PDA

View Full Version : [33. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Pages : 1 [2]

World Hollow o1
04.Nisan.2012, 14:27
Bıçağı Volkan açıyor. Gazetelerde bırağı alırken kapandı volkan açtı diyorlar. komik.

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/04/03/caki-gercegi--2137759.Jpeg

Misal olarak bu adamın kafaya gelse adam yaralansa olayı özet geçecekler; Ölmedi ya .!

ReaList
04.Nisan.2012, 14:39
Stadı yakarlar, kibritti o derler
Adam bıçaklarlar tırnak törpüsü derler
Rakı şişesi atarlar, V.İ.P'den atıldı derler (sanki ordan atılan her şey mübah)
Bıçak atarlar, kapalıydı derler (ama kimse bıçağın orda işi ne demez)

Bu yolda devam edin çok güzel yarın o bıçak birine saplandı mı sen o zaman görürsün bu ülkeye topçu geliyor mu ? Bunun a takımı b takımı yok, bunları yapanlar bırakın taraftar olmayı, insan olamaz zaten.

ParduS
04.Nisan.2012, 20:06
Çakı adama saplansa o adamın orada ne işi var diyeceksiniz utanmasanız. Trabzonspor taraftarı kaş yaparken göz çıkarıyor ne yazıkki.

Cengo
04.Nisan.2012, 20:37
Basında geçen haberlere göre UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg verilen kararın doğru olduğunu söylemiş ve kendisini arayarak örnek gösterilecek bu karar için Fırat Aydınus'a teşekkür etmiş.

meddah
04.Nisan.2012, 21:00
Tutarsızlık bir çeşit tutarlılık olmuş memlekette. Mesele o çakının orada ne işi olduğu meselesi olmalıydı; Volkan o çakıyı açıp kendisine batırmış olsa bile. Taraftar olarak birbirimize çamur atma hevesimiz, olayları doğru görebilme yetimizi köreltiyor.

Benim son 10 senede hatırladığım tek pozitif örnek; 2004'de İnönü'de yaşanan bıçaklanma vakası üzerine Beşiktaş yönetiminin "cezayı hakettik, itiraz etmeyeceğiz" beyanıydı. Hakikaten de gelen 3 maç ceza için kimse ağzını açıp kelam etmemişti. Bunu yapan yönetimin başkanı da Demirören'di ha! Allahım, sen bizi affet. Gerçi yönetim yeniydi o sezon; sonradan kervana katıldılar onlar da.

Yok aslında birbirimizden farkımız: Statta adam vurulması üzerine Fenerbahçe yönetiminin yaptığı über açıklama da (dışarıda vurulup geldi) henüz silinmiş değil hafızalardan.

Trabzonspor
04.Nisan.2012, 21:07
Usta yönetim yada başka taraftarlar(Gerçi herkes bir olmaz.Dengesiz insan sayısı çok.) bu bıcak olayını zaten tasvif etmiyor ki kim dedi bıcak olayını savunduğumuzu?

Bu arada o UEFA heyetındeki adam içinde ofsayt dedi demişlerdi daha önce.

meddah
04.Nisan.2012, 21:13
Sözüm meclisten dışarı; bu zaten bir olay değil, olgu değerlendirmesi. Yoksa bu başlığın ilk sayfalarında, daha maç devam ederken, kendi taraftarını eleştiren Trabzonsporlular da oldu gözlemlediğim kadarıyla.

Trabzonspor
04.Nisan.2012, 21:48
Basında geçen haberlere göre UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg verilen kararın doğru olduğunu söylemiş ve kendisini arayarak örnek gösterilecek bu karar için Fırat Aydınus'a teşekkür etmiş.

Ş u haberin kaynağınıda şimdi gördüm tamda tahmin ettiğim gibi.