View Full Version : Cezalarımız Neden Kaldırılmadı
sarianet
02.Mart.2012, 00:11
Sorum gayet net yönetici kardeşlerim Cezalarımız Neden Kaldırılmadı
ceza grubu konusuna yorum yazan birçok kişinin cezası kaldırılırken bizimki niçin kaldırılmadı çok merak ediyorum ?
Sanırım belli bir süre geçmesi gerekiyor. Kaldırılanlar senden önce almış olabilir o cezayı. Benimde kaldırılmış cezam.
sarianet
02.Mart.2012, 00:22
ben orada yazan çoğu kişiden önce ceza aldım ama :S
William Rookwood
02.Mart.2012, 00:57
Ben 1 şubatta ceza almıştım kaldırılmış, yöneticilere teşekkür ediyorum kaldırdıkları için :)
nannar
02.Mart.2012, 01:16
benim de kaldırımış ama ne zaman ceza aldıgımı bilmiyorum ,bakmaya da üşendim. cezamız bittiyse ne mutlu bize. Allah düşürmesin tekrardan .Sizlerin de kalkar yakında ahmet.
sarianet
02.Mart.2012, 01:30
ceza aldığımdan on gün sonra sanırım konu açmıştım destek forumuna o da
26-01-2012, 19:38
sanırım 15 ocak gibi aldım yada 15 ile 20 si arası bakalım ne diyecekler :)
furkan58
02.Mart.2012, 01:56
Benimde dikkatimi çekti bazılarının kaldırıldı bazılarımızın devam ediyor .
World Hollow o1
02.Mart.2012, 02:06
Oooo.. teşekkürler... :)
Saygılar sevgiler...
BaGa TaRKaN
02.Mart.2012, 02:09
Ahmed'e Özel Cezalar Lazım :D
Sürekli Aygün Esprileri Yapıyor :(
furkan58
02.Mart.2012, 02:10
Sanırım bu işin duyurusu yarına kalıcak . Biz daha mı çok kabahat işlemişiz anlamadım gitti ...
World Hollow o1
02.Mart.2012, 02:19
Sanırım bu işin duyurusu yarına kalıcak . Biz daha mı çok kabahat işlemişiz anlamadım gitti ...
Sizde uslu durursanız, pamuk prenses ve yedi cüceleri görebilirsiniz... :n:
sarianet
02.Mart.2012, 02:22
Teşekkürler özgürlüüüük:D
nannar
02.Mart.2012, 02:22
kaldırılmışya işte cezalar.
Sistemden kaynaklanan bir sorun nedeniyle bazı kişileri bu gruptan çıkarmama rağmen profil ayarlarında hala bu grupta görünüyorlardı. Bir sürü teori atılmış ama bir mesaj yeterliydi.
Sevgi yumağı olalım ve bir daha ceza grubunda karşılaşmayalım. :)
GeNç KaRTaL
02.Mart.2012, 03:23
Umarım bu yaşanılanlardan sonra spor alanını birbirinize laf sokmak,stres atmak için değil,bilgi ve düşüncelerinizi paylaşmak için kullanırsınız.Benim önerim tahammülü pek olmayanların o alana pek uğramamaları.Teknik yorumlar falan da pek olmuyor zaten.Çok şey kaybetmezsiniz.
ekleme:Bu yazıyı ukalalık olarak algılamazsınız umarım.Çünkü iyi niyetle söylüyorum bunları.
furkan58
02.Mart.2012, 20:58
avatar imza görmeyeli çok olmuştu :) neyse teşekkür ederiz :)
RaSenGan
04.Mart.2012, 14:32
Cezalar kaldıralı bir iki gün oldu fakat bazı arkadaşlar ilk dakikadan başladı laf sokma çabalarına.Cezası kaldırılanların mesajları daha sıkı incelenecekti.Bence yaptıklarından ders almayanların cezaları devam etmeli.Daha ilk günden böyle yapan adam hiçbi şeyden ders almamış demektir.
C h A o S
04.Mart.2012, 14:53
Aynen katılıyorum.İsim vericem kimse kusura bakmasın ama " Salvio" adlı üye bu işin tadını çok kaçırıyor.
Laf soksun canım ne var. Özgürlükçü olun biraz aaa :)
furkan58
04.Mart.2012, 20:14
Cezalar kaldıralı bir iki gün oldu fakat bazı arkadaşlar ilk dakikadan başladı laf sokma çabalarına.Cezası kaldırılanların mesajları daha sıkı incelenecekti.Bence yaptıklarından ders almayanların cezaları devam etmeli.Daha ilk günden böyle yapan adam hiçbi şeyden ders almamış demektir.
Sende az değilsin hani bu laf sokma çabalarında felan :)
RaSenGan
04.Mart.2012, 21:54
Sende az değilsin hani bu laf sokma çabalarında felan :)
Benim öyle bir çabam yok :) Hiçbir zaman da rakimizle ilgili "Aynı tarifeyi onlara da uygulayalım :D :D :D hahaahah " gibi cümleler kullanmamışımdır.
barahir
05.Mart.2012, 00:37
Aygün açıkçası bu mesajda ben bişi görmüyorum.. Temennisini dile getirmiş sadece.. Sen de yazabilirsin aynı şeyleri..
LaigLeNoiR
05.Mart.2012, 00:43
Herkesin cezası da kalktığına göre ve konu farklı yöne kaymaya başladığına göre kapanma zamanı gelmiş de geçiyor bile.
RaSenGan
05.Mart.2012, 00:43
Aygün açıkçası bu mesajda ben bişi görmüyorum.. Temennisini dile getirmiş sadece.. Sen de yazabilirsin aynı şeyleri..
"İnşallah aynı skoru Galatasaray karşısında alırız" demek başka "İnşallah aynı tarifeyi Galatasaray'a uygularız :D :D :D" demek başkadır abi.İkisi arasında dağlar kadar fark var.Bir de bunu cezası yeni kalkan adam yapıyor.1 aydır cezalar ne zaman kalkacak diye soruyor cezalar kalkıyor ikinci gün bu mesajı atıyor.Benim fikrim hatasından ders almamışların cezası devam etsin.Tabi ki yönetim cezalılara karşı daha dikkatli davranıyordur bundan eminim ama yine de bu durum canımı sıkıyor bunu belirtmek istedim sadece.