PDA

View Full Version : A Milli Takım Yaz Programı

Kaka Leite
06.Mart.2012, 22:11
A Milli Takım'ın yeni patronu Abdullah Avcı'nın Mayıs ayında yapmayı planladığı hazırlık maçlarının takvimi açıklandı.

http://picturf.com/i/3Jv

06 Mart 2012 Salı - 15:47
Sporx.com
SPORX ÖZEL – Teknik ve futbolcu kadrosuyla yenilenen A Milli Takımı'mızın mayıs ayında yapacağı 5 hazırlık maçı da belli oldu.
İlk sınavını Türkiye'de Slovakya ile yapan Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takımı'mız Mayıs ayının sonunda Avusturya'da kamp yapacak. Buradaki ilk sınavını 24 Mayıs'ta Gürcistan'la yapacak olan Ay-yıldızlılarımız daha sonra 26 Mayıs'ta Finlandiya ve 29 Mayıs'ta da Bulgaristan'la oynadıktan sonra Portekiz'e geçecek.
Millilerimiz 2 Haziran'da Portekiz'le bir hazırlık maçı yaptıktan sonra 5 Haziran'da Ukrayna ile oynayacağı özel maçın ardından kampını tamamlayarak Türkiye'ye dönecek.

ReaList
27.Nisan.2012, 13:21
http://www.erzurumhabergazetesi.com/wp-content/uploads/2010/05/milli.jpg

A Milli Futbol Takımı'nın 20 Mayıs'ta başlayacak yurtdışı kamp programı belli oldu. A Milli Takım Avusturya kampı boyunca Gürcistan, Finlandiya, Bulgaristan, Portekiz ve Ukrayna'yla karşılaşacak.

A Milli Futbol Takımı'nın 20 Mayıs'ta başlayacak yurtdışı kamp programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, A Milli Takım'ın Avusturya kampının programının belli olduğu ve 15 günlük kamp süresince millilerin 5 hazırlık maçı oynayacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, millilerin, kamp dönemi boyunca Gürcistan, Finlandiya, Bulgaristan, Portekiz ve Ukrayna ile karşı karşıya geleceği kaydedildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki milliler, 20 Mayıs'ta Avusturya'nın Salzburg şehri yakınlarındaki Leogang kasabasında kampa girecek. 30 Mayıs'a kadar burada çalışmalarını sürdürecek Milli Takım, 2 Haziran'da Portekiz ile oynayacağı maç için Lizbon'a geçecek. Portekiz maçı sonrası Milli Takım kafilesi, son hazırlık maçı için Almanya'nın Ingolstadt kasabasına hareket edecek ve kamp çalışmaları 5 Haziran'da sona erecek.

A Milli Futbol Takımı'nın hazırlık maçlarının programı şöyle:

Türkiye-Gürcistan
24 Mayıs 2012 Perşembe
Yer: Salzburg
Stat: Red Bull Arena Salzburg

Türkiye-Finlandiya
26 Mayıs 2012 Cumartesi
Yer: Salzburg

Türkiye-Bulgaristan
29 Mayıs 2012 Salı
Yer: Salzburg:

Portekiz-Türkiye
2 Haziran 2012 Cumartesi
Yer: Lizbon
Stat: Estadio da Luz

Türkiye-Ukrayna
5 Haziran 2012 Salı
Yer: Almanya Ingolstadt
Stat: Audi Sportpark Ingolstadt

byariff
15.Mayıs.2012, 17:55
http://i.imgur.com/19XC1.jpg

hakan769
15.Mayıs.2012, 17:57
Hakan Balta sakat sanırsam alınması lazımdı.

GeanyGS
15.Mayıs.2012, 17:58
Hakan Balta'nın sakatlığı 1.5ay civarı sürücekmiş sanırım o yüzden yok.

William Rookwood
15.Mayıs.2012, 18:00
Değişik bir kadro olmuş. Serdar Kurtuluş'u ilk defa görüyorum milli takımda

hakan769
15.Mayıs.2012, 18:01
Serdar Aziz falan yok değişik bir kadro olmuş

serdar aziz var

GeanyGS
15.Mayıs.2012, 18:02
Rüştü niye çağrılmış onu anlamadım :)

hakan769
15.Mayıs.2012, 18:03
Volkan
GG - Semih - Serdar - İsmail
Hamit - Selçuk - Nuri
G.Töre - Burak - Arda

El Barto
15.Mayıs.2012, 18:04
Rüştü niye çağrılmış onu anlamadım :)

jübile yapacak.

William Rookwood
15.Mayıs.2012, 18:04
İsmail'i oynatmaz hoca bence şöyle bir kadro ile çıkar.

Volkan

Gökhan - Semih - Egemen - Hasan Ali

Mehmet Ekici - Selçuk Nuri

Gökhan Burak Arda

GeNç KaRTaL
15.Mayıs.2012, 18:05
Serdar Kurtuluş formda mıydı geçen sezon?

sananes
15.Mayıs.2012, 18:07
1 sezondur futbol oynamayan Hamit ve Nuri olmamalıydı takımda. Her ne kadar Real Madrid oyuncusu da olsalar adamların ayağına bir sezondur neredeyse top değmedi. Hadi diyelim Nuri genç vs onu anlarım ama Hamit tercihi yanlış en azından.

Sercan Sararer ismini de ilk kez duydum. Abdullah Hoca bu tarz oyuncuları bulmak konusunda başarılı olduğu için bişey diyemiyorum tabi.

GeanyGS
15.Mayıs.2012, 18:09
Semih ilk 11 oynamaz. Ömer Toprak varken ilk tercih o olur bana göre yanına da büyük ihtimal Egemen oynar.

Trabzonspor
15.Mayıs.2012, 19:50
Şöyle baktığımda çok sağlam kadro var.Umarım istenilen performanslar gelir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Mayıs.2012, 19:56
Serdar Kurtuluş formda mıydı geçen sezon?

Hem de nasil, NTV fantasy football oynadigim icin biliyorum. En cok puan kazandiran yani efektif sag beklerin basinda geliyor kendisi Semsi. Olumlu bir karar bence, faydali olacaktir. Emre Colak yine yok yalniz, olmasini isterdim.

Bu arada Hakan Balta neden cagrilir milli takima denirken simdi niye yok yorumlari yapiliyor :zuhaha

Fearless Coward
15.Mayıs.2012, 20:05
Sercan'ı çağırmasına sevindim adam Fürth'te döktürüyordu zaten...Güzel kadro kurmuş Avcı bizden hakedenleri almış Emre Çolak çok kötüydü zaten son maçlarda normal buluyorum çağırmamasını...

Trabzonspor
15.Mayıs.2012, 20:06
Hem de nasil, NTV fantasy football oynadigim icin biliyorum. En cok puan kazandiran yani efektif sag beklerin basinda geliyor kendisi Semsi. Olumlu bir karar bence, faydali olacaktir. Emre Colak yine yok yalniz, olmasini isterdim.

Bu arada Hakan Balta neden cagrilir milli takima denirken simdi niye yok yorumlari yapiliyor :zuhaha

Engin'in yerine Emre olmalıydı.Zaten sayın Avcı Engin hakkında bazı açıklamalar yapmıştı.Ama sözlerini unuttu sanırım.

Ben birde ırkçılık yapan bir oyuncunun kadroda olmasınada üzüldüm.

byariff
15.Mayıs.2012, 20:10
buyukler arasinda bana gore tartismasiz bu yilin en iyi "TURK" oyuncusu engindir geçmis yillarini hepimiz biliyoruz sorunlu bir oyuncuydu ama fatih hoca ile bambaska oldu.

He birde Erman"i neden almamis anlamadim ermanda bu yil buyuk bir patlama yapti.

eng1n
15.Mayıs.2012, 20:13
Erman son maçlarda yokları oynuyor zaten normal sezonun sonuna doğru da yokları oynuyordu bi tek arada bir uzaktan sürpriz şutlar çıkarıyordu.

Trabzonspor
15.Mayıs.2012, 20:17
buyukler arasinda bana gore tartismasiz bu yilin en iyi "TURK" oyuncusu engindir geçmis yillarini hepimiz biliyoruz sorunlu bir oyuncuydu ama fatih hoca ile bambaska oldu.

He birde Erman"i neden almamis anlamadim ermanda bu yil buyuk bir patlama yapti.

Bank Asya'da oynaynları mı değerlendirdin de Engin'in en iyisi olduğuna karar verdin?Hee öyleyse haklısın.

Ayrıca bir oyuncu hakkında yorum yapıp sonra o lafı sineye çekmek mantıklı değil.Daha ağır ithamlarda bulanacam ama yeri değil.Kaldıki Engin o kadroda 11'e giremez zaten.

byariff
15.Mayıs.2012, 20:20
Gençlerbirliginden beri hatirlarim engin"i yetenekli oyuncudur kendisi ama mental olarak evet sorunlu oldugumuzu hepimiz biliyoruz ve ayrica Anlasildi ki Trabzonda Kotu anilar yasadigi icin senide etkilemis hocam , geçmis yillara bakmam ben bu yil ve gelecek yillara bakarim.

GeanyGS
15.Mayıs.2012, 20:20
Bank Asya'da oynaynları mı değerlendirdin de Engin'in en iyisi olduğuna karar verdin?Hee öyleyse haklısın.

Ayrıca bir oyuncu hakkında yorum yapıp sonra o lafı sineye çekmek mantıklı değil.Daha ağır ithamlarda bulanacam ama yeri değil.Kaldıki Engin o kadroda 11'e giremez zaten.

e sadece 11 kişi çağırsalardı o zaman? Engin'in bu sene ki performansı belki en iyi olmasa da Süper Lig'de ilk 10a girer.

World Hollow o1
15.Mayıs.2012, 20:21
Pek ortamı germeyim ama Yine Zirve Yine Zirve. :P

R.Madrid'i A.Madrid'i Valencia'yı gördüm mü şu listede hoşuma gidiyor yahu... :)

Trabzonspor
15.Mayıs.2012, 20:26
Gençlerbirliginden beri hatirlarim engin"i yetenekli oyuncudur kendisi ama mental olarak evet sorunlu oldugumuzu hepimiz biliyoruz ve ayrica Anlasildi ki Trabzonda Kotu anilar yasadigi icin senide etkilemis hocam , geçmis yillara bakmam ben bu yil ve gelecek yillara bakarim.

Beni etkilemedi gitmesine en çok sevindiğim isimdi.Bu yıl evet iyiydi ama senin dediğin gibi öyle en iyi Türk değildi.Mental olarakta birşeyin değiştiğini görmedim ben bizim takımda da bir ara böyle oynuyordu sonradan ne olduğu ortaya çıktı.

e sadece 11 kişi çağırsalardı o zaman? Engin'in bu sene ki performansı belki en iyi olmasa da Süper Lig'de ilk 10a girer.

Yazdığımı farklı şekilde anlamanı anlıyorum.Evet bu yıl ilk 10 yerli arasına girer ona lafım zaten yok.Arkadaş överken abartmış o yüzden öyle yazdım.

RaSenGan
15.Mayıs.2012, 20:27
Sabri reyiz nasıl olmaz :uzgun:

europeanconquer
15.Mayıs.2012, 20:40
Erme Çolak olmalıydı.

RaSenGan
15.Mayıs.2012, 20:48
Erme Çolak olmalıydı.

Emre Ümit Milli Takım kaptanı diye biliyorum :)

sui generis
15.Mayıs.2012, 20:52
Emre'ye bari burada laf atmayın.

----------Volkan
GG Egemen Ömer İsmail
-----------Topal
-------Selçuk Emre
Töre------------------Arda
-----------Burak

Bordo61Mavi
15.Mayıs.2012, 21:09
Avci tukurdugunu yaladi veya bu kadro onun kadrosu degil :)

Ibb'nin basindayken "Allah bana Engin gibi bir futbolcuyla asla calismayi nasip etmesin" gibi bir laf etmisti.

Engin iyi oynadiginda milli kadroya girmeyi hak eden bir futbolcu ama tabi onun kisiligi ile ne kadar surdurur bu performansi merak konusu.

RaSenGan
15.Mayıs.2012, 21:14
Engin'i dizginleyemez Avcı :D

fbdevil190737
15.Mayıs.2012, 21:17
Katılıyorum Erman Kılıç , Engin'den kaliteli ve kişilikli bir futbolcu benim gözümde . Avcı'da dediğini yapamıyor demek ki .

sui generis
15.Mayıs.2012, 21:17
Engin çok zor oynar milli takımda bana kalırsa. ondan önce bir sürü adam var. bana kalırsa Caner bu kadroda hep yer alacak ama 11 de olmaz. Avcı'nın öğrencisi onu hep kullanmak isteyecektir. Enginden önce Caner yer alır.

hakan769
15.Mayıs.2012, 21:18
Emre Belözoğlu gereksiz olmuş bence.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Mayıs.2012, 21:22
Herkes taraftar kimligini one cikararak yorum yapiyor, milli takimi da bolmeyin lutfen. Hep destek tam destek olalim. 2012 yi kacirdik bari 2014 u kacirmayalim. Tum sosyal medya burdaki gibi yorumlar yapiyor, sahsen uzuluyorum.

nekop
15.Mayıs.2012, 21:23
Emre sene başında bu yılki turnuvadan sonra milli takımı bırakacağını açıklamamışmıydı? Gidemedik diye kararını mı değiştirdi acaba? :)

hakan769
15.Mayıs.2012, 21:27
Ben taraftarlik yapmiyorum Emre 32 yaşında gelecekteki turnuvada 34 yaşında olacak şimdiden gencleri o turnuvaya yetiştirmeliyiz. 34 yaşındaki bi emrenin bize faydası olmaz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Mayıs.2012, 21:29
2008 e giderken elemelerde Tumer Metinin katkisini unutmayiniz. 30 oldu diye oyuncuyu silemezsin. Tumer sayesinde belki de 2008 e katilabilmistik. Biraz realist olalim.

Bu arada Emrenin 32 yasinda olduguna inanamiyorum. Hic gostermiyor :zuhaha

Bir de niye uzerine aliniyorsun ki, ben sana yonelik yazmamistim bile :zuhaha
Genel uzerinden konusuyorum.

hakankor
15.Mayıs.2012, 21:39
Emre Belözoğlu takıma fazla katkı verecektir bence de. Ama Emre Çolak'ın kadroda olması lazımdı bence. Birde Engin kaliteli oyunca mutlaka ilk 18e girer.

GeNç KaRTaL
15.Mayıs.2012, 22:06

Serdar'ın kumaşı sağlam zaten.Tigana zamanında büyük sükse yapmıştı.

eng1n
15.Mayıs.2012, 23:01
Ben taraftarlik yapmiyorum Emre 32 yaşında gelecekteki turnuvada 34 yaşında olacak şimdiden gencleri o turnuvaya yetiştirmeliyiz. 34 yaşındaki bi emrenin bize faydası olmaz.

Milli takımda oyuncu yetiştirilmez ki. zaten yaptığımız en büyük hatalardan biri bu daha kendini kanıtlamamış gençleri milli takıma alıyoruz neden ? çünkü sadece genç diye. 34 yaşında ki adam iyi oynuyorsa isterse 40 olsun milli takım da olmalı.

ReaList
15.Mayıs.2012, 23:31
Guzel ve adil bir kadro olmuş. Bu oyunculara bi o kadar daha oyuncu ekleyebilecek kapasitede olmak guzel ancak önemli olan elinde cevherın olması degil onu işleyecek gücün olması. Dk Elemelerinde büyük ıhtimalle bu iskelet üzerinde eklemelerer yapılarak devam edilecek. Umarım oyuncular takımdaşlığı kazanabilir.

footballer33
16.Mayıs.2012, 00:55
Kadro tercihi yerinde olmuş genel olarak. Serdar Kurtuluş ve Sercan Kararer sanırım ilk kez A Milli oluyorlar. Serdar konusunda pek emin değilim ama.

Rüştü milli takımı bıraktığını açıklamıştı zaten bir ara. Sadece jübile amaçlı bir davet olduğu için güzel bir jest yapılmış kendisine.

Bu arada, Emre Belözoğlu da milli takımı bıraktığını açıklamıştı Avrupa Şampiyonası elemeleri sonrasında ama; kadroda. :confused:

meddah
16.Mayıs.2012, 04:19
Değişik bir kadro olmuş. Serdar Kurtuluş'u ilk defa görüyorum milli takımda

Serdar Kurtuluş ve Sercan Kararer sanırım ilk kez A Milli oluyorlar. Serdar konusunda pek emin değilim ama.

Beşiktaş'tayken bir iki defa daha çağrılmıştı. Fatih Terim dönemi olmalı.

kalemci
16.Mayıs.2012, 04:27
Evet abi Terim zamanında çağrılmıştı bi kaç kere. Hafızam beni yanıltmıyorsa Brezilya'ya karşı da oynamıştı.

meddah
16.Mayıs.2012, 04:57
Serdar Kurtuluş'un adını duydum mu kahroluyorum, ne yalan söyleyeyim. Oynadığı maçların bırak kendisini, 3 dakikalık özetlerini bile izleyemiyorum, o derece. Şimdi milli takıma bile seçildi, buyur!

Hac mevsiminde Kabe'nin önünde su tezgahı açsa, zarar etmeyi bir şekilde başarır Yıldırım Demirören.

Trabzonspor
16.Mayıs.2012, 05:04
Hac mevsiminde Kabe'nin önünde su tezgahı açsa, zarar etmeyi bir şekilde başarır Yıldırım Demirören.

Tam oturdu bu yorum.

ParduS
16.Mayıs.2012, 19:30
Kadro güzel, bana ilginç gelen Rüştü'yü de sayarak kadroda 5 adet kalecinin olması :)

DisCo
16.Mayıs.2012, 21:47
Milli takımda oyuncu yetiştirilmez ki. zaten yaptığımız en büyük hatalardan biri bu daha kendini kanıtlamamış gençleri milli takıma alıyoruz neden ? çünkü sadece genç diye. 34 yaşında ki adam iyi oynuyorsa isterse 40 olsun milli takım da olmalı.

Doğru bir teşhiş zaten bizi Avrupa'dan ayıran kötü özelliğimizde budur.

Bilmem şu oyuncularla Ronaldo'lu Portekiz'i yenmiştik. Ronaldo nerede bizim oyuncularımız nerede yorumlarını duymuşsunuzdur.

Portekiz gençleştirirken genç ama verim verecek yetenekli adamları almış, biz sadece genç isimleri almışız. Bu nedenle Ronaldo ta nerelerde bizimkiler nerelerde.

Diğer kısımlara baktığımızda Almanya'da oyuncular kulüplerde ortaya çıkar ve orada gelişir. Bu şekilde milli takıma yükselirler. Biz büyük kulübe geleni milli yapıyoruz ya da hiç oynamasa bile alıp milli takımın daracık kamp süresinde süper star yapmaya çalışıyoruz. En önemlisi futbolu bilen Avrupa ülkeleri sürekli değişim içerisine gidiyor. 2 kuşak sonrası için defans, kaleci, golcü mevkileri hazır oluyor. Biz Volkan gibi bir kaleciyi yetiştirmek için Volkan'ın başına bir iş gelmesini bekliyoruz. Bunu beklediğin içinde belli süreden sonra tak 30 kişilik kadronun tamamını değişiyorsun.

Yeteneksiz ama bir o kadar genç, yepyeni bir kadro. Yürüyün kim tutar?

sarianet
16.Mayıs.2012, 22:52
ben kadroyu beyendim ve teknik direktörümüz Abdullah avcıya güveniyorum tanıdığı bildiği en önemlisi de inandığı oyuncuları çağırıyor ümitliyiz.

ReaList
21.Mayıs.2012, 13:52
Olcan Adın, Gökhan Gönül, Mehmet Ekici sakatlıklarından dolayı, Tolga Zengin ise ailevi nedenlerden ötürü milli takım kadrosundan çıkarıldı.

ForCimbom
24.Mayıs.2012, 01:52
15 günde beş maç....

insaf yahu.... ortalama 45 maça çıkmış adamlar bu kırpılmış zaman zarfında.... ne zaman dinlenecek, rejenere olacak bu adamlar? yuh yahu... 3 günde bir maç hem de kaç kez...

Deus Dominus
24.Mayıs.2012, 04:22
90 dakika forma giymeyecek ya bu adamlar. Hazırlık maçı, rotasyon rotasyon :) Hem milli takım Euro 2012'ye gitse ne olacaktı? 3 günde bir maç yapmayacak mıydı?

di canio
27.Mayıs.2012, 16:39
A Milli Takım ile yurtdışı kampında bulunan Serdar Aziz, Alper Potuk ve Soner Aydoğdu, Ümit Milli Takım kampına katıldı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takım'ın 21 Mayıs'tan bu yana Leogang bölgesinde yaptığı tüm çalışmalara katılan Serdar Aziz, Alper Potuk ve Soner Aydoğdu, Ümit Milli Takım'ın 2013 Avrupa Şampiyonası grup elemesinde 1 Haziran'da Macaristan ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmalarından dolayı Türkiye'ye döndü.

tff.org (http://www.tff.org/default.aspx?pageID=284&ftxtID=15303)

DisCo
27.Mayıs.2012, 20:14
http://c1205.hizliresim.com/x/v/6x5u5.jpg

A Milli Takım'ın kalecisi Volkan Demirel, Avusturya kampında Habertürk Muhabiri Vedat Danacı'ya saldırdı. Sınırı aşan Volkan, Danacı'ya "Seni evinden aldıracağım lan **küfür**" diyerek hakaret etti.

Milli Takım'ın Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel, Avusturya kampında futbolcuları dağdan "flying fox" yaparak atlarlarken görüntülemek isteyen Habertürk Foto Muhabiri Vedat Danacı'ya saldırdı. Danacı'ya önce "Ne ters ters bakıyorsun?" diyen Volkan Demirel, Vedat Danacı'dan "Sana neden ters bakayım?" yanıtını alınca "Çekmeyin demedim mi? İnsanlığı bilmiyorsunuz, hayvanlığı da bilmiyorsunuz. Seni yazdım oğlum lan bir kenara... Seni evinden aldıracağım lan **küfür**" diyerek saldırdı.

CANER DE OLAYIN İÇİNDE!
Abdullah Avcı'nın yardımcısı Tayfun Korkut'un araya girerek tutmaya çalıştığı Volkan Demirel, milli formaya yakışmayacak davranışlarını sürdürdü. Bu esnada olayı görüntüleyen Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Oğuz Yörük'e de yine milli oyunculardan Caner Erkin "Sil o fotoğrafları lan" diye çıkıştı. Oğuz Yörük ise "Niye sileyim" diyerek karşı çıktı.

"SENİ YAZDIM LAN!"
Yaşanan olaylar Tayfun Korkut'un sağduyulu yaklaşımı sayesinde yatıştırılırken, gazetecilerin olay yerinden ayrılmasıyla son buldu. Volkan Demirel ise Vedat Danacı'nın arkasından "Seni yazdım lan" diye bağırmaya devak etti.

FLYING FOX NEDİR: Saatte 130 km hızla 143 metre yükseklikten, 1.6 kilometre mesafeyi bir tele bağlı olarak uçar pozisyonda geçerek yapılan bir adrenalin sporu.

attirson
27.Mayıs.2012, 23:15
15 günde beş maç....

insaf yahu.... ortalama 45 maça çıkmış adamlar bu kırpılmış zaman zarfında.... ne zaman dinlenecek, rejenere olacak bu adamlar? yuh yahu... 3 günde bir maç hem de kaç kez...

Burda bunu yazmışssınız ama adamlar oynamayınca da vay efendim niye oynamadı.