Log in

View Full Version : Atletico Madrid - Beşiktaş | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçı

di canio
06.Mart.2012, 17:29
http://img815.imageshack.us/img815/2439/alatlmadridbeikta.jpg

Yayın: Star

nannar
06.Mart.2012, 17:32
Beşiktaş için deplasmanda gol atmak ve fark yememek önemli. At.Madrid Diego Simone geldikten son baya bildiğin kabuk değişti.Falcao çok tehlikeli işler yapıyor.Beşiktaş adına tek farklı gollü yenilgi bile bence avantaj sayılır. Atl. Madrid'in kazanacağını düşünüyorum

El Barto
06.Mart.2012, 17:34
Trabzon maçını da düşününce, hiç umudum yok. Çok gol yemesek bari. Almeida yokmuş galiba bu arada. Gerçi yokluğu iyi mi kötü mü bilemedim?

Berabere kalabilirsek ne mutlu.

nannar
06.Mart.2012, 17:37
Almeida'nın yoklugu ilerde top tutmada sıkıntı yaratacak gibi görünse de eğer Pektemek oynarsa hızlı hücumlarda Beşiktaş'ın gol şansı artar.

Ralph
06.Mart.2012, 17:41
Lig maçlarında bu sene döküldük ama UEFA'da da bir o kadar tersi bir oyun oynadık. Demek ki bizim sistemimiz lige sökmüyor. Bu maç bir sürpriz olabilir.

Edit : Arda bu maç forma giyemeyecekmiş.

Fearless Coward
06.Mart.2012, 17:57
Atletico evinde gol yememek için çok çaba sarf eden bir takım...Gol atmamız zor olacak ancak Beşiktaş,Avrupa'da daha iyi oynuyor umarım bir sürpriz yapıp sahamıza avantajlı bir skorla döneriz...

anil luque
06.Mart.2012, 19:21
Herşeyden önce şunu söylemek lazım ki takım tamamen Avrupa'ya konsantre olmuş , belli. Trabzon maçı bunu fazlasıyla gösterdi. Bu maçta Egemen'in takıma dönmesini umut ediyorum. Defansımızdaki önemini gözler önüne serdi Trabzon'un atakları.

Görkem'in parmak bastığı önemli bir nokta var. Ligde bir türlü tutturamadığımız dikişi Avrupa'da rahat rahat tutturabildik. Grubu lider tamamladık , geçen senenin finalistini saf dışı bıraktık. Şimdi sırada Atletico var.

Ben şahsen Atletico'nun fazla büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Evet Simeone geldikten sonra bir ivme yakaladılar ancak son 5 maçlarında 4 beraberlik ve 1 yenilgi alıp galip gelemediklerini de hatırlatmak lazım. Ve bu periyotta Diego yoktu. Bizim maçlarda da oynayamayacak . Bu bizim için avantaj. Arda'nın oynamaması da cabası.

Bir de söylemem gereken şu var. Carva yine Quaresma hilesini denemeye çalışırsa büyük hüsran olur. Quaresma asıl yerinde Pektemek de ileride olmalı. Top tutabilmeliyiz. Eğer oynayan onlar olursa tek pasta kaleciyle burun buruna kalabilen bir Falcao tehdidi var. Falcao'yu durdurduğumuz takdirde Atletico'nun fazla etkili olabileceğini düşünmüyorum.

Tek farklı yenilgi kötünün iyisi , beraberlik hoş olur galibiyet tadından yenmez, nasılsa onlar da İnönü'yü tadacak.

Allah utandırmasın..

di canio
06.Mart.2012, 19:23
Egemen ile İsmail kadroya dahil edilmiş diye bir haber okumuştum.

Mamadou
06.Mart.2012, 19:25
Bugün İspanya'ya hareket edecek Beşiktaş'ın Atletico Madrid maçı kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:

Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Quaresma, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Holosko, Alves, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Muhammed Demirci, Atınç Nukan

anil luque
06.Mart.2012, 19:28
Dahil edilmeleri ayrı mesele. Oynayacak durumdalarsa eğer ne ala. İnşallah bir sıkıntı olmaz.

Ralph
06.Mart.2012, 19:29
http://img805.imageshack.us/img805/3703/50729586.png (http://img805.imageshack.us/i/50729586.png/)

Bu sezon başı bizim kaderimiz değişti. Bebe'nin sakatlanmasıyla başlayan şanssızlıklar, Ersan ile devam etti. Sadece sırf bu yüzden Edu gibi bir adam bile alındı. Çok şeyler yapacaktık bu sene çok... Sakatlıklar bırakmadı bir türlü peşimizi. Buna rağmen UEFA'da çok iyi işler yapıyoruz. Ligden koptuk belki evet ama UEFA bizim için büyük önem taşıyor. Yalnız bizim için değil, tüm Türkiye için. Madrid'i elemek demek ülke puanı demek. O yüzden rica ediyorum, renkler ne olursa olsun herkes kalpten Beşiktaş'ı desteklesin. Bu puanlara ihtiyacımız var ülke olarak. Artık saçman sapan liglerin, bizim ligin kalitesinin üstüne çıkmalarına son verilmesi lazım. Bu kadar çok futbolu seven bir ülkeyken ne durumlardayız. Haydi Beşiktaşım utandırma bizi. Yolun açık olsun. Ne yenilgi, ne beraberlik, galibiyetle gel İstanbul'a. Braga'ya yaptığın gibi bunlara da acıma. Ligde perişan ettin bizi ekranlarda, bari Avrupa'da güldür yüzümüzü.

eXcitinG
06.Mart.2012, 19:36
2-0 Yener, evimize avantajLı bir skorLa döneriz.

SaLdır KarakartaLım.

berkay123456
06.Mart.2012, 19:42
Atletico Manzano'ya devam etseydi, Beşiktaş elini kolunu sallayarak turu geçerdi.Ama T.D değişikliğe gittiler ve yeniden doğdular.Beşiktaş inşAllah turu geçer ama gerçekten çok zor.

attirson
06.Mart.2012, 20:03
Ben ilk maçta işi bitirecegini düsünüyorum A. Madrid'in.2-3 fark sürpriz olmaz

ommix
06.Mart.2012, 20:09
A.Madrid'i gözde çok fazla büyütmeye gerek yok.Diego'nun oynamaması büyük bi şans.Şu anda bir tek Falcao var çekinilecek.Ama BJK'nın oynadığı futbol pek ümit vermiyor.Eğer Carvalhal bu maçta Q7'yi forvette kullanırsa Braga maçı gibi bu sefer sonuç pek iyi olmaz gibi geliyor bana.Pektemek veya Holosko ile başlamak daha mantıklı.Simao'yu da oynatacak büyük olasılıkla ama adam bu sene yokları oynuyor.Egemen ve İsmail inşallah iyileşirler.Özellikle Egemen mutlaka oynaması lazım.Eğer Q7 forvette oynar ve Simao'da 11 başlarsa BJK sıkıntı çeker.Carvalhal Simao'da neden bu kadar ısrar ediyor anlamıyorum.İnşallah BJK istediği skoru alır

LaigLeNoiR
06.Mart.2012, 20:43
Rahat bir skorla döneriz.

1-1 biter.

byariff
06.Mart.2012, 21:46
Diego,arda,tiago ve lopez hafta ici antremanlarda yoktular hafif sakatliklarindan dolayi , falcao daha kesin degil oynayip oynamicagi , bugun bilet gisesine gittim baktim biletler daha cikmamis yarin cikacakmis besiktas tribunlerine gitmeyi cok isterdim ama maalsef burdan vermiyorlar deplasman tribunlerine bilet nese atletico tribunlerine gitcez artik :D basarilar temscilmize falcao oynarsa besiktasa sans vermiyorum sahsen , umarim yinede guzel bir sonuc alir temsilcimiz.

sui generis
06.Mart.2012, 21:49
Ben Beşiktaş'ın duran toplarla gol bulabileceğini düşünüyorum. Almeida'nın olmamasına sevindim. Mustafa yedek kaldıkça ben üzülüyorum. 1-1 , 2-2 ya da 2-1 Atletico'nun üstünlüğü ile sona eren bir maç olacağını düşünüyorum. Başarılar Beşiktaş.

Nocna Mora
07.Mart.2012, 01:18
Tek farklı Atletico galibiyeti ve ya beraberlik diyorum.. :)

RaSenGan
07.Mart.2012, 01:26
At.Madrid'ten farklı bir galibiyet bekliyorum.Bu kadar olumlu yorum yapılması beni şaşırttı açıkçası.Oynanan futbol ortada çünkü.

footballer33
07.Mart.2012, 01:34
At.Madrid'ten farklı bir galibiyet bekliyorum.Bu kadar olumlu yorum yapılması beni şaşırttı açıkçası.Oynanan futbol ortada çünkü.
Unuttuğun bir şey var; biz ligde ne kadar kötüysek Avrupa'da o kadar başka oynuyoruz bu sezon. Anıl ve Görkem de söyledi zaten üstte buna benzer şeyleri. O kulvarda oynayan takımlarla, Türkiye Ligi'ndeki takımların oyun anlayışları çok farklı olduğu için biz de istediklerimizi Avrupa maçlarında daha iyi yapabiliyoruz. Benim de bu maçtan umudum var yani.

Arda, Assunçao ve Diego'nun yokluğunda orta alanın üstünlüğü elimize geçerse istediğimiz skoru yakalayacağımızı düşünüyorum. Gollü beraberlik çok iyi bir skor olacaktır. Yeter ki; Silvio-Adrian-Falcao 3'lüsüne dikkat edelim. Özellikle Falcao'ya. Egemen oynarsa çok iş düşecek ona. Sivok'a da güveniyorum. Bir de Carlos'a bağlı tabii her şey. Gidip Cenk, Toraman, Sivok, Sidnei, Egemen, Ekrem, Necip, Ernst, Fernandes, İsmail, Q7 11'i ile değil de; Cenk, Toraman, Sivok, Egemen, İsmail, Necip Ernst, Fernandes, Veli, Q7, Pektemek şablonu ile çıkarırsa sahaya takımı, kaybetmememiz için hiçbir neden kalmaz. Korkak bir 11 çıkmaz inşallah.

SALDIR BEŞİKTAŞ'IM!

MeMo
07.Mart.2012, 01:48
Beşiktaş ligdeki performansının üstüne çıkar.

anil luque
07.Mart.2012, 13:22

Atletico da ahım şahım bir futbol oynamıyor Aygün. Üstüne üstlük takımın beyni Diego ve kanatlarımızda ciddi tehdit oluşturabilecek Arda yok. Tiago eşinin doğum yapması üzerine Portekiz'e gitti maça dönecek mi bilmiyorum. Assunçao zaten yok. Yani Atletico'yu böylesine ön plana çıkaracak koşullar yok bence ortada. İddaa da 1.15 vermiş şaka gibi.

byariff
07.Mart.2012, 15:25
ispanya futbolu ile turk futbolunu bir tutmayin ahim sahim futbol diyorsunuzda , nese umarim temsilcimiz tur atlar dunde dedim falcao varsa besiktasin tur sansi cok zor , falcao bu macda olmazsa eger besiktasa sans veriyorum.

Fearless Coward
07.Mart.2012, 17:04
Falcao oynayacak sakalığı falan yok cezalıydı Sevilla maçında öyle biliyorum ben...

BaGa TaRKaN
07.Mart.2012, 17:32
Veli'yi Solbek Görmek İstiyorum :)

Böyle Bir Kadroyla Galibiyet Bile Gelebilir

http://tnypic.net/86138.jpg

Gncl1905
07.Mart.2012, 17:38
Umarım iyi bir skorla döneriz :)

footballer33
08.Mart.2012, 00:44
Yeter ki; Silvio-Adrian-Falcao 3'lüsüne dikkat edelim.
Atletico Madrid'te 5 önemli oyuncu Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Beşiktaş ile oynanacak olan Avrupa Ligi son 16 ilk maçında ter dökemeyecek.

Sevilla ile deplasmanda oynanan La Liga mücadelesine de götürülmeyen Arda Turan'ın henüz iyileşmediği ve Beşiktaş ile Vicente Calderon'da oynanacak olan maçta da formasından uzak kalacağı belirtildi.

Sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Arda Turan'ın yanı sıra orta alanın beyni Diego da forma giyemeyecek.

Diego ve Arda'nın yanı sıra Tiago, Silvio ve Adrian Lopez de 18 kişilik kadroda olmayacak isimler.

A.MADRİD'İN MUHTEMEL 11'İ İSE ŞÖYLE:

Thibaut Courtois, Filipe Luis, Alvaro Dominguez, Joao Miranda, Mario Suarez, Luis Perea, Gabi Arenas, Koke Merodio, Juanfran Juan, Eduardo S., Pizzi...

MADRİD - DHA

Derken böyle bir haber gördüm. :) 18 kişilik kadroda korktuğum 5 ismin hiçbiri yok. Falcao da ilk 11'de görünmüyor, tam kesin bir kadro olmamakla birlikte. Yarın bu turu geçecek skoru yakalamak için bulunmaz bir fırsat. İnönü'de böyle bir şans olmayabilir yanımızda.

byariff
08.Mart.2012, 00:52
Falcao 18"de var biliyorum..

footballer33
08.Mart.2012, 01:00
Falcao 18"de var biliyorum..
Maç öncesi ısınırken bir şeyler olsun, onu da çıkarsınlar kadrodan. Bir de Salvio ve Courtois kalıyor geriye. Ona da artık maç sırasında bir ayar çekilir. :D Zaten, Salvio da 11'de görünmüyor. :)

besiktas1903
08.Mart.2012, 03:07
Yarin tribundeyim umarim galibiyet ile doneriz.

Kaka Leite
08.Mart.2012, 03:12
Guti : Yarin takimim Besiktas ile statta olacagim. KARA KARTAL !

Gerçek twitter'ımı bilmiyorum,ancak sanırım gerçek :D

anil luque
08.Mart.2012, 10:49
Guti'nin hesabı gerçek. Kendisi Beşiktaş'a gerçekten büyük sevgi besliyor içinde. 1 - 1 buçuk ay öncesinde durup dururken Beşiktaş'ı özledim yazmıştı :)

Mehmet abinin yazdığı doğruysa ibre bizim lehimize dönebilir gerçekten. Diego ve Arda'yı zaten biliyorduk üstüne Tiago ve Adrian eklendiyse çok rahatlarız.

attirson
08.Mart.2012, 11:19
Bu kadar eksik büyük şans bu maçta yenilirse Bjk elenir

BaFraLı
08.Mart.2012, 15:44
Beşiktaş umarız istediği sonuçla döner. Madrid'de önemli eksiklikler var. En kötü beraberlik çıkartacak bence Beşiktaş.

Saldır Beşiktaş.

byariff
08.Mart.2012, 15:57
aksama bu 11"ler bekleniliyor..

http://e1203.hizliresim.com/v/8/3bfqu.jpg

Ralph
08.Mart.2012, 16:03
Sidnei'i hiç beğenmiyorum. Çok hata yapıyor savunmada. Aaaah ah şu Atınç yetişebilseydi doğru dürüst bir defansımız olacaktı, hemde kule defans.

anil luque
08.Mart.2012, 17:14
Sidnei dışında bence gayet güzel kadro. Zaten Pektemek'in orda olması bile beni rahatlatıyor. Carva Braga maçındaki kumarı deneyecek diye ödüm kopuyor günlerdir.

futureless
08.Mart.2012, 17:34
Başa baş bir oyun bekliyorum Beşiktaş'ın kadro olarak Atletico'dan altta kalır yanı olmadığını düşünüyorum.Bir beraberlik gelebilir.

GeNç KaRTaL
08.Mart.2012, 20:26
Muhtemel kadro olarak bu söyleniyor.Bence iyi kadro.Sidnei yerine Egemen,bir de forvetsiz çıkmayalım da,gerisi aşağı yukarı belli zaten.

Cenk
İbrahim Toraman
Sivok
Egemen
Veli
Ernst
Necip
Fernandes
Simao
Quaresma
Mustafa

darkkobal123
08.Mart.2012, 20:28
Buradan avantajlı bir skor ile ayrılırsak, İnönü'de A.Madrid'i eleyebiliriz.

Walter Sakana
08.Mart.2012, 21:27
Bence Beşiktaş'ın yapması gereken orta sahada Gabi'yi marke etmek ve Falcao'ya dikkat edeceğim derken Adrian'ı hafife almamak. Diego ve Arda'nın yokluğunda oyunu yönlendirebilecek tek isim Gabi. Onu devreden çıkarabilirse Beşiktaş, o zaman Atletico'nun tek şansı kanatlar kalıyor. Kanatlarda da Juanfran akıllı olmasa da çabukluğu, çalışkanlığı ve inadıyla savunmayı zorlayan bir isim olabiliyor, Salvio ise tamamen hızına güvenen bir isim. O yüzden sol bekte çabukluğu, savunması ve mücadeleciliği yüksek bir isim oynatmak şart. Böyle bir isim kim olabilir diye düşününce kötünün iyisi olarak Ekrem geliyor aklıma. Önünde de İsmail oynarsa o kanadı sağlama alabiliriz diye düşünüyorum. Böylece İsmail hem rahat rahat hücuma çıkar hem de Ekrem'e yardımcı olur. Bu durumda Simao kanatta değil de forvet arkasında kullanılabilir.

Birde kart konusuna çok dikkat etmek lazım. Bu konuda özellikle -oynarsa- Veli, İbrahim ve Necip'in dikkatli olması gerekir.

Avrupa maçlarında başarı takımlarımız için daha çok o günkü motivasyona yani havaya girme olayına bağlı oluyor. Taktik vs. ikinci planda kalıyor. Bugün de Beşiktaş o havaya girerse avantajlı bir sonuç gelebilir ancak ligdeki görüntü olursa sonuç hüsran olur.

Başarılar diliyorum, umarım iyi bir sonuçla döner temsilcimiz...

Nocna Mora
08.Mart.2012, 21:33
Toraman sağ bekte oynamasında başka bir şey istemiyorum. :D

fbdevil190737
08.Mart.2012, 22:28
Eduardo Salvio dağıttı Beşiktaş'ı . 2-0 , Veli'yi sol bek oynatmak , Salvio gibi dribbling yapan ve çabuk bir adam karşısında büyük hata .

Ralph
08.Mart.2012, 22:33
Veli haklı olarak dökülüyor orada. Pas yapamıyoruz adam gibi. Çok panik oynuyoruz.

Gncl1905
08.Mart.2012, 22:37
Rezalet ya.Topsuz futbol oynanmaz topu ayağınızda tutun biraz pas yapın :s

hakankor
08.Mart.2012, 22:38
3 oldu ya bu ne ?

Sekopej
08.Mart.2012, 22:43
Unuttuğun bir şey var; biz ligde ne kadar kötüysek Avrupa'da o kadar başka oynuyoruz bu sezon. Anıl ve Görkem de söyledi zaten üstte buna benzer şeyleri. O kulvarda oynayan takımlarla, Türkiye Ligi'ndeki takımların oyun anlayışları çok farklı olduğu için biz de istediklerimizi Avrupa maçlarında daha iyi yapabiliyoruz. Benim de bu maçtan umudum var yani.

Avrupa'da o kadar da başka oynamıyor bence Beşiktaş. Grup maçlarında zaten favoriydi, zorlanması beklenemez. Braga maçları da ahım şahım değildi bence, 10 kişi kalmasıyla büyük avantaj yakalamıştı Beşiktaş ve bunu iyi kullandı, ikinci maç Braga şanslı olsa turu geçebilirdi.

Şu anda skor 3-0, kötü bir görünüm var ama gelebilecek bir gol umutları sürdürür. Bu kadar kötü olmasına rağmen avantajla bile dönülebilir hala, devre arası kıpırdanırlarsa biraz.

fotosuki
08.Mart.2012, 22:48
Sol bekte Veli önünde Quaresma oynuyor. Doğal olarak otoban oldu orası. Yalnız adamlar rüzgar gibi çıkıyorlar atağa.

darkkobal123
08.Mart.2012, 22:49
Berbat oynuyoruz resmen, umarım farka gitmez maç.

RaSenGan
08.Mart.2012, 22:50
Uyuyakalmışım kaçırdım ilk yarıyı.Skoru görünce de şaşırmadım.Maçtan önce dediğim gibi fark bekliyordum.Hatta arkadaşlara demiştim ilk yarı 3 atarlar diye.Maalesef Beşiktaş'ın futbolü hiç iyi değil.Sezon sonu bizim yaptığımız gibi büyük bir kan değişimine ihtiyaçları var.

Ralph
08.Mart.2012, 22:54
Çok sıkıntılı bir maç. Açıkçası 4'e 5'e doğru gideceğiz diye korktum ilk yarı. Adamlar hakikaten oynatmıyorlar, derslerini iyi çalışmışlar. Topu önümüze alamıyoruz ki bir türlü. Zaten bizim takıma karşı oynayan takımlar, bizim önde baskı yediğimizi ve paniklediğimizi bilirse maç bitiyor. Mahalleden takı toplasam, Beşiktaş'a karşı oynasak derim ki "haydi çocuklar önde basıyoruz, press yapıp yüzlerini döndürmüyoruz". Bunu Türkiye'de yaşayan her futbol sevdalısı biliyor artık. Senelerdir bitmedi bu gerideki panikleme olayımız. Sakin pas yapamıyoruz arkadaş. Adamlarda bunu görünce basıyor, halbuki soğukkanlı olup sakin paslar atılsa press'den cayacaklar. Ama adamlar biliyor topu kazanacaklarını. Olmaz böyle olmaz.

- Bu Quaresma ile olmaz
- Bu Simao ile olmaz
- "Sol back'deki" Veli ile olmaz (Ki her ne kadar geçen günkü lig maçında beğensem de demek ki kalıcı olarak iyi değilmiş bunu gördüm)
Kimse yerinin adamı değil. Toraman 30'una gelmiş, kaç sene ileri çıkıp oynadı kanatta? Veli Kaç defa sol back oynadı? Aah ah yıllardır şu back sorunumuz bitmiyor. Buraya ben sayfalarca anlatırım ama işte hep aynı dertler hep aynı şeyler.

Kısaca şunu diyeceğim; Şu maçta İsmail solda, Hilbert sağda olsaydı her şey farklı olurdu emin olun. Mustafa'ya top atamadık be arkadaş. Çocuk ilerde sıkılıyor geri gelip top alıyor. Fernandes'e baskıyı kurmuşlar direk kitlediler bizi zaten. İkinci yarıdaki hamlelerimizi çok merak ediyorum. Allah utandırmasın bizi şu maçta.

Ayrıca adamların 19 yaşındaki gençleri neler yapabiliyor hep birlikte gördük. Biz de 21-22 yaşındaki adamlara genç diyoruz ligde. İşte bu yüzden Türkiye ligi bu kadar geri planda. Her şey sahada.

Stan13
08.Mart.2012, 22:56
Beşiktaş'ın savunması kevgire döndü resmen. Atletico elini kolunu sallaya sallaya geliyor. 3 golün yanı sıra kaçırdıkları 2-3 tane daha net pozisyon var. Atletico hız kesmezse vahim bir sonuç bekliyor Beşiktaş'ı.

C h A o S
08.Mart.2012, 22:57
- Bu Quaresma ile olmaz
- Bu Simao ile olmaz

Katılıyorum.Hele Quaresma'yı top sadece ayağına geldiğinde görüyoruz.Hırs yok mücadele yok.İnsan bi geri koşarda Veli'ye yardım eder.Simao'da çok kötü.

anil luque
08.Mart.2012, 22:58
Arkadaşlarla bir takım çıkarıp şu sahada top oynasak daha iyi oluruz. En azından o 3. golü biz yemezdik ya valla , yazık..

LaigLeNoiR
08.Mart.2012, 23:00
Simao ve Quaresma'nın ayağına top değmedi resmen. Çok kötüler çok.

kalemci
08.Mart.2012, 23:01
Ayrıca adamların 19 yaşındaki gençleri neler yapabiliyor hep birlikte gördük.

19 yaşında olan kim ? Benim bildiğim kadarıyla Courtois dışında 20 yaş altı oyuncuları yok şuan oyunda.

Carvalhal'e aylardır gitmeli diyorum hala da diyorum git artık canını yidiğim.

MuraTBudaN
08.Mart.2012, 23:03
Koke 19 yaşında, Portekizliler dökülüyor bu maç.

RaSenGan
08.Mart.2012, 23:08
Simao fena çaktı :D

hakankor
08.Mart.2012, 23:09
Gol be 3-1.

Sekopej
08.Mart.2012, 23:10
Simao fena çaktı :D

Bu şekilde bitse bile avantaj, 3-1 kötü değil ki işler değişti gibi, daha gol olur bu maçta.

Nedvedmania
08.Mart.2012, 23:10
3-2 bitse güzel olur..

grkm33
08.Mart.2012, 23:34
Oyuncuların çoğu ayakta kalamıyor.

RaSenGan
08.Mart.2012, 23:44
Bu şekilde bitse bile avantaj, 3-1 kötü değil ki işler değişti gibi, daha gol olur bu maçta.

Bu şekilde de öyle tabi abi ama şu 11'le çıksalar maça daha farklı olabilirdi :) Ben de iddaada handikaplı 1 demiştim :D

grkm33
08.Mart.2012, 23:44
İsmail'in son dönme hareketi fazlaydı onu yapmasa daha giderdi ama güzel geldi.İlk yarı sahadakiler farklıydı sanırsam yada içindeki ruhlar. :)

attirson
08.Mart.2012, 23:49
Heralde bu skora sevinmiştir Beşiktaş'lılar sırf ilk yarı 6-0 olurdu.Skor bence avantajlı ancak İnönü'de sanırım tam kadro çıkıcak Atletico o yüzden Beşiktaş'a hiç şans tanımıyorum.

RaSenGan
08.Mart.2012, 23:50
Heralde bu skora sevinmiştir Beşiktaş'lılar sırf ilk yarı 6-0 olurdu.Skor bence avantajlı ancak İnönü'de sanırım tam kadro çıkıcak Atletico o yüzden Beşiktaş'a hiç şans tanımıyorum.

Diego ikinci maça da yetişemeyecek diye biliyorum.Ama Arda olacak sahada.

kalemci
08.Mart.2012, 23:50
Koke 19 yaşında, Portekizliler dökülüyor bu maç.

Koke 20 yaşında yeni oldu yeni yaşına gireli. Emin olmak için baktım sitelerine şubat ayında 20 yaşına girmiş hatta pastasını bile kesmişler :)

RaSenGan
08.Mart.2012, 23:51
Koke 20 yaşında yeni oldu yeni yaşına gireli. Emin olmak için baktım sitelerine şubat ayında 20 yaşına girmiş hatta pastasını bile kesmişler :)

Spiker de 18 dedi Koke için :icon_biggrin:

kalemci
08.Mart.2012, 23:52
Diego ikinci maça da yetişemeyecek diye biliyorum.Ama Arda olacak sahada.

Arda keşke olsa sahada ama Gregorio Manzano gittikten sonra biraz ikinci plana itti Simone onu. Umarım o maçta sahaya sürer bizde Arda'yı İnönüde izlemiş oluruz.

berkay123456
08.Mart.2012, 23:53
Koke 20 yaşında.8 Ocakta 20 oldu :)

GeNç KaRTaL
08.Mart.2012, 23:53
Hocanın hatalı tercihi bitirdi bizi.Keşke maça ikinci yarıdaki gibi başlasaymışız.İlk yarı ile ikinci yarı arasında dağlar kadar fark vardı.Sezon sonu kendisine teşekkür edilip yollar ayrılmalı bence.Attığımız gol çok önemli.İkinci maç çok zor olacak ama hiç olmazsa ikinci maça umutlu çıkacağız.Bir tane daha atabilseydik çok daha iyi olacaktı.

fotosuki
08.Mart.2012, 23:54
Atletico yoruldu ikinci yarı. Aslında Simeone Adrian'ı çıkararak hata yapmıştı. Ama Holosko o pozisyonu atsa çok şahane olacaktı. İsmail de Beşiktaş formasıyla en iyi ikinci 45 dakikasını oynadı.

kalemci
08.Mart.2012, 23:54
Spiker de 18 dedi Koke için :icon_biggrin:

Araştır Aygün bulursun sende :icon_smile:

anil luque
08.Mart.2012, 23:55
İkinci yarıdaki oyun gösterdi ki adamların ahım şahım bir tarafları yok. Adrian da çıkınca iyice düştüler ofansif anlamda.

Zor ama imkansız değil , Beşiktaş "BEŞİKTAŞ" gibi oynarsa çeyrek finale adınımızı yazdırırız..

kalemci
08.Mart.2012, 23:56
Koke 20 yaşında.8 Ocakta 20 oldu :)

1 ay ile yanılmışım :n:

Keşke maça ikinci yarıdaki gibi başlasaymışız.İlk yarı ile ikinci yarı arasında dağlar kadar fark vardı.Attığımız gol çok önemli.Hiç olmazsa ikinci maça umutlu çıkacağız.Bir tane daha atsaydık çok daha iyi olacaktı.İkinci maç işimiz çok zor olacak.Hocanın hatalı tercihi bitirdi bizi.Sezon sonu kendisine teşekkür edilip yollar ayrılmalı bence.

Naptın Şemsi, sene sonuna kadar dayanabilecekmisin Carvalhal'a ? Oyuncular suçlu bu durumdan tamam ama yüzde 60 hoca suçludur. Hiç mi etkin olmaz arkadaş futbolcular üzerinde. Eğer Toroman, Ersan gidip basına benim asıl mevkim burası değil burda oynamalıyım gibi demeçler verebiliyorsa zaten çoktan bitmiştir hocanın görevi. Bence tabiki :n:

Nocna Mora
08.Mart.2012, 23:57
Rövanşta adam akıllı bir şekilde ofansif oynarsa Beşiktaş bu takımı eler.

Ayrıca TORAMAN'dan SAĞ BEK
VELİ'den SOL BEK olmaz.

Hayatımda gördügüm en hatalı 2 tercih bu tercihtir.

Bana kalsa Toraman'ın da Veli'nin de bu takımda yeri yok. Ekrem'i İbrahim'e tercih ederim o derece yani. Bu kadar kötü bir sag bek olamaz. Sürekli stopere gömülüyor. 2.yarı da ofans oynayınca bindirdi bi çok kez fakat çokta etkili değildi. Necip çok boş oynadı. Bu çocuk Galatasaray macında sakatlandıktan sonra bir şey oldu. Çok çekingen, toptan kacıyor. Durdugu yerde olmasa pek bir şey farketmez yani. 15 dakika daha erken cıkmalıydı. Necip böyle devam ederse oynamamalı. Tek forvet ısrarından da vazgeçmeli artık Carva.

Ayrıca Ernst rövanşta olmayacak, bu nedenle

Cenk
Hilbert???? (Ekrem)
Sivok
Egemen
İsmail
Fernandes
Necip
Simao
Quaresma
Mustafa
Almeida

şeklinde bir 11 bekliyorum.

Kaka Leite
08.Mart.2012, 23:57
8 Mart 2012 21:45 | NTVSpor.net
UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Beşiktaş, STAR'dan canlı yayınlanan maçta Atletico Madrid'e konuk oldu. Atletico Madrid, Salvio(2) ve Adrian'ın ilk yarıda kaydettiği gollerle siyah beyazlıları 3-1 mağlup ederek tur için avantaj yakaladı. Beşiktaş'ın tek golü ise Simao'dan geldi.

http://www.yukleresim.com/di-JQX0.jpg

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında milli futbolcu Arda Turan’ın takımı Atletico Madrid, STAR’dan canlı yayınlanan maçta Beşiktaş’ı Vicente Calderon’da ağırladı.
Atletico Madrid, ilk yarıda Salvio(2) ve Adrian’ın kaydettiği gollerle Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ederek İstanbul’da oynanacak rövanş maçı öncesinde avantaj yakaladı. Siyah beyazlıların tek golünü ise eski bir Atletico Madrid oyuncusu olan Simao attı.
Beşiktaş sahaya Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Egemen, Veli, Necip, Ernst, Simao, Fernandes, Quaresma ve Mustafa Pektemek ilk 11’i ile çıktı. Arda Turan’ın sakatlığı nedeniyle forma giymediği karşılaşmaya Atletico Madrid ise Courtois, Godin, Filipe Luis, Perea, Mario Suarez, Gabi, Koke, Adrian Lopez, Salvio, Juanfran ve Falcao ilk 11'i ile başladı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Atletico Madrid oldu. Henüz 3. dakikada siyah beyazlıların sahasında baskı yaparak topu kazanan Adrian, sağ taraftan ceza sahası içine girdi. Adrian’ın ortasıyla topla buluşan Falcao’nun vuruşunda top az farkla auta gitti.
İlk 5 dakikanın ardından daha fazla ileri çıkarak oyunda dengeyi kuran Beşiktaş, rakip kalede önemli fırsatlar yakaldı. 11. dakikada siyah beyazlılar gole çok yaklaştı. Mustafa Pektemek’in pasıyla kaleyi karşıdan gören bir noktada ceza sahası dışında topla buluşan Fernandez, çok sert bir şut çekti. Kaleci Courtois, yumruklarıyla topu uzaklaştırdı.
Bu dakikadan sonra oyunu Beşiktaş yarı sahasına yıkan Atletico Madrid, temsilcimizin savunmada verdiği boşlukları iyi değerlendirdi. İspanyol ekibi, aradığı golü 24. dakikada Salvio ile buldu. Sağ kanattan atılan uzun pasla topla buluşan Salvio, Veli’yi çalımlayarak ceza sahası içine girdi. Salvio’nun yakın mesafeden yaptığı vuruşta top Beşiktaş ağlarına gitti: 1-0.
Beşiktaş kalesine etkili gelmeye devam eden Atletico Madrid, siyah beyazlıların kalesinde çok net pozisyonlar buldu. Ev sahibi takımda 27. dakikada birkez daha sahneye çıkan Salvio, kaleci Cenk’i mağlup ederek skoru 2-0 yaptı. Savunmanın arkasına hareketlenen Salvio, kaleci Cenk’in üzerinden aşırma bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0.
Temsilcimizin topa sahip olmasına ve ileri çıkmasına izin vermeyen İspanyol ekibi, siyah beyazlıların savunmasını aşmakta zorlanmadı. Beşiktaş’ın yaptığı top kayıplarının ardından çok hızlı bir şekilde rakip kaleye giden Atletico Madrid, 37. dakikada Adrian ile farkı 3’e çıkardı.
Necip orta sahada hatalı bir pasla topu Adrian’a kaptırdı. Topu ceza sahası içine kadar taşıyan Adrian, Egemen’den de sıyrıldıktan sonra boş pozisyonda şutunu çekti. Adrian’ın şutunda top üst direğe çarptıktan sonra Beşiktaş’ın ağlarına gitti.
Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, Atletico Madrid soyunma odasına Salvio(2) ve Adrian’ın kaydettiği gollerle 3-0 üstün gitti.
Beşiktaş ikinci devreye Quaresma’nın yerine İsmail Köybaşı’nı oyuna alarak başladı. Daha fazla risk alarak ileri çıkan siyah beyazlılar, 53. dakikada Simao’nun attığı golle skoru 3-1’e getirdi. Fernandez’in kullandığı köşe vuruşunda Atletico Madrid savunması topu uzaklaştıramadı. Egemen’in vuruşunda top yine savunmadan döndü. Ceza sahasında içinde topu önünde bulan Simao, düzgün bir vuruşla golünü kaydetti: 3-1.
Temsilcimiz 60. dakikada gole çok yaklaştı. Simao’nun sağ kanattan yaptığı ortada ön direğe hareketlenen Mustafa Pektemek, ayağının ucuyla topa dokunmayı başardı; ancak top çok azla auta gitti. Atletico Madrid’in 3. golünü kaydeden Adrian, 62. dakikada yerini Pizzi’ye bıraktı.
Beşiktaş’ta ise 74. dakikada Mustafa Pektemek kenara gelirken, Holosko oyuna dahil oldu. Siyah beyazlılar deplasmanda en azından 1 gol daha bulabilmek için 80. dakikada Necip’in yerine Edu’yu oyuna aldı. Temsilcimiz maçın son bölümünde rakip İspanyol ekibinin kalesine önemli fırsatlar yakaladı, ancak son vuruşlarda başarılı olamadı.
İkinci devrede daha kontrollü bir oyun sergileyen Atletico Madrid, kaptığı toplarla siyah beyazlıların kalesine etkili geldi. Kontrataklarla farkı artırmaya çalışan ev sahibi takım, skoru değiştiremedi ve karşılaşma da İspanyol ekibinin 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

LaigLeNoiR
08.Mart.2012, 23:59
Bu takıma karşı çok fazla ofansif çıkmanın anlamı yoktu.

Çok süratli çıkıyorlar çünkü hücuma. İkinci maçta Ernst'in olmaması çok kötü oldu bizim için.

Ortada Fernandes-Veli-Necip ile oynarız.

İlerisi ise muamma.

Bordo61Mavi
09.Mart.2012, 00:00
Besiktasin defans hattindaki adamlar Inonude olursa bu skor hicte kotu degil.

Inonude 2-0 mac bizim :)

Ralph
09.Mart.2012, 00:06
Quaresma'yı savunanlar, bugün onun ne olduğunu bir kez daha gördü.

kalemci
09.Mart.2012, 00:09
Veli'den sol bek olmaz tamam da; orta sahada oynayınca hem Fernandes'in önünü açıyor hemde rakibi bezdiriyor. Veli'yi topsuz alanda izlemek onun hakkında konuşmak için en sağlıklısı.

Kaka Leite
09.Mart.2012, 00:09
Şu takımda bana tek güven vermeyen adam Cenk bir insana top geldiğinde hep mi bi olumsuzluk çöker içime nedendir bilinmez :icon_confused:

Trabzonspor
09.Mart.2012, 00:10
Q7 benide soğuttu oyundan arkadaş bu kadar mı rezil oynananır?Pardon oynanmaz olacak orası!

LaigLeNoiR
09.Mart.2012, 00:11
Carvalhal ona gereken dersi vardı 45.dakikada oyundan alarak.

Quaresma'Nın çıkmasıyla 2.yarıda Simao'da sahneye çıktı.

kalemci
09.Mart.2012, 00:13
Maç sonu röportajları filan dinleyen oldu mu aranızda ? Varsa bilgilendirme yapabilir mi ?

LaigLeNoiR
09.Mart.2012, 00:16
Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Atletico Madrid maçı sonrası yaptığı açıklamada, İnönü'de taraftarların desteğiyle turu geçeceklerine inandığını söyledi.

İlk yarıda kötü oynadıklarını söyleyen Carvalhal, "İlk devrede takım gibi değildik. Bu düzensizliğimiz sonrası yaptığımız hatalar sonunda da kalemizde golleri gördük. Ancak 2. yarıda çok farklı bir Beşiktaş izledik. Daha arzulu ve etkili bir takım vardı. Bir gol atttık ve belki bir gol daha atabilirdik" dedi.

Henüz her şeyin bitmediğinin altını çizen Portekizli çalıştırıcı, "Şimdi yapmamız gereken tek bir şey var; o da inanmak. Maçtan sonra soyunma odasında konuşutuğumuzda herkesin dediği tek şey 'Biz bu takımı eleriz' cümlesiydi. Camiadaki herkesin inanması lazım. Kolay olmayacak ama istediğimizi sahya yansıttığımız sürece olmayacak şey yoktur. İnönü'de taraftarımızın desteğiyle bu turu geçebileceğimize inanaıyoruz" ifadelerini kullandı.

Carlos Carvalhal, Quaresma'yı ikinci yarıda oyundan almasıyla ile ilgili de "Zaten hocanın görevi saha içinde yanlışlık gördüğü zaman bunu yapacağı bir değişiklikle düzeltmeye çalışmaktır. Ben de bunu yaptım" diye konuştu.

(Ligtv.com.tr)

berkay123456
09.Mart.2012, 00:19
Carlos Carvalhal, Quaresma'yı ikinci yarıda oyundan almasıyla ile ilgili de "Zaten hocanın görevi saha içinde yanlışlık gördüğü zaman bunu yapacağı bir değişiklikle düzeltmeye çalışmaktır. Ben de bunu yaptım" diye konuştu.
İyi demiş, hayret.

europeanconquer
09.Mart.2012, 00:21
Quaresma felaketti.İlk yarı zaten Beşiktaş'ın sol kanadı otobana döndü.Carvalhal neden İsmail ile başlamadı onu anlayabilmiş değilim.Ben Beşiktaş'ın İnönü'de hala umudu olduğunu düşünüyorum.

C h A o S
09.Mart.2012, 00:21
Beşiktaş kötü olduğu bir günde kötü bir skorla İstanbul'a dönüyor.Madrid,İstanbul'da da gol bulur.Carvalhal taktik hatalarıyla ilk maçta turu verdi.

Vieri
09.Mart.2012, 00:22
bence elde edilen kötü bir skor değil. umarım kara kartal inönü de taraftarının da baskısıyla a.madrid engelini aşar

Walter Sakana
09.Mart.2012, 00:23
Yani bu seviyedeki takımların teknik direktörlerinin yaptıkları hataları görünce şaşırmamak elde değil. Biz taraftarlar ve izleyiciler olarak Arda'nın takımı olduğu için Atletico Madrid'in bazı maçlarını izledik bu sene ve sırf tv'den gördüğümüzle bile en doğru analizleri yapabiliyoruz. Diğer yandan bakıyorsun Carvalhal rakibin bütün maçlarının kasetlerini izliyor hatta uçakta bile Lazio'ya karşı oynadıkları maçı izliyor ondan sonra sahaya yapılabilecek en yanlış hamleyle çıkıyor. İsmail dışındaki oyuncu ve sistem değişiklikleri de yanlıştı bence. Mustafa tek kaldığı için etkili olamadı, tamam Holosko hamlesi doğru ama niye Mustafa'yı çıkartıyorsun ki? Bırak iki hareketli forvet kalsın sahada, ikisi de sağa sola deplase olabilen,koşan oyuncular. Çapraz koşularla oldukça yıpratabilirlerdi savunmayı, böylece Perea'nın çabukluğunu sayesinde her kademeye girmesi de zorlaşırdı. Son bölümde çıkması gereken oyuncu ise bence Simao idi. Tamam iyi işler yaptı gol attı vs... ama en çok yorulan da oydu.

Quaresma konusunda birşey demiyorum çünkü dünyada hangi teknik adamı getirirseniz getirin %99.9 o da oynatırdı Q7'yi.

Gerçi artık olan oldu, şöyle olsaydı böyle olsaydı demek bir şeyi değiştirmeyecek ama yanlış tercihlerden dolayı kaybedince yazık oluyor gerçekten.

GeNç KaRTaL
09.Mart.2012, 00:27
Maç öncesinde kadroya iyi demiştim ama yanılmışım.Sonuçta ben basit bir futbolseverim,Carvalhal ise profesyonel birisi ve bu işten para kazanıyor.Böyle bir hata yapmaması gerekirdi.Hatası pahalıya maloldu.Veli,yakın zamanda bir lig maçında 10 dakika falan sol bekte fena oynamamıştı ama böyle bir maça onu sol bekte başlatması hataydı.Bir de önüne Quresma'yı koyunca adamlar orayı kevgire çevirdiler.Bütün pozisyonlarını o kanattan buldular.Gerçi şöyle bir şey de var,orada İsmail başlasaydı,belki o kadar çok pozisyon vermezdik ama Quaresma yardım etmediği için,yine etkili olurlardı oradan.Sağolsun! hocamız bunu maçtan önce öngöremedi ve buna 45 dakika dayandı.Bu hatası yüzünden 3 gol yediğimize şükreder hale geldik.En azından Simao ile Quaresma'nın kanadını değiştirseydi bari.Simao defansa yardım ediyor.Onu bile yapmadı.İkinci yarıda hatasını düzeltince başa baş oynadık,daha önceki mesajımda dediğim gibi bir tane daha atabilseydik,her şeye rağmen ikinci maçta şansımız yüksek olurdu ama kısmet değilmiş.İkinci maçta maçın başında bir tane atıp iyi savunma yapmalıyız.Mutlaka şans yanımızda olmalı.

ekleme:Ve ayrıca şunu da belirtmek istiyorum,Mustafa Pektemek'in yorulmuş hali bile Edu'dan kesinlikle daha etkilidir.Hoca her seferinde şu değişikliği yapmaktan vazgeçsin lütfen.Bir halta yaramadı girdikten sonra Edu.

Alicanfmfan
09.Mart.2012, 00:30
İsmail madem oynayabilecek bir durumda iken Veli'yi sol bek oynatmak intihardır nitekim önünde orta saha çizgisinin gerisine gelmeyen bir Quaresma , Atletico Veli'nin kanadından geldi sürekli. Veli'ninde suçu değil aslında defansı bilmeyen rakibini en az 4-5 metre önünde karşılarsan her pozisyonda fire verirsin. Defansın kademe çizgisinide bozdu , hatta bir pozisyonda hakem Allah'tan hatalı bir bayrak kaldırdı da fark açılmamış oldu.

İkinci yarıdaki Beşiktaş başa baş bir maç çıkardı. Keşke ilk yarıdada ikinci yarıdaki gibi oyun olsaydı en azından bu kadar pozisyon vermeyip 1 farkla yenilebilirdi.

3-2 bitse çok iyi olacaktı ama olmadı hatta oluyordu da , İsmail'in son hareketi biraz gereksizdi. Direk Holosko'ya çıkarsaydı Holosko da 2-3 adım ilerleyebilip daha iyi vurabilirdi. İkinci maçta inşAllah turu geçer Beşiktaş ancak çok zor.

kalemci
09.Mart.2012, 00:31
O yüzden Braga maçının kadrosu daha etkili olabilirdi. Q7 tek forvet gibi kalsa ilerde ilk yarı bu kadar kötü olmazdı.

World Hollow o1
09.Mart.2012, 00:39
Maçın ilk 5 dakikasını seyrettim Q7'nin başı boş şekilde 20. saniyede yaptığı hareketler neyin nesi anlamadım gitti, daha 20. saniyede kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun.

Fearless Coward
09.Mart.2012, 01:08
Bu takım geçen senenin finalistini 2-0 yenmiş Atletico'yu evinde 2-0 yenebilir yeterki inanalım...Simao reyiz çok fena attı yahu :D Carvalhal Q7'yi çıkararak iyi bir hamle yaptı işi gücü hareket olmuş artık unutmuş futbolu seneye olmaz burada diye düşünüyorum...

footballer33
09.Mart.2012, 01:34
İsmail'den önce ve İsmail'den sonra adı altında 2 farklı Beşiktaş izledik bu gece.

Ah Carlos ahhh! Veli'yi sol bek, önünde Q7'yi sol açık oynatacak bu maçı mı buldun? Egemen-Sivok ikilisi bile etkilendi bugün ilk yarıda bu yüzden. Arkaya kaç kere adam kaçırdıklarını sayamadım, goller dahil. Adamlar az becerikli olsa ve Cenk kurtardıklarını da içeri alsa (gollerin hiçbirinde hiçbir suçu, hatası yok), bugün belki de az olan umudumuz da olmayacaktı, bambaşka bir skor üzerinden konuşacaktık. Tek bir değişiklikle ve mücadeleyle 2. yarıda neler yapabileceğimizi gördük işte.

Gerçek Beşiktaş'ın 2. yarıdaki Beşiktaş olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu maçta yapılan hatalar tekrar edilmezse ve rövanş maçında daha ilk dakikadan saldırmazsak rakibe, kontrollü bir oyunla turu geçeceğimize inanıyorum.

Dayanamayacağım. Aynı şeyleri söyleme pahasına Carlos'a ayrıca değinmek istiyorum:

Tamam hoca değilsin, biliyoruz hepimiz bunu. Ama Allah'ını seversen artık şu 4-3-3'ten vazgeç, Q7'yi serbest adam olarak oynat, Veli'den sol bek yaratmaya çalışma, hem de önünde Q7 varken! Bugün ilk yarıda tarihi fark yemekten kurtulduk bu yüzden. Neyse ki, 2. yarı A.Madrid fazla gelmedi üstümüze, İsmail de girince biraz toparlandık. Yoksa, rövanşa bile gerek kalmayacaktı.

Lütfen, ama lütfen inadından vazgeç artık. Gidip yine aynı sistemle bu sefer Almeida'yı tek forvet olarak sahaya sürme Ordu maçında ya da bir başka x maçında.

Bugün o kadar çok ahhh çektim ki! Kazanabileceğimiz bir maçı 1-2 yanlış tercih yüzünden riskli bir skor alıp mağlubiyetle bitirdik. İnşallah İnönü'de gol yemeyiz de 2 tane atıp geçeriz turu. Ne diyeyim ki başka?

byariff
09.Mart.2012, 04:29
Maçdan yeni geldim , besiktas savunmasi ney oyle ya evlere senlik resmen , Q7 desen hic kosmadi bol bol kufur yedi , ve hep yan top yapti besiktas bireysel oyuncularla faul vs kazandida o golu oyle yatti yoksa oda zordu. carvalho iyi niyetli olabilir ama hocaligi bence yaramaz iyi degil , falcao bugun gol atmadi ama bana gore besitkas savunmasini aldi pesinden goturdu resmen adam. 200-300 bjk"li vardi statta hemen hemen ,besiktas tribunu rezaletti dogru durust tezahurat yapamadik , mac sonunda zaten belliydi kavga olcagi kavga oldu berlin besiktas ile hollanda besiktas arasinda kavga cikti biber gazlari falan SIKTI polis amcalar birde hava soguktu ya :D bu arada beni gordunuzmu ya tv"de 2.ci kat on siradaydim :D

DipNot : kavga macdan once cikti ta toplanma yerinde macdan sonrada devam etti :D

bide kesit kesit yaziyorum aklima gelenleri galatasarayli bi arkadasim vardi yeni tanistik sayilir gs formasi ile geldi onu bile cikarttilar ustunden , besiktasin ilk tezhurati gs-fb vs gibi takimlara kufur etmek oldu , o arkadasimda sonra gorevliye soledi atletico tribunune gecti. macdan 30 dakka sonra vs cikardilar bizi tam cikacakken arda sahaya cikti ordan geciyordu bir kufurde arda yedi :D tribunleri gercekten anlamak zor uzun lafin kisasi..

I3esiktas
10.Mart.2012, 03:43
Avrupa'da o kadar da başka oynamıyor bence Beşiktaş. Grup maçlarında zaten favoriydi, zorlanması beklenemez. Braga maçları da ahım şahım değildi bence, 10 kişi kalmasıyla büyük avantaj yakalamıştı Beşiktaş ve bunu iyi kullandı, ikinci maç Braga şanslı olsa turu geçebilirdi.

Şu anda skor 3-0, kötü bir görünüm var ama gelebilecek bir gol umutları sürdürür. Bu kadar kötü olmasına rağmen avantajla bile dönülebilir hala, devre arası kıpırdanırlarsa biraz.

Zaten biz ne yapsak ya rakipler kötü oluyor yada şanslı oluyoruz. Geçen senede aynı sözler vardı bu senede ayı sözler.

Maça gelirsek Madrid haklı bir galibiyet aldı. Veli ve Toramandan bek olmayacagını herkez gördü umarım carvalhal'de görmüştür. Holosko son dakikada ki pozisyonu atabilse istanbuldaki maç için daha avantajlı olcaktık ama yinede top yuvarlak belli olmaz. Biraz zor geçicek maç ama umarım turu atlayan taraf biz oluruz.

Sekopej
10.Mart.2012, 10:39
Zaten biz ne yapsak ya rakipler kötü oluyor yada şanslı oluyoruz. Geçen senede aynı sözler vardı bu senede ayı sözler.

Beşiktaş'ın rakipleri kötü ya da Beşiktaş şanslı demedim ki. Beşiktaş grupta favoriydi, favori olmak iyi bir şeydir, kötü değil. Braga maçı için de şanslı Beşiktaş demedim, Braga'da şans olsaydı 2. golü bulabilirlerdi dedim, ahım şahım bir maç değildi, rakibin 10 kişi kalmasıyla büyük avantaj yakalamıştı ve bunu da iyi kullandı, turu geçti.