PDA

View Full Version : [29. Hafta] Beşiktaş - Trabzonspor

GeNç KaRTaL
01.Mart.2012, 19:57
http://img827.imageshack.us/img827/5217/bjkts.jpg (http://img827.imageshack.us/i/bjkts.jpg/)

anil luque
01.Mart.2012, 20:46
Almeida geçen hafta son dakika kazığı atmasaydı bize bu maç çok daha farklı bir havada oynanabilirdi ama ben oyuncuların Atletico maçıyla dolu olan zihinle bu maça asılabileceklerini düşünmüyorum.

GeNç KaRTaL
01.Mart.2012, 21:17
Kalan haftalarda puan kaybına artık kesinlikle tahammülümüz yok.Zor maç olacak ama umarım bu maç uzun bir galibiyet serisinin ilk halkası olur.

footballer33
01.Mart.2012, 22:12
Zor bir maç olacak. Bakalım, Egemen'in yokluğunda Ekrem sağ bek, Toraman stoper mi oynayacak; yoksa Toraman sağ bek, Sidnei veya Ersan stoper mi oynayacak. Kilit noktası o olacak. İkisi de saatli bomba. Biri sakatlığın izlerini taşıyor, diğeri de Burak ve Olcan gibi hızlı isimlere karşı çok ağır kalacak. Bu açıdan sıkıntılı bir 90 dakika bekliyor yine bizi. Benim isteğim Ekrem'in oynamaması ve Ersan'ın sahada olması. Defans 4'lüsü gününde olursa maçı kazanacağımıza olan inancım tam. Ayrıca; Cenk, Simao ve Almeida'nın bu maçta dinlendirilmesi gerektiğine inanıyorum, form düşüklüğü yaşadıkları şu dönemde, ki Simao zaten bu yıl ortalarda yok birçok maçta. Atletico maçına daha sağlıklı çıkmış olurlar böylece. Şöyle bir 11 bekliyorum Carlos hocadan:

Rüştü
Toraman Sivok Ersan İsmail
Necip Ernst
Q7 Fernandes Veli
Pektemek

byariff
01.Mart.2012, 22:27
trabzon deplasmanlarda daha iyi oynuyor , besiktasin puan kaybedecegini dusunuyorum en kotu beraberlik alir trabzonspor.

kalemci
01.Mart.2012, 22:50
Skor önemli değil de Atletico maçına sakat vermesek. Özellikle Fernandes, Ernst, Sivok ve Q7 sakatlanmamalı.

Trabzonspor
02.Mart.2012, 03:41
trabzon deplasmanlarda daha iyi oynuyor , besiktasin puan kaybedecegini dusunuyorum en kotu beraberlik alir trabzonspor.

2 yada 3 gol yeniliriz :)

Mamadou
02.Mart.2012, 05:25
Bu maç Pazar yerine Cumartesi oynansa daha iyi olurdu.

Bordo61Mavi
03.Mart.2012, 03:22
1-0 10 kisi kalcagimiz icin
2-0 Mustafa oynadigi icin :)

Yani 3 gol atmamiz lazimki yenelim.

LaigLeNoiR
03.Mart.2012, 04:31
Bu maç Pazar yerine Cumartesi oynansa daha iyi olurdu.

Milli maçlar vardı bir de o eklenti bizim yoğun maç tempomuza ne kadar geç oynarsak o kadar iyidir. Hatta lige biraz ara versek 2 hafta falan :)

footballer33
04.Mart.2012, 04:29
Bu maçın günü ve saati iyi de, Ordu maçını önümüzdeki pazar 16.00'da oynayacağız. Üstelik, A.Madrid maçlarının arasında ve o gün akşam F.Bahçe, G.Saray ya da Trabzon'un maçları yokken. O günün akşamı Eskişehir-Bursa maçı var 19.00'da. Bu daha ilginç bir durum. :)

Her neyse, Trabzonspor maçına dönelim yine. İsmail, Hilbert, Tanju, Egemen 4'lüsüne Veli de katıldı. O da oynayamayacak maçta. Trabzon'da da; Halil, Cech, Alanzinho, Glowacki ve Vittek kesinleşen eksikler.

Bu maç için sahada görmeyi istediğim kadro patladı resmen. :) Yine kaldık Simaolara, Ekremlere... :)

anil luque
04.Mart.2012, 13:08
Veli'ye ne olmuş ki ? O'nun yerine Simao ya da Holosko ya da Edu veya bence ilk ihtimal olması lazımken en son ihtimal Burak Kaplan bile geçebilir. Defansta da Egemen'in yerine Sidnei oynar sıkıntı yaşamayız. Ama yabancı kontenjanından dolayı Ersan'ı oynatır hoca.

nannar
04.Mart.2012, 14:11
Mustafa kesinlikle ilk 11 hak eden bir adam :) neden oynatmıyor onu carvalhal ?almeida'dan daha faydalı olur bence oynarsa. Gollü bir maç bekliyorum ben. iki takım da kazanabilir. Beşiktaşın yabancılarından sadece fernandes ile olmaz bu iş. quaresma ve simao hiç koşmuyorlar. ben gs maçında ikisini de hiç begenmedim. almeida desen boyunun hakkını veremiyor. yani trabzonun maçını uzun zamandır izlemedim ama beşiktaş çok becerikli değil rakip ceza alanı ve çevresinde

RaSenGan
04.Mart.2012, 14:24
Zevkli bir maç olacaktır.İki takım için de zor bir maç.Beraberlik yüksek ihtimal bence.En fazla 2 gol olur (:

Trabzonspor
04.Mart.2012, 14:36
Bence Beşiktaş yener hatta üst olur Aygün

RaSenGan
04.Mart.2012, 14:42
Bence Beşiktaş yener hatta üst olur Aygün

Üst olmaz gibi geliyo bana abi.1-1 veya 1-0 biter gibi.Belki çok daha farklı skor da olabilir (: İki takımın da ne yapıcağı belli olmuyo :)

attirson
04.Mart.2012, 14:44
Bence Bjk rahat kazanacaktır 2-3 fark olabilir.

Trabzonspor
04.Mart.2012, 14:56
Üst olmaz gibi geliyo bana abi.1-1 veya 1-0 biter gibi.Belki çok daha farklı skor da olabilir (: İki takımın da ne yapıcağı belli olmuyo :)

Her türlü gol atıyoruz ama buna ek olarak bir okadar da yiyoruz.Maç 2-1 veya 3-2 olabilir yada 3-1

RaSenGan
04.Mart.2012, 14:57
Her türlü gol atıyoruz ama buna ek olarak bir okadar da yiyoruz.Maç 2-1 veya 3-2 olabilir yada 3-1

Abi siz bile inanmıyosunuz kazanıcağınıza :icon_lol:

fotosuki
04.Mart.2012, 15:29
Gol atarsak kafayla atarız gibime geliyor.

COLMAN20
04.Mart.2012, 17:53
Bu maç net Üst.

Tam da beraberlik maçı.

Fernando Gago
04.Mart.2012, 19:51
Beşiktaş büyük maç psikolojisine girdi bence Galatasaray maçını da kazanabilirlerdi, Trabzon ve Madrid maçları bu halkanın devamı. Bugün Trabzonspor'u çok rahat yenerler.

byariff
04.Mart.2012, 20:04
İlk 11: Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Sidnei, Ersan Adem Gülüm, Necip Uysal, Ernst, Ekrem Dağ, Fernandes, Quaresma, Hugo Almeida

ilk 11: Tolga, Serkan Balcı, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Celustka, Zokora, Colman, Volkan Şen, Adrian, Olcan Adın, Burak Yılmaz

di canio
04.Mart.2012, 20:06
Trabzonspor yedekleri arasında bulunan Zeki Ayvaz kaleci değil mi? Birkaç maçtır 2 kaleci oluyor kulübede.

Trabzonspor
04.Mart.2012, 20:12
Abi siz bile inanmıyosunuz kazanıcağınıza :icon_lol:

Gerçekler acıdır Aygün acı.Mustafa Yumlu yine savunmada oynuyor şenliğe gel :) Giray Celutska olursa olmaz dimi Şenol hocailla Mustafa oynayacak?

Alt yapıdan yetişme oyuncu olması zorunlu diye Zeki yedekte olabilir.Bir ara Onur oynamıyordu o nedenle ama şimdi sakatlar var nasılsa 18 tamamlanmıyor diye koymuştur belki 2 kaleci birden.

di canio
04.Mart.2012, 20:57
Güzel maç olacağını umuyorum. Hadi hayırlısı.

Deus Dominus
04.Mart.2012, 21:06
Yemin ediyorum internetten bulduğum illegal yayınlarda bu kadar sıkıntı yaşamıyorum, bir kere de adam gibi maç izleyemeyecek miyim ben bu Digiturkwebtv'de?! Paramızla rezil oluyoruz yok böyle bir şey...

byariff
04.Mart.2012, 21:19
Trabzon dunyalari kaciriyor tek kelime ile harika oynuyorlar :)

Bordo61Mavi
04.Mart.2012, 21:26
Radyodaki adam oyle heyecanla anlatiyorki

Hakketen bukadar iyimiyiz ?

Kaka Leite
04.Mart.2012, 21:29
Yemin ediyorum internetten bulduğum illegal yayınlarda bu kadar sıkıntı yaşamıyorum, bir kere de adam gibi maç izleyemeyecek miyim ben bu Digiturkwebtv'de?! Paramızla rezil oluyoruz yok böyle bir şey...

Bir tek ben mi sorun yaşamıyorum bunda anlamadım gitti :zuhaha

Chinatown
04.Mart.2012, 21:52
Trabzonspor yedekleri arasında bulunan Zeki Ayvaz kaleci değil mi? Birkaç maçtır 2 kaleci oluyor kulübede.

Zeki Ayvaz altyapıdan yetişen kalecimiz. ilk 18'de bir tane 23 yaş altı altyapıdan oyuncu mecburiyetinden çok uzun süredir oynuyor. geçen sene Mustafa Yumlu yetiyordu ama bu sene 24 oldu o da. nedeni bu. oynatılmayan maç başına 50000 lira ceza varmış.

onun dışında 3 haftadır çeşitli sebeplerden izleyemediğim takımım bugün harika. Beşiktaş'ın kaleyi bulan şutu yok, biz ise 2-3 kaçırdık. böyle giderse yeniliriz. çünkü herzamanki gibi garip bir hata, ya da bir hakem kararı iyi giden maçı aleyhimize çeker.

Adrian ile Volkan iyi bugün. bu adamların üzerine düşmeliyiz.

kalemci
04.Mart.2012, 21:52
Bence iyi oynamıyor iki takımda. Ortasahalar yok neredeyse keşke orta sahaya adam koyacaklarına 1-2 forvet defans daha koysalarmış alan geçiyor ortasahayı iki takımda da. Tek fark Trabzon pozisyon buluyor, Almeida ise top gelsin diye bekliyor.

Ayrıca Trabzon'un pozisyonlarının yüzde sekseninde Ersan-Sidnei-Cenk'in bireysel hataları, top kaptırmaları ve hatalı pasları var.

Carvalhal defansın bu kadar ağırken ve eksikken niye önde kurdurur savunmayı. Cidden çok ilginç. Biri anlatsın mantığını bana ben çözemedim.

di canio
04.Mart.2012, 22:02
Zeki Ayvaz altyapıdan yetişen kalecimiz. ilk 18'de bir tane 23 yaş altı altyapıdan oyuncu mecburiyetinden çok uzun süredir oynuyor. geçen sene Mustafa Yumlu yetiyordu ama bu sene 24 oldu o da. nedeni bu. oynatılmayan maç başına 50000 lira ceza varmış.

onun dışında 3 haftadır çeşitli sebeplerden izleyemediğim takımım bugün harika. Beşiktaş'ın kaleyi bulan şutu yok, biz ise 2-3 kaçırdık. böyle giderse yeniliriz. çünkü herzamanki gibi garip bir hata, ya da bir hakem kararı iyi giden maçı aleyhimize çeker.

Adrian ile Volkan iyi bugün. bu adamların üzerine düşmeliyiz.

Neden kaleci olarak kullanıyor tercih hakkını Şenol Güneş? Yedek kaleci olarak Onur da var.

Burak Yılmaz'ın kendisini yere atıp, çalmayan hakeme küfretmesi hakkında hiçbirşey yazılmamış. Burak Yılmaz çok şımardı. Ona bağır, buna çığır, hakeme küfret. Gidişatı iyi değil.

byariff
04.Mart.2012, 22:10
Almeida atti , trabzona gercekten yazik oldu.

SaLviO
04.Mart.2012, 22:10
Hakeme demediğini bırakmamış eğer caner bi ha... dediği için 3 maç aldıysa bu adamın sezonu kapatması lazım.

BJK ATTI

Kaka Leite
04.Mart.2012, 22:12
Neden kaleci olarak kullanıyor tercih hakkını Şenol Güneş? Yedek kaleci olarak Onur da var.

Burak Yılmaz'ın kendisini yere atıp, çalmayan hakeme küfretmesi hakkında hiçbirşey yazılmamış. Burak Yılmaz çok şımardı. Ona bağır, buna çığır, hakeme küfret. Gidişatı iyi değil.

Katılıyorum.

sui generis
04.Mart.2012, 22:14
İki takımda kötü bence ama atabilen suanda Beşiktaş. Trabzon atamaz diyemiyorum, her an her şey olabilir.

berkay123456
04.Mart.2012, 22:15

Katılıyorum, özellikle kalınla belirttiğim yere.Ne sanıyor kendisini bu.

Alicanfmfan
04.Mart.2012, 22:20
Bir tek Burak mı ediyor arkadaşlar ?

byariff
04.Mart.2012, 22:22
Burak 1-1 oldu trabzon hak ettigi golu buldu sonunda

byariff
04.Mart.2012, 22:26
trabzon net gol kacirdi yine :)

C h A o S
04.Mart.2012, 22:28
Trabzon dünyaları kaçırıyor.

byariff
volkan sen ile yine kacti trabzon gercekten muthis oynuyor geçen seneki gibi..

sarianet
maçı açayım bari 1 1 zevkli oluyodur

kalemci
04.Mart.2012, 22:31
Trabzon 15 dakikadir canavarlasti resmen

Night_Mare17
04.Mart.2012, 22:32
Katılıyorum, özellikle kalınla belirttiğim yere.Ne sanıyor kendisini bu.

Adamına ne sanıyor kendisini demişsin de e artık bir şeyde sansın kendisini 30 yaptı.

kalemci
04.Mart.2012, 22:35
30 gol atan ana avrat sovme hakkina sahip yani oyle mi nightmare :)

Kaka Leite
04.Mart.2012, 22:35
Adamına ne sanıyor kendisini demişsin de e artık bir şeyde sansın kendisini 30 yaptı.

Buna dayanarak küfür edemez,Berkayda bunun için dedi sanıyorum kendisini ne sanıyor diye :icon_biggrin:

Night_Mare17
04.Mart.2012, 22:36
Buna dayanarak küfür edemez ama Berkayda bunun için dedi sanıyorum kendisini ne sanıyor diye :icon_biggrin:

Heh evet küfür edemez de yani kendini bir şey de sanması gerek :n: :n:

byariff
04.Mart.2012, 22:36
Volkan sen bursa performansina donmus gibi gozukuyor son haftalarda iyi oynuyor bugunde cok etkili

Alicanfmfan
04.Mart.2012, 22:37
Ahmet nereden çıkardın bunu :D , Tuğrul küfür etti helal olsun demiyor ki . Sadece Berkay'ın ''Ne sanıyor bu adam kendini'' cümlesine yorum yaptı.

BaFraLı
Ligimizde bir tek Burak Yılmaz sanki bunları yapıyoda tartışma konusu çıkarıyorsunuz. Geçiniz efendim. Bunları yapmayan çok az futbolcu kaldı ligimizde.

Kaka Leite
Heh evet küfür edemez de yani kendini bir şey de sanması gerek :n: :n:

Ama olay burda o değil ;) Yani çoğu kişi ediyor artık küfürü saçmalıktan başka bişey değil.

byariff
04.Mart.2012, 22:38
Colman 1-2 oldu

C h A o S
04.Mart.2012, 22:39
Allah'ın emriydi bu gol.Beşiktaş darma dağın.

Night_Mare17
Ama olay burda o değil ;) Yani çoğu kişi ediyor artık küfürü saçmalıktan başka bişey değil

Anladım ben kendini bir şey sanma kısmına cevap yazmıştım keşke koyulaştırsaymışım. :icon_neutral:

Trabzonspor
Şaştım!Gerçekten şaşırdım bu oyun bu skor.Yanıldığıma memnunum açıkcası.

Bu arada üst olur demiştim ve kuponum tutacak sanırım :)

sarianet
digiturkun yurt dışı versiyonuna yönlendiriyo orda da benim üyeliğimi kabul etmiyo ben bu digiturk web tvnin tövbe tövbe

Nedvedmania
04.Mart.2012, 22:43
Giray pas attıktan sonra timsah yürüyüşü yapmış :D

http://s14.directupload.net/images/120304/x64udix5.swf

Trabzonspor
04.Mart.2012, 22:44
Şimdi kalkar geri yaslanırız.

Kaka Leite
04.Mart.2012, 22:46
Anladım ben kendini bir şey sanma kısmına cevap yazmıştım keşke koyulaştırsaymışım. :icon_neutral:

Her neyse :icon_biggrin:

Fearless Coward
04.Mart.2012, 22:54
Tebrikler Trabzonspor hakettiler kazandılar daha maçın başında çok net goller kaçmıştı Beşiktaş kazansa yazık olacaktı...Adamların ilk kaleyi bulan şutu gol oldu :D

kalemci
04.Mart.2012, 22:55
Maçın iyisi Volkan

Maçın kötüsü Sidnei

Maçın en kötüsü Sidnei

Beterin beteri Sidnei

Bu arada güzel maçtı. Ama Sidnei olmasa daha da iyiydi.

byariff
04.Mart.2012, 22:55
Trabzon kazandi 1-2 , gercekten muthis oynadilar 29.cu haftaya kadar gordugum ligdeki en kaliteli topu oynadilar 90 dakika muthis bastilar mucadele ettiler. tarihi farki kacirdi diyebilirim trabzon. tebrikler iki takimada

Gncl1905
04.Mart.2012, 22:56
Kadrodan belliydi zaten 4 stoperle çıktı maça Beşiktaş Trabzonspor ise gayet pas yapabilecek top oynayabilecek bir kadroyla çıktı ve kazandı...

SaLviO
beşiktaşta portekizliler olduğu sürece lider bile olamazlar

Kaka Leite
Bu hafta diriliş haftası oldu :icon_biggrin: Tebrikler Trabzonspor.

C h A o S
04.Mart.2012, 22:58
Giray pas attıktan sonra timsah yürüyüşü yapmış :D

http://s14.directupload.net/images/120304/x64udix5.swf

Güzel olmuş :n:

Trabzon'un bu kadar etkili oynayıp ve Beşiktaş'ında bu kadar kötü olucağını beklemiyordum.Trabzon az daha becerikli ve şansı olsa çok daha farklı bir skor olabilirdi.

kalemci
04.Mart.2012, 22:58
beşiktaşta portekizliler olduğu sürece lider bile olamazlar

Ya olurlarsa, büyük konuşmamak lazım :n:

berkay123456
04.Mart.2012, 22:59

Ne sanıyor kendini derken, alıntı yaptığım yerde koyuyla belirttiğim yere dedim.30 gol atmasına laf etmedim.

RaSenGan
04.Mart.2012, 23:01
Şaştım!Gerçekten şaşırdım bu oyun bu skor.Yanıldığıma memnunum açıkcası.

Bu arada üst olur demiştim ve kuponum tutacak sanırım :)

Yaa bak gördün mü abi :D Ben bile inanıyodum size :icon_biggrin:

sarianet
04.Mart.2012, 23:02
ya sırf t.direktör carlos için beşiktaşın yenildiğine üzülüyorum adam gerçekten i,yi bi adam keşke kazansaydı beşiktaş ama trabzonspor sanırım haketmiş hakeden kazandıysa tebrik etmek gerekiyor tebrikler trabzonspor
bu arada trabzonspor hep 61.dakikadan snra geri dönüş gollerini atmaya başladı acaba maçın 61.dakikasında başladığını zannettikleri geyiği gerçek mi :)

Trabzonspor
04.Mart.2012, 23:04
Yaa bak gördün mü abi :D Ben bile inanıyodum size :icon_biggrin:

Sorma Aygün maçtan önce farklı kaybedebiliriz dedim ama şimdi farklı kazanırdık biraz bitirici olsaydık diyorum.Kazanmamız iyi oldu.Play-Of'da FB,GS,BJK,TS olması çok ilginç olacak.

kalemci
Carvalhal cidden iyi bir insan ama iyi bir hoca değil :n:

SaLviO
Ya olurlarsa, büyük konuşmamak lazım :n:

çok çok çok zor

Chinatown
04.Mart.2012, 23:06
hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Volkan ve Adrian'ın katkısı güzeldi. benim bu takımdan umudum var. Burak'ı elimizde tutup 1-2 nokta transferle yine seneye harika döneriz. Mustafa da iyi oynadı bugün. maçı istememiz güzeldi.

bu Burak olayı artık şaşırtıcı düzeye geldi. yani genel olarak bütün takımlar efendi ama bizimki fena. neyse, herkese gönlündekiler gibi temiz lig diliyorum.

öte yandan son 5-6 maçta kalemizi bulan şutların gol oranı Steve Nash'in serbest atış başarı oranından fazla. bir stoper şart. Olcan da tarihimizin en sağlam transferlerinden biri. bu kadroyla sene sonuna kadar devam etmeliyiz.

Kaka Leite
04.Mart.2012, 23:09
hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Volkan ve Adrian'ın katkısı güzeldi. benim bu takımdan umudum var. Burak'ı elimizde tutup 1-2 nokta transferle yine seneye harika döneriz. Mustafa da iyi oynadı bugün. maçı istememiz güzeldi.

bu Burak olayı artık şaşırtıcı düzeye geldi. yani genel olarak bütün takımlar efendi ama bizimki fena. neyse, herkese gönlündekiler gibi temiz lig diliyorum.

öte yandan son 5-6 maçta kalemizi bulan şutların gol oranı Steve Nash'in serbest atış başarı oranından fazla. bir stoper şart. Olcan da tarihimizin en sağlam transferlerinden biri. bu kadroyla sene sonuna kadar devam etmeliyiz.

İşte yanlış anlamışsın,biz burda genel olarak konuşuyoruz sadece Burak için değil.

kalemci
04.Mart.2012, 23:15

Ama yapıyor aga Burak'ta. Yalnız da değil ligde her takımda en az 1 topçu var neredeyse. Bu gidişle damgalanacak. Ama ilk akla gelenler ne yazık ki Emre ve Burak bu konuda. Şahsen benim ilk aklıma ikisi geliyor.

nannar
04.Mart.2012, 23:18
Düşündüğüm gibi Beşiktaş yine portekizlileriyle yenilmiş. :) tebrikler trabzonspor. birileri beşiktaş'a el atıp portekizlilerden kurtarmalı. yoksa seneye daha da kötü olur durum

Trabzonspor
04.Mart.2012, 23:21
Burak 30 gol yaptı ama Colman bu golde rsmen aşmış kendini.

Fearless Coward
04.Mart.2012, 23:22
Kurtulacaktır bence Demirören'de gitti...Fernandes kalmalı ama onun gibisi bulunmaz :D

Nocna Mora
04.Mart.2012, 23:24
Portekizlileri suclayanların amacını anlayamıyorum acıkcası. Günah keçisi yaptınız adamları. Zaten gol ve asist kendiliginden oldu. :) Takımın en kötülerinden biri Sidnei ki bu adam genç bir adam ve maç eksiği var ve İbrahim Toraman'dı. Hatta Toraman çok kötüydü. Sağ bekte oynadıgı zaman içeriye o kadar gömülüyor ki çok hata yapıyor. Cok kötü bir sag bek. Necip'i de begenmedim. Deli dana gibi koşuyor önsezilerini kullanması gerek. Beşiktaş her zaman ki gibi oynadı. Trabzon ise bugün Barcelona gibi iki çizgide iki adam bekleterek 2.yarıda etkili bir oyun ortaya koydu. Çok zevkli bir maçtı. Trabzonspor'un taktiksel olarak çok daha iyi hazırlandıgı belliydi. Tebrik etmek lazım . :)

kalemci
04.Mart.2012, 23:27
Düşündüğüm gibi Beşiktaş yine portekizlileriyle yenilmiş. :) tebrikler trabzonspor. birileri beşiktaş'a el atıp portekizlilerden kurtarmalı. yoksa seneye daha da kötü olur durum

Hocam izlememişsin maçı heralde Portekizlilerin bi suçu yoktu :n: Takım kötüydü özellikle Sidnei, Ersan, Sivok, Ernst. Ernst savunmayı açtı durdu.

sarianet
04.Mart.2012, 23:27
portekizliler derken boas boştaymış acaba carlosun yerine düşünür mü bjkli yöneticiler:D

nannar
04.Mart.2012, 23:28
Ben bu maça özel ya da Sidnei ile alakalı eleştirmiyorum. Simao-Quaresma ikilisinin Beşiktaşa faydadan çok zarara verdiğini düşünenlerdenim. Ama katılmayabilir Beşiktaş'lı arkadaşlar. Yani yabancıların da hısrlı olması lazım.Fernandes iyi mesela.

kalemci
04.Mart.2012, 23:30
Ben bu maça özel ya da Sidnei ile alakalı eleştirmiyorum. Simao-Quaresma ikilisinin Beşiktaşa faydadan çok zarara verdiğini düşünenlerdenim. Ama katılmayabilir Beşiktaş'lı arkadaşlar. Yani yabancıların da hısrlı olması lazım.Fernandes iyi mesela.

O konuda bende hemfikirim gitseler yıkılmam. Severim çok severim hepsini de ben onları Portekiz liginde de seyrederim, Fransa liginde de farkmaz yani :n:

Beşiktaş yıldız oyuncularla başarılı olmaya alışkın değil. Delgado, Holosko, Korayvari adamlar lazım .

Chinatown
04.Mart.2012, 23:34
ya ben yapmıyor demiyorum. ama bu adamlar futbolcu. 7-8 yaşlarından beri tek sosyal çevreleri futbol topu ve sahası olan adamların böyle davranmaları normal. 25 yaşında aylık 250 milyar geliri olan adamlar bunlar. Real Madridde, Barcelonada yok mu bu adamlardan? var.

yani artık bunu kabullenmek lazım. bu adamlar şımarık olabilir, havalı olabilir vs. bunları zaten buralara getiren biziz. neden kendi yarattığımız canavarlardan dert yanıyoruz?

bu piyasa böyle. bende isterim Burak efendi olsun ama olmuyor. çünkü pu piyasada efendilik sayılmaz, attığı goller sayılır. yapacak birşey yok.

Ralph
04.Mart.2012, 23:46
Rezil bir maç oldu bizim için. Trabzonspor'u sonuna kadar hak ettiği bir maçı kazandığı için tebrik ediyorum. Portekiz'lilere bu maç için laf söyleyenler, bu maçı izlememiş sanırım. Bu maçta biz savunmamızla kaybettik. Belki atak yapmakta kısır kaldık ama savunma da yapmadık yani, yapamadık. Sidnei'ye olan inancım sezon başında çoktu ama bir o kadar kötü çıktı. Ersan solda sıfırın altında idi. Quaresma, Fernandes topu ileri doğru sürüklemekte çaba gösterdi bir tek. Almeida, Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığını bir kez daha gösterdi. Birilerinin Carvalhal'a, bir adam oynayamıyorsa diretmenin anlamı yok sözünü hatırlatması gerekiyor. Gol atması bir şeyi değiştirmiyor, adeta döküldü.

Kısacası Trabzonspor futbol dersi verdi. Resmen pozisyon zenginliği yaşattılar bize, hakederek aldılar. İnönü'de oyunlarıyla rezil ettiler. Hakettik bunu. Her geçen gün daha beter oluyor takım. Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim artık.

Şu hayattan Beşiktaş ile tek bir beklentim var; umarım yaşım Beşiktaş'ın maçlarını şöyle rahat rahat izleyebileceğim günlere yeter. İllallah artık yeter. Bizimde sabrımız, bizim de beklentilerimiz var. Bazen lanet olsun şu takımı kendime seçtiğim güne diyorum ama yapacak bir şey yok. Seçmişiz bir kere, gönül vermişiz. Vazgeçemiyoruz, vazgeçmeyiz evelallah. Tek dileğim bu isteğim, bu arzum için yaşımın yetmesi.

furkan58
04.Mart.2012, 23:54
Tempolu pozisyonlu güzel maçtı :)

Ayrıca şımarma olayına gelirsek attığı gol sayısıyla orantılı olarak bi şımarma var tamam çok gol attı bişey demedik . Küfür eder herkes ediyo tamam dedik . Caner küfür eder 3 maç ceza alır . Burak küfür eder kırmızı görmez ceza almaz . Burda takıldım ben vericeksen ikisinede ver vermiceksen ikisinede verme ...

Corpus
04.Mart.2012, 23:55
Tempolu pozisyonlu güzel maçtı :)

Ayrıca şımarma olayına gelirsek attığı gol sayısıyla orantılı olarak bi şımarma var tamam çok gol attı bişey demedik . Küfür eder herkes ediyo tamam dedik . Caner küfür eder 3 maç ceza alır . Burak küfür eder kırmızı görmez ceza almaz . Burda takıldım ben vericeksen ikisinede ver vermiceksen ikisinede verme ...

Isıtıp ısıtıp koymak gibi olacak ama Emre hemen hemen her maç ediyor o küfürlerin ağırlarını ama bir yaptırım göremedik henüz. O yüzden Burak' a ceza alsın demek bana adaletsiz geliyor.

LaigLeNoiR
04.Mart.2012, 23:56
Maçı izlemedim yeğenimi bakıyordum :D

Yenilmişiz, artık alıştım diyebilirim üzülmüyorum bile.

furkan58
04.Mart.2012, 23:58
Isıtıp ısıtıp koymak gibi olacak ama Emre hemen hemen her maç ediyor o küfürlerin ağırlarını ama bir yaptırım göremedik henüz. O yüzden Burak' a ceza alsın demek bana adaletsiz geliyor.

Bende zaten başta dediğim gibi herkes ediyor ama bir tek Caner ve Baros'a çıkıyor :) Yoksa Burak'ta ediyor Baros'ta ediyor o da ediyor bu da ediyor .

kalemci
04.Mart.2012, 23:58
Bence hakem es geçti o lafı duymadı. Kameralar yakalamasaydı kimsenin ruhu duymazdı. Caner direk hakemin yüzüne etmiş diye biliyorum, Burak gibi arkasından sövmemiş :n:

Corpus
04.Mart.2012, 23:59
Bende zaten başta dediğim gibi herkes ediyor ama bir tek Caner ve Baros'a çıkıyor :) Yoksa Burak'ta ediyor Baros'ta ediyor o da ediyor bu da ediyor .

Baros' u koruyamam açıkçası. Hakemlere askerlik arkadaşıymışçasına davranıyor ve hakediyor :)

byariff
04.Mart.2012, 23:59
Stoch"un kufurude unutmayalim furkan ,Dunde demistim hakemlerde insan goremeyebilir duyamayabilir bazi pozisyonlari :)

furkan58
05.Mart.2012, 00:01
Baros' u koruyamam açıkçası. Hakemlere askerlik arkadaşıymışçasına davranıyor ve hakediyor :)

Baros'u yazmamıştım ilk ama Galatasaraylı arkadaşlar gelip Baros'da görüyo derler diye yazıyım dedim yoksa hakemlerin yüzüne çok net küfürler ediyo :)

Stoch"un kufurude unutmayalim furkan ,Dunde demistim hakemlerde insan goremeyebilir duyamayabilir bazi pozisyonlari :)

Uzmaklıkla alakası yok Arif gerçekler böyle . Zaten ben etmiyorlar demedim . Herkes ederken birine ceza verip diğerine vermemesine benim lafım

sarianet
05.Mart.2012, 00:13
meçın özetini izledim de gerçekten tarihi fark kaçmış :)

Bordo61Mavi
05.Mart.2012, 00:16
Carvalhal bildigin defansif 4-2-2-2 cikmis maca, genelikle Arabistan takimlari kullanir FM'de Barcelonaya karsi.

Kendi evinde boyle bi taktik niye ?

RaSenGan
05.Mart.2012, 00:38
Maçın özetini izledim de bu sezon hiç bu kadar gol kaçan maç izlemedim.Bırakın 5'i 10 olurmuş maç atsalar.Burak gününde olsa rahat 3 tane atarmış.

footballer33
05.Mart.2012, 00:39
Çok kötü oynadı takım, çok ruhsuzdular. 1-0 öne geçince bile belli ettiler gol yiyeceklerini. Daha 1-0 olduktan sonra 5 dakika geçti üzerinden Trabzon üstümüze çöktü resmen. Rakip de, biz ne kadar kötüysek o kadar iyiydi, mücadele etti maçın sonuna kadar. Dakika 88 olmuş, Olcan gol kaçırıyor ve görev yerine öyle bir koşusu var ki, sanırsın daha 3. dakika falan. Bizim maçı kaybetmemizin püf noktası buydu işte. Mücadele, istek, ruh, vs. hiçbiri yoktu. Carlos Hoca'nın da yanlış tercihleriyle olay buralara geldi. Şampiyonluk, 2.'lik derken, 4. sırayı da gördük. Söylenecek söz yok bunun üstüne.

Sadece Cenk'i tebrik ediyorum bugün için. Bundan sonra da Avrupa Kupaları'na dönebiliriz artık. Nasıl olsa orda vitrin yapmaya çalışan futbolcularla çıkacağız sahaya. Maç seçen ruhsuzlarla oynayacağız. :)

Lim10
05.Mart.2012, 01:07
Özetten gördüğüm kadarıyla mükemmel bir maç olmuş ve Trabzon hak ettiği bir galibiyet almış.Burak Yılmaz'ın %100'lük 2 net pozisyonu atamayıp, boş kaleye golü yapıp hanesine bir gol daha yazdırması bendeki kalitesinden dolayı bu kadar golü atmadığı düşüncelerini biraz daha pekiştirdi.29 oldu sanırım toplam.29 gol atmış bir forvetin o bahsettiğim 2 pozisyon gibi pozisyonları amatörce kaçırmaması gerek.Sen köşeye vurursun kaleci kurtarır yada aşırtırsın az farkla çıkar ayrı, ama futbola yeni başlamış forvetler gibi kalecinin üzerine vurması ayrı.Bana göre Beşiktaş'ın bu mağlubiyetle zaten az olan şampiyonluk şansı tamamen bitti.Ts'de play oflar için biraz daha avantaj sağladı.Güzel oyun ve galibiyetten dolayı tebrikler.

El Barto
05.Mart.2012, 01:13
http://www.ligtv.com.tr/haber/ersandan-bomba-sozler

Ersan söylenmesi gerekeni söylemiş. :)

Trabzonspor
05.Mart.2012, 02:09
Özetten gördüğüm kadarıyla mükemmel bir maç olmuş ve Trabzon hak ettiği bir galibiyet almış.Burak Yılmaz'ın %100'lük 2 net pozisyonu atamayıp, boş kaleye golü yapıp hanesine bir gol daha yazdırması bendeki kalitesinden dolayı bu kadar golü atmadığı düşüncelerini biraz daha pekiştirdi.29 oldu sanırım toplam.29 gol atmış bir forvetin o bahsettiğim 2 pozisyon gibi pozisyonları amatörce kaçırmaması gerek.Sen köşeye vurursun kaleci kurtarır yada aşırtırsın az farkla çıkar ayrı, ama futbola yeni başlamış forvetler gibi kalecinin üzerine vurması ayrı.Bana göre Beşiktaş'ın bu mağlubiyetle zaten az olan şampiyonluk şansı tamamen bitti.Ts'de play oflar için biraz daha avantaj sağladı.Güzel oyun ve galibiyetten dolayı tebrikler.

İzlerken aynı düşünceler benimde aklımdan geçti.Hep aynısını yapıyor ilk o karşı karşıyada biraz ilerleyip çalım yada aşırma denese olmuyor sanki aldı hemen vurdu onu kalecinin olduğu yere sürekli aynı gollerde olmuyor işte biraz anlaması lazım.

RaSenGan
05.Mart.2012, 02:29
30.golü Burak'ın :)

Alicanfmfan
05.Mart.2012, 03:10
30.golü Burak'ın :)

Ciddi olamazsın , şaka :D:D:D

BaGa TaRKaN
05.Mart.2012, 03:14
Yine Yenilmişiz Tühhh!

Acıların Takımı Olduk Çıktık İyi mi :D Bize Bir Ruh Lazım Ama Erman'ınkinden Olmasın Lütfen :)

footballer33
05.Mart.2012, 03:50
Tüm söyledikleriniz iyi, güzel de Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı biterken, bizimle aynı puana sahip Trabzonspor'un avantaj sağlaması nasıl oluyor?

NOT: Beşiktaş'ın şampiyonluk şansının bittiği konusunda hemfikiriz. Yanlış anlaşılma olmasın. :)

Kaka Leite
05.Mart.2012, 04:19
Beşiktaş oyun olarak çok büyük bir düşüşte ve Trabzonspor eğer bu maçtaki oyununu sürdürürse gerçekten Play off'da herşey değişebilir.

Bordo61Mavi
05.Mart.2012, 04:53
Cok yorum yapildi mac icin ama en guzelini ERSIN DUZEN yapmis :D

Playstation oynarken joistiği bıraksan bu kadar pozisyon olmaz.

Lim10
06.Mart.2012, 00:13
Tüm söyledikleriniz iyi, güzel de Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı biterken, bizimle aynı puana sahip Trabzonspor'un avantaj sağlaması nasıl oluyor?

NOT: Beşiktaş'ın şampiyonluk şansının bittiği konusunda hemfikiriz. Yanlış anlaşılma olmasın. :)

Yani ilk 4'ü biraz daha garantiledi.Bu bakımdan söylemek istedim.Bir ara Ts çok kötüydü.

footballer33
06.Mart.2012, 01:51
Yani ilk 4'ü biraz daha garantiledi.Bu bakımdan söylemek istedim.Bir ara Ts çok kötüydü.
Tamam, şimdi oldu. Teşekkürler. :)

Gerçekten de, ilk 5'e bile giremez gibiydiler bir ara. Şimdi Avrupa da kalmadı artık, lige daha fazla asılacaklardır.