir sorun var. Arda. Bir süredir milli takımın tüm beklentisi olmuş birisi. Ayağına bakılan adam olmuş. Bu alışkanlıktan kurtulamamış durumdayız. Oyunu top yapmayı bilen orta saha mı kuracak, yoksa Arda'ya mı bakacağız?

Ben kanat adamların da pas futbolunun içine girdiği bir senaryoda başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. Eğer hala oyun kurması, asist yapması, takımı pozisyona sokması, gol atması tamamen ondan beklenirse orta alanda kimin oynadığı çok farketmez gibi geliyor bana.

Nuri'nin yaşı, özellikleri(duran top, free kick, pas, yaratıcılık vs.) düşünülünce bu takımın mutlaka bir parçası olmalı. Onun yanına da sertlik getirecek birisi eklenmeli. 3. adam eğer 3 orta saha ile oynanacaksa duruma göre değişir.

titates1
02.Mart.2012, 00:46
Nuri ile Selçuk yanyana oynamaz , Nuri veya Selçuk seçilecek yanına da ya Emre Belözoğlu koyulacak şimdilik yada onun ayarında biri ki şu anda Emre'nin ayarında bir oyuncu yok , arkalarında Mehmet Topal oynayacak.

Nuri mi Selçuk mu derseniz , ben Selçuk derim , Nuri Real Madrid'de oynamaya başlar , kendini gösterir gelir oynar ancak şu formuyla banko Selçuk yazılır oraya.

William Rookwood
02.Mart.2012, 00:50
Böyle bir takımla oynayacaksak bundan sonra, kaybetmeye razıyım. Adam sanki FM oynarak antrenör olmuş gibi :)

kalemci
02.Mart.2012, 00:51
Ben Soner'e çok güveniyorum yalnız, ne Alper, ne Necip.

Crazycat
02.Mart.2012, 00:52
Maçtaydım. Yıldırım Demirören yeter, Fenerbahçe kümeye, Beşiktaş kümeye vb. tezahuratlar oldu. Taraftar milli maç olduğunu bilmeden gelmiş sanırım.

BaGa TaRKaN
02.Mart.2012, 00:55
Ben Soner'e çok güveniyorum yalnız, ne Alper, ne Necip.

Hakikatende Öyle Sonerle Konuşmuşluğumda Var, Çok Akıllı ve Şımarık Değil İnşallahda Hep Öyle Kalacak Bozmayacak Kendini. Çünkü Gerçekten Çok Kaliteli Bir İnsan

Night_Mare17
02.Mart.2012, 19:55
Engin bu milli formayı cok rahat hak ediyor. Orta saha çok yavaştı. Hamit - Selçuk - Engin üçlüsü kurulabilir veya Emre de olabilir.