PDA

View Full Version : Anzhi çıldırmış olmalı!

Kaka Leite
15.Mart.2012, 04:18
14 Mart 2012 14:16 | NTV Spor ve Ajanslar
Rusya'nın Anzhi kulübünde sportif direktörlük yapan Roberto Carlos, İspanyol basınına futbolseverleri şaşkına çevirecek bir açıklamada bulundu.

http://www.yukleresim.com/di-W0HB.jpg
Rusya'nın Anzhi Mahaçkale takımının Brezilyalı sportif direktörü Roberto Carlos, kulübünün, sözleşmeleri bittiğinde Barcelonalı Lionel Messi ve Real Madridli Cristiano Ronaldo'yu transfer etmeye çalışacağını söyledi.
Roberto Carlos, İspanyol Marca gazetesine yaptığı, Rus basınında yayımlanan açıklamasında, "Anzhi, sözleşmeleri bittikten sonra Messi ve Ronaldo'yu transfer etmek için girişimde bulunacak" ifadesini kullandı.
Bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan 38 yaşındaki Roberto Carlos, Anzhi'de sportif direktörlüğe getirildikten sonra futbolcu listesinden çıkarılmıştı.
Messi'nin Barcelona ile sözleşmesi 2016'da, Ronaldo'nun Real Madrid ile sözleşmesi 2015'te sona eriyor.
Roberto Carlos, geçen sezon petrol milyarderi Süleyman Kerimov'un başkanlığa geldiği Anzhi'nin ilk önemli transferi olmuştu. Teknik direktörlüğünü Hollandalı Guus Hiddink'in yaptığı Anzhi'de Kamerunlu ünlü futbolcu Samuel Eto'o da forma giyiyor.

attirson
15.Mart.2012, 08:58
Kendileri inanıyorlar mı acaba.

nekop
15.Mart.2012, 09:42
Messi'nin Barcelona'da bırakacağını düşünüyorum fakat Ronaldo 34-35 yaşına gelince böyle bir transferi gerçekleştirebilir. Zaten adamlarda şuan için degil 4-5 yıl sonrası için ümit vermişler taraftarlarına.

Fernando Gago
15.Mart.2012, 13:24
Ronaldo ve Messi'yi kuluplerinden koparacak bir para birimi yok şuan. 10 Sene sonra belki

SaLviO
15.Mart.2012, 14:02
sagda ronaldo solda messl hıcde fena olmaz

KanaKe
15.Mart.2012, 14:03
Kendileri inanıyorlar mı acaba.

ona bakarsak etoo gibi adamin anzhi ye gidecegine de kimse inanmiyordu ama oldu.. ronaldo ve messiye astronomik rakamlar verilirse kariyerlerinin sonlarina dogru onlarinda gitme ihtimali olabilir diye düsünüyorum..

BleedingMoon
15.Mart.2012, 14:20
2015'e kadar sözleşme yenilemeyecek mi bu oyuncular? real ve barça keriz mi?

sarianet
15.Mart.2012, 14:24
sadece resme baktım okumaya tenezzül bile etmedim haca cıva haberler bunlar

fbdevil190737
15.Mart.2012, 14:47
Bu oyuncuların takımlarından ayrılmaları olağandışı birşey , özellikle Messi'nin .

GeNç KaRTaL
15.Mart.2012, 16:57
Cildirdiklariyla kalirlar. :icon_smile: