PDA

View Full Version : Göztepe'nin kalecisi bakkal oldu

mgungor
03.Haziran.2006, 18:37
Türkiye 3. Futbol Ligi takımlarından Göztepe'nin genç kalecisi Serhat Demir Yoldaş (22), borcunu ödemek için bakkalda çalışıyor. Türk futbolunda unutulmazlara imza atmış ve adı efsanelerle anılan Göztepe'nin genç kalecisi Serhat, sezon boyunca veresiye alışveriş yaptığı markete borcunu ödeyemeyince markette çalışmak zorunda kaldı. Sarı-kırmızılı takımın genç file bekçisi Serhat, Gürsel Aksel Stadı yanındaki marketten sezon içinde diğer takım arkadaşları gibi veresiye alışveriş yaptı. Ancak kulübünden alacaklarını alamadığını iddia eden genç kaleci Serhat, markete olan bin 100 YTL'lik borcuna karşılık borcunu ödeyinceye kadar çalışmayı kabul etti. Her sabah erken saatlerde marketi açan genç file bekçisi, markete gelen müşterilerin siparişlerini bir bir hazırlayarak hizmet veriyor. Gece geç saatlere kadar sadece borcunu ödemek için çalışan kaleci Serhat, yaptığı işten hiçbir şekilde utanmadığını ve borcunu ödemek için çalıştığını söyledi. 7yıldır Göztepe kulübüne hizmet ettiğini belirten genç kaleci, "Kulübümüzün yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı birkaç sezondur, hakkettiğimiz paraları alamıyorduk. Bu durum öyle bir hal aldı ki artık ben ve takım arkadaşlarım stadımızın yanındaki marketten borca alışveriş yapar hale geldik. Sezon sonunda kulüpten alacaklarımızın büyük bir çoğunluğunu alamayınca borçlarımızı ödeyemedik. Markete olan borcumu ödemek için burada gece gündüz demeden, çıraklık yapıyorum. Birçok kulüpten teklif alıyorum. Fakat kulübümle sözleşmem bir yıl daha devam ettiği için transferimi gerçekleştiremiyorum. Tek bir isteğim var. En azından kulübüm önümü açarak transferime izin versin. Yoksa bu genç yaşta, borç batağında kaybolup gideceğim. Beni bu hale düşürenler utansın" diye konuştu.

Göztepe kalecisini yanında çalıştıran market sahibi İsmail Mutlu (27) ise, kendisinin koyu bir Göztepeli olduğunu belirterek, "Sadece Serhat değil tüm takım gelip benden borca alışveriş yapardı. Kulübün yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı çocuklara biraz olsun yardımcı olmak için alışverişlerine müsaade ediyordum. Bazıları borçlarını öderken, bazıları da ödeyemedi. İşte Serhat bunlardan bir tanesi. Kendisiyle görüştüğümüz de bana borcunu ödeyemeyeceğini ve harçlığa ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de kendisine çalışarak hem borcunu ödeyebileceğini hem de harçlığını çıkarabileceğini söyledim" şeklinde konuştu.
03.06.2006

Kaynak : İHA

enesao
03.Haziran.2006, 19:21
coook ilginc.. Turkiye mizde football nerelere gelmis yaa..

Sekopej
03.Haziran.2006, 19:30
bir karşıyakalı olarak göz gözün başarılı olmasını istemem ama bu durumlara gelmesi de gerçekten çok üzücü. ilk başlarda seviniyordum göztepe düşüyo diye ama göztepe olmadan da olmuyo ya. bir ksk göztepe maçı ve bu maçta alınacak galibiyet bunlar güzel şeylerdi umarım göztepe eski günlerine dönebilir. bir arkadaşım takımın yaş ortalamasının 17 civarı olduğunu söylemişti. bir maçtan sonra oyuncular kendi başkanlarının istifa etmesi için sahada bağırıyorlardı. işallah gerçekten göztepeyi seven bir işadamı gelir de göztepe eski günlerine döner....

M.Scofield
03.Haziran.2006, 19:34
gülermisin ağlarmsıısn

Burak Duran
03.Haziran.2006, 20:26
bir karşıyakalı olarak göz gözün başarılı olmasını istemem ama bu durumlara gelmesi de gerçekten çok üzücü. ilk başlarda seviniyordum göztepe düşüyo diye ama göztepe olmadan da olmuyo ya. bir ksk göztepe maçı ve bu maçta alınacak galibiyet bunlar güzel şeylerdi umarım göztepe eski günlerine dönebilir. bir arkadaşım takımın yaş ortalamasının 17 civarı olduğunu söylemişti. bir maçtan sonra oyuncular kendi başkanlarının istifa etmesi için sahada bağırıyorlardı. işallah gerçekten göztepeyi seven bir işadamı gelir de göztepe eski günlerine döner....

ya bende göztepeyi sevmem ama bu kadarıda ayıp adamlar amatöre gidiyolardı. Kalecilerinin bakkal olması normal bizim gölcükspor da futbolcular başka işlerde çalışıyor bence çok büyük bir olay değil sonuçta 3.lig

enesao
03.Haziran.2006, 20:32
hey gidi gunler heey daha 3 sezon önce falan super lig deydi yanlis hatirlamiyosam...

10_Osmanozc
03.Haziran.2006, 21:27
Göztepe'nin bu durumda olmaması gerekirdi.

korray87
03.Haziran.2006, 22:23
göztepenin bu hale düsmesi cok üzücü

gorkemyilmazkarasu
03.Haziran.2006, 22:24
hey gidi koca göz göz :(

__Trex__
03.Haziran.2006, 22:28
ewet duydum gördüm şok oldum malesef izmir kuluplerinin kaderimidir nedir altay çıkamadı ksk de gelişşme yok böle tarihli bi kulbün böle bi taraftarın olmucağı yerlerdeyiz ama yapacak bişide yok

Sekopej
03.Haziran.2006, 22:28
ya bende göztepeyi sevmem ama bu kadarıda ayıp adamlar amatöre gidiyolardı. Kalecilerinin bakkal olması normal bizim gölcükspor da futbolcular başka işlerde çalışıyor bence çok büyük bir olay değil sonuçta 3.lig

ben aslında gerçek düşüncelerimi tam manasıyla aktarmadım.göztepeyi asla sevmem hem tartışma ortamı yaratmamak hem de ceza almamak için tarafsız bakmaya çalıştım ama gerçek düşüncelerim Biz Karşıyakalıyız deyince anlaşılıyordur. yoksa bu sene amatöre düşmesini bekledik ama olmadı. yine de hayırlısı olsun ne diyelim.....

__Trex__
03.Haziran.2006, 22:33
ben aslında gerçek düşüncelerimi tam manasıyla aktarmadım.göztepeyi asla sevmem hem tartışma ortamı yaratmamak hem de ceza almamak için tarafsız bakmaya çalıştım ama gerçek düşüncelerim Biz Karşıyakalıyız deyince anlaşılıyordur. yoksa bu sene amatöre düşmesini bekledik ama olmadı. yine de hayırlısı olsun ne diyelim.....

tartışma ortamı yaratmaya gerek yok göztepelilerle kskliler birbirlerini sewmez bunu tüm türkiye biliyo iki takımda birbirinin kötülüğünü ister biz sizn sizde bizim 2x2=4 ediyosa bu da böle bişi

Sekopej
03.Haziran.2006, 22:40
tartışma ortamı yaratmaya gerek yok göztepelilerle kskliler birbirlerini sewmez bunu tüm türkiye biliyo iki takımda birbirinin kötülüğünü ister biz sizn sizde bizim 2x2=4 ediyosa bu da böle bişi

doğru diyosun aslında izmir futbolu bu nedenle ilerlemiyor. birlik olunsun diyolar ama ksk ile göztepenin birleşmiyeceğini hepimiz biliyoruz. ama bize düşen bence eğer başa oynayan bir takımımız varsa onu desteklemektir. tıpkı bu sene altaya yaptığımız gibi. kendi kavgalarımız yüzünden izmir futbolu zarar görüyor. işallah göztepe de oradan kurtulur da önümüzdeki senelerde geçmişte olduğu gibi 3 takımımız olur süper ligde.....

__Trex__
03.Haziran.2006, 22:44
doğru diyosun aslında izmir futbolu bu nedenle ilerlemiyor. birlik olunsun diyolar ama ksk ile göztepenin birleşmiyeceğini hepimiz biliyoruz. ama bize düşen bence eğer başa oynayan bir takımımız varsa onu desteklemektir. tıpkı bu sene altaya yaptığımız gibi. kendi kavgalarımız yüzünden izmir futbolu zarar görüyor. işallah göztepe de oradan kurtulur da önümüzdeki senelerde geçmişte olduğu gibi 3 takımımız olur süper ligde.....

ya birleşme olamaz bence köklü kulpler bunlar yani kimse kimseyide desteklemez birimizin başına ne zaman talih kuşu koncak o zaman hepimiz istediğimiz yerde olcaz büyüklerin ayıbı izmir futbolunu mahwettiler

Sekopej
03.Haziran.2006, 22:48
umarım o talih kuşu fazla gecikmez.....

Universal
03.Haziran.2006, 22:49
ne olduda klup bu durumlara düştü

Asi ÇocUk_16
03.Haziran.2006, 22:50
ewet inşallah.nerelere geldı türk futbolu..

Burak Duran
03.Haziran.2006, 22:52
kulübün bu durumlara düşmesindeki baş sebep benim bildiğim kadarıyla yönetimdi

__Trex__
03.Haziran.2006, 22:52
en kısa zamanda düzelir işalalh izmir takımları olarak

ewet göztepenin yönetimiydi yıldızların paraları hep cebe inince sahipsiz gibi bişi oldu
düştükçe düştü ben izmire bide taraftarlara acıyorum çünkü hiç bi yerde olmayan taraftarlarımızın olduğuna inanıyorum

anarchist
04.Haziran.2006, 11:20
trajikomedi bi olay walla gülermisin ağlarmısın

nekop
04.Haziran.2006, 16:44
vayy bea adasıma bak iste türk futbolu nerelerden nerelere gelebiliyor...

uyurtsever
04.Haziran.2006, 17:55
Göztepe ye bak ne halle geldi Türk futbolu

ibo
04.Haziran.2006, 18:01
kötü bir durum yaşamış kaleci serhat. ben bu KARŞIYAKA ile GÖZTEPE nin birbirlerin,in kötülüklerini istemesinin ve düşman olmalarının sebebi nedir? bu konuda bilgisi olan????

Sekopej
04.Haziran.2006, 18:04
kötü bir durum yaşamış kaleci serhat. ben bu KARŞIYAKA ile GÖZTEPE nin birbirlerin,in kötülüklerini istemesinin ve düşman olmalarının sebebi nedir? bu konuda bilgisi olan????

nasıl istanbuldan başlayıp tüm ülkede olan fb-gs rekabeti varsa buradakide öyle bir rekabet hatta daha fazlası denilebilir. yani kısacası iki aynı şehrin takımının birbiri arasındaki rekabet ama bazı holiganlar yüzünden olay sadece rekabette kalmıyor....

ibo
04.Haziran.2006, 18:05
nasıl istanbuldan başlayıp tüm ülkede olan fb-gs rekabeti varsa buradakide öyle bir rekabet hatta daha fazlası denilebilir. yani kısacası iki aynı şehrin takımının birbiri arasındaki rekabet ama bazı holiganlar yüzünden olay sadece rekabette kalmıyor....
saolasın ... ben 2. lig maçlarını izleyemiyorumda acaba karşıyaka nın stado her maçta full çekiyor mu? yada karşıyaka ortalama kaç bin seyirciye oynuyor?

birde göztepenin maçlarına giden taraftaroı var mı daha? onların ortalaması ne kadar???

Sekopej
04.Haziran.2006, 18:14
biz karşıyaka seyircisi olarak müthiş bir potansiyele sahibiz ama bu aralar takım başa oynamadığı için taraftar sayısında düşüş var. göztepede de düşüş var ama vefalı taraftar her maçına gidiyor. şu gün ksk göztepe maçı oynansın alsancak full çeker. ksk en son 2b de şampiyon olduğunda müthiş bir taraftar vardı. izmirli olanlar bilirler altınyol komple ksk konvoyuyla doluydu.

kısacası eğer başa oynayan bir takım kurarsa önümüzdeki sezon KSK seyirci sayısı artacaktır. biz Feyyaz Hocaya güveniyoruz işallah geçen sezon yaptığı gibi bizi yarı yolda bırakmaz.....

TüMeR_yAğıZ
04.Haziran.2006, 21:10
biz karşıyaka seyircisi olarak müthiş bir potansiyele sahibiz ama bu aralar takım başa oynamadığı için taraftar sayısında düşüş var. göztepede de düşüş var ama vefalı taraftar her maçına gidiyor. şu gün ksk göztepe maçı oynansın alsancak full çeker. ksk en son 2b de şampiyon olduğunda müthiş bir taraftar vardı. izmirli olanlar bilirler altınyol komple ksk konvoyuyla doluydu.

kısacası eğer başa oynayan bir takım kurarsa önümüzdeki sezon KSK seyirci sayısı artacaktır. biz Feyyaz Hocaya güveniyoruz işallah geçen sezon yaptığı gibi bizi yarı yolda bırakmaz.....
Yanlışın var,alsancak değil atatürk stadı full çeker.

__Trex__
04.Haziran.2006, 21:18
fb gs derbisi gibidir göztepe ksk rekabeti hatta daha fazladır da denebilir 2 ligde iki takım arasındaki maçı 80,000 kişi seyretmiştir. büyük bir rakam şimdi ise göztepe maçları 1000-2000 kişi arası değişmektedir

http://www.myehost.de/resim/images/tn_XSo43744.jpg (http://www.myehost.de/resim/viewimage.php?file=/resim/images/XSo43744.jpg)

http://www.myehost.de/resim/images/tn_fux43875.jpg (http://www.myehost.de/resim/viewimage.php?file=/resim/images/fux43875.jpg)

http://www.myehost.de/resim/images/tn_qbc43917.jpg (http://www.myehost.de/resim/viewimage.php?file=/resim/images/qbc43917.jpg)

pessy
04.Haziran.2006, 21:29
gülermisin ağlarmsıısn
gülerim :D:D:D:D:D bak gülüyorum:D

kallstrom87
04.Haziran.2006, 23:07
of ooooffff 5 sezon önce bu hale geleceğini söyleseler ben o zamn gülerdim ama

effa1925
09.Haziran.2006, 15:16
merak etmeyın arkadaslar en kısa zamanda cıkıcaz ınsallah super lıg e

Meziyet
09.Haziran.2006, 15:21
İzmiRde en fazLa taraFtara sahiptiR göztepem. MaçLarına biLet buLamazdık Hey gidi gnLeR.Göztepeyi bu haLe getiren adamLar utansın. ParasızLık utansın .

"21 yýl 1. ligde, 21 yýl 2. ligde mücadele eden ve üç kez þampiyonluk kazanan sarý-kýrmýzýlý camiamýz birçok büyük kupayý da müzemize getirdi. 1971-72 sezonunda ise Avrupa Fuar Þehirleri Kupasý'nda (UEFA) yarý finale kadar yükselen ilk Türk takýmý
oldu.
Kuruluş tarihimiz: 14 Haziran 1925
Renklerimiz: Sarı-Kırmızı
Kurucularımız: Nebil Bey, Kenan Bey, Orhan Bey, Muammer Bey, Nusret Bey, Naci Bey, Hoca Ahmet Bey, Fahri Bey, Fehmi Simsaroğlu.
Branşlarımız: Futbol, yelken , basketbol, voleybol, yüzme, sutopu, güreş, masa tenisi, dağcılık, boks.
Futboldaki Derecelerimiz: Göztepe'miz;
1926 - 1953 yılları arasında 11 kez İzmir Lig, 3 kez İzmir Şilt,
1938 Ege,
1950 Türkiye,
1962-63 Federasyon Kupası,
1967, 1969, 1976, 1978, 1990, 2002 TSYD İzmir,
1968-69 ve 1969-70 Türkiye Kupası,
1969-70 Cumhurbaşkanlığı Kupası,
1977-78, 1980-81, 1999-2000 ve 2000-2001 2. Lig şampiyonlukları kazandı.
1964-1972 yılları arasında Avrupa kupalarında ülkemizi başarıyla temsil eden Göztepe'miz, 1967-68 sezonunda çeyrek, 1968-69 sezonunda yarı finale yükselebilen ilk Türk takımı olma onuruna ulaştı. Sarı-kırmızılı ekibimiz 1987-88 sezonunda da, grubunda en centilmen takım seçildi.
Göztepe'miz 1925'te, Altay'ın Alsancaklı ve Güzelyalılı futbolcuları arasında çıkan bir anlaşmazlık sonucu 1925 yılında doğdu.

BaşaRıLaRımız!

"21 yýl 1. ligde, 21 yýl 2. ligde mücadele eden ve üç kez þampiyonluk kazanan sarý-kýrmýzýlý camiamýz birçok büyük kupayý da müzemize getirdi. 1971-72 sezonunda ise Avrupa Fuar Þehirleri Kupasý'nda (UEFA) yarý finale kadar yükselen ilk Türk takýmý
oldu.
Kuruluş tarihimiz: 14 Haziran 1925
Renklerimiz: Sarı-Kırmızı
Kurucularımız: Nebil Bey, Kenan Bey, Orhan Bey, Muammer Bey, Nusret Bey, Naci Bey, Hoca Ahmet Bey, Fahri Bey, Fehmi Simsaroğlu.
Branşlarımız: Futbol, yelken , basketbol, voleybol, yüzme, sutopu, güreş, masa tenisi, dağcılık, boks.
Futboldaki Derecelerimiz: Göztepe'miz;
1926 - 1953 yılları arasında 11 kez İzmir Lig, 3 kez İzmir Şilt,
1938 Ege,
1950 Türkiye,
1962-63 Federasyon Kupası,
1967, 1969, 1976, 1978, 1990, 2002 TSYD İzmir,
1968-69 ve 1969-70 Türkiye Kupası,
1969-70 Cumhurbaşkanlığı Kupası,
1977-78, 1980-81, 1999-2000 ve 2000-2001 2. Lig şampiyonlukları kazandı.
1964-1972 yılları arasında Avrupa kupalarında ülkemizi başarıyla temsil eden Göztepe'miz, 1967-68 sezonunda çeyrek, 1968-69 sezonunda yarı finale yükselebilen ilk Türk takımı olma onuruna ulaştı. Sarı-kırmızılı ekibimiz 1987-88 sezonunda da, grubunda en centilmen takım seçildi.
Göztepe'miz 1925'te, Altay'ın Alsancaklı ve Güzelyalılı futbolcuları arasında çıkan bir anlaşmazlık sonucu 1925 yılında doğdu.

lazyboy7
09.Haziran.2006, 17:01
bu adam hala calısıyomu orda ??

cyenal
10.Haziran.2006, 16:20
göztepenin bu durumlara düşmesine gerçekten üzüldüm.Ama sonuçta KARŞIYAKALIYIZ.izmirdeyken futbolda göztepe , basketbolda fener maçları ayrı olurdu.Çünki sadece karşımızda ciddi kalabalık çıkarabilen 2 takım vardı.Seyircinin çok olduğu maçlara ayrı bir hazırlanırdık.Hey gidi günler hey...

İzmirdeki takımlar kolay kolay birleşemezler.Değil Karşıyaka göztepe hiçbir izmir takımı birleşmez.Yıllar önce altınordu takımıyla altay ın birleşmesi söz konusu olduğunda kulüp başkanları bir araya geldiğinde prensip olarak birleşmenin olabileceği konusunda birleşilmiş ama takımın ismi sorun olmuştu.Hatta o günlerden aklımda kalan, Altay klup başkanının bir önerisi vardı.
yeni isim : altınordunun "AL" ı altay ın "TAY"ı yani sonuçta gene ALTAY oluyordu.

SaMaNYoLu
10.Haziran.2006, 19:55
umarım düzelir bir zamanların göztepesi o be..

enesao
10.Haziran.2006, 22:05
yeni isim : altınordunun "AL" ı altay ın "TAY"ı yani sonuçta gene ALTAY oluyordu.
cook uyanikmis bu adam :D

cyenal
11.Haziran.2006, 01:48
cook uyanikmis bu adam :D

Zaten bu uyanık adamlardan dolayı bir şey olmuyor ya...
Bence 2 takım olsun Ksk ve göztepe önderliğinde.ama kimse koltuğunu bırakmak istemiyor.