View Full Version : türkiye süper kupası
Nedvedmania
03.Haziran.2006, 16:26
arkadaşlar bu sene bi ilk olucak:k: gs ve bjk türkiye süper kupası maçı yapıcak yani artık her sene şampiyon olan takım ve türkiye kupasını alan takım bu "süper kupa " maçını yapıcak
sizce kim kazanır bence galatasaray
ibo
03.Haziran.2006, 16:27
arkadaşlar bu sene bi ilk olucak:k: gs ve bjk türkiye süper kupası maçı yapıcak yani artık her sene şampiyon olan takım ve türkiye kupasını alan takım bu "süper kupa " maçını yapıcak
sizce kim kazanır bence galatasaray
bence de Gs kazanır. bu maçın tarihi ne zaman ve hangi stadda oynanacak..?
mgungor
03.Haziran.2006, 16:33
bu maçın tarihi ne zaman ve hangi stadda oynanacak..?
temmuz ayında oynanacak galiba.Yeri ise almanyada...
meddah
03.Haziran.2006, 16:44
30 Temmuz'da Frankfurt'ta..
ibo
03.Haziran.2006, 16:47
sağolun bilgilendirdiğiniz için...
Sekopej
03.Haziran.2006, 16:50
benim fikrim bu kupanın isminin Atatürk Kupası olması. süper kupa ismi çok klasik bence. kendimize özgü bir ismi olmalı Atatürk Kupası.
kimin alacağına gelince bence ikisi de alamasın:D ama bu imkansız olduğu için:( gs alır diye düşünüyorum. çünkü kadrosu belli 1 2 transferle yeni sezona girecekler ama bjk daha sezon başı çok transfer var uyum sorunu olabilir......
meddah
03.Haziran.2006, 17:04
Atatürk Kupası uygulaması vardı daha önce.. Ama komikti..
Şöyle ki; eskiden lig ve kupa şampiyonu arasında Cumhurbaşkanlığı Kupası, lig ve Türkiye Kupası ikincisi arasında da Başbakanlık Kupası oynanırdı (Kaybedenlerin Kupası :)).. En nihayetinde bu hengameye Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan ile Başbakanlık Kupası'nı kazanan arasında oynanacak Atatürk Kupası'nı eklediler (Ben bekledim, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kaybedenle Başbakanlık Kupası'nı kaybeden arasında İnönü Kupası falan da yapılacak mı diye)..
İlk sene Beşiktaş'ı yenen Fenerbahçe aldı, iki takım da pek ilgilenmedi kupayla.. İkinci sene bu kupada oynayan Galatasaray ve Beşiktaş maça yedeklerle çıkınca kupa kaldırıldı..
Bu süper kupa teknik olarak Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın yeniden makyajlanmış hali..
Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kaldırılışı da ayrı bir hikaye.. Tam olarak sebebi bu olmayabilir ama şimdi nakledeceğim olaydan sonra kaldırıldı: 95-96 sezonunda G.saray, Fenerbahçe'yi yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandı, maçtaki bazı tartışmalı pozisyonlar yüzünden kupa töreni Fenerbahçe'li taraftarların protestosuyla geçti.. Fenerbahçe taraftarlarının yakınında yapılan kupa töreninde sahaya atılan su torbaları (O dönem şişe yasaklanmıştı) tam bir rezalete sebep oldu, hatta bir kaç tanesi Süleyman Demirel'e isabet etti.
Bundan sonraki iki kupaya S. Demirel katılmadı.. Artık Cumhurbaşkanı'nın elinden verilmeyen iki kupa sonrası da bu kupa ve Başbakanlık Kupası kaldırıldı..
(Çok uzun oldu yahu)
koray_capello
03.Haziran.2006, 17:08
Hatta gs maçında Pascalın topukla attığı güzel bir gol vardı..
Sekopej
03.Haziran.2006, 17:10
öncelikle bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. günümüzde süper kupanın önemi o döneme göre daha fazla diye düşünüyorum. ayrıca avrupada oynanması ilgiyi de arttırır. aslında benim belirtmek istediğim adı Türkiye Süper Kupası olmasın. Atatürk Kupası veya daha başka sadece bize özgü adı olsun...
meddah
03.Haziran.2006, 17:18
Bu hususta haklısın.. Her yerde bu kupanın benzerlerinin adı Süper Kupa zaten..
Aslında adından sanından ziyade oynatılacağı tarih iyi ayarlanırsa ilgi artar bu kupaya.. Bir sezonun hemen bitimine, diğer sezonun başlamasından bir müddet önceye ya da iki sezonun arasına falan konuluyor genelde bu tür kupalar. Ders alınmalı ve tarih iyi ayarlanmalı.
Bir de iyi reklam yapılsa, para ödülü falan verilse..
Meziyet
03.Haziran.2006, 17:29
GaLaTaSaRaY kazansın..
Berkaiser
03.Haziran.2006, 19:21
Süper Kupa oldukça mantıklı bence.Hiç olmamasından daha iyidir.30 Temmuz bana biraz erken geldi ama olsun.Maçın Almanya'da oynanacak olması güzel.Ordaki gurbetçilerimiz için iyi bir fırsat olacak.
Yanlız benim merak ettiğim birşey var.Diyelim ki bir takım hem ligi hem de kupayı kazandı.O zaman Süper Kupa finali oyananacak mı?
Sekopej
03.Haziran.2006, 19:23
kupa finalistiyle oynar herhalde...
meddah
03.Haziran.2006, 19:26
Doğrudur.. Statü öyle diyor; lig şampiyonuyla kupa finalisti..
enesao
03.Haziran.2006, 19:34
GaLaTaSaRaY kazansın..
ooo meziyet agzindan bal damliyor :D
insallah GS miz alir kupayi.. ben finale %90 gidecem
gorkemyilmazkarasu
03.Haziran.2006, 20:35
almanyada yapılması çok mantıklı ve güzel...oradaki vatandaşlarımızda takımları canlı canlı izleme şansını yakalamış olurlar..seneyede hollandada sonra belçikada falan yapsınlar bence :)
FeYYaz1989
03.Haziran.2006, 21:05
Beşiktaş kazansın.
cureshot
03.Haziran.2006, 21:22
galatasaray kazanacak kesin
kavara
03.Haziran.2006, 21:26
Beşiktaş kazansın.
galatasaray kazanacak kesin
dostluk kazansın :D
korray87
03.Haziran.2006, 22:25
gs alır kadrosu otrdu artk !!!!!!!!!!!!
notformoney
04.Haziran.2006, 12:59
galatasaray kazanır diorum ama belli olmaz
meddah
04.Haziran.2006, 13:49
Tahminler üzerine, maça daha iki ay zaman olduğunu hatırlatmak ihtiyacı içerisindeyim..
Nedvedmania
04.Haziran.2006, 13:51
şu transferler biran önce olsada ona göre tahmin yapsak
pessy
04.Haziran.2006, 14:07
beşiktaş kazansın o zamana kadar transferler biter takım oturur bence...
__TaYFo__
04.Haziran.2006, 15:31
Atatürk Kupası gibi olmasın da yıllarca sürsün
ibo
04.Haziran.2006, 18:30
güzel bir uygulama. Almanyadada maça ilgi olur inş... frankfurt türklerin yoğunlukta olduğu bir bölge zaten..
Nedvedmania
30.Temmuz.2006, 14:52
ewet beyler maç bugün saat 20:00 de show TV de
bursa_mc
30.Temmuz.2006, 15:04
bol gollü maç olur inş.
Universal
30.Temmuz.2006, 16:17
İnşallah izlemekten keyif alırız. Maç keşke ülkemizde olasaydı daha fazla gelir elde ederdik Almanyada olması ateşli taraftar sayısını daha aza indirecek.
S-B-Z
30.Temmuz.2006, 19:25
bol gollü maç olur inş.
inşallah hepsinide Beşiktaşım atar :D
Eray Dengiz
30.Temmuz.2006, 20:53
Her iki takımada başarılar dilerim. Saat 20:30'da Show TV'den naklen yayınlanacaktır. İyi olan kazansın.
Sir DEATH
30.Temmuz.2006, 21:43
Maç müthiş başladı. Yok böyle bir kurtarış.
M.Scofield
30.Temmuz.2006, 21:59
çok kötü oynuyoruzzzz top yapan yok sürekli uzun top bu şekilde gol çok zor on libero lazım işte herşey görülüyor
mgokalparslan
30.Temmuz.2006, 22:13
bence beşiktaş daha iyi bir takım oldu
ligde fenerbahçe den sonra en favori beşiktaş olacaktır
galatasaray bu sene o kadar iyi olamayacak bence
M.Scofield
30.Temmuz.2006, 22:20
sabri hemen oyundan çıkması lazım boş boş geziyor arda girsin oyuna
Universal
30.Temmuz.2006, 22:22
Beşiktaş bu maçı hak etti Galatasaray'ın bu futbolu çok iğrenç sahada varlarmı yoklarmı belli değil boştaki hiç bir oyuncuyu görmediler.
Sir DEATH
30.Temmuz.2006, 22:23
Ee Fenerbahçeli olduğundan bu yorumunu anlıyoruz..
M.Scofield
30.Temmuz.2006, 22:23
Beşiktaş bu maçı hak etti Galatasaray'ın bu futbolu çok iğrenç sahada varlarmı yoklarmı belli değil boştaki hiç bir oyuncuyu görmediler.
iğrenç değilde çok kötüü
Sir DEATH
30.Temmuz.2006, 22:24
Bu maç göstermiştir ki; devşirme sol kanat Sabri o bölegeyi GS için kullanılmaz hale getirecek.Ve acilen Carussca'nın hazır olması lazım.Yoksa bu sezon Sabriyle geçmez.Hem Ayhan niye oynamadı ki sakat mı?
Eray Dengiz
30.Temmuz.2006, 22:24
Bunu bu maçta ki 45' mı çıkardın? Yoksa tüm hazırlık maçlarını izleyip mi anlamadım..
Geçen senede Galatasaray için ne dediklerini adım gibi hatırlıyorum. Sezon sonu yine ne dediklerini hatırlıyorum.
Neyse.. Beşiktaş'a gelince. Hazırlık maçlarını bi kenara bırakıp bu maça odaklanmış gibi. Özellikle Delgado'ya bayıldığımı söyleyebilirim. Bu sene mükemmel maçlar çıkaracaktır. Beşiktaş özellikle Tigana kadrosunu Delgado'ya göre kurması lazım.
Galatasaray'a gelince.. Mehmet Güven, Sabri ve Ergün'ün olduğu yani ön libero, orta saha sol kanadı ve defansın sol kanadına transferler şart. Orhan Ak veya Ferhat avrupa kupaları için yeterli olmayacaktır. Orta sahanın sol kanadına Carrusca çok iyi oldu. Dediğim yerlerede transfer olursa. Bu sene yine şampiyon oluruz..
M.Scofield
30.Temmuz.2006, 22:25
mehmet güvende sahda yok gibi zaten oyun kuran bir kişi bile yok
Universal
İğrenç demek Galatasarayı beğenmedim bu futboluyla bu kupayı hak etmiyorlar Beşiktaş bana göre daha çok mücadele ediyor artık sitede düşüncemizidemi yazamayacaz beğenmedim yazıyorum kardeşim şimdi sen bana niye garip garip sorular soruyorsun?
Cyzio
daha ikinci yarı var ama maçın gidişatı bjk daha ii oynuyo
Sir DEATH
30.Temmuz.2006, 22:26
İğrenç demek Galatasarayı beğenmedim bu futboluyla bu kupayı hak etmiyorlar Beşiktaş bana göre daha çok mücadele ediyor artık sitede düşüncemizidemi yazamayacaz beğenmedim yazıyorum kardeşim şimdi sen bana niye garip garip sorular soruyorsun.
Kendi ağzınla da söylediğin gibi bu siteye beğenmediğini yazabilirsin.Ama iğrenç gibi ifadeler kullanarak diğer üyeleri tahrik edemezsin.Arkadaşın tepkisi son derece haklı..
Eray Dengiz
30.Temmuz.2006, 22:26
İğrenç demek Galatasarayı beğenmedim bu futboluyla bu kupayı hak etmiyorlar Beşiktaş bana göre daha çok mücadele ediyor artık sitede düşüncemizidemi yazamayacaz beğenmedim yazıyorum kardeşim şimdi sen bana niye garip garip sorular soruyorsun?
Batuhan boşver. Ben seni anlıyorum. Doğru Galatasaray hiç mücadele etmiyor. Bu 45' göre Beşiktaş kupayı hakediyor. Ama daha bir 45' daha var..
M.Scofield
30.Temmuz.2006, 22:28
tamam ben özürdilerim tartişma yarattığım için kapatalım bu konuyu....
uyu uyu gretts hala bi değişiklik yok dk 60 oldu
Eray Dengiz
30.Temmuz.2006, 22:55
Gerets'in bir an önce değişiklik yapması lazım. Özellikle top tutmak için Ayhan'ı forvette gol aramak için Özgürcan'ı alması lazım..
M.Scofield
30.Temmuz.2006, 22:58
ılc çıktı necati çıktı ağlamak istiyorum yaa ne yapıyor bu hoca
Eray Dengiz
30.Temmuz.2006, 22:59
İlic doğru değil fakat Necati çıkmalıydı. Özgürcan ve Ayhan buluruz golü merak etmeyin..
Mc.Speedy
30.Temmuz.2006, 23:13
Gelmiyor Gol Dk.83
Eray Dengiz
30.Temmuz.2006, 23:17
Tolga'yı tüm hazırlık maçlarında izledim ama malesef, Tomas'ı tercih ederdim. Defansın sol kanadına Orhan ve Ferhat belki ama Ergün artık ilk 18'e bile girmemesi lazım. Mehmet Güven hazır değil. Sabri yanlış yerde oynamaya çalışıyor ama olmuyor. Forvetlerde zaten sorun var.
Bu arada maçın yıldızı kesinlikle Delgado olmalıdır.
M.Scofield
30.Temmuz.2006, 23:23
sağlık olsun ne diyelim kadro seçimi tamamen yanlışti gençlere yer verilcekyaa 35 yaşıdna ergün oynuyor ne diyelim ki
Eray Dengiz
30.Temmuz.2006, 23:25
Gençlere yer veremezdi nedeni ise 2 gün önce maç oynamasaydı. Eğer gençlerle kurulu bir takım çıksaydık fark yerdik..
Takıma gelince. Çok eksik var. Ön libero bir an önce transfer edilmeli. Lig haftaya başlıyor. Mehmet Güven'in yerine Ayhan o bölgede oynamalı.
Beşiktaşı tebrik ediyorum. Gerçekten bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından. Özellikle Delgado gibi bir transfer şampiyonluğa ulaştırabilir..
Yeniden tebrikler.
S-B-Z
30.Temmuz.2006, 23:26
hayırlı olsuuuun.
kupa kartalımın:D:D:D
üzülmeyin arkadaşlar seneye :D
M.Scofield
30.Temmuz.2006, 23:27
ben gençler derken hepsini demedim ergünün yerine ferhat sabrinin yerine aydın olabilirdi
Universal
30.Temmuz.2006, 23:27
Maçın 2. 45 dk izlemedim golü kim attı onu bile bilmiyorum ama iki klupte ilk yarıdaki oyununu oynadıysa Beşiktaş JK maçı kazanmayı hak ediyordu ilk Süper Kupa Beşiktaş JK oldu tebrik ederim.
M.Scofield
30.Temmuz.2006, 23:28
bjk de ikinci yarı hiç iyi oynamadı
Sekopej
30.Temmuz.2006, 23:30
Galatasaray'ı bu kadar kötü beklemiyordum. Aynı şekilde Beşiktaş'tan da böyle bir oyun beklemiyordum. İzlediğim hazırlık maçlarına bakınca demek ki onlar sadece hazırlık maçıymış. Beşiktaş kupayı haketti. Tebrikler....
ewrim_FB
30.Temmuz.2006, 23:30
nedir bu gs nin nobre den çektiği :D
KaÇaK_1907
30.Temmuz.2006, 23:36
Fb'li olarak Beşiktaş'ı tebrik ediyorum...
1- Özellikel ilk yarı İlic çok top kaybı yaptı.
2- bir türlü organize ataklar düzenleyuemedik.
3- hala eski alışkanlık olan uzun toplar devam ediyor bu çok yanlış..
4- sabri çok kötü oynadı. o kadar basit çalımlar yedi ve hiç savaşmadı.
5- necatinin hala geçen yılda beri kendine gelemesi beni üzdü :(
6- top oyundayken sabri nin hala hakem'e laf atması çok yanlış. sabri yi hiç beğenmedim.
7- Sabri sol kanatta neden oynatıldı? hala kavrayamadım...
8- topu oyuna iyi sokabilecek teknik bir Defansit orta saha alınmazsa işimiz harab..
9- Beşiktaşın yeni transferi DELGADO iyi bir futbolcu çok beğendim. Ama tiyatroyu da iyi biliyor :)
10- Nedir bizim bu Nobreden çektiğimiz :)
11- Beşiktaş GS ye göre daha organize oynadı. 3 puanı hakeden taraftı. :);)
12- Beşiktaşı Tebrik Ediyorum..!
DeDe
30.Temmuz.2006, 23:41
arkadaşlar iki takımıda kutlamak lazım.süper bi kartal vardı sahada..bu takım kanatsızken böyleyse bi kanatlanırsa neler yapar kimbilir..ilk defa tigana için olumlu bişeyler uyandırdı bu maç bende..
herneyse G.S.'ye tebrikler..
KARTALıma da İLK SÜPER KUPASI hayırlı uğurlu kademli olsun inşallah...
Sekopej
30.Temmuz.2006, 23:43
1- Özellikel ilk yarı İlic çok top kaybı yaptı.
2- bir türlü organize ataklar düzenleyuemedik.
3- hala eski alışkanlık olan uzun toplar devam ediyor bu çok yanlış..
4- sabri çok kötü oynadı. o kadar basit çalımlar yedi ve hiç savaşmadı.
5- necatinin hala geçen yılda beri kendine gelemesi beni üzdü :(
6- top oyundayken sabri nin hala hakem'e laf atması çok yanlış. sabri yi hiç beğenmedim.
7- Sabri sol kanatta neden oynatıldı? hala kavrayamadım...
8- topu oyuna iyi sokabilecek teknik bir Defansit orta saha alınmazsa işimiz harab..
9- Beşiktaşın yeni transferi DELGADO iyi bir futbolcu çok beğendim. Ama tiyatroyu da iyi biliyor :)
10- Nedir bizim bu Nobreden çektiğimiz :)
11- Beşiktaş GS ye göre daha organize oynadı. 3 puanı hakeden taraftı.
12- Beşiktaşı Tebrik Ediyorum..!
Çok güzel özetlemişsin de şu 11. madde. herhalde sonuna smile koymayı unuttun:):)
S-B-Z
30.Temmuz.2006, 23:45
evet delgado gerçekten çok süper oynadı.hayran oldum bu maçta.raket gibi bilek var adamda :D
bu kez turnayı gözünden vurduk heralde.
FeYYaz1989
30.Temmuz.2006, 23:45
Beşiktaş'ımız hazırlık maçlarından çok daha iyi bir oyun oynadı.Baki Mercimek ve İbrahim Üzülmez bence çok sırıttılar.
Fahri Tatan,Koray Avcı ve Matias Delgado'yu çok beğendim.Vedran Runje iyiydi.
Galatasaray'a da podyuma çıkıp madalyalarını alıp birinciyi centilmence alkışladıkları için teşekkürler ve ligde başarılar.
2007s
30.Temmuz.2006, 23:46
Sağlık olsun:..:(
Çok güzel özetlemişsin de şu 11. madde. herhalde sonuna smile koymayı unuttun:):)
seni mi kırcaz koyduk bir smiley :)
DeDe
30.Temmuz.2006, 23:49
beşiktaşa bir sol kanat işlem tamadır..
bakikonusu tam bir facia zaten..nasıl sol bek olacak bilinmez
Universal
30.Temmuz.2006, 23:50
Nobre gene yapacağını yaptı bu adam fazla gelmeyecektir Türkiye'ye.
Eray Dengiz
30.Temmuz.2006, 23:50
Galatasaray'a da podyuma çıkıp madalyalarını alıp birinciyi centilmence alkışladıkları için teşekkürler ve ligde başarılar.
İşte gerçek centilmenlik budur. Bazı takımlarımız podyuma çıkmayı bırakın madalyalarını almıyorlar..
Beşiktaşı yeniden tebrik ederim.
S-B-Z
30.Temmuz.2006, 23:53
İşte gerçek centilmenlik budur. Bazı takımlarımız podyuma çıkmayı bırakın madalyalarını almıyorlar..
ermoon gel seni beşiktaşlı yapalım,dönüp dönüp tebrik ediyosun:D
böyle uğraşma direk alkışla takımını olsun bitsin:Dbaşkaları seni tebrik etsin:D
M.Scofield
30.Temmuz.2006, 23:54
[QUOTE=ermoon]İşte gerçek centilmenlik budur. Bazı takımlarımız podyuma çıkmayı bırakın madalyalarını almıyor
eee buda bizm farkımız
eraser212
30.Temmuz.2006, 23:55
güzel oynayıp kazandık. iki takımı da tebrik ediyorum ama beşiktaşın kanatları yine kötüydü..
FeYYaz1989
30.Temmuz.2006, 23:59
Birde teşekkürü hak eden taraftarlar var.Maç bitince kimse sahaya girmedi.Kimse kimseye hareket çekmedi.
KaÇaK_1907
böyle uğraşma direk alkışla takımını olsun bitsin:Dbaşkaları seni tebrik etsin:D
:n: :n: (ı)
S-B-Z
bu ibrahim üzülmezi nedense sevmedim sevemedim,birde kaptan yaptılar ya bana nazire yaparcasına.helal olsun valla:D
KaÇaK_1907
31.Temmuz.2006, 00:00
Birde teşekkürü hak eden taraftarlar var.Maç bitince kimse sahaya girmedi.Kimse kimseye hareket çekmedi.
Feyyaz kardeşim adam gibi tebrik ediyoruz taş atıp galeyana getirme bizi şimdi...!!!!
Eray Dengiz
31.Temmuz.2006, 00:01
hehe :D ne alemsin ya.. yok ondan değil. saygı, centilmenlik, sevgi içinde bir futbol oldumu ben takım ayırt etmem. Bugün sahada olsun maç sonunda olsun kardeşlik ön plandaydı. Türkiye Türkiye diye bağırdı Almanya. İşte bu yüzden ben Beşiktaş'ı tebrik ederim: Bu maç başka takımlar arasında olsaydı o zaman düşünürdüm.. :n:
FeYYaz1989
31.Temmuz.2006, 00:02
Feyyaz kardeşim adam gibi tebrik ediyoruz taş atıp galeyana getirme bizi şimdi...!!!!
Yok yanlış anlaşılması kimseyi galeyana falan getirmek gibi bir düşüncem yok.Kusura bakma,anons falan yapıldı o yüzden dedim.
Universal
31.Temmuz.2006, 00:02
hehe :D ne alemsin ya.. yok ondan değil. saygı, centilmenlik, sevgi içinde bir futbol oldumu ben takım ayırt etmem. Bugün sahada olsun maç sonunda olsun kardeşlik ön plandaydı. Türkiye Türkiye diye bağırdı Almanya. İşte bu yüzden ben Beşiktaş'ı tebrik ederim: Bu maç başka takımlar arasında olsaydı o zaman düşünürdüm.. :n:
Bu maçta sizin rakibiniz Fener olsa ve kazansa tebrik edermiydin çok merak ediyorum? :n:
Eray Dengiz
31.Temmuz.2006, 00:04
Bu maçta sizin rakibiniz Fener olsa ve kazansa tebrik edermiydin çok merak ediyorum? :n:
İki şekilde ederdim. Çevremdeki doğru düzgün sadece düz önüne kıt bakmayan çevresini geniş görüp kendi takımı 1 defa olsa bile eleştirmiş birini tebrik ederim. Diğerlerini zaten görmezden gelirdim.
KaÇaK_1907
: Bu maç başka takımlar arasında olsaydı o zaman düşünürdüm.. :n:
O zaman orada Türkiye Türkiye diye bağıırılmasının önemi yoktu herhalde di mi;)
Bırakın bu kardeşlik ayaklarını....
Ne zaman kardeşlik ayağı olsa çarşı forumlarına bakın oradaki üyeler tepki gösteriyor gs'da sürekli kardeş kardeş diyor bu neyin kardeşliği kimin kardeşliği...
Bu sezon son oynanan gs-bjk maçında maç sonunda gs taraftarrı beşiktaş'lılara küfür edince,br grup beşiktaş taraftarı gs tribünün çıkış turnikelerine gelip bişeyler fırlatınca kardeşlik nerede kalıyor merak ediyorum!!!
Burak Duran
Çok sıkıcı bir maçtı. ilk yarı beşiktaş daha iyi top oynarken ikinci yarı galatasaray oyunu dengeleyip daha düzgün oynamaya başladı. Hasan şaş yaptığı 10 ortadan 10uda ya rakibe ya dışarı gitti. Galatasarayda en çok beğendiğim isim tolgaydı. beşiktaşta mutlaka i.üzülmez ve mercimek yerine adam bulmalı ikiside tabiri caizse topa girmiyorlar direk rakip top karışık dalıyorlar. İki takımda lige hazır görünmedi carruscanın gelmesiyle sol iyice toparlanıcak bence gs'nin ön liberodan çok bir defans sola ihtiyacı var orhan ergün ve ferhat la yürümez bu işler ve mutlaka cihan yerine uğur oynamalı. İki takımıda tebrik ediyorum
KaÇaK_1907
31.Temmuz.2006, 00:06
Yok yanlış anlaşılması kimseyi galeyana falan getirmek gibi bir düşüncem yok.Kusura bakma,anons falan yapıldı o yüzden dedim.
Tamam kardeş eyv. ben yanlış anlamışım...
Eray Dengiz
31.Temmuz.2006, 00:06
O zaman orada Türkiye Türkiye diye bağıırılmasının önemi yoktu herhalde di mi;)
Bırakın bu kardeşlik ayaklarını....
Ne zaman kardeşlik ayağı olsa çarşı forumlarına bakın oradaki üyeler tepki gösteriyor gs'da sürekli kardeş kardeş diyor bu neyin kardeşliği kimin kardeşliği...
Bu sezon son oynanan gs-bjk maçında maç sonunda gs taraftarrı beşiktaş'lılara küfür edince,br grup beşiktaş taraftarı gs tribünün çıkış turnikelerine gelince kardeşlik nerede kalıyor merak ediyorum!!!
Ben yukarıda ki mesajımda Beşiktaş - Galatasaray kardeşiliğinden mi bahsettim? Türkiye kardeşliği! Maç sonunda, Maç içinde ki kardeşlikten bahsettim. Bunlar nelerdir heralde saymama gerek yok dimi?
Burak Duran
31.Temmuz.2006, 00:07
kardeşlik iddiası yok saçma sapan ortamı gericek mesajlar atmayalım
S-B-Z
31.Temmuz.2006, 00:09
evet iki takımında kanatlardas problemi vardı.çok fazlada pozisyon olmadı bu yüzden.karşılıklı hatalardan kaynaklanan pozisyonlar.
S-B-Z
31.Temmuz.2006, 00:12
kardeşlik iddiası yok saçma sapan ortamı gericek mesajlar atmayalım
bencede.
biz burada kendi kendimize konuşuyoruz ve centilmenlik dışında birşeyde konuşulmadı.kalkıpta stadyumda olan olayları buraya aktarıp gereksiz tartışma yaratma istersen.biz kendi adımıza konuşuyoruz.orada bikaç densiz öyle yaptı diye kardeşlik yokmu diyeceğiz:(
Burak Duran
31.Temmuz.2006, 00:12
kaçak konuyu saptırıyorsun... ya konuyla ilgili yaz yada hiç yazma...
M.Scofield
31.Temmuz.2006, 00:13
konu dağildı
Eray Dengiz
31.Temmuz.2006, 00:14
Neyse.. Diğer saçma konular gibi amacından sapmasın..
Maç sonunda, Maç içinde ki kardeşlikten bahsettim. Bunlar nelerdir heralde saymama gerek yok dimi?
Galatasaray'ın kanatlarda sorunu var. Özellikle ön liberoya transfer şart..
Universal
31.Temmuz.2006, 00:16
Birgün şu forumda güzel tartaşacaz ama ne zaman bize kaybedenlere veya izleyenlere tebrik etmek düşer kazanada kimseye hakaret ve tahrik etmeden kendi düşüncelerini yazmak düşer yanlışsam söyleyin? Bundan 2 sayfada önce dedim. Tebrikler Beşiktaş.
Burak Duran
31.Temmuz.2006, 00:18
Futbol: futbol dostluk ve kardeşlik çerçevesinde oynanan bir oyundur. futbolcuların hiç biri birbirine düşman değilken ve çoğu abi kardeş muhabbeti içindeyken ve hatta grup başlarının maçlardan önce oturup sohbet ederlerken. böyle çabuk galeyana gelen taraftarlar kardeşlik yok bizim kardeşimiz yok derler. Olay şudur ki futbol bir spordur. ve top ile futbolcular oynar stad içinde veya dışında taraftarlara saldırmakla küfür etmekle veya adam öldürmekle puan vermiyolar. Burda kardeşlik her takımlar arasında olması gereken bir şeydir sahada top oynanır ve orda biter. Taraftarlar destek veriri ve orda biter ama bizim ülkemizde değişik zihniyette olan bir çok insan var. Bu zihniyetin bu forumda türemesine ve başkalarına işletilmesine hele daha 10-11 yaşında olan kardeşlerimize bu zamana kadar süre gelmiş kavgaların ve nefretin iletilmesine asla ve asla izin vermem. Bu konuyla ilgili son mesajdır. Ya maç ile ilgili yorum yazın yada bu konuya girmeyin
KaÇaK_1907
31.Temmuz.2006, 00:25
Delgado'yu beğendim biraz daha uyum sağlarsa beşiktaş'a çok faydalı olur...
M.Scofield
31.Temmuz.2006, 00:30
delgadoda biraz artistlık gördüm
KaÇaK_1907
31.Temmuz.2006, 00:33
delgadoda biraz artistlık gördüm
Göze hoş gelen futbolu olmasa zaten ön plana çıkmazdı...
SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 00:41
Beşiktaşı tebrık ediyorum....
Galatasarayımız böyLe oLmaz!!! Lig başlıyor daha adam gibi topa basan futbolcumuz yok takım oyunu yok... Hazırlık maçları kamplar boşu booşuna geçmiş...
Sekopej
31.Temmuz.2006, 00:41
Arkadaşlar kaleci hakkında ne düşünüyorsunuz? Cordoba'yı aratacak mı? Maç esnasında spikerin de dediği gibi topu oyuna sokmada kesinlikle aratacaktır.
Sizin fikirleriniz neler?
Bu arada ben de Delgado'yu beğendim. Bir de dikkatimi çekti biz niye Delgado'yu da Alex'le kıyaslamadık. Hemen kıyaslamamız lazım. Şimdi bırakalım bu konuyu ve kim daha iyi onu tartışalım:D:D:D:D
M.Scofield
31.Temmuz.2006, 00:43
delgado daha iyi bence ama burda tartışmayalım
S-B-Z
31.Temmuz.2006, 00:43
bence farklı özelliklere sahip oyuncular kıyaslamak yanlış olur şimdiden.biraz izlemek lazım.
Eray Dengiz
31.Temmuz.2006, 00:44
Arkadaşlar kaleci hakkında ne düşünüyorsunuz? Cordoba'yı aratacak mı? Maç esnasında spikerin de dediği gibi topu oyuna sokmada kesinlikle aratacaktır.
Sizin fikirleriniz neler?
Bu arada ben de Delgado'yu beğendim. Bir de dikkatimi çekti biz niye Delgado'yu da Alex'le kıyaslamadık. Hemen kıyaslamamız lazım. Şimdi bırakalım bu konuyu ve kim daha iyi onu tartışalım:D:D:D:D
Ya topu oyuna sokmada Cordoba gibisi yoktu. Valla gözlerim aradı onu :n:
Delgado zaten mükemmel. Ama dediğin gibi kıyaslamak lazım bak şimdi üzüldüm hemen konu açalaım serkan :n: :n:
SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 00:45
Ya topu oyuna sokmada Cordoba gibisi yoktu. Valla gözlerim aradı onu :n:
Delgado zaten mükemmel. Ama dediğin gibi kıyaslamak lazım bak şimdi üzüldüm hemen konu açalaım serkan :n: :n:
Sadece topu oyuna sokmakda değil her özellikte cordoba Bundan üstün bjklıler Çok arıyacak cordobayı çook.
S-B-Z
31.Temmuz.2006, 00:51
bence bu kalecide iyi hemen not vermemek lazım.
Universal
31.Temmuz.2006, 00:57
Şampiyon'a katılıyorum bir maçtan bişey olmaz ama ilk 45 dk'da çok belli hatalar yapmadı.
Burak Duran
31.Temmuz.2006, 01:01
runje ye not vermek yanlış ama duruşu ve tavırları bana güven vermedi ama ilerleyen haftalarda görücez
Nedvedmania
31.Temmuz.2006, 01:02
ben kendi adıma cevap veriyim ben tebrik etmezdim doğal olarak :D gs- fb arasındaki rekabeti gs-bjk arasında göremiyorum BEN
Sekopej
31.Temmuz.2006, 01:16
Evet şimdi bu konuyu kapatıyorum ve yeni konuyu açıyorum.
Gerets Tomas'ı neden oynatmadı? Kadroda düşünmüyor mu yoksa daha hazır olmadığı için mi?
Evet görüşlerinizi bekliyorum....
Burak Duran
31.Temmuz.2006, 01:17
bence düşünmüyor çünkü tolga tomastan iyi ancak songu sağa çeker ve cihanı keserse anca öyle tomas oynar
ya beyler bird eümit karan düzelmedi mi daha ni,ye yoktu?
Burak Duran
31.Temmuz.2006, 01:19
ü.karan 6. haftaya yetişicek galiba
Berkaiser
31.Temmuz.2006, 01:22
Ümit Karan'ın mutlaka takıma dönmesi lazım çünkü Necati dökülüyor.
Nedvedmania
31.Temmuz.2006, 01:23
Allah ümit karan a acil şifalar versin
amin desenize len :D
emirduman
31.Temmuz.2006, 01:39
Galatasaray'da birçok oyuncu çok formsuz. Tek birşey yapmaya çalışan Hasan ile Mondragon vardı..
BJK ise Delgado özellikle olarak çok güzel oynadı hakkaten. Tebrik ediyorum. Hak edilmiş bir galibiyetti.. Ben bir de Fahri - Kleberson ikilisini tuttum baya...
GS'nin ön libero transferi ile takım toparlanır diye düşünüyorum ama transfer olmazsa bence Mehmet ile devam edilsin. Sonuçta potansiyeli var, kazanalım gençleri...
GS hazır değil ama BJK hazır gözüktü..
Her iki takıma da TSL'de başarılar..
SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 01:41
runje ye bu maçla not vermıyoruz oynadıgı hazırlık maçlarındada göz doLdurmadı ;) Galatasarayın yedek kalecisi Fevzi Ondan daha yetenekli
comandante
31.Temmuz.2006, 01:42
necati ilk 11 de çıkarsa maçlara gitmem...
SYLaR
31.Temmuz.2006, 01:45
necati volkan bu iki futbolcunun da galatasaray gibi Türkiyenin en büyük klüplerinden birinde oynamaması gereK
Hem gençlerin önünü kapatıyorlar hemde galatasarayımızı batırıyorlar
Eray Dengiz
31.Temmuz.2006, 11:01
Necati bir yere kadar tamam fakat bence artık miladı dolmuş gibime geliyor. İşte bu saatten sonra satıp para kazanmaya bakacaksın. Bununla elde edilen parayla ön libero alacaksın. Tomas'ı satıp sol kanada takviye yapacaksın o zaman takım hazır hale gelir. Ben Tolga'yı da beğenmedim. Çok faul yapıyor. Direk adamı düşünüyor. Eğer böyle devam ederse Tomas oynar gibime geliyor.
Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 11:12
beşiktaş'a tebrikler ama yinede şampiyonluk şansı çok az gibi geliyor bana hala.
galatasaray kötüydü dmc,dl şart,belki bunların gelmesiyle toparlanırlar.
ama maç çok sıkıcıydı
beşiktaş'a tebrikler ama yinede şampiyonluk şansı çok az gibi geliyor bana hala.
galatasaray kötüydü dmc,dl şart,belki bunların gelmesiyle toparlanırlar.
ama maç çok sıkıcıydı
evet maçın sıkıcı olduğu hakkında hemfikir iz. Ancak ben sol kana da takviye değilde sağ tarafa cihanın yerine bir takviye olmasını gerektiğini düşünüyorum... Ergü,n bence sol da iyiydi. Ergün soldan daha iyi top çıkardı cihan lan lun şişirdi habire. bence sol yerine sağ bek lazım. Cihandan Daha teknik bir oyuncu. Ön libero zaten kesin şart. nacati gerçekten çok kötü. hala nedne bu kadar kötü oynadığını (geçen sezon belli bir dönemden itibaren) anlamış değilim...
borakargici
31.Temmuz.2006, 13:57
runje ye bu maçla not vermıyoruz oynadıgı hazırlık maçlarındada göz doLdurmadı ;) Galatasarayın yedek kalecisi Fevzi Ondan daha yetenekli
Maden not yoktu ve yeteniksizdi neden Belçika'da o kadar ödül aldı hazırlık maçlarından ve ilk maçtan oyuncuyu değerlendiremessin
Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 14:05
Maden not yoktu ve yeteniksizdi neden Belçika'da o kadar ödül aldı hazırlık maçlarından ve ilk maçtan oyuncuyu değerlendiremessin
Süleyman Oulare ismini hatırlıyormusun:D
belçikada en iyi yabancı seçilmişti
bursa_mc
31.Temmuz.2006, 14:10
ne kadar beşiktaşı sewmesemde yınede tbr.
jarosik_61
31.Temmuz.2006, 15:26
beşiktaşı kutluyorum.delgado çok iyi oynadı
EreN
31.Temmuz.2006, 15:34
Bjk' iyi bir takım olmuş bireysel olarak ama hala bi uyum sorunu değil UÇURUM'u var.Gs ise ne biliyim çok tatsızdı ve çok kötü oynuyordu o geçen sene şampiyonluğu getiren hırs yoktu.Sahadaki tek hırs H.Şaş tı normal pozisyonlarda bile hakemle olmadık diyaloglara girdi.!Tüm Hazırlık maçlarını izledim Fb Bjk Gs ve TARAFSIZ olarak söylemek gerekirse Fb en iyi dönemi geçirdi ve en iyi takım , bjk bireysel yetenekte en iyi yani bireysel yetenek dersem klupte bulunan oyuncular bakımından , gs ise geçen senenin verdiği rahatlık ve boşluklar nedeniyle şimdilik yorum yapamayacağım bi takım.
Legendeleven
31.Temmuz.2006, 16:06
Galatasaray hiç tat vermedi transfer yapmassa bu sene çok zor geçeceğe benzior:(
Burak Duran
31.Temmuz.2006, 21:56
bütün ilk tartışması silinmiştir
Laz_Asker_61
31.Temmuz.2006, 21:56
hakettik kazandık
Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 22:36
beşiktaş'ın bu gazla lige yine iyi başlamaması muhtemeldir.
Laz_Asker_61
31.Temmuz.2006, 23:45
inşallah öyle olmaz
borakargici
31.Temmuz.2006, 23:55
beşiktaş'ın bu gazla lige yine iyi başlamaması muhtemeldir.
Neye dayanarak söylüyorsun bi kanıt göster tamam kötü başlıcaz dicez
sergenNn
01.Ağustos.2006, 00:47
Gerçekten bunu neye dayanarak söylediiğini merak ediyorum.. Eğer havaya girme ihtimallerini söyleyeceksen Tigana'nın böyle bir şeye imkan vermeyeceği kesindir.Ayrıca Delgado ilk defa bu kadar iyi oynadı.Gerçekten harikaydı birde 10. dakikadaki frikik gol olsaydı :). Fahri çok iyi bir maç çıkardı bence.Ayrıca İbrahim Toraman'ı bu sene asist krallığında görersek hiç şaşırmayın :). Çok fazla atağa çıktı.Dünkü maçta bence Tigana'nın beni en çok şaşırtan ve kızdıran hatası İbrahim A.'yı yedeğe çekmesiydi.Hadi diyelim Baki'ye güvendin.E peki Baki'nin maç boyunca olan performansınıda mı görmedin ? :D Galatasaray ile de ilgili yorum yapayım bari :). Mehmet Güven hiç güven vermedi.. Tabi genç olduğu için bu çok normal. Acilen yerine bir oyuncu alınması lazım ve Sabri'nin yerine yeni transfer edilen oyuncunun oynaması.Ayrıca en çok sinirlendiğim olay ise Sabri ve Hasan'ın hakeme çok fazla kızması.Çok net bir ofsayt ama ofsayt değil diye hakemi dövecekler neredeyse..
GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2006, 22:52
Gerçekten bunu neye dayanarak söylediiğini merak ediyorum.. Eğer havaya girme ihtimallerini söyleyeceksen Tigana'nın böyle bir şeye imkan vermeyeceği kesindir.Ayrıca Delgado ilk defa bu kadar iyi oynadı.Gerçekten harikaydı birde 10. dakikadaki frikik gol olsaydı :). Fahri çok iyi bir maç çıkardı bence.Ayrıca İbrahim Toraman'ı bu sene asist krallığında görersek hiç şaşırmayın :). Çok fazla atağa çıktı.Dünkü maçta bence Tigana'nın beni en çok şaşırtan ve kızdıran hatası İbrahim A.'yı yedeğe çekmesiydi.Hadi diyelim Baki'ye güvendin.E peki Baki'nin maç boyunca olan performansınıda mı görmedin ? :D Galatasaray ile de ilgili yorum yapayım bari :). Mehmet Güven hiç güven vermedi.. Tabi genç olduğu için bu çok normal. Acilen yerine bir oyuncu alınması lazım ve Sabri'nin yerine yeni transfer edilen oyuncunun oynaması.Ayrıca en çok sinirlendiğim olay ise Sabri ve Hasan'ın hakeme çok fazla kızması.Çok net bir ofsayt ama ofsayt değil diye hakemi dövecekler neredeyse..
ibrahim akını oynatacakmış tigana ama hakanın oynayacağını öğrenince daha defansif olan ibrahim üzülmez i oynatmış
ayrıca kim ne derse desin tigana çok iyi bir sistem oturtmuş takımda iyi oynuyor kanatlardan ortada gelmeye başladı yani ben bu sene beşiktaşdan umutluyum