View Full Version : [32. Hafta] Samsunspor - Mersin İ.Y.
di canio
23.Mart.2012, 00:40
http://img192.imageshack.us/img192/4203/samsunmiy.png
BaFraLı
25.Mart.2012, 17:46
Dakika 58 Ekigho'nun attığı golle Samsunspor 1-0 önde. Mersin 9 kişi. Nobre ve İbrahim Kaş atıldı.
RasAnt
25.Mart.2012, 18:42
Samsun aldı maçı ama artık düştü gibi önünde zor maçlar var
fbdevil190737
25.Mart.2012, 18:47
Samsun'un bu durumdan kurtulması zor gibi . Hücum hattında Gekas , Zenke ve Bance'nin gidişlerinden sonra sadece forvet oynayabilecek Ekigho ve Anıl Dilaver kaldı . Antalya'nın da iki maçını da yenilmesi zor gözüktüğünden onlarda düştüler sayılır .
Fearless Coward
25.Mart.2012, 18:49
Samsun'un işi mucizelere kaldı Antalya'nın zor maçları var ama Samsun'un da zor maçları var BJK maçı içeride olsa şansları olabilirdi...Gekas BJK maçında sahada diyorlardı ne oldu o iş ?
Nedvedmania
25.Mart.2012, 19:13
Maçtan geldim şimdi. Hayatımda ilk defa oturarak maç izledim. Bağırmayınca, tezahurat etmeyince hiç bir zevki olmuyor :)
Maça gelirsek maç tam bir Bankasya maçı gibiydi. Nobre kırmızı görmeseydi Mersin alırdı maçı. Nobre atıldıktan sonra 2 net pozisyon harcadılar. İkisinide Nobre garanti gol yapardı. Maçın kontrolü hep Samsundaydı ama 2 gol dışında nerdeyse hiç değerlendiremediler. Adem 3 kere saçma orta denemesi yaptı. Samsun'un Sabri'si gibiydi :) Çok iyi koşuyor ama son hamleleri zayıf. Uğur Boral'a diyecek lafım yok zaten. Kaç tane pozisyon harcadı sayamadım. Artık gülme krizlerine soktu beni :D Bir de genç Samet var. Bizim Emre Çolak gibi. Hatta oda 52 numara. Koşuyor, çabalıyor, çalım atıyor. Emre'nin daha da küçüklük hali gibi. Belki ilerde iyi takımlara transfer olabilir.
furkan58
25.Mart.2012, 19:49
Ankaragücü ve Manisa'dan sonra 3. takımda Samsun olcak büyük ihtimal mucizelere kaldı işi .