Log in

View Full Version : [31. Hafta] Bursaspor - Ankaragücü

di canio
14.Mart.2012, 19:43
http://img11.imageshack.us/img11/5030/bursasporankaragc.png

attirson
15.Mart.2012, 01:31
Bu maçta kardeşlik filan işlemez diye düşünüyorum.4-0 Bursaspor kazanır. :D

musakaan
17.Mart.2012, 20:24
İlk yarı 1-1 bitti. Bu sezon elimden geldiğince Ankara deplasman farketmeden gittim ama Bursa'dan haz almadığım için gitme fırsatına rağmen gitmedim.

William Rookwood
17.Mart.2012, 20:25
Futbolun kağıt üzerinde oynanmadığının bir kanıtı olacak sanırım bu maç :)

World Hollow o1
17.Mart.2012, 20:28
Futbolun kağıt üzerinde oynanmadığının bir kanıtı olacak sanırım bu maç :)

Sanal ortam ve kardeşliğin boy gösterdiği maç olabilir... :)

ReaList
17.Mart.2012, 21:22
89'da Pinto attı 2-1 oldu, Maçta ki ikinci golü takıma geldiğindendir çok faydalı oynuyor bu oyuncu.

musakaan
17.Mart.2012, 21:33
Futbolun milyon dolarlık futbolcularla kazanıldığını anladım. Bursa'nın kardeşliğini de gördük. Futbolcumuz beyin tranvası geçirecek bunlar hala vakit gidiyor diye çıldırıyor. Kardeşlik felan hikaye bu olay da bunun en büyük ispatı.

Deus Dominus
17.Mart.2012, 21:37
Kardeşlik taraftar arasında kulüp arasında olur, maç başladığında her iki takımın oyuncuları da kendi kulübü menfaatine hareket eder.
Ayrıca bu adam (Sebastian Pinto) gelmeseydi ne olurdu diye düşünüyorum... Sanırım düşmeme mücadelesi veren takımlardan biri de biz olurduk. 10 maç 6 gol 3 asist. Yeni transfer olmuş bir oyuncu daha ne kadar katkı verebilir bilmiyorum. Play-off'lara kalırsak onun sayesinde.

musakaan
17.Mart.2012, 22:08
Kardeşlik taraftar arasında kulüp arasında olur, maç başladığında her iki takımın oyuncuları da kendi kulübü menfaatine hareket eder.
Ayrıca bu adam (Sebastian Pinto) gelmeseydi ne olurdu diye düşünüyorum... Sanırım düşmeme mücadelesi veren takımlardan biri de biz olurduk. 10 maç 6 gol 3 asist. Yeni transfer olmuş bir oyuncu daha ne kadar katkı verebilir bilmiyorum. Play-off'lara kalırsak onun sayesinde.
Oyuncu değil taraftar yuhladılar.

Muhammed Türkmek çok sert konuştu!

"Maçın hakemi Deniz Çoban hakkaten "çoban"mış. Yeşil sahayı görünce bizi koyun sandı sanırım. Benim 19 yaşındaki gencecik kardeşime "ne var lan?" diye bağırma cesaretini kimden aldı acaba? Türk hakemliğinin yüz karası!!!

Pablo Batalla
17.Mart.2012, 23:09
Maçta olmadan bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın isterseniz? Iki TARAFTAR arasında da kardeşlik sonuza dek sürecek, fakat kendiniz ilk önce Ankaragüçlü futbolcuları sorgulayın.Hiç bir müdahale olmadan 7-8 kere yuvarlandılar daha ne diyeyim ben?

Bursaspor
17.Mart.2012, 23:38
"Bursa'nın kardeşliğini de gördük."

Bir tutam toza fırtına savurmak ne kadar basit değil mi ? Biz düşerken bizi en zor zamanımızda gelip bizi yenerken, şampiyonluk yolunda rakiplerimizin tamamına öyle veya böyle yenilirken biz kalkıp "böyle olmaz başkent" dedik mi, ya da neden diyelim ki ? Camiaların kardeşliği sahaya yansımasın kıran kırana maç olsun diye demiyor muyuz yıllardır.

"Taraftar yuhladı, etti." Maç içinde bağrına basan da yine o değil miydi ? Yediği gole kendi atarmışcasına sevinen, kendi oyuncusuna bir şey olmuş gibi merakla bekleyen.

Camiaların arası nasıl olursa olsun sahada olan mücadele sahada kalır. Orada bir oyuncuya tepki gösteriliyorsa bu Ankaragücü formasına değildir, neden yok yere bunu yaptığınadır. Yoksa ilk maçta da Sestak'a küfürler edilmedi mi, tepki gösterilmedi mi ? Biz kalkıp "başkentin kardeşliğini de gördük" mü deseydik ?

En başında sen kendin zaten belli etmişsin rengini yukarıda. Kardeşliğe bakış açın nötr ya da negatif, sonra kalkıp "Bursa'nın kardeşliğini de gördük" demeye hiç hakkın yok.

William Rookwood
18.Mart.2012, 00:18
Pinto çok yararlı çok iyi bir transfer. Ertuğrul hocayı kutluyorum

Zekirdek
18.Mart.2012, 00:35
Pinto gerçekten topçu. Devre arasında yapılmış en yararlı transfer.

Bursaspor
18.Mart.2012, 00:37
Pinto, Ertuğrul Hoca'nın transferi değil diye biliyorum. Batalla'nın menajerinin önerisiyle İbrahim Yazıcı sayesinde alınmış bir oyuncu, ilk alındığı zaman hâlâ daha forvet alınır mı demiştim. Ancak Pinto'nun geçmiş maçlarını izleyince oyunun her bölgesine etki eden bir oyuncu olduğunu gözlemledim. Oynuyor, oynatıyor, atıyor, asist yapıyor, pas açıyor vs. komple bir futbolcu performansı sergiliyor.

kalemci
18.Mart.2012, 20:47
Dünkü maçı ne yazık ki izleyemedim. Ankaragüçlü oyuncular ile ilgili gözünüze çarpanları paylaşırsanız sevinirim.

Alicanfmfan
18.Mart.2012, 23:33
Gözüme tek çarpan oyuncu İshak'tı. Bu gidişler Anadaolu kulüpleri kapar İshak'ı.