PDA

View Full Version : Alex Resmen Fenerbahçe'de !

Cengo
04.Haziran.2004, 04:49
Alex transferinde mutlu son.Fenerbahçe Brezilyalı oyuncu ile 3 yıllık resmi sözleşme yaptı ve transfer Fenerbahçe Resmi Sitesinden yayınlandı.

http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/Haber/alex_nobre_manset.jpeg

Alex Resmen Fenerbahçe'de!

Gündemde başrolü oluşturan ve 1 senedir gündemden hiç düşmeyen Alex transferi mutlu olarak sonuçlandı.Yıldız oyuncu ülkesinde 'En İyi Oyuncu' seçilmişti.

Böylece 2004-2005 sezonu içinde şu an itibariyle Fenerbahçe oyuncusu olarak oynayacak 3. Brezilyalı olacak.

http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/Haber/alex.jpg

3 yıllık imzaladığı belirtilen Alex hakkında,resmi haberi sunuyoruz :

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=4518&SubCategoryName=futbol&Lang=TR

"Alex Fenerbahçe`de!
03.06.2004

Ve beklenen transfer gerçekleşti!.. Kulübümüz, Cruzeiro ve Brezilya Milli Takımı`nın yıldız oyuncusu Alex De Souza ile 3 yıllık anlaşmaya vardı...

Asbaşkanımız Hakan Bilal Kutlualp, Brezilya`da görüştüğü Alex ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, yıldız oyuncunun Türkiye`ye geliş programı önümüzdeki hafta belli olacak.

ALEX HAKKINDA
Ad Soyad: Alexsandro de Souza
Doğum Tarihi: 14/9/1977
Doğum Yeri: Curitiba/PR
Ülkesi: Brezilya
Pozisyonu: Orta Saha
Boy: 175 cm
Kilo: 73 kg
Daha önce forma giydiği takımlar: Cruzeiro, Parma, Flamengo, Palmeiras, CuCoritiba"

e_mali
04.Haziran.2004, 10:16
İşte transfer bu.... :mrgreen:
(a) (a) (a) (a) (a) (a) (a) (a) (a) (a)

Trezeguet20
04.Haziran.2004, 17:03
Umarım ORTEGA olmaz....

Koray Düşova
04.Haziran.2004, 18:06
Ortega'nın kişisel problemleri var her gittiği takımda huzursuz bunları bilerek almıştı Fenerbahçe onu ,yani bir oyuncu geçmişte nasıl davrandıysa gelecekte de öyle davranabilir.

bu konuda aynı pozisyona şimdi Galatasaray düştü,Djalminha'yı almak üzereler,Djalminha'nın geçmişte yaptıkları kavgacı bir tip olduğu bilinir ama Djallminha Ortega gibi sürekli ülekem dönücem gibi tutturan bir oyuncu değil gidip başka klüplerde de oynamış ve takıntılarından kurtulumş gibi gözüküyor ama yine de kimse Galatasaray'da sorunçıkarmayacğaına garanti veremez.

Alex;

Kalitesi tartışılmaz,Şükrü Saraçoğu'nu ayağa kaldıcarak bir adam,fiyatı tuzlu ama yaptıkları ortada Fenerbahçe'ye nin Revivo'nun formda olduğu zamanki gibi aradığı bir 10 numara (20 numara giyeceğine bakmayın 10 numaraık adam aslında Alex),Fenerbahçe'nin hücum gücünü 2 katına çıkartacak bir oyuncu...

Sheriff
05.Haziran.2004, 15:31
abi bu adam(Brezilyada yılın oyuncusu seçilen alexandro de souza) milna da oynamamışmıydı?hele sukur gelmeside çok iyi olur insallah (g)

Cengo
05.Haziran.2004, 22:00
aradığı bir 10 numara (20 numara giyeceğine bakmayın 10 numaraık adam aslında Alex),Fenerbahçe'nin hücum gücünü 2 katına çıkartacak bir oyuncu...

2*10 diyelim o zaman (d)

10_Osmanozc
05.Haziran.2004, 23:32
Hayırlı Olmasın

Cengo
06.Haziran.2004, 01:35
Hayırlı Olmasın

Ayıptır Osman.Yakışıyor mu sana :?:

Hayırlı Olsun ..

JackDaniels
06.Haziran.2004, 18:20
Benim anlamadığım fenerin hücum gücü zaten iyiydi tek sorunu orta sahann ve defansın soluydu şimdi kim yedeğe çekilecek serhat mı, tuncaymı, nobre mi, hoijdonk mu,......
Hadi alex nobrenin yeriyle alaksı yok tuncay mı alex mi?
Ben galatasaraylı bir taraftarım ancak fb yönetimini kutluyorum çok iş bitirici adamlar parada var ....
Ancak daum yönetim kadar başarılı olabilir mi??????
Ama benim hatırladığım kadarıyla fener her sene transfer şampiyonu oluyor her sezon başı dream team falan deniliyo ama görücez popescu nun bir sözü vardı parayla yıldız futbolcular alabilirsiniz ama takım ruhunu satın alamazsınız diye burda da iş dauma düşüyor.....

Cengo
06.Haziran.2004, 18:36
Daum bence bu ruhu yaklabilen nadir insanlardan.

Serhat'ın bencil oyunu düzeltti.Takımdan gitmek üzereyken kurtarıcı yaptı.
Ümit gibi sevilmeyen bir adamı kaptan yaptı.Lider yaptı.

Tuncay'ı solda kullandığı halde 19 gol attı(yanlış hatırlamıyorsam) kendisi.Herm orta saha dinamiz kazandı ve hem de Tuncay'ın gelişimi hızlandı.

Nobre'yi,Luciano'yu,Aurelio'yu getirdi,scout grubu arı gibi çalışıyor.
Almanya'ya en çok Brezilyalı oyuncu geitren T.D.olarak Fenerbahçe'ye 4. Brezilyalısını getirdi.

Yılın Transferi Daum'dur :!:

Daum'un bu ruhu yakalayamadığı söylemek çok saçma..

Cengo
06.Haziran.2004, 18:37
Hala transfer yapıyor Daum ve çok akıllı transferler ..

JackDaniels
06.Haziran.2004, 18:42
Ben zaten daum bu ruhu yakalıyamaz demiyorum yakalıyabilir mi acaba dedim
Ama şuda bir gerçek daum şu ana kadar çalıştırdığı hiç bir klubü 2 sene üst üste şampiyon yapamadı....
Bu yapamaz anlamına gelmiyor tabii...
Ancak bence daum sistemli çalışıyor birde kalecilerde akıllı transferler yapabilse sorun kalmıcak....

Cengo
06.Haziran.2004, 18:45
Benim anlamadığım fenerin hücum gücü zaten iyiydi tek sorunu orta sahann ve defansın soluydu şimdi kim yedeğe çekilecek serhat mı, tuncaymı, nobre mi, hoijdonk mu,......
Hadi alex nobrenin yeriyle alaksı yok tuncay mı alex mi?

*Fenerbahçe Playmaker olmadan şampiyon oldu.Alex orta sahada serbest olarak Playmaker şeklinde oynayacak.Oyun sıkıştığında topu sürebilecek,çıkartabilecek birisine ihtiyaç vardı,o da Alex olacak.

*Tuncay zaman zaman forvet, zaman zaman da solda oynar zira Sakaryaspor'da da aynı şekilde hem solda,hem de forvette oynadı.
Zaten solda oynarken de forvete yakın oynuyor.Zaman zaman da serbest oynuyor.

Tuncay gibi bir TÜRK oyuncu anca 100 yıl sonra çıkar.3 senede kendini inanılmaz geliştiren ve inanılmaz bir potansiyele sahip olan az oyuncu var.Maç içinde her şeyi yapıyor.Orta sahada sorumluluk alıyor,Playmaker gibi oynyor.Kanatta oynuyor.Forvet oynuyor.Defansa geliyor.İnanılmaz dribbling yeteneği var.Şutu var.Hızı var.50 M $ verseniz zor bulursunuzu böyle bir oyuncuyu ..

Ama benim hatırladığım kadarıyla fener her sene transfer şampiyonu oluyor her sezon başı dream team falan deniliyo ama görücez popescu nun bir sözü vardı parayla yıldız futbolcular alabilirsiniz ama takım ruhunu satın alamazsınız diye burda da iş dauma düşüyor.....

Popescu'nu lafı hikaye.Para olmadan takım kurulmaz,takım olmadan paranın da bir önemi yoktur.
Popescu ruhu bilseydi hiç bir işe yaramaz 3. sınıf Romenleri toplamazdı Galatasaray'a :!:

JackDaniels
06.Haziran.2004, 18:46
Birde daum medyadan çok etkileniyor buda onun eksisi ....
Ama alex i bulmak için çoook akıllı olmaya gerek yok bizimde paramız olsa ilk alınacak isimlerden birisi alex ve zendendi...
Daum eğer bjk deki bir transfer bütçesi olsaydı o tunuslu oyuncu adı kim bilmiyorum ve ona benzer bir sürü isim hepsi daumun eseri olduğunuda unutmayalım bence yönetimin payı daha büyük......

JackDaniels
06.Haziran.2004, 18:49
Popescunun lafını sonuna kadar destikliyorum real madrid ve chealsea en büyük örneği.....o zaman bu takımlar bütün kupalrı almaları lazım senin görüşüne göre...

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:00
Veya her sene fb lig de şampiyon olurdu.....
Hatırlarsan ligin en iyi oyuncularını hep fb aldı....
Popescunun bu lafını neden desteklemiyorsun anlamadım .....Doğru bir söz ayrıca bu lafı bütün otoriterler söyler ...
Alex gibi bir oyuncuyu bizde alsak belki bende senin gibi parayla takım kurulur falan derdim...

Cengo
06.Haziran.2004, 19:37
Doğru isimler ve doğru transferler.

Paranın çok olması her zaman kaybedeceğin,loser takım yaratacağın anlamına gelmez.
Popescu ironi oluşturmuş, para olmadan hiç bir iş olmaz.

Para yeterli değil tabi, bilgi,araştırma ve doğru isimler lazım.

Ama PARA olmadan; sadece bilgi,araştırma ve doğru isimler YETMEZ :!: (f)

Cengo
06.Haziran.2004, 19:37
Popesco otorite değil,çok bilseydi 3. SINIF ROMENLERİ TOPLAMAZDI ..

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:42
Ben popescu otorite demedim zaten diğer otoriterler yani futboldan anlayan herkez çoook iyi transfer yapmak demek başarılı olucağın anlamına gelmez....
Bunu tartışmaya bile gerek yok...
Ben burda popescuyu konuşmuyorum (f)

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:45
Atrıca daum çoook iyi futboldan anladığı için mi tunuslu baya münch ve bir alman daha vardı adı neydi unuttum onları getirrdi..... :!: :!: :!:
O kadar parayı bana verseler bende alexi zendeni isterim.......
Hatta popescu da ister..... (c)

Cengo
06.Haziran.2004, 19:51
GS'ın Hagi'yi 10 M $'a aldığını ,transferlere 30 M $'a yakın para verdiğini ne çabuk unuttunuz :!:

Sonraki başarısızlık döneminde de 22 oyuncu aldınız,yaklaşık o kadar para verdiniz :!:

Para ve bilgi olmadan başarılı olunmaz.Biri eksikse başarılı olunmuyor.
Evet bu işler para ile dönüyor,kabul etmesende.

Paran yoksa iyi futbolcu alamazsın,iyi T.D. alamazsın ve başarılı olamazsın :!:

Cengo
06.Haziran.2004, 19:55
Beşiktaş'ta para yoktu,ucuz ve iş yapabilecek oyuncular arandı.

Baya bence kötü de oyamadı pek,vasatın üzerindeydi biraz ..

Asper gibi bir yetenek de buldu Daum,unutmamak gerek.
Fakat Asper kaldıramadı,o ayrı ..

JackDaniels
06.Haziran.2004, 19:57
Biz hagi ye 4 senede ancak 10 milyon dolar ödemişizdir .....bonservis bedeli yoktu ayrıca benim yazıma bakarsan alex başarısız olucak demedim :!:
Başarıyı kesin görmeyin diye söyledim hagi gibi olsun o verdiğiniz paranın 10 mislini verin adam hakeder o zaman....
Sen bana sadece hagiyi gösterebiliyorsun ama ben sana çooook gösteririm ortega ballack figo becham ferdinand v.b.....

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 19:59
Asper'i bulduda ne oldu.Adamı Mhyre'nin yedeği yaptı.
Alex Fenerbahçe'ye bir hava katar ama Daum kesin gidecek.Bence .

Cengo
06.Haziran.2004, 20:05
Asper'i bulduda ne oldu.Adamı Mhyre'nin yedeği yaptı.
Alex Fenerbahçe'ye bir hava katar ama Daum kesin gidecek.Bence .

Mhyre iyi bir kaleciydi,formsuzluğu ve kendine güvenini kaybetmesinden dolayı oynayamadı.
Sonra gitti İngiltere'de oynadı ..

Daum hiç bir yere gitmez.Sıfırdan takım alarak şampiyon yaptı.Bu sene daha kolay olacaktır geçen seneden ..

Kıskançlığı bırakın,neden gidecekse yazın :!: :?:
Başarılı,iyi bir kadro oluşturan bir T.D.'ü hiçkimse göndermez ..

JackDaniels
06.Haziran.2004, 20:08
Sana lucescu örneğini veriyim terim örneğini veriyim ...
2 maç yenilince koltuk sallanıyo valla ...
hele fb gibi bir camiyada......neler olur bilmiyorum.....
daumu izlemeye devam edelim bence şimdi ne desek boş......

Cengo
06.Haziran.2004, 20:08
Biz hagi ye 4 senede ancak 10 milyon dolar ödemişizdir .....bonservis bedeli yoktu ayrıca benim yazıma bakarsan alex başarısız olucak demedim :!:
Başarıyı kesin görmeyin diye söyledim hagi gibi olsun o verdiğiniz paranın 10 mislini verin adam hakeder o zaman....
Sen bana sadece hagiyi gösterebiliyorsun ama ben sana çooook gösteririm ortega ballack figo becham ferdinand v.b.....

Ortega'ya lafım yok ama bunlar neci :?: :!: :

Toni Schumacher,Andersson,Rapaic,Revivo,Hooijdonk,Uche, Okocha,Högh,Nobre,Alex,Nielsen vs..

Cengo
06.Haziran.2004, 20:09
Sana lucescu örneğini veriyim terim örneğini veriyim ...
2 maç yenilince koltuk sallanıyo valla ...
hele fb gibi bir camiyada......neler olur bilmiyorum.....
daumu izlemeye devam edelim bence şimdi ne desek boş......

DAUM gitseydi 11 puan gerideyken giderdi :!: :!: :!:

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 20:10
Zaten ben kimse gönderir demedimki kendisi gider.Ayrıca Daum'un neyini kıskanıcağam.Tamam başarısı var ama(Dünya kupası,Avrupa kupası,şampiyonlar liğ, vs,vs)Pekde başarılı sayılmaz.
Fenerbahçe'yi Luce şampiyon yaptı Daum değil.

JackDaniels
06.Haziran.2004, 20:11
anlayamadım sen bu oyuncuların kaçını alex veya ortegayla bir tutuyorsun bu adamlar büyük yıldız olarak gelmediler zaten ondan başarılı oldular....
Anderson ne kadar başarılı oldu o da tartışılır....

Cengo
06.Haziran.2004, 20:13
Büyük yıldızlar başarılı olamaz yani :?: (cc)
Ahah buna anca gülünür

JackDaniels
06.Haziran.2004, 20:13
Fb lilerin yöneticileri kendileri dediler bu sene şampiyonluk beklemiyorduk diye ...
bu sene 11 puan geri düşerse o zaman görürsün dicem göremezsin çünkü 11 puana gelmeden gider daum....

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 20:14
Anderson'un ne başarısı var anlamadım.

JackDaniels
06.Haziran.2004, 20:15
Yaaa sen beni anlamak istemiyorsun heralde .... (f)
ben olamaz demedim ama kesin olucak diye birşeyde yok ayrıca daum dahide değil artık bunu kabul et lütfen............. (c)

Cengo
06.Haziran.2004, 20:19
Esas siz kabul edin. DAUM çok büyük hoca :!:

Andersson'un başarısı yokmuş.Peeh.Hayatında bir sezondaki en fazla goü Fenerbahçe'de attı.Yeterli !..

Fenerbahçe her sene şampiyonluğa oynar :!:

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 20:21
Fenerbahçe'nin kutlamalarında dahi vardı..
Gökten bir yıldız geliyor ve sahaya iniyor.
Zaten o görüntüyle biz kazanmadık havadan geldi diyolar.

Trezeguet20
06.Haziran.2004, 20:22
E müsade ette her sezon şampiyonluğa oynasın 100 yaşında ayıp yani (c)

JackDaniels
06.Haziran.2004, 20:23
Bak ben bir galatasaraylı olarak bazı şeyleri kabullenebiliyorum ama sen fb li olarak kabullenmiyorsun sen fanatiksin bu iyi değil daumun büyük hocalığını hiç görmedim ama sen bildiğin bişey varsa anlat....

Cengo
06.Haziran.2004, 20:24
Fenerbahçe'nin kutlamalarında dahi vardı..
Gökten bir yıldız geliyor ve sahaya iniyor.
Zaten o görüntüyle biz kazanmadık havadan geldi diyolar.

Konu maksadını aştı.Alex'in transfer haberi konu olduğu halde 'Daum dahi mi değil mi?' tartışılmaya başladı.

Konuyu kapatıyorum ..

Cengo
07.Haziran.2004, 22:02
Kilidi açtım ama sadece Alex konuşulacak :!:
Konu sapıtırsa kapatırım gene ..

Not: Herkesin başarısı ortada ..

JackDaniels
08.Haziran.2004, 00:31
Alex ortegaya benzemicek anlaşılan çünkü adam buraya bir hevesle geliyor ortega gibi zorla gelmiyor ....

Trezeguet20
08.Haziran.2004, 14:29
Ortega'da o günlerde kahraman olarak karşılanmıştı ama sonra....pu kaka oldu

JackDaniels
08.Haziran.2004, 14:33
Bekliyelim ve görelim zaten adam ilk 4 maçya yokmuş......
milli takımdaymış....

PhotoGrapher
08.Haziran.2004, 20:01
Adamın işe yarayacağı kesin. Bundan en küçük şüphem bile yok.Ama ilk 4 maçta olmaması takıma adaopte olmasını güçleştirir.Beklenilen verim geç alınabilir.O zaman ne anladım ben bu transferden.Bence F.Bahçe alex i milli takıma göndermesin. :roll:

JackDaniels
08.Haziran.2004, 20:19
O fenerin elinde deil işte ancak fb brazilya federasyonuna ricada bulunabilirler ama onlar kabul etmezler......

PhotoGrapher
10.Haziran.2004, 15:11
O fenerin elinde deil işte ancak fb brazilya federasyonuna ricada bulunabilirler ama onlar kabul etmezler......

E doğal olarak.Sonuçta allex gibi bir oyuncuyu hiç bi milli takım bırakmaz

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2013, 18:17
hayirli olsun, ozlemistik kaptani :n:

pele96
05.Temmuz.2013, 18:47
hayirli olsun, ozlemistik kaptani :n:

Konuyu bulmak için çok uğraştın mı :D

OrcunFB
05.Temmuz.2013, 19:32
Ohoo öyle bir mutlulukla girmiştim ki.

LaigLeNoiR