View Full Version : Turksportal İlk Tshirt'ü Hazır
Evet sonunda ilk tshirt ümüz hazır.
Tabi stoklarımızla sınırlı ve sizlerin ilgisini bekliyor. Fiyat 19.90 TL, Ödeme Paypal üzerinden alınmakta ve ilgilenenlerin mail siparişinde bulunmaları gerekiyor. %100 pamuk, kaliteli baskı
Bakalım beğenecek misiniz?
-> Beğendim satın almak istiyorum! (http://www.turksportal.net/turksportal/)
Buradan çıkacak beğeniye göre yeni ürünlerimiz de hazırlanacak. Şimdilik tshirt, sweet tshirt, devamında bardak/kupa (mug), mouse pad, anahtarlık, futbol topu, formalarda gelecek.
http://dosya.turksportal.net/images/scout.png
Walter Sakana
08.Mart.2012, 21:39
Oldukça hoş görünüyor, ben çok beğendim.
kalemci
08.Mart.2012, 21:40
Aynen bence de, çok hoş duruyorlar. Kesimleri de iyi gözüküyor.
Mustafa abi, tshirt'ün önündeki baskı kabartma mı? Yani kolay aşınacak cinsten mi yoksa böyle içten baskı mı? Bilmiyorum anlatabildim mi...
kabartma değil ama kıytırık baskı değil, yıkamada kopan baskı gibi olmadığının garantisini verebilirim. %100 pamuk
Ben de çok beğendim alabilirim.
maNga 33
08.Mart.2012, 22:19
bence oldukça güzel almayı düşünebilirim
Jaswege
08.Mart.2012, 22:37
Rengi hoşmuş. Her bedeni var mı?
LaigLeNoiR
08.Mart.2012, 22:39
Arkası boş olsa daha mı güzel olurdu acaba diye düşünüyorum.
Nedvedmania
08.Mart.2012, 22:57
Güzel olmuş. Bir sonraki Tshirt önceden duyurulursa güzel olur. Buna bağlı olarak forumdakiler tasarım yaparlar ve sonra oylama yapılır. En beğenilen tasarım piyasaya sürülür.
Bardak, mause pad ve anahtarlık 3'lüsünü merakla bekliyorum.
Bedenler nedir? Kargonun ulaşma süresi ne kadar olur(kargo vs.)?
E.Cartman
08.Mart.2012, 23:57
Şık bir Mouse Pad bekliyorum şahsen. Bir de Cihan'ın dediği gibi tasarımı kullanıcılar yaparsa tadından yenmez :D
Nocna Mora
09.Mart.2012, 00:05
Çok beğendim. Cm havası var sanki biraz tişörtün. ;)
Bedenler nedir? Kargonun ulaşma süresi ne kadar olur(kargo vs.)?
Small, Medium, Large ve X-Large
İki hafta içerisinde talepleri toplayacağız ve ürünleri de 1 hafta içerisinde hazırlayıp kargolayacağız
C h A o S
09.Mart.2012, 00:17
Arkası boş olsa daha mı güzel olurdu acaba diye düşünüyorum.
Aynen katılıyorum.Arkada numara ve isim olunca forma gibi olmuş.Ama yinede güzel bir ürün olmuş.Rengide iyi.
RaSenGan
09.Mart.2012, 00:21
Aynen katılıyorum.Arkada numara ve isim olunca forma gibi olmuş.Ama yinede güzel bir ürün olmuş.Rengide iyi.
Ben de katılıyorum.
e imkan bizim elimizde arkası boşta yapabiliriz
kalemci
09.Mart.2012, 00:22
Arkası boşta yapıldığı gibi arkasına 7 yerine istenilen numara ekletilebilir mi peki Mustafa Abi ?
Arkası boşta yapıldığı gibi arkasına 7 yerine istenilen numara ekletilebilir mi peki Mustafa Abi ?
toplu üretim olduğu için bu malesef mümkün değil
RaSenGan
09.Mart.2012, 00:23
Arkaya soldaki resmin sağ tarafındaki Turksportal logosunun büyük hali konulsa çok iyi olur bence.Bizim formaların üstünde reklam yazan yere yazılabilir logo.Numarayı da kaldırırsanız 10 numara olur bence.
grkm33
09.Mart.2012, 00:25
Para Ptt den havale yapılsa alabilirdim diğer türlü pek sanmıyorum
KaPaLı
09.Mart.2012, 01:03
O beden büyümezse olmaz o iş. Alacaklara hayırlı olsun şimdiden.
LaigLeNoiR
09.Mart.2012, 01:29
O beden büyümezse olmaz o iş. Alacaklara hayırlı olsun şimdiden.
Mustafa abiye baskıyı kurdum mümkünse 3 XL istiyoruz :D
sarianet
09.Mart.2012, 01:36
tasarım gerçekten hoş olmuş :)
BaGa TaRKaN
09.Mart.2012, 01:48
Mustafa Hocam İşini Bilir Ayarlar LCW'nin Tüm İmkanlarını Kullanır, Çıkartır 3 XL'i :zuhaha
Bu Aralar Bayağı Sıkıntıdayım Aslında Güzel Alabilirdim Ama Belki Önümüzdeki Aylarda Olabilir
nannar
09.Mart.2012, 10:48
Barış'la bana 50. turnuvada ödül olarak belirlenip,vaad edilen ve sonrasında adreslerimizin alınmasıyla sona eren Tshirt hediyelerimizi artık talep edebilirmiyiz? :D
T-shirt hoş olmuş fakat arkası boş olsa daha iyi olurdu.T-shirt almayı düşünmüyorum fakat forma yapılırsa çok klas olur :)
sezgin 2
09.Mart.2012, 15:08
Bence ön yüzü çok hoş lâkin arkada tarafında boş olmalıydı bence. forma gibi olmuş bu, T-shirt ten ziyade..
byariff
09.Mart.2012, 15:11
Katiliyorum arka taraf bos olsaydi guzel olurdu , yurt disina yollama imkaniniz varmi peki ? birde , body tipi"mi yoksa normal baskimi ?
yorumlara göre daha çok arka tarafın boş olması ağırlık kazandı. öyle yapalım o halde :)
bu arada ilk etapta satışa 3 ürün çıkartacağız. bu ilki, ikinci yine bizim tarafımızdan tasarlanacak. Üçüncü için sizlerin çalışmalarını toplayabiliriz.
World Hollow o1
09.Mart.2012, 15:18
7 Numara iyidir iyi...
Mustafa abiye baskıyı kurdum mümkünse 3 XL istiyoruz :D
Benide katın :D 3XL olmasada 2XL olur :D
biz tshirt yerine spor salonu açalım en iyisi bu ne yahu bizim çocukların hepsinin maşallahı var :)
biz tshirt yerine spor salonu açalım en iyisi bu ne yahu bizim çocukların hepsinin maşallahı var :)
:D:DHahaha süpersin abi.Forma tasarlarsanız güzel olur.Sitenin logosunun renkleri bakımından aklıma ilk gelen forma şu oldu.Şöyle bi forma yapsanız güzel olurdu hani.http://palmiyespor.com/image/cache/data/KASIMPA%C5%9EA-960x720.JPG
Corpus
09.Mart.2012, 16:26
Turnuvalara ödül olarak verilirse bu ürünler müthiş bir patlama olur bence :)
berkay123456
09.Mart.2012, 19:37
Turnuvalara ödül olarak verilirse bu ürünler müthiş bir patlama olur bence :)
Hem turnuvalara, hem de orjinal oyuna yönlendirme açısından iyi olur aslında.
Nedvedmania
09.Mart.2012, 20:37
Uzun kollusunu da isteriz. Kış daha bitmedi :D
uaemrah
09.Mart.2012, 23:50
biz klüp üyelerine özel bir fiyat yapılsa iyiydi :)))
şaka bir yana bir önerim var,
madem turksportal t-short'ü alıyoruz arkasında scout yerine turksportal üye adımzı yazdırsak daha hoş olmaz mı ? tabi numarayıda isteyen istediği numara olarak talep etsin...
Nedvedmania
10.Mart.2012, 00:26
biz klüp üyelerine özel bir fiyat yapılsa iyiydi :)))
şaka bir yana bir önerim var,
madem turksportal t-short'ü alıyoruz arkasında scout yerine turksportal üye adımzı yazdırsak daha hoş olmaz mı ? tabi numarayıda isteyen istediği numara olarak talep etsin...
toplu üretim olduğu için bu malesef mümkün değil
. .
maNga 33
10.Mart.2012, 00:32
yapılan tişörtler düz mü yoksa fit kesim diyeceğimiz türden mi ?
Nocna Mora
10.Mart.2012, 01:46
TSI arması ve yazısı biraz büyütülebilir sanki. Ayrıca arkası böyle iyi bence. Araştırmacılar için özellikle kullanılabilir bir tişört olacaktır. Tabii bir de arkası boş yapılabilir..
LaigLeNoiR
10.Mart.2012, 02:18
Arkası boş olursa ben LaigLeNoiR 28 yazdırıcam :)
Bulstrap87
10.Kasım.2012, 12:56
bu t shirt olayı devam ediyor mu?
Leonadias
28.Nisan.2014, 17:44
Hala var mı ?
SAİT71
29.Nisan.2014, 12:26
bence turksportalın tshirti olduğu çok belli değil. Bence bir sitenin tshirti oldugunu ilk bakışta belli etmeli. Turksportala özgü objeler on plana çıkarılmalı fakat resimde çok kaliteli gorunuyır malzemesi
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2014, 20:21
Bu tişörtten alan var mı? Çoğunluk çok güzel falan demiş,merak ettim.:)
blackman2004
03.Ağustos.2014, 15:16
V yaka ve t-shirt strech olsa idi gözü kapalı alırdım . Fit birsey olmalı yapılan projenin yeni jenarosyana hitap edebilmesi için ..