PDA

View Full Version : "2008'de şampiyon olacağız"

mgungor
03.Haziran.2006, 15:20
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci milli takım kampında bir basın toplantısı düzenleyerek hazırlıkları değerlendirdi. Keçeci, 'Almanya, Belçika ve Hollanda'da 5 maç oynadık. Bu hazırlık dönemimizin 2008 Avrupa Şampiyonası için atılmış en önemli adımlardır. Teknik Direktörümüz Fatih Terim ve ekibi A Milli Takımı yeni bir yapılanma içerisine sokmuştur. Bu kararı ve çalışmaları destekliyoruz.. Bu yolun ilk hedefi 2008 Avrupa Şampiyonası. Bütün inancımız Türkiye'nin 2008 Avrupa Şampiyonluğu'dur. 2010 Dünya Kupası'na da bu takımın temel teşkil edeceğidir. 2002'de Dünya üçüncüsü olan, 2003'te Konfederasyon üçüncüsü olan A Milli Takım bunu maalesef sürdürememiştir. Fatih Terim ve ekibine tam güveniyoruz ve desteğimiz yanlarındadır. Onların başarılı olacağına inanıyoruz. Başarı konusunda hiçbir tereddütümüz yok. Hep birlikte göreceğiz o gün geldiğinde bana hatırlatırsınız. Bu kadar eminim ve inanıyorum.

SAHAYA ATLAMAYIN

Futbol maçlarında taraftarlarımızın dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Affan Keçeci, "Bu konuda canımız yanıyor, sahaya atlamayın" diye konuştu.

Keçeci konuşmalarını şöyle sürdürdü: "Milli Takımımız'ın yaptığı maçlarda, diğer taratanda kulüp takımlarımızın maçlarında taraftarlarımızın sahaya girmemeleri, meşale yakmamaları ve kötü tezahüratta bulunmamaları gerekmektedir. UEFA bu konuda ağır cezalar vermektedir. Yurtiçi ve yurt dışındaki taraftarlarımızın gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Ayrıca Almanya'daki Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak süper kupa finali de bizim için tam bir final olacak"

"2006 FİNALLERİNDE OLMADIĞIMIZ İÇİN YÜREĞİM AĞLIYOR"

Milli takımın hazırlık kampı boyunca oynadığı hazırlık maçlarındaki rakiplerden 3'ünün dünya kupası finallerinde olduğunu hatırlatan Keçeci; "Oynadığımız takımlardan 3'ü dünya kupasına katılmakta... İkisini yendik biriyle berabere kaldık. Bu da ipucu veriyor. Şunu sorarsanız kendi kendinize -katılmadığınız için yüreğiniz ağlıyor mu? Evet ağlıyor. Biz burada olmalıydık. Ancak bunlar da yaşanması gerekiyor. Buradaki bir çok takımdan daha iyiyiz. Bir daha böyle hatalar yapmamalıyız' diye konuştu.

"DIŞİŞLERİ GÖREVLİLERİ BİZE HER KONUDA YARDIMCI OLDU"

Dışişleri görevlilerine teşekkür eden Keçeci, "İki haftalık hazırlık döneminde Köln'e uçağımız indiğinden bu yana bize her konuda yardımcı olan Dışişleri görevlilerimize teşekkür ederiz. Kamp boyunca bize destek veren taraftarlarımıza, vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu

NECATİ'YE İSTANBUL'A DÖNMESİ İÇİN İZİN VERİLDİ, BUGÜNKÜ İDMAN İPTAL EDİLDİ

Kişisel nedenleri ile izin isteyen ve İstanbul'da olması gerektiğini söyleyen Necati'ye bugün izin verildi ev golcü oyuncu Türkiye'ye döndü. Öte yandan Fatih Terim yoğun maç programı nedeniyle futbolculara izin vererek antrenmanı iptal etti.
03.06.2006

Kaynak : DHA

uyurtsever
05.Haziran.2006, 00:08
Bakalım bu hazırlık kampındaki oyunclarla birde as ları birlestirirsek iyi birseyler olucakmıs gibime geliyor ama 2008 de şampiyonluk biraz düşük bir ihtimal...

R10aldinho
15.Haziran.2006, 17:21
elemeleri geçelim,finallere çıkalım gerisi gelir zaten..

bursa_mc
15.Haziran.2006, 20:59
BEN finallere çıkacığımızdan da umutlu değilim .zaten bi suru ceza var ama bakam hayırlısı