View Full Version : [34. Hafta] Samsunspor - Sivasspor
di canio
05.Nisan.2012, 00:58
http://img845.imageshack.us/img845/7972/samsunsporsivasspor.png
Lusage
05.Nisan.2012, 01:03
Olmak yada olmamak maçı. Mutlaka ama mutlaka kazanmak ve Antalyaspor'un kaybetmesini beklemekten başka çaremiz yok.
Maçın hakemi ilk yarıda deplasmanda ki Sivasspor maçında 90+ da "Nizami" golümüzü vermeyen ve bizi 1 puandan eden, içerideki Eskişehirspor maçında taç atışını kullanmaktan vazgeçen Gekas'a saçmasapan bir ikinci sarı kartı gösterip oyundan atan Hüseyin Göçek. Maç belki şu ana kadar ki gelen süreçte Spor Toto Süper Lig'in en önemli maçı. ama hakem Ligimizin en vasat hakemlerinden birisi..
Umarım düdüğüne hakim olur..
Nedvedmania
05.Nisan.2012, 01:25
Bu maçta hakem olayının olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok kritik bir maç ve hakem ev sahibi aleyhine fazla karar verirse ortalık fena karışır.
Samsun'un bu maçı kazanamayacağını düşünüyorum. Tamam taraftar desteği var ama niyeyse kaybedecekler gibi geliyor.
Umarım bu düşüncem yanlış çıkar ve Samsun ligde kalır. Eğer Samsun ligde kalırsa panayır yerine döner burası :)
footballer33
05.Nisan.2012, 01:35
Bu maçta hakem olayının olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok kritik bir maç ve hakem ev sahibi aleyhine fazla karar verirse ortalık fena karışır.
Öncelikle Samsun'un bu maçı kazanamayacağını düşünüyorum. Tamam taraftar desteği var ama niyeyse kaybedecekler gibi geliyor. İkinci olarak Samsun kazansa bile Fenerin yenileceğini düşünmüyorum. En kötü 1 puan alır ve Samsun maalesef düşer.
Umarım bu düşüncelerim yanlış çıkar ve Samsun ligde kalır. Eğer Samsun ligde kalırsa panayır yerine döner burası :)
Fener'in değil, Antalya'nın diyecektin sanırım; zira Antalyaspor kaybetmezse ligde kalması kesinleşiyor. Fener kazanırsa, Samsun da kazandığı takdirde ligde kalan taraf Samsun oluyor. :)
Ben bu maçı Samsun'un kazanamayacağını düşünüyorum. Hem baskıyı kaldıramayacak futbolcular hem de Sivas'ın da Avrupa Ligi playoffuna girmek için şansı varken Sivas kaybetmez gibi geliyor bana.
C h A o S
05.Nisan.2012, 01:38
Samsun ilk 25-30 dakikada gol bulursa üzerindeki stresi atıp rahatlar.Atamazsa sinirler gerilecektir.Mutlaka sakin kalmaları lazım.Bende Sivas'ın kaybetmiyeceğini düşünüyorum nedense.
Nedvedmania
05.Nisan.2012, 01:52
Edit : Amaaan boşver saçmaladım işte :D
LaigLeNoiR
05.Nisan.2012, 02:01
Samsun'a maça gidicektim ama biletler bitmiş diye duydum.
sananes
05.Nisan.2012, 12:20
Samsun'dan yana endişem yok da Sivasspor çok iyi takım. Umarım Samsun bir şekilde maçı kazanıp ligde kalır.
Deus Dominus
05.Nisan.2012, 12:48
Samsunspor kazanamazsa düşüyor, Sivasspor puan kaybederse play-off dışında kalma ihtimali var. Tansiyonu yüksek bir maç olacak, ön plana çıkan hakem olmasın, hak eden kazansın çok şey mi istedim? :)
William Rookwood
05.Nisan.2012, 14:19
İnşallah Samsunspor kazanır ve ligde kalır.
BaFraLı
05.Nisan.2012, 16:13
Samsun'a maça gidicektim ama biletler bitmiş diye duydum.
Bende maça gitmek istiyordum Murat abi ama bende öyle duydum. Bafra'da oturuyorum ama daha bilet alamadan biletler bitmiş. Yani bitti diyorlar buralarda da ama bakmak lazım.
Maçı Samsunspor kazanacak bence. Sivasspor'unda playoff durumu var o yüzden kasacaktır. Güzel maç olur.
Panik yapmadan saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp maçı alır umarım Samsunspor'umuz.
Lusage
05.Nisan.2012, 16:59
Bilet kalmadı maalesef. Karaborsaya düştü.
En son deplasman tarafına bilet alıyorlardı. Yakında orasıda biter.
ozguraktas1992
05.Nisan.2012, 17:12
Rahat bir maç olacak bizim adımıza içimden geçen bu. Allahım utandırmasın fazlasıyla hakediyoruz ligde kalmayı. :)
furkan58
05.Nisan.2012, 18:12
Ben Sivasspor galibiyeti bekliyorum . Avrupa play-off iddaaları var çünkü zor maç ama Samsun kazanamaz gibime geliyor .
Gncl1905
06.Nisan.2012, 17:43
Çok zor maç olacak. Keşke Sivasspor garantileseydi Play-off'u veya hiç iddaası olmasaydı. Umarım kazanırız ve ligde kalırız :)
nannar
06.Nisan.2012, 19:36
Samsunspor'un kazanmasını canı gönülden diliyorum. Sivas play off'a gitmese de olur bu senelik. :) Hak eden alsın maçı
Bordo61Mavi
07.Nisan.2012, 15:02
Biz onlari, onlar bizi sevmesede Samsun alsin bu maci ve ligde kalsin.
BaFraLı
07.Nisan.2012, 19:19
Samsunspor İlk 11: Ertuğrul, Pal Lazar, Kemal Tokak, Kelhar, Andre Luiz, Hakan, Fink, Murat Yıldırım, Serdar Özkan, Uğur Boral, Ekigho,
Sivasspor İlk 11: Atilla, Uğur Kavuk, Cerny, Murat Akça, Navratil, Faty, Kadir, Kağan, Grosicki, Erman Kılıç, Eneramo,
Ekigho'ya twit bile attım ustam artık boş kaleye atma diye. Samsunspor bu maçı her türlü almalı. Almak zorunda. Antalyaspor'un mağlubiyetinde bu maçı kaybedipte kazanamassa ayıp zaten.
Sivasspor dişli takım. Herhangi bir moral bozukluğunda farka götürür maçı. Ama panik havasına girmeden taraftar desteğiyle zor da olsa bu maçı kazanırız umarım.
SaLviO
07.Nisan.2012, 19:20
bu ertuğrulda çok iyi oynadı bu sezon ya
Trabzonspor
07.Nisan.2012, 19:23
Sivas Uefayı istiyorsa kazanacak başka yolu yok.İlk 8 şanslarını kaybetmek istemeler.
Gncl1905
07.Nisan.2012, 20:24
Samsun attı :)
Michael Fink...
William Rookwood
07.Nisan.2012, 20:25
Goooool Fink :D
byariff
07.Nisan.2012, 20:29
Fink atti 1-0 :D
byariff
07.Nisan.2012, 20:34
Erman 30 metre falan sut atti top 90"da patladi
eneramo 1-1
sarianet
07.Nisan.2012, 21:24
hadi sivas hadibi gol
byariff
07.Nisan.2012, 21:31
hadi samsun at 1 tane antalya kume dussun
BaFraLı
07.Nisan.2012, 21:36
Samsunspor maçını izleyemiyorum ama taraftarlar bi aksiyon katamıyor mu maça anlayamuyorum yahu. Antalyaspor 2-0 mağlup. Ses falan çıkartın bir hava katın bişey yapın yahu ayıptır. Bu takım kalmalı bu ligte.
RaSenGan
07.Nisan.2012, 21:37
Madem Fener kazanıcak belli bari Samsun bunu kazansın da Antalyaspor düşsün :) Sırf o Ömer'i tekrar görmek istemediğimden düşmelerini istiyorum.
BaFraLı
07.Nisan.2012, 21:42
Diyecek birşey yok. Uğur Boral ve Serdar Özkan net pozisyonları kaçırmış. Erman gelmiş atmış. Geçmiş olsun.
sarianet
07.Nisan.2012, 21:42
sivas atar bu iş biter
William Rookwood
07.Nisan.2012, 21:43
Yapma bunu Samsun..
europeanconquer
07.Nisan.2012, 21:43
Geçmiş olsun diyelim artık.
Nedvedmania
07.Nisan.2012, 21:48
Üzüldüm be :(
BaFraLı
07.Nisan.2012, 21:52
Ekigho ya arkadaş bu adam nasıl atak oyuncusu ? Fizik kurallarını falan alt üst etti anasını satayım yahu. Yazık oldu şu takıma.
William Rookwood
07.Nisan.2012, 21:55
Hakikaten üzüldüm düşmemeliydi. Bance gibi Serdar Özkan gibi oyuncular yazık etti şu takıma. Keşke Petkovic'i daha erken gönderseydi Samsunspor..
Bordo61Mavi
07.Nisan.2012, 21:58
Yazik oldu kendi seyircisi onunde
BaFraLı
07.Nisan.2012, 22:01
Sivasspor'u tebrik etmek lazım. Çok gergindi Samsunspor zaten. Gol attıktan çok kısa bir süre sonrada golu yedi Samsun zaten. Orda maç koptu.
Ama çok net pozisyonlar harcamış Samsunspor. Yani ne yapsın bu taraftar yazık yahu. Sahaya inip dayak atsa müstehak. Geçmiş olsun, Tebrikler Sivasspor.
Son dakikalarda Fenerbahçe maçını bıraktım bu maça baktım. İnanılmaz üzüldü taraftarlar. Ağlayanlar, hastanelik olanlar oldukça fazlaydı.
Geçmiş olsun.
Nocna Mora
07.Nisan.2012, 22:34
Gecmis olsun ne diyelim. Düşmesini hiç istemiyordum..
Suicider
07.Nisan.2012, 22:38
Çok üzüldüm düşmesine.Şu Antalya gibi gıcık bir takım yok hiç sevmiyorum.Belki de ilk defa Fenerbahçe'nin yenmesine sevinecektim onda da Samsun gitti yenildi.Neyse geçmiş olsun diyelim.
furkan58
08.Nisan.2012, 00:14
Ben Sivasspor galibiyeti bekliyorum . Avrupa play-off iddaaları var çünkü zor maç ama Samsun kazanamaz gibime geliyor .
Demiştim . Sivas iddaasız olsaydı Samsun kazanabilirdi ama olmadı .
zemlinskis
08.Nisan.2012, 01:07
Diğer maçın sonucununda lehlerine olduğu bir anda maçı 1-0 dan verirsen düşmeyi haketmişsin demektir. Samsunspor için yapacak birşey yok. Geçmiş olsun.
footballer33
08.Nisan.2012, 01:32
Uğur Boral ve Serdar Özkan'ın 2. yarıda kaçırdığı goller bu gecenin kaderini tayin etti. Antalya'nın kaybedeceği kuvvetle muhtemeldi; zira bu tarz maçlarda takımlar baskıyı, stresi kaldıramıyor. Samsun da kaldıramadı, ama iki pozisyondan biri gol olsa şu an düşen taraf Antalya olacaktı. Geçmiş olsun Samsunspor'a. Antalya'nın ligde kalmasına da Şifo Mehmet'ten ötürü sevindim, yalan olmasın.
Nedvedmania
08.Nisan.2012, 01:36
Özeti izledim. Uğur Boral'a nasıl dayanıyor bu samsunlular anlamıyorum. Geçen gittiğim Mersin maçında da bin tane pozisyon harcadı. Yine harcamış. Önceden de harcıyordur. Çok fena gıcık oldum adama.
Yalnız Pedriel'in bir pozisyonu var boş kaleye vurmak isterken ayağından sekip eline çarpıyor. Neyseki maçı kazandılar çok konuşulmadı o pozisyon :D Yoksa baya dalga geçilirdi.