View Full Version : [29. Hafta] Fenerbahçe - Gençlerbirliği
GeNç KaRTaL
01.Mart.2012, 19:57
http://img832.imageshack.us/img832/4160/fbgb.jpg (http://img832.imageshack.us/i/fbgb.jpg/)
Xsnoopkarl
01.Mart.2012, 20:39
Deplasmanda olsa fark atardı bu gençlerbirliği bize ama kadıköyde kazanırız bir şekilde.
Yanlışlıkla Gençlere oy verdim:smismileyiw2:Evimizde deplasmanlarda oynamamız gereken şekilde oynuyoruz.Taraftarımızında desteğiyle bölüm bölüm baskılı bir futbola dönüşüyor bu.Ama çok daha iyi olmamız gerekiyor aslında.Bu takımın kapasitesi bu oyun değil çünkü.Çünkü her zaman Sivas maçındaki gibi kırılma anları lehinize gelişmeyebilir.Öyle yada böyle kazanırız.
TR.CaPTaiN
01.Mart.2012, 21:56
Gençlerbirliği de Sivasspor gibi bu sezonun tehlikeli takımlarından. Son dönemde takımımız deplasmanlarda tamamen kayıp, kendi sahamızda da zorlanarak kazanıyoruz. Mesela; Sivasspor maçında Pedriel'in pozisyonu kırılma noktasıydı. O gün şans yanımızdaydı ama her maçta aynısı olacak diye bir şey yok. Eğer Gençlerbirliği maçında da Sivasspor maçında oynadığımız gibi oynarsak kırılma noktaları da aleyhimize gelişirse kötü bir son olabilir. Dolayısıyla takım maçın başından sonuna kadar ciddiyetini koruyarak oynamalı. Eskiden 1-0 öne geçen Fenerbahçe'nin maçı kaybetmesine imkansız gözüyle bakılırken şimdi 2-0 öne geçsek bile tamam bu maçı kopardık diyemiyoruz. Kadıköy faktörü nedeniyle tabi ki favoriyiz ama artık takımın kendine gelmesi lazım.
Edit: Nerde kötü hakem varsa bizim maçımıza veriliyor. Tolga Özkalfa yönetecekmiş maçı.
http://www.footballuser.com/formations/2012/03/350288_Fenerbahce_SK.jpg
Volkan
Gökhan - Serdar - Yobo - Özgür
C. Baroni - Emre - Caner
Dia - Sow - Stoch
Denenmeli.
barahir
01.Mart.2012, 23:30
Gelen varsa görüşelim..
byariff
01.Mart.2012, 23:45
caner 3 mac cezali , mac icin dusuncem fenerbahce zorda olsa taraftarinin onunde kazanir.
sui generis
01.Mart.2012, 23:51
M.topuz un yedek kulübesini görmesi gerekiyor. Dia yi artık 11 de gormeliyiz. Bu sezon dia yi her oyuna aldığımızda rakip takım çok kapanmış oluyordu. Dia icin açık oynayan rakip gerekiyor. En azından macın ilk yarısında rakibin o kadar kapanacağını düşünmüyorum.
World Hollow o1
02.Mart.2012, 02:11
Kendi sahamızda, yenemicemiz takım yok diye düşünüyorum ama her ne kadar böyle olsada deplasmandaki galibiyetler gelmeyince işin tadı tuzu kalmıyor.
İki takımada başarılar, güzel maç olur inşALLAH bol Fenerbahçe gollü olsun :)
Fearless Coward
02.Mart.2012, 02:15
Fenerbahçe evinde bi şekilde kazanacaktır...Gençler geçen hafta 9 kişi Sivas'ı yenemedi...Deplasmanda çok iyi değiller gol yemeden alır diye düşünüyorum Fenerbahçe...
E.Cartman
02.Mart.2012, 02:18
Derbi yaklaştıkça Fenerbahçe'nin üzerindeki baskı artıyor gibi geliyor bana. Ayrıca futbolcularda ciddi konsantrasyon sorunu oluyor ama maçın Şükrü Saraçoğlu'nda olması büyük avantaj. Tek farklıda olsa Fener kazanır. Açıkcası u maç Ankara'da olsaydı iddaa'da Gençlere yatırırdım tüm paramı :D ama Fenerbahçe kendi evinde kaybetmez.
sarianet
02.Mart.2012, 02:23
uzun bi aradan sonra merhaba spor bölümü :D
neyse gelelim maça fenerbahçe bu ara tat vermiyor gb ile zevkli bi maç yapacağız ama gerçekçi olursak kazanırız işaretlerken vicdanım hiç de rahat değildi :)
William Rookwood
02.Mart.2012, 02:59
Gençlerbirliği de Sivasspor gibi bu sezonun tehlikeli takımlarından. Son dönemde takımımız deplasmanlarda tamamen kayıp, kendi sahamızda da zorlanarak kazanıyoruz. Mesela; Sivasspor maçında Pedriel'in pozisyonu kırılma noktasıydı. O gün şans yanımızdaydı ama her maçta aynısı olacak diye bir şey yok. Eğer Gençlerbirliği maçında da Sivasspor maçında oynadığımız gibi oynarsak kırılma noktaları da aleyhimize gelişirse kötü bir son olabilir. Dolayısıyla takım maçın başından sonuna kadar ciddiyetini koruyarak oynamalı. Eskiden 1-0 öne geçen Fenerbahçe'nin maçı kaybetmesine imkansız gözüyle bakılırken şimdi 2-0 öne geçsek bile tamam bu maçı kopardık diyemiyoruz. Kadıköy faktörü nedeniyle tabi ki favoriyiz ama artık takımın kendine gelmesi lazım.
Edit: Nerde kötü hakem varsa bizim maçımıza veriliyor. Tolga Özkalfa yönetecekmiş maçı.
http://www.footballuser.com/formations/2012/03/350288_Fenerbahce_SK.jpg
Çok fazla defansif. Selçuk yerine Bienvenu oynatılabilirdi ve ya Semih
Cristian ve Mehmet Topuz mutlaka 11'den kesilmeli.Mehmet Topuz her maç yürüyerek oynuyor , Cristian ise ön libero olduğunu unutup daha çok hücum yapıyor geri gelmiyor adamını kovalamıyor.Aykut hocayı çok seviyorum ama bunları nasıl görmüyor anlamıyorum.İnşallah galibiyet serisinin başlangıcı olur bu maç
A.FaruK
02.Mart.2012, 19:36
Derbi yaklaştıkça Fenerbahçe'nin üzerindeki baskı artıyor gibi geliyor bana. Ayrıca futbolcularda ciddi konsantrasyon sorunu oluyor ama maçın Şükrü Saraçoğlu'nda olması büyük avantaj. Tek farklıda olsa Fener kazanır. Açıkcası u maç Ankara'da olsaydı iddaa'da Gençlere yatırırdım tüm paramı :D ama Fenerbahçe kendi evinde kaybetmez.
Fenerbahçe'de derbiye 2 hafta falan kala derbi baskısı olmaz.
E.Cartman
02.Mart.2012, 19:59
Fenerbahçe'de derbiye 2 hafta falan kala derbi baskısı olmaz.
Benim düşüncem bu baskının -en azından bu sezon için- olduğu kanısında Faruk. Hem taraftarlar, hem yönetim, hem teknik heyet, hemde yönetim her zamankinden daha çok önemsiyor bu derbiyi bence.
Kaka Leite
02.Mart.2012, 20:15
Dianın artık oynaması gerekli,Mehmet kesilmeli bi kaç kişi daha söylemiş resmen yürüyor.Dia bindirme yapabilecek bir adam kesinlikle oynamalı
sui generis
02.Mart.2012, 20:32
---------Sow
Stoch Alex Dia
----Emre Selçuk
Özgür Yobo Serdar GG
-----Volkan
şeklinde oynamalıyız. ama çok büyük ihtimal yine Ziegler ve Mehmet hatta Cristian da 11 de olacaklar.
futureless
02.Mart.2012, 20:37
Gelen varsa görüşelim..
Maalesef maratondayım bu sefer.Arkadaşın davetini kıramadık :) Derbiye gidersen derbide telekomda olacağım :)
---------Sow
Stoch Alex Dia
----Emre Selçuk
Özgür Yobo Serdar GG
-----Volkan
şeklinde oynamalıyız. ama çok büyük ihtimal yine Ziegler ve Mehmet hatta Cristian da 11 de olacaklar.
Bu kadro iyi fakat Özgür'ün savunma zaafı var.Hoca Ziegler'i oynatcaktır yine.Bu maçta %90 Selçuk-Cristian değişikliği dışında bi değişiklik yapmaz Aykut hoca.He tabi Özer hastalığı depreşirse Özer-topuz değişikliği yapabilir
sui generis
02.Mart.2012, 21:24
Özgür'ün istediği kadar defansif zaafı olsun 10 tane Ziegler eder gözümde. Ziegler ne ileride var ne de geride. dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ama yediğimiz gollerin %80 i sol kanadımızdan geliyor. Ziegler bu takımda çok aksıyor.. ne top kapar ne adam akıllı orta açar. top ayağına gelince eli ayağı birbirine dolanır. ya topu taca çıkartır ya hatalı pas verir kontra yeriz ya da en geriye döner, arada bir orta açtığı olur. onlarda da etkili olduğumuz görülmemiştir. sevmiyorum bu adamı :)
Kaka Leite
02.Mart.2012, 21:26
Özgür'ün istediği kadar defansif zaafı olsun 10 tane Ziegler eder gözümde. Ziegler ne ileride var ne de geride. dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ama yediğimiz gollerin %80 i sol kanadımızdan geliyor. Ziegler bu takımda çok aksıyor.. ne top kapar ne adam akıllı orta açar. top ayağına gelince eli ayağı birbirine dolanır. ya topu taca çıkartır ya hatalı pas verir kontra yeriz ya da en geriye döner, arada bir orta açtığı olur. onlarda da etkili olduğumuz görülmemiştir. sevmiyorum bu adamı :)
Katılıyorum,çok aksıyor ve saçma sapan denemeleri var topu ayağına aldığı anda zaten karar veremiyor ne yapacağına adam dibine geliyor saçma bişey deniyor.
barahir
02.Mart.2012, 21:31
Maalesef maratondayım bu sefer.Arkadaşın davetini kıramadık :) Derbiye gidersen derbide telekomda olacağım :)
Sağlık olsun.. Galatasaray maçına kaldı.. Ben her maça giderim bundan sonra.. Her maç Telekom C Blok..
TR.CaPTaiN
02.Mart.2012, 23:05
Çok fazla defansif. Selçuk yerine Bienvenu oynatılabilirdi ve ya Semih
Hatırlayabildiğim kadarıyla göbeği Emre - Mehmet'ten oluşturarak ve hücumda da Stoch, Dia, Alex + 1 forvetle çıktığımız 2-3 maçtan da istediğimiz sonucu alamadık. Bir tanesi Kadıköy'de berabere kaldığımız Galatasaray maçıydı. Diğeri de Kasımpaşa maçı olması lazım. Her iki maçta da orta sahada üstünlüğü elimize alamadığımızdan hücumdaki oyuncuların da etkinlikleri yoktu. Aslında Emre ve Mehmet'ten oluşan göbek kağıt üzerinde mantıklı duruyor ancak pratikte öyle olmuyor. Birbirinden kopuk 3 parçadan oluşan bir takıma dönüşüyoruz. 4 defans, 2 orta saha, 4 hücumcu hepsi ayrı telden çalıyor. Dolayısıyla bana göre Aykut hoca Dia ve Stoch'un aynı anda sahada olduğu bir düzenle kolay kolay başlamaz. Form durumuna göre bu iki oyuncuya formayı verir. Şuan Stoch formda olduğu için sol kanat ona emanet. Dia da bu sezon kulübede bir silah olarak bekleyecek gibi gözüküyor.
sui generis
02.Mart.2012, 23:51
abi iyi diyorsun hoş diyorsun da Mehmet'in kulübeyi görmesi lazım. sağ açık için de alternatif kalmıyor başka. Dia dan sonra aklıma sadece Özgür geliyor.onda da çok kasmış oluruz sanki.. tabi Özer ve Sezer'in durumları nedir onu bilmiyorum. ama Mehmet'in dinlendirilmesi gerektiği bir gerçek.
TR.CaPTaiN
03.Mart.2012, 00:38
Mehmet'te büyük düşüş var ama maalesef bana göre şuan alternatifsiz olduğu için kolay kolay kesilmez. Sezer üst üste talihsiz sakatlıklar yaşamasaydı belki şu dönemde yararlı olabilirdi. Dediğin gibi Özer de denenebilir. Kesinlikle daha heyecan verici gibi gözüken takım Emre-Mehmet-Dia-Alex-Stoch-Sow şeklinde oluşan takımdır ama bana göre bu şekil bir kadroyla büyük sıkıntı yaşarız. Ne tam defansif ne de tam ofansif, 2 MC özellikli orta sahayla pek başarıya ulaşan takım var mı bilmiyorum. Trabzonspor geçen sene 2 MC (Selçuk-Colman) ile başarılı olmuştu ama bunun haricinde fazla örnek yok galiba.
sui generis
03.Mart.2012, 00:49
Caner olsaydı o oynardı. ama onda da sağ ayak sıfır, topu zor sürüyor sağda.
Sekopej
03.Mart.2012, 01:00
Emre ve Mehmet'in orta saha oynadığında verimli olacağını ben de düşünmüyorum. Hatta Mehmet'in ortada daha verimsiz oynadığını da gördük. O nedenle Mehmet için en iyisi sağ kanattır.
Emre-Mehmet ikilisi çoğu kişi tarafından düşünülse de, kaptana katılıyorum, verimli olamazlar, olamadıklarını gördük.
MeliksahAydogan
03.Mart.2012, 12:35
Gençlerbirliği play-off için zorluyor , Fenerbahçe evinde her ne kadar deplasmana göre olsada zor maç kazanamakta , ben Gençlerbirliği'nin yenilmeyeceğini en azından 1 puan alacağını düşünüyorum.Ek olarak ilk golü Gençlerbirliği bulacak ilk yarıda hemde.
ReaList
03.Mart.2012, 12:54
Eğer olur geriye düşersek yüce liderimiz Aykut Kocaman kurtarıcımız Selçuk Şahin'i oyuna sokarak yüreklerimize su serpiştirecektir, Rahat olun.
Eğer olur geriye düşersek yüce liderimiz Aykut Kocaman kurtarıcımız Selçuk Şahin'i oyuna sokarak yüreklerimize su serpiştirecektir, Rahat olun.
Stoch'un yerine Bienvenu yazmayı unutmuşsun. :)
Xsnoopkarl
03.Mart.2012, 13:25
Orta saha Selçuk Şahin-Emre olmalı ilerisi de dia-alex-stoch-sow
Del Bosque demişti sanırım "neden bu kadar ofansif oynuyorsunuz" diye soranlara. "çünkü ben beşiktaş'ın teknik direktörüyüm." diye. düşünce yapısı aynı olmalı,biz büyük takımız. en azından kendi sahamızda rakibi zorlayacak,sürekli hücumu düşünecek bir kadro yapmalıyız.
Bunları da geçtim dünya'da adalet varsa Mehmet-Cristian-Ziegler kulübeye hapis olmalılar,uzun bir süre.
Bugün büyük ihtimal Selçuk 11'de oynayacak şimdiden için rahat olsun :p :D.Muhtemel 11lere baktığımda bana göre tam isabet değişiklikler yapmış Aykut hoca.Daha önce söylediğim gibi M.Topuz ve Cristian'ın yerine Dia ve Selçuk 11'de ama maç saati görecez tabi kadroyu
ReaList
03.Mart.2012, 13:59
Deplasmanda yeniliyorsun
4-5-1 Ali var Veli yok
Evde zorlanıyorsun
4-5-1 Hasan var Hüseyin yok
Deplasmanda yine yeniliyorsun
4-5-1 Ahmet var Mehmet yok
Bir daha yeniliyorsun, bir daha.. bir daha...
Cristian yok,Selçuk var Topuz yok,Dia var. Büyük bir revizyon : )
Bu takım 1 forvet oynamaya mahkum mu ? Bu takım defansın önüne çakılı, hiç bir işlevi olmayan oyuncularla oynamaya mahkum mu ? Çok uzaklara gitmeyin azıcık kafanızı kaldırın Galatasaray'a bakın. Büyük takım küçük, korkak, ürkek zihniyetle oynadığı zaman kaybetmiştir zaten.
Arkadaş anlamış değilim şu takıma hangi hoca gelirse gelsin, başta kendi futbol anlayışını empoze etmeye çalışsa da sonradan bu abuk sisteme kendini kurban ediyor. Fenerbahçe 1-2 oyuncunun ayağına bakıyor, ona göre sistem oluşturuyorsa havluyu çoktan ringin tozlu zeminine bırakmıştır.
Deplasmanda yeniliyorsun
4-5-1 Ali var Veli yok
Evde zorlanıyorsun
4-5-1 Hasan var Hüseyin yok
Deplasmanda yine yeniliyorsun
4-5-1 Ahmet var Mehmet yok
Bir daha yeniliyorsun, bir daha.. bir daha...
Cristian yok,Selçuk var Topuz yok,Dia var. Büyük bir revizyon : )
Bu takım 1 forvet oynamaya mahkum mu ? Bu takım defansın önüne çakılı, hiç bir işlevi olmayan oyuncularla oynamaya mahkum mu ? Çok uzaklara gitmeyin azıcık kafanızı kaldırın Galatasaray'a bakın. Büyük takım küçük, korkak, ürkek zihniyetle oynadığı zaman kaybetmiştir zaten.
Arkadaş anlamış değilim şu takıma hangi hoca gelirse gelsin, başta kendi futbol anlayışını empoze etmeye çalışsa da sonradan bu abuk sisteme kendini kurban ediyor. Fenerbahçe 1-2 oyuncunun ayağına bakıyor, ona göre sistem oluşturuyorsa havluyu çoktan ringin tozlu zeminine bırakmıştır.
Aykut Kocaman 2 senedir Daum'un taktiğini kullanıyor. Oyuncuların bile çoğu aynı.
Ama bir fark var. Biri Daum, biri Kocaman. Birinin Bundesliga şampiyonluğu var, birinin en büyük başarısı İstanbulspor ile 5.'lik.
ReaList
03.Mart.2012, 14:40
Aykut Kocaman 2 senedir Daum'un taktiğini kullanıyor. Oyuncuların bile çoğu aynı.
Ama bir fark var. Biri Daum, biri Kocaman. Birinin Bundesliga şampiyonluğu var, birinin en büyük başarısı İstanbulspor ile 5.'lik.
Hocaların geçmişi çok önemli değil, Önemli olan kendi felsefenizi korkmadan empoze edebilmek. Aykut Kocaman korkudan Alex'i yedek bırakamıyor, çıkarılması gereken yerde oyundan çıkaramıyor. Sebebi ne ? Bundan önce öyle yaptı, eleştirildi diye. Sen bunu yapmayıp, aman bana eleştiri gelmesin diye günü kurtarma yoluna gidersen, yarını kaybedersin. Alex büyük oyuncu, Fenerbahçe takımının efsanelerinden biri oldu ama her şeyin bir sonu vardır. Sırf Alex oynasın diye koca bir takımı başarısızlığa sürükleyemezsiniz. Formsuz olmasına rağmen bazı oyuncuların kaytarılması diğer oyuncular arasında disiplinsizliğe yol açar. Ne yazık ki o disiplin şuan bizde yok.
sui generis
03.Mart.2012, 15:11
ben sizin kadar kolay eleştiremiyorum Aykut hocayı.. biz bu seneye girerken ne diye girdik ? Şampiyonluk için mi ? açıkçası; ne ben ne de çevremdeki insanlar şampiyonluk beklemiyorduk. tek hedef şu soruşturmadan kurtulmaktı. gerisi boştu. Aykut hocanın da bu dönemde nasıl sorumluluk aldığını gördük..
şimdi Alex i niye kesmiyor demişsiniz. Alex i geçen sezon kesti de ne oldu. sonra aklı başına geldi. Muhammed abinin bir sözü vardı çok beğenmiştim. Alex sahada oturup nargile içse bile tek kelime edemeyiz. açıkçası; ben etmem. tamam maç içinde kızarız, ederiz ama maçtan sonra bu biter.
Aykut hoca; neden Stoch-Dia-Sow-Alex şeklinde oynamıyor derseniz. onda da Aykut hocaya kızdığımı söyleyemem. adamın elinde 2 tane kesici MC var da biz mi bilmiyoruz. sağ kanatta Mehmet oynayacak. bu Mehmet; geçen sezon 34 maçın 34 ünde de oynamış, şampiyonluktaki en büyük söz sahiplerinden. şimdi formsuz kesilmesi gerekir derseniz buna ben de katılırım ama alternatifi pek yok. Dia var şu durumda sadece. onu oynatınca orta sahanın ne durumda olacağını biliyoruz. ama bence denemeye değer.
Ben Aykut hocanın kadro seçimini değil de oyuna müdahalelerini beğenmiyorum. dediğim gibi ama kendimde şu dönemde Aykut hocayı eleştirme yetkisi bulamıyorum. takım mücadele etsin yeter. skor o kadar da önemli değil benim için.
ReaList
03.Mart.2012, 15:18
Takım mücadele etsin yeter
Biz de buna kızıyoruz işte, yaşanan olayların arkasına sığınıp mücadeleden kaçmalarına.
Biz de buna kızıyoruz işte, yaşanan olayların arkasına sığınıp mücadeleden kaçmalarına.
Aynen katılıyorum.Yenilirsin kötü oynarsın eyvallah ama sahada hiç yoksanız silikseniz mücadele etmezseniz kusura bakmayın hiçbişeyin arkasına sığınamazsınız
Kaka Leite
03.Mart.2012, 20:00
Fenerbahce Mac 11'i: Volkan - Gokhan, Serdar, Yobo, Ziegler - Cris, Emre - M.Topuz, Alex, Stoch - Sow
ReaList
03.Mart.2012, 20:11
Şampiyonluk yolunda büyük adımlar atmaya devam ediyoruz : )
Şu ligde paso yenilip aynı anlayışla yola devam eden 2 kulüpten biriyiz, diğeri Ankaragücü.
Zekirdek
03.Mart.2012, 20:12
Topuz, Ziegler ve en başta Cristian oynadığı için kalkıp izlemiyeceğim bile.
SaLviO
03.Mart.2012, 20:24
Hocam su zieglere nasıl dayanıyosun anlamıyorum ya koy oraya özgürü topuz çok formsuz ama yedeği yok yapıcak bişe yok
Fenerbahce Mac 11'i: Volkan - Gokhan, Serdar, Yobo, Ziegler - Cris, Emre - M.Topuz, Alex, Stoch - Sow
Bu kadroyu çıkaran kişiye yazıklar olsun.
İzlemeyi düşünmüyorum maçı.
Fernando Gago
03.Mart.2012, 20:38
Özgür Çek'e şans verilmemesini anlamıyorum, Ziegler haftalardır felaket bir oyun sergiliyor. Aykut Hocayı bazen anlamak zor.
sui generis
03.Mart.2012, 21:01
Yok artık stoch :)
goosfraba
03.Mart.2012, 21:02
oha stoch ohaaa !!!
BaFraLı
03.Mart.2012, 21:04
Stoch müthiş bir gol atmış.
byariff
03.Mart.2012, 21:05
cok guzel gol atti 1-0
Kaka Leite
03.Mart.2012, 21:06
Şimdi açtım yayını golüde kaçırdım :D
Fernando Gago
03.Mart.2012, 21:14
Stoch abarttı ama beyler :)
sarianet
03.Mart.2012, 21:15
stoch bizden garezin mi var olm o ne öyle yavv stslde yılın golüne aday bence )
sarianet
03.Mart.2012, 21:16
Şimdi açtım yayını golüde kaçırdım :D
geriye alıp izleyebilirsin görkem gerçi biliyosundur ama ben diyim dedim :D
goosfraba
03.Mart.2012, 21:17
http://s14.directupload.net/images/120303/3kpv4yxd.swf
stoch'un golü...
berkay123456
03.Mart.2012, 21:19
Yok artık :)
sui generis
sOw da iyi yazdı
Kaka Leite
Sow harikasın ya harikasın harika !
byariff
03.Mart.2012, 21:20
Sow"da klas bir gol atti 2-0 oldu
Kaka Leite
03.Mart.2012, 21:21
geriye alıp izleyebilirsin görkem gerçi biliyosundur ama ben diyim dedim :D
Yok abi bilmiyodum açıkcası :D Şimdi geri sararım gol felan olur bi daha kaçırmıyım :)
sarianet
03.Mart.2012, 21:24
artık bu maç izlenmez :D
Legendary
03.Mart.2012, 21:24
Artık gol atan bir forvetimiz var. :)
RaSenGan
03.Mart.2012, 21:25
Stoch basmış küfrü hakeme.Baros yapsa 3 maç ceza :p
Kaka Leite
03.Mart.2012, 21:27
Alex atıyodu az farkla dışarda ;)
byariff
03.Mart.2012, 21:29
Yardimci hakemlerimiz yada hakem gormedi galiba stochun kufur ettigini nese onlarda insan gormemistir :)
Kaka Leite
03.Mart.2012, 21:29
Ziegler neden bu kadar acele ediyosun pas vermek için be arkadaş :icon_confused:
Kaka Leite
03.Mart.2012, 21:33
Atacak Sow bi tane daha atacak :icon_biggrin:
Kaka Leite
03.Mart.2012, 21:37
Şuan gördüm golü ne yaptın Stoch :icon_biggrin:
Edit: Yazdım bi tane daha attı Helal olsun sana :D
byariff
03.Mart.2012, 21:37
Stoch 3 oldu ...
sui generis
03.Mart.2012, 21:38
Stoch nesin sen ya :)
Kaka Leite
03.Mart.2012, 21:47
Stoch iyi ki varsın. :D
İzliyon mu maçı :icon_biggrin:
Bu arada harika oynuyoruz son dakika yorgunluğunda etkisiyle geriye gömüldük ama Stoch ilk golü harika :icon_surprised:
byariff
03.Mart.2012, 21:48
Tum"un kafasi volkanda kaldi ve ilk yari 3-0 bitti fenerbahce guzel top oynuyor 2.ci yari geri cekilmezlerse 2-3 gol daha bulabilirler farka gider mac.
İzliyon mu maçı :icon_biggrin:
Bu arada harika oynuyoruz son dakika yorgunluğunda etkisiyle geriye gömüldük ama Stoch ilk golü harika :icon_surprised:
Dayanamadım açtım izledim. :p
Kaka Leite
03.Mart.2012, 21:52
Dayanamadım açtım izledim. :p
İzlenmez mi bu maç ya :D
C h A o S
03.Mart.2012, 21:52
Stoch gerçekten muazzam bir gol attı.Tabi Alex'in adrese teslim ortasıda güzeldi.
Ayrıca Fuat Çapa'nında ilk yarı bitmeden 2 değişiklik yapmasını takdir ettim.
furkan58
03.Mart.2012, 21:55
Takım eleştirilere çok güzel cevap verdi . Deplasmanda da böyle oynasınlar canımızı alsınlar !
Kaka Leite
03.Mart.2012, 21:56
Takım eleştirilere çok güzel cevap verdi . Deplasmanda da böyle oynasınlar canımızı alsınlar !
Valla artık düzeldik gibi duruyor,bakalım dediğin gibi deplasmandada böyle oynamak lazım.
Kaka Leite
03.Mart.2012, 21:59
http://www.yukleresim.com/di-OV18.png
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mart.2012, 22:00
Kanatlar iyi calismis kostuklari mesafeye bakilirsa.
ReaList
03.Mart.2012, 22:13
İlk yarıda güzel goller vardı ama bu lig sadece kadıköy'de oynanmıyor. Farkı oluşturan en büyük etkende bu.
byariff
03.Mart.2012, 22:15
ramazanin hatayi bal ligindeki kaleci yapmaz. 4-0
sarianet
03.Mart.2012, 22:15
amatörce bi hata :)
ReaList
03.Mart.2012, 22:17
Ziegler bu takımda top oynuyor ya hala yemin ederim helal olsun.
Kaka Leite
03.Mart.2012, 22:18
Penaltı oldu arkadaş 1 maçtada olumlu birşey yap nolur ya
Kaka Leite
Stoch çıktı,Dia girdi... :)
RaSenGan
Penaltıdan Gençler attı 4-1 oldu :)
byariff
03.Mart.2012, 22:19
4-1 oldu soner atti
sarianet
stochu alkışlatmak varken en çetrefilli anda çıkarıldı aykut hocam gör şu ince ayrıntıları :)
ReaList
Ziegler döktürüyor yemin ederim : )
Aykut Kocaman ile bizler her hafta farklı maç mı izliyoruz acaba ?
Kaka Leite
03.Mart.2012, 22:20
Yine saçma bir pas üstüne faul ve sarı kart nolursun bi ceza felan al bişey alda,1-2 maç kurtulalım senden hayır anlamıyorum ne olur 3-4 saniye kafanı kaldırıp baksanda öyle atsan Ziegler :icon_evil:
ReaList
03.Mart.2012, 22:22
Yeter artık abarttılar Alex'in bugün jubile maçı falan mı :D
byariff
alex 5-1 oldu
Kaka Leite
Aleeeeeeeeeeeeeex 5-1 oldu Kaptan ! :yildiz:
sarianet
veee 500 mb oldu hadi aslanlar her gol 100 mb alexxx :D
ReaList
03.Mart.2012, 22:23
Yalnız sarı kart sınırında olan herkes kart görmeye başladı. Maksat derbiye eksiksiz gitmek : )
byariff
03.Mart.2012, 22:23
serdar-baroni-alex haftaya yoklar cezalilar
Kaka Leite
03.Mart.2012, 22:25
Görsünlerde eksiğimiz olmasın :)
ReaList
03.Mart.2012, 22:26
Sakin beyler jubile maçımıymış :P
sarianet
1 gb 4 gol kaldı hadi gol hadi gol :D
byariff
Dia 6-1 oldu :D
Kaka Leite
Diaaaaaaa oyna sende oyna Dia !
sarianet
03.Mart.2012, 22:27
anonsçu coştu diayla anlaşması mı var ne :D
Kaka Leite
03.Mart.2012, 22:32
http://www.yukleresim.com/di-VUS9.png
Alex çıkıyor,Selçuk giriyor :)
sarianet
03.Mart.2012, 22:33
selçuk girer girmez oyuna damgasını vurdu:D
ReaList
03.Mart.2012, 22:34
http://www.yukleresim.com/di-VUS9.png
Alex çıkıyor,Selçuk giriyor :)
Oynat işte Recep Niyaz'ı ama yok Selçuk bizim geleceğimiz daha çok çekeceğimiz var ondan, kurtulmak öyle kolay mı !
Kaka Leite
03.Mart.2012, 22:36
Oynat işte Recep Niyaz'ı ama yok Selçuk bizim geleceğimiz daha çok çekeceğimiz var ondan, kurtulmak öyle kolay mı !
Ziegler göz göre göre oynatılıyor bu durum varken o büyük fedakarlık ister. :)
sarianet
03.Mart.2012, 22:37
yalnız hurşut iyi topçu ya neden görmüyolar hala...
Kaka Leite
03.Mart.2012, 22:38
Giricek seninki :D Bu arada ne ağız varmış gelecek hafta Ziegler içinde bişeyler de belki etkili olur :zuhaha
ReaList
03.Mart.2012, 22:39
10 dakika'da abileri oynatsın biraz Recep'i : )
Kaka Leite
03.Mart.2012, 22:41
http://www.yukleresim.com/di-IGO2.png
sarianet
03.Mart.2012, 22:41
recep bi berbere git ya:D
IcedEarth
03.Mart.2012, 22:42
Gençlerbirliği bu yıl iyi diyorduk bir de..
berkay123456
03.Mart.2012, 22:44
Gençlerbirliği bu yıl iyi diyorduk bir de..
Gayet iyi, bir maça bakılarak kötü diyemeyiz.
Kaka Leite
Ziegler yemin ederim senden bişey olmaz vallahi olmaz
sarianet
ah kristiyan ah 200 mb gitti senn yüzünden
Kaka Leite
03.Mart.2012, 22:45
ah kristiyan ah 200 mb gitti senn yüzünden
Arkadaş her yerde maddi bi çıkarın var :D
sarianet
03.Mart.2012, 22:48
selçuğun hareketi 6 gole bedel nası koptum öyle :D
Kaka Leite
03.Mart.2012, 22:49
Selçuk yanlışlıkla yaptın farkındayız :icon_eek:
sarianet
03.Mart.2012, 22:50
bence bu hareketiyle jubilesini fbde yapar:D
Kaka Leite
03.Mart.2012, 22:54
Öncelikle takımımı tebrik ederim,maça çok konsantre olmuş bir takım vardı bugün sahada ve genel olarak rakibi hep hataya zorladık.Çok net pozisyonda vermedik rakibe Stoch'un erken gelen o muhteşem golüde zaten ekstra bir moral oldu.
Şu oyunu deplasmana yansıtırsak zaten işimiz çokta zor olmaz bende bu sene ilk kez bu kadar dağılmış gördüm Gençlerbirliğini dönüşü bu şekilde yapmamız hem takım,hemde taraftar adına harika oldu,artık bunun üzerine koyarak ilerlemeliyiz özellikle deplasman maçlarınada bu konsantrasyonla çıkmalıyız.Tekrar tebrikler Fenerbahçe'm :)
europeanconquer
03.Mart.2012, 22:54
Tebrikler Fenerbahçe :) Umarım bu oyununuz sadece bu maçlık kalır :zuhaha :p
IcedEarth
03.Mart.2012, 22:55
Gayet iyi, bir maça bakılarak kötü diyemeyiz.
Kendi evlerinde oynadıkları İdman Yurdu maçını da canlı izledim. Hiçbir şey oynamadılar o maçta da.
sarianet
03.Mart.2012, 22:56
haftaya da kotayı rahatlatacak bi skor bekliyorum takımımdan :D ankaragücü maçı
şaka bi yana sanki türkiye kupasında üçüncü lig bi takımıyla oynuyoruz havası vardı maçta tebrikler fenerbahçe dakka 90 tam saha press helal olsun
ReaList
03.Mart.2012, 22:57
selçuğun hareketi 6 gole bedel nası koptum öyle :D
O hareketi görmedim yaw ama bunun kadar olamaz herhalde.
http://s7.directupload.net/images/120212/qb74awyj.swf
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mart.2012, 22:57
Genclerbirligi gibi bir ekibe karsi spektakuler bir galibiyetti. Yucel Ildiz Tv de soylemisti, ilk 30 dakkada gol yemezlerse GB zorlar ama obur turlu hic sanslari yok demisti.
Bir de nedense hangi kosulda olursa olsun Genclere karsi Kadikoyde hep farkli kazaniyoruz. 3-0 biter diyordum klasik ama bu defa fazlasini attilar :)
Güzel maçtı helal olsun herkese. Mücadele eden oyuncular görmek güzel :)
C h A o S
03.Mart.2012, 22:58
Selçuk ne yaptı göremedim :D
byariff
03.Mart.2012, 22:58
haftaya da kotayı rahatlatacak bi skor bekliyorum takımımdan ankaragücü maçı
hep takimlari kucumsedigimizden futbolumuz ilerlemedi turkiyede :D nese maca gelirsek zor mac olcak diye dusundum ama resital sundu fenerbahce tebrikler
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mart.2012, 23:00
Kendi evlerinde oynadıkları İdman Yurdu maçını da canlı izledim. Hiçbir şey oynamadılar o maçta da.
Sen de Genclerin kotu gunlerine rast gelmissin hep. Normalde bu degiller cunku.
Selçuk ne yaptı göremedim :D
Alexvari bir seyler yapti, jubilesine yakin kapmaya basladi birseyler Alex abisinden galiba :n:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/432305_310689035659432_137712972957040_858742_6754 54014_n.jpg
Son Şampiyon olduğunu hatırladı takımımız bu maç :)
sui generis
03.Mart.2012, 23:04
tebrikler Fenerbahçe'm... Ziegler de geçen haftalara göre iyiydi ama yine takımın en kötüsüydü :) takım bugün yapılması gereken her şeyi yaptı. sadece Emre'nin bir kaç yerde pasları isabetsizdi. ama bu maçta bu kadar dikkat edilmesi gereken bir şey değildi. Stoch; bu taraftar seni çok seviyor :)
attirson
03.Mart.2012, 23:05
Bu sezon ilk defa bu kadar rahat Fener maçı izledim.Herkes harikaydı 1 kişiye kötüydü diyemem.
berkay123456
03.Mart.2012, 23:06
2 maça bakılarakta, kötü oynuyor diyemeyiz. Gerçekten de hep kötü oynadığı maçlara denk gelmişsin :)
IcedEarth
03.Mart.2012, 23:06
Sen de Genclerin kotu gunlerine rast gelmissin hep. Normalde bu degiller cunku.
Olabilir, uğursuz bir adamım zaten.
Alicanfmfan
03.Mart.2012, 23:07
Neyse haftaya ki maçıda izlede yine inşAllah kötü maçlarından birine denk gelirsin.:n:
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mart.2012, 23:09
2 maça bakılarakta, kötü oynuyor diyemeyiz. Gerçekten de hep kötü oynadığı maçlara denk gelmişsin :)
Fener taraftari olmadigi icin biraz da kizgin Genclere, bu mudur yani dedirtti sanirim herkese. Hayal kirikligi yaratti GB, Fenere puan kaybettirebilecek bir takim olarak.
goosfraba
03.Mart.2012, 23:09
deplasmanda başka, saraçoğlu'nda başkayız.
ama umarım şu koyulan resim, bundan sonraki haftaları lehimize etkiler.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mart.2012, 23:12
deplasmanda başka, saraçoğlu'nda başkayız.
ama umarım şu koyulan resim, bundan sonraki haftaları lehimize etkiler.
Akillari sahada olsun yeter, yenemeyecekleri takim yok bu ligde zaten. Deplasmanda maca konsantre olamiyorlar bir turlu bu sene.
sui generis
03.Mart.2012, 23:14
takım bugün herşeyi yaptı. Mehmet'te toparlanmıştı bugün. sevindirdi beni..
TR.CaPTaiN
03.Mart.2012, 23:15
Sondan başlayarak maçın özetini geçmiş olalım. Dakika 91 olmuş rakip sahada korner direğine Gençlerbirliği'nden oyuncuyu Fenerbahçeli oyuncular sıkıştırmış, rakip yarı sahada 7-8 kişiyle pres yapıyoruz. Fenerbahçe bugün belki de sezonun en iyi oyununu ve mücadelesini sergiledi. Maç 6-1 bitti ama çok rahat 8-9 olabilirdi. Maça Alex ve Stoch'un önceden çalıştığı belli olan organizasyonuyla önde başladık. Stoch'un jeneriklik gollerine artık alıştık. İddaa Stoch jeneriklik gol atar diye bir bahis açsa oranı herhalde 1.05 olur. Fenerbahçe sahada yapması gereken ne varsa hepsini yaptı. Top kontrolü tamamen bizdeydi. Yardımlaşma üst seviyedeydi. Hücumda etkili ataklar vardı. Ve defansif anlamda da koskoca 45 dakikada kalemize sadece 1 top geldi o da ilk yarının uzatma dakikalarında.
Oyuncularımızın yarısı kapasitelerini sahaya yansıtınca maçlar bizim adımıza güzel oluyor. Mesela düşüşteki Mehmet bugün maçın yıldızlarındandı. Aynı şekilde çok ve haklı olarak eleştirdiğimiz Cristian bugün çok iyidi. Sürekli ileriye doğru zorladı. Oyuncularımızın isimlerini tek tek saymaya gerek yok. Bugün hepsi üzerine düşeni yaptı. Fenerbahçe'nin rakip sahada bugünkü kadar güzel futbol oynamasına gerek yok. Sadece bugünkü mücadeleyi sergilesin kazanmasına yeter. Zaten kazanamasa bile bu mücadeleyi gösterdiği takdirde mağlubiyete bile kimse ses çıkarmaz.
Bence artık skor garantisini yakaladıktan sonra Aykut hoca Ziegler yerine Özgür'ü almalıydı. Recep Niyaz'ı oyuna alması da olumluydu ama açıkçası ben şöyle bir yarım saat gibi bir süre izlemek isterdim Recep'i.
Bu maç çok kritik bir maçtı. Çünkü bir seri başlangıcı olabilir. Seriler de takımların özgüvenini yerine getiriyor ve takıma kazanma alışkanlığı kazandırıyor. Bu açıdan haftaya Ankaragücü maçını ve sonraki hafta Galatasaray maçını kazanırsak devamı da gelir diye düşünüyorum.
Alex, Serdar ve Cristian'ın kart görerek Ankaragücü maçında cezaları temizlemeleri güzel oldu. Ancak bizim gibi Ankaralılar için Alex'i Cuma günü izleyememek kötü olacak tabi. :}
Takımımıza tebrikler.
http://www.yukleresim.com/di-DUSN.jpg
RasAnt
03.Mart.2012, 23:16
Sezon başından beri ilk kez takım oynadı 90 dakika press yaptı gözlerime inanamadım koşu istatistliklerinde hepsi 5000+ normalde 1 oyuncu geçerdi 5000 rakamını.
Sekopej
03.Mart.2012, 23:20
Kadroda sadece Cristian yerine Selçuk'un olmasını beklerdim, diğer oyuncular zaten takımın ideali.
Aynı kadro 2 farklı maçta, 2 farklı karakterde oynuyorsa, bunda sadece oyuncuların futbol yeteneklerinin etkili olmadığı görülür. Biz bu mücadeleyi ve isteği istiyoruz, ayrıca çok üst düzey mücadele de yoktu, sadece taraftarın sezon başında beri gösterdiği mücadeleyi siz sahada da gösterin, zaten kadro kaliteli, doğruları yaptığınızda, fark ortaya çıkıyor.
Daha fazla gol bekledim, istedim ama olmadı. Haftaya 3 oyuncu yok ama yine de zorlanmayız, haftaya da 6-7 gollük bir maç istiyorum.
Stoch artık bu, açarsanız önünü affetmez. Son milli maçta attığı gole de bakarsak, skora direk etki edebilen en net oyuncularımızdan.
Sow'un golü, işte golcu golü dedirten bir goldü. Cristian biraz becerikli olsa, fazlasıyla gol görürdük.
Bu formayı giyen oyuncuları eleştirsem de asla sevmemezlik yapmam, sonuçta bu takım için terini akıtan oyuncular ama Ziegler'i hiç sevmiyorum. Ne adamları gördü bu gözler Fenerbahçe'de ama en sevmediğim adam belki de Ziegler. Özgür eminim ki biraz ışık verse Aykut Kocaman onu koyacaktır.
Fazla uzatmaya da gerek yok pek, maçın son dakikalarında bile alanı daraltan topun arkasına geçen bir Fenerbahçe vardı. Kalan maçlarda da bunu gösterin bize ve normal sezonu da zirvede bitirin.
Deplasman korkusu da kalmadı aslında, haftaya Ankaragücü var ve o maçtan sonra sadece Trabzonspor maçı kalıyor. O maçın atmosferini de düşünürsek, klasik deplasmanlar gibi olmaz. O nedenle kalan tüm maçları kazanabiliriz, kazanmalıyız, haftaya alınacak farklı galibiyet ve Galatasaray galibiyeti ile eminim ki zirvede bitirme ihtimalimiz yüksek oranda olur.
Sizi eleştirmiyorum, şampiyon olmanız da hiç önemli değil, bu sene dağılmamak önemliydi, bunun için çabalayanlar benim bir ömür boyu gönlümde yer ettiler. O yapılanlardan sonra sahada şunu nasıl yaptın, bunu niye oynatmadın diyemiyorum ben, içim elvermiyor. Biraz daha çaba, taraftarı daha mutlu edecek, çabalarsanız zaten sonuç da gelecek, hele ki mutlu son gelirse, tarihe altın harflerle kazınırsınız.
furkan58
03.Mart.2012, 23:22
Kalan 5 maç + Play Off böyle oynasak ne hoş ne güzel olur ama :)
Tebrikler Fenerbahçem uzun zaman sonra güzel maç güzel futbol :)
TR.CaPTaiN
03.Mart.2012, 23:32
Habertürk'ün foto muhabirleri stattan kovulmuş. :}
ReaList
03.Mart.2012, 23:35
Habertürk'ün foto muhabirleri stattan kovulmuş. :}
İsabet olmuş bu kadar Fenerbahçe düşmanı olup, Fenerbahçe aleyhine paso propaganda yapıp hala hangi yüzle bu takımın stadına gelebilme cesaretini gösterebiliyolar hayret ediyorum.
Sekopej
03.Mart.2012, 23:36
Çok bile dayandı Fenerbahçe, bundan sonra da yalan haber yapanlar, yargısız infaz yapanlara fırsat verilmesin. Yönetim yasaklasın, taraftar zaten almaz.
ParduS
03.Mart.2012, 23:43
Uzun bir aradan sonra FB maçı izledim, iyi ki izlemişim. Bizim açımızdan seyir zevki yüksekti. Herkesi tebrik etmek lazım. Ziegler haftaya oynamaz diye düşünüyorum, belki 1 haftalık ara kendine gelmesini sağlar. Tebrikler Fenerbahçe.
IcedEarth
03.Mart.2012, 23:47
Fener taraftari olmadigi icin biraz da kizgin Genclere, bu mudur yani dedirtti sanirim herkese. Hayal kirikligi yaratti GB, Fenere puan kaybettirebilecek bir takim olarak.
6 yemelerine bozuldum biraz, 7 yeselerdi bari :)
nannar
03.Mart.2012, 23:48
Aykut Kocaman, "farklı Gençlerbirliği galibiyeti sonrası iddialı açıklamalarda bulundu. "Bu galibiyetle ligin tartışmasız favorisi olduğumuzu gösterdik" diyen Kocaman, 2 gol atan Stoch'a da övgüler yağdırdı."
biraz erken gaza gelmemiş mi? :)
sui generis
03.Mart.2012, 23:51
Aykut Kocaman, "farklı Gençlerbirliği galibiyeti sonrası iddialı açıklamalarda bulundu. "Bu galibiyetle ligin tartışmasız favorisi olduğumuzu gösterdik" diyen Kocaman, 2 gol atan Stoch'a da övgüler yağdırdı."
ben Ünal Aysal'ın böyle bir açıklamasından sonra ':D' koydum diye ceza aldım aman abi dikkat et :) ben böyle bir açıklama görmedim twitter da hiç. sadece lig bizim için yeni başlıyor dediğini duydum.
sui generis
03.Mart.2012, 23:54
şöyle bir şey var.
fırat günayer
Aykut Kocaman'dan iddialı açıklama:'Bu oyun,skor,arzu ve yapabilirlik kalan 11 maç için 11 galibiyete aday olduğumuzu bir kez daha gösterdi'
nannar
03.Mart.2012, 23:56
ben Ünal Aysal'ın böyle bir açıklamasından sonra ':D' koydum diye ceza aldım aman abi dikkat et :) ben böyle bir açıklama görmedim twitter da hiç. sadece lig bizim için yeni başlıyor dediğini duydum.
LigTV'den aldım ben onu :) LigTV'de sahtekarsa bilemem.
O değilde iyice kasıntı oldu forumda bu iş yalnız. Şunu deme ceza yersin,bunu deme ceza yersin :n: Futbol alanı toptan kapansa da herkes rahatlasa arkadaş yahu :)
Son şampiyonun bir sonraki sene favori olması kadar doğal bir şey yok bence.
europeanconquer
04.Mart.2012, 00:05
Son şampiyonun bir sene sonra favori olması sadece sezon başı için geçerlidir :) Gerçi hala favorisiniz ama en önemli favori değil.
nannar
04.Mart.2012, 00:06
Son şampiyonun bir sonraki sene favori olması kadar doğal bir şey yok bence.
Fenerbahçe-Trabzonspor,Galatasaray ve Beşiktaş her zaman bu ligin favorisidir. Bunda bir problem yok. Bu arada senin kullanıcı grubunda sorun var sanırım.Logo ve imza yok ama spor alanındasın. Cezayı tam silememişler.
Maç konusuna gelince, tebrikler Fenerbahçe. Galatasaray puan kaybetmediği sürece şu anda ligin en büyük favorisi çünkü arada 9 puanlık bir fark bulunuyor. Tahminim Kadıköydeki maçtan sonra daha net konuşabileceğiz.
byariff
04.Mart.2012, 00:07
dogal seyler bunlar herkes istedigini soluyebilir lig bitimince zaten hersey belli olcak :)
Kovulma Degil :)
Şükrü Saraçoğlu Stadı yetkilileri,tribünlerden gelebilecek muhtemel tepkiler nedeniyle Habertürk çalışanlarından stattan çıkmalarını istedi.
Fenerbahçe-Trabzonspor,Galatasaray ve Beşiktaş her zaman bu ligin favorisidir. Bunda bir problem yok. Bu arada senin kullanıcı grubunda sorun var sanırım.Logo ve imza yok ama spor alanındasın. Cezayı tam silememişler.
Bana diyorsanız eğer Avatar ve İmza kullanmıyorum.
ReaList
04.Mart.2012, 00:08
Kovulma Degil :)
Şükrü Saraçoğlu Stadı yetkilileri,tribünlerden gelebilecek muhtemel tepkiler nedeniyle Habertürk çalışanlarından stattan çıkmalarını istedi.
Kovduk diyemeyecekler herhalde : )
ParduS
04.Mart.2012, 00:11
Maç konusuna gelince, tebrikler Fenerbahçe. Galatasaray puan kaybetmediği sürece şu anda ligin en büyük favorisi çünkü arada 9 puanlık bir fark bulunuyor. Tahminim Kadıköydeki maçtan sonra daha net konuşabileceğiz.
Aradaki 9 puanlık fark playofflarda 4 puana düşüyor. O yüzden böyle bir açıklama normal gibi :)
europeanconquer
04.Mart.2012, 00:12
4,5 olur 4,5 da yuvarlama sayesinde 5 e döner yavrum :n:
byariff
04.Mart.2012, 00:12
Aradaki 9 puanlık fark playofflarda 4 puana düşüyor. O yüzden böyle bir açıklama normal gibi :)
4 degil 4.5 :D :D 5 puan ile baslancak tabi 9 puan ile biterse :D
4 değil 5 puana düşüyor.
Ayrıca Galatasaray'ın 4 deplasman, 2 içerde bizim 4 içerde 2 deplasman var. 1'i oynadık 3 içerde, 2 deplasmanda kaldı. Deplasmanlardan biri Ankaragücü. İçerde zaten kimse yenemiyor bizi 2010'dan beri. Bu sebeple o açıklamayı yapmıştır. Aykut Kocaman boş konuşmaz hiçbir zaman.
Alicanfmfan
04.Mart.2012, 00:16
4 deplasman değil , 3 tane deplasmanımız var ; Sivas,Kadıköy,Manisa.
europeanconquer
04.Mart.2012, 00:20
Fenerbahçe'nin kalan maçları:
Ankaragücü(D)
Galatasaray
Bursaspor
Trabzonspor(D)
Antalyaspor
Ankaragücü maçı hariç her maçta puan kaybetme ihtimali var :D Eğer bize yenilirseniz çok sıkıntı bir dönem başlayacak sizin için
nannar
04.Mart.2012, 00:25
Fenerbahçe'nin kalan maçları:
Ankaragücü(D).... 3
Galatasaray .... bunun yorumunu sahada görelim
Bursaspor...3
Trabzonspor(D)....1
Antalyaspor....3
bence bu şekilde puanlar alır Fenerbahçe.İçerde Galatasaray'ı yenemezse play off falan hikaye olur. Bu hafta biz Sivas'ı yenersek işimiz daha kolay olur Kadıköy'de, ama puan kaybedersek stres olur oyuncular. bakalım artık hayırlısı ama bence Kadıköy'de çökecek Fenerbahçe :)
Şunu da eklemek isterim.Eğer Kadıköy'deki maçta puan farkı 9'da kalır ya da artarsa Bursa maçını kazanması da zor Fenerbahçe'nin.
ParduS
04.Mart.2012, 00:27
Çok üstüme gelmişsiniz 4.5 olduğunu bende biliyorum. Ama diyelim ki GS 80 FB 71 ile bitirdi. Playofflara GS 40 FB 35.5->36'dan başlayacak. :)
europeanconquer
04.Mart.2012, 00:28
Tövbe Bismillah :icon_eek:
Alicanfmfan
04.Mart.2012, 00:29
Herneyse daha lig bitmedi arkadaşlar. :D
di canio
04.Mart.2012, 00:31
Arkadaşlar Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı ile ilgili yorumlar yapalım lütfen. Daha sonraki maçların başlıkları zamanı gelince açılacak. Sonraki maçların puan hesapları için ise Futbol Sohbet Alanı'nı kullanabilirsiniz.
ReaList
04.Mart.2012, 00:32
Çok üstüme gelmişsiniz 4.5 olduğunu bende biliyorum. Ama diyelim ki GS 80 FB 71 ile bitirdi. Playofflara GS 40 FB 35.5->36'dan başlayacak. :)
Çok iyi bir noktadan yakalamışsın.
82-73 olsa 41-37
81-72 olsa 41-36
Yani 9 puan farktan ziyade aldıkları puanın hangi durumda olduğu da önemli.
nannar
04.Mart.2012, 00:32
konuyla alakasız mesajlarım silinebilir. bu haftaki galibiyetten ötürü tebrikler Fenerbahçe :)
nannar
04.Mart.2012, 00:33
Çok iyi bir noktadan yakalamışsın.
82-73 olsa 41-37
81-72 olsa 41-36
Yani 9 puan farktan ziyade aldıkları puanın hangi durumda olduğu da önemli.
Tek sayı ile tamamlamak kar oluyor :D geçenlerde düşündüm ben onu. Tek sayı ile bitiririz inşallah ligi :n:
Kaka Leite
04.Mart.2012, 00:57
Maşallah burası neye dönmüş böyle :p
futureless
04.Mart.2012, 01:08
Uzun zaman sonra futbol oynadık bu akşam.Stoch harika gollerine devam etti hele ilki için söyleyecek kelime bile bulamıyorum.Sow attığı golde ön direğe güzel koşu yaptı , tek vuruşu ise kalitesini gösterdi.Emre'nin golünde kaleci amatörce bir hata yaptı yakışmadı Gençlerbirliği kalecisine.Alex attığı golde vurmadan önce rakibini o kadar kolay geçti ki direncin düştüğü bu kadar belli olabilirdi ancak.Son golde ise Gökhan'ın güzel bindirmesi Sow'un ön direğe koşup defansı çekmesi ve Dia'nın bitirişi güzel bir pozisyon sonu oldu.Gençlerbirliği'nin golü için yapılacak bir yorum yok , net bir penaltı.Play-offlu sistemde 9 puan bir avantaj ama herşey bitmedi.Daha oynanacak ikisi Kadıköy'de olmak üzere 3 Fb-Gs derbisi var.
Aklıma gelmişken; Penaltı kararı doğruydu fakat tekrarlanması gerekiyordu. Daha topa vurmadan 3 Gençlerbirliği oyuncusu ceza sahası içindeydi.
Chivalry
04.Mart.2012, 01:21
Puan neden tama tamamlanıyor? Buçuk kalsın play off lar sonu bir takım 44.5 diğer takım 44 puan alırsa 44.5 olan şampiyon olur illa göze hoş gözükmesi mi gerekiyor yani mantığı ne tama tamamlama çabalarının ?
E.Cartman
04.Mart.2012, 01:42
Bu maç için tek söyliyeceğim şey Stoch'un ilk golüne değil şapka bütün giysiler çıkartılır, net !
GodfatheR
04.Mart.2012, 02:26
Keyiften 4 köşe oldum izlerken başka da bişey demiyorum.
sui generis
04.Mart.2012, 02:32
uzun zamandır böyle izlememiştim takımı. insan mutlu oluyor takımı böyle görünce :)
Fernando Gago
04.Mart.2012, 02:40
Kadro kalitemizin nihayet karşılığını gördüğümüz bir maç oldu. Gollerin mükemmelliği, yaptığımız pres, defanstaki yüksek sayılabilecek konsantrasyonumuz .. her şey çok güzeldi ..
Ankaragücü maçında 3 oyuncumuz cezalı ki bunlar çok önemli oyuncular. Umarım saha içinde olacak 11 oyuncu hafife almaz rakibi. Olası puan kayıbı, Galatasaray maçı öncesi büyük saçmalık olur.
barahir
04.Mart.2012, 03:14
Sanırım benim şansıma mı desem ne desem bilemedim.. Bu sezon gittiğim ilk maçtı bu ve sanırım en güzel futbolu da bu maç oynadık.. En son maçım 6-0 Ankaragücü maçıydı yine 6 attık.. Galatasaray maçı da dahil tüm maçlara gitmeyi düşünüyorum bu yıl..
Yalnız Hakkaten Saracoğlunu hiçbir stada değişmem.. Çok özlemişim orasını
ForsakeN
04.Mart.2012, 03:41
Stoch'un şutları nirvanaya ulaştı
Night_Mare17
04.Mart.2012, 03:59
Stoch gibi bugları hiç sevmiyorum :P Adam ama aşmış yani vurduğu şut gol oluyor ve öyle böyle de değil mükemmel giriyor :D
Sheriff
04.Mart.2012, 04:03
Aslında yeni keşfedilmiş bişey değil, Twente'de de böyle bir sürü golü var ama biz geç yararlanmaya başladık.
LaigLeNoiR
04.Mart.2012, 04:24
Tek sayı ile tamamlamak kar oluyor :D geçenlerde düşündüm ben onu. Tek sayı ile bitiririz inşallah ligi :n:
Konunun dışına çıkmak istemiyordum ancak yanlış bilgi olmaması adına söyleyeyim.
Yarım puanlı sayılar yukarı yuvarlanırken play-off'lar tamamlandığında o yarım puanlar geri alınacak.
Yani diyelim ki bir takım 85 (42,5'dan 43) puanda diğeri 86 (43 ) puanda play offlara başlar ve play off lar sonucunda her iki takımda 50 puanla play-off grubunu tamamlarsa şampiyon takım normal sezonu 86 puanla tamamlayan takım oluyor.
Bu arada maçın golerini izledim sadece internetten hepsi de birbirinden güzel tebrikler Fenerbahçe'ye büyük bir zafer yaşadılar.
Night_Mare17
04.Mart.2012, 04:26
Ben hala Stoch'un ilk golünde kaldım o gol şaibeli görünmeyen güçlerden destek alıyor o top öyle gidemez.
attirson
04.Mart.2012, 14:57
Bu arada artık maçlardan zevk almıyorum bilgisayar oyununa döndü iş Stoch ne vursa gol heyecanı kaçtı. :n:
Fearless Coward
04.Mart.2012, 14:59
Aynen Kaos'a katılıyorum ben de...Gençlerbirliği zaten geçen Sivas maçında 9 kişiyi yenemeyerek zoru başarmıştı...Şimdi de 6 yedi tam oldu...Bence toparlanmaları zor ilk 4 hayal onlar için...
byariff
04.Mart.2012, 15:07
Selcuk Dereli ; Maçta ilginç olan hususlardan birisi de cezalı duruma düşmesi söz konusu olan Serdar, Alex ve Baroni’nin gördükleri sarı kartlardı.
Hadi Serdar’ın kartını bir kenara bırakalım. Ancak Alex ve Baroni bilerek kart gördüler. Çünkü pozisyonlarda isteseler sarı kart görmezlerdi. Hatta Alex gördüğü karttan sonra rakibine gülümsedi. Bu ne kadar etik ya da değil o da ayrı bir tartışma konusu olabilir, fakat geçen sezon değişen Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi, ceza durumunu düşünerek, bilerek sarı veya kırmızı kart gören futbolculara iki maç ceza verilmesini karara
bağladı.
Alex ve Baroni bilerek kart gördükleri ve cezalı duruma düştükleri için ikişer maç ceza almalıdır. Disiplin Kurulu, ikişer maç ceza verirse bu futbolcular, Galatasaray derbisinde de forma giyemeyecekler. Bakalım Disiplin Kurulu, Alex ve Baroni’nin gördüğü kartlarla ilgili nasıl bir tavır sergileyecek.
Hadi bakalim tff yurekli ise verir cezalari =)
nannar
04.Mart.2012, 15:09
2 maç gelebilir bilerek kart gördülerse.Gelirse de ortalık yine karışır
attirson
04.Mart.2012, 15:11
Bu denilen dogru olabilir ama madde çok saçma.
Alex rakip faulu yapılan yerden 10 metre ileride kullandığı için itiraz ederken gördü.
C h A o S
04.Mart.2012, 15:13
Selcuk Dereli ; Maçta ilginç olan hususlardan birisi de cezalı duruma düşmesi söz konusu olan Serdar, Alex ve Baroni’nin gördükleri sarı kartlardı.
Hadi Serdar’ın kartını bir kenara bırakalım. Ancak Alex ve Baroni bilerek kart gördüler. Çünkü pozisyonlarda isteseler sarı kart görmezlerdi. Hatta Alex gördüğü karttan sonra rakibine gülümsedi. Bu ne kadar etik ya da değil o da ayrı bir tartışma konusu olabilir, fakat geçen sezon değişen Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi, ceza durumunu düşünerek, bilerek sarı veya kırmızı kart gören futbolculara iki maç ceza verilmesini karara
bağladı.
Alex ve Baroni bilerek kart gördükleri ve cezalı duruma düştükleri için ikişer maç ceza almalıdır. Disiplin Kurulu, ikişer maç ceza verirse bu futbolcular, Galatasaray derbisinde de forma giyemeyecekler. Bakalım Disiplin Kurulu, Alex ve Baroni’nin gördüğü kartlarla ilgili nasıl bir tavır sergileyecek.
Hadi bakalim tff yurekli ise verir cezalari =)
Tam olarak;
MADDE 38 BİLİNÇLİ KART GÖRME
Müteakip müsabakalardaki ceza durumunu düşünerek bilinçli olarak sarı veya kırmızı kart
gören futbolculara iki müsabakadan men cezası verilir
nannar
04.Mart.2012, 15:15
Ben kartları görmedim ama bilerek kart görmenin 2 hafta ceza gerektirdiğini bile bile kasti kart gördülerse trajikomik bir durum olur
byariff
04.Mart.2012, 15:18
Selcuk Dereli Twit hesabindan yazmis ; Az önce fb-gb maçını tekrar izledim.hakem tolga özkalfa alex'in sarı kartı bilerek gördüğünü açık bir şekilde kenara söylüyor.
Not : Resmi hesabi olmasi lazim
https://twitter.com/#!/selcuk_dereli
sui generis
04.Mart.2012, 15:19
onun için raporda yer alması gerekiyormuş, öyle bir şey yer almadı. Fırat Gunayer böyle belirtti. Alex itirazdan kart gördü diye hatırlıyorum. Alex böyle çok sarı görüyor, aksini ispatlayamazsın. hadi ilk kez itirazdan sarı gördü diyelim Alex; yine neden itiraz ettin diyemezsin. Baroni'nin pozisyonunu hatırlamıyorum. onun için konuşamıyorum. ama dediğim gibi raporda yer almamış zaten..
Gncl1905
04.Mart.2012, 15:28
Futbol bu taktik oyunu.Sarı kart sınırındasın bu hafta görmessen haftaya saçma bir kart gördün diyelim derbide yoksun(takımının en önemli oyuncularından birisin belkide en önemlisisin) tabii ki kart görürüm ben de olsam.Eğer bunların önüne gçmek istiyorsalar sarı kart yüzünden maç cezasını kaldırsınlar(ki buda saçma olur) yada insanların tercihlerine saygı duysunlar.
Şike vs. yüzünden bilerek kart görmek tabii ki suç olsun ama sonuçta bu taktiksel görülmüş bir kart ortada bir suç yok bilerek görmeside gayet normal bence.Kurallar ne der bilmem tabi.R.Madrid de böyle bir olay yaşamıştı onu daa saçma bulmuştum...
Homer J.S
04.Mart.2012, 15:33
Fenerbahçe'de oynayıp keşke Galatasaray'da olsa dediğim tek oyuncu Stoch. Büyük kayıp Galatasaray için.
TheWizard
04.Mart.2012, 15:43
Fenerbahçe'de oynayıp keşke Galatasaray'da olsa dediğim tek oyuncu Stoch. Büyük kayıp Galatasaray için.
Benimde Fatih Terim.
Bkz:Milan dönüşü Aziz Yıldırım'ın Terim'e teklifi...
RaSenGan
04.Mart.2012, 15:47
Yalnız şu da var sakatlıklar falan olmasa Stoch forma şansı bulamayacaktı.Geçen sene adam doğru düzgün top oynamadı.Bu sene de Dia sakatlanınca forma şansı bulmaya başladı.Az daha Aykut Kocaman'ın tercihleri yüzünden Stoch gibi bir adam kulübede kalabilirdi.Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı,taraftarın umudu varsa bunun sebebi Stochtur :)
sui generis
04.Mart.2012, 15:50
Yalnız şu da var sakatlıklar falan olmasa Stoch forma şansı bulamayacaktı.Geçen sene adam doğru düzgün top oynamadı.Bu sene de Dia sakatlanınca forma şansı bulmaya başladı.Az daha Aykut Kocaman'ın tercihleri yüzünden Stoch gibi bir adam kulübede kalabilirdi.Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı,taraftarın umudu varsa bunun sebebi Stochtur :)
öyle bir şey yok Aygün. Aykut hoca geçen sene hep diyordu. Stoch'un şuanki fiziği bu lig için yeterli değil. onu gelecek seneye hazırlıyoruz.. Aykut hoca herşeyin farkındaydı yani :) geçen sezon Stoch'a dokunan topu alıyordu, artık öyle değil.
di canio
04.Mart.2012, 15:51
Geçen sezonki Stoch'la bu sezonki Stoch arasında da fark var. Geçtiğimiz sezon mücadeleden kaçan, en ufak müdahalede yerde kalan bir Stoch vardı. Geçtiğimiz sezon uzun süre oynatılmadığında Aykut Kocaman ona özel çalışma programı uyguladı. Güçlenmesini sağladı. Aykut Hoca'ya rağmen bu durumda değil Stoch, Aykut Hoca'nın katkılarıyla bu duruma geldi.
TR.CaPTaiN
04.Mart.2012, 15:52
Real Madrid olayında yanlış hatırlamıyorsam Mourinho yedek kaleciyi Casillas'a yolluyordu. Casillas da kenardan aldığı talimatı Ramos'a iletiyordu. Alex'in ve Cristian'ın gördüğü kartlarda bu tarz bir şey yok. Bilerek gördüklerini herkes tabi ki anlıyor ancak bilerek görmedik dedikleri takdirde de 2 maç ceza vereceklerin elinde hiçbir koz yok. Adaşımın dediği gibi çıkarırlar önüne Alex'in aynı şekilde kart gördüğü başka pozisyonu hiçbir şey denilemez. Cristian'ınki zaten arkadan çekmeydi, arkadan çekmeye Halis Özkahya haricinde sarı kart vermeyeni görmedim. Bunlar bir kenara bu bilerek görürse 2 maç ceza alır kuralı saçma. Oyuncu kart almak istiyorsa öyle ya da böyle alır. Topun önünde durarak almasına 2 maç ceza veririm diye tehdit edersen gidip rakibe ayarlı şekilde sağlam bir dalar yine kartını alır. Boşuna rakip oyuncunun canı acımış olur, oyuncu yine kart görme hedefine ulaşmış olur.
RaSenGan
04.Mart.2012, 15:52
öyle bir şey yok Aygün. Aykut hoca geçen sene hep diyordu. Stoch'un şuanki fiziği bu lig için yeterli değil. onu gelecek seneye hazırlıyoruz.. Aykut hoca herşeyin farkındaydı yani :) geçen sezon Stoch'a dokunan topu alıyordu, artık öyle değil.
Dia sakatlanana kadar da oynamıyordu ki doğru düzgün.Dia sakatlandı adam oynamaya başladı.Dia sakatlanınca bi anda fiziği yeterli hale gelmedi ki :)
Yanlış.Dia ilk oynayandı.Sonra sakatlandı Stoch iyi performans sergileyemedi ; Mersin maçı.Sonra Caner oynadı zaman zaman Stoch.
RaSenGan
04.Mart.2012, 15:54
Haluk Yurekli @hyurekli
Müteakip müsabakalardaki ceza durumunu düşünerek bilinçli olarak sarı veya kırmızı kartgören futbolculara iki müsabakadan mencezası verilir.
Böyle bir şey varmış sanırım ortada.
Bu durum bi tek alex için geçerli, baroni arkadan vurdu sarı gördü aynı şekilde Serdar'ın pozisyonda belli ama Alex'in olayı da raporlarda yokmuş onun için bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Homer J.S
04.Mart.2012, 15:59
İyi de bunu herkes yapıyor Alex'in ceza alması saçmalıktan ibaret olur bence.
RaSenGan
04.Mart.2012, 16:02
Yanlış.Dia ilk oynayandı.Sonra sakatlandı Stoch iyi performans sergileyemedi ; Mersin maçı.Sonra Caner oynadı zaman zaman Stoch.
Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izlemediğim için hangi maç neler oldu pek bilmiyorum :) Zaten aylardır 90 dk oynamamış adamın bir anda coşması beklenemez.Bu Caner de her yerde oynuyor.Sağ kanatta bile oynadı adam :D
Geçen sezonki Stoch'la bu sezonki Stoch arasında da fark var. Geçtiğimiz sezon mücadeleden kaçan, en ufak müdahalede yerde kalan bir Stoch vardı. Geçtiğimiz sezon uzun süre oynatılmadığında Aykut Kocaman ona özel çalışma programı uyguladı. Güçlenmesini sağladı. Aykut Hoca'ya rağmen bu durumda değil Stoch, Aykut Hoca'nın katkılarıyla bu duruma geldi.
Özel program uyguladığını biliyorum.Ama yine de geç kaldı bence.Dia da öyle ahım şahım bir futbol oynamıyordu.Stoch'u daha erken oynatmaya başlasa,form tutmasını sağlasa belki Fenerbahçe için çok daha iyi olabilirdi.
Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izlemediğim için hangi maç neler oldu pek bilmiyorum :) Zaten aylardır 90 dk oynamamış adamın bir anda coşması beklenemez.Bu Caner de her yerde oynuyor.Sağ kanatta bile oynadı adam :D
Özel program uyguladığını biliyorum.Ama yine de geç kaldı bence.Dia da öyle ahım şahım bir futbol oynamıyordu.Stoch'u daha erken oynatmaya başlasa,form tutmasını sağlasa belki Fenerbahçe için çok daha iyi olabilirdi.
Bilmiyorsan demek ki :)
di canio
04.Mart.2012, 16:52
Galatasaray'lı gazetecilerin kasıtlı sarı kart görenlere ceza verilmesi gerektiğini şimdi keşfetmesi de ne ilginç değil mi? Oysa 2 hafta önce Beşiktaş derbisi öncesi Felipe Melo da benzer birşey yapılmıştı. Sözkonusu disiplin maddesi Fenerbahçeli oyuncuların Galatasaray maçı öncesi mi akıllara geliyor?
byariff
04.Mart.2012, 16:56
Melonun ne kadar agrasif oldugunu bilmiyen futboldan anlamayan adamdir benim icin.
attirson
04.Mart.2012, 16:59
Dediğin cidden komik TFF'de böyle mi düşünücek yani bu agresiftir yapar bu degildir buna ceza verelim diye.Kimin futboldan anlamadığıda görülüyor.
RaSenGan
04.Mart.2012, 17:03
Galatasaray'lı gazetecilerin kasıtlı sarı kart görenlere ceza verilmesi gerektiğini şimdi keşfetmesi de ne ilginç değil mi? Oysa 2 hafta önce Beşiktaş derbisi öncesi Felipe Melo da benzer birşey yapılmıştı. Sözkonusu disiplin maddesi Fenerbahçeli oyuncuların Galatasaray maçı öncesi mi akıllara geliyor?
Normalde kurallarda olan bu şey herkese doğru gelir.Fakat şimdi işinize gelmediği için doğru gelmiyor bu kural sizlere.
di canio
04.Mart.2012, 17:04
Melonun ne kadar agrasif oldugunu bilmiyen futboldan anlamayan adamdir benim icin.
Bu maddenin saçmalığı ortada değil mi zaten? Futbol bilgimi sorgulamak da kusura bakma ama haddin değil. İkiyüzlü davranışı ortaya çıkarmaktı amacım. Haksız mıyım? O zaman sus pus olanlar şimdi ceza verilmesi için harıl harıl. Beşiktaş derbisi öncesi kart gördü mü Melo? Galatasaray maçı öncesi Alex de gördü mü? İkisi aynı değil mi? O daha agresif, bu değil diye yorumlayarak mı verilecek cezalar?
Normalde kurallarda olan bu şey herkese doğru gelir.Fakat şimdi işinize gelmediği için doğru gelmiyor bu kural sizlere.
İşime gelmeme durumu yok. Verilecekse verilir ceza. Ama Melo durumunda etikten, doğruluktan bahsetmeyenler, o gün bu maddeyi düşünmeyenlerin bugün yırtınmasındaki ikiyüzlülük benim vurgulamak istediğim.
futureless
04.Mart.2012, 17:05
Çok gereksiz bir tartışma , kart görüp cezalı duruma düşen 3 oyuncumuz da derbide sahada olacak aksi ispatlanamaz.
Karakter tahliliyle 2 maçlık cezayı 1'e indirip sonra o tahlilin çok yanlış olduğunun yine bize doğru gelmemesi gibi. O yüzden kuralmış da tespit edin bakalım bilerek mi yoksa normal mi ?
byariff
04.Mart.2012, 17:26
Bu maddenin saçmalığı ortada değil mi zaten? Futbol bilgimi sorgulamak da kusura bakma ama haddin değil. İkiyüzlü davranışı ortaya çıkarmaktı amacım. Haksız mıyım? O zaman sus pus olanlar şimdi ceza verilmesi için harıl harıl. Beşiktaş derbisi öncesi kart gördü mü Melo? Galatasaray maçı öncesi Alex de gördü mü? İkisi aynı değil mi? O daha agresif, bu değil diye yorumlayarak mı verilecek cezalar?
ikiyuzluluk hmm : İnandığı, düşündüğü gibi davranmama, özü sözü bir olmama
kusura bakma ama az cok neyin ne oldugunu biliyoruz melo hemen hemen her mac kart gorur gormese bile agrasif sert tavirlari vardir ha mersin macindan once ki macda bilerek kart gordu gormedi birsey diyemem ama melonun tavirlarini biliyoruz yani :)
Alexide biliyoruz size gore cogu kisiye gore sert olmuyan sert girmiyen biri olarak tanilir yanlismiyim ?
nese bos yere tartismasak iyi olur , tahkimin kararini beklicegiz ne olcak bakalim
Night_Mare17
04.Mart.2012, 17:47
ikiyuzluluk hmm : İnandığı, düşündüğü gibi davranmama, özü sözü bir olmama
kusura bakma ama az cok neyin ne oldugunu biliyoruz melo hemen hemen her mac kart gorur gormese bile agrasif sert tavirlari vardir ha mersin macindan once ki macda bilerek kart gordu gormedi birsey diyemem ama melonun tavirlarini biliyoruz yani :)
Alexide biliyoruz size gore cogu kisiye gore sert olmuyan sert girmiyen biri olarak tanilir yanlismiyim ?
nese bos yere tartismasak iyi olur , tahkimin kararini beklicegiz ne olcak bakalim
Alex o yumuşak değil yahu :) Top falan kaparken direk oyuncuya attığı tekmeler oluyor.
ReaList
04.Mart.2012, 17:47
Bence Galatasaray için Alex'in olması, olmamasından iyidir. Alex olmazsa o mevkiye Stoch çekilir, Onun yerine de Dia veya Özgür oynarsa daha dirençli ve hızlı bir ortasaha'ya sahip olur Fenerbahçe.
IcedEarth
04.Mart.2012, 17:55
Madde oldukça saçma olmuş, neye göre karar verecekler ki? 3 oyuncu da hocalarının tercih etmesi durumunda derbide sahada olacaklar bence.
Fernando Gago
04.Mart.2012, 19:50
Kimse böyle bir ceza veremez görülen kartlar ortada, 8 aydır lobi lobi bir yere kadar sonuc alınamıyor ortalıgı bulandırmaya gerek yok :)
sui generis
04.Mart.2012, 19:58
kusura bakma ama az cok neyin ne oldugunu biliyoruz melo hemen hemen her mac kart gorur gormese bile agrasif sert tavirlari vardir ha mersin macindan once ki macda bilerek kart gordu gormedi birsey diyemem ama melonun tavirlarini biliyoruz yani
Melo'nun görüp görmemesine birşey diyemezken Alex'e nasıl diyebiliyorsunuz ? Alex'in itirazdan gördüğü birçok kart var. Alex'in bilerek gördüğünü bana ispatlayın.. Melo agresiftir görür ama Alex uysaldır göremez mi diyeceksiniz. ben size nasıl Melo'nun ne düşünerek kart gördüğünü ispatlayamazsam siz de bana Alex'in ne düşünerek kart gördüğünü ispatlayamazsınız.
berkay123456
04.Mart.2012, 20:09
Bilerek kart görmek kadar doğal bir şey yok ki arkadaşlar.Büyütmeye gerek yok yani.Ama kural dışıdır o ayrı.Şöyle bi şey de var, Pique bilerek endirek serbest vuruşu çok geç kullandı Madrid maçına temiz çıkabilmek için.Ama ceza gelmedi.Kartı bilerek gördüğü çok açıktı gerçekten, buna ceza gelmediyse diğerlerine zor yani.
http://www.fanatik.com.tr/Piqueye-El-Clasico-cezasi-gelebilir_3_Detail_90_245433.htm
furkan58
04.Mart.2012, 20:13
Alex'in aldığı sarı kartların %90'ının itirazdan geldiğini herkes biliyor ve bu kartta itirazdan ancak kartı gördükten sonra gülümsemesi biraz belli etti :) Fakat bu olayı dünyada her oyuncu yaparken Alex veya başka birine ceza verilmesi sadece adaletsizlik olur .
Aykut Kocaman'ın "Ligin favorisiyiz" açıklamasının tam metni:
Son 2 karşılaşmamızda ligin başaltı ve başlara doğru çıkmaya çalışan iki formda takımına 10 gol atabilmek çok güzel bir şey. Ama deplasmandaki durumu ortadan kaldırmıyor. Sivas maçıdan sonra da söyledim; bugün bunun pekiştiğini düşünüyorum. Var olan seviyemizi yakaladığımız zaman ligin en büyük favorisi olduğumuzu bir kez daha gösterdik. İç-dış dengesini tekrar yakalamamız gerekiyor.
QTM yine çekmiş çıkarmış içinden bir cümleyi ve bu cümlede tepkilere yol açmış :)
Homer J.S
04.Mart.2012, 20:50
Bence Galatasaraylı renkdaşlarım fazla zorlamasınlar bizde de sınırda olan futbolcular var, onlar da bilerek kart görebilirler yarın. Bu yapılan bi şey yani.
nannar
04.Mart.2012, 21:07
kural saçma :) kasti kart gördü diye adama 2 maç ceza verirsen bir dahakinde inandırıcı olsun diye rakibin bacagına kayar. bırakalım iki takım da tam kadro çıksın kadıköye... iki yiğit çıktı meydana diyebilelim...
Aykut Kocaman'ın "Ligin favorisiyiz" açıklamasının tam metni:
Son 2 karşılaşmamızda ligin başaltı ve başlara doğru çıkmaya çalışan iki formda takımına 10 gol atabilmek çok güzel bir şey. Ama deplasmandaki durumu ortadan kaldırmıyor. Sivas maçıdan sonra da söyledim; bugün bunun pekiştiğini düşünüyorum. Var olan seviyemizi yakaladığımız zaman ligin en büyük favorisi olduğumuzu bir kez daha gösterdik. İç-dış dengesini tekrar yakalamamız gerekiyor.
QTM yine çekmiş çıkarmış içinden bir cümleyi ve bu cümlede tepkilere yol açmış :)
Gaza gelen Aykut Kocaman değilmiş.
Xsnoopkarl
04.Mart.2012, 21:16
Direk kırmızı kart gören bir oyuncunun cezasını bir maça indiren tahkimden herşey beklenir:)
Direk kırmızı kart gören bir oyuncunun cezasını bir maça indiren tahkimden herşey beklenir:)
Direk kırmızı kart gören oyuncunun cezası 1 maçtır zaten. Eğer küfür ettiyse, dirsek attıysa falan PFDK 2 maç daha ceza verir ve toplam 3 maç ceza alır oyuncu. Bu ceza illa 3 maçta değildir. Arttırılabilir.
Alicanfmfan
04.Mart.2012, 22:26
Kırmızı karttan kırmızı karta değişebilir aslında. Rakibine kasti şekilde sakatlamaya yönelik hareket yaparsan 3-4 maç alabilirsin. (Bkz: 2009-2010/Sivasspor 1-1 Galatasaray ; Barış Özbek'in tekmesi , 4 maç verildi.)
Sekopej
04.Mart.2012, 23:26
Stoch'un bu şekilde performans sergilemesinin en büyük kaynağı asıl Aykut Kocaman'dır. Geçen sezonun ortalarında Stoch'un güçlenmesi gerekiyor, böyle oynaması zor demişti, özel yükleme programı uygularken zaten maça da çıkartmıyordu, sezon sonununda da Stoch'un şampiyonluğa katkı sağlayacak golleri olmuştu.
Bu sezon da çok farklı şeyler bekliyordu Stoch'tan. Fenerbahçe'ye 1 sezon isteyip, sonra da ne olursa olsun alınmalı diyen biri Aykut Kocaman, Stoch için.
Geçen sezon başı Alex ile sürtüşme yaşadı, Alex en mücadeleci sezonunu oynadı. Bu sezon başında da şu yorumu yapmıştım, Aykut Kocaman'ın bu belki de kendine özel yöntemi, oyuncuyu kenarda hırslandırıp, tüm potansiyeliyle oynamasını sağlıyor diye. Ama olayın Stoch'un goller atmasıyla değil, Aykut Kocaman'ın istediği seviyeye gelmesiyle alakası olduğunu, Stoch'un 2 gol attığı maçtan sonraki ilk maçta 11'de olmamasından, sonra 11'de çıkıp yine goller attığı maçlarda 90 dakika sahada kalamamasından görüyorduk.
Ve yüksek bir ihtimalle, Alex'e dayalu görünen sistemden vazgeçerse, takımı Stoch üzerine kuracağı da aşikar. Stoch'tan Alex yaratmayacak elbette, kendi özellikleriyle takıma liderlik yapmasını sağlayacak, bunun için de sürekliliğini arttırması, mücadelesini daha da arttırması gerekiyor Stoch'un. Geçen sene geriye gelmekte nazlanan bir oyuncu bu sene Fenerbahçe ceza sahasında rakibe müdahale yapabiliyor, bu da oyununu geliştirdiğinin göstergesi. (Gollerei zaten Twente'de de atıyordu bu şekilde)
William Rookwood
05.Mart.2012, 00:37
Fenerbahçe yılın patlamasını yaptı dün akşam. :)
nannar
05.Mart.2012, 00:43
Telegol'de kart polemiği var, Gökmen Özdanak bilinçli kart görmekten bahsedecek, bilinçaltına daldı :n:
Xsnoopkarl
05.Mart.2012, 00:51
Direk kırmızı kart gören oyuncunun cezası 1 maçtır zaten. Eğer küfür ettiyse, dirsek attıysa falan PFDK 2 maç daha ceza verir ve toplam 3 maç ceza alır oyuncu. Bu ceza illa 3 maçta değildir. Arttırılabilir.
çift sarı karttan atılmak 1 maç direk kırmızı kart 2 maç sizin bahsettiğiniz ekstra durumlar da daha fazla maç ceza alınmasına sebeptir.
ReaList
05.Mart.2012, 00:53
Telegol'de kart polemiği var, Gökmen Özdanak bilinçli kart görmekten bahsedecek, bilinçaltına daldı :n:
Bu adamı bizim fakülteye alıp derslere koyup öğrencilerle felsefeyi hayatı irdelemelerini sağlamamız gerek : )
nannar
05.Mart.2012, 00:59
Yalnız Serhat Ulueren bugün duyum aldım,Alex'i 38. maddeye sokabilirler diyor.
Sekopej
05.Mart.2012, 01:04
Bu da enteresan, bu madde ne zaman değişmiş? Neden şimdi gündeme gelmiş? Bu madde değiştikten sonra bu şekilde ilk kart gören oyuncu Alex miymiş?
Şike soruşturmasında daha ne olduğu bile belli olmadan yargısız infazın kralını yapanlar, şimdi de bunu gündeme getirdiler ve bununla kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar.
ReaList
05.Mart.2012, 01:05
Yalnız Serhat Ulueren bugün duyum aldım,Alex'i 38. maddeye sokabilirler diyor.
:D Çok dehşet muhabbetler oluyor.
Ziya Ş: Aykut Kocaman oynatmak zorunda mı ? isterse oynatmaz, Bunu demeyeceksin alırım diplomanı.
Gökmen: Zaten yok ki :D
RasAnt
05.Mart.2012, 01:12
Erman toroğlu ne gıcık bi herif bak bak havalara bak
sui generis
05.Mart.2012, 01:15
o madde yüzünden bir topçumuz ceza alırsa hiç şaşırmam, yaparlar.
nannar
05.Mart.2012, 01:20
Lüzumsuz bir madde. Kasti kart gördüğü bariz zaten özellikle Alex'in. Fakat bundan dolayı ceza gelirse gelecekte kart ihtiyacı olan oyuncu bilinçli kart gördüğüm belli olmasın diye adamın bacagını kırarcasına dalar :D
çift sarı karttan atılmak 1 maç direk kırmızı kart 2 maç sizin bahsettiğiniz ekstra durumlar da daha fazla maç ceza alınmasına sebeptir.
- İki sarı karttan kırmızı kart gören ya da bariz gol şansını engellediği için kırmızı kart gören futbolcular, takip eden ilk resmi maçta oynayamazlar ve bu şekilde cezalarını tamamlarlar. Bunun için PFDK'dan ayrıca bir karar beklemeye gerek yoktur.
- Bariz gol şansını engelleme haricinde görülen kırmızı kartlarda futbolcu PFDK'ya sevk edilir ve idari tedbirli olur. Cezası açıklanıncaya kadar hiçbir resmi maçta forma giyemez. Ancak, disiplin kurulu futbolcu için herhangi bir karar vermezse takip eden ilk maçta oynamayarak cezasını tamamlar.
- Futbolcu saha içerisinde hakem haricinde birisine küfür ederse en az 2 maç, hakeme küfür ederse en az 3 maç ceza alır. Ayrıca, hakem haricinde birisine tükürdüğünde en az 4 maç, hakeme tükürdüğünde ise en az 8 maç ceza alır.
- Sert ve ciddi faul yapan futbolcu en az 2 maç, şiddetli hareket yapan futbolcu ise en az 3 maç ceza alır.(Bu ayrım benim için çok net değil.)
- Hakem istediği kadar maç içerisinde kart çıkarsın, PFDK hakemin "şahısta hata"sı olduğuna karar verirse cezayı iptal edebilir.
Bkz: Madde 85
sarianet
05.Mart.2012, 02:17
http://www.facebook.com/photo.php?v=155851444535078
stochun golünün trübün çekimi atmosfer harika müthiş
Bordo61Mavi
05.Mart.2012, 05:18
Simdi ozetleri izleme firsatim oldu, suan 1ci golu izledim.
Ilk basta dedim Alex niye normalinden degisik kullandi bu korneri normalde hep on direge gider tamda bunu dusunurken Stoch oyle bi gol attiki bende Aykut Kocamanin tepkisi ayni oldu.
meddah
05.Mart.2012, 13:16
Şurada, meraklısı için, bu kasti sarı kart meselesiyle ilgili oldukça güzel bir çalışma var:
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27650399
Alex bir nebze olsun fakat Cristian bildiğin saldırdı adama. Bilerek aldı demek ne kadar saçma? Başkası yapınca sinirlerine hakim olamadı, kart sınırında olunca bilerek yaptı. Böyle bir mantık yok.
Serdar'ın kartını hatırlamıyorum.
Bugün Galatasaray aynı şekilde kart görürse bakalım saatlerce bu olayı konuşan BASIN aynı şeyi Galatasaray için yapacak mı? :)
ReaList
05.Mart.2012, 16:05
Bugün Galatasaray aynı şekilde kart görürse bakalım saatlerce bu olayı konuşan BASIN aynı şeyi Galatasaray için yapacak mı? :)
Tabi ki Hayır : )
Ujfalusi ligin 12. haftasında 4. sarı kartını görmüş. 14. hafta F.Bahçe maçına çıkabilmiş.
(Ayrıca Elmander'in cezasında indirime gidilerek Fenerbahçe maçında oynaması sağlanmıştı, sebebi ise iyi niyetli olması, aynı iyi niyetli Elmander bir kaç hafta sonra Antalya maçında bir penaltı pozisyonunda hakeme görünmeden Deniz Barış'a acımasızca tekme atmıştı !)
Melo ve Riera'nin 26. hafta kayseri macinda gordukleri sarilar ve 28. hafta bjk macindan once cezali olmalari vs.
Bunları daha önce konuşan oldu mu ? bir de bu ülkede Fenerli medya hakimmiş (: Bugün Fenerbahçe'li oyunculara kural böyledir, size cezayı uyguluyoruz da diyebilirler ama biz bu yılı asla unutmayacağız.
byariff
05.Mart.2012, 16:10
Rakibi Kucumsemiyorum ama , sizce ujfa yada semih yada muslera niye sari kart gorsun genclerbirligi maci onemli mac adamlar playoff icin oynuyor ? Peki ya ankaragucu ? yanlis anlasilmasin fenerbahceli oyuncular bilerek gordu demedim ama 2 takimida karsilastirinca puan tablosu herseyi gosteriyor biri playoff icin oynuyor oburu zaten dusmus.
İşin ilginci haftalar sonra oyun durmuş penaltı atılırken Deniz'in ayağına basan Elmander'in kırmızısında pozisyonun kasti olmadığına karar verdiğimiz gibi Alex'in de sarısının tamamen bilerek olduğuna karar verdik.Peki o pozisyonda ne oldu ? Ceza sahasının yan tarafında olan bir faul pozisyonun yalkaşık 10m ileride kullanılması,hakemin olaydan bihaber olmasıyla Alex'in buna itiraz edip sarı görmesi. Hiç alakasız,bariz değil mi ?
ReaList
05.Mart.2012, 16:26
Rakibi Kucumsemiyorum ama , sizce ujfa yada semih yada muslera niye sari kart gorsun genclerbirligi maci onemli mac adamlar playoff icin oynuyor ? Peki ya ankaragucu ? yanlis anlasilmasin fenerbahceli oyuncular bilerek gordu demedim ama 2 takimida karsilastirinca puan tablosu herseyi gosteriyor biri playoff icin oynuyor oburu zaten dusmus.
14.Hafta'da Gençlerbirliği 13.sırada.
Bu maçta Mehmet Topuz ve Gökhan Gönül'de sınırdaydı madem olay kasti, onlar neden görmedi ? Bana sorsanız Alex mi Gökhan Gönül mü diye, Ben Gökhan'ı tercih ederim. Çünkü Zieglerden umudu kestik katkı sıfır, onun gibi oynayan Orhan'ın da maçta olması takımı inanılmaz güçsüz bırakıyor. Stoch ve Gökhan dışında takımda kanat bindirmesi yapabilen oyuncu da yok diğer tarafa bakacak olursak Alex olmadığı zaman Stoch'u kullanırız o vazifeyi birebir gerçekleştirmese de kendi meziyetlerinle daha üstün bir oyun ortaya çıkarır o alanda. Fenerbahçe-Galatasaray arasında son zamanlardaki en büyük farklardan birinin (4-1) Alex'in olmadığı bir maçta gerçekleştiğini biliyoruz, bizi pek sektelemez bu bakımdan.
Bizim kızdığımız nokta sezon başındandır herkes bunu keyfi uygularken kural'ın Fenerbahçe'ye dong etmesi, bu ülke'de kurallar sadece Fenerbahçe'ye mi işliyor ? O akıllı spor yazarlarının kafaları neredeydi bunca hafta ? Ayıptır.
William Rookwood
05.Mart.2012, 16:30
Adamlar sarı kart görmese bile Aykut hoca önemli oyuncuları Ankaragücü maçında oynatmazdı ki? Gençler çoğunlukta olurdu 4-5 tecrübeli futbolcuyuda yanına koyup sahaya çıkardı. Zaten düşmüş bir takıma karşı niye tam kadro oynasınlar ki. Bence çok mantıksız buradaki tartışma
barahir
05.Mart.2012, 19:46
Adamlar sarı kart görmese bile Aykut hoca önemli oyuncuları Ankaragücü maçında oynatmazdı ki? Gençler çoğunlukta olurdu 4-5 tecrübeli futbolcuyuda yanına koyup sahaya çıkardı. Zaten düşmüş bir takıma karşı niye tam kadro oynasınlar ki. Bence çok mantıksız buradaki tartışma
Kimse bunu düşünmüyor ki işte..
di canio
05.Mart.2012, 19:48
Arkadaşlar konunun Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı olduğunu hatırlatmak isterim. Fenerbahçe-Galatasaray maçına daha 2 hafta var. Bu maç hakkında konuşulmaya devam edilmesin lütfen başlıkta.
perpetua
05.Mart.2012, 20:01
Bu yazdiklarin nedeniyle meselenin Galatasaray maciyla alakasi yok bence. Kabak Bursaspor'un basina patliyor cunku bu oyuncularin Galatasaray macinda sari kart gorup, Bursaspor maci icin cezali olma ihtimalleri vardi. Bu ithimal ortadan kalkti. Ustelik Ankaragucu gibi Fenerbahce'nin yedek kadroyla bile fark atabilecegi bir takima karsi bu cezalar cekilecek.
Federasyon bilerek kart goruldugunu kabul edip, 2 mac ceza verse bile Bursaspor'a karsi oynayabilecekler.
Bence bu 4 sari kartta 1 mac ceza zirvasina gerek yok. Oyuncular gordukleri her sari kartta maaslarinin %5'ini federasyona bagislasin. Kirmizi kartta da %10.
Hem futbolumuzdaki sertlik ve hakeme itiraz sorununu da cozmus olur. Playoff sacmaligi yerine bunu yapsalardi keske. :D